Anna vill sälja sina trosor på loppis

Anna Book:

Blondinbella vill stötta arbetande kvinnor med deodoranter medan Anna Book vill skänka bort sina trosor till bättre behövande…
Liven består alltså av att Boken sitter framför mobilkameran och visar upp sina trosor som hon menar att hon inte kan ha länge och undrar om det är någon som kan tänkas vilja ha dem.
Och alltså…
När till och med sonen Antonio – som kommer in medan Anna visar sina trosor på liven – säger NEJ, då har det gått ganska långt.
Men vad svarar Anna?

Men nån kvinna skulle kanske bli jätteglad över sådana här mjuka bomullstrosor. Nån, som inte har några och de här är för stora på mig nu.//Anna

Jag tycker Anna ska signera sina för stora trosor och sälja dem på Tradera. Alltid finns det nån stolle vars högsta dröm är att ha ett par trosor från Anna Book som snuttefilt att ligga och sniffa på till valfritt avsnitt av Solstollarna.
Ka-ching liksom!

Tack för videon, Linda Lover på Flashback!

107 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Hahahaha. Det sjukaste jag har sett. Hon sitter på golvet och visar upp olika sorters trosor. Live. För hela världen att se.

  Svara

  Mm stor sannolikhet att man köper begagnade trosor. Då är jag nog faktiskt hellre helt utan 😑

  Svara

  Var väl oanvända ska tilläggas. Kände igen prislappar från Primark. Bäst var när hon sa att trosorna var ”mini” men ändå gör stora. Mini är ju en modell och inte en storlek.

  Svara

  Det enda som är sjukare än att hon visar upp sina gamla trosor är att folk sitter och glor på det.

  Svara

  Åhhh Anna… Känns så tragiskt, hon vill ju bara framhäva hur smal hon blivit. Hon lär ju slänga alltihopa efter att hon visat upp dem.

  Svara

  Hahaha, alltså? Vart är alla mina kuddar? Skäms ihjäl! Undra om hon har någon som helst självinsikt! Och om hon nu vill bli av med trosorna så mycket som hon vill, ge till stadsmissionen eller röda korsett. Jag tror dock att hon vill sälja för att tjäna pengar eller så vill hon bara skapa content. Svårt att veta med Booken! 🤦🏻‍♀️

  Svara

  Nej vänta nu. Är dom förstora?

  Svara

  Vilken jävla humanitär hjälte hon är! Ibland tittar jag på bilder på Anna Book och Bill Gates samtidigt utan att kunna se någon skillnad faktiskt.

  Svara

   Bill Gates är inte nykaklad i munnen.

   Svara

  Vem i hela friden har såhär många oanvända trosor hemma….

  Svara

   Jag gissar att hon köpt/fått dem när hon var större och då var de för små, men hon gjorde kanske den klassiska grejen och köpte ”tills jag gått ner i vikt”. Sen har hon väl glömt dem tills nu. Min gissning som sagt. Jäkla djupt ämne att fundera kring kände jag nu 😂

   Svara

   Jag… Skyller på mellandagsrean

   Svara

   Har massor i alla storlekar. Även de i rätt storlek är många eftersom jag har en förmåga att köpa trosor och strumpor. 30-40 par nya strumpor med allt från mumintroll, Snobben till dyra sportstrumpor. Men 0 sexiga strumpor och 99% bomullstrosor. Bekvämt ska det vara. Är de garanterat nya så kan Booken få skicka ett par. Annars får man väl ge dem till något pervo.

   Svara

    Jag blir nyfiken nu; varför har du trosor i massa olika storlekar?! Ponera att du är strl S, varför då köpa strl L? Eller har du pendlat/pendlar ofta i vikt? 😅

    Svara

   Oj jag vågar inte räkna hur många oanvända trosor jag har…ÄLSKAR att köpa underkläder men alla fina trosor blir mest liggande pga är typ bara på jobbet, i tennishallen eller på gymmet och det är inte så skönt att träna i tex spets tycker jag så de fina blir mest liggande. Men varje reatillfälle köper jag ändå på mig ett lager – trosor kan man liksom inte ha för många av ändå👌🏼

   Svara

   Hahahha jag! 🙋🏼
   Älskar underkläder och köper de jag tycker är fina, sen ligger dem i garderoben för att jag inte ”vill/vågar” använda något helt oanvänt. Jag är likadan med strumpor. Har strumpor som jag köpt för 1 år sedan som inte är använda.

