Hon försöker inte ens dölja skrytet längre men ensamheten skiner igenom..

Blondinbella:

Jag är så förtjust i min klänning. Tanken var att den skulle visas som slutplagg under Styleins visning under fashion week nästa vecka men jag blev kär. Eftersom den inte var klar än kunde sömmerskan justera efter mina mått.//Bella
[…] Sedan blev det en champagnelunch med Daniel på Stureplansgruppens nya restaurang L’aaventura. Det öppnar egentligen nästa vecka och beskrivs som en New Yorki:ig italienare (bästa kombon!).//Bella

Jag är lite osäker på vad Bella sysslar med när hon lägger upp sådana här inlägg?
Varför känner hon behovet av att peta in att klänningen egentligen skulle varit slutplagget på Fashion Week men eftersom hon ville ha den så kunde den inte vara det.
Och att stället hon och Redgerts käkade på idag inte öppnar förrän nästa vecka? Varför är det intressant för någon enda människa att veta utöver att Bella vill försöka framstå som en världskändis som får butiker och restaurangen att öppna och stänga på deras villkor.
Snart kan hon väl inte ens gå på NK tillsammans med andra människor utan måste be dem stänga så att hon får shoppa i lugn och ro?

Och medan jag är inne på min rant så kan vi väl snacka om hennes intervju med SvD.
Kändisskapet har medfört vissa nya procedurer. Hon dejtar till exempel alltid utomlands.

Ska jag träffa en person gör jag det i ett annat land. Det är två timmar till London. En till Paris. De gånger jag bara vill vara Isabella och inte tänka på morgondagen åker jag någonstans. Annars hamnar det i en skvallertidning. Det tar fokus från bolaget.//Bella

Jag skäms nästan å hennes vägnar efter ett sådant uttalande.
Om Kronprinsessan Victoria och prins Carl-Philip kunde träffa sina partners och dejta ostört från media så trooooor jag nog att Bella också kan göra det.

Jag tror snarare att det handlar om att Bella beskriver sitt liv och agerar på ett sådant sätt som hon VILL att det ska vara.
Hon VILL inte kunna dejta i Sverige för att hon är för känd och hon VILL inte kunna röra sig ute bland folk för att hon är för känd, och om hon bara påpekar detta tillräckligt många gånger så kanske folk börjar tro på att det faktiskt är så.

Och som en avslutning kan vi ju ta det här citatet:

Jag behöver ingen att gosa i soffan och kolla på tv med en tisdagskväll. Aldrig!
Hon vill ha någon som är spännande och ”har sitt”. Den självständiga kvinnan 2017 ställer högre krav på män eftersom hon klarar sig utan dem.

Jag tror att när Bella väl sitter där i soffan en tisdagskväll och har jobbat fram till ögonen går i kors för att slippa känna efter så är hon nog ganska ensam.
Ensam och ledsen…
Jag tror visst att hon vill ha någon att mysa mer i soffan en tisdagskväll, men eftersom hon bestämt sig för att det är ett tecken på svaghet och skulle gå emot hennes ”superwoman-attityd” så säger hon att hon inte är det minsta intresserad av det istället.

Jag skulle också klara mig utan en man men det betyder ju inte att jag skulle må bättre utan Magnus – eller kunna satsa på min karriär mer med honom ute ur bilden. Snarare tvärt om…
När man hittar någon som kompletterar, stärker och gör en till en bättre människa och till någon som vågar satsa på sin drömmar så blir inte den personen någon som bromsar eller tvingar en att kompromissa eller göra avkall på saker som är viktigt i en liv, så som Bella verkar se på relationer.
Jag – och säkert många andra med mig – anser mig ha blivit ”Camilla 2.0” efter att M kom in i mitt liv, medan Bella verkar tycka att det enda sättet för henne att bli ”Bella 2.0” är att inte ha några nära relationer alls och inte släppa någon in på livet.

Jag tycker synd om henne.
Hon verkar vara en riktigt ensam människa.

Tack för tips, A-K!

175 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Bra inlägg! Kan bara instämma. Jag förstår att hon försöker vara provocerande, men det blir blir bara något djupt tragiskt och sorgligt över allt hon skriver och gör.

  Svara

   Jag tycker snarare att det är ni som är sorgliga. Tragiska, avundsjuka och missunnsamma. Varför grottar ni ner er i Bellas liv om ni nu provoceras så mycket av henne? Och jag förstår ännu mindre hur ni orkar lägga ner er tid och själ på att dagligen diskutera henne här. Men hon skrattar hela vägen till banken 🙂

   Svara

    Varför vi ”grottar ner oss”?
    Tycker att frågan som bör ställas är varför hon har så stort behov av att fläka ut sitt liv på Internet men låtsas att hon vill motsatsen? Varför hela hennes liv är styrt av pengar, pengar, pengar, konsumtion och vacker yta? Varför hon inte kan stå för något hon säger utan ständigt vänder kappan efter vinden?

    Svara

     Hahahah men shit. Det ska väl du strunta i? 😂 Hon får väl göra precis som hon själv vill. Sen är det du/ni som väljer att följa henne.

     Svara

      Jag vet inte vilken värld du lever i, men i dagens samhälle har vi yttrandefrihet. Hon har all rätt att säga sin mening och leva sitt liv som hon vill, men fläker hon ut det på Internet så får hon räkna med reaktioner. Och det är jäkligt Hälsosamt att folk reagerar och ifrågasätter. Inte bara Blondinbella. Det gäller ALLA som väljer att dela sina åsikter offentligt.

      Svara

       Absolut, du får säga exakt vad du vill! Men jag kommer fortfarande aldrig förstå hur man kan välja att aktivt följa varje steg hos någon man inte tycker om. Och er hets kring Bella och hennes leverne skulle jag faktiskt inte alls påstå är särskilt hälsosam.

       Svara

        Det är det som är kapitalism. Vi tycker inte om henne eller vad hon står för. Genom att som konsument skriva vad man tycker och tänker så drar man sitt strå i stacken till en ständigt växlande kapitalistisl marknad.

        DU om något är tragisk. Varför haka upp dig på folk som delar information och tankar med varandra på en plattform med detta syfte? Och är du samma anonym som skrev att du undrade om hon tog den i 2an? Du är djupt obehaglig i sådant fall.

        Svara

         Hahaha wtf? Har du psykos?

         Svara

      Varför läser du Bloggbevakning och kommenterar här? Vilka bloggare ska det skrivas om, om inte Bella? Hon är ju en av de största.

      Svara

    Inte min typ av bloggare att följa Bella och sedan intressera sej för hennes liv nä roligare kan man ha det.

    Svara

  Helt ärligt så hade jag nog inte känt igen Bella om jag stött på henne ute på stan.

  Svara

   Jag hade inte heller känt igen henne.
   Till något annat; tror inte Blondinbella känner sej ensam – hon har väl någon som bor där och tar hand om allt praktiskt? Plus att hon förut skrivit att hon har svårt för nära relationer och har inte kvar många av sina gamla vänner. Hon kanske är en sådan person som inte behöver/vill ha nära relationer, och hon kanske inte känner sej ensam heller då.

   Svara

    …hehe, bra att jag svarar på min egen kommentar! Men måste få tillägga en fråga – hoppade inte Isabella av gymnasiet?!
    I intervjun i SvD har hon sagt att ”På gymnasiet anställde hon en två år äldre assistent som svarade på mejlförfrågningar medan hon fokuserade på skolan.”
    …känns som att hon svarar olika, dvs det som passar i olika intervjuer..

