Temptation Island engagerar…

Temptation Island/Bianca Ingrosso:

Paow och Mattias var anledningen till att jag började kolla på Temptation Island men det fanns ett par som var betydligt mer intressant och det är Kristina och Oliver. 
Oliver hann inte mer än säga hej då till sin flickvän på stranden innan han fick upp ögonen för en viss brunett vid namn Denise Desmond och dessa två har k**llat varandra med ögonen under hela säsongen och gått längre och längre och längre med varandra – någonting som flickvännen Kristina fick se små glimtar av när det var dags för bonfire.
Han svek sin flickvän något enormt så det är väl inte så konstigt att hon ville hämnas när hon såg sin pojkvän sova ihop med samma tjej natt efter natt.
När programmet närmade sig sitt slut så satt Oliver ändå och sa att han ville vara med Kristina men som tur väl är så dumpade hon honom när de väl sågs, och någon som reagerat på att Oliver inte ens hade vett att be henne om ursäkt när de sågs är Bianca Ingrosso som skriver följande på Olivers Instagram:

För som ni förstår av bilden högst upp så är Oliver och Denise numera ett par, men jag undrar verkligen om Denise kommer kunna lita på honom. Om han kan vara otrogen MED dig så kan han vara otrogen MOT dig – och ja, jag anser att han var otrogen mot Kristina. Det hela kanske faller på en ren teknikalitet eller att kameran inte lyckades fånga allt men att smyga iväg ner till havet mitt i natten för att komma undan kamerorna och sova ihop varje natt – otrohet och ett rejält svek.

Ni som sett programmet – håller ni med mig och Bianca eller är ni Team Desmond?

54 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Bondfiren <333

  Svara

   *Bonfire 😊

   Svara

    Brasan* 😉
    Nä skämt åsido, det var ju Bianca själv som skrev ”bondfiren”. Tyckte det lät gulligt typ som en Bond firre 🐠

    Svara

  #teambianca. De han syssla med räknas helt klart som otrohet och Kristina förtjänar verkligen en ursäkt. Även fast de inte hjälper eller rättfärdigar de han gjort så måste de kännas lite bättre att få höra en ursäkt från honom, de är väl de minsta han kan göra

  Svara

   Fan, vilken tråkmåns jag är, men fem gånger ”de”…

   Svara

    Sex gånger var det ju 😲

    Svara

    Kära snälla du, kan du/elr någon annan beskriva hur hen bör ha använt ”de/dem” istället så en sådan som jag som inte har koll på detta förstår… 🙏😇

    Svara

     Det ska stå ”det”, inte ”de”…….

     Svara

     Använd ”de” när det kan bytas ut mot ”vi” och ”dem” när det kan bytas ut mot ”oss”
     *high five”

     Svara

    Förlåt! Skyller på min dyslexi! och ”de och det” vill min hjärna aldrig riktigt lära sig skillnaden på av någon konstig anledning :)))

    Svara

     Men de / det kan väl inte vara svårt att skilja på? ”De” refererar ju till personer medan ”det” refererar till en händelse eller en sak.

     Svara

      Oj, menade att det inte skulle vara svårt att lära sig skillnaden!

      (ah och nu postar jag för snabbt såklart!)

      Svara

  Förresten så har Alexandra bring gått ut på Instagram med att hon är gravid😍

  Svara

   Så systrarna är gravida samtidigt?? Mysigt

   Svara

    är dom helsyrror?

    Svara

   Eller blandar jag ihop personer nu…😬

   Svara

    Båda är gravida

    Svara

   Känns som hon nyss träffade sin nya ”secret-boyfriend”?! Blev gravid bara för att Victoria blev det?

   Svara

    Haha… Vem blir gravid bara för att ens syskon eller nära vän blivit det? Kom igen

    Svara

    Han är ju inte jättehemlig, de är skrivna på samma adfess.

    Svara

     Säker? Söker jag på henne på ratsit får jag upp att hon är skriven med ett annat gift par?

     Svara

     De är inte alls skrivna på samma adress?

     Svara

     Nej hon hyr ut sitt eget boende, så det är ingen av dem.

     Svara

  visst, man kan inte hjälpa att man faller för någon annan osv, men att ha mage att mer eller mindre lägga skulden på Kristina för att det hela blev som det blev… det är fan lite ruttet ändå. (Ja, jag skäms över att jag kollat.)

  Svara

  Håller med dej. Litar ej på en kille som varit otrogen. Inte sett TI och det är jag glad för. Usch det verkar krasst och inte bra såra människor. Är pengar värt det? Nope.

  Svara

  OT, men varför skriver du aldrig om jennys matblogg, smygreklamens drottning?

