Ska man skratta eller gråta?

Englas Showroom/AnnaWii/Instagram:

Engla och hennes oöppnade flaska skumpa kan ju faktiskt ta och slänga sig i väggen!
Jag har – med er hjälp – hittat Instagramkonton som får alla andra konton att blekna i jämförelse när det kommer till uppstyltade och stage’ade bilder.
Jag höll på att avlida av skratt när jag skrollade mig neråt i det här flödet.
Visst, många säger att man ska ha en enhetlighet och en röd tråd med liten igenkänning om man vill få ett stort konto och det har den här kvinnan sannerligen tagit fasta på.
Sanna mina ord!

Den här kvinnan – AnnaWii på Instagram – använder sig av tre olika saker när hon fotograferar sina bilder. Ibland var för sig men allt som oftast kan hon lite busigt kombinera dem till ett riktigt Instagram-bonanza.
Vad hon använder sig av?
Jo, det ska ni få höra – och lyssna noga nu, ni som vill få era egna Instagramkonton att växa!

 1. En Chanelpåse med plastrosor
 2. En rund vas – helst från Svenskt Tenn men kopiorna från Rusta går också bra så länge man inte avslöjar det – fylld med ljusrosa plastrosor.
 3. En rosa puff

Den som vill få högsta betyg kan även komplettera med en mindre Chanelpåse med vita plastrosor och en fårskinnsfäll som en bubblare.
Har du en unge att slänga fram i pastellfärgade kläder så har du omedelbart ett stort övertag på dina konkurrenter så det kan vara bra att ha i bakhuvudet.

Följer du de här stegen så kommer även du snart ha ett så här enhetligt flöde som inte alls ser överdrivet, fejkat eller fånigt ut!

Så mycket som den där Chanelpåsen släpas fram och tillbaka och använd som rekvisita så kommer den bli utsliten – hur försiktig hon än är.
Vilken tur då att man ska köpa nya papperspåsar på Ebay för knappt inga pengar alls!
Bra va?

*planerar redan hur jag ska kunna ta mitt Instagramkonto till nästa nivå*

Tack för tips!

166 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Omg vem köper PAPPERSPÅSAR på ebay? Och varför?? 😳

  Svara

   Så att man kan bli influencer

   Svara

   Det är inte alla som har en Hampus som kommer med påsar 🙂

   Svara

   Har sålt två påsar från Chanel på Tradera 😊

   Svara

  OT Therese Lindgren

  Förlåt men, jag tycker att Therese verkar så himla konstigt i en av hennes senaste videos där hon testat Läpp Pump.

  Jag vet inte hur jag ska beskriva henne men hon känns så annorlunda… Känner inte alls igen henne. Någon mer som reagerade eller är det bar jag? Får hoppas att hon inte gått tillbaka till gamla vanor.

  Svara

   Gamla vanor?

   Svara

    Alkohol

    Svara

   Jag tänkte faktiskt samma sak och blev orolig :/ hon kanske dricker och intar mycket koffein nu igen för att klara av att uppdatera youtube om hon har ångest.

   Svara

   Jag tror det är koffein

   Svara

   Hon har väl sagt att hon inte mår bra det senaste, så hon ”peppar väl upp” inför sina videosar så hon inte ska verka tråkig och likgiltig?

   Svara

    Känns tyvärr konstigt och tillgjort.

    Svara

   Skämdes verkligen när jag kollade på introt. Så… Cringe sol man säger. 😂 Och sen att hon gör videon ”rolig” genom massa konstiga felklipp tycker jag bara blir virrigt och oseriöst. Men sen ser man kommentarerna och alla 12 åringar hejar på och säger hon är såå härlig. 🤔

   Svara

   Var det någon annan här som hann se den där vloggen hon la upp i december när hon hade glömt redigera bort en massa omtagningar? Jag förstår ju att det sker omtagningar men det var något obehagligt med hur hon satt och upprepade sig och stängde av och på smilet. Var som hämtat ur ett Black mirror avsnitt, har inte riktigt kunnat se på hennes videos med samma ögon efter det.

   Hittade någon som hade laddat upp det på youtube för dom som missade: https://www.youtube.com/watch?v=kBisIIkTrLM

   Svara

    Det är ju därför hon tagit lite pauser på sistone för att hon har ångest och får panikattacker.