    Svara

     Så här skrev hon själv 2012:
     ”Så man kan väl säga att jag missade större delen av trean och tog streck i de flesta ämnen men ändå sprang jag ut med den vita mössan. Hade jag fått göra om allt idag så hade jag hoppat av gymnasiet efter tvåan istället. Då hade jag sluppit haft dåligt samvete under ett helt år för att jag inte räckte till överallt.”

     Svara

    Edit. Läste intervjun i SvD och där berättar Isabella att hon är ensam och känner sej ensam, så min tes att hon inte ville ha nära relationer var felaktig…

    Svara

  Okej 👀 Bella är ensam, ledsen och vill visst ha någon att mysa med, känns som spekulationer. Tvåsamhet är inte allas mål och trots att jag är i en bra relation så blev jag inte en bättre människa och skulle de ta slut så kommer jag aldrig att vilja vara sambo igen. Det betyder inte att jag skulle vara ensam och ledsen och inte Bella heller.

  Svara

   Bra skrivet!

   Svara

   Fast det är inte spekulationer – Isabella sa själv i intervjun i SvD att hon känner sej ensam, och är ensam. Så det är Isabellas egna ord… Inget påhitt.

   Svara

    -Schhh, förstör inte för Blondinbellas självutnämnda försvarare.😆

    Svara

  Alltså vem är hon ens? Hon är en pinsam frånskild kvinna som inte ens orkar ta hand om sina barn och bygger upp en helt orimlig bild av hur hennes liv är. Sjukt instabil som tar för snabba beslut och ändrar sina åsikter hela tiden. Hon gifte sig tex för snabbt och skaffade barn, ljög om att hon ville ha barn tidigt osv men i grund och botten vet vi nu att så inte är fallet. Jag tror hon behöver en fet käftsmäll för att vakna upp. För en sån människa kan inte må bra djupt inne, tror hon verkligen gör allt för att övertala sig själv om att hon älskar sitt liv, att allt är så himla framgångsrikt och underbart och det är synd. Sen den här kommentaren om att hon ej kan dejta i Sverige för att tidningarna kommer skriva om det är ju helt sjuk. Alltså hon är extremt pinsam när hon säger så.

  Svara

   Känns som att du skulle behöva samma käftsmäll…

   Svara

    Eller du Matilda. För du verkar dum i huvudet som ej fattar vad jag menar med det.

    Svara

     Ja, jag kanske också är en ”pinsam frånskild kvinna som inte ens orkar ta hand om sina barn” och förtjänar en käftsmäll för att vakna upp, who knows? Tyvärr har jag inte turen att ha människor som dig kring mig som säger det till mig.

     Svara

     Åh vem är du då, som tar dig rätten, att kalla folk dum i huvudet, usch

     Svara

   För feta käftsmällar brukar få folk att sluta må dåligt..?

   Svara

   Hennes pappa hade rätt, men inte ens det kan hon erkänna. Men det är ju ändå han som sitter med
   Trumfkorten nu när man har facit i hand.

   Svara

    Vad menar du med att hennes pappa hade rätt?

    Svara

     Han sa att han kände henne för väl för att veta att det livet hon valt inte skulle göra henne lycklig.

     Svara

   Röstar på att ge henne en kram istället <3

   Svara

  Det här inlägget känns verkligen mer skvallrigt än bevakande. Att du behöver en partner i livet för att bli 2.0 har väl ingenting med Isabella att göra, är räddningen för hennes påstådda ensamhet och sorg en man som bjuder på popcorn i tvsoffan?

  Svara

  På ett sätt tycker Blondinbellas liv låter skönt, det där med att hon inte har någon man. Om hon är sådan som låter karriären och hennes egna mål gå före det mesta, är det inte bra då att hon inte har någon hon måste kompromissa med? Själv älskar jag egentid så vet inte om jag hade behövt en man att gosa med på tisdagskvällarna 🙂

  Svara

  Såååå trött på den här inställningen! Tvåsamhetsnormen är så djupt rotad i oss att vi tror att alla som inte vill leva som ett par är ensamma och tragiska. En del människor vill faktiskt inte dela sitt hem eller sina tisdagskvällar med någon annan. En del är helt bekväma med sig själva och en del får faktiskt sin energi från just den ensamheten.

  Jag till exempel. Efter en hel dag på jobbet med människor överallt, sen en eftermiddag med barnen ser jag fram emot när barnen somnat och jag har mina egna timmar på kvällen. Dagens absolut härligaste stund! Ibland bokar jag In barnvakt en helg för att bara, hör och häpna, vara ENSAM!

  Svara

   Word på den! Känner igen mig i det du beskriver, byter dock ut barn till hundar i din text. 🙂

   Svara

   Grejen är väl att Bella inte är särskilt övertygande. Det känns bara som ett skal hon bygger upp för att hon tror att det är ”super woman” att vara ensam och stark, eftersom hon misslyckades tillsammans med Odd. Nu är det super woman leva lyxliv eftersom hon misslyckades med familjelivet. Osv osv. Ingenting känns äkta.

   Svara

    Hahahaha men HERREGUD. LÅT henne.

    Svara

     Det är INGEN som hindrar henne… 🤔

     Svara

  Problemet är nog inte inställningen heller åsikterna i sig utan att man har svårt att tro på det hon skriver. Jag tror att hon inför intervjuer m.m funderar på vad som låter bra och så säger hon det.

  Svara

  Njaaa, tyckte delar av inlägget va bra, men det känns lite konstigt att berätta för nån annan att den egentligen visst vill ha samma sak som man själv vill ha. Det känns liksom som samma sak som blondinbella gör, fast åt andra hållet.

  Hon går runt o tror att alla vill vara lika fancy och framgångsrik som sig själv trots att, hey reality check, alla har inte samma högsta dröm som hon.

  camcam går runt och tror att alla vill ha ett förhållande och bli sig själv 2.0 för att slippa va ledsen och ensam, hey reality check, det är du som skulle vara ledsen och ensam utan en partner, inte alla vi andra. Säkerligen många, men jag som är singel själv känner inte alls så och det känns väldigt olustigt att läsa att jag egentligen borde vara ledsen och ensam och känner jag nått annat så har jag intalat mig det. Hmm nej.

  Nu skrev du ju inte att det var jag som var ledsen och ensam, utan blondinbella. Och skillnaden mellan oss är väl kanske att jag är nära med min familj, har många nära vänner och ett intresse som tar upp mycket tid och är min allra största passion, trots att det inte handlar om att tjäna pengar och vara ytlig. Men det är ju fullt möjligt att blondinbella har något annat som inte jag förstår mig på som gör att hon känner att hon klarar sig bra utan tisdagsgos och inte vill att någon ska berätta för henne att hon är ledsen och ensam.

  Svara

   Jag blir bara nyfiken, vad ar ditt intresse?
   Har sjalv alldeles for mycket fritid och forsoker hitta en hobby/ett intrsse jag gillar 🙂

   Svara

  Isabella borde gå till psykolog och psykiatriker. Tror starkt att hennes ADHD har tagit över hennes liv.
  S J U K L I G T

  Svara

   Minns jag fel eller var det inte så att hon slutade äta sin medicin efter skilsmässan eftersom hon mådde så mycket bättre utan odd? Håller i alla fall med dig, det är riktigt sorgset att se henne springa bort ifrån sig själv. Skalet runt henne är av pansar och är otroligt glammigt, men det känns som att det är ganska tomt och ensamt där inne 😔

   Svara

    Hon slapp väl PMS också efter skilsmässan?

