Vad är det första man gör när det tar slut?

Paow/Lance Hedman Graaf:

Kan berätta att vi bodde där i syftet för att ha nära till träningen då det har vart varför vi vart här. Så ja, det har tärt på oss båda. Och igår så hade vi ett jätte stort bråk som eskalerade lite och i stundens hetta så kom vi bara fram till en sak. Att göra slut. Fast det är något vi båda egentligen INTE vill.

Men efter ca 30 min så ångrade vi oss båda. För vi älskar varandra väldigt mycket och kom fram till att vi nog borde komma iväg från den här ön. Till en annan miljö och bara fokusera på varandra. Vi har även bokat biljetter hem till Sverige och åker hem tidigare än vi skulle. Nämligen på måndag. Vi har bestämt att vi ska sova utan varandra några nätter. Att det kan vara nyttigt att få sakna varandra lite iallafall.

Men en sak är jag säker på. Att jag älskar honom så mycket så att det gör ont. Och att han är den absolut bästa människan jag vet. Och jag vet att han älskar mig också, det känns så fint på något sätt.

Jag skulle egentligen inte vilja ta allt sånt här offentligt. Men det var en omogen handling av oss båda att vara så töntiga på instagram.//Paow

Enligt Paows blogg så var det slut mellan hennes och Lance i ungefär 30 minuter. 
Hur spenderades dessa 30 minuter kanske ni undrar?
Jo, med att hysteriskt sätta sig och radera alla bilder med den andra personen på Instagram för att sedan trycka på ”avfölj”.
DET var alltså prio ETT att göra efter man bråkat och gjort slut.
Jag trodde nästan att något sådant skulle kräva mer än 30 minuter men de kanske var riktigt effektiva och målmedvetna med endast det viktigaste för ögonen. #snabbmentrötttumme

Det känns moget.

Ps. Och den här kängan mot Nellie Berntsson – också väldigt mogen.

Och Lance vet inte riktigt hur man ska kunna hantera sådana saker då han aldrig vart i något förhållande tidigare(han och N träffades 2 gånger under 3 veckor så det var hon som var ihop med han, och inte tvärtom).//Paow

77 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Hon hann ju även med att pika Nellie…
  DET är väl onödigt om något?

  Svara

   Nä det var ju det roligaste av allt

   Svara

   Åh Paow är så jävla patetisk.

   Svara

  Dom har löst det, det är huvudsaken. Det största misstaget dom gjorde va att låta det läcka ut till sociala medier när de båda agera i affekt. Sånt där kommer dom lära sig. Är glad att hon skrev ett sanningsenligt inlägg. Det kommer nog bli hur bra som helst mellan dem så småningom. Vem blir förvånad över att det skaver i relationen under de förutsättningar dom lever under? Gillar dom båda och ser ut att funka som vem som helst om inte bättre än många? Hur kära verkar dom inte? Trodde ni ens på det här? Skillnaden är att dom bråkar öppet. Stänger dom det så slipper dem de här påfrestningarna utifrån.

  Svara

  Jag tror att han är riktigt bra för henne och jag hoppas de två håller ihop så att hon kan bli hel.

  Svara

   Önskar hon kunde läka sig själv och bli hel utan en man, för många faller i den fällan och kan sedan inte leva själva..

   Svara

    Jag tycker inte heller att en 17-årig helt oerfaren pojke (när det kommer till förhållanden) ska vara den som gör henne hel…

    Svara

    Jag tror på att vi ska va 2 minst och helst en familj, med släkt och massor av vänner. Ensam är inte stark. Vi måste lära oss att förlita oss på varandra och vår omgivning. Öka förtroendet! Splittringspolitiken som hägrar tror jag ingenting på!

    Svara

     Öka förtroendet? Har du sett hur världen ser ut idag.. 😛 ?

     Svara

      EnsamvargISkogen! Yes! förklara gärna vad jag har missat, så för äveb du en chans att glänsa lite!

      Svara

   Är hon bra för honom? Hon kanske blir hel på bekostnad av honom och lämnar honom trasig. Man ska aldrig använda en annan människa för att läka sig själv.

   Svara

    Fast han kanske inte blir trasig pga henne? Ibland kan det hjälpa att bara vara med en normalt fungerande människa liksom..

    Svara

    Så kan det bli. Hade en pojkvän under två år som var en otroligt trasig och destruktiv människa. Jag försäkte hjälpa honom så gott jag kunde och alla hans vänner och familj sa att de var så glada för hans skull och att han verkade vara hel med mig. Att de aldrig sett honom vara så lugn (han var motsatsen till lugn kan jag lova). Men det som även hände var att han drog ner mig i sin avgrund. Inkluderade mig i sitt egna lilla helvete.