    Svara

    Fy vilken hemsk video. Asså jag brukar skratta när folk skriver att dom får ont i magen av det ena och det andra. Men jag fick fan ont i magen själv av denna videon. 😢

    Svara

     Så olika man kan uppfatta saker… Jag ser inget obehagligt med det klippet… Bara att hon gör en massa omtagningar, och kanske har lite låg energi, men vem har inte det ibland.
     Är väl ingen skillnad mot vilket tv-program eller film som helst där man tar om tills man är nöjd, eller gör lite olika varianter för att senare bestämma vilken man vill använda… Tror nog ni överreagerar som tycker detta verkar konstigt…

     Svara

  😂 nästan skämskudde på den!

  Svara

   Rosa skämspuff

   Svara

    Skämspåse – när du verkligen inte vill se..

    Svara

  Det här såg jag inte ens först, stor påse och liten påse!

  https://instagram.com/p/BbvxhitA79w/

  Svara

  Lycka är att ha en påse…

  Svara

   Det är ingenting i den – det är ingenting i den…

   Svara

  Instagram fenomenet makes me sick. Så ofantligt trött på den putsade ytan. Så jäkla trött på klongvaser, latte, doftljus och marmor. Fy fan alltså. Jag vill uppleva livet och inget tillrättalagt jävla filter. Jag vill uppleva det äkta. Dags att spräcka bubblan.

  / F.D stage’are

  Svara

  Hahaha tänkt detsamma.. Så himla märkligt beteende??
  Obs En av bilderna på Cornelia är inte blurrad…

  Svara

  Förlåt men det var nog ett av de mest oinspireradande instakonton jag sett.

  Svara

  Jag tycker det är lite rart att hon har sin rekvisitagarderob! Rörande på nåt sätt.

  Svara

  Inspirationen till alla påsbilder?
  https://instagram.com/p/xcN-Y2NP6X/

  Och här är vad jag tror den första bilden där påsen och rosorna syns skarpt. Innan dess låg rosorna bara i en bunt på varje bild
  https://instagram.com/p/x_OQU9NP0R/

  Januari 2015. Tre år sedan. Jag har bläddrat igenom barnafödsel, graviditet, bröllop och semestrar. Ett par saker har varit återkommande (bricka, porslin, böcker och kuddar med Chanel-motiv) men påsarna består.

  Svara

  Cattens har fått sin bebis 👶🏻

  Svara

   Mina tankar går till den stackars bebisen.

   Svara

  När blir påsen värd att dekorera med? Är det om man handlar en vara som är dyr som även påsen blir värdefull? Konstigt resonemang om det är så 🤔 Min lokala Coopbutik säljer bakmaskiner/hushållsassistenter som kostar några tusenlappar. Om jag köper en sådan och bär hem den i en papperspåse, får jag då dekorera med påsen? Innehåller var ju ändå dyrt!

  Förresten så undrar jag om high end-butikerna informerar deras kunder om påsarnas miljöpåverkan?

  Hm, nu när jag läste om lagen som trädde i kraft för ett halvår sedan verkar det dock endast omfatta plastpåsarna… Butiken har i alla fall skyldighet enligt lag att:

  – informera om plastpåsars miljöpåverkan

  -informera om de miljömässiga fördelarna med att minska användningen av plastpåsar

  -informera om åtgärder som kan vidtas för att minska förbrukningen

  Nåja.

  Svara

   Och framför allt: Måste man betala tre kronor om man vill bära hem dyra skorna i en påse?
   Eller smygbjuder fina butiken kanske på påsen under förevändning att den ändå är gjord på sockerrör vilket skapar arbete i tredje världen?

   Svara

    Man måste inte ta betalt för påsar 🙂
    Den nya lagen säger att man måste upplysa konsumenterna om plastpåsens inverkan på miljön, och många företag har passat på att börja ta betalt efter det.

    Svara

   Dekorera med något otippat typ ostbågar som rinner ut ur coop påsen med lite fräna serpentiner slafsigt dit slängt

   Svara

   Då är ju systemet med att återsälja Chanel-påsar på ebay värsta miljöaktivismen 😂😂😂

   Svara

  För den som orkar scrolla långt bak (på hennes instagram) kan se en återkommande svart tallrik med nåt Chanel citat på. Likt påsarna och rosorna, återanvänder hon tallriken åter igen, bild efter bild 😂🙈

  Svara

   Hon har ju Chanelporslin som även syns på flera av bilderna i Camcams sammanställning ovan. Vitt fat och kopp med ”Chanel” i stora bokstäver på fatet. Matchar påsen perfekt.

   Svara

    De där croissanterna som alltid verkar ligga vid Chanel-muggen – är de i plast?

