Hur firade våra influencerkompisar jul i år?

I juletider är det alltid mer eller mindre stiltje på bloggarna – det läggs upp någon liten julhälsning i ett rött plagg men det är också allt.
Men…Istället för att skriva ett inlägg om det – vilket jag inser att jag egentligen redan gjort – så tänkte jag sammanfatta våra influencerkompisars julfirande i ett inlägg.
Vem firade var och med vem?

Angelica Blick firade tillsammans med sin pojkvän Andrés familj och sin pappa på julafton och på juldagen åkte de med honom till Linköping för att fira tillsammans med hennes familj.

Annica Englund begav sig uppåt norr och firade tillsammans med sin familj och hunden Stitch i Östersund.

Bianca Ingrosso firade med hela stora familjen hemma hos mamma Pernilla på Lidingö som dagen till ära fyllde 50 år.
Stort grattis och god jul!

Blondinbella firade förmiddagen tillsammans med sina två barn och flög sedan ner till Skåne för att sedan flyga vidare mot Maldiverna med en viss fenbärande twittrare.

Cissi Wallin firade jul uppe i Delsbo tillsammans med svägerskan Lady Dahmer och hennes familj.

Egoina firade två uppsättningar jul där den ena innefattade jultapas istället för traditionellt julbord. Sen gjorde hon även slag i saken och gick ut på juldagen, någonting hon inte gjort sedan hon var 18.
Den stora hemvändardagen! Hur många av er var ute? Jag lämnade inte lägenheten igår, knappt sängen heller så mitt svar är ett rungande ”NEJ!”

Elaine firade hemma hos barnens farmor och farfar.

Elsa Billgren hade lite av ett öppet hus hemma hos sig och bjöd på julfrukost till alla vänner som ville komma förbi.
Kvällen spenderades med familjen.

Engla firade hemma hos sig med hela tjocka släkten. Även hon ställde till med baluns på juldagen.

Foki kände sig aningens splittrad den här julen. Hennes mamma är i Thailand medan hennes syster och pappa firar i Norrland. Hon och Bill firade med hans familj i år, men ser redan fram emot att få ta med lilla Zelda och fira i Norrland nästa år.

En höggravid GabJossa firade tillsammans med sin familj hemma hos hennes mormor för att sedan svänga förbi Fjodors farmor som är hela 101(!) år gammal. Vilken kruttant!

Hugo och Paula firade hemma hos sig för att den 26:e firar en Chilensk jul utan julmat hemma hos Paulas pappa.

Jon och Janni firade med båda sina familjen hemma hos Jannis mamma i Mora.

Katrin, Bingo och Katrins nya kille firade en ”tomten är far till alla barnen-jul” i Thailand tillsammans med alla barn.

Kenza firade tillsammans med sin och Aleks familj – hemma och på sjukhus – och hennes syster med familj kom upp från Skåne för att fira tillsammans med dem.

Kissie inledde julfirandet på Hotel Diplomat med sin familj som hon firade dagen med för att sedan bege sig till Bollnäs för att fira med Andreas familj.

Magdalena Graaf firade först på hemmaplan med sin familj och sedan i Skåne tillsammans med familjen på hennes mans sida – och Nytillskottet Drago så klart. Han måste väl också ha fått följa med? Vem ska annars vakta familjen?

Margaux firade tillsammans med familjen hemma hos en vän och drar strax till Sydafrika där hennes mamma bor.

Forni firade den 23:e tillsammans med sin familj och julaftonen tillsammans med hennes sambo Ds familj.

Monas Universum inledde julafton med att jobba på Bromma Blocks för att sedan rejsa hem och fira med släkten hemma hos sig.

My firade tillsammans med Jonas familj i Skärplinge då hennes son flugit ner till Öland för att fira med sin pappa.

Petra Tungården inledde julafton med en lunch hemma hos pojkvännen Marcus familj för att sedan ha sin familj över på julmiddag hemma hos sig.

Sandra Beijer inledde med en jullunch på Sturehof tillsammans med familjen och kvällen spenderades hemma med samma gäng.

Yogagirl firade tillsammans med sin familj och bästa vännen Olivia hemma på Aruba och invigde den egna, nya poolen och matchande pyjamas.

54 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Hade inte Angelica Blicks André denguefeber?
  Vill minnas att han var väldigt dålig när de kom hem från Thailand.
  Finns ju några varianter av dengue – den värsta är dödlig. Men med bra sjukvård blir de flesta som drabbas av dengue återställda.
  Många tänker inte på att skydda sig mot myggbett när de besöker tropikerna – man tar malariaprofylax och tänker sen inte på att det finns andra sjukdomar som sprids genom myggbett och där det inte finns någon profylax. Denguefeber och chikungunya är ofta okända för turister som beger sig till tropikerna.

  Svara

  Hade kanske valt en annan bild på hunden ifall det vore jag som lagt upp den, men kanske Maggan missade att läppstiftet var framme 🤣

  Svara

   Hon verkar ha missat att det är olagligt att kupera hundar också. Djurplågeri.

