Kenza och Aleks bröllopsvideo

Kenza:

Nu har Kenza släppt en kort video från sin och Aleks bröllopsdag och den är magisk.
Tiden då man kunde föreviga någonting med en mobilkamera är förbi – speciellt om du är en influencer.
Den ser ut som tagen ut vilken romantisk Hollywoodproduktion som helst.

Visst är den ljuvlig?

68 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Visst, den är ljuvlig men tycker att den som filmar skakar för mycket? Eller hur jag ska förklara det.

  Svara

  Jättefin! Lite full i skratt bara över slutscenen, där det ser ut som att brudgummen rymmer iväg på cykel… 🤣🤣

  Svara

   Hahahhahahahahaha xD jag var tvungen att hoppa fram tills dess 😂 såg väldigt roligt ut

   Svara

  Så otroligt fin video! Blev helt orimligt glad nu att vi också ska ha videograf med på vårt bröllop 18.08.18 och att vi valt att prioritera det, även om vårt bröllop nog inte kommer se sådär drömskt ut!

  Stort grattis Kenza och Aleks till äktenskapet och en fantastisk bröllopsfilm <3

  Svara

   Vi hade videograf på vårt bröllop 2014 och trots att det inte alls var samma lyx och flärd som på Kenzas bröllop så är videon fantastisk! Så länge videografen är duktig på vinklar, passande musik och att klippa blir det hur bra som helst 😍

   Svara

   Mysigt med bröllop och romantiskt. Lycka till!

   Svara

   Vi bad min svägerska filma vårt bröllop. Hon hade dock glömt ladda kameran, så vi har bara halva bröllopet på film. Hon stängde av då, för att det skulle finnas batteri kvar till att filma vid middagen. Eller rättare sagt så ville hon ha batteri kvar till att filma sitt eget tal. Vi har alltså film från kyrkan fram tills vi sagt ja och sedan hennes tal. Jahapp. Har tittat på skiten max 2ggr efter bröllopet och det är drygt tio år sedan det skedde.

   Svara

    Rent krasst, så går det när man snålar och ber en släkting göra något gratis istället för att betala ett proffs för att göra något de är just proffs på…. Ni prioriterade budgeten över minnena och så blev det som det blev. Ni har egentligen bara er sjävklart att skylla så att tio år senare skylla på svägerskan känns rätt patetiskt.

    Svara

     Rent krasst så visste vi inte ens att tjänsten fanns då och jag skulle ändå inte vilja ha en stylad film från olika vinklar eller där vi i slow motion vände oss mot varandra för att beundra varandras klädsel. Det skulle vara så ”inte vi”. Jag ville att en närstående skulle filma hela vigseln från en utvald plats och prioritera vårt önskemål om detta, that’s it. Jag hade kanske inte tittat på filmen massa gånger ens om den blivit som vi ville. Det handlar om ett sviket förtroende, vilket är rätt uppenbart, trodde jag.

     Svara

      Men gud
      Grejen är att ingen i filmerna rör sig i slow motion lol. Det är en speciell kamera man använder som man kan redigera det i slow med. Daaahh

      Svara

       Läs om, läs rätt.

       Svara

     Fuccboi: did you fuck up someone’s wedding? Ditt meddelande får det att låta som att du har gjort det och inte vill erkänna det än idag XD

     Minnen får man genom att uppleva det, man måste inte fånga allt på film. Men om någon ber mig filma deras bröllop så tar jag det på stort allvar för att deras dag och inte min.

     Svara

      Snarare så att jag har för mycket erfarenhet av folk som ber en göra saker gratis för att de inte vill betala ett proffs.

      Svara

       Det är alltså för mycket begärt att förvänta sig att en släkting, som förstått och accepterat ett uppdrag, även genomför det? Varför betala massa pengar när det enda man vill ha är hemvideokvalitet och att den tillfrågade fokuserar på oss som brudpar och inte sig själv?