    Svara

  Verkar helt onödigt att lägga så mycket pengar på en väska som man inte behöver, för att få en påse man tydligen behöver. Jag ska börja sälja dessa jäkla påsar till folk. 1000kr styck. Och anlita BB:s head of content-tjej för att filma The unpacking of Chanel-påsen. Ekonomiskt och lyxigt, du behöver inte lägre välja.

  Svara

   Finns det ens en väska? Hmmm…

   Svara

    Vit Chanel-påse innebär att det är smink/hudvård etc som hon har köpt 🙂

    Svara

     Vit Chanelpåse innebär också köp på Rue Cambon i Paris, den första Chanelbutiken och den adress dr Mademoiselle Chanel även hade ”sina lägenheter” (de använder plural på franska, ingen aning varför, det är en tvåa typ). Den påsen har dock ingen tunn svart ram omkring.

     Svara

  Lite intressant att hon väljer att aldrig titta in i kameran, ha solglasögon, dölja ansiktet med håret men väljer att visa upp dotterns ansikte

  Svara

   Hon har ett tufft förflutet av mobbing, kan ha med det o göra. Obs ej fakta, bara mina tankar!

   Svara

    (Mobbingen dock sann, skriver ju som en kratta – jag alltså)

    Svara

  Tyckte det stod plasttrosor. Hade blivit 100 ggr mer inspirerad av plasttrosor i en påse än av det där znarkiga kontot.

  Svara

   Verkar dock svettigt 🙂

   Svara

  Catrin Hedlund har fått barn. 6 veckor för tidigt… när gick hon ut med att hon var gravid? Var inte det till rättegången vid Valborg? Om hon gått tiden ut så hade hon varit gravid 10 månader… Det är kanske hon som är ”elefanten i rummet”

  Svara

   Hon sa ju först att hon skulle få barn kring årsskiftet men då misstänkte väl alla att hon inte ens var gravid. Det stämde ju då om hon egentligen skulle ha fött först om 6 veckor.

   Svara

    Men det var ju för att hon hade infektion i kroppen och bebisen ville ut. Sen stabiliserades allt och man lyckades hålla han inne.

    Svara

     Fast hon har ju snackat om ett planerat snittdatum kring nyår sedan hon gick ut med att hon var gravid… har inget med att hon hade en infektion i kroppen att göra.

     Svara

      Inte riktigt så tidigt vad jag kan minnas men iallafall sen hon var inlagd för njurbäckenininflam efter hennes Spanien resa?
      Eftersom hon fött tidigare innan så tar man väl det det säkra före det osäkra kanske? Men vad vet jag jag är ingen läkare.

      Svara

       Jo hon sa länge, typ sen i somras att hon hade snittdatum i början på januari men att hon skulle försöka få det ändrat till i mellandagarna. Alla så att det var för tidigt att få ett bokat slutdatum redan under sommaren. Dessutom så verkar det väldigt konstigt att få snittas i början på januari när man har bf i slutet på februari. Hon är bra rolig den där kvinnan. Som hon ljuger hela tiden. Hon sa hela tiden att hon skulle ha en januaribebis. Och nu har hon alltså fött sex veckor för tidigt? Väldigt väldigt märklig kvinna.

       Svara

   Men vänta nu. Var det inte en liten flicka hon skulle ha nu? Var det kanske också en lögn (igen, igen…)

   Svara

    Visst är det märkligt, hur man kan njuta så av att ljuga. Hon ljög om när hon blev gravid, sina snittdatum, sina ultraljud, sitt bf, bebisens kön, när hon fick veta kön. Det enda som stämde var ju att hon var gravid. Men förmodligen var det en lögn först. Hon blev säkert gravid vid ett senare tillfälle och försökte passa in det i första lögnen. Därför har ingenting stämt. Damagecontrol under hela graviditeten. Men folk är ju inte dumma.

    Svara

  Jag är fascinerad över det faktum att hon har samma typ av outfit i september när det ser ut att vara fint väder (yes jag scrollade så långt 🙈) som i december när det är snö.

  Svara

   Satt och tittade bak i hennes konto jag med. Hittade en bild där det ska se ut som att hon går, men om hon hade gjort det så hade hon kört in barnvagnen i buskar 🙈

   Svara

    Som jag stör mig på Gabriella Joss poser, det ser ut som att hon försöker dölja ansiktet och tittar aldrig rakt in i kameran och ler helt normalt.

