Vad är då privat?

Att lägga ut bilder på dotterns underkläder på bloggen – inte för privat
Att hobbydiagnostisera sina dotter på bloggen – inte för privat
Att lägga ut att hon tvingat sin man att ha sex med en sexdocka – inte för privat
Att lägga ut att hennes dotter kissar i sängen – inte för privat
Att lägga ut när den äldsta dottern läggs in på sjukhus – inte för privat
Att lägga ut vad den äldsta dottern fått för men av pappans övergrepp – inte för privat

Så att lägga ut ett intimt och kärleksfullt sms från den ”hormonstinna och obstinata tonåringen ” på bloggen – givetvis inte privat.

Ingenting är för privat för Mona.
Någonsin.

108 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  🤦🤦🤦

  Svara

  Hon är ju så där häääääärligt öppen!!!!!!!

  Svara

  Det är obra. Väldigt obra! Men det hugger litet i magtrakten när dottern hängs ut här också. Jag tänker att det är illa nog att hennes kompisar kan läsa om henne på Monas blogg, om någon händelsevis missat det så hittar de det här istället. Cam- kan du inte modifiera din text så den inte är så detaljerad om dottern? Poängen i ditt inlägg kvarstår ändå och fenomenet är väldigt relevant att diskutera. Det är ett problem att hänga ut sina barn såhär tycker jag också! Dessutom tycker jag att det är lite billigt att använda sina barn och/eller deras problem för att få läsare. DET är fult.

  Svara

   Där är jag beredd att hålla med. Jag läser inte Monas blogg längre men tackvare denna bloggen vet jag en massa privata saker om hennes familj. Tycker dessa saker borde stanna på Monas blogg. Finns ingen anledning att sprida det vidare.

   Svara

    Cams jobb är att bevaka och skriva om vad som händer på sociala medier – inte vara Monas eller någon annans samvete eller moralkompass. Eller ber du andra tidningar eller tv-program om samma sak?

    Svara

     Man kan väl försöka påverka det man anser är fel eller drabbar en annan negativt. Det visar på empati och civilkurage, bryr du dig inte så fine men varför kritisera dom som gör det? Det är upp till Camilla att avgöra om hon tycker att det är rimligt eller inte.

     Svara

    Tycker att du har missuppfattat helt. Monas mål är givetvis att få så många läsare som möjligt till sin blogg = presumtiva kunder i hennes webbshop. Om Mona hänger ut sina barn är det hennes problem, inte någon som upprepar vad hon skrivit.

    Svara

   Läser inte alls hennes blogg men det jag fått vis Bloggbevakning gillar jag inte. Vad är det för fel på människan? MEN nr 2: hur gammal är hennes dotter (döttrar)? För de borde ju faktiskt bara kunna säga till sin mamma annars.

   Svara

  Jag tycker så synd om hennes barn. En sak om hon skulle berätta detaljer om sitt eget liv men att berätta andras innersta tankar åt vem som helst som vill läsa är helt sjukt. Jag skulle aldrig berätta en enda liten sak åt min mamma om jag visste att hon någon timme senare sitter och återberättar allt på en blogg.

  Svara

  Så. Mycket. Obehag.
  Växte själv upp med en gränslös narcissistisk morsa som inte lät mig ha någon integritet eller något privatliv alls, ända fram tills jag klippte kontakten med henne (inte för första, men förhoppningsvis sista gången). Det har sabbat mig fullständigt, jag är snart 30 och så trasig att jag inte vet om jag någonsin kommer att fungera normalt. Tycker så enormt synd om Monas barn, för jag ser många likheter mellan Mona och min morsa.

  Svara

   Styrkekram till dig!

