Ben Mitkus gör slut med oss.

Ben Mitkus/Youtube:

Jag och piraten som bara försökte spela lite svåra med vårt tidigare inlägg och så gör han så här?
Hur ska vi nu klara oss? Ett liv utan vår hjälte, vår boj i bukten, vårt energiknippe på Youtube är inget liv värt att leva, I tell you!!
Vi känner oss både nakna och exposed (Ja, piraten är ju mer eller mindre naken jämt eftersom han inte har någon päls) men vi känner oss själsligen frusna…tomma…ensamma…Ben-lösa…

BEN MITKUS??! BENJI BOO!??! MIN GODIS-MITKUS!?!?
Kom tillbaka in i våra liv!!!
Annars blir jag så illa tvungen att försöka fånga in dig i den där fjärilshåven trots allt och det vill nog ingen av oss, eller hur? Det är allt för lätt att trampa snett och få gräsfläckar på knäna.

*gör hjärta med båda händerna mot skärmen*

40 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  vad säger han? 😊 mitt ljud funkar inte.

  Svara

   Han säger bara vad som står i rubriken och meningen i fetstil och sen ”F* You”.

   Svara

  Haha, underbar bild 😍

  Svara

  Youtube är en varggrop. En sån från Emil i Lönneberga. Djup och kuslig. Hugaligen.. 🙈

  Svara

  Fast jag tycker han var rolig. Människor är olika. 😇😊

  Svara

   Det får du ju tycka också, men Ben och hans ”army” verkar ju inte tåla att andra har en annan åsikt

   Svara

  Jag har läst denna blogg då och då och har alltmer reagerat över dina inlägg om Nicci bl a, hur det liknar ett drev mot en vad, 18åring? Och nu det här. Detta är knappast värdigt en kvinna i 30årsåldern, det är skäms över inlägg som dessa.

  Nej tack till denna lekstuga, nu har i alla fall jag tröttnat på din blogg.

  Svara

   What up, Grandma!!!

   Hahahahaha! Värdigt en kvinna i 30-årsåldern? Jag är SÅ tacksam att jag inte passar in i din mogna mall där du sitter och delar in folk i olika fack för där verkar det riktigt trist att vara!

   Vink vink!! Hej då! 🙂

   Svara

    Grandma, tack för komplimangen! 😉😊
    Jag själv är väldigt tacksam över att jag inte tjänar pengar på att vara otrevlig mot andra människor. Vett och etikett är aldrig out of fashion folks!

    Ja vink och adjö på dig med.

    Svara

   Tycker mer tvärtom, CamCam har varnat nicci för sitt osunda förhållande till Marcelo. Ibland behöver man någon från utsidan att peka på vad i ens liv är dåligt.

   Svara

    Just min tanke, Nicci har ju fått en massa pepp att lämna dynghögen.
    Inget drev, bara ögonöppnare.

    Svara

   Drev mot Nicci? Jag har endast upplevt dem som peppande mot henne… Så olika man kan tolka inlägg

   Svara

  Smygreklam på Isabella Löwengrips blogg igen, för hennes hårmask…

  Inte heller godkänner de kommentarer angående smygreklamen, kasst…

  Börjar bli trött på all smygreklam för Stylein och LCC! Inget fel på reklam i sig, men det ska märkas tydligt…

  Svara

   Paulas senaste inlägg måste också räknas som smygreklam, ellerhur? Känns verkligen som bara ett ”tips”..

   Svara

  Man kan inte bli älskad av alla 😊💞

  Svara

  OT!! Booken har tapetserat om?! Hon nämnde i en live på insta att hon skulle tapetsera så att ingen av snokarna skulle känna igen lägenheten på ev bilder. Smart då att att lägga upp på insta?! Eller är det gammal bild! Ser ut som gamla soffan 🙂

  Svara

   Då borde hon väl ha tapetserat om INNAN lägenheten las ut på Hemnet om hon inte ville att folk skulle snoka i en eventuell flytt och inte se att lägenheten som låg ute var deras. Men är det samma blommiga tapet som Monas har hemma hos sig, såg en bild på hennes blogg och tänkte direkt på Bookens vardagsrum. 😉

   Svara

  Jag tror Nicci och Marcelo spelar. Nicci blir ”känd” genom det här. Nu är de varandras ”ex” och kan vara med i ex on the beach. Marcelo hade inget annat ex som vill va med i programmet, så han är tvungen att låtsas att han har ett.