    Svara

     Enkelt titta inte

     Svara

      Man kanske tycker om att läsa en blogg som har trevlig innehåll kommatecken men stör sig på alla selfies och bilder på blogginnehavaren som pojkvännen tagit som ser likadana ut varje gång kommatecken trots att bloggen ligger på topplistan punkt

      Svara

   Det har jag med?

   Svara

    Seriös fråga, blir det inte fruktansvärt kallt om man har samma kläder året om?
    Som tjejen på bilderna har tunna strumpbyxor, lårhöga stövlar, någon tunn tunika, en pälsväst och mössa.
    Hade jag haft tjock mössa i september när det kan vara närmre 15 grader så hade jag svettats ihjäl precis som att jag hade frusit något enormt i december om det var snö och jag inte hade mer kläder på mig.

    Tar du inte fram en tjockare jacka till vintern och typ vinterskor? 🤔

    Svara

     Jag förstår att dessa influencers vill visa upp outfits. Men det blir ju jättekonstigt och bidrar inte direkt till att man blir sugen på plagget om personen står och huttrar i kortkorta tunna kläder i snön. Ser bara malplacerat och konstigt ut.

     Svara

  Hmmm. Drygt 10 tusen följare och 60-150 likes på bilderna, är det inte lite lite? Jag börjar snitta 500/bild på mina 4700 följare.

  Svara

   Låter ganska lite ja… jag får ca 60-120 likes per bild och jag har bara runt 450 följare 🙈

   Svara

   Jag tittade runt en gång på de större som förmodligen inte köpt och det får ungefär 10% som gillar av följarantalet. Så känns ju lite lite likes på hennes bilder…
   Men vem vet, kanske bara massa oaktiva som följjer henne 😛

   Svara

    Jag har 20.8 tusen följare och jag får i snitt 500 likes/bild.
    Nu beror nog detta på att jag har ett lite annorlunda konto som folk följer för att endast se. Vi interagerar inte eller slänger käft.
    Jag har inte köpt en enda följare då jag 1, tycker det är patetiskt. 2, är en fattig student med andra prioriteringar.

    Såg nu att många andra i min genre inte alls heller får 10% likes på sina bilder :).

    Svara

     Vad är det för genre? 🙂

     Svara

   Läs lalinda.se. hon har skrivit ett inlägg om instagrams algoritmer + gjort lite undersökningar. Har du mer än 1000 följare då kickar deras algoritmer in. Väldigt intressant läsning.

   Svara

    Tack för tips! Intressant att läsa lite analyser kring algoritmerna, dock så känner jag inte igen mig i det där med räckvidd vs faktiska följare då jag är uppe i 12-15% på mina 4700. Men det kanske är så att min genre engagerar mer än influänsernas rospåsar och sprättben 🙂

    Svara

     Jag likear aldrig på jättestora konton jag följer, bara mindre. Stora känns som så anonymt, en like ut i rymden. Kanske det påverkar, att det liksom avtar?

     Sen kan jag ju förstå att folk slutar klicka på like när alla bilder föreställer ung samma sak hehe.

     Svara

   Mm samma här. Hon har garanterat köpt följare.

   Svara

   Jag har drygt 3000 följare och får mellan 120-250 likes per bild så det låter lite ja!

   Svara

  Off topic, Catrin Hedlunds bebis har kommit

  Svara

   Ibland kan man kolla tidigare kommentarer för att se om någon redan skrivit det man ska skriva. Tips

   Svara

  Hahah det här var riktigt kul

  Svara

  Fantastiskt hur du sammanfattat hennes konto Camcam. 😂

  Svara

  Hon måste vara galet stolt över den där påsen

  Svara

   Skönt för henne. Tänk att ändå kunna älska en påse så djupt.

   Svara

  En tråkig kväll roade jag mig med att scrolla några år tillbaka i hennes flöde. Påsen har hängt med i minst tre år….

  Svara

   Min kommentar fastnade i mod men jag spenderade morgonen med att bläddra tillbaka, januari 2015 la hon upp en inspo-bild hon tyckte var fin på en Chanel-påse med tulpaner i, och några dagar senare, tadaaaa!

   Den är ganska exakt tre år nu. Hur ska påsens treårsdag firas?

   Svara

    Haha oj! Vilket gediget research-arbete du gjort! Imponerande. Nästan lika imponerande som Annas kärlek till sin papperspåse.

    Svara

    Vi ordnar party såklart. Spelar sten och sax med påsen och låter den vinna varje gång. Jag antar att den blivit som en familjemedlem vid det här laget då den syns i fler bilder än katten och ungen.