   Svara

    Nu är ju hunden en import och således inte olagligt med kupering, även om jag håller med om att det är fel. Det är en tränad vakt/skyddshund från England so What to do? Kryllar ju inte av dem så att en kan välja bort pga kupering.

    Svara

     Klart man kan, efterfrågan skapar utbud. Om folk hade tillräckligt med vett i huvet att låta bli att köpa kuperade hundar skulle de inte kuperas.

     Svara

      Nu är det ju inte riktigt så enkelt när det gäller den här tydpen av tränad hund, av flera anledningar. Men visst, det hade ju varit möjligt att verkligen trycka på att en icke-kuperad vore att föredra, men är du intresserad av en hund inom närmnsta tiden hade du nog varit tvungen att kapitulera. Hade jag funnit mig i en situation där jag kände jag behövde den typen av vakthund hade jag också köpt en kuperad, om det inte fanns annat att välja på. Hade aldrig köpt en ”vanlig” hund som var kuperad men där är det också betydligt lättare att ställa den sortens krav.

      Svara

     Kupering är förbjudet även i England!

     Svara

    En kuperad hund får i Sverige inte ställas ut och inte tävlas i några tävlingar i någon form. Oavsett om den har kuperade öron eller svans. En hund som fått svansen avklippt av andra skäl som tex en olycka faller under samma regler. Så att ingen kan skylla på något.

    Svara

     De får de visst så länge de ej är svenska. Och de vinner nästan alltid över de okuperade när det fäller utställning.

     Mvh fd dobermann-ägare som tävlat. (Och vunnit trots okuperad!)

     Svara

   Har hon ens fått hunden ännu? Kanske en bild hon fått skickad till sig?

   Svara

   Amen vem bryr sig, det är en HUND.. inte så att han med mening slänger ut den 😐

   Svara

  Har Bianca en morgonrock på sig?

  Svara

  Vem firande hade ni helst crashat? Jag skulle nog joina Beijers sturehof-häng. Delvis pga hennes bror är dögullig (:

  Svara

   Tänker att det hade varit ganska roligt att fira jul med familjen Wahlgren, helst om mormor Christina hade varit med. Tycker att de verkar rätt rolig ändå. 😛

   Svara

    Wahlgrens, brukar skratta högt när jag kollar programmet så tror att en jul där hade varit roligt.

    Svara

   Jag hade varit som Ace Ventura och kraschat Blondinbellas bara för att.

   Svara

  Wow en dobber så vacker. Hoppas verkeligen detta är en import som är laglig enl svensk lag osv.
  Köpte oss själva en för 20tusen och va så klart stolt o lade ut bilder mm på han
  Tog inte ens en mån så fick vi en anmälan på oss ang hunden dom måste ju sitta i karantän ha vissa sprutor mm innan dom får släppas hit.
  Vi hade ju taggigt för givet att uppfödaren hade gjort detta men ike de var fejkade papper vi hade fått dom tog tillbaka hunden med hot ( uppfödaren) lovade att dom skulle fixa allt och att hunden skulle få flytta till oss när allt var fixat som det skulle.
  Detta är idag över 7år sedan och vi förlorade 20tusen o hunden såg vi aldrig mer.

  Så hoppas av hela mitt hjärta att allt gått riktigt till med hennes hund o ja hon bör nog se upp med att lägga ut bilder på han eftersom kupering är olagligt här vilket innebär att har hunden fötts här har dom tagigt han till ex Danmark o kuperat honom el fått en vet att göra de hemma.
  Och hoppas verkeligen han fått vac mot mask mm om han är import

  Svara

   Allt är i sin ordning 👍🏻

   Svara

   Men varför ville ni ens köpa en hund utomlands ifrån? Man vill väl träffa tiken, kolla uppfödaren noga etc innan man skaffar sig en ny familjemedlem?

   Svara

    Man kan vilja ha speciella linjer från utländska uppfödare, om man nu pratar renras. Men i de fallen är det såpass kollat och troligtvis har man såpass bra koll på linjerna att en inte behöver träffa tiken och det innan. Det kan göras för att t ex införa nytt blod vid avel eller för att den linjen besitter t ex mer skärpa eller bättre hälsostatus än svenskavlade hundar. 🙂

    Svara

     Sant. Tänkte inte på avelsgrejen. Dobber har väl blivit rätt ovanligt i Sverige så det kan säkert behöva komma in lite nytt blod. Magdalenas tränade vakthund är en helt annan story också. Visste inte ens att det fanns och fattar inte riktigt hur det är tänkt att funka. Kräver inte hunden fortsatt kontinuerlig träning? Eller ska han bara se farlig ut?

     Svara

     Är en kuperad import ens godkänd i Sverige för avel? Den är inte godkänd för utställning eller någon form av tävling och där borde det hela falla vad gäller avelsattraktion för en bruksras.

     Svara

  Bilden på Elsa och hennes man är så vacker!

  Ps, det är Jon föräldrar som bor i Mora, inte Jannis mamma (hon var med dock).

  Svara

   Precis, hennes mamma bor i Väsby… Blev en aning förvirrad där en stund, haha.