   Svara

   Jag har en mamma som läste min dagbok och sen kallade mig dramaqueen, tog dom och klottrade något eget i det som telefonnummer eller påminnelser, drog in mig i allting och blev arg när jag sa vad jag tyckte eller blev ledsen, skulle alltid ha med mig på allting men jag fick inte prata eller ha för kul, pratade alltid illa om mina vänner och skojade sen på min bekostnad när de var hos oss, jag skulle aldrig lita på någon utom henne fast det var hon som alltid svek mig, hon sa att jag var tjock och tyckte att jag ville ha uppmärksamhet när jag fick en ätstörning och 1000 andra saker. Idag har vi en ytlig kontakt och jag drömmer om att flytta till en småstad men jag kan inte för då kommer jag få leva med att jag tog barnbarnen ifrån henne. (Som hon aldrig hälsar på och sen klagar hon på att de har så dålig relation för ”mamma tar er aldrig hit för att hälsa på mormor, dumma mamma”

   Svara

    Flytta direkt, varför ska du ha henne i ditt liv? Varför ska du fortfarande dansa efter hennes pipa, hon bryr sig inte om er så ni behöver inte bry er om henne. Hoppas du orkar säga upp kontakten, du behöver ju inte ens säga nå om du inte vill. Bara flytta och byta nr. Styrke kramar till dig ❤️

    Svara

    Om hon inte redan gör det så kommer hon börja behandla dina barn illa tids nog. Alternativt lyckas cementera en negativ bild av dig hos de. Flytta. Min mamma är också så här och har förstått att det aldrig kommer ändras.

    Jag VET att det känns helt omöjligt, men du kan få ett annat liv, utan henne.

    http://vuxnabarn.nu/narcissism/den-narcissistiska-mammans-karaktarsdrag/

    Jag rekommenderar alla som har problem med sin mamma att läsa den här texten. Jag trodde inte att min mamma var narcissist för hon är rätt introvert, men efter att ha läst detta så finns det inga tvivel. Och en narcissist ändrar ALDRIG på sig! Hennes metoder kan ändras men utfallet är alltid detsamma = du mår skit. Önskar dig styrka till att äga ditt liv. Kram

    Svara

     När jag sa upp kontakten med min syster som fått mig att må dåligt hela mitt liv (narcissist) så sa min mamma (också narcissist) upp kontakten med mig och mina barn. Sen spred hon ut till alla vänner, bekanta, släktingar, fan och hans moster, att jag är en hemsk och elak människa som inte låter henne träffa sina barnbarn. Hon skriver långa inlägg på Facebook om hur mycket hon älskar och saknar sina barnbarn för att hålla lögnen vid liv. Och det spelar ingen roll vad jag säger eller gör för alla tror ju på henne, hon är ju såååå mån om familjens bästa osv.. Jag har gett upp, folk får väl tro att jag är en elak bitch då.

     Svara

     Tror aldrig på folk (iaf väldigt skeptisk) som lägger ut långa inlägg på facebook om konflikter… Det gör säkert inte de flesta av din mors fb-kompisar heller.

     Svara

    Usch, låter precis som min morsa också, @Anonym… Apropå dagbok så tog hon mina (när jag var i vuxen ålder), läste dem, visade dem för sina vänner och sin terapeut (…) för att de innehöll detaljer om mitt sexliv (hade en period av sexuellt riskbeteende efter upprepade våldtäkter osv) som hon ansåg visade på att jag var ”sjuk”. Jag hade också skrivit om mina ätstörningar, så det visade hon också upp för alla som ”bevis” för att det minsann inte var hon som var sjuk på något sätt, det var hennes ”demon” till dotter. Sedan vägrade hon ge tillbaka dem. Allt detta medan hon ihärdigt menar på att hon älskar mig. Kändes som att bli våldtagen om igen att veta att hon läste om övergreppen, visade för andra och sedan använde det emot mig. Och varje gång jag brutit kontakten har jag fått höra att jag dödar henne, det är mitt fel att hon fick cancer, mitt fel att hon fick en hjärtinfarkt, mitt fel att jag blev våldtagen alla gånger det skedde eftersom jag var ”en hora som egentligen ville bli våldtagen”… allt är mitt fel. Men lustigt nog så var allt det, och mer därtill, mitt fel även när vi HADE kontakt och jag försökte vara henne till lags. Man kan aldrig göra en narcissist nöjd. Aldrig. Och jag får leva med att det är mitt fel när hon väl dör också, oavsett vad hon dör av, eftersom jag lämnat henne. Hoppas att jag är stark nog att orka med den skulden när den kommer. Hoppas också att DU orkar hålla emot din mamma. Du är värd att gå ett liv utan all den här destruktiva skiten. Du är värd sinnesfrid. ❤

