Det svingas åt alla håll…

Magdalena Graaf har mer än en gång höjt sin eventuella(?) svärdotter till skyarna inne på sin blogg, men det är inte riktigt alla som håller med henne.
Jag är faktiskt mest förvånad över att Magdalena tillåter sådana här kommentarer att ligga kvar då deras trådar innehåller kängor till alla från Paow till Nellie Berntsson.
Vissa av läsarna går hårt åt Paow, medan andra försvarar henne samtidigt som de slänger ut kängor till Nellie Berntsson som hade en liten fling med Magdalenas son Lance innan han träffade Paow.
Paow har ju själv försökt misskreditera Nellie med orden att det bara var hon som var tillsammans med honom, medan han aldrig var tillsammans med henne.
I beg to differ, men kanske är det så att Lance säger ”Älskar dig, mer än allt på jorden” till alla tjejer han träffar?
Så kanske det är?..

Varför tror ni Magdalena låter de här kommentarerna ligga kvar på sin blogg när de är så väldigt negativa mot hennes nya svärdotter?
Har hon moderering på sina kommentarer? Jag vill minnas att hon inte har det men jag är långt ifrån säker.

61 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Hon har ingen moderering men vissa ord är spärrade. Hon är nonchalant helt enkelt, det har hänt hur många gånger som helst att ”fula” kommentarer ligger kvar trots att tanten varit inne och svarat på andra kommentarer.

  Svara

   Men tror inte att hon ser alla kommentarer, alltså även om hon varit inne och svarat så behöver inte det betyda att hon sett alla, tror inte de ser alla utan bara den senaste eller några av de senaste, om de inte går in som en läsare på bloggen. Inte lätt för bloggare då de får skit o skäll om de tar bort kommentarer och de får skit om de INTE tar bort..

   Svara

  Crazy ass OT men du är jättefin på din header, Camcam 🙂

  Svara

   TACK! Jag kör på en vanlig och klassisk man spread! =)

   Svara

    Åååh, har du också Greider som stilförebild?!
    Som dina kollegor:
    http://bloggkommentatorerna.se/2017/october/vi-maste-snacka-om-grejen-med-goran.html

    Svara

     Aldrig hört talas om faktiskt…

     Svara

     Till CamCam, om man inte vet vem Göran Greider är så kanske det är dags att börja titta på nyheter och läsa dagstidningar och inte bara ägna all vaken tid åt sociala medier…
     Göran Greider är en av Sveriges mesta debattörer sen decennier tillbaka…

     Svara

      Namnet sa mig inte så mycket – bilden däremot. 🙂
      Och med tanke på att jag är en nyhetsknarkare av rang och i princip bara lyssnar och tittar på nyheter, faktaprogram och dokumentärer så har jag nog mitt på det torra ändå tror jag även om jag emellanåt slummar till det och följer Paradise Hotel och Temptation Island eller var nu Paow brukar dyka upp någonstans.

      Förresten!!! TIPS om man är intresserad av true crime och liknande!
      Manhunt Unabomber på Netflix!!

      Svara

  Bara jag som inte kan se bilder här? 🙁

  Svara

   Kan inte heller se dom

   Svara

    Nu då?

    Svara

     Ser inte heller!

     Svara

     De 2 sista syns fortfarande inte

     Svara

     Kan inte se alla. Finns dessutom inte en svara-knapp på alla kommentarer. Sorry om jag tar upp gamla felanmälningar 😊

     Svara

  Det bli som katten på råttan och råttan på repet. Herregud att folk orkar!?

  Svara

  Men vilken tonåring vill ha sin mamma inblandad i sitt kärleksliv?? Offentligt?? Visst hon kan väl ha sin blogg men håll allt gällande dessa ungars relation borta från den.

  Svara

  Vad händer med kommentarer? De försvinner? Fastnar dem i mod?

  Svara

  Hon vill ha uppmärksamhet som alla andra bloggare…

  Svara

  Vissa ord är spärrade man får inte skriva att hon bor i Djursholm 🙂

  Svara

   Men det hade ju någon skrivit, var väl i det inlägget, så det ordet verkar inte vara spärrat. 😉

   Svara

   Fast går man in på hitta.se så finns adressen där.

   Svara

   Vad är det för mening att tala om för alla att de inte får tala om var hon bor när vem som helst kan leta fram det på nätet på 5 sekunder?

   Svara

   Hoppas Magdalena förstår att vem som helst med internet kan se exakt var hon bor. Det är ju bara skriva in namnet på Google så får man fram adress, kvadratmeter, värde på bostad, och t.o.m vad man har för bil!
   Detta gäller alla, även kändisar. Enda sättet att komma ifrån är att begära skyddade personuppgifter och det är inte så ”bara”

   Svara

    Visst är det sjukt! Jag gillar inte alls att andra vem som helst kan se exakt var jag bor och hur stor/liten lägenhet jag bor i osv… Helt onödigt och sjukt tycker jag, mycket irriterande.