    Svara

  Förstår inte riktigt, hon har väl dejtat massor med gånger i Sverige? Eller har vi gett Lund till Danmark nu?

  Jag gjorde en del pinsamma grejer när jag var ung, saker jag skäms lite för när någon påminner mig om det. Om 10 år kanske Bella läser allt hon skrivit och sagt i intervjuer och inser hur dumt det lät.

  Svara

   Där är en liten ankdamm i Stockholm som både Isabella och Redgert simmar runt i och tror att de är världskändisar 🦆

   Svara

    😂😂

    Svara

   Haha!! ”Har vi gett Lund till Danmark nu?” – så rolig kommentar! 😍

   Svara

    ”Ge Skåne till danskarna” var ju något man sa när jag var ung, tänkte om jag missat att det faktiskt hänt nu 😉

    Svara

     Nej, freden i Roskilde 1658 ska vi inte slarva bort.
     Synd dock att vi redan 1660 blev tvungna att återlämna Bornholm till Danmark. Bornholm hade passat bra som svensk turistdestination eftersom det är så trångt på Öland och Gotland under sommaren 🙂

     Svara

  Ja, man skymtar en tomhet bakom allt skryt om framgångar och materiella saker som hon omger sig med, hon tycker om att bli uppmärksammad av läsare och av media, oavsett om det är positivt eller negativt. Om hon inte hade sökt den uppmärksamheten hade hon hanterat många delar av sitt privatliv på ett mer… privat sätt.
  MEN jag vill precis som anonym ovan bara påpeka att alla inte blir lyckligare av att vara i relation. Jag tycker att det är väldigt påfrestande jämfört med att leva själv, och det kräver så mycket jobb från min sida att det inte är värt det alla gånger. Även om man också får en del tillbaka. Det beror på vad man värdesätter och det skiljer sig åt mellan människor.

  Svara

  Tycker inte det är något fel på hennes inställning i sig. Jag tycker det är jättebra att samhället börjar tillåta olika val och viljor, eftersom alla inte vill stöpas i samma mall. Problemet med Bella är att jag inte får känslan av att det är genuint, utan att hon endast vill provocera. Och det är väl okej om det är det hon vill men jag tror tyvärr inte det kommer stärka hennes brand… och det är det enda som verkar viktigt för henne.

  Svara

  Skrev årets längsta kommentar och den syns inte 😱 Kata-fucking-strof

  Svara

  Jag kan säga att jag är en ensam typ och jag vantrivs i att vara det. Älskar att hålla på med mina projekt, läsa i timmar medan jag lyssnar på lugn musik och dricker té. Att bara få vara med sig själv och att faktiskt njuta av att spendera tid med sig själv. Varför måste det ses som något dåligt? Kan det ej bara vara så att hon har fått uppleva att vara gift och insåg då att det ej var något för henne, även fast att hon försökte hålla fasaden uppe? Sen hela grejen med att hon skriver ut att hon fick äta på en restaurang som ej har öppnat än gjorde hon kanske för att folk ej ska undra så hon skrev ut hela historian. Saker och ting behöver ej alltid vara svart och vitt. Hon kanske är en ensam person och mår dåligt av det eller så är hon en ensam person som mår bra av att få vara ensam.

  Svara

   Du använder ”vantrivs” fel. 🙂

   Svara

    Du menar nog att du stormtrivs

    Svara

   Här är en som också älskar ensamhet. Kändes aldrig okej att vara ensam i tonåren. Då var jag alltid ute tillsammans med andra. Som 30-åring orkar jag inte längre bry mig om att det anses vara ”fult” att vara ensam. Det viktiga är att man trivs själv med sin ensamhet och känner att den när mer än vad den tär. Har familj med man och barn men föredrar mitt eget sällskap bäst. Det är då jag får ny energi och kan koppla av helt. En hel dag i sängen med en kopp matchalatte och en god bok är det bästa som finns.

   Svara

  Återigen en massa skryt o ljug från Blondie.Hon träffar ju/dejtar sitt fling i Stockholm just mest varenda dag.Han satt bredvid när hon o barnen var på restaurang och han gav henne skorna…

  Svara

   Bella ljuger oftare än en häst travar.

   Svara

   Nu verkar det ju dock som att intervjun är gjord för ett tag sen då de inte varit k vare sig new york eller maldiverna när intervjun gjordes. Så kanske bestämde de sig för att ta det ett steg längre och gå från ”dejta” till ”att vara ihop” efter maldiverna?

   Svara

  Är väl kanske en fråga om att våga släppa in någon nu när någon finns
  https://www.aftonbladet.se/nojesbladet/a/0E40L2/isabella-lowengrip-lite-kar-ar-man-val

  Svara

   ”Har man möjlighet ekonomiskt att kunna bo själv i ett hus är det ganska härligt att bara kunna ses när man känner sig fräsch, pigg och glad. Att slippa diskussionen kring vem som ska plocka ur diskmaskinen.”

   Det är väl inga problem med diskmaskinen?
   Måste man kasta ut husan bara för man flyttar ihop? Men det är klart, hembiträden och barnflickor kanske är för riskabelt att ha hemma…

   Svara

   SNÄLLA kan vi diskutera att hon skriver att hon SPARKADE UT ODD UR HUSET?

   AB intervjun.

   Kul för Sally och Gillis att läsa i framtiden. ”Mamma skryter om att hon slängde ut pappa ur huset”

   Undra om det ens är sant.

   Snälla Odd tala ut.

   Svara

    Hon menar väl att hon köpte ut Odd ur huset?
    Det var Bella som övernattade i en lägenhet i stan medan Odd bodde kvar i huset.

    Svara

     Om hon menade att hon köpte ut honom så kanske hon skulle använt det ordvalet? Istället för att säga att hon slängde ut honom? Lol på dig

     Svara

    Tänkte samma sak när jag läste den artikeln.

    Svara

  Jag tycker Isabella är revolutionerande. Hon kommer att förändra Sverige för unga kvinnor. Jag är säker. Vissa är inte redo för hennes synsätt. Men detta är framtiden.

  Svara

   Är det deodoranten och torrschampot du tänker på?

   Svara

    Ja.

    Svara

   Tror jag med. Om cirka 10 år kommer Sveriges samtliga kvinnor leva sitt liv på Stureplan och kränga schampo för brinnande livet. Om de dejtar drar de till Kapstaden eller Bangkok för en middag. Bor gör de i villor på öööööön och har barnen lämpligt mycket så de kan lägga fokus på sig själva. Jag längtar till framtiden.