    Svara

     Fruktansvärt och galet hur man kan göra så mot sin egen dotter, jag hoppas att du hittar lite tröst i att du inte är ensam och att det finns människor som förstår att du inte är någon ”demon”. Jag har alltid känt mig ensam i det för min mamma är ju ”så rolig och gullig” och jag har helt enkelt sluta prata om det och säger bara att vi inte har så nära relation. Jag är tacksam för att min man, efter 8 år, äntligen har börjat inse att jag behandlas annorlunda och det ger mig tröst och jag vågar tro att jag inte är knäpp. Jag håller drömmen om en småstad vid liv och jag hoppas att jag en dag tar steget. Jag hoppas också att du kan hitta styrkan och bryta dig loss, jag hittade en terapeut som trodde mig och förklarade hur processen går till när ens mamma blir sån. Jag brukar tänka på det när det är jobbigt. Jag önskar att jag hade mer tid att skriva ordentligt och att det inte skulle vara så hastigt men jag hinner tyvärr inte, jag önskar dig i alla fall all lycka till ❤️

     Svara

    Att min mamma till slut bröt med sin mamma, min mormor, så att jag slapp henne var det bästa som kunde hända mig och jag är SÅ tacksam för det. Min mormor verkade bra utåt så mamma trodde att bara hon var drabbad, men de där stunderna mormor hade ensam med mig sitter såhär 25 år senare fortfarande hårt i mig. Ni som har såna föräldrar, ni gör inte barnen någon tjänst som låter dem ha en relation med sin mor/farförälder. Tvärtom. Hitta andra äldre vettiga människor eller låt bli, att ha ingen äldre är bättre än att ha en sån äldre kontakt.

    Svara

    FLYTTA NU.

    Hon har ingen jävla rätt till barnbarn. Jag har knepig relation med min mamma och kan ibland känna liknande känsla men tvärtom: Jag tänker att så länge hon inte gjort något dumt mot mina barn så ska jag inte beröva dem deras mormor. Men jag bestämde mig för ungefär tre år sedan att HON får jobba på att ha en relation med barnbarnen själv. Hon får ta intiativ till att ses och se till att komma hit när vi har kalas osv. Jag tänker inte göra det åt henne, mina barn har andra fantastiska personer i sina liv. Men om min mamma var som din, som du beskriver, så hade jag inte ens bjudit in henne på barnens kalas osv. Du måste koppla dig fri från henne. Du är inte skyldig henne något.

    Svara

    Jag har stora problem med min mamma o jag är 34 år. Senast i förrgår ringde hon och frågade om jag inte skulle ta livet av mig, de hade varit bäst för alla? (för att jag är arbetslös). Hon hade även en teori att jag säljer sex eftersom jag skrivit ut mitt telefonnr på fb(kmr inte åt Messenger). Oklart hur hon visste de då jag har sluten fb o inte är vän med henne…

    Svara

     Herregud. Kan du inte bryta kontakten med henne?

     Svara

    Läs om vuxna barn till narcissistiska föräldrar. Och kom ihåg att du är värd bättre! Det är inte dig det är fel på och du har INGET ANSVAR för din mammas känslor! Nej, du kommer inte behöva ha henne som mormor till dina barn. Det kommer troligtvis ändå inte vara en positiv kontakt! Och är hon som min mamma kommer hon oavsett alltid hitta fel, vad du än gör. Låt henne inte få chansen att ge dig mer skit! Stor styrkekram, fy fan vad jobbigt det är.

    Svara

   Okej jag HATAR alla era mammor så hårt.

   Kram på er!