    När jag lämnade honom var jag nästan lika trasig som han var. Är fortfarande trasig, år senare, och undrar om jag någonsin kommer bli mig själv igen.
    Detta har inget med paow att göra direkt men det är så jäkla sant det där att man inte ska använda en annan människa för att läka sig själv…

    Svara

     Jo, den erfarenheten är en del av livet, mer eller mindre. Det är i slutändan upp till dig om du vill ha lärt dig något eller vill göra dig till ett offer.

     Svara

   Man har ett eget ansvar att ”bli hel” eller åtminstone dugligt funktionell. Andra kan inte göra det åt en.

   Svara

  Denice Moberg (träningsinstatjejen) ska ha barn med Linus Carlén, måste vara rekordsnabbt, de blev nyss tillsammans 😁 Undra om hon också använt nagural cycles 😂

  Svara

   Jag såg det precis…inlägg kommer kl 21 🙂

   Svara

   De blev ju tillsammans innan sommaren och har varit kollegor/känt varandra innan dess. 🙂

   Svara

    Ja, men då så!
    Skönt för dom, allt är utrett och de kommer leva lyckliga i alla sina dar.

    Svara

  Minns ni när Nellie typ var 12 och ”kompis” med Paow? Paow kallade till o med henne för sin lillasyster och Nellies föräldrar bjöd hem Paow och Daniel Paris och puschade för deras vänskap. Lämpligt sällskap åt en 12-åring?

  Svara

   Ja! Satt också precis och tänkte på det

   Svara

   Japp, och när alla påpekade/ifrågasatte föräldrarnas val så kallades de näthatare

   Svara

   Men va!? haha verkade vara kändiskåta föräldrar och taktik. Var det genom det som Nellie kom fram lite mer och blev mer känd kanske, för att hon syntes ihop med Paow och Daniel?

   Svara

  OT som fan här, men:

  Har en kollega som agerar så mycket martyr hela tiden. Tycker att hen jobbar mycket mer och bättre än alla andra, vilket är långt ifrån sanningen… Alltså blä! Blir så jävla matt och vet inte hur jag ska hantera det. Min nya grej är bara att möta gnällandet med tystnad för att budskapet ska gå fram – men det tvivlar jag på…

  ETT EXEMPEL. Personen älskar att klaga på att någon annan kollega jobbar hemifrån en dag, för då får ju vi andra täcka upp och bla bla… Och då har ju martyren jobbat sååå mycket hårdare och kommer inte in på fredagar! Alltså… haha!!

  Några bra tips på hur man hanterar såna här ”martyrer”?

  Svara

   kontra och tala om hur hårt du arbetar och hur lite du gnäller!

   Svara

    HAHA! Fantastiskt tips!

    Svara

     Har också gnällspikar på mitt jobb. Brukar undvika den och söka mig till lite mer positiva människor. Dessa energitjuvar. Usch

     Svara

      Ja, det är hemskt… Jobbigt bara när man måste samarbeta vareviga dag… Svårt att hålla uppe humöret. Tur att man har andra bra kollegor.

      Svara

   Hade en sån på et jobb.. Sa bara ”fan va du sliter! Jag tar de mest lugnt och ändå får vi samma lön? Magiskt!”… De hjälpte väl inte direkt men jag gillar ju att reta folk 😝

   Svara

   Brukar vara klämkäck bara för att irritera dem. Vetefan om det är ett bra sätt dock.

   Svara

  Tycker Lance verkar vara en mysig kille och han ser bra ut.

  Svara

  Men låt kidsen vara. De lär sig väl att hantera relationer vad de lider.

  Svara

   Kids? Fyller inte Paow typ 25 i år?

   Svara

    Ingen aning vad hennes biologiska ålder är men känslomässigt är hon nog lite yngre än 25. Och för en tant som mig är 25 bara barnet.

    Svara

     Hon må vara 25 men hennes beteende och mognad är på 12. Lance som är 17 är mer mogen. Skulle nog råda Lance att lägga benen på ryggen och springa fort ifrån henne då detta kommer inte sluta väl

     Svara

  Det är snarare henne det tärt på. Hon skriver ju i ett tidigare blogginlägg att hon har varit sjuk i urinvägsinfektion och när hon blir fysiskt sjuk så blir hon psykiskt ostabil och får ångest, och det enda hon längtar efter är att få åka hem till Stockholm. Så den mycket unge Lance får alltså ge upp sin dröm om en karriär i kampsport för att åka hem med henne för att han är kär i en ostabil kvinna. Han hade ett liv och en plan med sin Thailandvistelse som han nu ger upp. Jag misstänker att Lance föräldrar är mycket nöjda med hur saker och ting har utvecklat sig med att hon åkte ner med honom.

