Jag har glömt ”keepa up with the Kardashians ju”!

Är det någon mer än jag och ”Ellie B” som faktiskt aldrig tittat på ett avsnitt av ”Keeping up with the Kardashians”?
Jag insåg när jag såg hennes bild att jag faktiskt aldrig sett ett enda avsnitt av serien utan bara känner till allt som skrivits om dem och det har räckt bra för min del. 🙂

Dock trodde jag inte mina ögon när jag satte ihop gamla och nya bilder. Jag har hört någon säga att man inte kan köpa stil eller smak, men efter att ha tittat på de här bilderna så är jag benägen att säga emot. Sen kanske man inte hade behövt köpa riktigt SÅ mycket ”stil” – if you know what I mean – men lite har kanske att göra med att de blivit aningens vuxnare också – särskilt de här två systrarna till höger.

Men man kan heller inte skylla allting på dålig stil med tanke på att vi alla mer eller mindre klädde oss på det här sättet under ett par gudsförgätna år som jag tror ingen av oss är särskilt stolta över idag. 
Vem kan glömma VonDutch-kepsarna, de där minikoftorna man knöt precis under brösten, klänning ovanpå jeans eller de där sammets-mysdressarna med ordet ”juicy” tvärs över röven?
Herregud, jag är SÅ glad att det inte fanns sociala medier på samma sätt då som nu.
Jag kan fortfarande förtränga alla mina crimes against fashion men vad ska de här stackarna göra?

Ja, herregud! 
Jag har förmodligen mer eller mindre burit varianter av vartenda plagg här ovan och det finns förmodligen förevigat i något fotoalbum som jag gömt undan här hemma.
Vilken trend känner ni er mest skyldiga till?

67 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Inte jag heller🙋

  Svara

  Aldrig sett Kardashians! Och kan faktiskt ärligt säga att jag inte haft på mig något som liknar något på dina bilder. Har aldrig varit tillräckligt piffig helt enkelt. Runt den där perioden tror jag att mina partykläder var stuprörsjeans, klackar och linne.

  Svara

  Den här typen av inlägg är roliga, röstar för mer underhållning och mindre politik i bloggen.

  Svara

   Och här sitter jag och önskar att vi kan diskutera biancas fantastiska argumentation för att rösta på moderaterna. ”De flesta röstar på dom och de verkar bra…!” 🙈

   Svara

    Nej, hon framställer sig inte särskilt genomtänkt. Speciellt i poden. Hon verkar ha många väldigt unga fans som nog köper det hon säger rakt av.

    Svara

     Jag reagerade på att Bianca sa att hon inte trivdes med de andra influencers på sitt kontor. Det kan inte skapa så bra stämning.

     Svara

     Skönt med folk som ärliga i denna fakevärld!

     Svara

  Kollade på paulas blogg idag och tänkte faktiskt att hon hade en fin outfit på ena kortet, en vit tunika typ. Scrollade ner och såg ett par sammetsbrallor i hallonrött och svarta klumpiga skor ala 97.
  Också skönsbild om ett psr år!

  Svara

  Jag har inte heller, någonsin, kollat på Keeping up with the Kardashians. Jag har inga större planer på det heller då jag starkt misstänker att jag inte har gått miste om något. 🙄 Fast så är det inte den typen av program som lockar mig heller. Sitter hellre och kollar på program om vilda djur. =)

  Känner inte igen mig i stilen ovan. I tonåren var det hårdrock och black metal som gällde. Mycket enkelt: bandtröja, svarta jeans och kängor.

  Svara

  Jag följer inga trender alls. Är mer tidlöst fult klädd istället.

  Svara

  Jag har inte heller sett det 🙋🏻

  Svara

  Varför ska man skämmas, egentligen, det var ju liksom skiiiitsnyggt när det var modernt 🙂

  Svara

   Sant. Men tycker att när man ser tillbaka på tex 70-80-90-tal så kan man ändå förstå modet. Men detta (måste väl vara början på 2000-talet?), alltså det ser mer ut som man rotat i en låda med utklädningskläder och tagit på sig det första man hittade. Verkligen inte snyggt nånstans😬

   Svara

    Alltså, jag har nog kört varenda en av de där trenderna, och jag kan försäkra att det var en noga uttänkt konst att se sådär gräslig ut 🙂

    Svara

    Ja i framtiden kommer vi förmodligen aldrig bli inspirerad av det modet 😂😂

    Svara

   Eller hur! Jag riktigt ler när jag ser dessa bilder OCH känner mig sjukt nostalgisk. 🙂

   Följer typ inte alls trender numera, men på den tiden när dessa bilder är tagna gjorde jag det. Kanske för att jag då tyckte trenderna var värda och roliga att följa.

   Svara

    Fast köper man kläder följer man ju trender mer eller mindre oavsett. Det som säljs nu i butikerna följer trender och om 30 år kommer vi se tillbaka och tycka att det var såååååå 2020 med det vi har på oss nu.