   Svara

    Mmm verkligen, längtar också… En framtid där pengar än mer är allt som betyder nåt, välfärden är nermonterad, kollektivavtal är ett minne blott, barn & familj är schemalagda tårtbitar och egocentrismen når nya höjder. Blondinbellas utopi. 🙄

    Svara

  Så när hon hänger med Hampus på krogar i Stockholm är det inte en ”dejt”?
  Bella får i SvD det att framstå som hon har dejtat olika män (med undantag för Maldiverna och New York där Hampus var med).
  Italien var väl en resa med Hampus även om Bella försökte blanda bort korten med den där Randy.
  Och när hon var i Sydfrankrike vet jag inte. Bilden från flygplatsen visade inte Hampus i alla fall. Jag har fått för mig att det var ett killgäng som var med på den resan.
  Såg för övrigt i intervjun att Bella säger att hon ”inte alls” flög när hon växte upp. Konstigt att hon glömt bort att hon tidigare berättat om att hon åkte på charterresor som barn. Men det kanske inte gills om det inte var business class? Och framför allt var ju allt bara elände när hon var barn. Stackars Bella att behöva ta revansch på sin uppväxt hela tiden.

  Svara

  Hahaha Bella! 😂 Jag har en kompis som dejtar en VD för ett jättestort företag, denne figurerar i media oftare än Bella. De lunchar på andra sidan stan från där VD:ns kontor finns, och de brukar skämta om att det känns fånigt, men att de inte vill att kollegorna ska skvallra om att VDn dejtar. Ska tipsa dem om att dejta i London eller Paris istället. 😅👌🏻

  Svara

   Det är inte så att de har relationer var och en på sitt håll och därför måste ”smyga”?

   Svara

    Smyger man vid en otrohet så är det ganska a dumt att luncha ute.
    Tror allt att Japp hade vetat om hens kompis vore upptagen eller inte. Och om vd:n var upptagen borde det ha hittas om det i tidningarna iaf.

    Svara

    Nej båda är singlar, eller ja VAR singlar innan de började dejta. 😊 vi är många som vet om det men det är tidigt så de vill inte vara jätteoffentliga. Från min kompis sida är det väl mest att hen inte vill vara i en tidning osv pga osäker på var relationen är på väg..

    Svara

     Är man inte längre singel om man dejtar?
     Skulle vara då om man tillämpar den amerikanska varianten med att ”dejta exklusivt” dvs inte träffa andra.
     Vad är för övrigt motsatsen till singel? Dubbel?

     Svara

      Ja och trippel eller kvartett när man är polyamorös

      Svara

       Själv är jag numera pansexuell. Eller var det kanske polysexuell?
       Kommer inte riktigt ihåg.

       Svara

  Kan det också vara så att hennes åsikter är färgade av vad hennes dejt tycker och tänker? Hade hon dejtat en annan person hade hon lika gärna kunna tycka motsatsen. Tillsammans med Nils och Odd fick man ju inte bilden av att ensamhet var det bästa…

  Svara

  OT: kan du inte betygsätta/kommentera folks klädsel på Elle-galan? 🙂

  Svara

   Ja 😍 Bilder på allas outfits, tack!!

   Svara

  CAMCAM – kan du inte skriva ihop ett inlägg med bra tips och trix på var man kan få hjälp om man lider av psykisk ohälsa? Efter de första två Öppet Spår fixade du hitta vänner-inlägg eftersom många skrev att de är ensamma. Efter ÖS igår är det så uppenbart att så många mår dåligt.
  Jag har själv lidit av psykisk ohälsa under hela mina tonår och långt upp i vuxen ålder. Jag har varit sjukskriven för depression två gånger i mitt liv och lidit av social fobi och svår ångest sedan jag var elva. Idag är jag 33 år och ”frisk” sen många år och det gör så jävla ONT i mig att se alla dessa inlägg om människor som mår så dåligt. Jag vet själv hur hemskt det är och såhär på andra sidan så vet jag också att man inte behöver må dåligt. Man kan få hjälp. Jag vet också att det kan vara så jäval svårt att få hjälp och att man många gånger inte orkar för att man är så slut av sin egen kamp att man inte orkar gå i strid med sjukvården för sin rätt för hjälp.
  Varken du eller jag är ju läkare, kuratorer eller terapeuter och kan inte diagnostisera folk och ska inte komma med oproffisionella råd heller men du kan väl skriva ett inlägg med telefonnummer dit man kan vända sig, kanske bara en kvinnojour eller jourhavande präst om man bara vill börja med att prata någon. Självmordslinjer, om det gått så långt att man har så mörka tankar.
  Influencer-kopplingen finns ju där eftersom många av våra influencers också lider av samma problem.
  Kanske hjälper ett sådant inlägg någon. Att orka söka hjälp, att inte känna sig ensam.

  Svara

   Fast det måste det väl finnas bättre lämpade personer som kan skriva om på andra forum.. detta är ju en blogg om bloggare och inte om hälsa i allmänhet

   Svara

    Det finns det säkert, precis som jag skriver i min kommentar. Men om det då finns sådana kan ju inlägget länka till dem. Det är ju uppenbart att många av läsarna här mår dåligt och inte vet var de ska vända sig, annars skulle ju inte kommentarsfältet i öppet spår ha så många inlägg om just psykisk ohälsa. Camilla har ju en enorm plattform här. Dessutom finns ju som sagt en influencerkoppling om nu den ör viktigare än folks måendet eftersom många influencers lider av samma sak.

    Svara

  OT men kolla Aftonbladet. Almenäs kallar de som inte vaccinerar sina barn för ”jävla idioter”. Helt rätt. Hoppas
  -vissa- börjar förstå innebörden av att inte vaccinera deras barn.

  Svara

   Helt rätt? Foök är så köpta av läkemdelsbolagen så jag skäms!
   Jag var en av dem också. ”Man mååååste vaccinera” och vaccinerade mina barn för det var en självklarhet i sverige.
   Jag trodde också att man skulle dö av mässlingen, trots att jag haft det själv på 80-talet och var livrädd och tänkte att de som var emot vaccin var galna veganer.;)

   Jag trodde som de flesta andra i Sverige att de tär natruligt att barnet får feber och blir slö av vaccinsprutan, snacka om att vi är hjärntvättade.
   DET är inte naturligt det är ett symptom.

   I allafall, förra året vaccinerade vi vårat andra barn. Som blev trött o slö, som man tänkte var naturligt (det är förresten immunförsvaret som agerar på det virus och gift man sprutar in) sen blev hon slöare och slöare, fick svåra kramper på natten och ögonen rullade bakåt i huvudet.
   Akuten med ambulans, vi höll på att förlora vår dotter. Hjärnan hade svullnat upp så mycket att hon höll på att dö.

   En anmälan gjordes och då får vi fram biverkningslistan där bland annat plötslig spädbarnsdöd står med. Att det är som vanligast vid 3 månader är att det är då man får första vaccinet.

   Läkaren sa att det är ju inte så vanligt och vaccinmoståndarna pratar om autism och det gör att allmänheten inte bryr sig, men det vår dotter fick var förgiftning.

   Jag har ifrågasatt varför bvc inte gett listan med biverkningar med som barnmorskan sa. De är barnmorskor inte vaccinexperter.
   Sant, ansvaret ligger på mig som förälder.

   Det sjuka är att folk inte tror att biverkningar är vanligt, förra året dog flera barn i sverige insamband med vaccuneringens första spruts. Det är lätt att få tag på den informationen.

   Jag är inte emot vaccinering i sig, jag är emot skiten som är i sprutorna. Att man i sverige tycker det är okej att ge en jävla giftcocktail till små bebisar.
   Jag är emot att man skrämmer folk med vanliga barnsjukdomar, snart vill man vaccinera bort karies och vattkoppor.
   Och om tio år är folk livrädda för vattkoppor, så som man är för mässlingen idag.

