Att pussa in det nya året

Ellen Bergström:

Det är tradition att pussa in det nya året vid tolvslaget och två kärlekskranka individer som sannerligen gjorde slag i saken är inte bara THK och Lilla Snöboll utan även Ellen Bergström och Bachelors Niclas Lij som båda la upp bildbevis av sitt mumsande på Instagram.
Ellie B verkar ha gått vidare från den otrogna Mike Radoor och hittat kärleken i denna man i stället, men helt bad boy-fri har hon inte lyckats göra sig då Niclas har en misshandelsdom med sig i bagaget.
Domen kom 2016 och fastställdes senare av hovrätten. Enligt hovrätten gjorde Niclas Lij sig skyldig till misshandel på krogen Cliff Barnes som inte kan bedömas som ringa.

Jag hoppas bara Ellie B är lycklig och att Niclas slutat upp med dumheterna att slå folk på käften när orden tar slut.

Tack för tips!

70 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Han berättar om domen i kändis podden om man är intresserad..
  Är de ihop eller är de endast vänner? Gillar Ellen, jag hoppas att hon är lycklig

  Svara

  Är det bara jag som är helt övertygad om att Niclas är gay, åtminstone bi?

  Svara

   Är du en sån person som tror det går att se vilken läggning en person har? 😂😂

   Svara

    Det går faktiskt! Försök så märker du haha.

    Och jag tror jag är på alla andras sida nu: något har hänt med F.

    Svara

     Vem är F?

     Svara

     Ja men nu skrev hon väl det i princip rakt ut? Om vi pratar om Egoina haha, eller det kanske finns fler F.

     Svara

      Sluta spekulera nu, han var med på spa under helgen så slut är det inte.

      Svara

       Fast hade det varit typ Blondinbella som undvek att svara men ändå hintat om det på samma sätt hela tiden så hade alla varit på henne om att ”säger man a får man säga b” och inte dra ut på det. Men klart Egoina är ju helig för många 🙂 något har ju uppenbarligen hänt, enligt henne själv i slutet av november, sen kanske det inte är slut för det.

       Svara

       Hon nämnde honom i varenda inlägg tidigare och nu lade hon upp bilder med honom fast klippte bort honom. Så har hon hållit på med alla tidigare ex så något har hänt för inte fan är hon så desperat så hon enbart gör det för att få mer klick.

       Svara

     Åh låt höra hur man kan tala om att någon är homosexuell baserat endast på deras utseende, så får vi se om din teori är vattentät. (Redan nu vet jag svaret men ger dig en chans att bevisa din idioti ändå)

     Svara

     Jag är själv bi och det är ingenting man märker. Berätta görna hur man ser det i mitt utseende. Tycker synd om dig som är fast i sådana normativa föreställningar om hur folk som är homo-eller bisexuella är eller ser ut. Precis som människor som är hetrosexuella finns det inte någon slags konformitet bland oss som inte är heterosexuella, förutom att vi ärmänniskor. Vi kommer dock från alla samhällsklasser, olika utbildningar, har olika personligheter och olika tycken/smak.

     Svara

     Btw Lisa. Berätta gärna hur du tog dig från år 1850 till år 2018? Av dina gammalmodiga åsikter verkar du inte riktigt hemmahörande i denna moderna tid.

     Svara

      I-R-O-N-I

      Men det är kul att ni lättkränkta börjar året såhär!

      Svara

       Lisa dom är inte lättkränkta det är du som är oförskämd!😬

       Svara

        😂😂😂😂😂😂😂

        Svara

       Man kan inte ursäkta ett vidrigt beteende med att alla andra är kränkta. Det funkar inte så.

       Svara

   Vad vill du ens med den kommentaren?

   Svara

    Om jag ska vara ärlig? Ingenting haha. Jag har en chattfunktion uppe samtidigt som jag är här inne – på samma skärm så den sista meningen handlar inte om den F.