    Svara

  Jag älskar att kolla på sånna här bilder! Jag var i O.C-ålder precis när serien sändes och minns att jag tyckte Marissa och Summer hade såååå fin stil, ville typ ha hela deras garderob. När jag kollade ett avsnitt för ett tag sedan blev jag typ chockad över hur fula kläder de har, haha. Men jag älskar att modet ändras så mycket och ofta! Tycker absolut inte man ska skämmas utan skratta åt det.

  Svara

   Samma här! (Född 85). Köpte ALLT då jag även har släkt i USA så vi åkte dit en del och passade på att köpa allt man inte kunde få tag på hemma. Juicy, von Dutch, mm..jag fick till och med tag på dior toppen med J’Adore på och Dior bikinin med alla loggor. Eldade typ upp allt för 10 år sen när jag hittade det i en flytt.. Såg ju för jävligt då. Men nu är ju det på väg tillbaka (såg bikinin på Kim Kardashian och Dior gör logo J’Adore i år).. Skulle ha sparat hehe.

   Svara

  Jag har sett Kardashians, tyvärr. Lite för många gånger till och med. Inte frivilligt dock utan för att jag lät Tv:n stå på.

  Jag har dock Kardashians (och Vänner) att tacka/”tacka” för att mitt engelska uttal blivit jättebra. Vissa ord är totalförstörda pga att jag ofrivilligt tar efter deras accent och hör, särskilt Kim, prata i huvudet innan jag pratar ibland. Det är väl inte så dåligt egentligen kanske, fick beröm av amerikanen jag pratade med sist för att jag hade så bra engelska. Bara lite kul/”pinsamt” att familjen Kardashian lärt mig😁

  Svara

   Äsch, jag lärde mig engelska av Westlife och Sunset Beach. Rätt säker på att mina första engelska fraser var typ ”I’m pregnant”, “I love you” och “I’m sorry I cheated on you” haha.
   Spealr inte så stor roll hur man lär sig, det viktiga är väl att man lör sig! 🙂

   Svara

  Jag tycker Beyonce och den gruppen ser jättesöta ut 🙂 men kommer inte på vad gruppen hette… all saints? Vengaboys?

  Svara

   Destiny’s child var det väl☺

   Svara

    Just de!

    Svara

   Hahaha! Destiny’s Child.

   Svara

   Destiny’s child! 🙂

   Svara

  Kuwtk är mitt största guilty pleasure!! Har sett varenda avsnitt haha

  Svara

   Försökte läsa detta fonetiskt sådär som endel skriver ’kewl’ för kul, men fick inte ihop det alls..

   Svara

  Asså I LOOOVE the Kardashians. Just kanske bara för att det är inne att hata dem? Många som släppt sexvideon men är inte i närheten av det imperium de skapat. Plus att bilderna i inlägget, förjävliga tycker vi nu men det var ju ”inne” då. Tycker mig även se återkommande trender idag, dock med en kiten twist såklart.

  Svara

  haha fast det där modet är ju bli inne igen! Kanske inte riktigt på den nivån men en klassisk blandning av fulsnyggt och lite roligt. Tummen upp tycker jag! 👍🏼👍🏼

  Svara

  Säga vad man vill om Kardashians men den som bytt stil mest radikalt måste ändå vara Bruce?! 🙈

  Svara

  off topic men upptäckte precis när jag kommenterade en grej på Therese Lindgrens blogg (united influencers), att om någon är registrerad med den mejladress du fyller i och har ett konto så kommer deras bild upp i kommentaren. Så nu ligger min kommentar där tillsammans med en okänd tjejs selfie för att jag missade en bokstav på mejlen haha..
  Lite obehagligt kan jag tycka, hade inte velat någon skulle kunna skriva kommentarer och att det såg ut att komma från mig. Är det alltid så på den plattformen?

  Svara

  🤚 aldrig sett ett avsnitt men hade döööööläcker juicy couture joggingsuit i rosa. 🤓😄

  Svara

  Vad är det för fel på gilla-knappen? 🙁 Man ser ju inte om man gillat eller ej. Tummen försvinner.

  Svara

  Nej, men nog ska vi schkeepa up with the Schulmans: C skriver om ’okänsliga och hårda’ människor som säger taskiga saker, till skillnad från honom själv…
  (Alltså, håller ju med om mycket i det där inlägget, det finns liksom inget härligt med att vara elak mot barn – bara lite ironiskt (igen) när snäll-Calle rycker ut.)

  Svara

   + se 1337likes instastories med Aktuelltinslag om C och hur han ’slutat dumskrolla’ och blivit ’mer närvarande’. Fantastiskt starkt!

   Svara

    Verkligen! Särskilt som han kör samma story för tredje gången…
    https://bloggbevakning.se/2018/02/12/35808/

    Svara

     Jo, jag vet ju att det varit uppe här förut – men att han nu är sista nytt på Aktuellt är ju bisarrt, fanns det ingen katt-i-träd-nyhet idag alltså…

     Svara

      Nyhetstorka av den allvarligare graden.