  Svara

   Jag som alltid tycker att hon är noga med att märka ut sina samarbeten, skriver tex alltid samarbete med min bakbok osv… Jag har alltid sett henne som ett bra exempel! Kan du inte länka ett inlägg som du har sett med smygreklam?

   Svara

    Nu har jag skrollat igenom alla inlägg i december. Hittar ingen smygreklam alls men däremot två sponsrade inlägg som är tydligt uppmärkta. Fast du kanske menar på instagram? Där följer jag henne inte så noga.

    Svara

  1) töntigt hur de bara ”det blev vi till slut” när de båda lagt upp bilder som avslöjar att de är ett par långt innan detta avsnitt.
  2) instämmer – han VAR otrogen mot Kristina, förhoppningvis inte fysiskt men psykiskt, och var också lite för intim med Denise förvisso, lapdance etc….
  3) hoppas hon fick en ursäkt!!!! Mer än det förtjänar hon.
  4) man kan inte skylla något på Kristina. Visst gjorde hon också tveksamma saker men det var först efter Oliver visat sin sanna sida. Kändes som att hon i princip gav upp på honom redan då, och bestämde sig för att roa sig på egen hand.
  5) har dessa 2 hittat den sanna kärleken, kul för dem, men jag tycker de är falska…. (känns falska)
  6) skäms över att jag kollat på detta program & har såna starka åsikter

  Svara

  Jag håller med Bianca till 110%. hur man ens kan vara team desmond är för mig en gåta. Bruden är 28 år beter sig som 16 pratar bebisspråk, leker offer, juckar i någon svettig lapdance, fyllegråter, poserar halvnaken med sin halvnakna snubbe(som inte är något att hänga i gran heller) som hon har snott från en annan brud i en dokusåpa. Känns varken fräsch eller mogen som person. Jag har tittat på varje program och nej det var inte värt det man blir mest irri. Men nu får jag skylla mig själv som sitter på dessa onödiga insikter om folket som är med där.

  Svara

   Jag får migrän när man säger att någon har snott en annans kille/tjej.
   Saker snor man, för saker har en ägare.
   Människor byter partner av fri vilja. Visst, på mer eller mindre schysst sätt men man snor inte någon av en annan.

   Svara

    Vad jobbigt att du får migrän av det gomman :/

    Svara

  På tal om något mer seriöst än dessa fjantiga par. Kolla in Kenzas bröllopsvideo. Uh. Som jag grät! Så himla vackert, genuint och fint! ❤️

  Svara

  Garanterat team Camilla och Bianca. Såg Denise live igår på instagram, var någon som skrev att Kristina var ful och Denise – efter hon läst upp det – bara asgarvade åt den kommentaren. Så. Himla. Tråkigt.
  Sen såg jag Kristinas live – så mogen!! Hon sa hur glad hon är för deras skull och att hon hoppas det går bra för dem… visar bara att det var nog för det bästa som de gick skilda vägar. Så himla lågt mot Kristina.

  Svara

  Jag är världens största fjant men blir alldeles illamående bara jag tänker på Denise och Oliver, ångrar nästan att jag såg programmet över huvud taget. Skulle vilja krama om Kristina, hoppas det inte ger henne allt för stora problem med tillit osv i framtida förhållanden. Så ja, #teambianca!

  Svara

  https://m.facebook.com/artbywixners/photos/a.656546574397634.1073741832.473064362745857/656547241064234/?type=3&source=54&ref=page_internal&soft=search

  Hehe gammal bild på oliver. Undrar om han minns att han varit ”modell” för en av Umeås frisörsalonger för ca 5-6 år sedan 😉

  Svara

   😂😂😂🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣Hur hittade du den?

   Svara

    Jag jobbade på den frisörsalongen då, hehe 🙂

    Svara

   Hahahahahahahahahahha

   Svara

  Min första TI. Tankar om detta….
  Tycker att Kalle och hans tjej var jättefina. Grattis till dom.
  Om rollerna hade varit omvända och Mattias hade varit Paow så hade jag iallafall ansett (om han var min kille) att han gått över gränsen för vad som är acceptabelt för mig.
  Jag är en sån där trogen typ personligen. Så att fråga om storleken på någons underliv (i en one on one situation), flörta starkt, insinuera på sex osv skulle jag inte acceptera från min partner. Nej.
  Kristinas hår är så fint, älskar långt naturligt hår, väldigt söt tjej.
  Och Oliver är SÅ snygg! YUM.
  Djupare analyser har jag inte…..kul att se ett svenskt program och höra det svenska språket när man inte är hemma i Sverige.
  Angående otrohet så vet man aldrig när det händer…..vissa är serial cheaters, andra lär sig att inte göra om det om dom redan har. Man vet aldrig. Det finns många som lever i relationer där ens partner har varit/är otrogen men inget anar…..
  Sånt är livet precis som Anita Lindblom sjöng. Sanna ord.

