Kan du slappa lite här borta också?

Jag kan inte låta bli att fundera över hur det skulle sett ut om det var jag som hade ett filmteam med mig som filmade mig och mina väl spenderade dagar. 
Särskilt de filmer från när jag slappar så som Bianca beskriver här ovan.

12.00-14.00 Slappar i soffhörnet och kollar på repriser av ”Det stora tårtslaget”.
14.00-14.02 Fyller på mitt glas Cola Zero i köket och byter soffhörn.
14.02-16.00 Kollar Youtubeklipp på busiga katter och folk som går in glasdörrar eller lyktstolpar för att de är på tok för upptagna av att skriva sms.
16.00-16.03 Kisspaus och byter tillbaka till det ursprungliga soffhörnet
16.03-18.00 Kollar klipp från ”Ellen” och skrattar upp min sista klunk Cola Zero i näsan
18.00 Slut på slappandet för den här gången.
Här ska det tydligen lagas någon typ av middag. En fryspizza in i ugnen till tonerna av Anna Books ABC och ett nytt glas Cola Zero borde väl räknas?

Det mest användbara klippet borde vara det med läsken i näsan.
1 minut användbar film av totalt 359 filmade minuter.
Jag fattat helt ärligt inte varför jag inte blivit erbjuden min egna dokusåpa än?

En annan sak som slog mig efter att ha sett Biancas slapparklipp är i fall de passar på och filmar hela säsongens slappning i ett kör för att slippa det i framtiden eller för att ha vid en eventualitet att hon inte har tid att slappa mer förrän i höst?

Kanske behöver hon byta om en tre fyra gånger för att slappa i olika myskläder?
Sätter hon upp en slarvig tofs på huvudet halvvägs igenom för att förstärka illusionen av att slappningen äger runt vid olika tidpunkter?
Har hon någon ur filmteamet gå runt och stöka till lite för att bakgrunden ska se aningens annorlunda ut? Avslutar de inspelningen med att spraya konstsnö på rutorna ifall de behöver kompletterande slappklipp från december?

Åh, herregud!!
Allt är bara en illusion och jag känner mig lurad!!!
Naked och exposed!

48 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Blondinbella som hela tiden hävdar att barnens har hennes fulla uppmärksamhet när de är vakna och hon ej kollar mobilen la precis upp ett inlägg där hon skriver att Jon precis hämtat upp barnen. Ännu en grek vu kan lägga till i listan på ”Skriv en sak – gör en annan”

  Svara

   Vilket inlägg och var?

   Svara

    Instagram.

    Svara

   Det kan väl ha varit tidsinställt?

   Svara

   Ja barnen kan ju omöjligt vara upptagna med något de 2 minuterna det tar att göra inlägget! Nä, vi ställer oss i kör och skriker att hon LJUGER!

   Svara

    Dessutom är ju Bella ganska tydlig med att hon har folk som hjälper henne med hennes sociala medier. Kan ju vara någon annan som lagt upp bilden.

    Svara

     Som skriver att hon precis hämtat upp barnen?

     Svara

    Alltså jag skiter väl i om hon är 100% närvarande eller ej. Jag kollar mina soc medier när jag är med Men är så jävla satans trött på henne och hennes gör en sak och en annan.

    Svara

     Konstigt att vara ”jävla satans trött på henne” när du uppenbarligen fortfarande är inne på hennes sociala medier…. så satans trött verkar du inte vara på henne

     Svara

   Shit… Du söker verkligen fel hos bella.. Jag är inget bella-fan men din kommentar är bara löjlig.

   Svara

    Verkar som om en del av de 12 som sköter hennes sociala medier konton är här idag. Berätta, hur delar ni upp arbetet emellan ee? Har några hand om insta, några här, några som surfar Runt och letar vad som skrivs om henne på andra plattformar?

    Svara

   Ja, herre gud! Hur ska vi överleva detta felsteg, gjort av Bella??

   Förundras över hur många det är som letar fel efter fel, som hon gör. Varför ens läsa hennes blogg/om henne?

   Svara

   Men oj vad hemskt! Viiilken lögnare alltså… Du verkar leta fel, tur du fann ett. 😉 Så länge hon inte filmar sig själv för instatsory en gång i kvarten eller instruerar barnen till att säga saker som hon kan filma, som vissa andra gör, så är det nog ingen fara. Finns tyvärr vissa som sitter med näsan i mobil och datorn hela tiden när de har sitt barn varannan vecka, det är lite sorgligt.

   Svara

  Hade aldrig kunnat ha tre kameramän filma min vardag, jag menar då hade ju folk helt plötsligt fått ta del av när jag ignorerar att plugga till ett matteprov och istället kollar bloggbevakning nio gånger per timme :-//////

  Svara

  Provocerad av att Catrin Hedlund stoltserar på sin instagram med att hon och killen skaffat sommarställe precis vid stranden på Mallorca. Har hon börjat betala tillbaks till sina brottsoffer än?

  Svara

   Men det är ju pojkvännen som skaffat det och han ska väl inte behöva betala hennes skadestånd.

   Svara

   Haha han vill inte bo ihop med henne och hon får bo kvar i en sunkig tvåa med tre barn. Men skaff sommarboende där, det kan han.

   Bra kap Catrin, verkligen bra kap.

   Svara

  Söt kamerakille dock. Hade fått hänga hos mig en dag å filma när jag gör inget…

  Svara

   Tänkte samma! Så snygg:)

   Svara

  Kan du inte skriva om att Bianca shamade Johan Gunterberg I De vet du när hon var med i Breaking news? Hon sa att han raggat på henne, han höll inte direkt med på sin instastory..