    Svara

     Henrietta 😂👏🏻 Tack så mycket för dagens skratt! 😂😂😂

     Svara

   Jag har några Converse-kartonger på hatthyllan; förvarar udda vantar i dom. Måste uppgradera med Chanel innan jag skaffar instagram.

   Svara

  Raderad av CamCam!

  Svara

  Otroligt tråkigt med konton där man aldrig får se bild på den som har kontot, tycker jag 😎 Känns bara fejk då.

  Svara

  Håller med att Annawii upprepar sig ofta och jag har därför slutat läsa hennes blogg. Det var inte riktig min cup of tea. Jag får dock lite ont i magen av vissa kommentarer här. Annawii verkar vara en jättegullig tjej som har kämpat mot mobbning och ätstörningar. Jag tror hennes bilder är hennes ”drömvärld” – ljusa, rosa, fluffiga och lyx… Jag tror också hon kan ha en högkänslig personlighet, men det är bara vad jag tror efter att läst hennes blogg i några år. Kan vara värt att tänka på innan man kritiserar henne, det man tror är ”bara är på skoj” eller fyndigt kan nog tas emot på ett annat sätt…

  Svara

   Håller med! Aldrig sett tjejen innan men att skoja om att en påse dyker upp ofta, ja det borde hon själv se och kunna se det komiska i, men att kommentera utseende eller posering hör inte till diskussionen

   Svara

    Tack (för the wake up Call) & förlåt till Anna.
    Ibland kommenterar jag snabbare än vad jag tänker. Nu en timme senare ångrar jag min kommentar om hennes posering.
    Nu när du skrev om att hon blivit mobbad så kommer jag ihåg att jag läst om det.

    Camcam, kan du ta bort min kommentar om hennes posering & ansikte från tidigare?

    Svara

   Hon har själv, i sin blogg, skrivit att hon är högkänslig. Påsen är lustig, men mycket med inlägget och kommentera gör mig illa till mods då Anna själv skriver om hur dåligt hon mår/mått.

   Svara

   Håller med. Hon mår dåligt psykiskt. Får lite ont i hjärtat när folk hånar henne. Tänk om hon läser här och tar det jättehårt?

   Svara

  Hon har ju fler följare än dig ”camcam” så hon har ju lyckats bättre än dig på Instagram! Tycker det är hemskt hur ni mobbar här, den tjejen har haft det tufft och lägger ner mkt tid på sina kanaler och som hon säkerligen mår bra av. Skärp er! Det är ni som är pinsamma!

  Svara

   Tror du att påsen tar illa upp?

   Svara

    Riktigt korkad kommentar

    Svara

   Hon har köpt sina följare 🙂

   Svara

  men åh. blir lite sorgsen av hennes instagram på något sätt, eftersom allt är så tillrättalagt och onaturligt. jag följer inte den typen av ”rosaskimrande” instas själv, men good for her om hon har hittat sin grej. hon behöver bara utöka rekvisitan lite. 🙂

  Svara

  Ja, jag avföljer konton just nu där jag känner att allt bara är fixat gör bilden. SÅ less på overklighet.

  Vem har liksom en vas med blommor på en kudde på golvet? Vem har sin adventsljusstake på en sittpuff i sovrummet precis vid en gardin? Varför har hon aldrig något i sin kopp? Varför är aldrig produkter öppnade när hon ska äta?

  Scrollar man tillbaka lite så har hon ofta vasen med blommor mitt på sängen. Skulle inte det se lite konstigt ut om man kom hem till någon och så står det en vas med rosor mitt på sängen? Eller har folk blommor så?

  Och varför kör hon in barnvagnen i buskarna hela tiden? Och kanske framförallt, fryser hon inte ihjäl?

  Synd, för jag följde henne länge och hon verkar vara världens gulligaste och snällaste tjej. Men jag pallar inte med bilderna… Känner mig extremt taskig för att jag irriterar mig så. Men är väl lite för bitter själv för att orka med allas fasader.

  Svara

   Tack för att du orkade sätta ord på exakt mina tankar också… Plus inte nog med att hon alltid kör barnvagnen i buskarna, det är dessutom exakt samma buskar varje gång…

   Detta måste va det mest enformiga jag nånsin sett, blir ju som en parodi på dagens sociala medier med stylade tillrättalagda bilder osv…

   Svara

   värsta är de som stage:ar sina bilder med ljusslingor.. vem har en ljusslinga på sängen, soffan eller runt sin bebis? brandfara!