  Svara

   *instabil

   Svara

    *labil

    Svara

  Såg bachelor-Niclas på gymmet idag, han är snygg I’ll give him that, men lite för perfekt och välvårdat utseende så att han nästan känns feminin?

  Svara

   Så himla tröttsamt att killar inte ska få fixa sig och se välvårdade ut utan att nån ska kalla det ”feminint” 🙄🙄🙄
   Tusen gånger hellre det än nån smutsig slusk.

   Svara

   Och vad är det för fel på det?

   Svara

  Såg att någon frågat Angelica Lagergrens på hennes blogg om Stefan ska bli pappa.. någon som vet?

  Svara

   Såg också det! Tycker det är konstigt att en sån kommentar blir godkänd då hon inte godkände min kommentar då jag ifrågasatte hur hon såg på samarbeten med Akademikliniken. Sen är jag nyfiken på varför hon inte skriver om sin gastric by pass och bröstoperationer? Hon skriver ju mycket om att må psykiskt dåligt så det borde inte vara så jobbigt att skriva om fysiska ”problem” då. Tror hon skulle vinna på att förklara sig och bemöta kritiken.

   Svara

    Men varför måste hon berätta om det? Har vi med det att göra?

    Svara

    Men varför måste hon berätta om det? Har vi med det att göra?

    Svara

   Känns väl bara som ett rykte som satte fart nu fast den egentliga anledningen är att det verkar som han ska flytta? Vad det nu gör henne kan man ju fråga sig. Kontrollbehov much?

   Svara

  Jag hoppas verkligen det bästa för det här paret. På något sätt tror jag på dem och alla förhållanden skaver ibland. Jag har vid ett tjafs också betett mig som en trotsig 3-åring och raderat (eller arkiverat som man numera kan) precis alla foton på min fästman från min Instagram. Det kändes rätt skönt då…. och även nu. 🙂

  Svara

   Samma här. Skulle inte gå så långt som att hänga ut mig själv på sociala medier, men satan vad melodramatisk jag har varit bakom stängda dörrar i mina dar.

   Svara

  Att bråka och göra slut och bli ihop igen visar att de bägge är omogna.
  Konstigt att vissa tror att en kille som inte ens är myndig ska hjälpa henne att bli ”hel”. I ett förhållande är man inte förälder till den andre.

  Svara

   Alltså ärligt talat, det är inte sunt. Vuxna människor som har ihop det med minderåriga gör det ofta för att de är lättare att utnyttja. Försöker de köra samma skit med jämnåriga ser de rakt igenom det och är inte intresserade. Så de ger sig på småungar istället.

   Svara

  Åh herre, när jag och min snubbe hade det som stormigast för typ 7-8 år sen så gjorde jag väl slut typ tre gånger i veckan minst. På den tiden hade jag inte instagram men jag raderade nummer (som att man inte kunde det i huvet liksom) och sms och svor att jag aldrig mer skulle höra av mig. Sen ringde jag 45 minuter senare och grät och ångrade mig.
  Man växer ifrån det. Nu har vi inte grälat ens på typ 4 år.

  Svara

   Hahaha att bara kunna hålla sig i 45 minuter när man ”aldrig mer ska höra av sig” är så relaterbart.

   Svara

  30 minuter var kanske en liten underdrift, kanske var det en timme eller flera timmar 😉 men å andra sidan så hinner man väl radera ganska mycket på insta på 30 min hehe och i stundens hetta så agerar många ”omoget”, även äldre personer så inte så jätteknstigt tycker jag, vad skulle/borde de gjort istället under tiden det var slut? Beklagat sig på insta och smutskastat den andre? Kunde ju liksom varit värrre eller hur 😉 Att ge en känga åt Nellie var omoget… finns fler som är bra på att ge kängor hrmm blink blink ja finns Två stycken som är bra på ett ge kängor den ena börjar på C och den andre på N 😉

  Svara

  Vad illa hon skriver😣

  Svara

   Så går det när man struntar i utbildning. Får ont i ögonen av hennes text.

   Svara

  ”Lance vet inte riktigt hur man ska hantera sådana saker då han aldrig varit i ett förhållande förut” Men det vet Paow? Hennes sätt att hantera (radera bilder, avfölja) är då något hon lärt sig efter alla hennes förhållanden då eller? Ehhhh

  Svara

  Atta göra slut varje gång man bråkar, växt upp!!

  Svara

  Knivis och Sindy är tillsammans igen och flyttar ihop. Igen. Källa: hennes insta

  Svara

  Halloj allihopa! Någon som minns mig? Det var jag som höll på att bli grundlurad av chiquelle.se ! Men efter era stöttande ord och goda råd fick jag så jäkla mycket skin på näsan så jag fullkomligt körde över dom. Jo faktiskt! Idag fick jag den nya räkningen på returfrakten a 49:- . Jag hytter dock fortarande ett varnande finger för dethär företaget, kommer aldrig mer , ALDRIG MER, köpa ngt därifrån. Passformen suger, dom är svåra att få tag på och tar en evighet på sig att leverera. Och just det, sen försöker dom blåsa sina kunder. Tack för mig och tack till er som ställde upp!

