Hudvårdsprodukter a Therése Lindgren

Therese Lindgren:

Indy Beauty erbjuder ett komplett och heltäckande skönhetssortiment med produkter som
är snälla både mot din hud och mot planeten. Vi är ett av få hudvårdsvarumärken som är
certifierade av Djurens Rätt och alla våra produkter är 100% veganska och producerade i
Sverige. För oss på Indy Beauty är hälsa och skönhet en insida och utsida i harmoni. Vi tycker
att du ska ta hand om dig själv för din egen skull och behandla dig själv som du behandlar
andra. Love yourself, helt enkelt.

Nu avslöjar Therese Lindgren vad det är hon jobbat på sedan hon stängde ner sin webbshop ”Hooked On You” och det är inget mindre än 17 st hudvårdsprodukter som enligt egen utsago ska vara både prisvärda, kvalitativa och veganska – nu under namnet ”indy beauty”.
Precis som när jag såg LLC nya förpackningar så tycker jag att dessa påminner om något redan existerande märke men jag kan inte sätta fingret på just vilket det är.
Någon av er som känner likadant och vet var igenkänningen kommer ifrån?

Priserna på dessa produkter ligger betydligt under exempelvis Löwengrips produkter som jag redan provat och faktiskt gillat – förutom ansiktsmisten (vilket skit) – men de flesta produkterna har lägligt nog tagit mer eller mindre slut och istället för att köpa fler så tänkte jag prova de här istället.

Vad tycker ni om utseendet på Therese produkter jämfört med exempelvis LCCs nya förpackningar?

70 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Eftersom hon släpper nya produkter hade apotea en kampanj där man kunde köpa hennes gamla(?) produkter för typ halva reapriset. De är också veganska. Köpte ett gäng produkter till min lillasyster som älskar Therese 🙂

  Tycker förpackningarna ser fina ut. själv använder jag Faith in Nature men är inte så insatt i hudvårdsprodukter… tycker thereses produkter kanske är finare (än Faith in Nature) men det är ju innehållet som räknas.

  Svara

  Stilren design, varken bu eller bä. Gillar att de är tillverkade i Sverige och dessutom veganska! Hade produkterna även varit ekologiska hade det varit pricken över i:et! Nu har jag inte kikat på ingedienslistorna, men jag hoppas, hoppas, hoppas att produkterna är fria från dåliga ämnen (parabener, mikroplaster, mineraloljor etc).

  Jag kommer nog testa några (eller alla?) produkter, förutsatt att innehållet är bra. Prisklassen var ju helt okej dessutom!

  Svara

   Med kommentaren “varken bu eller bä” menar jag nödvändigtvis inget negativt. En design som ser vanligt stilren ut, varken jättetråkig, ful eller något extravagant. Enkel design helt enkelt.

   Svara

   Hellre parabener än mögel och bakterietillväxt i produkterna

   Svara

   Innehåller tyvärr sodium laureth sulfate, carbomer och PEG 🙁

   Svara

  Påminner om typ Maria Nila.

  Svara

  Tycker produkterna till utseende påminner om Maria Nila! 🙂

  Svara

  Är det sant att Therese varit otrogen mot Anders under den tiden hon drack mycket och att det var anledningen till varför han lämnade henne?

  Svara

   Det är väl något mellan henne och Anders, och inget vi ska spekulera i.

   Svara

    och ändå är du inne här och läser? Herregud…

    Svara

   Vad är det för rykte? Vem har sagt det? Missat helt.

   Svara

   Du kan ju absolut inte vara en följare till Therése, för då hade du vetat att det hade med hennes psykiska ohälsa att göra. Therése har pratat om det flera gånger i flera olika videos och tillsammans med Anders i en live bland annat. Hon har aldrig sagt, eller ens antytt att det skulle ha varit otrohet inblandat

   Svara

  Jag tycker att de ser ut som det där vitaminblasket många influencers dricker. Vitamine well.

  Svara

  Varken bu eller bä. Om jag hellre köper dem än Bellas? Svar ja!

  Svara

   Varför antingen det ena eller andra? Det är som att behöva välja mellan pest eller kolera. Gå på en hudanalys och investera i bra produkter, vilket i sig blir en investering i dig själv.
   Kanske beror det på ålder (är 28), hur stor/liten plånbok man har eller om man helt enkelt är intresserad – men jag hade aldrig, aldrig, aldrig lagt pengar på hudvård till mitt ansikte(!) från några bloggerskors märken.

   Svara

    Obs, det var inte riktad till specifikt dig, S. 🙂

    Svara

    Investering i mig själv, fick fundera lite på den men inser nu att det betyder att jag lägger pengar på att mitt utseende inte ska förfalla. så jag har ett fortsatt högt värde på marknaden!

