Vad jobbiga barn är när man är bakfull!

La till det nya inlägget HÄR istället – så under det här inlägget kommer en liten uppdatering.

Ankpung:

Det är en sak att skämta om saker med andra vuxna – jag frågade till exempel i det här inlägget om man fortfarande inte får blanda ut välling med valium – och att göra som Ankpung gör i den här videon.
Hennes barn vill att hon ska kliva upp och hon svarar att hon är bakfull och ligger kvar i sängen. Hennes barn frågar då varför hon dricker så många öl för och hennes respons? Att skratta…
Jag vet inte men mitt skratt fastnar i halsen när jag ser det här och jag förstår inte humorn i det.

Det är ungefär lika roligt som den gången Sindy frågade sin son om han ville ha stryk. 

 

Och ändå vill hon fler barn som kan störa och ha behov under baksmällan?
Det låter inte strategiskt alls..
Bättre att skaffa en vandrande pinne, en myrfarm eller varför inte en Tamagotchi som går att stänga av när mamsen är bakfull..

Tack för tips, Jenny!

89 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Men usch, nej det där är inte nästan roligt!

  Svara

  Förjävligt!
  Gå upp och ta hand om ditt barn eller fixa barnvakt när du ska festa hårt!

  Svara

  Riktigt obehagligt.

  Svara

  Vet inte hur gamla hennes barn är visserligen men också obehagligt att de vet att bakfull är nåt man är för att man har druckit för mycket…

  Svara

   Usch! 😈

   Svara

   De är under skolåldern har jag för mig. Vill inte läsa hennes grejer då hon inte förtjänar klick.

   Svara

   Dom är 2, 4 och 6, äldsta på videon

   Svara

  Så jävla ledsamt. Har vuxit upp med en alkoholiserad förälder och detta är fan det sorgligaste jag sett. Så ansvarslöst beteende att bemöta sitt barn och supa ner sig så man ligger bakis en hel dag. Att sedan ha mage att kalla sitt barn jobbigt när det är ens eget bevåg att supa till så pass…
  Sen är det tragiskt på en helt annan nivå när det dessutom läggs upp på sociala medier. Fy fan säger jag bara. Skaffa inte barn om du inte är beredd att sätta ungens bästa före allt annat!

  Svara

   Känner precis likadant. Skulle inte säga att jag blir ”triggad” av att se det här men mår ändå dåligt för hennes barn. Jag hoppas verkligen att det här inte är en vana för det kan skapa men för livet.

   Svara

    ”Mamma orkade aldrig umgås med mig för hon låg jämt bakis i sängen”
    Barn börjar minnas saker som kan komma tillbaka senare i livet. Sådant som barn där och då kanske tror är normalt men sen inser att det var inte så det skulle vara egentligen.

    Svara

   Ja fy!! Får såna obehagskänslor. När jag var liten fick jag ibland hälla kallt vatten på min pappa för att han skulle vakna när han hade druckit. Kom ihåg att jag ropade och ropade men han svarade inte, så då fick det bli vatten.

   Svara

    Inget som ett barn ska behöva uppleva alltså.. Ett hjärta och en varm kram till dig för barnet i dig som behövde göra så mot din pappa..
    Min mamma försökte en gång skicka mig till skolan kl 7 på kvällen men jag försökte förgäves förklara att det var kväll och inte morgon och att hon skulle gå och lägga sig, om och om igen.

    Svara

     Pappa väckte oss 3 på natten för hamburgare, vi satt tysta vid bordet och såg på när han donade packad i köket. Efter ett tag när han vänt köket upp och ner och somnat så gick vi och la oss igen.

     Svara

      Åh, mitt hjärta brister. Har i så många år förträngt erfarenheten av en alkoholiserad mamma. Hon älskade att skrämma livet ur mig när min far var iväg på arbetsrelaterade resor, brukade lägga mig ute på dörrmattan och vänta på att han skulle komma hem….

      /A

      Svara

   Samma här. Det är definitivt inte roligt för barnet. Skrämmande och ångestfullt.

   Svara

   Kan inte mer än hålla med alla. Fick också en obehagskänsla, just eftersom barnet vet så väl vad bakfull är. Dessutom tycker jag han sen verkar stå och säga ”mamma kom nu. mamma varför slutar du inte” när han står och trycker på lampan. Usch. Alltså får kalla kårar längs ryggraden. Alkoholiserade föräldrar lämnar ett jävligt djupt avtryck i en människa.

