Ett lite annorlunda sätt att stötta yrkesarbetande kvinnor

Blondinbella:

 Vi är ett skönhetsmärke som vill med högkvalitativa produkter som görs i Sverige, hjälpa kvinnor under deras egna resor. Vi är många som har ett högt tempo och enorma mål. Vi är många som balanserar karriär och familjeliv. Kan Löwengrip stötta med en deo som du kan lita på eller ett torrschampoo som hjälper dig när tiden inte finns har vi lyckats.//Bella

Foki bygger skolor i Thailand och upplåter sin jord till bönder så att de kan odla och köper sedan upp deras grödor till sina företag.
YogaGirl gräver brunnar, stöttar barnhem och hjälper utsatta djur som räddats undan gatan eller djurplågeri.
Vad gör Bella? Hon tar fram en deodorant som ska få kvinnor ”on the go” att svettas mindre och ett torrschampoo för karriärkvinnan som inte har tid att tvätta håret.
Wow!
Får man kalla henne för Florence Nightingale för världens alla ”karriäristas” redan nu?

Det är sannerligen skönt för alla världens karriärkvinnor att Bella och hennes produkter finns – hur hade det annars gått med att få ihop nytvättat hår med karriär och familjeliv?
Inte alls, säger jag! Inte alls!
Tur att Super-Bella finns och kan underlätta med deo. Verkligen!

86 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  ”Stötta med en deo” 🙄😂

  Svara

   HAHAH jag smäller av.

   Svara

   Gud vad fint av henne! Om hon så bara lyckas stötta en enda karriärskvinna med en fungerande deo så har hon lyckats! Själv tycker jag niveas deo för 34 kronor är den bästa deon jag haft.

   Svara

  Det första som kommer upp VARJE GÅNG någon pratar om Bella är alltid samma sak; UF-företag.

  Varför???

  Svara

   Kommer upp var?

   Svara

    Kommer upp i mitt huvud* 😂

    // tankspridd

    Svara

  Finns den nån sanning i att de säljer mer än 175000 flaskor av deon varje år? Eller har jag räknat fel? Var tredje minut säljs det en säger hon. Det blir 20 på en timme. Gånger 24h. Gånger 365

  Svara

   Kanske var sanning när den började säljas, men har sett många som upplevt samma sak som mig, att efter att ha använt den ett tag kom det svettlukt.
   Och den är inget jag rekommenderar vidare alls…
   Tyvärr, för den luktar gott!

   Svara

    Skumt det där, sett jättemånga skriva att först funkade den super och sen helt plötsligt inte.

    Svara

     Samma för mig, funkar första tiden, sen är det som att kroppen ”lärt” sig hur deon Funkar och vinner över lukten!

     Svara

    Samma här! Den fungerade i någon månad för att sedan vara helt kass och stinka.

    Svara

   Jag försökte frågade en gång om varje timma var 24/7 eller om det var under affärstid, den frågan plockades bort, så man kan undra varför.

   Svara

   Det innebär i runda slängar 20 mkr , hela bolaget omsatte 35 mkr förra året så nej, de har inte sålt det antalet

   Svara

  Sveriges svar på Oprah 👍

  Svara

  Enorma mål.

  Lika dramatisk som vanligt.

  Svara

   Reagerade på det jag med. Så säger en väl inte?

   Svara

  Är det ingen som reagerar på att Bella/hennes skribent skriver otroligt dåligt?

  ”Vi är ett skönhetsmärke som vill med högkvalitativa produkter som görs i Sverige, hjälpa kvinnor under deras egna resor.”, alltså. Va? Till och med jag som inte är svensk skulle kunna skriva den meningen bättre.

  Svara

   De bryr sig inte om sådant nonsens på LCC, där är de fullt upptagna med att dyvla på kvinnor skitsnack och halvbra produkter till ockerpriser.

   Svara

   Stavning och meningsuppbyggnader är nog inte det viktigaste för deras målgrupp är mitt intryck. De kan försöka hävda att målgruppen är högpresterande, yrkesinriktade kvinnor men är det inte i själva verket unga tjejer med storslagna drömmar som är de egentliga kunderna? De ställer ju inte samma krav på varesig marknadsföringen eller produkten i sig, och nånting säger mig att Sveriges Oprah är mycket väl medveten om detta?