    Svara

     Om du vill vrida det så att det har någonting med (kött)marknaden att göra så får det stå för dig. 🙂

     Svara

  Liknar Formula 10.0.6!

  Svara

  Oj konkurrens på krämmarknaden! Bara hon inte tar Estee Lauder tårtbiten..

  Kommer nog inte köpa dessa heller. Småsöta flaskor, men för trista.

  Svara

  Jag håller mig till ACOs produkter, där kan vi snacka prisvärda. Finns på samtliga apotek vilket betyder att det är bra grejer som är kontrollerade och godkända 😊

  Svara

   Nej det betyder det verkligen inte, apoteken testar eller godkänner inte mer än någon annan butik så som exempelvis kicks. Vart har du fått för dig det? Det skulle ju betyda att blondinbellas grejer också är testade och godkända av Apoteket men så är det ju inte riktigt, dom säljer hennes saker precis som kicks säljer andra märken.

   Svara

    Förslagsvis kan hon ju fått det från BBs blogg då BB alltid skriver om vilka hårda kriterier det är för att få sälja på apotek.

    Svara

    Rätta mig om jag har fel, men det ”gamla” statliga apoteket testar väl ändå produkterna och gör kontroller? Sen finns det ju alla nya apotek som kom efter monopolet upplöstes som säkert säljer vilken skit dom än känner för.

    Svara

     Om jag inte minns fel så köpte Oriflame upp ACO för ca 10-15 år sedan, så det är inte längre apoteket som står bakom det.

     Dock står Aet för just apotek och det var de en gång i tiden som tog fram deras produkter i deras egna labb. Så är dock nu inte fallet längre som sagt.

     Svara

  Hennes flaskor var riktigt snygga. Annat än bellas försök på denna marknad. Sen så har de en egen nisch som jag stöttar

  Svara

  Hudvård…tydligen listar många kvinnor det som ett av sina största intressen.

  *djup suck*

  Svara

   & som att det inte finns nog av utbud där redan…

   Svara

   Jepp, jag tycker det är superroligt att läsa bloggar om hudvård, testa nya grejer och riktigt grotta ner mig i vad olika produkter kan göra. Men sen har jag å andra sidan aldrig haft så bra hy som nu! Med det sagt hade jag aldrig köpt Bellas eller Thereses produkter utan går på de lite större, etablerade märkena. Köper allt på Skincity, grundaren är hudterapeut och tar bara in sånt hon själv tycker om!

   Svara

    Ja, Annica är bäst ❤️👌 Hon har räddat min hy

    Svara

  Inte för att nedvärdera hennes kompetens (eller någon annans som är typ bloggare/influencer och gör hudvårdsprodukter) men exakt vad bidrar de med i processen att ta fram en produkt? Doften? Såvitt jag vet besitter de väl ingen kunskap om hudvård i övrigt?

  Svara

   Tror nog de är med och styr över ingrediensinnehållet (Therese vill ha veganska produkter), konsistens, känsla på huden etc.

   Exempelvis en kläddesigner behöver ju kanske inte alltid sy kläderna själva, de ritar upp en grov skiss och har sömmerskor som syr åt en. Designern kommer med feedback om materialval etc. Kan tänka mig att det är så Therese jobbat i processen.

   Svara

  Tycker det är likt Origins!

  Svara

  Om de är parfymfria kan jag tänka mig att testa dem!

  Svara

  De känns ungdomliga och jag gillar det enkla grafiska.
  Tycker dock att det är trist att de är rosa – klyschigt.

  Svara

  Bloggkomentatorerna som vanligtvis är himla snälla skräder inte orden i det här inlägget om Ellegalan där de tar upp en videointervju från galan med Blondinbella (länkad i länken). Hon pratar om hur hon har sålt av sin vigselring och köpt två nya, klämmer in allt om framgång och bolag i ett par frågor om galan. Bisarrt. http://bloggkommentatorerna.se/2018/january/ellegalan-2018.html

  Svara

   Kände hur jag blev röd i ansiktet och va tvungen att plocka fram skämskudden för att kunna se klart på klippet. Hon svarar ju typ inte ens på de ställda frågorna utan babblar bara på om hur framgångsrik hon är.

   Svara

   Tror knappt mina ögon/öron… Verkar som både hon som intervjuvar och ”kompisen” känner ungefär samma…

   Svara

    ”Jag jobbar ju så mycket” Förstår ingenting. Får intryck av motsatsen.