   Svara

  Alla bidrar efter förmåga. Isabella med deo och schampo till karriärkvinnorna och Anna med trosor till bättre behövande. Hur kan man få för sig att göra en live om att skänka bort trosor? Har man oanvända trosor som man vill skänka så är det väl bara att lämna dem till närmaste klädinsamling….

  Svara

  Tycker inte det är så märkvärdigt att skänka oanvända underkläder. Men att människor sitter och kollar på den där liven är sämre..

  Svara

  Hur många gånger säger hon oanvänt på ca 4 minuter? ca 14.
  Hur många gånger kan man säga trosor på ca 4 minuter? ca 9.
  Hur många gånger kan man tala om att det är för stort? ca 9.
  OK, nu vet vi alla att hennes OANVÄNDA TROSOR ÄR FÖR STORA.
  Muy iportante. No hablo ingles.

  Svara

   Segunda casa.

   Svara

    Efter flytten blir det kanske Segunda Casa de Trosa…

    #oförskämtattanta

    Svara

     🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 ahhhh pallar inte

     Svara

  Men det är väl bättre att hon skänker bort eller säljer på loppis än att kasta oanvända trosor? Jag läser ofta i det här kommentarsfältet att folk förfasar sig över Blondinbellas (och andra influencers) konsumtion och allt de köper så då är det väl jättebra om Anna inte kastar helt oanvända kläder? Sen att hon gör en live där hon pratar om att de är för stora osv, so what? Influencers lägger ju upp vad som helst för att få tittare, läsare och likes. Orka bli upprörd över detta.

  Svara

  Hon hoppas ju på att det är nåt pervo som ska vilja köpa trosorna för en dyr slant. Hon är obvi i behov av pengar.

  Svara

   Satt också och funderade på hur många förfrågningar hon kommer få om att sälja dem använda

   Svara

   Exakt!

   Svara

  Men det sjukaste är väl hennes son som verkar helt oberörd av att hans mamma sitter och visar trosor framför kameran och han ropar typ ”hej”?! Samt att han försöker prata med henne men hon ignorerar honom? Känns väldigt märkligt.

  Svara

   Jag tror faktiskt han ropar ”NEJ”. Och när till och med Antonio gör ett försök att hindra denna galenskap så säger det allt om vilket hönshus Casa de Toledano utvecklats till. 😖

   Svara

    Hönshus? Prova gökbo…..

    Svara

     Och nånstans får jag känslan av att medan detta pågår så sitter Roberto inlåst på toa och blundar och håller för öronen och mumlar: ”Jag ser inget… Jag hör inget… Jag ser inget…”

     Svara

  Under mina studentår, iof på 2000-talet, var detta den mest lukrativa business man kunde ha som sidoinkomst.
  500 spänn för ett par använda trosor till snuskisar! Fatta att man hamstrade trosor när H&M hade rea!
  Oftast var de inte ens använda på riktigt, hade man en stor efterfrågan snöt man sig helt sonika i dem (varför snor kan ni ju tänka ut själva…).
  😂

  Svara

   Jag gick till en gubbe under mina hemtjänstår och som bad om att få mina använda trosor. Han ville känne en kvinnas doft påstod han. Mina trosor fick han inte, men jag tänkte ett tag på att ge honom en annan (kvinnlig) kunds nedpinkande ”trosor” och säga att de var från mig. 😀

   Svara

   Får mig att tänka på Orange is the new black när de börjar sälja trosor 😂

   Svara

    Seriöst, det gick som smör i solsken, precis som i OITNB, bara att vi var studenter. 😂

    Svara

     Jag har ärligt funderat på göra detta!
     Men vars hittar man folk som vill köpa? Vars är marknaden? 😁

     Svara

      Undrar också? Hur gick ni tillväga, var/hur hittade du köpare? Behöver tjäna pengar, desperat behov av pengar.