   Svara

  Herregud, vilken jävla misär …

  Får mig att tänka på den snåla fransyskan jag pluggade med som var så nöjd med sin billigt inhandlade t-shirt, tills hon insåg att det stod ”Channel” på den. Samma typsnitt som Chanel, dock.

  Svara

  Visst ser det även ut som hon har ett (omärkt) samarbete med Nije? Propud i olika former förekommer ju nästa lika ofta som ovan nämnda rekvisita… Letade bakåt i hennes flöde och hittade ett inlägg med Nije där det stod collab, men i övriga inlägg ingenting… https://www.instagram.com/p/BWCwmH0gOrr/

  Frukostarna är ju för övrigt värda ett eget inlägg…

  Svara

  Näe, usch. Det känns så himla sorgligt allihop, att känna behovet eller kravet att iscensätta sin egen tillvaro genom rosa glasögon… Att försöka få det att se ut som om man blivit uppvaktad med frukost och Chanelpåse på sängen när man i själva verket stageat det själv… 🙁

  Svara

  Skönt att du inte blandade in lammpläden också. Då hade jag blivit galen.

  Svara

   Men det gjorde jag ju.. =)
   ”Den som vill få högsta betyg kan även komplettera med en mindre Chanelpåse med vita plastrosor och en fårskinnsfäll som en bubblare”

   Svara

    Haha min hjärna. Tänkte med pilarna XD jobbiga bilder i alla fall. Måste tagit tid att redigera xD

    Svara

  Men va? Det är något jättekonstigt med detta. Kanske mest av allt påsen… Att en och samma vas förekommer titt som tätt är en sak, men en påse fylld med plastrosor… Jag väntar på att få läsa om att detta är ett skämt.

  Svara

  Både AnnaWii och therez.se verkar gilla samma betongtrappa. Den förkommer ofta i deras respektive bloggar och på instagram, men kanske inte lika ofta som påsen och rosorna dock. Therez var till och med där och fotograferade sig i sin brudklänning…

  Någon Umebo som vet var trappan finns? 😊

  https://www.instagram.com/p/BbYtzZ_A0yP/
  https://www.instagram.com/p/BbWmfFhA_gm/
  https://www.instagram.com/p/BbE3d2nAW4S/
  https://www.instagram.com/p/BaJGASlAUUR/
  https://www.instagram.com/p/BZGuIcNAvqw/
  https://www.instagram.com/p/BHc5oyvgZNf/
  https://www.instagram.com/p/BKA0ii9Ad91/
  https://www.instagram.com/p/BMHc12TgZut/
  https://www.instagram.com/p/BMXQZAogzbV/
  http://therez.se/2017/april/som-en-magisk-kraft.html

  Svara

   De tre sista är en annan trappa, som ligger vid tågstationen 😀

   De översta ser ut som någonstans vid konstnärligt campus/bildmuseet.

   Svara

    Aha, lite snabb att döma där då kanske 😊

    Svara

    Eller visst finns det någon sån trappa vid Väven?

    Svara

   Jag ÄLSKAR dessa trappor eftersom de är så monokroma och passar min stil (gillar inte en massa lull-lull nämligen) och väljer därför att fota mig där när jag är i stan. 🙂 min brudklänning är fotad vid tågstationen och mina andra outfits är vid biblioteket eller väven. 🙂

   Svara

  Kom ihåg att jag läste om det här med gamla påsar för länge sedan på bloggen Förpackad, hittade inlägget igenhttp://www.forpackad.se/forpackad/2014/03/12/begagnade-pasars-andrahandsvarde?rq=p%C3%A5s
  Helt sjukt att folk fortfarande gör så här, och att lägga BLOMMOR i en påse är ju bara komiskt!

  Svara

  Någon mer än jag som tycker att boohoomanofficial inte verkar helt bekväm med den roll han har tilldelats?

  https://www.instagram.com/p/BdFdygpn3s0/?taken-by=annawii

  Svara

   den bilden var så jobbig att se :/

   Svara

   Länken ”boohoomanofficial” går till ett klädmärke och inte till killens egen insta… Ifall det var det du menade med din kommentar, jag kanske missförstod?