  Svara

   Hon kan mycket väl haft ”rätt”. Det finns ingetvsom säger att hon hittat på, förutom Johans egna ord. Vad som egentligen hände vet nog bara dem själva.

   Svara

    Bianca bad om ursäkt sen, och sa att de båda hade raggat på varandra, och att det var längesen.

    Svara

   Bara för han inte höll med på sin instastory så betyder det ju inte att Bianca har fel 😝

   Svara

   Men snälla nån… vadå shamade? Hon fick en fråga och svarade och sade som det var, sen att han tog illa upp och kände sig kränkt och skämde ut sig genom ett urlöjligt utfall på instagram, gud så överdrivet och pinsamt, snacka om kränkt nobbad kille. Bianca menade säkert inget illa och tänkte nog inte på att han skulle ta illa upp för det. Var väl snarare Johan som shamade Bianca isåfall.. men är också lite förvånad att det inte blev ett inlägg om det här, lite märkligt.

   Svara

  Bella är onekligen intressant och verkar engagera sin publik. Dags för en bok kanske?

  Svara

  OT, Lady Dahmers och Catten verkar va kompisar? Lady D har kommenterat ett hjärta under en bild på Cattens insta? 🤔

  Svara

   De har väl något gemensamt.. If you know what I mean 😏

   Svara

    Huh?

    Svara

     Att bli försörjda av män

     Svara

     Skaffa pengar på lite oklara sätt

     Svara

  OT men tungården har frågestund på bloggen och hon svarar på vilka skönhetsingrepp hon har gjort. Hon säger att det är botox i pannan och läpparna………. hon måste ha glömt näsan, kinderna och tänderna😂

  Svara

  Är det bara jag som tycker denna blogg gått ner sig? Mkt ordbajseri och långsökta liknelser som inte alls är fyndiga… eller är det nya formatet som gör att det känns som att det är så långa texter om ingenting? För att man scrollar så mkt i ett inlägg (läser bara från mobilen).

  Känner mig lite ledsen. Från att ha läst flera gånger om dagen går jag knappt in varannan dag nu. Saknar kommentarsfältet men blir less av de tröttsamma texterna. 🙁 Vafan, säg åt mig att jag inbillar mig så jag kan bli lite pepp igen! Please?

  Svara

   Jag kan tycka att texterna är lite långa ibland, Men då läser jag typ varannan rad och slutklämmen:)
   Och sen kommentarerna på det👌
   Då känns alla inlägg lika bra fortfarande!😍

   Svara

    Jag läser inledningen, hoppar ner ibland till slutklämmen och sen kommentarer. Allt som står där emellan känns mer som utfyllnad. Men säkert många som roas av hela inläggen.

    Svara

   Nej det är samma här. Inläggen skulle tjäna mycket på att kortas ned. Ska de vara så långa som de varit den senaste tiden ska de ju ha någon substans, och inte innehålla en fjorton rader lång liknelse med något Camillas katt gör/inte gör. Samma i det här inlägget, inledningen med dokumenatationen av Camillas egna dag tillför verkligen ingenting för det är varken roligt, fyndigt eller intressant. Så jag läser inte heller Camillas texter längre, utan går till citat och därefter kommentarer. Har sett att du Camilla avfärdat detta som påpekats flera ggr tidigare men det kanske vore värt att fundera på. Du snurrar in dig i oändligt långa och ordbajsiga inlägg som inte gör bloggen något gott.

   Svara

    Åh tack för bekräftelsen att det inte bara är jag som är neggo.

    Svara

   Känner lite samma, förut såg jag fram emot kvällen hela dagen när jag skulle få läsa alla inlägg och kommentarer men nu är alla inlägg så långa och röriga.

   Svara

    Tack för feedback! Det ska jag absolut ta med mig! 👍🏻

    Svara

  Catten lever äntligen sitt drömliv, i Palma de Mallorca enligt insta, gött för henne.

  Svara

   Vart det ngt barn där?

   Svara

  Yes OT and I’m not sorry!

  Vaknade upp sjuk idag och känner nu att jag kommer bli tokig snart. Mina stackars ben värker av förkylningen och inget verkar lindra det. Någon som har en bra huskur för värker? Eller salva till sista smörjelsen för jag förgås snart 🙂

  Svara

   Jag brukar ta alvedon ihop med Ipren om jag får ”influensavärk”, dämpar det värsta.. krya!

   Svara

  Ser dina dagar ut sådär på riktigt? Det mest tragiska jag läst isåfall.

  Svara

  Tyckerbpå riktigt att de bästa dagarna är när jag är ledig, kan gå runt i morgonrock från morgon till läggdags och inte behöver göra ett dugg. Ofta lyckas jag med bedriften att kolla på typ en säsong av en serie också
  😏😎. Helst vill jag bara vara ensam utan att behöva interagera med någon. Behöver jag gå ut för att köpa mjölk är typ hela dagen förstörd. Ska tilläggas att min make kallar mig för eremiten 😬.

  Svara

  CAM CAM var försiktig så du inte får hål i tänderna av all Cola zero!
  (Orolig läsare med tandläkarskräck)

  Svara

   Eller erusionsskador 😁

   Svara

  Hoppsan hejsan, Amanda & Hannah har blivit stämda för varumärkesintrång!
  https://www.resume.se/nyheter/artiklar/2018/03/05/hannah-och-amanda-stams-for-varumarkesintrang/

  Svara

  är det maja från äckligt-podden??????

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.