   Svara

   Så otroligt illa och oproffsigt. Skulle göra mig misstänksam till vilket märke som helst.

   Svara

  Jösses vilken dålig svenska dessutom!

  Svara

  Haha herregud, hennes deo kan alltså hjälpa mig när jag stressar till jobbet. Fantastiskt, dags att byta. LOL!

  Heja Foki, hon verkar vara en sån genomgo tjej.

  Svara

  Jag såg förresten hennes deo vid skönhetsprylarna i Ullared. De låg slängda överallt. Kopplar inte direkt ”högkvalitativa produkter” med Ullared, så jag blev ganska förvånad! 🙂

  Svara

   Lite konstigt att Bella inte berättat att dom kommit in på Gekås med sina produkter. Brukar ju annars vara snabb att berätta om när dom vinner nya marknader!

   Svara

    Hon har visst skrivit om det någongång.
    Att produkter med produktionsfel på förpackningen (?) skulle säljas på Ullared.

    Svara

     Aha, då förstår jag! Tack.

     Svara

    Fast hon nämnde väl att produkter i de gamla förpackningarna kommer säljas bort bl.a. där?

    Svara

    Det var ju bara produkter som inte kunde säljas. Fel på förpackning, gamla förpackningar osv. Skulle väl bara vara tillfälligt?

    Svara

   G-kås kan ta in lite allt möjligt. Du hittar på skräp och bra kvalitet där. Minns hur jag köpt en svindyr skinnjacka på MQ på gymnasiet (som jag fortfarande använder 17år senare). Några månader senare hittade jag samma jacka på Ullared för en bråkdel av priset.

   Svara

    Många år sedan, men en bekant skulle köpa byxor på MQ och fick fatt i ett ”felmärkt” par; med dubbla prislappar. Den ena prislappen var märkt med loggan för ”MQ” och den andra med loggan för ”Gekås”, med ett betydligt lägre pris. Så nog har MQ köpt in kläder från Gekås…

    Svara

    Gekås fungerar (också) som outlet dvs ett sätt för företag att bli av med överlager och utgående modeller även av märkesvaror.

    Svara

  Asså? Så himla missunsamm, är sååååå trött på din attityd mot Bella, mobbing är exakt vad det är. Ändå klickar jag in här varje dag jag vet… försöker sluta.

  Svara

   Du har ju lösningen på problemet så inom räckhåll.

   Svara

   Vad är så missunnsamt med det här inlägget, som Camilla har skrivit? Jag tycker att Bella i sitt försök att framstå som totalt perfekt, livets hjälte samt allvetande har tappat bort sig själv och verklighetsuppfattningen helt.

   Svara

    Jag tror inte Bella någonsin har nämnt att hon är perfekt? Hon har en positiv inställning till ALLT i livet och även vid motgångar försöker hon se det positiva. Så om hon vill försöka se hur hennes skönhetsmärke kan ha en positiv inverkan på kvinnor i arbetslivet – varför är det fel att lyfta det?

    Svara

   Hon lägger snart upp nästa sanslösa instastory eller nåt märkligt inlägg folk ska nappa på, så tror inte du behöver vara sekundärkränkt

   Svara

   Isabella känner sig nog inte mobbad ska du se. Hon får tvärt om extra exponering av att Camilla skriver om henne och har ju själv sagt att hon gärna provocerar sig till uppmärksamhet. Fokusera på dig och ditt istället eller läs någon annan blogg. Camilla har ju helt enkelt bara rapporterat om någon Isabella valt att skriva om och jämfört henne med ett par andra personer här i världen. Är alla ledarsidorna i tidningarna mobbing också?

   Svara

  Jag snubblade över en tjej på Instagram, Gullbrand, som verkar bygga sin online karriär på att puta med rumpan. Helt ok om man känner för det tycker jag. Men hur är man funtad om man poserar i minimala trosor och bröstkort ”tröja” samtidigt som man håller sitt lilla barn i handen? Jag blev ganska illa till mods, om jag som vuxen såg sådana bilder på mig själv och mamma skulle jag tycka det var väldigt obehagligt. Hon kanske inte ser det sexuella i sin postering och klädval eftersom hela hennes konto verkar gå ut på att visa rumpan så mycket som möjligt (igen, inga problem om det är hennes val)? Kanske hon blivit avtrubbad och tycker att hennes bild är fullt normal?