       Vi tänker olika, du och jag.

       Svara

    Därför vi, som jag skrev, har prioriterat bra videograf och inte bett en släkting. 30.000 är mycket pengar men jag räknar med att vi kommer se filmen fler än 2 ggr och det känns värt det.. Slipper jag vara smygbitter om 10 år 🙂

    Svara

     Jag hoppas att du om tio år ser tillbaka på dagen som en fin dag, men inte nåt livsavgörande. Och att din film blir som du vill ha den.

     Svara

  Mitt absoluta favorit-par alltså. Tycker att de är så fina tillsammans. Jag hoppas att de får leva lyckliga i alla sina dagar.

  Svara

  Jag är i nån sjukt känslig period och gråter åt ALLT. Så jag tokbölade åt detta. Superfint verkligen.

  Svara

   Jag också 😭

   Svara

    Fick mens idag, så borde inte ha klickat på play… Är helt förstörd nu :'( Grät fan nästan lika mycket till den här videon som till PS. I love you <//3

    Svara

  Men minner den ikke ganske mye om Bella og Odds video? Den er byggd opp helt likt.

  Svara

   Det finns väl inte så många sätt att göra en bröllopsvideo på. Och för de flesta verkar det dessutom vara viktigt att göra exakt som alla andra, då blir det likriktat.

   Svara

  Jag är väldigt oromantisk men allt som är planerat att vara romantiskt får motsatt effekt i mina ögon. Jag ryckte mest på axlarna och kände ”okej”. Det var ju fint men inte mycket mer än så.

  Svara

   Haha håller med, och jag har ännu svårare för sånt här.. Upplägget där man liksom ska le och se superkär ut när man tittar på varandra

   Svara

    Fast, det är ju på deras bröllop. Man gör ju det då liksom. På alla bröllop jag varit på, videograf eller inte, har ju alla brudpar sett ut som sånadär tappade kärleksfån. Fina, underbara kärleksfån.

    Svara

     Jo ja vet men är väl just det där med att väääända sig om i sloooow motion, och så….. men fint för dem, kul med kärlek. Jag är bara väldigt oromatiskt lagd

     Svara

      Superfin video 🙂 Smiled from ear to ear! Mitt favoritpar i bloggosfären. Önskar dem all lycka i världen <3

      Svara

      Men de rör sig ju inte i slowmotion sådär, är ju filmen som ä redigerad

      Svara

   Jag håller med. Det känns krystat, typ som att de ansträngt sig för att få med så många romantiska klichéer som möjligt för att det ska se snyggt ut.

   Jag vet inte. Det kanske är jag som är grinig, men jag var inte så impad.

   Men en sak ska jag dock säga: de ser ju onekligen sjukt förälskade ut och det är ju det som är det viktigaste.

   Svara

   Håller med till 100%! En av de mest romantiska saker min kille gjort var när han andra gången jag skulle sova över hade beställt hem mitt favoritte eftersom jag i förbifarten för typ tre veckor sedan nämnt att det var det jag gillade bäst. Så när han gjorde frukost så ställde han fram det och bara ”jag köpte hem det här för jag vet att du gillar det”. Smälte direkt…

   Svara

    Åh sån romantik jag gillar 😍

    Sen att vissa tycker att deras video ser tillgjord ut är väll för att fotografen förmodligen valt ut alla extra fina scener, är väll därför det ser ut som en reklamfilm för kärlek! Men deras kärlek är så äkta!!!

    Svara

    Hahaha same 😂 visste att min fästman är en keeper när han kom hem till mig med pizza och fanta när jag va bakfull som ett jävla djur. Vi hade träffats i typ 3-4 månader vid detta tillfälle. Sen pillade han mig i håret hela kvällen medan jag låg och led över mina själförvärvade plågor (detta är också den värsta bakfylla jag någonsin haft)

    Svara

   #metoo

   Svara

  Väldigt fint. Önskar det rara paret all lycka.