  Svara

   Tänker precis dom du. Marcelo pekas ut som den dåliga pojkvännen och Nicci den gulliga tonåringen. Hon vill gå igång sin blogg och då gör man det mesta för att lyckas…..

   Svara

   Inte en orimlig tanke! Ett lätt sätt för Nicci att bli ”känd”
   Det känns som en väldigt medveten strategi från hennes sida, dock utan ett konsekvenstänk.

   Svara

  Haha älskar Ben! #Mitkusarmy

  Svara

  Är 60+ …din blogg är bara bäst … så d så …

  Svara

  Vem?

  Svara

  Annica Englund skriver om en ny metod att suga fett från det stor landet i väst , Injektioner som tar bort dubbelhakan 😀

  Svara

   Det storA landet i väst ska det förstås vara ! ( om nu nån undrade vad stor landet va 🙂

   Svara

  Tips att forni faktiskt blir ifrågasatt nu bland kommentarerna om att hon bara sållar ut de som är hyllande. Om hon nu inte tar bort såklart ..

  Svara

  Skäms över att erkänna att jag, som är runt 30 (no joke), faktiskt har sett en del av hans videos och är benägen att 1. hålla med Mi som förekommer i kommentaren i snapen och 2. tycka att du borde se fler av killens videor innan du gör en ”objektiv” bedömning.

  I termer av föredöme slår han jockiboi med hästlängde. Framför allt är det så jävla befriande att han är beredd att ifrågasätta både sponsorer och nätverk och plattformar till den grad att han själv försakar sina inkomstmöjligheter. Lite som en motsvarighet till Marcelo ”money talks” Pena, fast tvärtom.

  Kan också tycka att det finns ett mått av samhällsklassförakt i dina förutfattade meningar men det är en annan historia och den får du ta med dig själv. 🙂

  Svara

   Rättelse: skäms fan inte alls. Inte för att jag är någon anhängare av typen #teammitkus men det finns ingen skam i att vilja vara down with the kids och ha koll på strömningarna i samhället. Dessutom är Ben riktigt underhållande from time to time!

   Svara

   Det är jag som skrev kommentaren, och jag är också över 30, hehe. Har sett en hel del av Bens videos, då jag tycker det är rätt så gött att kolla på folk som lever ett helt annat liv än jag gör. Har själv ungar – som jag hoppas växer upp med bra förebilder och härliga vänner!

   Svara

    Haha! Tur att jag inte är den enda 30-åringen som uppskattar Ben! Har inga barn dock, men skulle jag ha det hade de gärna fått följa Ben.

    Minns att jag för en massa år sedan läste en debattartikel (?) skriven av honom som osade av sexism och bestämde mig därmed för att han var dum i huvudet. Sedan dess har han verkligen vuxit i mina ögon och jag är övertygad om att han, om han skulle yttra samma sexistiska åsikter idag och konfronteras med det, skulle ta till sig av informationen och revidera sina åsikter. Han verkar vara en alldeles för ödmjuk, vettig och snäll person för att inte göra det.

    Svara

  Hahaha åh nej vad pinsam

  Svara

   Tydligen brydde han sig tillräckligt mycket för att sitta och göra stories om det haha

   Svara

  Jag saknar inläggen om Bella och de andra storbloggarna! Alla dessa som varit uppe idag känner jag inte till. 🙂

  Svara

   Vad tråkigt! Förhoppningsvis lyckas jag pricka in några inlägg under morgondagen som faller dig mer i smaken. =)

   Svara

    Jaa, förhoppningsvis! Kikar hit igen imorgon. Och typ 20 gångar ikväll. 😆❤️

    Svara

  Phuuuu…. en duracellkanin på amfetamin, jag var på riktigt andfådd och en aning yr efter halva klippet. En bra avledare för hjärtesorg ändå kanske, efter någon timme i det sällskapet lär det inte finnas mycket energi över till att grubbla på om den potentiella ynnesten att få vara Marcelos hundvakt på nästa helg 😉 Ps. Jag misstänker också att de unga tu kan komma att mötas på en beach inom en inte alltför avlägsen framtid….

  Svara

   Mm hade behövt en sådan människa just nu. Eller vilken människa som helst egentligen.

   Svara

    Neeeej! Du behöver DIG SJÄLV! Ingen tycker om samma saker som du själv, ingen vill göra samma saker som du själv,ingen tycker som du själv och ingen förstår dig som du själv – ”du själv” förtjänar att få uppskattning för ditt eget umgänge!

    Svara

     💕

     Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.