   Svara

   Kram till dig Lo! Hoppas att du får hjälp att bearbeta din barndom och den destruktiva relationen med din mamma. Det går att bli hel igen ❤️

   Svara

    Hur hemskt era mammor har bettet sig!! Jag känner mig kvävd genom att bara läsa om det! Det är så klart att det är bästa är att bryta när man blir så påverkad! En vettig mamma förstår också om man behöver flytta och får anpassa sig efter det! Man kan ju inte anpassa sig efter sin mamma hela livet.

    Svara

   Gud. Jag trodde seriöst att jag var ensam om att ha en sådan mamma. Jag är 26 år men har alltid känt mig så ensam om att ha haft en mamma + syster som behandlat mig sådär. Jag har sagt upp bekantskapen med båda för att jag insåg att det inte är värt att ha ”familjen” kvar när jag mådde så dåligt pga dem. Får höra då och då av folk (när jag vågar berätta att jag inte har en nära relation med mamma & syster) att de inte kan förstå varför man skulle säga upp bekantskapen och att det är så hemskt att göra så. Får alltid sjukt dåligt samvete men tack vare terapi har jag förstått att man måste sätta gränser. Men det känns så bra att veta att jag inte är ensam.
   Vad brukar ni säga när folk frågar er om er mamma/syskon som ni inte har en relation med längre? T ex till personer ni inte är så nära?

   Svara

    Jag brukar säga att jag inte har haft kontakt med min mamma på flera år. Ibland måste jag tillägga att det finns väldigt bra skäl till det att jag sagt upp bekantskapen med henne om den som frågar tillhör skaran som inte förstår att det finns mammor som aldrig borde blivit mammor.

    Det har krävts väldigt mycket terapi att jag vågar säga ovanstående och förstår att det inte är min skam att min mamma inte kan vara en mamma.

    Svara

     Det låter som en bra förklaring, ska testa det nästa gång. Känns så skämmigt för mig ibland när folk frågar om jag har syskon eller när de frågar om jag är nära mina föräldrar och de förväntar sig ett glatt svar… För det mesta brukar jag ljuga men det känns jobbigt. Jag gick bara till min terapeut 10 gånger så tror säkert att jag behöver mer.

     Svara

  Men, vad är det här?:
  ”9) De 15 första åren av mitt liv har visats på tv. Hundra jävla gånger. And I hate it. Och trots det gick jag med på en inspelning i vuxen ålder. För att jag var ett jävla pucko.”

  Vad menar hon, vem är hon?

  Svara

   Hon var med i någon TV-dokumentär, Jordbro-barnen tror jag det hette. Men det är ju hundra år sen (60/70-tal). Kan inte se en bild på Mona utan att må illa, det är nåt med hennes utseende som får det att vända sig i magen på mig. Sorry, men så är det.

   Svara

    Tack för svar, så i princip ingen hade vetat eller gjort kopplingen att det är hon om inte hon berättat och påmint oss.
    Spännande också i sammanhanget att hon verkar ha lidit av att få sin barndom utfläkt i offentligheten…

    Svara

   @ —/

   Barnen i Jordbro-filmerna.

   Hon är med där men det är inte enbart om henne.

   Tror, om jag inte minns fel att det finns någon del som visar där hon gifter sig med äldsta barnets pappa.

   // Moa

   Svara

    En film är bara om henne tror jag.

    Svara

  Hon verkar desperat på något sätt…🤢

  Svara

  Vem är den här Mona?

  Svara

  Hur kan Monas blogg vara populär?
  Var inne och kikade nu och det är nog det tråkigaste jag har sett

  Svara

   Jag gick precis in också för att jag inte hade en aning vem hon var. Sjuuukt tråkig verkar hon/bloggen vara! Jag kanske inte ligger inom hennes target audience men ändå. Plus att hon skriver ”jefla” flera gånger i varje inlägg 🤢

   Svara

   Nog den enda bloggen jag faktikt ofta skrattar åt, hon är rolig ibland tycker jag, Finns flera bloggare som försöker vara roliga men som inte lyckas men Mona får mig ofta att skratta faktiskt.