   Svara

  Ett tips på ett -enligt mig- supercharmigt instagramkonto: onodigtsnyggt
  Inredning med grejor från egen butik blandat med uppdatering från en galen jakthund och dennes sidekick

  Svara

   Ja jag ÄLSKAR hennes konto 😍😍

   Svara

   Ja, henne gillar jag också. Men som hundägare är jag inte avundsjuk på henne…😉

   Svara

  Jag har även reagerat på hennes ”böja-sig-ner-och-låtsas-pilla-på-skon”-pose för att få till en (onaturlig) bild på skorna. Alltid likadana poser.

  Svara

  Hon har ju solglasögon på nästan alla bilder även när det regnar?!

  Svara

  Enformighet fick precis ett nytt ansikte.

  Svara

  Klockrent inlägg! 😂

  Svara

  börjar universitetet idag!! hur går introduktionen vanligtvis till? är så jävla nervös

  Svara

   Introduktionen är oftast en bit av kaka!
   Man spanar in de andra studenterna och får en massa nödvändig, och mindre nödvändig, information 🙂
   Lycka till med studierna!

   Svara

   Kul. Vad ska du läsa? 🙂
   Under introduktioner kan man verkligen känna på stämningen: nervöst, spänt och förväntansfullt.

   Svara

  ”Tyck synd om mig inlägget” kom hos Engla lika säkert som ett amen i kyrkan.
  Som alltid när hon fått kritik.

  Svara

  Då stör jag mig mycket mer på yayanaomi.
  Där kan vi snacka om tillrättalagt. Hon är väldigt duktig på att beskriva sig själv som en ”rolig mamma som älskar att leka”. Och alla dessa ljusslingor på var och varannan bild, extremt mycket exponering av hennes barn.
  Dessa jäkla dansvideos på hennes dotter som hon lägger upp HELA TIDEN?? Vi har sett, det räcker.

  Svara

   Har evolutionen kommit så här långt för dessa tillrättagjorda instagramkonton ska finnas till?😅😐

   Svara

   JAA äntligen någon som reagerar på dansgrejen, och att dottern alltid ska säga så roliga och tokiga saker? Helt krääääjsi

   Svara

   Hahahaha, dessa jäkla dansvideos. Min sambo skulle undra om jag var dum i huvudet om jag skulle fråga honom om han ville vara med på video när jag och barnet dansar. Och sen ut på nätet. Hahaha!!

   Svara

   Det man funderar på är ju vad kontot/bloggen skulle vara UTAN att dessa barn exponeras?! Vad får barnen ut av det? Spons-prylar? Del av inkomsten in på egna sparkonton? Jag vet inte men det ger mig avsmak, de förstår ju inte vidden av det.

   Svara

  Hon måste även älska sina solglasögon som har på alla bilder typ. Vare sig det är sol, regn eller snö.

  Svara

  Faaaaaaan vad skönt det ska bli när du flyttar från den här skitsidan camcam…. Skrev precis ett långt inlägg och fick den där jävla kommentaren om att jag postar för snabbt och när jag gick tillbaka var allt jag skrivit borta. Skitsida!

  Svara

  Är vi säkra på att hon inte har nån åkomma i ögonen? 😬 antingen solglasögon eller så blundar hon? Måste ju dölja nåt…

  Svara

  Man ska vara snäll!

  Svara

  Nu är hennes konto privat😉.

  Svara

  Många av er som kommenterat verka njuta av att genera och tracka sina medsystrar. Trodde att personliga påhopp skulle raderas så ni lever ju inte upp till er egna regler. Lite ödmjukhet vore mer klädsamt så här kvinnor emellan.
  Usch!

  Svara

   Ja, gick för långt i kommentarsfältet. Sen så backar jag inte bara för att det är en tjej, man ska bu stå för nåt positivt för att få min uppbackning. Om hon gör det vet jag ej. Men mobbning är aldrig kul.

   Svara

  Nu har hon ändrat från offentligt till privat på Instagram så nu kan man inte gå och se hennes bilder hur lätt som helst. Hon måste ha fått veta om detta eller själv läst om sig på bloggbevakning.

  Svara

  Note to self (och alla andra): har man inget snällt att säga ska man vara tyst.. skrev en vass ”skämtsam” kommentar om hur hon posade på bilder här uppe, och ångrar mig nåt oerhört nu när jag ser vilken stämning det blev i kommentarerna. Nåt som jag menade som ett skämt var helt enkelt inte roligt längre. Nä, fy och förlåt mig. Hon verkar vara en genuint gullig tjej, även om hennes IG inte är min tekopp. Tar med mig detta som en lärdom, sprid glädje istället för elakheter. Ord kan såra mer än man tror. Ha en bra dag alla ❤️

  Svara

  Gick universitetet med Anna och hon är en sån där genuint snäll människa som man hört talas om. Skulle aldrig få för sig att säga nåt taskigt om nån. Snackade aldrig skit, har hög integritet och är jävligt vass intellektuellt. Tycker hennes bilder är skitfina, ge er era hyenor.