    Med vänliga hälsningar/ personen som inte dricker men är lika väck ändå

    Svara

   Många tror att jag är lesbisk, enbart baserat på att jag är en kvinna med kort hår -_-

   Svara

    Och jag fick en lesbisk stämpel på högstadiet bara för att jag var en okysst punkare i gripenkängor 😢

    Svara

    Och jag går för hetero trots att jag är så lesbisk som jag kan bli. Är inte helt ovanligt att folk till och med misstror mig när jag berättar att min sambo är kvinna. Varför de tar sig friheten att ifrågasätta min läggning kan jag inte svara på däremot.

    Svara

  Den där mannen lovar runt och håller tunt. Att dömma av hans medverkan i bachelor iallafall.

  Svara

  Oj! Eftersom både rock och slips är borta på ena bilden, måste de ha rykt i en fart.

  Svara

  Vad betyder ”oså”?

  Svara

   Tänker att det är en referens till Morran och Tobias som säger ”o sååå” hela tiden?

   Svara

  Och nu är bilderna borta..?

  Svara

   Fortfarande på instastories

   Svara

   En vän till mig som bor granne med Niclas såg dom på väg hem under nyårsnatten och då tjafsades det tydligen. Kanske hände något efter kyssen, haha.

   Svara

  Läser gå bloggar men dessa skriver alla om 2017 som ett skitår. Lite allmänt. Är det för att få sympati tror ni för elände drabbar väl oss alla eller händer det massor som ej framgår?

  Svara

   Som sagt, elände drabbar oss alla. I perioder mer och i perioder mindre. Jobbar man med att beskriva sin vardag så blir det kanske konstigt om man lämnar ute allt elände. Varför skulle det bero på att man fiskade sympatier?

   Svara

  Åh såhär kommer vi minnas romantik från 2017 ❤️ ska nyårspussas med nya kärleken, båda parterna smyger ut en selfiarm, knäpper av en bild, lägger upp på var sin instastory, inväntar följarnas spekulationer, ber följare respektera ens privatliv osv. Härligt ändå!

  Kan ni inte berätta det mest romantiska som hände er 2017 ☺️

  Svara

   Jag och min pojkvän var på vandring i Kalifornien och en natt vaknade jag av att han skakade på mitt tält. Han hade själv vaknat och behövt kliva upp mitt i natten för att ta en liten kissning och blev mött av kompakt mörker och en miljard miljoners stjärnor. Så han väckte mig för att han ville dela det med mig. Vi stod där mitt ute i öknen, grät tillsammans för att det var så stilla ovh vackert och bara han och jag, höll handen och bara glodde rakt upp i stjärnorna tills våra nackar gjorde så ont att vi fick krypa tillbaka i våra tält.

   Svara

    Vilken dröm ❤️ Själv har jag inte upplevt något särskilt romantisk i år utöver när värkarna satte igång och mannen drog fram en väska han hade förberett med allt snask, iste (juli), tidningar, ringde barnvakt och tappade upp ett vad på 20 min. Sen ordnade han så att jag kunde sitta i sommarvärmen på vår balkong och lyssna på Kent. Det var lite så att jag fick en tår i ögonvrån.

    Svara

    Fint 😍

    Svara

   Kanske inte det mest romantiska.. men oväntat.. och otroligt uppskattat:

   Tar mig aldrig tid för frisören.. tycker dessutom det är så onödigt dyrt. Lägger hellre pengar på upplevelser med sambo och barn än mitt hår. I somras var det ändå dags för klipp och sling.. för att få någon form av organisation på håret.

   Sitter där och småpratar med frisören och får en Swish.. märkligt.. väntar ingen sådan.

   Då är det sambon som swishat och med meddelandet ”Bidrag till frisören.. Älskar dig!”.

   Så från att sitta och tänka på hur mycket annat jag kunnat göra för den där tusenlappen som frisören ändå kostar.. så kunde jag luta mig tillbaka och verkligen bara njuta av en skön schamponering och en ny snygg frippa!

