Lady Dahmer skriver ett inlägg till den det berör

Lady Dahmer:

Edit – jag har stängt av kommentarsfunktionen på det här inlägget. Vill man tycka någonting om det så kan man göra det på Lady Dahmers blogg där hon har kontroll över flödet och kan svara och moderera som hon vill. 

Där många andra – jag själv inkluderat – mest velat stoppa huvudet i sanden och låtsas som det regnar till stormen dragit förbi så gör Lady Dahmer den raka motsatsen.
Hon har blivit attackerad från både höger, vänster, ovanifrån och från sidan de senaste dagarna och ord har tagits ur sina sammanhang och hon har rent ut sagt fått äta rejält med skit för saker som inte stämmer eller som hände för längesedan.
Där jag kanske hade flytt undan och inte velat ta i det som påstås så gör Lady Dahmer helt tvärt om.

Hon skriver det HÄR inlägget där hon både bemöter, dementerar, förklarar och tar ansvar för allt det som flutit upp till ytan den här och förra veckan.
Hon blottar sig helt på ett så ärligt sätt och tar fullständigt ansvar för det hon sagt eller tyckt tidigare och det förtjänar respekt!

Det går som sagt inte att kommentera det här inlägget utan har man någonting att säga så kan man göra det inne hos LD.

11 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Jag försökte läsa allt men kände mest:
  Vem fan orkar ta in all information och välja sida?
  Lady D gör väl så gott hon kan?
  Ibland blir det fel. Inte konstigare och värre än så.

   Och just för att du inte läst så vet du inte att hon inte vill att du väljer sida. Tvärtom.

   Hur orkar de överhuvudtaget med sig själva, både hon och hennes hatare? Sitta och länka till andra gamla inlägg om samma saker liksom, det är otroligt. Och bortom deras datorer och iphones går livet vidare som vanligt.

  Det här är faktiskt ett inlägg som jag önskar att du inte skrivit. Kan du kanske radera det? För du hjälper inte henne att släcka elden och stävja önskan eller nödvändigheten att bemöta.

  Jag förstår att din avsikt är god men den är lika missriktad och är enligt mig mindre att hon skrev inlägget så från första början. Att du då ger utrymme till kommentarer som hon inte har kontroll över i ett så här känsligt inlägg tycker jag är direkt fel och att utelämna henne hur mycket du än är beredd att moderera.

   Håller med!

   Jag håller med här

   *Mindre BRA att hon skrev….

   Tycker du jag ska stänga av kommentarsfunktionen på inlägget?

  Jag är så nyfiken på vad ni tycker om Katerina J?
  Jag tycker att mycket av det hon skriver om kvinnors rädsla pga invandrarmän med skev kvinnosyn är sant.

  Tycker att hon får mycket skit i media.

   Invandrarmäns (#inteallainvandrarmäns) kvinnosyn samt hedersförtryck som kommer från vissa kulturer – och utövas av både män och kvinnor, mot både män och kvinnor! – är ett problem även om det inte ligger bakom alla problem i samhället i dag. Jag tycker inte att man förtjänar att skuldbeläggas och avfärdas för att man väljer ett visst problem och fokuserar på att belysa det. De flesta har ju sina problemområden som ligger dem närmast hjärtat att bekämpa och där har KJ:s problemformulering enligt mig lika stort existensberättigande som andra berättelser.

  Men det är så tjatigt! Älta och tjafsa med främmande människor konstant, som typ Dessie för massa år sen. Stäng ner allt och fokusera på familj och barn känner jag bara!

Comments are closed.