   Svara

   Om ni kollar jannis blogg kan ni se att hon skrivit att hennes mamma har ett hus i mora bara 15 min från jons föräldrar.

   Svara

  OT: Finns det inget hyfs eller fingertoppskänsla typ en oskriven regel att man som ex-makens nya kärlek inte går in och kommenterar ex-fruns blogg? Och dessutom använder namnet ” Den Nya Kärleken”… 🙈
  http://trettonbarnsmamman.com/2017/12/26/julfirandet/#respond

  Svara

  Inte med här: Skönt att det verkar som om skadestånd till några minderåriga tjejer är betalda mtp paketskörden som ändå kunde inhandlas.

  Svara

   Öh, va?

   Svara

    Book

    Svara

  Nån som följer Elsa Billgren på insta? Jag älskar hennes bilder men alltså jag blir galen på hennes stories! Hennes instastory-min för att vara mer exakt. Uppspärrade stirriga ögon och putande läppar, typ duckface? Blir irriterad på att jag blir irriterad också, haha…

  Svara

   Håller med! Sjukt irriterande och känns så olikt hennes övriga image. Kollar aldrig på hemmet insta stories längre av den anledningen.

   Svara

    +1!!!

    Svara

  Hur kommer det sig att du blurrat bilden på Margaux barn, men inte Katrin/Bingo-barnen? Obs! Inte menat att låta dryg!

  Svara

   Tänkte precis på det också!

   Svara

   Jag har missat det helt enkelt..

   Svara

  Hur firade familjen Ilmrud jul? Förra året eller året innan firades jul med alla barn och alla (fyra) papporna, inte många familjer som skulle göra så för sina barn.

  Svara

   Kom att tänka på Little Britain och Vicky Pollard, som var 15 år gammal och hade fem barn med sex olika pappor 😁

   Svara

  Jag är rätt nyfiken på vad Blondinbella menade med att vara offline. Menade hon bara bloggen då? Hade la varit bättre om hon bara loggade ut totalt istället för att lägga ut små klipp på instastory. 🙄

  Svara

  Nyfiken fråga: bor inte Magdalena Graaf och hennes man ihop till vardags? Eller är det där huset de dragit till i Skåne ett lantställe?

  Svara

   Ja huset i Skåne är ett slags lantställe för dom, även om det är ett riktigt året runt hud. Filip hade det huset innan han träffade Magdalena och han kommer ju från den trakten från början!

   Svara

  Va fasen. Skärplinge, där bor ju jag! Och Sambon är uppväxt här. Känner dock ej igen Jonas och det är ett sjukt litet samhälle. Vad heter han i efternamn? Blev väldans nyfiken nu 🙈😂

  Svara

   Wesslander.

   Svara

    Tack! Kom på att det finns något som heter Google 🙈😂

    Svara

  Känns som att du glömde många? Isabelle Strömberg t.ex, och varför har du börjat skriva om så många irrelevanta personer? Man känner ju inte ens igen namnet på 80% av dom du skriver om här numera. Vem är Mona, My, Margaux och Engla? Vad har jag missat?

  Svara

   Det är ju omöjligt att få med ALLA? Så självklart kommer många missas.. och vem är Engla? Typ en av Sveriges första bloggare (som fått stor publik).. inte särskilt okänd i den här världen. Isabelle Strömberg, vem är det?

   Svara

  What hur vet du vad egoina gjorde!? Hon har inte gått ut med något alls om sin jul på sin blogg. Vet detta eftersom jag misstänker att det är slut med f och känns som att en jul isär är att ”bekräfta” det

  Svara

   Precis vad jag undrar också! Hur vet Camilla vad Egoina gjorde? Tycker det är så konstigt att hon inte nämnt något om sin jul på bloggen.

   Svara

    Hon kanske bara vill att vi ska spekulera kring hennes ev uppbrott här?

    Svara

   Under inlägget 15. Årets år har hon ju själv berättat allt som står här. Plus att hon i inlägget 3xjulselfie svarat på en kommentar att de firade tillsammans. Varsågod, verkar som du inte följt med tillräckligt noga trots allt.🙄

   Svara

    Ah. Hoppar över inläggen om podden eftersom jag har antagit att det bara varit reklam för podden..! My bad.

    Svara

     Jag med.

     Okej dock ändå konstigt hur hon håller på. Massa fest och selfies och inget om F när julen ändå är den högtiden man firar med familj

     Jaja, nu kommer det säkert massa haters med ”man får väl fira hur man vill osv osv osv” men ärligt talat hon har ju innan alltid postat mängder om honom och bilder

     Svara

      Håller med! Dessutom inga bilder alls från julen? Inte ens från när hon firade med sin mamma… eller ens på sina presenter. Allt sådant brukar hon ju annars göra.

      Svara

  Du menar väl ändå att Cicci och LD firade i Delsbo, inte Delbo 🙂 (ja, jag är typ därifrån och den felstavningen kändes viktig haha)

  Svara

  Fenbärande twittrare? Menar du Nils? Isabella är med Hampus som hon dejtar som typ alla vet om.

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.