   Så jädrans fint!

   Svara

    Man ska inte underskatta ”materiell” kärlek eller hur man ska uttrycka det. Fick en dyr present av min karl tidigare i år utan att jag varken fyllde år eller att det var jul. Något jag tänkt köpa åt mig själv men jag våndades för att det var dyrt. Så köpte han det åt mig, som va ännu dyrare.
    Var iallafall glad som en speleman i flera månader. Vägen till mitt hjärta liksom…

    Svara

   Varken jag eller min pojkvän är några romantiker, så har inte så många såna storys. Men min pojkvän flyttade in i en större lägenhet i höstas, och köpte större säng. Vi har långdistansförhållande, och när han flyttade in skulle det dröja flera månader innan jag skulle komma och hälsa på, och när jag väl är där stannar jag bara några dagar. Så fick jag en en bild när han höll på att packa upp flyttlådor, på ena delen av sägen. ”Nu har jag bäddat din sida, med de mjuka lakanen och det varma täcket eftersom du alltid fryser.”.

   Svara

    Åh💙 jag lever också i ett förhållande på låååång distans och kan precis känna hur det känns när man får ett sånt meddelande😊😊😊 du fick mig precis att längta ihjäl mig lite till efter min partner (som jag inte träffat sen i oktober😢😢). Kram och gott nytt år

    Svara

     Det är jobbigt att sakna varandra, men de små sakerna blir starkare och betyder mer! Gott nytt år på dig med <3

     Svara

   När vi tittade på bröllopslokal och min fästman insisterade på att vi ”provdansade”. Sedan kramdansade vi en stund och han sa med lysande ögon och världens största leende ”nästa gång vi är här är du min fru”

   Han är det bästa som finns <3

   Svara

   Vi är inte så romantiska av oss men det finaste som inträffade i vårt förhållande i år var när han frågade om vi skulle flytta ihop <3

   Svara

   Vi hat haft lite pengar pga att min sambo varit sjuk. Han har utvecklat torgskräck och vågar sig vara ut ibland. Jag gjorde en önskelista med billiga saker och enbart en dyr. Bara för att det är tradition att jag önskar mig en muminmugg. Plötsligt landade en paket under granen, men visste att budgeten var tajt så nån muminmugg var det nog inte. Visade sig att han sparat undan lite. Så han hade köpt min Muminmugg. Kommer alltid vara min favoritpresent oavsett hur mycket pengar vi än har i framtiden😁

   Svara

   En dag hade jag varit lite extra tjurig mot min sambo, så när han kom hem från träningen på kvällen hade han med sig min favoritpizza och en persilja (Det var visst slut på blommor i affären och han tyckte persilja var det som liknade en blomma mest😂)

   Svara

  Fint par ❤️

  Svara

  Får en konstig feeling av honom. Hoppas hon inte blir sårad igen.

  Svara

  Tjejerna var i bachelors ville bara synas i tv. Är Nicklas och Ellen är ihop är det för dom gillar varandra. Passar bra ihop tycker jag.

  Svara

  Hoppsan hejsan!
  Blev blockad från Gab Joss Instagram.
  Frågade om hon tänker vaccinera J nu när mässlingen sprider sig 😳

  Svara

   Har velat fråga detsamma.. men då vet jag vad resultatet blir då 😂.

   Svara

    Ja nu vet du 🤪

    Svara

   Det är ingen vaccinsmotståndare som nu vågar stå för sina åsikter, lät det inte ungefär så här ”mässlingen finns inte längre”? Synd bara att de inte tänkte steget längre och funderade på VARFÖR det inte var vanligt i Sverige. Jag hoppas att de har lärt sig en läxa och inser att det faktiskt är bra att lyssna på människor som tänker annorlunda också så att man inte får en rad inavlade tankegångar som leder till beslut som resulterar i att en barnsjukdom kommer tillbaka.

   Svara

   Vaccinmotståndare har svårt att tala vetenskapligt för sin sak.
   Beror mest på att de är mindre intelligenta än oss andra.