   Jag är emot att folk köper läkemedledbolagens propaganda rakt av.

   Svara

    Tråkigt att det gick dåligt för er. Men sluta sprida skit.

    Svara

     Sprida skit? VAD är skot? Kan du säga det, när jag talar av erfarenhet så vill jag att du säger vad som är ”skit”.

     Svara

    Har du verkligen alla hästar hemma?

    Svara

     Ja, det är jag ganska så säker på att jag har.
     Jag behöver inte förolämpa individer, som du uppenbarligen behöver istället för att vara saklig.

     Jag förstår det, behovet av att vifta bort människor med annan erfarenhet än den positiva angående vaccin som galningar eller idioter.
     Idag är många ”livrädda” för mässlingen, som exempel.
     Det vill väl ingen ha, men den är inte direkt farlig för friska människor. På samma sätt som med vattenkoppor kan man få hjärnhinneinflammation osv. Sedan är Mässlingen mer smittsam och en vidrig sjukdom i sig (jag har haft det) och risken är ju större att riskgrupper får det än vattkoppor till exempel. Spädbarn, sjuka och äldre är en utsatt riskgrupp och de vill vi naturligtvis skydda. Men det vill vi ju från alla sjukdomar.

     VAD är det som är skitsnack i det jag säger?
     Jag har för fan fått ett dokument med biverkningar rakt i handen som jag gärna hade fått INNAN, men jag var inte påläst och inte direkt oroad heller så jag efterfrågade inget.

     Som jag sa, vaccin i sig är en bra tanke, inte skiten som är i medlet. Det finns andra varianter men det som säljs in är det som man kan tjäna mest pengar på.

     Jag vill inte att någon ska råka ut för samma sak och kommer därför sprida INFORMATION sen om folk väljer att läsa eller sticka huvudet i sanden är helt upp till var och en.
     Jag är inte emot dem som tar vaccin, jag är emot att inte alla kort läggs fram på borden på ett renhårigt sätt.
     I Sverige tror man så fort myndigheterna säger ngt, så är det ok eller bra
     Diskussionerna om ärlig info sprids mer och mer, inte bara vinklad.

     I USA har de en vaccindomstol, undrar varför den behövs?? Kan ju vara värt att reflektera över.
     https://newsvoice.se/2017/09/20/vaccindomstol-spadbarnsdod/

     Jag är FÖR Giftfria vaccin. Men i sverige har vi inte det.
     Inte i dagsläget och det är sorgligt.

     Svara

      Rabiat.

      Svara

       Rabiat och inte en enda trovärdig källa….

       Svara

      Jag vill också ha giftfria vaccin. Vart hittar man det? Tråkigt att ni fick gå igenom det och att ni inte fick den information ni var berättigad från vården. ❤

      Svara

    Ja det är barnens immunsystem som reagerar på vaccinet, för det är så vaccin fungerar. Vaccin fungerar som så att man aktiverar immunsystemet, så att kroppen själv ska kunna producera celler som skyddar nästa gång smittan kommer in i kroppen, så att man inte blir sjuk. Om immunsystemet redan känner igen smittan direkt när den kommer in i kroppen, så kan den få tid att bekämpa sjukdomen och man blir oftast inte sjuk alls. Om man däremot får smittan i kroppen första gången utan att immunsystemet känner till det, så hinner kroppen försvagas så mycket att immunsystemet inte hinner att bekämpa smittan, och det kan sluta med att man tex får hjärnskador eller dör.

    Därför är det jätteviktigt att immunsystemet får lov att träna och lära sig känna igen smittan, innan man riskerar att få den faktiska ofta dödliga sjukdomen. Smittan är oftast en bakterie, om man bara ger en liten försvagad bakterie, eller bara en beståndsdel av bakterien, så reagerar inte immunsystemet på den och kan lära sig känna igen den, utan då tar det så kallade passiva immunsystemet sig an smittan på direkten och man får inte ett långvarigt skydd. Därför måste ett vaccin bestå av antingen en försvagad/död bakterie eller en liten del av en bakterie, tillsammans med något som kan aktivera immunsystemet så att det kan lära sig att känna igen smittan nästa gång. Det som aktiverar immunsystemet är ofta något väldigt giftigt/farligt i stora doser, och det är ofta detta som vaccinmotståndare ojar sig över och gastar högt omkring på internet. Problemet är bara att man ger det i så små doser att det inte utgör ett reellt hot mot de allra flesta, men det kan ge bieffekter som tex feber osv.

    Kort sagt, det är en HEL vetenskap bakom hur man göra vacciner, hur de fungerar, varför de fungerar osv. Det är inte en process som tar ett par månader eller år att producera, ett vaccin tar i genomsnitt 15 år från det att man börjar forska på det till att det kommer ut på marknaden. Det krävs mängder med tester både i djur och människor innan det kommer ut på marknaden.

    Vacciner har räddat fler människor i hela världen än något annat (förutom kanske tvål och rent vatten då). Det är helt otroligt privilegierat att kunna sitta och skriva kommentarer om att folk ska sluta vaccinera, eller att ytterligare spä på misstänksamheten mot vaccin. Det är jättesynd att ert barn fick så svåra bieffekter, men det är inte alls så vanligt som du påstår i din kommentar. Om man bara är uppmärksam efter vaccinationen så kan de värsta problem upptäckas i lång tid innan det blir farligt.

    Att sitta och säga att vaccin är giftiga och därmed inte borde användas är extremt outbildat och FARLIGT.

    Svara

    Camcam, skaffa en ogillaknapp lol

    Svara

  Personligen får jag rysningar (av välbehag) när jag läser meningen ”den självständiga kvinnan 2017 ställer högre krav på män, eftersom hon klarar sig utan dem”.
  Äntligen bryter sig kvinnor allt mer fria från den beroendeställning mellan könen som spelat patriarkatet i händerna since forever.

  I övrigt kan jag bara instämma med de som kommenterar ovan om att alla inte kräver tvåsamhet för att vara lyckliga.

  Svara

  Problemet är att man inte tror på henne eftersom hennes åsikter alltid består av här och nu. När hon gifte sig så var man en powerwoman om man jobbade och sedan kom hem och gick osminkad med en hårbulle och lekte med barnen. När hon skiljer sig så är man en powerwoman om man anställer personal som tar all markservice, jobbar som en idiot, aldrig ser på tv eller bajsar och proklamerar att man minsann klarar sig utan en partner.

  Det är DET jag reagerar på. Helheten. Att leva ensam är det säkert många som gillar men ihopbakat med allt annat så låter det oroväckande. För mig är hon ingen förebild, bara en ensam och desperat nyrik människa som varje dag kämpar för att synas och höras mer än alla andra. Ledsamt.

  Svara

  Vafan jag trodde det var allmänt känt att isabella lever under mottot ”fake it til you make it” hon tror ju stenhårt på att om hon tex säger att hennes produkter är dom snabbast växande/populäraste mest köpta skönhets produkter i Sverige så blir dom snart det” om hon bara framställer sig själv som superkänd superframgångsrik superwoman så är hon snart där. Hon lever väl efter the law of attraction 😊

  Svara

  Men åh, alla dessa överdrifter. Även om saker som uppenbarligen inte går att ljuga om, som t.ex. flygtiden Stockholm-Paris. Nä, det tar inte en timme. Det tar det dubbla. Hon ljuger och förskönar snarast reflexmässigt.