   Svara

    Samma här. Vuxit upp med alkoholiserade föräldrar och det här känns igen och gav mig en klump i magen. Framförallt hur hon nonchalant skrattar. Klart en förälder kan dricka nån gång och bli bakis, men då ska man inte nonchalera sitt barn och skratta åt det, filma det osv. Finns bättre sätt att hantera det på. Men när jag får egna barn blir det totalt alkoholförbjud hemma.

    Svara

  De verkar ju bägge ha mognadsnivå på tonårsnivå. Fascinerande och tragiskt att de även vill visa upp dessa klipp.

  Svara

  Kanske överreagerar jag men jag fick tårar i ögonen av att se hur sonen försöker få hennes uppmärksamhet, speciellt i slutet när han står och släcker/tänder lampan.

  Svara

  Stackars barn 😥

  Svara

  På tal om föräldrar så har My fått sitt kommentatorsfält ifrågasatt angående Anna Book och hur hon är som förälder.(26/1)

  Svara

   My skriver angående Bookens sons dom (-ar) att ”fallet omprövas då det kommit fram ny information”. Intressant. Men sant? Hovrätten skärpte straffet.

   Svara

    My är nog inte så insatt i Books sons domar. Men varför är det någon som hela tiden skriver om My under olika inlägg, är det My själv som försöker locka in läsare till sin blogg. Suck.

    Svara

  Herregud. Och varför har hon så stort behov av att visa upp sin nakna kropp? Hoppas Bulten och hans nya är lite klarare i knoppen.

  Svara

   Jag vet inte vem det här är, men reagerade också på det. Varför är hon naken? Tänker hon att hon är het?

   Svara

   Kan ju alltid hoppas att pappan till iaf de två yngsta barnen och hans nya tjej är lite mer närvarande, speciellt då de väntar barn…

   Svara

    Hurra, mer barn med såna här föräldrar är vad världen behöver. Varför ska trash en envisas med att skaffa så många? Har de inget annat att göra?

    Svara

  Hon måste ha supigt upp alla dina hjärnceller!

  Svara

  Som barn till en med alkoholproblem får jag en klump i magen av detta. Stackars barn! Och varför är hon alltid naken på sina filmer?

  Svara

  Jag måste be om ursäkt CamCam.
  Jag uppfattade det som att du faktiskt hade tjänat sexsiffrigt. Inte att det va det du fakturerade.

  Svara

  Precis som andra skriver är det klump i magen här också. Och att lägga ut det? Varför?

  Svara

  Fy fan vad jag önskar att inga barn ska behöva ha det så här. Älskade barn!

  Svara

  Önskar man kunde slippa den där förbannade frasen att alla mammor är den bästa mamman för sina barn. Nä hon borde växa upp en hel del först!
  Man drar för fan inte in barn i vuxnas alkoholrelationer.

  Svara

  Men fy 17. Tänkte faktiskt på just deras alkoholvanor när de var i Thailand nyligen. Har henne på snapchat och tyckte att både hon och karln verkade rätt påverkade i de flesta av hennes videos då, och där var ju två av barnen närvarande hela tiden. Sorgligt och skrämmande.

  Svara

   Usch va tragiskt 🙁

   Svara

   Så det är alltså en vana. Mitt hjärta blöder för deras barn. Så svårt att se något hända barn som man vet kan förstöra deras liv (det förstörde mitt) men att inte kunna göra något åt det.

   Svara

   Även på insta reagerade jag på att det fanns en ölburk med på var och varannan bild. På stranden, till lunchen, vid massagen osv.

   Svara

  Vart kommer klippet ifrån? Instastories?

  Svara

   Snapchat!

   Svara

  Det där så jävla sorgligt och tragiskt. Har levt ensamstående min min son länge och fan alltid satt honom före mig själv. Det är ganska självklart att man gör som förälder kan jag tycka. Oavsett 40 graders feber, magsjuka och lunginflammation så har jag väl aldrig legat kvar i sängen när mitt barn behöver mig. Känner mig ledsen för barnens skull. Kan inte vara bra att ha det minnet av sin mamma med sig upp i åldrarna.

  Svara

  Vad har hon för burk i handen? Inte öl hoppas jag… Som återställare

  Svara

  Jag är ingen ”barnmänniska” men fy vad dåligt jag mår nu. Ingen förälder ska bete sig sådär. Mitt hjärta blöder.

  Svara

  men vars är pappan el plastpappan då?

  Svara

  Har kvinnan ingen hjärna eller? Lägger ut videos där hon halvnaken ignorerar sitt lilla barn pga bakfylla? Känns som om socialtjänsten behöver göra hembesök. Otroligt sorgligt och vidrigt! Och att hon bara skrattar… Alltså jag blir så arg! Är själv uppväxt med alkoholiserade föräldrar och varje gång jag eller min bror försökte be dem dricka mindre så skrattade de oss bara i ansiktet.