   Svara

    Hon profilerar sig som en humorblogg men jag förstår inte alls vad det är som är humor. Hon ”bjuder” på sig själv men jag vet inte … hon gör det så utstuderat och alltid alltid ytligt. Det handlar om att hon går till ICA med pyjamasbyxor (vilken TOKA!) eller kanske går utomhus utan smink (oh the humanity) eller att hon är obildad (inte vet vad som ligger åt vilket håll från Sthlm etc). De första två exemplen handlar om att hon är ytlig och det är så otroligt ocoolt. Det sista handlar om att hon är obildad och det kan man ju vara, men efter fem tusen sådana skämt så tänker jag bara att hon kanske kunde LÄRA sig var på kartan Sthlm ligger så att hon inte framstår så respektlös mot de orter som hon besöker. Sen påpekar hon hela tiden att hon är fördomsfull och adderar gärna ett ”shoot me for that”. DET har jag verkligen svårt att ta för jag kan inte begripa att hon inte vill jobba på den delen av sig själv? Ok om man inte vill träna eller lära sig något mer någonsin i livet (även då jag tycker att det är konstigt), men att konstatera att man är fördomsfull och sedan INTE JOBBA MED DET är för mig obegripligt. Det betyder ju att hon är medveten om sina fördomar och gillar dem (?) för de kanske gör hennes liv lite mer bekvämt att leva.
    Roligt, humoristiskt? Nej.

    Svara

     Samma, samt inlägg dag efter dag. avocadomackor, fula hemmabyxor och sminkgalor. Om och om igen.

     Svara

     Men Håvan eller Maja vad som är humor och roligt är olika från person till person.. Du kanske inte har humor eller har en annan sorts humor eller är du lite tillknäppt av dig eller bitter kanske. Jag tycker Mona är ganska skön och låt mig och de som tycker så tycka så, jag gillar den jargongen bättre än personer som lägger huvudet på sned, ska vara gulliga och säger hej fina i varje inlägg – det känns falskt i mina ögon men kanske är vad du gillar. Alla gillar olika. Vad som är märkligt är att du läser Monas blogg trots att du retar dig på allt – Sluta läs bloggen och sluta analysera och engagera dig så mycket i Mona så mår du säkert bättre och blir gladare.

     Svara

     Strumporna häromdagen var väl ganska så roliga ialla fall Stina och Håvan? Haha det tyckte jag iallafall 😀

     Svara

  Många kändisar verkar hänga i Dubai just nu, sponsresa?

  Svara

   Den där diktaturen sponsrar bloggare stup i kvarten för att normalisera sin image. Tänk på att i Dubai är homosexualitet straffbart, abort olagligt, alkohol förbjudet för muslimer och arvsrätten är baserad på sharia-lag. Ser tjusigt ut, men är byggt på förtryck och utnyttjande av utländska arbetare som lever under slavförhållanden. Åk inte dit!

   Svara

  Jag får inte en ärlig öppen känsla av henne. Jag anser mig vara öppen men ser inte vitsen med att fläka ut mitt liv till var och varenda en för det. Svårt att förklara hur jag menar men folk som gärna hävdar att de är så öppna och härliga känns ofta bara osäkra. Lite som folk som ”bara är ärliga” som ursäkt för att kunna vara elaka. Äh, det här kanske bara blev svamligt😊

  Svara

   Jag förstår vad du menar. Hon faller ju också in under kategorin av människor som menar att de en gång varit snyggast i hela landet, uppfann magtröjor i Sverige och som är snällast, vänligast och ärligast. Alla som skriver om sig så är inget av det.

   Svara

    Först att använda engångskameror och varit först med massor av smink eftersom hon har världens snyggaste kompisar som äger världens största/ bästa företag.