      Svara

       Kolla chattrum? Användarnamm: Trosförsäljerskan.

       Svara

  Har ni sett Sandhras senaste insta?

  Hon filmar och visar oss en office look.
  Hon sätter upp håret och drar fram några hårslingor. Tadaaa! Inte hjärnkirurgi precis..

  Hon måste ha gjort något med sitt ansikte. Antingen läpparna, de ser större och stelare ut. Eller botox i kinderna.
  Något är annorlunda och stelt i fejjan.

  Svara

   En kontorsfrisyr.

   Svara

   Men hennes skumma filter på ögonen? Ödlorna i V

   Svara

   Sndhras instastorie om mat.se då! Hon räknar ner hur många minuter de har på sig innan leveranstiden går ut och sedan visar det sig att hon angett fel adress! Då lär ju budkillen bli sen till nästa ställe pga att han fick åka till fel adress 😂

   Svara

  OT, förlåt.
  Jag bor med tre kompisar, älskar dem otroligt mycket, och trivs så bra med att bo i kollektiv. Nu har dock alla, en efter en, skaffat pojkvän. Jag är ÖVERLYCKLIG för deras skulle, de är värda det bästa allihop. Men kvällarna när de allihop sitter i soffan och pussas och jag sitter själv, då gör det ont. Nu sitter jag själv på mitt rum medan de har spelkväll tillsammans. Jag är självklart välkommen att vara med men känner mig så.. i vägen? Jag vet att de inte vill att jag ska känna mig utanför men det gör jag, så otroligt mycket. Borde jag flytta för att inte känna mig så obekväm hela tiden? Hur skulle ni gjort? Överreagerar jag?

  Svara

   Ja du överdriver.

   Svara

   Du behöver såklart inte flytta men om du vill/kan så har du ju nu en möjlighet att försöka hitta andra saker att göra, med andra människor. Ge dig ut, ägna dig åt ngt du tycker är roligt, du är värd att ha det bra. Man kan ju bli lite frånvarande när man är nykär så det lär ta ett tag innan du har ngn glädje av dina kompisar igen.

   Svara

   Ligg med pojkvännerna så slipper du allihop!

   Svara

   Ta ett djupt andetag, kanske läs en bok en stund eller se på Netflix och tänk sedan igenom allt det här igen. De har spelkväll eller pussas och du ska byta boende. Du ska byta fint tak över huvudet och FLYTTA för att dina vänner har pojkvänner? Tror du får ett nytt svar när du fått lite distans till det. Som andra sagt så måste du ju inte sitta hemma utan kan bjuda hem egna kompisar eller ge dig ut och hitta på något. Ditt hem är ditt hem. Pojkvänner kommer och går.

   Svara

  Skänker bort mina använda strumpor (kan tvättas först för en administrativ kostnad). De finns i helsvart, randigt eller vita ankelstrumpor, samtliga i helt rätt storlek för mig.

  Ursäkta svintråkigt skämt, jag försöker vänta ut min bebis och han verkar vara den envisaste av oss.

  Svara

  Nu kom snyftinlägget från Myggan. Det är jobbigt nu…. Antagligen ska hon lämna Öland och sonen. Var ju väldigt otippat…

  Svara

   Trodde det skulle gå några dagar på Öland innan snyftinläggen kom. Stackars barn!

   Svara

    Snyftinläggen kommer när hon tappat läsare vettu, Alltid. Taktik.

    Svara

   Antagligen. Hur jobbigt kan det egentligen ha varit? Hon har ju typ knappt aldrig varit där!!!! Och isf måste det ju vara lika jobbigt för sonen att skickas runt! Hennes perspektiv är definitivt inte sonens. Även om hon tror det själv…

   Svara

    Nån av hennes beundrande följare skrev för ett tag sen att My är en så ansvarsfull mamma för sin ålder. Hon är ju för tusan 30 år, men upplevs väl som en förvirrad fjortis.

