Välj bästa bilden

Chloe Schuterman:


Min bild är lite av ett montage – dock satt han snällt kvar på pallen när jag skulle fota. Min lilla fotomodell…

Chloe Schuterman la upp den här bilden på Instagram och jag klurade länge och väl på vad som var syftet med den?
Är det att visa upp väskan? I så fall kunde hon knappast ha valt en sämre bild eftersom man knappt ser den även om man kisar.
Men kanske är det ett instagramvänligt stilleben?
I så fall är jag först i kön med att haka på -jag älskar stillebens, med eller utan Klongvas.

Vems får full pott?
Mitt eller Schuterman junior?

40 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Puss på nosen till THK 😊😻

  Svara

  Katter går före väskor i mitt liv! Så självklart THK!

  Svara

  Katter! 😍 Så le på skryt!

  Svara

  Katten så klart 🙂

  Såg att Isabella precis satt i Hairtalk trots den massiva kritiken i höstas då UG gjorde en granskning som visade att håret inte alls var etiskt. Så medan UnderbaraClara slet ut sina extensions valde Isabella alltså att sätta i nya. Jag undrar hur hennes funderingar gick när hon gjorde det valet.

  Svara

   Det är nog bara Isabella som kan svara på den funderingen. Allt annat är ju bara spekulationer och andras tolkningar.

   Svara

    Absolut. Jag skickade ett mail till henne och såg att folk hade ställt frågor i kommentarsfältet.
    Tror jag kan räkna ut vad hon svarar om hon faktiskt svarar men värt att fråga i alla fall. Ville mest lyfta frågan härinne för känns som större sannolikhet att få svar om fler är medvetna om vad som försiggår. Tänker att Isabella måste gå rätt mycket trafik från den här bloggen.

    Svara

   Tror inte att Isabella bryr sig ett dugg om varken etik , natur eller andra människor så länge det gynnar Isabella och hon slipper betala för det.

   Svara

    Bella vill ha fint hår och resten är väl skit samma för henne.

    Det är lite befriande med Bella, även om hon i ord motsäger sig själv, så håller hon alltid en rak linje i sitt handlande. Hon gillar fina saker och ser till att skaffa sig dem.

    Själv klarar jag knappt att sköta det hår naturen utrustat mig med så att tejpa fast någon annans känns avlägset oavsett moraliska övervägande.

    Svara

   Jag tror inte Bella tänkte. Hon kör bara på. Hon ville väl ha tjockt fint hår och då var lösningen löshår. Hon struntar i om nåt är fair trade/ekologiskt/miljövänligt osv. Huvudsaken Bella får det hon behöver.

   Svara

   Det är ganska många influencers som använder hairtalk och det är ändå bättre än andra metoder då man kan ha det upp till ett år jämfört med andra extensions där man får sätta i nytt var tredje månad. Så visst är det mer hållbart. Sen så köper de flesta varor som inte är etiska så lite hyckleri att peka finger när man själv inte lever efter det.
   Influencers som använder hairtalk
   Gabriella joss
   Fanny lyckman
   Annica Englund
   Isabelle Strömberg
   Sanne alexandra
   Zara Larsson
   Petra tungården
   Rebecca Stella
   Isabelle jedler
   Bland många andra

   Svara

    Jag menar inte att peka finger. Samtidigt tycker jag att när det finns så tydlig och lättillgänglighet information (som det gör i detta fallet) så tyder det på att man har gjort ett aktivt val där man tar ställning till människors välmående i det här fallet.

    Själv köper jag tex ekologiskt svenskt kött framför ickeekologiska utländskt när jag köper kött. Jag har ekonomiska resurser att göra det och ser informationen om djurens välmående som lättillgänglig. De flesta val jag gör vill jag tro är aktiva men säkert gör jag ibland val som inte är genomtänkta. Ibland gör jag också val som jag vet får negativa konsekvenser men som jag ändå är beredd att göra.

    Kan inte uttala mig om övriga bloggare eftersom jag inte följer dem.

    Svara

     Ja, du väljer det bästa alternativet av kött och både jag och Bella väljer bort det helt. Du väljer bort extensions och vi väljer det bästa av de alternativ som finns, det är inte många människor som gör allting rätt så varför peka finger?

     Svara

  -Hjälp, hjärnan börjar bli lite bloggskadad tror jag. Läste ”Calle Schulman” istället för ”Chloe Schuterman”.

  Svara

   Jag med! Mycket CS nu..

   Svara

  Att lägga upp inlägg där man inte får kommentera under känns helt meningslöst

  Svara

   Det tycker jag också. Det kan lika gärna tas bort.