    Svara

  OT så mycket det kan bli, men vet inte var annars jag hittar så många personer från så många ställen. Jag har ett ovanligt problem! HM sålde sitt eget märke med doften CASHMERE HAZEL som body mist och parfym, och så en hel serie med kroppskrämer. Min mamma är väldigt sjuk i lymfom, det där är HENNES doft (som vi båda har, men ni fattar, det är mammadoft..) och jag har nu på riktigt plöjt igenom hela Stockholm med omnejd och hängt på HMs kundtjänst där de inte kan se status…för att produkten har utgått ”och kanske finns kvar på rean i vissa butiker”. Jag har verkligen inte hjärta att berätta för mamma att den inte finns, och nu frågade hon ifall jag kunde köpa mer för hennes är snart slut. Och så ja, man tänker ju på kommande tid osv osv…Finns det NÅGON som vet vad jag menar och kan peka ut en butik som har? Tipspengar utlovas, sitter redo i bilen! Mvh / Desperat deluxe

  Svara

   Hej Desperat!
   Min HM här uppe i Norrland hade rea med massor av grejer i veckan, jag springer förbi idag och ser om jag hittar den så kan jag posta till dig. Förstår det där med mammadoften, jag använder Viktor&Rolf flowerbomb, för den är min mormors doft!

   Svara

   Om du är med i Fredagspoddens vänner på FB rekommenderar jag dig att fråga där, många medlemmar och många har fått hjälp där på olika sätt. Hoppas det löser sig för er båda och att din mamma kryar på sig!

   Svara

   Jag ska förbi köpcentrat i örebro om en liten stund, kilar förbi och kollar på HM

   Svara

    Tyvärr fanns det inte 😣

    Svara

   Kollar H&M i högsbo.

   Svara

    Tyvärr fanns den inte där 🙁

    Svara

   Jag ska till H&M senare idag så ska kolla. Återkommer hit då!
   Jag tittade på Tradera, Amazon och EBay men såg inget där 😔 En grej du skulle kunna göra är att ta med flaskan till ett ställe där du kan blanda egen parfym. De kanske inte kan få till det till 100% men iaf något liknande. Jag hoppas att din mamma blir bättre ❤️

   Svara

    Jag antecknar tipset och lyckas vi inte får jag ta med flaskan nånstans, har kvar min tomma Body Mist.
    Herregud, trodde aldrig att jag skulle desperat jaga en mist från HM, har liksom aldrig haft en tanke på att den kan utgå för det var ju den där ”nya” serien..

    Svara

   Ska kolla på H&M i Sollentuna, kan tipsa dig om att skriva på fb i grupperna pinkroom eller honey & the bees där finns sjukt många tjejer samlade från hela Sverige!

   Svara

   Ska hålla utkik 🙂

   Svara

   Jag kan kolla utanför stockholm!

   Svara

   http://m.hm.com/de/product/85717?article=85717-A&cm_vc=SEARCH

   Hittade på tyska hm. Kanske någon känner någon som känner någon som bor i Tyskland som kan köpa och skicka till dig. Håller tummarna att du hittar doften!

   Svara

    Tack, men det är lotionen och har inte alls samma doft :/

    Svara

   http://cityoffashionistas.com/2018/03/01/fragrance-of-the-month-hm-cashmere-haze/

   En bloggare i Danmark som älskar doften. Kontakta henne ❤️

   Svara

   Hei!
   Body cream, hand wash og håndkrem i Cashmere Haze finnes i rea-hyllen på en H&M her i Oslo – ingen mist dessverre. Men kan kjøpe og sende de andre om du ønsker!

   Svara

    Be Camilla om min mejl adress så pratar vi där, alla dofter som är i närheten är värt allt ♥

    Svara

     Absolutt! Har et par H&M butikker til jeg kan sjekke. Vi nordmenn er jo litt bak dere svensker så kanskje den ikke har rukket å forsvinne helt 😜
     Camilla – sender du meg mailadressen til Desperat Delux?

     Svara

     Jeg fant! Gikk forbi en H&M etter jobb og der sto de! Cashmere Haze Body Mist. Sikkert 30 stykker på rea til 20kr. Og 6 stykker eau de toilette til 79,90.
     Si hva du vil ha og hvor mange, så kjøper jeg. Skal til Stockholm i slutten av mars så om du bor der så kan jeg ta dem med. Eller jeg sender i posten.

     Svara

   Hej! Jag har en halv flaska av body misten kvar, kanske lite mer? Om du inte hittar den någon annanstans så får du givetvis min om du vill ha den <3 Camcam har min mail!