      Svara

  Hands up!

  Såg Paris Hilton på några av dina bilder – himmel, henne hade jag glömt bort helt! Är hon det minsta aktuell längre?

  Svara

   Hon var med i ett avsnitt av The grand tour nyligen.

   Svara

   Paris åker runt med sin fästman och leker DJ. 💃🕺

   Svara

   Nope. Amerikanska medier startade en bojkott för några år sedan (på riktigt alltså). Känner mig ganska skadeglad.

   Svara

  Enda gången jag har följt en Kardashian var när jag såg ”The People v. O. J. Simpson: American Crime Story” där pappa Robert Kardashian spelar en framträdande roll. I TV-serien porträtteras han av David Schwimmer (känd från ”Friends”). Rekommenderas!

  (Nej, jag postar inte för snabbt. Jag skriver lika snabbt som jag tänker.)

  Svara

  Jag undrar om låga jeans kommer komma tillbaka? Känns som höga jeans är ganska djupt rotade nu för tiden

  Svara

   Det är bara en tidsfråga. Allt går runt, runt, runt i det oändliga…..

   Svara

   Perfrlt föe folk med hull och inte blir dom färre….

   Svara

    Sandra: 🖕🏻

    Svara

     Perfrit!

     Svara

    Byxor med hög midja är INTE perfekt för folk med hull… byxorna formar magen så man ser gravid ut och de är fan bara hemska hemska HEMSKA. Fy för höga mammabyxor!!

    Svara

     Men det är SÅ bekvämt! =) De får gärna gå till strax under bysten…

     Svara

   Frågan är väl hur låg midja, eller ’lång midja’, som är möjligt att ha… På flera av dessa bilder tangeras väl ändå gränsen?

   Svara

    Ja, asså inga av tjejerna kan ju sitta ner.

    Svara

    Jorå, man visade arslet när man satt. Försökte ha ett långt linne eller sitta med ryggen mot väggen. Var tvungen att vaxa framtill också för att ha byxor från Frankie B. Byxor som inte täcker arslet, måste vara det sämsta modet ever. Kan inte fatta att jag hade det.

    Svara

  Maaaaj GAAD vilka kreationer 😀
  Jag har sett snuttar av programmet, orkar inte höra hur de pratar och dessa röster. Har sett att fam. Wahlgren jämförs med dem, jag hoppas inte det är ett ”goal” för dem 😉

  OT: leker med tanken på att Blondin Bella söker till ensam mamma söker 😉 haha vilket jobb, och hur hennes högerhand ska få jobba för att få in alla pusselbitar åt det stackars maskrosbarnet.

  Svara

  👋 Jag har inte heller sett något avsnitt.

  Svara

  De där är ju egentligen så ängsliga över att vara hypermodernt klädda, de vill vara trendsättare men det blir ju bara ängsligt av det. Kim K har ju en hel del katastrofala outfits då hon ska vara så edgy och klär sig i Kanyes hemska kreationer.

  Svara

  Velour är ju inne igen! Både snyggt och skönt och underbart att mysa i nu när det är så kallt ute. Dock skulle jag ju inte ha en maffig text över rumpan…

  Svara

  Paris Hilton ❤ och Britney! Sååå söta! 😍 känns som att titta på gamla klassfoton från gymnasiet , ha ha 🙉

  Svara

  Hahah usch de där hemska vita stövlarna med superspetsig tå som ex Britney har på en bild. Jag har än idag svårt för vita klackskor (behöver inte ens vara stövlar).

  Svara

  Du glömde Britney och Justins jeans-matchning!!!!

  Svara

   Inte glömde! Valde bort! Den är fan okej ändå jämfört med alla dessa kreationer. =)

   Svara

    Så sant som sagt!

    Svara

  På tal om skräp-tv så har jag alltid haft en fäbless för just sådana serier. Mitt ex blev alltid upprörd när jag satt och kollade på ”Here comes Honey Boo Boo”, så jag kollade igenom alla avsnitt från alla säsonger, delvis bara för att reta upp mitt honom. Efteråt kände jag en enorm tomhet och faktiskt lite äckel. Klarar inte av att se det idag, råkar jag zappa förbi en repris nu för tiden trycker jag så hårt på fjärrkontrollen att tummen vitnar. Skräp-tv i mitt hjärta, men tror att där gick ändå gränsen för mig.

  Svara

  Åh, Paris!! <3 Någon mer som såg The Simple Life? 😀

  Svara

  Men hjälp! Vem är tjejen i turkost/ljusblått till vänster på raden näst längst ner?! Har bläddrat febrilt i mitt mentala bibliotek, men hittar inte rätt fil.😩

  Svara

   Menar du Paris Hilton? 🙂

   Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.