    Svara

   Oh gud ja hon har ju tappat läsare vet ni då måste hon ju komma med ett snyftinlägg i vanlig ordning och få lite sympatier och öka läsarstatistiken, och så skriva lite fint, mycket snyft och kryptiskt så att hon behåller läsare och får sympatier när hon snart visar att sonen inte alls går först utan hennes egna behov och ”karriär” som hon säger. Sitta på Riche och fina ställen med chans att träffa kändisar och få synas i media är det viktigaste. Så äckligt utstuderat beräknande hon är. Patetisk, får ont i magen..

   Svara

    Gnäller så förbannat om kostnader som rör sitt barn, men dyra köttbullar går alltid ner. De människor som vill ha med henne att göra måste vara otroligt naiva. Att ha en light-version av Anna B i sin närhet och inte höra varningsklockor ringa, hur blåst kan man bli? Om de fortfarande är vänner kan väl A lära M att laga köttbullar. En live på matlagningskurs skulle iaf ros mig. 🍳

    Svara

     Ja gnäll o snyft såå synd om henne, och tjatet om dubbla boendekostnader.. konstigt om pojkvännen kräver hyra av henne eftersom hon har en egen lght att betala, den är väl billig dessutom och hon tjänar ju stora pengar.. så patetisk och falsk hon är. Nej vill inte se det, ge dem inga såna idéer nej nej. Ja man undrar över en del, finns många naiva.

     Svara

  Jag hade lätt sålt använda trosor om jag hade ”kontakterna”. Lättförtjänta pengar. #åretsfattigastemånad

  Svara

   Jag tror helt ärligt att det bara är att googla. Nätet är fullt av gubbar som vill köpa begagnade trosor.

   Svara

    Haha usch, när du säger det sådär rakt ut så känns det plötsligt.. Nej 😂

    Svara

   Du behöver inga kontakter, jag googlade ”sälja trosor” åt dig och högst upp kom en sida med bara sånna annonser. Pantielove.se. Varsågod (När kom det hemsidor för det btw? När jag pluggade var det halvshady annonssidor de la ut det på haha)

   Svara

  Är det bara jag som inte kan se videon?

  Svara

  Inte alls Anna ! hon är i en vårdnadsprocess med sonens far förmodligen .

  Svara

   nej nej.

   Svara

  Har Booken och My blivit ovänner ännu? Kan ingen som vet berätta?

  Svara

   Ja, något måste väll hänt?

   Svara

   Nej.

   Svara

  ”Vi tar det sen”

  Svara

  Förlåt men sitter dåren på golvet och försöker kränga sina trosor?!

  Svara

  På allvar, vem bryr sig om en mediakåt gammal tant?
  Låt hon spela sitt eget spel själv utan att bli uppmärksammad så försvinner hon rätt snart.
  Trosor? Seriöst?

  Svara

  Folk som kommenterar försöker ju ändå ge olika förslag på lösningar. Typ Tradera, stadsmissionen etc men hon verkar ju bara förkasta alla förslag. ”Har provat men funkade inte, orkade inte”
  Jag fattar ingenting. Vill hon skänka el sälja? Högst oklart 😐

  Svara

  Inte en chans i helvetet att Anna är nykter. Det finns så många saker att anmärka och reagera på att jag helt enkelt ger upp. Tragiskt.

  Svara

   Precis min tanke… var lite obehagligt att se. Hon låter så forcerad och lite arg när hon pratar? ”Ja jag vill gärna ha min musik TACK!”

   Jag tror det bästa för Anna vore att lämna rampljuset helt och hållet.

   Svara

  Alltså jag vet inte om jag ska skratta eller gråta. Kvinnan behöver hjälp och det är så fort som möjligt.

  Svara

  Finns bara 3 teorier.