   Svara

    Ja, med facit hand kanske jag skulle struntat i att lägga upp det men nu ligger det där det ligger.

    Svara

     Jag hann inte se ifall du svarade mig i förra inlägger men jag tycker att det var bra att du iaf stängde av kommentarerna. 💚

     Svara

  Nu ska alltså Hannah och Amanda starta en ny podcast..? Börjar inte folk tröttna rejält på dem? Jag gör det i alla fall. Det börjar bli för mycket, skönhetssalonger, klädmärke, mediebyrå, podcast, konstiga piller… Stör mig även på Amandas sjukt dåliga inredningssmak. Sådär, var bara tvungen att få det ur mig. Trevlig helg!

  Svara

   Ja, det var länge sen jag slutade lyssna på deras skrytsamma podcast. Och några piller eller kläder eller nåt annat skulle jag aldrig ens titta åt!

   Heja fröken Clemens!

   Svara

   Visste ej att Nathalie hade en influenser dotter. Kollade igenom hennes blogg och tjejen verkar iaf vara noga med reklamarkering. Skriver även ”this posts contains adlinks”. Tänk att en typ 18-19 åring lyckas men Bella och många andra har svårt för det.

   Svara

    Åh nej, skulle ej hamna här!

    Svara

   Det gäller att suga ut allt ur sina följare. Det är väl snart bara familjen kvar som poddar hos Perfect Day? Fortfarande nyfiken på varför alla lämnar dem, Redgert, Värvet, Margaux, Veckas Bläcka. Kan ingen skvallra?

   Svara

   Hela den podcasten kommer väl bara vara reklam för deras klädmärke

   Svara

   De måste ju få in pengar på något sätt.

   Svara

  Trist med inlägget om LD. Varför ska det alltid daltas med henne? Var det nån som skrev något dumt?

  Svara

  Du & katten vinner med hästlängder! Färgen på pallen, finare matta, varmare färger, tavlan som pricken över i & den fabulösa katten 👌(låter jag som en expert nu?)
  Men hur som helst så vinner du & katten 😁

  Svara

  Ot men Paows kille Lance Hedman Graaf har blivit hackad på instagram. Läskigt men hur funkar sånt egentligen?

  Svara

  OT: nu kommer nog Wish och andra Kina hauls att försvinna på svenska Youtube. Postnord ska ha en utredning klar till Tullverket senast 1 mars om avgifter för paket från Kina. Och en avgift kommer det bli, frågan är bara hur hög.

  http://www.ehandel.se/PostNord-tillbakavisar-uppgift-om-125-kronor-per-Kinapaket,11775.html

  Svara

   125 kr har jag för mig 🤨

   Svara

    Står ju i länken att det inte blir 125kr 😝

    Svara

   Tack och lov för det! Har inte förstått hysterin med Wish och Wishhauls?! Till största delen är det ju bara plastigt skräp som köps hem.

   Nu har det ju börjar cirkulera en del Dollarstorehauls och liknande, är väl samma skräp där som på Wish. Varför ska folk bara HA och HA och HA och HA? Förstår inte?!

   Svara

    Oh no you didn’t! Wish är grymt! Har klickat hem mocka overkneestövlar i bra kvalité för 167kr ink frakt. Och en chunky knit filt för 256kr. Och en fakepäls som sitter kanon för 127kr.

    Fabrikerna som tillverkar är ju de samma som producerar det som säljs i de stora kedjorna.

    Svara

  Tror att Bellas nästa investering är i Hairtalk. That’s why.

  Rolig instastorie hon fick till förresten. ”How can I get used to pics of myself everywhere?!” och en film från kontoret med väggar prydda av Bella.

  Svara

   Tänkte även på hennes ”heals no matter what”. Vad hände med hennes coola mammastil och snygga sneakers som hon tjatade om för typ sex månader sedan? Är det redan ”gamla Bella”? Jag hänger inte med 😛

   PS. Fryser hon aldrig!?

   Svara

    Jaa såg just hennes klackar i snön och frös bara av att se det, typ.

    Ungefär samma när jag kollade på Bianca Ingrossos julvlogg när både hon och Pernilla (min autocorrect ville skriva Mer illa istället för Pernilla🤔) var barbenta till sina klänningar. Huuuwwwaaa vad kallt!

    Svara

     Fast Bianca och Pernilla var ju inomhus, hemma, då kan man ju vara barbent inget konstigt men ute som Bella och flera andra som man ser huuuu… fattar inte.

     Svara

  ”Kattar” före hattar! 😻

  Eller oj var det en väska, svårt att se på så långt håll..

  Svara

  Älskar missen på stolen! Full pott!

  Svara

  THK vinner utan tvekan! 😻😽

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.