    Svara

     Jag gillar heller inte det. Har en psyksjuk släkting, som jag sagt upp kontakt med, som håller på och snokar i mitt liv på internet. Jag försöker minimera att mitt namn syns på nätet men det finns ju alla möjliga sidor där man får veta typ allt om en människa. Tyvärr har jag väldigt sällsynt efternamn så det underlättar för personen ifråga. Jag funderar på att byta efternamn.

     Svara

  CamCam: Är den tomma rutan i kommentaren egetligen menat att ha en avatar?

  Svara

   Ja, vi ska testa en grej… men det verkar inte fungera riktigt än..

   Svara

    Ok 😊

    Svara

  Magdalena Graaf är Sveriges största blogg nu, förstår det för den är himla trevlig, rolig och bra!

  Svara

   Ja, eftersom jag bytt kod på Bloggportalen så kommer min statistik sjunka som en sten den första veckan innan den ackumulerat en veckas statistik… 🙂 Det tar runt 2 veckor för den att stämma igen.
   Men ja…..uuuh BURN på mig. 😉

   Svara

    Men oj vad var det för svar/kommentar..? Tog du det som kritik/hån mot dig? Var väl bara ett konstaterande och inget illa menat mot dig som du verkade ta det som. Kan ju också bero på att många gillar Maggan och hennes blogg, hon har legat i topp förr, och kan ju bero på att många inte gillar nya layouten här helt utan gillar det invanda mer.

    Svara

     Va? Oj, läser det mer som att det är du som hoppar och studsar med taggarna utåt. Vad var det för fel på Camillas svar?

     Svara

     Vad det var för svar? Fakta skulle jag vilja kalla det men du kanske har ett bättre förslag? Alternativa nyheter? 🙂

     Svara

     Jaa du.. Så det behövdes lite fakta om varför M Graaf ligger i topp och det är för att du har bytt kod. Jösses… fått lite hybris haha.. pinsamt.

     Svara

      Ja gud! Skäms på mig!! 🙂

      Svara

  Hej camcam! Kan du kika på din instagramdirect? Har lite problem att komma fram på din nya blogg via dator. Har skickat ett medd där.

  Mvh

  Svara

  OT men: blev aningens irri på Bianca Kronlöf som säger sig ha så fina vänstervärderingar och är för allas lika värde men frotterar sig ändå med eliten på SPA med självaste supermobbaren Micael Bindefeldt. Mvh/Sjuk och suris på att alla går att köpa

  Svara

   Men jösses.. du verkar extremt vänstervriden. Kan hon inte vara för allas lika värde och samtidigt frottera sig med vad du kallar eliten på SPA? Supermobbaren.. vilket ord öh. Finns väl värre att irritera sig på, t ex tvivelaktig reklam som vissa gör för spelsajter och annat för att tjäna pengar, lögner och lurendrejeri.

   Svara

   Ja vi måste prata med om M Bindefeldt! Tycker det dykt upp så mycket om honom den senaste månaden i samband med elle-galan. Några exempel: Redgert pratar om det i sin och Maggans podd (Daniel ej välkommen), Alex och Sigge (Sigge ej välkommen) i sin, Anitcha och Ann (Ann ej välkommen, plus att Micael skällde på Anitha om godis till barnen, hon verkar dock fjäska vidare…). Bianca och Pernilla fick ju massa skäll efter Israel-resan. Filip och fredrik är väl inte längre välkomna på hans events efter kritik. Finns många fler exempel på folk som kritiserat honom eller hans tillställningar och sen blivit svartlistade. Många tidigare anställda som vittnar om hans fruktansvärda ledarskap och maktutövande. Allt känns så vidrigt och frukansvärt ytligt? Kändisarna är väl rädda att inte bli bjudna till Yasuragi och elle-galan nått mer så de flesta passar sig nog för att kritisera.

   Svara

    Men jösses hahaha.. på rikigt, är det särskilt konstigt egetligen om folk som snackat illa om galan eller om Bindefeldt sen inte blir bjudna?? Tycker du det är konstigt verkligen?! Sedan hur vet Du om Pernila och Bianca fick massa skäll? Eller att han skällt på Anitha?? Alla kanske inte ser en tillsägelse/påpekande som ”skäll”. Jösses.. alla kanske inte är lika känsliga och lättkränkta som Du. Jeeez…

    Svara

     Känsliga och lättkränkta? Vad pratar du om? Det var nog mer du som blev kränkt med tanke på ditt (passivt) aggressiva svar med femtio frågetecken och några för många ”jösses”.
     Det är allmänt känt att MB portar folk lättvindigt, ibland har det räckt att de sagt att det varit långs köer in till galan. Han har enligt Filip Hammar hotat sin personal till livet och utövar ett problematiskt maktmissbruk. ”Skäll” kanske är fel ord då, men ”tillrättavisande”, ”en knäpp på näsan” för att i offentlighetens ljus insinuera saker om deras person är i min mening onödigt.
     Man måste väl kunna lyfta något som ett eventuellt problem utan att du ska göra ett påhopp såhär? I ett demokratiskt samhälle måste man kunna ifrågasätta personer på toppen,