  http://www.fargosisters.com

  Svara

  Verkligen teambianca! Tittade precis på Kristinas live. Där berättar hon att hon redan efter en vecka bestämde sig för att göra slut med Oliver. Hon berättade det för producenterna men de ville inte att hon skulle avslöja det. (Förstår man väl iofs med tanke på att ett par förlovade sig och ett par lämnade programmet). Producenterna bad henne att säga och prata om vissa saker. Hon nämner tex att det blev ”mycket hat på Denice” och att det var väldigt dumt. Hon säger också att hon har träffat Denice efter programmet spelades in och att hon verkar vara en jättefin och rar tjej och att hon och Oliver verkar passa ihop. Sen nämner Kristina också att hon träffade någon från programmet ganska direkt efter stt de kom hem från i spelningarna – hon kunde alltså hålla sig med andra ord – men att hon är singel. Slut på sammanfattningen, haha. Kristina verkade vara väldigt mogen och seriös i sin live, det får man ge henne!

  Svara

   Tillägg: någon frågade om Kristina visste om Oliver och Denice gjorde något mer i huset och då svarade hon ungefär såhär: jag vet faktiskt inte men jag har fått höra saker. (Menande blickar sinsemellan henne och hennes kompisar) Men jag vet inte.

   Så smaskigt alltihop ändå, haha

   Svara

   På hennes story finns det ju bilder med någon kille iallafall, såg kärleksfullt ut haha

   Svara

  Team Bianca helt klart.

  Denise är alltså 28 år gammal, Oliver typ 22 eller nåt sånt. Tycker dock hon beter sig bra mycket yngre och långt ifrån så moget som man kan förvänta sig. Syftar då dels på hur hon var i programmet, dels efteråt (typ instagram och liven hon körde där).

  Att Oliver blev kär i henne är i sig inte otillåtet såklart men såå osmidig kille alltså. Man såg ju hur mycket han trånade efter Denise och det fanns liksom inget snack om att det var henne han ville ha – varför då ens låtsas nåt annat. Typ att han skulle ha gått till henne för han var ledsen för det Kristina gjorde. Haha, inte en chans! Stå åtminstone för vad du tycker. I samma sekund Kristina gjorde slut sa han att han ”annars hade gjort det” Men såklart var det hon som skulle ta första steget. Nej förlåt jag tycker TI hade en del sköna karaktärer men han hör inte till dem.

  Svara

   Ja, och tänkte ni på deras kram i bonfiren när de precis gjort slut? Shit stelare kram får man leta efter!

   Svara

  Bra Bianca!!!! Vidrigt beteende!!!

  Svara

  Haha i killens bio på IG så länkar han till en hänt artikel om sig själv 😂😂.

  Svara

   Okej, det var visst en intervju men ändå 🙄. Så kul att se alla dokusåpakändisar dra sig fram med allt det har för att bli kända(re?)

   Svara

  Haha okej men folk andas. Kristina och oliver var aldrig ens tillsammans. De fejkade ett förhållande för att vara med i tv och bli ”kändisar”

  Svara

   Men eller hur! Hur kan folk inte veta detta?

   Svara

  Otrohet är ju rätt så lönlöst att diskutera eftersom det är olika för var och en och beror på det specifika förhållandet. Därför känns det rätt löjligt att jag skulle välja sida i någon annans uppbrott. Speciellt när det är två stycken som jag har noll personlig relation till själv. Men det är bara min åsikt i den här heta frågan😊

  Svara

  Camcam jag drömde om dig förra natten! Vi drack vin och skulle annordna en fest! Jag var lite stressad medan du var cool och ba ”det blir väl som det blir, atagligen bra”, sen minns jag tyvärr inget mer. Hur jävla mycket är man inne på bloggbevakning egentligen om man drömmer om dig?! Jag känner mig lite obehaglig…men drömfesten blev säkert lyckad så skål!

  Svara

  Självklart Team Bianca!

  Oliver är den som är i ett förhållande och som betett sig vidrigt mot Kristina IOM sitt svek, Denise var ju singel osv. MEN hon hade kunnat sköta det så mycket bättre. Tycker hon har visat vilken sorts människa hon är, att hon är kapapel till att bete sig så hemskt. Om jag fanns i hennes bekantskapskrets skulle inte lita på henne i något avseende, och absolut inte på Oliver heller för den delen.

  Sen har de två väldigt mycket fans på Instagram, och det verkar som att många är väldigt unga. Vad sänder detta ut för signaler till dem? Att det är ok att svika någon på det sättet Oliver svek Kristina? Hemskt, tycker jag!

  Svara

  Jag dejtade Oliver Hunt när jag var 15 bast i Umeå, men en dag när jag tog med min kusin hem till honom så fick jag reda på att han höll båda våra händer samtidigt :(((((((((((((((

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.