    Svara

  Har jag kommit försent till skitpratet om blondinbella? Gnuggar händerna. Vi har ju inte fått prata skit om henne på minst 5 min eller sen senaste inlägget på bloggbevakning.

  Svara

   Kolla expressenklippet där hon ohejdat skryter om precis allt.

   Svara

  OT- Är inte Bellas nonchalanta attityd till eventuell rattfylla, enligt Svd-intervjun, nåt att ta upp?

  Svara

   Håller med!! 👍

   Svara

   Ja! Hon var rädd för att åka dit. Inte för vad det innebar för hennes förmåga att köra bil.

   Svara

  Är de inte väldigt lika REF. ?

  Svara

   Ja, det kanske är DET märket jag tänker på!! Tack!

   Svara

   Ja! Tack, störde mig på att jag inte kunde komma på vad det var.

   Svara

  Hon har härmat the ordinary och mixat in Glossiers färger 🙄🙄🙄🙄🙄🙄

  Svara

   Tänkte också på the ordinary.

   Svara

  Kanske är fonten, men tycker de påminner väldigt mycket om produkterna The Ordinary.

  Svara

  Finns ett märke som heter Skir, tror det är utformat av Åhléns eller något? Tyckte ett av förslagen på Bellas nya design (kommer inte ihåg vad hon bestämde sig för till slut) var ganska lik deras produkter minns jag.

  Svara

   Utöver det så är ju Maria Nila, REF, Glossier och till och med Vitamen Wells produkter snarlika både Tessans och BBs designs

   Svara

  Produkternas utseende påminner om Acos produkter!

  http://www.aco.se/produkter/face/torr/caring-face-cream/

  Svara

  Fantastiskt. Ännu en kvinna som ger sig in i branschen som riktar sig framför allt till kvinnor, istället för män som vill tjäna pengar på samhällets utseendefixering gällande kvinnor.

  Jag litar mer på en kvinna som skapar typiskt kvinnliga produkter, vi sitter åtminstone i skiten tillsammans.

  Priserna är också fantastiska och att de är veganska. Kommer testa typ allt. Älska hudvård, älska Therese.

  Svara

  Tycker de även påminner lite grann om Davines produkter 🤔

  Svara

   Dom är grymma! 😍😍😍

   Svara

  Vet inte varför men mina tankar går direkt till FROOSH SMOOTHIE förpackningarna, haha
  🙂

  Svara

  Jättefina . Enkelt och snyggt! Lättläst.

  Svara

  Tänker på Maria Nila med själva ”grundlayouten”, sen vad det gäller texten så nån slags mix av froosh smoothie-etiketter på glasflaskorna, vitamin well och Acos vita vaselin haha….

  Svara

  Tycker indy beauty har mycket snyggare förpackningar än Löwengrips nya.

  Svara

  Likt mycket men till hennes försvar är det ganska svårt att vara helt unik i en värld där ca ALLA ska ta fram skönhetspryttlar i dova, kvinnliga färger.

  Svara

  Testade Bellas torrschampo som alla pratat så gott om. Kasst. Har någon bra tips på annat?

  Svara

  HAr inte testat nån av de sk kändisarnas produkter.
  Men .. ska ALLA göra sina fantastiska märken osv osv.
  Näääääää blääää 🙄

  Svara

  Mer färg hade vare skoj, men innehållet som räknas!

  Svara

  Jag tänker på märket bliss

  Svara

  Jag tycker dessa är fina, neutrala och inte direkt något speciellt 🙂

  Däremot LCCs utseende tycker jag bara känns wannabe något större än vad dem faktiskt är. Sen att Blondinbella hela tiden skriver att dem ska bli nya Estee Lauder är bara pinsamt.. estee lauder skulle aldrig ha produkter med en sliskig och äcklig koladoft

  Svara

  Sjukt likt SAMPAR

  Svara

  Var på Gekås igår, det fanns jättemycket LCC-produkter där. Hade för mig Bella skrev att det bara skulle finnas ett mindre urval? Köpte ingenting, min kusin sa att hon heller aldrig provat men däremot hade min moster (över 50 som inte läser BBs blogg) provat schampoo och balsam. Var det bra då frågade jag. Hon drog på mungiporna och sa att det inte var bättre än något annat ’vanligt’ schampoo och balsam så hon skulle inte köpa det igen då det är dyrare.

  Svara

  Lik Maria Nilas design? Eller hur? Spelar iof ingen roll hur de ser ut utan hur de fungerar 🙂 spännande att testa!

  Svara

  Hon har väldigt många miljöfarliga ämnen i produkterna, sodium laureth sulfate, PEG och carbomer :S Att de är ”snälla mot din hud och mot planeten” stämmer inte alls..

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.