  Svara

  Hur gör man en orosanmälan? Det här talar för sig själv.

  Svara

   Man kontaktar socialtjänsten i barnens hemkommun, finns i princip alltid info om hur man kan gå tillväga på kommunens hemsida. Man kan vara anonym i sin anmälan men då är det viktigt att man inte lämnar någon information om sig själv. Säger man vad man heter eller att man är grannen under, så kommer den informationen finnas med i anmälan.

   Svara

   En anmälan borde verkligen göras, speciellt om de ”umgås” berusade med sina barn dessutom. Fruktansvärt, att hon inte skäms. Men hon verkar ju helt sakna sans.

   Svara

   I vanliga fall gillar jag inte när folk anmäler bloggare eller leker moralpoliser. Men i det här fallet är det faktiskt befogat. Snälla gör det!

   Svara

    Håller helt med. Allt klagande på dessie, Hugo osv känns väldigt obefogat när man ser detta.

    Svara

  Vem fan är denna människa ens? Vill inte ens se videon. Mår illa bara av beskrivningen. Funderar starkt på en socanmälan mot denna vidriga människa. Usch.

  Svara

   Detta klipp finns ju sparat. Fler som anmäler desto bättre.

   Svara

  Hon ska ha stryk och en stor jävla orosanmälan. Detta är exempel på en jävla trash morsa som inte ska ha barn.

  Svara

  Vidriiiiiggggggggggg

  Svara

  Usch… vill nästan gråta när jag ser det där. Stackars barn.

  Svara

  Ynkligt är ordet.

  Svara

  Förbannade människa! Sök hjälp!!!

  Svara

  Nä fy! Hur kan man ens ignorera sina barn sådär, bara skratta åt dom. Sen super man inte sig så pass att man blir bakfull utan någon som kan ha barnen. Hon borde verkligen ha en orosanmälan på sig. Inte ok beteende.

  Svara

  Det är min/vår skyldighet att göra en orosanmälan! Man kan skriva ut en blankett på orosanmalan.se och sedan skicka till Malung-Sälens kommun (anonymt om man vill).

  Svara

  Vidrigt.. uppväxt med en alkismamma som knappt kunnat resa sig efter en redig fylla. Är själv en sån där ung mamma och ”tar igen min ungdom” och är bakfulla när barnen var pappahelg ✌.

  Svara

  Så jävla vidrigt, blir fan förbannad 👿
  Kollar man hennes snap så ser man att hon dricker alkohol typ varje dag, ofta öl.
  Kanske skulle ta det lite lugnt med drickandet iaf när hon har barnen hemma…

  Svara

  Alltså hur sorgligt?! 😰
  Det värker i hjärtat. Stackars barn.
  Att det lilla barnet ens vet vad bakfull betyder och sedan frågar varför mamman druckit för många öl är helt vidrigt 💔 Hur i helvete kan mamman skratta bort detta?

  Svara

  Det här gjorde mig riktigt ledsen. 😥
  JAg känner igen mig allt för väl. Stackars barn. Mamma ligger naken och skyltar inför hela världen med sin dumhet och bakfylla och säger att det är barnet som är ”jobbigt ”??

  FY fan!

  Svara

  Så.Jävla.Omoget. 👿

  Svara

  Vilken jävla idiot! Kul för barnen imorgon på förskolan när de får berätta/rita vad de gjort i helgen……….

  Svara

  att en 6 åring känner till ordet bakfull. och att det är något man blir när man druckit många öl. fyyyfaaaan

  Svara

  asså vem är ankpung? Jag har sett inlägg om henne tidigare men har aldrig fattat vem det är. Var kommer hon ifrån??

  Svara

   Hon spammade sönder allas instagram (har jag för mig) om sin hjärnsjukdom och på den vägen är det…

   Svara

  Får riktigt ont i magen. Stackars barn. :’-( Vilken kommun bor hon i? Detta måste anmälas. Finns inga alternativ. Vad heter hon?

  Svara

   Malung-Sälen. Hon heter Nikolina, dock osäker på efternamn.

   Svara

   Nikolina Thun tror jag.