  Svara

   Bella flyger på en timme. Det är piloten som sölar och då tar det två. 😉

   Svara

    Precis! Han har inte hittat hennes berömda vänsterfil än! =)

    Svara

     🤣🤣

     Svara

    HAhaha 🤪🤪

    Svara

   Jag vill gärna veta hur/vart/med vem hon flyger där det bara tar 1 timme Paris -Stockholm, då jag bor i Paris och har bara hittat flyg som tar 2.5 timme när jag ska hem och hälsa på 😕

   Svara

  Hon säger att hon inte har några nära vänner…undra hur det känns för Sheila.

  Svara

  SvD intervjun var verkligen sorglig. Bella hoppas nog att hon skall framställas som den nya Estée Lauder här, en riktig powerkvinna. Man läser istället om en ensam & omogen tjej som lever i en låtsasvärld. Barnen kommer ständigt tvåa efter arbetet, allt som har med tvåsamhet och vardag att göra är ’svagt & tråkigt’. Man får en klump i magen. Dessutom saknar hon täckning för denna ’framgångssaga’ när produkterna inte håller måttet. Var inne på mitt apotek häromdagen för att returnera LCC’s handkräm då locket var helt trasigt och hennes produkter låg längst in och dammade och var dessutom på rea då de enligt den anställde ’inte säljer bra’.

  Svara

   Får nu klump i magen av dig. Hur kan du förutsätta allt det där? Det ör ju galet, vanvettigt. Du känner inte människan och ändå har du åsikter om henne som mor etc.

   Svara

  På tal om Elle-galan: Skulle jag vara Zara Larsson skulle jag aldrig ställa upp på bild med en man som öppet stöder någon som kallat mig ”celebrity bitch”. Calle Schulman är så jäkla patetisk……. Kritiserar pk-samhället och stöder Bard, men dreglar efter en selfie med Zara.

  Svara

   99% säker på att Zara inte har någon aning om vem Calle är, utan bara var schysst och ställde upp på bild när han frågade om det.

   Svara

    Zara har väl hängt lite med Schulmanklanen på Alex håll? Podden har väl legat på Perfect Day?

    Svara

    Zara vet vem Calle är, Zara är ett uttalat fan av Penny sen tidigare.

    Svara

  Ett jäkla hackande jämt på Bella, spelar nog ingen roll vad hon än skriver, verkar som om de flesta vill henne ont.

  Svara

  Allt är ju bara snack! Hon tror inte på särboliv, hon bara hävdar tvärsäkert vad som är rätt just för den stunden. Som alltid. Sen ändrar hon sig och målar upp en ny typ av perfektion.

  Såg klippet från aftonbladet, hur hon slänger med håret och kaxat om att hon kastat ut Odd.
  Kan inte fatta att jag en gång tyckte hon var jordnära och vettig. Hon har helt tappat det.

  Svara

   Precis!

   Det där kastandet med håret känns sååå onaturligt. Och alla gapflabb o trippande framför kameran som filmar…

   Svara

  Artikeln i SvD avslutas med citat av Isabella ” De hade en mamma som kom från ett höghusområde och tog sitt bolag från noll till en miljard på några år”

  Svara

   Otroligt framgångsrikt, bara att applådera!

   Svara

   Varför är det så speciellt? De hade en mamma som alltid ställde sina barn i första rummet vore väl mer passande.

   Svara

    Edit: önskvärt istället för passande

    Svara

  Svd Perfect Guide får alla att framstå som kompletta idioter så jag tar den intervjun med en nypa salt. Deras artiklar är till för att roa och på något vis hålla upp en spegel för vår tid. Spegelbilden är inte alltid smickrande.

  Svara

  Bella försöker ju framställa sig själv nån slags real life Saga Noren. Kan väl mycket väl vara så att traditionella relationer inte är nåt för henne med tanke på hur hon verkar ha svårt att sätta sig in i andras behov och eftersom hon alltid prioriterar sig själv först och verkar dålig på att kompromissa. I en relation är det ju ett givande och tagande, och det kanske inte är nåt för Bella. Jag tror att hon nog ser det som att hon får ge avkall på nåt så fort hon inte får göra precis som hon vill. Så då passar det ju henne om någon kan tänka sig en relation på hennes villkor.

  Svara

   Det är väl precis på det sättet som hon har tappat i stort sett alla vänner hon hade tidigare. Det var väl mycket på Bellas villkor och några kompromisser gör hon aldrig. Egot är så stort att det suger i sig allt ljus och all energi från andra. Man måste ge för att få.

   Svara

  Mindre skvaller, mer bevakning? Haha, finns väl ingen mer som skvallrar lika mycket som du 😉 Eller spekulerar, hur hon mår, vad hon tänker, vad hon (och alla singlar) behöver…
  Jämför inte med dig själv, tänk om alla får leva sitt liv som de själva vill- och ingen annan lägger sig i. Så trevligt det vore!

  Svara

   Fast just det här tycker jag är bevakning och också varför bloggen startades, för att slå håll på låttsatsbubblorna som influensers bygger upp. Få oss att se förbi den tillrättalagda bilden de målat upp.

   Svara

    Ja, alla skvallertidningar säger också att de håller på med bevakning. Men det är fortfarande skvaller. De hittar på, överdriver och ljuger för att folk ska köpa tidningen. Exakt detta gör ju Camilla, hon vet att Bella provocerar och genererar klick.

    Svara

   Bellabevakning.

   Svara

  Bella älskar att vara extrem, eller iaf försöka provocera som extrem. I sin blogg återkommer hon regelbundet till kommentaren, oavsett vad det gäller; ”Många kan nog tycka att det låter extremt”.

  Extremt genomskinligt.

  Svara

  Håller inte med, hon är som alla andra människor förutom att hon har lyckats bättre än många i sin karriär. Klart hon tycker det är coolt att få en klänning uppsydd eller gå på restaurang som ännu inte öppnat, många skulle tycka det var kul. Skryt å skryt, skulle nog inte kalla det för skryt, snarare hennes jobb ju att dokumentera och dela med. Hon verkar ha ett underbart intressant liv och det får folk att se rött av någon anledning. Säger mer om er än om Bella.

  Svara

   Om man ger intervjuver där man vill ge intrycket av att det nästan är roligt att få anställda att gråta, vänner att försvinna mm så blir det ju till sist ensamt på toppen iaf.

   Folk ser rött över sådant, inte över att hon har lyckats.
   Det finns väldigt många som lyckas förutom Bella, min syster är flera år yngre än mig och tjänar min lön tredubbelt. Men det är ju inte det/hennes prestationer som gör henne till personen man tycker om.

   Svara

  Om hon vill dejta ifred utan att media/läsare ska ”spekulera” då kan hon väl börja med att förändra sig själv då?
  Och inte lägga upp hintar om att hon träffar någon?
  Läser sällan/aldrig hennes blogg , men ser ju vad som skrivs om henne här.
  Och ja som sagt vill hon dejta ifred så får hon ju Vara mer diskret.

  Svara

   Hahaha jamen precis. Hon fotar bilder med sina ben över en mans, två glas här och var, boken ”simmar med hajar” när hon är på spa mm. Och HON vill inte att media ska spekulera!
   Komik.