  Svara

   Hehe det är ju tjejen bakom #fjodorgate eller vad det hette, mest underhållande dramat i Bloggbevaknings historia 😁

   Svara

    Ah, älskade det dramat! Är ännu säker på att GabJoss på fullt allvar skulle ha legat med killen om han nappat. Guess we’ll never know

    Svara

   Att hon dessutom precis tagit SSK-examen och ska börja jobba inom hemsjukvård. Väldigt passande bilder när framtida arbetsgivare kollar upp henne eller patienters anhöriga..

   Svara

    Tänkte också det. Hon ska jobba i äldrevården, och hon kan vara hur bra som helst på sitt jobb men fan skumt det skulle kännas om man kollar upp sin gamla mammas vårdare och så kommer man in på hennes konto där hon ligger och posar som hon vore omslagsflicka på 90-tals Slitz…

    Svara

     Varför egentligen? Absolut konstigt om bilderna är tagna under arbetstid (ankpung), men annars fattar jag inte varför.
     Jag reagerar för att jag själv jobbar inom vården och är så sjukt hemlig på nätet just för rädslan att anhöriga eller patienter också för den delen skulle hitta mig på sociala medier och döma mig (nu lägger jag inte ut bilder på mig själv i underkläder men ändå). Det är lite jobbigt att behöva tänka på det hela tiden.

     Svara

      Hon den där Amanda Breden (från skandal beauties) jobbar på sjukhus, som… undersköterska(?) tror jag. Eller liknande, hon tar ju ännu värre bilder än denna tjejen och jobb har ändå jobbet kvar! Verkar inte vara någon som stör sig på det.

      Svara

     Men vad har du med att göra vad din mammas ssk gör på sin fritid? Tips: kolla inte din mammas vårdares sociala medier! Kolla på vilken vård och bemötande din gamla mamma får, och vad vårdaren alltså gör på jobbet och nära din kära gamla mamma.

     Svara

      Bilderna Moa lägger ut säger ju en hel del om henne och jag anser inte att det är passande för en SSK.

      Svara

     Hemsjukvården är dock inte bara för äldre människor 😊 kan vara alla olika typer av åldrar på patienterna.

     Svara

   Men gud, så tacky. Och massa konstiga filter i ansiktet… Ser så fake ut.

   Svara

   Hahahaha. Kollade precis hennes insta.
   RÖVAR RÖVAR OCH RÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖVAR!!!!

   Vad är det för fel på dagens kvinnor??????

   Svara

   Hjälp vilka bilder!! 😂🙈

   Svara

   Alltså vill verkligen inte shamea någon, men hennes bilder skriker lågt självförtroende. Var själv exakt likadan för fem år sedan när jag levde turbulent och hade tappat bort mig själv.

   Sen tycker jag det känns lite sådär när en massa random killar som hon inte känner kommenterar sliskiga saker på hennes bilder där barnen syns…

   Svara

    Vilka kommentarer! Bara från killar, urk.

    Svara

   Tycker hon är snygg och cool som vågar. Dock skulle jag inte posta sånt ihop med min bebis men alla e vi olika

   Svara

   Det är för mig som småbarnsförälder är helt obegripligt hur man hinner/prioriterar att regelbundet styla sig själv på det där sättet och sedan ligga och posera för dylika selfies.

   (som tillägg är skillnaden mellan hennes utseende på bilderna och i verkligheten ganska markant)

   Svara

    Undrar jag med. Hur har hon tid att styla sig så varje dag, och ta hand om barnen samtidigt? Så fort jag ska sminka mig kommer nämligen min tvååring och ska härja runt bland mitt smink, helt omöjligt att försöka fixa sig samtidigt 🙄

    Svara

   Blir mer illa till mods när folk ska sitta och diskutera vilket dåligt självförtroende hon bör ha som poserar/ser ut som hon gör… och vafan spelar det för roll vad hon gör på sin fritid? Påverkar det hennes yrkesroll? Knappast.

   Svara

   Jag har blockat denna där trosbrud, är TOTALT ointresserad av att se hennes röv!