   Svara

    Så där vinner du inte över några folk…

    Svara

    Men det är faktisk ingen hemlighet att Gabriella är otroligt ointelligent.

    Ps. Jag blev också blockad från hennes IG när jag frågade ”Har inte du redan en ny dator som du köpte för 1 mån sedan? :)”.

    Svara

     Frågan är? Vilket är jobbigast att vara ointelligent el bara för mycket 🙈

     Svara

   Men ni är ju som ettriga myror hela bunten, som måste lägga er i precis ALLT hela tiden, så det är ju inte så konstigt om hon blickar er haha.

   Svara

   Mig blockade hon en gång när hon hade gjort nya naglar och hon undrade vad vi tyckte.. jag va ärlig och sa att dem inte va fina, alldeles för långa.. det va nog inte vad hon ville höra så ni som vill kunna kolla hennes instagram, klappa medhårs och fjäska som galningar…😂

   Svara

   Hörde igår att i Italien är det mer än 1000 smittade och att det är en epidemi i Rumänien eller Bulgarien också. Tänkte då på att när alla hemvända tiggare kommer tillbaka hit efter jul är det risk att de bär med sig smitta.

   Svara

  OT – nu ska den här tanten se Ivanhoe 💕

  Svara

  Hon gick från en dansk exakt likadan till en svensk miljonär. Ser tyvärr ett mönster. Hon gillar såna här rika stekiga bad boys. Är Ellen gold digger?🤔Hon har kämpat hårt med att bli känd o synas med
  Kändisar länge. Varit med i allt möjligt för att synas. Hon lilla söta komikertjejen från landet ska ha ett framgångsrikt manligt svin….:/

  Svara

   Men snälla, Ellen har talang och är rolig. Hon gör humor, sjunger och är med i musikaler. Vad ska hon till med en kille som har varit med i bachelor och har ett klockföretag ihop med sin pappa? Vad är det hon skulle gräva efter som hon inte redan har menar du? Det är snarare tvärtom att Niclas vill synas och bli lite känd, det är så uppenbart. Varför är det alltid kvinnorna som väljer svin? Kan det inte vara så att svinen väljer en viss typ av kvinnor, det är ju om något som bör kritiseras.

   Svara

    Det här med om det är en slump att vissa alltid
    Hamnar med svin besvarade Camcam bra i förra inlägget:

    ”I mitt fall stämmer det dock! Inte förrän jag började i terapi kunde jag bryta min vana att bara välja svin till killar. Den gemensamma nämnaren i alla mina katastrofala förhållanden var….jag.”

    Svara

     Tror du att dessa killar enbart var svin i förhållandet med camcam eller alla deras förhållanden? Det är inte många män som enbart misshandlar en av sina flickvänner.

     Svara

   Mike Radoor är tyvärr inte ett dugg rik, även om han gärna vill ge en bild av att han är det.

   / dansken

   Svara

    Inte Anja? Grundade inte han miinto? Vad tusan de nu är vem handlar där

    Svara

   Håller med. Hon är så kändiskåt. Noll talang dessutom.

   Svara

  Tyckte mig se att bachelor-Johanna var på nyårsfest med Kissie som vid tolvslaget firades på Mr French. Spännande då det enligt Ellens instagram firades på samma ställe hånglandes med Niclas. Catfight maybe? 🙂

  Svara

   Johanna var alldeles för snygg och smart för den där stackaren. Vilken pajas.

   Svara

   Från Alexandra nords blogg:
   Men hallååååå nu visste ju jag att Niclas dejtade Ellen men alltså Johanna ringer mig i går morse och ba Niclas kysste Ellen och ja va ja vet ja såg på instagram och hon ba men vi va på samma fest asså har den mannen någon respekt Whatsoever ? Johanna sa dock till Niclas att hon var glad för han skull men personligen tycker jag att han betett sig väldigt märkligt.

   Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.