  Svara

   Jag tror på varenda ord du skriver om Anna men det här handlar om ett ytligt instagramkonto utan personliga inlägg. Kontot är väl för fasiken inte en förlängd kroppsdel av henne.
   Tycker inte att hennes utseende ska hånas men att folk tycker att det är urfånigt med samma påse och blommor på 350 bilder det får hon nog stå ut med. Hon är en vuxen kvinna och har väl någon sorts självinsikt eller?

   Svara

   Ja så sjukt obehagligt det här inlägget med tillhörande kommentarer 🙁 Det hade också varit en annan sak med EN bild från hennes insta uppblandat med andra influensers liknande bilder som del av ett kollage. Nu sitter vi och hånskrattar åt en persons hela insta-historia. Dessutom en person som inte tidigare getts utrymme här. Och sen ska det ännu dras till sin spets i nästa inlägg. Blä, riktigt traditionell mobbning det här. Tack för mej, fick nog av den här bloggen.

   Svara

   Blir också illa berörd av flera kommentarer. Brukar läsa hennes blogg och tycker det lyser igenom vilken genomsnäll och fin människa hon verkar vara! Om du läser detta Anna, ta inte åt dig!

   Svara

    Anna har ju redan kommenterat här att hon inte tar åt sig det minsta så ni kan sluta vara sekundärkränkta å hennes vägnar nu. 🙂

    Svara

     Har hon? Var? Blir bara lite orolig.

     Svara

      Ja, hon har skrivit en lång kommentar här på bloggen.

      Svara

  Nej fy vad såg jag precis. Samma lika bilder i en oändlighet. Undra varför folk följer för att få se samma bilder återupprepa sig. Hennes solglasögon var väldigt återkommande också såg jag. Väldigt återkommande. Men, det är hennes konto och hon får visa vad hon vill och vad hon tycker om. Jag väljer att aldrig gå in där igen helt enkelt. Såna där konton gör mig inte klok.

  Svara

   Jag måste bara tillägga att scrollar man igenom hennes flöde så är det otroligt snyggt gjort och man kan se hur väl genomtänkt det är för att alla bilder ska passa ihop. Outfitbilderna kommer upp så att de bildar ett mönster och varje outfit läggs upp två tre gånger med olika poser. Vilket som sagt ger hennes flöde ett visst mönster som ser väldigt fint ut. Hon lägger nog ner mycket arbete bakom detta.
   Det som sagt annars inte tilltalar mig är allt det tillrättalagda, de onaturliga återkommande poserna och det stylade livet. Jag följer helt enkelt inte sådana konton. Men hatten av för hennes hårda arbete för ett snyggt flöde.

   Svara

  Kollade igenom hennes instföljare och det verkar som många är köpta, då det räcker att trygga på någon så det man att den ”personen” följer några tusen. Så genomskinligt det här med köpta följare. Flera tusen följare och högst 70 likes på bilderna typ. Bisse på insta har uppmärksammat detta. Vore roligt att se hur många som kan visa upp var sina följare kommer ifrån genom statistikvertyget.

  Svara

  Vansinnig vurm för en PÅSE. Världsfrånvänt.

  Svara

  Omg ska börja sälja mina shopping påsar med! Vilken bra ide haha.

  Svara

  Jag tycker hennes konto är lite överdrivet, men gillar i övrigt såna här ”inspo”- konton med fina bordsdukningar och flatlays. En favorit är norrskenet på instagram som ändå får till en genuin känsla

  Svara

  ÅH jösses. Blev bländad av hennes konto. Bilderna är ljusare än ett blekt a***hål. Sjukaste retuschen jag sett på insta. Blev väldigt nyfiken, tog mig 30 min men scrollade igenom och räknade och det var ca 636 (!!!!!!!) bilder med den vita chanelpåsen. Det sträckte sig 4 år tillbaka med. Hon måste ju köpt nya påsar eller förvarat den riktigt bra. Extremt tråkig sida iallafall, fick nästan migrän. Men hon ska ha credd för jobbet ändå, skulle vilja se bakom kulisserna när hon styr upp varje bild. Förstår inte hur folk orkar… yta yta yta och hennes påse bara råkar ligga slängd på varje bild med plastrosor i sig.

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.