  Svara

  sagolikt, precis motsatsen till världen idag. En vill veta mera! Vad händer sedan 😍

  Svara

   Man skiljer sig. Närå skoja! :p

   Svara

    Hahahaha😄

    Svara

     😂

     Svara

   Ett par år senare sitter man med 2 kräksjuka barn och torkar spyor, känner sig lagom fräsch och hör sin make tillbe den vite toalettguden i rummet bredvid…😉

   Svara

    Du är inte ensam, min man påstår att vinterkräksjukan har laborerats fram för att ta död på oss. Nu sitter vi här och undrar hur fan vi överlevde? Känns som att vi är två veteraner.

    Svara

  OT, men är det fler som inte kan se Bellas nya sida i android? Har Samsung s8 och stört omöjligt att läsa där…

  I övrigt oerhört märkligt att lansera en ny plattform utan att se till att det faktiskt först fungerar. Verkar ju som om alla får problem på ena eller andra viset med sidan :-/

  Svara

   Tips, sluta gå in på hennes sida. Du sponsrar för varje klick. 🙂

   Svara

    Jo jag vet, men jag bara undrar om fler hade det problemet?

    Svara

  Kanske är sjukt oromantisk av mig men skulle aldrig någonsin falla mig in att göra nått sånt här. För mig känns det väldigt krystat och klyschigt..

  förstår om man privat vill ha bilder och filmer från bröllopet.. men varför lägga ut så mycket om den? Och på youtube?

  Svara

  Fick gåshud av videon och log för mig själv. Alltså ärligt talat sluta upp era haters. Videon var magisk och det är faktiskt deras kärlek med.

  Aleks är så otroligt snygg! Dock verkar han liiiiite hyperaktiv men såna är många serber (jag med)

  Svara

   Älskar hans hyperaktiva sida (som om jag känner honom, hhehehhe.) Blir helt sjukt kär i Alex när jag ser videon!

   När jag träffade min pojkvän så ogillade jag allt med kärlek han var tvärtom. Idag är det jag som saknar romantik i förhållanden och han är som jag var i början. Videon får mig att längta ännu mer efter kärlek..

   Svara

    Vad sorgligt det lät😐❤️

    Svara

  Jag är nog också en hater… tycker mest det är krystat, klyschigt, känns oäkta. Förstår att man gärna vill ha en video från sitt bröllop, det är ju väldigt romantiskt, men jag tycker det känns så opersonligt att liksom ha en främmande människa gå runt inne på festen och till talen och i kyrkan med en stor kamera och liksom säga till brudparet i ny och nä ”Kolla hit. Kolla på varandra. Lite mer sug i blicken. Le lite. Kolla ner när han kysser dig i pannan.” :p

  Svara

   Ja det känns så tillgjort.

   Svara

   Men jag tror inte alls att det är så tillgjort. Vår bröllopsfilm påminner mycket om denna (trots säker 5% av Kenzas budget), vi är lika kärleksfulla och ”fåniga” men filmaren var mest en skugga som följde efter oss den dagen, vi fick inga direktiv och såg inte att han var där ens, vi stannade aldrig upp för hans skull. Vinklar, klippning och musik gör mycket.

   Svara

  Men kom igen. Man är ingen hater för att man inte tyckte videon var nåt speciellt😴

  Svara

   Nej, men singel och bitter kanske? ☺️

   Svara

    Tro det eller ej men finns även vi tjejer i relationer som har större drömmar än ett klassiskt bröllop. Alla är ju olika.

    Svara

    Singel är jag men inte det minsta bitter. Varför drar folk såna slutsatser istället för att bara förstå att alla inte tycker det är gulligt med sånt där romantiskt ”trams”

    Svara

  Fint!
  Kan dock inte låta bli att tänja vilken jävla tur dom hade med vädret, det var ju typ vinter varje dag i somras. Men det såg varmt ut!