  1. Hon säljer oanvända trosor. Helt ok, men en skitmarknad då ingen vill köpa sånt.

  2. Försöker locka till sig fölk som gillar använda trosor. Helt ok, du får mer än för en begagnad bil.

  3. Hon fattar inte att beg trosor oavsett om de är oanvända lr ej är inte så lättsålt.

  Men i vilket fall, helt ok… haha

  Svara

  Hade Moder Theresa kunnat vara med i Biggest Loser hade hon gjort så här med, så klart

  Svara

  Så. Himla. Tragiskt. Som typ C Schulman hade sagt.
  Aldrig hört någon tjata så mycket, ”för stora”, ”oanvänt”.
  Å stackars hennes son, otrevlig var hon dessutom mitt i allt det här sjuka.

  Svara

   Det är säkert pga sonens skadestånd de måste sälja huset 🙄

   Svara

    Och trasorna.

    Svara

     *trosorna.

     Jäkla autocorrect som förstörde mitt skämt.

     Svara

  Vad besviken jag blir på dig Camilla. Att gå ner på Flashback-nivå är ju mest trist och pinsamt. Måste man hämta tips därifrån så vet i fasen alltså.

  Svara

   Fast har man en talang att sålla bort skitet från de relevanta så är FB bra källa.

   Svara

  http://forni.se/2018/01/18/du-och-jag/?comments

  Jag trodde att forni fick armbandet av sin kille och tyckte det var ju romantiskt alltid något om det inte blev något frieri trots 5 år tsm

  Men så läser jag de köpte ett till varandra, VAD är syftet med det?!? 😳🙄
  Förlåt om jag är old fashion men jag tycker ett Love bracelet är något mannen ger till kvinnan, tyckte tom jag läste det på cartiers hemsida förut men kan ha fel

  Man kan väl bara köpa det till sig själv annars.

  Det är ingen stor romantisk gest att köpa sig ett armband, det romantiska är att få ett Love bracelet som överraskning av sin älskade kanske vid ett speciellt tillfälle. Det håller jag allt med om att det är en fin tanke. Men att köpa till varandra som något slags upplägg.

  Gissar tyvärr på att hon sagt hon ville ha ett, killen sa nej och då sa hon att hon köper ett till honom också och då gav han med sig 🤔

  Svara

   Folk gör väl som dom vill, herregud är detta något att lägga sin energi på! 🤤

   Svara

  Jag tar gärna emot trosorna, skulle behöva nya hela större då jag gått upp och inte har råd att köpa. Att hon har så många oanvända trosor hmm men känns som att hon mest vill berätta att hennes trosor minsann är för stora nu, och som några skrev hon hoppas nog på erbjudanden som kan löna sig och ge lite cash hehe. Men är brösten fortfarande för små sa hon, de opererade hon väl nyligen, har hon redan glömt det eller gjordes de för små?

  Svara

  Har en granne som alltid ska prata ashögt, skrika, skratta och tjoa under nätterna. Jag börjar verkligen ledsna på det nu men är fan för konflikträdd och har social fobi så vet inte vad jag ska göra åt det.

  Svara

   Tråkig är jag men mitt bästa tips blir att flytta till en lägenhet som är mindre lyhörd. 💚

   Svara

    Var det ditt bästa tips? Seriöst? Är det inte bättre att prata med hyresvärden?

    Svara

     K Ja faktiskt. Min erfarenhet är att det sällan blir någon skillnad av att säga till. Klart man kan försöka att förklara för folk att de hörs när de väsnas men generellt så brukar de som inte insett det på egen hand och agerat därefter vara så pigga på att tycka att de ska behöva ändra sig.

     Hade Hearless inte varit konflikträdd hade mitt råd sett helt annorlunda ut. Typ mer sätta hårt mot hårt.

     Se även anonyms kommentar nedan. Du har inget rättsligt stöd på din sida så om du inte vill sätta hårt mot hårt så är min erfarenhet att i slutänden så är det bara du själv som får lida och står som förloraren.

     Svara

      PS Och om det inte hjälpte att säga till så är du i en sämre sitts om det är så att du behöver vitsord från hyresvärden till nästa hyresvärd om du ska flytta då hen kan anse dig som besvärlig.

      Generellt är sådant här bättre att säga ifrån och lösa på egen hand. Då är du i full kontroll och har alla kort på din sida.