   Svara

  Testade för övrigt hennes face-mist i affären, blev röd och det började svida. Inget för karriären iaf.
  Förstår fortfarande inte storheten med produkterna, känns som det bara är väl lagd reklam bakom.

  Svara

   Jag köpte på mig lite av hennes produkter förr, mycket står kvar i halvfulla förpackningar för gav mig sämre hud (serum, ansiktskräm och city-ansiktsmask gav mig både fet och oren hy samt massa finnar), ögonkrämen gjorde huden torr och bodylotion var inte min cup of Tea-lukt.

   Sovmasken, saltvattensprayen och torrschampot är dock guld. Och deon luktar ju jääävligt gott.

   Svara

  Kolla livesändningen som nazlimoloudi har på Instagram. Handlar om Lady Dahmer/Fanny. Viktigt!

  Svara

   Såg den. Innehöll bara massa undanflykter och snack om hur LD skyller ifrån sig och noll insikt i eget ansvar. Var väl inget av någon större vikt som kom fram i den liven tyckte jag. Kändes mer som efter ett bråk på högstadiet när båda kallas in till läraren. ”Och då sa hon….och sen sa hon…Och när jag sa si så verkar hon ha trott att jag menade så…Men JAG menade i alla fall inget elakt, till skillnad från henne…bla bla jaja förlåt då, får vi gå nu?”

   Svara

  Jag köpte schampoo och balsam från LCC som skulle hålla håret tvättat länge. Det var det absolut sämsta jag köpt.. för det första kostade de 400kr tillsammans och flaskorna var ganska små och för det andra så funkar den inte. Schampoo jag köpt på Ica har gjort så mitt hår hållit längre än vad hennes schampo gjort.. är tvungen att tvätta varannan dag när jag brukar tvätta var tredje/fjärde dag i vanliga fall.. surt.

  Svara

   Var det long lasting? Fick i julklapp, märkte ingen skillnad med tanke på pris och jobbig flaska som man ej fick balsamet ur

   Svara

    Ja det var long lasting! Sjukt irriterande flaska och tycket lukten är artificiell..

    Svara

   Jag har köpt hennes the cure shampoo och balsam och tycker det funkar jättebra 🙂 mitt hår håller sig fräscht i flera dagar 🙂 alla schampon passar ju olika för olika människor och hår, har haft frisörschampon som man tänker ska vara bra som inte har funkat på mitt hår, är så himla olika med vad som funkar

   Svara

  Men hör hon/de inte hur sjukt det låter: ”ett torrschampoo som hjälper dig när tiden inte finns”. Den människan som lever ett så hektiskt liv att den inte hinner tvätta håret (!!) bör nog se över sin tillvaro på ett annat plan än att skaffa ett nytt torrschampo.

  Svara

  Tycker det är synd att hon alltid exkluderar kvinnor med låg inkomst och utan utbildning. Hon pratar som att alla kan ta sig den möjligheten, men hon har aldrig själv stått utan pengar eller familj som kan hjälpa henne (hennes föräldrar var väl övre medelklass?). I verkligheten finns det mängder av kvinnor och icke-binära som är födda i fattigdom, är ensamstående förälder utan familj som kan hjälpa till med barnen. Jag tror inte det är så lätt att göra en kometkarriär då direkt.

  Tycker bara det är tråkigt att människor som inte har samma möjligheter ska exkluderas.

  Svara

   Nej klassisk medelklass. Låg medelklass tillochmed.

   Svara

    Farligt nära WT…

    Svara

  Men hallå! Alla vet väl att den yrkesarbetande kvinnan med höga mål inte har råd att köpa deo på ICA!

  Svara

  Så trött på denna människa🙈 hon är så efter i allt hon gör
  Fattar hon inte att människor har utvecklats några år längre än hon själv har?!?
  Förstår inte på vilket sätt denna pengarkåta människa är någon att se upp till?
  Hon är så töntig och tråkig🤮🤮

  Svara

  Gillar deon, tycker den är bra, luktar gott och håller länge. Kommer aldrig köpa den igen eftersom jag totalt tröttnat på BB. Duschkrämen luktade illa, long lastning-schampot barn ingen höjdare och intimserien ett skämt. Nya förpackningarna är tråkiga. Betalar gärna några kronor extra för bra produkter, men det här är inte bra produkter. Vet att jag gnäller men jag gillade verkligen Bella och LCC när det kom och känner mig lite sviken och bitter.