  Svara

  Min vän anlitade också filmfotograf. Till sitt boho-bröllop. Kostar en del men såå värt det. Filmen är ganska lik Kenzas kan jag se.
  Här är den om någon är nyfiken på boho-bröllop.

  Svara

  Jättefin, kenza är skit snygg. Allt ser jätte fint ut. Ja allt förutom blombuketten/erna. Tycker jag.

  Svara

  Alltså det enda jag kunde tänka på var att allt såg såååå dyrt ut /snåljåp

  Svara

  Överdrivet överdrivet överdrivet. Precis som allt annat i sociala medier. Allting ska se så underbart ut..

  Svara

   Avundsjuka avundsjuka avundsjuka. Precis som överallt annars på sociala medier. Denna avundsjuka som lyser igenom allt annat.

   😉

   Tycker förövrigt att videon är underbar. Oavsett den är regisserad delvis, i sin helhet eller inte: känslorna känns rakt igenom äkta och genuina.

   /Linda

   Svara

    Glömde att man inte längre får tycka någonting för då är man avundsjuk. Har du aldrig tänkt på att folk kanske helt enkelt inte tycker videon var så spektakulär? Nej du är så enkel så du direkt avgör att det handlar om avundsjuka. Tragiskt.

    Svara

  Så vacker! 💖

  Svara

  Camilla du skrev efter bröllopet något i stil med att du hade bevarat Kenzas hemlighet med exakt datum för bröllopet. Hur kommer det sig? Var det någon i hennes familj på hennes pappas sida som ville komma och förstöra? Eller någon galen läsare? Hur mår förresten hennes pappa, hon skrev ju att han hade fått cancer (lungcancer?)?

  Svara

  Helt fantastisk!

  Svara

  Tycker hon är en av Sveriges absolut vackraste. Men blev så besviken på hennes smink, hår och klänning, tycker allt såg så otroligt basic ut. Förväntade mig något mer wow, ändå hennes bröllopsdag. Men det enda viktiga är ju att hon var nöjd så klart!

  Svara

   Gör det första har du inte träffat alla kvinnor i Sverige, för det andra begriper du inte att folk har olika smak?! Kan man intelängre kommentera om en kvinna utan att säga något om utseendet! SÅÅÅ JÄKLA TRÖTTSAMT!!!

   Svara

    Haha men snälla människa lugna dig! Jag tycker självklart hon är mer än bara vacker, men visste inte hur det faktum att jag tycker hon är smart och cool pga diverse anledningar skulle framgå i just ett sammanhang som detta. Det som är ”SÅÅÅ JÄKLA TRÖTTSAMT!!!” enligt mig är att man inte kan kalla någon vacker utan att någon ska reagera så löjligt som du!!!! Lägg ner liksom, människor kallar varandra betydligt värre grejer än vacker

    Svara

   Måste säga att jag kände samma sak gällande hår och smink, eller inte besviken men lite…snopen? När hon sa att hon skulle ha en slarvig uppsättning så förväntade jag mig något större och fluffigare
   (se länkarna)men håret var ganska stramt och framifrån tyckte jag det såg ut som när man sätter håret i en knut till vardags för att få undan det. Men Kenza har ju alltid varit väldigt sparsmakad, ”less is more” då det gäller smink och hår, hon gillar ju inte att testa nya stilar direkt. Så egentligen var det inte förvånande.:) Det kan ju också vara så att hon tänkte långsiktigt, vad kommer fortfarande se snyggt ut på bild om 10-20-30 år, vissa vill ju hålla det väldigt klassiskt.

   http://www.gophazer.com/tips-for-applying-medium-length-wedding-hairstyles/medium-length-wedding-hairstyles-pinterest/

   http://quotespicture.org/24-most-romantic-bridal-updos-wedding-hairstyles-page-5-of-5-wedding-f/

   Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.