   Svara

  Inte så säker på att hon känner sig ensam. Är man nyskild p.g.a. att man inte trivdes med sin partner så kan jag tänka mig att det är en skön frihetskänsla att få köra sitt eget race och bestämma allting själv, t.o.m. att bara få sitta ensam i soffan en tisdag och njuta av ensamheten. Hon dejtar ju dessutom och har barn och vänner, om än ganska ytliga vänner.

  Svara

  Precis som alla andra på jorden så känner väl Isabella ingenting konstant. Man kan ju trivas utan en partner utan att aldrig känna sig ensam. Det är det här som är så frustrerande med henne. När hon fått kritik för någon konstig sponsrad grej så förstår hon att hon nog ska visa sig lite mänsklig (men inte hur) och då krystar hon ur sig något skumt inlägg om vattenfast mascara för de dagar då man bara gråter hela tiden som går helt emot allt annat hon skrivit den veckan/månaden. Sen när hon träffar pressen och vill verka världsvan och cool så låtsas hon som att hon flyger och far och ääääälskar livet som powerkvinna. Ingen vattenfast mascara så långt ögat når. Varför måste hon låtsas att allt är svart eller vitt? Varför måste allt vara så extremt med henne?

  Det där med att hon måste dejta utomlands är skitsnack. Hennes förebild Oprah hade sagt åt henne att skärpa sig om hon suttit hos henne och talat om samma sak.

  Svara

  En ganska bra gissning ang. restaurangen iaf: Daniel Redgert har säkert som PR-uppdrag att göra reklam för restaurangen. Därför tog han dit Bella och bjöd på gratis lunch (noga upplagt med flera stories hos båda). Ingick nog i dealen att hon skulle skriva nått på sin blogg.

  Svara

   Ofta när en ny restaurang ska öppna har de provmiddagar innan den officiella öppningen. Detta för att testköra servis, kök, meny etc., samt för att få
   feedback. De som bjuds in är ofta vänner och familj till personal, krogfolk, och senare mediafolk och andra i svängen. Jag var i sällskap med krogfolk på första provmiddagen på l’aventura. Inga a-, b-, eller c-kändisar då. De kommer in på de senare provmiddagarna när allt ”sitter” lite mer och det mer börjar handla om marknadsföring ut i ”kända” människors sociala kanaler. Så att stureplansgruppen öppnade upp ”bara” för redgert och Isabella är väl lite väl långdraget att snöa in sig på CamCam.

   Svara

  Det är ju verkligen inget fel på särbolivet, men nyss var hon liksom gift och expert på tvåsamheten. Hon har ju typ skrivit böcker om hur man förblir lyckligt gift, babyboost mm, och levererat mängder med tips plus anledningar till varför andra misslyckas. Men okey, särbo idag…..

  Svara

   hehe helt rätt!

   Svara

    Vet ju att särbomänniskorna kommer bli så besvikna när Bella sen flyttar ihop med någon, just för att hon har mer än en tendens att göra sig till ambassadör för saker å ting.
    Ser redan tjafset på hennes blogg framför mig…..

    Svara

   Ja men det är ju riktig ironi att hon skrivit dessa böcker. Hon borde väl inte vilja kännas vid dem idag?

   Svara

  Känner mig kluven till ditt inlägg….
  Övertygad om att många utav oss ser igenom hennes ”spel”.
  Men nånstans så är Isabella en vanlig människa,låt henne köra sitt race med allt vad det innebär.
  Man är i ständig förändring som människa, man skapar sig nya tankesätt och åsikter genom åren,det måste få vara ok tycker jag…..
  Men att håna och trycka på att hon är ensam och att det är synd om henne känns jävligt elakt…..
  Tycker att ni alla härinne är grymma och jag har skrattat så hårt ibland åt den torra humor som en del av oss har… men jag har också gråtit när det har varit människor härinne som har sträckt ut en hjälpande hand eller gett goda råd till personer som behövt det….
  Låt oss foka på det!!
  Önskar er alla en fortsatt fin helg ❤️

  Svara

   Håller med och jag tål typ inte Bella, men dessa inlägg går för långt. Man kan skippa spekulera i ensamhet mm!

   Svara

  På Bella temat – allt hon gör är så motsägelsefullt. Ena stunden har hon ALDRIG mobilen med barnen. Nästa stund är barnen vana vid att hon jobbar när hon nattar (eh?!). Vad är skillnaden? Hennes fokus är ju inte på barnen oavsett om det är jobb / privata saker. Orkar ej.

  Svara

  Intervjun i SvD kändes mer ironiserande än hyllande, man kan verkligen läsa mellan raderna hur skribenten tänker ”vet hon egentligen vad hon vill öht med sina tvära kast”.

  Svara

  Jag kanske är trög nu, men dejtar inte hon H som bodde i Lund, men som nu har flyttat upp till Stockholm?

  Svara

  Undrar hur hon flyger till Paris på en timme….

  Svara

   Känns ju även hållbart för miljön att flyga tvärs över Europa för en date. Som nån skrev tidigare så har ju t o m tex kronprinsessan och Daniel klarat av att datea i smyg i början av deras förhållande. Men inte Bella. Hon är too big för lilla Sverige.

   Svara

    Miljön är förstörd ändå, vem bryr sig 🙂

    Svara

  Uppskattar verkligen bevakningen av Blondinbella. Har slutat följa henne på instagram pga känns aldrig äkta ändå och försöker att inte läsa hennes blogg utan läser här istället. Kanske läser hennes nån gång i veckan nu istället för flera gånger per dag som det kunde bli tidigare.
  Har testat hennes olika produkter men inget som jag har återkommit till, finns många bättre schampon och andra produkter med bättre dofter och sånt.
  Blir kul att följa hur det går för de på sikt, om konsumtionen går ner än de nog sårbara.

  Svara

   Samma här. Speciellt när hennes nya ”plattform” funkar lite sisådär… enklare att läsa Camcams blogg istället.

   Svara

  Fast det är väldigt skönt att leva själv, dock tog det mig 20 år av olika samboliv för att först nu kunna njuta av det fullt ut utan längtan efter någon form av tvåsamhet.
  Sedan måste jag tillägga att det som bidrar till att jag verkligen kan njuta fullt ut av det är att jag nu har en hög lön och därför kan leva gott trots att jag är ensam betalare av alla fasta utgifter. Utan det hade det inte varit lika enkelt och hade nog inte kunnat slappna av och njuta fullt ut sin jag kan nu.

  Svara

  Verkligen bra i lägg! Bra analys, håller med 110%

  Svara

  Det är fult att skryta.
  Känner några som är väldigt rika och framgångsrika, de skulle aldrig komma på tanken att bete sig som Bella.
  Vem skulle vilja vara en RIKTIG vän till folk som skriver/talar som Bella?

  Svara

  Jag tycker hon verkar må bra. Ogillar de osköna spekulationerna i detta inlägg. Om hon inte skulle vilja leva det liv hon gör så skulle hon väl inte göra det.

  Svara

   Hoppla,ser att Bellas head of comments positivt på andra bloggar är i farten igen,hej hej.

   Svara

  Detta inlägg, med tillhörande kommentarer, är det elakaste jag har läst på länge. Förstår inte hur ni kan känna er nöjda med er själva när ni sitter och skriver såhär om en annan människa. Man måste inte älska alla – fine – men det är ett stort steg från att störa sig på någon till att aktivt sätta sig ner och skriva elaka och nedlåtande kommentarer på en blogg. Det finns ett ord för det, näthat.