      Svara

     K svar till dig väntar i modd.

     Svara

      Lustigt. Mitt PS gick igenom trotts att den är som ett svar på min kommentar som sitter i modd. 🙃

      Svara

   Sätt upp en lapp i trapphuset, kan lyda ungefär; Ber er som väsnas på nätterna tänka på och respektera att det ska vara någotsånär tyst efter kl 22. Mvh Granne som behöver nattsömn.

   Svara

    Det saknas lagstöd för att det ska vara tyst efter kl. 22. Hyresvärdar kan dock ange att man som granne ska visa extra hänsyn efter vissa tider (hos mig är det kl. 23 som gäller). Det innebär dock inte att man inte ska kunna prata eller liknande i bostaden. Är bostaden lyhörd är enda sättet att slippa höra grannen att flytta. Tyvärr är det också så att om man har grannar som har en bebis som skriker nötterna igenom har man i princip inget rättsligt stöd för att bli av med grannarna.

    Jag rekommenderar ändå att du tar kontakt med din hyresvärd. Problem löser sig inte om man inte tar hand om dem. Ingen kommer lösa dina problem åt dig.

    Svara

     Glömde också skriva att grannar som stör medvetet och mycket kan få en varning från hyresvärden. Varningen ska en möjlighet för personen att ändra sitt beteende. Det ska dock till ganska mycket för att hyresvärden ska skicka ut sådana varningar och det måste finnas tydlig evidens för allvarliga störningar. I ditt fall kan det ju också vara så att din granne inte vet om att hen stör. Då blir det ju också omöjligt att rätta till det. Sedan är frågan hur högt man ska kunna prata i sin egen bostad? Jah bor också i ett otroligt lyhört hus. Visst är det störade att grannarna pratar på nätterna, men samtidigt kan man ju inte kräva att de ska viska. Det vore orimligt. Är det på helgerna det tjoas är det kanske pga fest. Då kan du ringa störningsjouren.

     Svara

      Precis.

      Jag har också bott i en VÄLDIGT lyhörd fastighet. Jag kunde t o m höra grannen när hen låg och hostade på natten. Vad gör då typ? Jo flytta. Kan ju inte gärna be grannen sluta att hosta. 😏

      Svara

   Ring störningsjouren

   Svara

   Jag har en granne ovanför mig som slår samma trudelutt på sina trummor varje kväll kl 21:30 som någon slags kvällsritual.. Jag har blivit van i guess =)

   Om jag störde någon skulle jag helst se att personen kommer och knackar på mig.

   Svara

  Tragiskt att se att sonen försöker få kontakt med henne och vill tala om att han ”ska iväg imorgon” men att det är viktigare för Anna att sälja sina trosor. Herregud.

  Svara

  Alltså? WTF? Hur står det till med henne egentligen?

  Svara

  Anna Tooks gamla trosor 🙂
  Casa de Gökboet.

  Svara

  [url=http://doxycycline-cheapbuy.site/]doxycycline-cheapbuy.site.ankor[/url] onlinebuycytotec.site.ankor http://tadalafilcialis-cheapestprice.site/

  Svara

  [url=http://doxycycline-cheapbuy.site/]doxycycline-cheapbuy.site.ankor[/url] onlinebuycytotec.site.ankor http://tadalafilcialis-cheapestprice.site/

  Svara

  [url=http://doxycycline-cheapbuy.site/]doxycycline-cheapbuy.site.ankor[/url] onlinebuycytotec.site.ankor http://tadalafilcialis-cheapestprice.site/

  Svara

  [url=http://doxycycline-cheapbuy.site/]doxycycline-cheapbuy.site.ankor[/url] onlinebuycytotec.site.ankor http://tadalafilcialis-cheapestprice.site/

  Svara

  Jag tycker att det är bra att jon säljer dom!
  Det finns en marknad för använda trosor 🙂

  Svara

  Jag köper gärna dina använda trosor, betalar bra.
  Hälsningar
  Anders PÅlsson
  0703306010

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.