  Svara

  Åh tack Isabella! Nu känner jag mig ännu mer motiverad att köpa dina produkter. Det var det här som saknades.

  Sa jag (eller någon?) aldrig.

  Svara

  Tack Nivea för all stöttning ni givit mig under alla år som heltidsarbetande mor.

  Svara

  Tack Bella för att jag får lukta gott i armhålan när jag får panikångest och kallsvettningar av ”en fråga om framgång”

  Svara

  Fast Camilla nu måste du kolla upp varför inte Bella och Odd är skilda??? Det är det enda hon tjatar om att hon är skild Nej inte enligt folkbokföringen /Ratsit. Det var ju hundra år sedan pressen avslöjade att Bella minnsan hade skickat in handlingarna och då tar det ju 6 mån eftersom dom har barn… men nu har det väl gått 8 minst??? Vem är det som trilskas?

  Svara

   Jag har varit med om att uppgifter på ratsit inte alltid stämmer och ibland verkar det ta ett tag före ändringar går igenom. Om man nu absolut måste veta en sådan sak så är det skatteverket man ska ringa och fråga på folkupplysningen. Dit brukar jag ringa inom jobbet vid adressändringar eller få misstänkta dödsfall bekräftade. Men jag skulle inte ringa ang andras skilsmässa, nån måtta får det väl vara i snokandet.

   Svara

  @Katarina. Tror nog att skillsmässan gått igenom i god ordning. Eftersläpning på Ratsit. Obs! Även om Ratsit hämtar uppgifter från folkbokföringen så ÄR det inte den officiella folkbokföringen

  Svara

  Jag älskar Foki!!! Började läsa hennes blogg igen för nångon månad sen när jag fick höra att hon är gravid. Är nyfiken då jag själv väntar barn. Hon är så genuin och hennes blogg är så annorlunda nu jämför med hur den var förr. Jordnära är hon också och försöker inte göra för mycket väsen av sig. Tycker verkligen att hon förtjänar all framgång! För att den kvinnan vet hur man ska GE! Till skillnad från vissa.

  Svara

  Heja!!

  Svara

  Är en sk. Karriärskvinna men lägger så mycket hellre pengar på min frisör och de produkter hon rekommenderar och skönhetsvård från dermalogica, smink från allt möjligt än bellas lilla låtsasmärke.

  Svara

  Jag har aldrig köpt eller provat något ut av hennes produkter för jag har inte hört något bra om dem, också för att de har hutlösa priser!

  Däremot bekostade jag en deodorant från Calvin Klein och jag har ALDRIG känt mig så äcklig i hela mitt liv. Det var som att den medförde att jag stank svett från den, den hjälpte ingenting. Nä, tacka vet jag Doves deo! 🤓

  Svara

  Nya förpackningarna ser okej ut men det känns som man sett de förut? Inget wow:(
  Kanske tycker annorlunda när man ser irl…

  Svara

  Hej! Alltså jag är verkligen inte en aktiv bloggläsare, jag kanske var för 6-8 år sedan men det var min kompis som tipsade mig om din som hon kallade den ”fantastiska” blogg..

  Jag antar att du är öppen för konstruktiv kritik? Jag förstår också att du vill ha klick, provocera lite osv.

  Men nu när jag läst några sidor så känns du väldigt anti att kvinnor faktiskt kan tjäna sina egna pengar, skapa sina egna varumärken, få en restaurang att öppna en vecka innan invigning för att hon fått en inbjudan dit osv osv osv. Är det inte hur coolt som helst? Alla kan inte hjälpa till med allting! Bella skapar produkter som hon själv behöver och bidrar till en, enligt mig, jävligt häftig framgångssyn hos oss kvinnor. Sen tycker jag inte alls om hennes blogg överhuvudtaget eller vissa saker hon står för. Men kvinnor kan också! Varför ska detta diskuteras och vändas ut och in på? Om det hade varit en man så hade det inte skapat något ståhej överhuvudtaget. Om någon bygger skolor, en annan skänker till välgörenhet och någon skapar produkter till aktiva karriärskvinnor som faktiskt inte har så mycket tid till frihet, varför är det så dumt?

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.