     Svara

    Ja han har inget vidare rykte i Stockholm. Har tidigare jobbat i en liten butik som han handlade i. Sekunden efter han satt fot i butiken skrek han – ”Hallå, finns det ingen som jobbar här?!”
    Så fort något inte gick hans väg (typ att en storlek var slut) så gick han till personangrepp. Han älskade att skälla ut ny personal som inte lärt sig allt än, de fick frågan om de verkligen arbetade på stället eftersom de verkade helt inkompetenta osv. Blir alltid lika förvånad över att någon som lever på relationsskapande vågar vara så aggressiv och öppet otrevlig i en så liten stad som Stockholm där rykten sprids så snabbt.

    Svara

  En fråga camcam ( jävligt ot )
  Jag fick hem en produkt från ett företag. Testade självklart & de funkade bra för mitt skrynkliga ansikte. Om jag sen i min tur lägger upp det på insta så mina vänner ser, ska det markeras som reklam? Fick det men inga motkrav. Är ingen känd figur heller med 10 000 tals följare

  Svara

   Nej

   Svara

    Tack 💜

    Svara

  Någon som sett Bellas senaste inlägg där det är en närbild på hennes hand? Scrollade precis på datorn där bilderna är lite större än i telefonen och HERREGUD vilket dåligt jobb de gjort med hennes brun utan sol/soldusch eller vad det nu är hon använder sig av! Fläckigt och massa skit under naglarna. Förvånad att de ens valt att lägga ut en närbild på handen när det ser ut så?

  Svara

   Ser ut som hon doppat handen i grillmarinad och inte lyckats tvätta bort allt 😬

   Svara

   Som nicci bild med killen. Handen ser ut att mögla.

   Svara

  Älskar dig mer än allt <3
  Så personligt och djupt.. Faller för Lance jag med

  Svara

  Förslag till bloggen: nu går det bara att svara på kommentarer i ”nivå 3” och sen finns ingen svara-knapp på fjärde-kommentarerna. Inte ovanligt att det blir längre diskussioner än i tre svar och nu är det omöjligt att se vem som svarar på vilken kommentar då allt hamnar som svar på samma. Går det att göra något åt det? (Och hoppas att det är begripligt vad jag menar, att ”svara” ska finnas i fler steg liksom)

  Svara

   Vill även önska att mitt namn ska sparas när jag kommenterar 😊

   Svara

    Fast det gör det hos mig. Konstigt att du inte har samma.

    Tillåter du inte cookies på din device?

    Svara

  Hur kan man överhuvudtaget veta hur ”stor” Nellies blogg verkligen är, då alla siffror och all statistik är hemliga? Hur får intresserade företag reda på hur det står till? Instagramsiffrorna rasar ju (vilket jag iofs tror beror på ett generationsskifte bland hennes följare) men bloggen har ingen nån aning om siffrorna kring.

  Svara

   Kan sätta allt jag har på att det är paddockmamman som hetsar på om Nellie inne hos Maggan.

   Svara

  Vill Maggis verkligen att L och P ska vara ett par? Nä, jag tror inte det. Tror att det är taktik från hennes sida bara.

  Svara

  Men se!
  För ett halvår sedan kunde Lance använda både stor bokstav och kommatecken!

  Svara

  Jag förstår mig inte på Magdalena?!
  P är en vuxen människa som betett väldigt omoget på sina sociala medier och därav retat upp folk liksom troll som bara vill henne illa.

  M må älska sin svärdotter och se henne som sin bonusdotter, det visar på vilken varm människa hon är. Men jag tycker att hon borde veta bättre och hålla sig lugn och sansad och definitivt inte låta sig provoceras, för vad som händer är ju att dessa ”troll” bara vill förstöra för P o L ännu mer.
  Hon kommer inte åt dessa sjuka människor.

  Om jag var M skulle jag ge dem rådet att ta en paow från deras korta och ostabilt förhållande. Jag tror att både P o Lbehöver mogna på var sitt håll och i första hand satsa på sina karriärer och ta tag i sina liv, innan de kan bygga på en varaktig framtid.

  Svara

   Och då skulle de kanske vara det allra första paret någonsin som direkt gör som Mamma säger när det gäller deras kärleksrelation…??

   Svara

    Hahaha.. 😉
    Jag skulle utan tvekan ge min son det rådet!
    Deras korta förhållande är allt annat än stabilt. Det har de själva bevisat tyvärr!
    Men som alla föräldrar vet så lyssnar barn sällan på sina föräldrar.

    Svara

     Jag ser tyvärr att ganska många taggas av stormiga förhållanden – inte förhållanden med misshandel, alltså, men vilda bråk, drama, passionerade återföreningar, osv osv i en aldrig sinande ström. Några säger att det går förhållandet spännande och väldigt passionerat. Speciellt återföreningarna…..

     Svara

     *gör

     Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.