   Svara

   Anmälde du? <3

   Svara

  Kunde bara se klippet om jag gick in här på kommentarer och läste inlägget via den sidan, annars, på startsidan är det klippet om snillen…

  Svara

  Inte roligt nånstans 🙁
  Stackars barn

  Svara

  Tar inte Nikolina i fullt försvar kankse men Johan var ju trots allt hemma också och nykter. Tycker det är lite läskigt att ni ba ”gör en oros anmälan!!!” jag förstår er som växt upp med missbrukande föräldrar kan må dåligt av att se det här men det är ju ganska glasklart att ni aldrig sett allt annat Nikolina postar på snapchat. Jag tycker hon verkar vara en go o rolig mamma. Tycker det är lite överdrivet att gå till full attack efter ha sett EN video. Typ som att folk tror jag bara äter onyttigt för det är det enda jag lägger ut på min Instagram. Eller ett annat exempel, när Ladydahmer la ut en bild på sig själv med en påse gifflar och hon än idag för kommentarer om att hon bara äter gifflar det är därför hon är så tjock… hmm 🤔

  Svara

   Ett barn i den åldern som har kunskap om koppling ”bakis och för många öl ” känns som en dåligt ekvationer men förmodligen något som barnet blivit van vid. Är det kunskap som barn ska behöva har tycker du?

   Svara

    Barn är smarta och snappar snabbt upp saker man säger. Tex, hade mamma varit ute o festat och dagen efter haft huvudvärk så var hon ärlig och sa att hon druckit för mycket öl. = Jag lärde mig att för många öl = ont i huvudet. Kan ju helt enkelt vara så att innan videon togs hade ungen frågat henne men mamma varför ligger du bara där? Kanske hade hon svarat ”jag drack för många öl” och sen så kom han ihåg det och fråga varför hon gjorde det? Jag tycker tyvärr inte det är konstigare än så.

    Svara

     Exakt så va det J . Tack för ditt svar . Jag fick några mail från oroliga följare därför upptäckte jag detta. Läser inte en blogg som går ut på att dömma andra annars. Hursomhelst så får ni tro vad ni vill ni andra. Lägger inte ner energi på att förklara mig för något som är vinklat så kopiöst tokigt.

     Svara

   ”Go och rolig” behöver inte vara samma sak som ”det bästa för barnen” . Hon känns som en tågolycka waiting to happen…

   Svara

  Otroligt ohärlig video!!
  Men!
  Jag har också varit bakis hemma med barnen. Varit på fest med tjejkompisar. Min man går upp med barnen. Sen kommer de till sovrummet och frågar om jag inte ska gå upp. Jag svarar att jag har sovmorgon och att de får leka med pappa en stund.
  Andra ordval från mig, men hur vet vi att bonuspappan inte var 100% pigg och lekredo utanför sovrummet?

  Hoppas ingen anmäler mig och mina väninnor för att vi är bakis ibland TROTS art vi är mammor 🙂

  Svara

   Var precis såhär jag tänkte också!

   Svara

   Vi är olika. Själv skulle jag aldrig vara i det tillståndet nära mina barn. Tycker du/ni verkar hantera det bättre än hon på videon.

   Svara

   Må så vara, men det är ju snarare en fråga om hur hon bemöter barnet, inte sant? Hur du löser din situation är en annan femma och jag hoppas för allt i världen att det är precis så bra som du beskriver. För barn ska INTE behöva vara i närheten av påverkade föräldrar. Punkt! Blir fan provocerad av vuxna människor som gör det till en mänsklig rättighet att gå ut och supa så pass att man blir bakfull. 🙁

   /Linda

   Svara

  Hon är ju typ fortfarande full, därför garvar hon 🙁

  Svara

  Tragiskt. Tycker hon är osmaklig.. och självklart måste hon filma och visa att hon är naken nertill.. Är det öl hon dricker i sängen, är det en ölburk man ser? Tar hon återställare?

  Svara

  ”Hade förträngt hur jobbiga mina barn är” 😬

  Är själv uppvuxen med en mamma som var narkoman och en pappa som då och då drack ett par öl för mycket och får så ont i magen av att se det här. Stackars, stackars barn ❤

  Svara

  Så mycket som är osmakligt i den här videon.. usch, vidrigt.

  Svara

  Hemskt på alla plan. Att hon
  Inte ser det är ännu värre

  Svara

  Håller mes om vad (de flesta?) skriver, så himla hemskt för barnet och omdömeslöst av mamman.

  En sak jag undrar är hur du resonerade innan du publicerar detta på din blogg med tanke på att pojkens ansikte syns. Jag tönker att du alltid blurrrar barns ansikten på bilder du publicerar och det rör bilder av barn i betydligt mindre utsatta situationer. Jag hoppas du inte tar illa upp av frågan!

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.