  Svara

   VICTORY!!!

   Svara

   Hur blev du lurad?

   Svara

   Vad skönt att det löste sig! Vad skrev du till dem? Använde du något av det vi skrev du skulle säga? 🙂

   Svara

    Haha jo jag använde allt jag kunde och lite till. För att göra en väldigt lång historia lite kortare.
    Jag beställde bikinis från chiquelle.se och fick hem dom , har storlek XS kläder och beställde storlek L. Såg direkt att även storlek L skulle bli kasslertrosor så jag tog dom inte ens på mig utan höll dom mot mig för att kolla färgen. La dom sedan i påsen igen och slöt den. Postade paketet dagen efter . Typ tre veckor senare får jag ett mejl att mina returer inte är godkända pga att dom är smutsiga (?!) och jag är skyldig att betala fullpris för dom, frågar då även om jag vill ha dom åter. Skriver även , ledsen för det <3 vilket är ett sjukt provocerande ställe att sätta ett jäkla hjärta på….
    det fälldes många tårar och dom svarade inte på mina mejl på tre dygn men tillslut kom där ett svar då dom kunde gå med på att dra av 300:- per bikiniunderdel så jag då ”bara” behövde betala 800:- (svaret kom efter att jag varit i kontant med konsumentverket, polisen och anmält dom till ARN. lyckades även efter ihärdigt googlande googla fram ägarens mobilnummer och hade ett minst sagt kaotiskt samtal. )
    Jag svarade då fortfarande att dom inte kunde tvinga mig betala detta och att JAG INTE GJORT NÅGRA FLÄCKAR. Poängterade även att polisen klassade denhär historien som en sorts bedrägeri. Efter ännu ngn dags väntetid fick jag idag mejl om att dom kunde göra ett undantag och riva fakturan TROTS ATT JAG SMUTSAT NER UNDERDELARNA. Det är så skrattretande hur dom vidbehåller denna lögn istället för att Be om ursäkt för hur situationen blivit. Förstår inte hur dom vågar behandla sina kunder på dethär viset. Jag hade råga på allt sömnbrist av sjuka barn OCH pms. Förstår ni hur många tårar jag fällde och hur mycket choklad jag krängde i denhär vevan? Nej men skämtosido, jag är SÅ glad att det är över . Men om dom väntar sig ngt tacksamhetsmejl eller liknande får dom vänta länge…. Hoppas Karma tar dom rätt där dom förtjänar. Slut på dagbok.

    Svara

     Men var det alls bytesrätt? Brukar ju inte vara det. Smutsiga eller ej.

     Svara

      Det är alltid, enligt svensk lag, bytesrätt i 14 dagar på varor som man har köpt på distans.

      Svara

      Webshop = hem- och distansköpslagen där kunden har 14 dagars ångerrätt.

      Svara

   Berätta, vad hände?

   Svara

    Se ovan 🙂

    Svara

   Ja, jag kommer ihåg dig! Hurra för dig och grattis! Så jäkla bra.

   Kan du inte göra ett inlägg, Camilla, och söka andra som blivit utsatta och varna? Låter som ett dåligt företag.

   Svara

  Hur uttalar man hans namn? Lanse? Länc?

  Svara

   I mitt huvud låter det Lans 😂??

   Svara

    Jag tänkter Läns haha 😀

    Svara

     Tänker*

     Svara

      Jag skulle säga typ ”laaanz”

      Svara

  ”då det har vart varför vi vart här.”

  Där slutade jag läsa.

  Svara

   Fastnade där jag med. Läste om raden fem gånger innan jag förstod att jag läste orden rätt. Mycket konstig ordföljd.

   Svara

  Uppenbarligen har deras bråk handlat om Nellie.. Därav inlägget om hästar sedan piken mot Nellie.

  Lance har väl insett sitt nerköp att bli dumpad av en driftig självsäker och modig tjej med skinn på näsan. Mot en tjej vars enda merit är att ha stora bröst och ligga med olika pojkar (och sedan skriva om det på en blogg).. Vi har olika mål i livet men jag vet vem jag hade föredragit att ha som svärdotter… Maggan spelar ett smart spel och skriver att hon tycker så mkt om sin svärdotter bla bla bla självklart skriver man så om man vill att det ska ta slut skulle hon skriva tvärtom så hade sonen sprungit och gift sig och skaffat massa barn direkt med henne.

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.