  Svara

  Härligt hur hon gör narr av sitt tidigare liv genom att ”gapskratta”. Måste vara kul för barnen att läsa det sen. Och hon dejtar bara i andra länder? Snubben hon är med nu bor ju Lund? Hur många gånger har hon inte varit där. Vet att hon försöker vara business classy i allt och metropolisk men herregud, hon dejtar ju här med

  Svara

  Jag kan förstå henne, men vet ju att det beror på hur jag tidigare levt och framförallt mitt senaste ex. Jag har varit singel ett år nu och är livrädd att byta bort allt jag byggt upp. Min syn har (är?) nog också att en relation skulle innebära att kompromissa. I mitt fall är det ju dock att jag pundat bort tio år av livet och nu känner som att jag fått en andra chans. Vet liksom inte hur jag ska kunna ”få in en tårtbit” med en kärleksrelation.

  Det är väl mest helgerna och högtiderna jag faktiskt saknar någon. Samtidigt längtar jag ju efter det livet inkl barn, men vet inte hur jag ska göra för att på så sätt inte prioritera bort mig själv, mina drömmar och mina mål?

  Jag är mycket själv men ser mig inte som tragiskt ensam för det, jag trivs ju i mitt luv och har mycket att jobba på med mig själv.

  Äh, bara reflektioner. Hon är relativt nyskild och då blir det ju som att man helt plötsligt har massa tid att göra vad man vill med, likaså att ha barn på halvtid. Det blir mycket ”extrattid”.

  Jag har provat och dejta lite under året men alla män har på ett eller annat sätt ansett att jag ska prioritera dom, någon sa det efter första dejten. Att jag borde prioritera lite tid med honom framför mina drömmar.

  Så tänker jag iaf, vill liksom inte kompromissa bort allt bra. Å andra Sudan har jag varit i förhållande i tio Prisonbeauty – En kreativ skönhetsblogg om drogmissbruk, kriminalitet, fängelse och livet efter innan detta efterlängtade singelliv, kanske blir jag trött på all tid till slut?

  Svara

   Lägg ner.

   Svara

   Du är mitt i en stor förändringsprocess i ditt liv. Du måste hitta en ny identitet hos dig själv o veta vem du är utan droger. De sitter nog djupt i din identitet att du är ”drogmissbrukare” även om du är mycket annat med. Låt tiden gå. Allt visar sig med tiden. Du ska framåt och mycket är nytt. Ge dig en klapp på axeln och kämpa framåt!

   Svara

  Storhetsvansinne?

  Svara

  Jag är inget fan av Bella, just därför läser jag inte hennes blogg eller följer henne på några sociala medier. Men ni som alltså stör sig på allt hon gör, ni väljer ändå att följa henne?!
  Alla människor måste få leva sina liv som dom vill, och om det stör en, ja men läs då inte människans blogg!
  Fruktansvärt patetiskt
  Och väldigt inskränkt av dig som skriver bloggen att antyda att bara för att man inte är i ett monogamt förhållande så är man inte den optimala versionen av sig själv och dessutom olycklig?! Herregud det är 2018, människan är inte ens ett djur som är gjort för livslånga monogama förhållanden och ändå ska det hålla på o tjatas och försök trycka in alla i exakt samma form
  Nä detta var ett sannerligen unket inlägg, otroligt tramsigt att utgå från att alla människor är likadana som dig. Ungefär som att jag som trivs bättre med att vara singel än i ett förhållande skulle säga till andra som väljer att va i förhållande att de borde göra slut för att de skulle va lyckligare ensamma

  Svara

   Nja de flesta här följer ju henne inte annat än genom denna blogg.

   Svara

  Jag postade denna kommentar på hennes blogg förut, tycker den är lika relevant här eftersom hon leker så oberoende av djupa känslomässigt mänskliga relationer i livet:

  Vad menas egentligen med känslomässigt oberoende? Är det något att se upp till och sträva efter? För mig låter det som det är något knasigt från grunden (anknytningssystemet) och att när systemet blir aktiverat (så som det blir i nära relationer) då är det bättre att avstå att ha nära relationer? För att man inte vet vem man är och ”tappar bort sig själv” i djupa relationer. Man har ingen aning om att detta sker och då är det vanligt att man tycker den andra parten ”inte förstår, stöttar” osv. Och oavsett vart men letar eller vem man hittar så ”känns det inte rätt” och då är det lättare att upprätthålla bilden av en cool ”single mom”, ”superwoman” eller vad nu man tycker låter oövervinnerligt och dränka sig i jobb, prylar. Detta sker då helt omedvetet fram tills att man väljer att jobba med det. (Jag har varit likadan)

  Svara

  Det vidrigaste i intervjun med SvD, tycker jag, var avsnittet om när hon blev rädd när hon stoppades i en poliskontroll efter att ha druckit tre glas vin kvällen innan. Hennes första tanke då var alltså inte ”shit, jag kanske inte borde ha chansat, jag kanske kör rattfull med mina barn i bilen” utan, citat:
  ”Det är sånt som kan göra att Apoteket hör av sig och säger ”Vi kan inte backa LCC längre för vi har en vit jul-kampanj”.

  Alltså var hennes rädsla inte att hon eventuellt utsatte sina barn för fara utan att det skulle påverka hennes karriär. Tycker det talar för sig själv 😔

  Svara

   Ja, samtidigt som de inleder den biten med typ ”hon är riskmedveten”. Det är ju det hon INTE är.

   Svara

   Har mejlat Apoteket AB och frågat vad dom tycker kring intervjun.

   Svara

  Kul för Bästisen Shela att läsa att Bella inte har nån riktig vän och inte vet nån hon kan ringa och berätta allt för?

  Bella säger hon ha vänner hon ser två gånger per år och då är det i form av heja rop åt varandra….. inte riktigt så det ser ut i bloggen då det alltid är nån vän/ granne eller kompis hemma hos henne….

  Svara

  Vem är Bella?

  Svara

  Det känns som Bella lider av mer än ADHD.
  Det enda som gäller ur henne är lögner. Hon ändrar sig från dag till dag. Känns väldigt labil. Skulle inte vilja vara vän med en sådan som henne.

  Svara

  Läste just artikeln på Svenska dagbladet, då jag blev nyfiken. Blev helt förbluffad av Bellas skryt. Alltså hur kan hon sitta och breda ut sig på det viset med överdrifter och direkta lögner?

  Det känns ju ändå som reportern ser igenom henne och artikeln inte ska uppfattas som en hyllning till Bella. Vi kan läsa en hel del mellan raderna.

  Svara

  Synd att jag kom hit så sent, ingen lär väl läsa denna kommentar. Men jag förstår att du tror att alla vill ha någon att mysa ner med i soffan en tisdagkväll. Jag kommer från ett destruktivt förhållande och tanken på att en man ska komma in i mitt liv och vänta på mig o ta plats här hemma ger mig KVÄLJNINGAR. Visst om man träffar någon som bla bla bla men har man inte den erfarenheten så är det bara ångest och det bästa BÄSTA jag kan tänka mig nu är att det bara är jag och ingen annan här när barnen somnat. Tror Bella är på samma plats.

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.