   Svara

    Jaaaa! Jag köper den av dig! Hur kontaktar jag Camilla häääär? Lyckligast i världen!

    Svara

     Lämna en kommentar här med din mail så skickar jag den till Linnea. Om din adress stämmer, Linnea?

     Gud vad ni är fina mot varandra!! <3

     Svara

    Jag försöker skaka fram din mail imorgon ❤

    Svara

     Toppen! <3 Och neej du ska inte köpa den av mig, du får den såklart. Min adress stämmer Camcam!

     Svara

    Ah! Tack Bloggbevakning! Eller hur, hela hjärtat bara smälter!

    Svara

    OSLO! HUR FÅR JAG TAAG I DIIIIG? ♥♥ Camilla har min mail!

    Svara

     Jeg har sendt mail til Camilla og bedt om adressen din. Mailer deg så snart jeg får den.
     😃

     Svara

  Varför försvinner ibland kommentarer när jag postar? De dyker upp ett tag efteråt men det kan ju ta en bra stund. Bara för mig det händer?

  Svara

   Det hände just mig också, nu avvaktar jag lite för att se om den dyker upp. Vill ju inte dubbelposta…

   Svara

    Det beror pã modd, alltså att Camilla vill godkänna kommentaren innan den publiceras.

    Svara

     Aah, självklart! Vad dum jag är. Använde ett förbjudet ord (i ett citat, inte som angrepp). Tack för påminnelsen, haha.

     Svara

  Intressant att Anna Book la upp ett inlägg på insta på ämnet denna morgon. Hon går väl också in i facket ”narcissistiska mammor”. Med råge.

  Svara

  Ot: Bella har postat en bild på sin fot på sin blogg. Kan vara ett sätt att visa att den visst är fin, trots alla kommentarer om det motsatta här igår. 🙂

  Svara

  Men jösses, vilken jävla lista. Mona är fan knäppare än jag trodde. 😱😱

  Svara

  Det var ett fint o gulligt sms tycker jag, förstår att hon blev stolt o glad och ville visa upp det. Det var ju inget att skämmas för så varför inte. Det finns många som visar upp sms och privata saker, där är inte Mona ensam och unik men jag tror att det är fel på det mesta som Mona gör, spelar ingen roll vad hon skriver eller bloggar om så är det alltid vissa som ska klaga, gnälla och skamma henne. Verkar inte som att Mona och t ex Bella kan göra någonting rätt enligt somliga.

  Svara

   Det finns säkert många saker hon gör som är bra. Om hon plockar upp efter hunden eller håller sig till högerregeln t.ex. Men att outa ett sådant här sms från sin dotter är INTE en av de bra grejerna. Hon försvarar sig gärna med att dottern godkänt publiceringen och så blir det säkert också i detta fall, men ingenstans verkar tanken föresväva henne att dottern kanske inte ska fatta sådana beslut då hon inte är vuxen. Det gäller nu och det gällde då hon publicerade om hur dottern kissade på sig och försvarade sig med näbbar och klor med att hennes (då mycket yngre) dotter sagt att det var ok och att hon inte var brydd. Vuxna kvinnan borde veta bättre!

   Svara

  Hennes lista, som länkades till, var ju…annorlunda. Lustigt att hon skrev att hon hade dåligt självförtroende/självkänsla (minns inte exakt vad hon skrev) samtidigt som hon i andra punkter hyllade sig sig själv som den bästa.

  Svara

  TILL ALLA ER SOM HJÄLPER! Tack, har postat flera svar men tydligen postar jag för snabbt..
  Min mamma kan tyvärr inte krya på sig, men bättre dagar än de sämre finns ju alltid 🙂
  Nu håller vi alla tummar som finns! Känns så löjligt att hetsa runt en parfym, men ni som förstår kanske förstår det viktiga. Det jag inte vill skriva. Det där med att jag vill ha kvar hennes doft…sen.

  Svara

   En som förstår och vars mamma har obotlig cancer.
   Jag har kollat på mitt H&M, tyvärr utan framgång. Jag hoppas innerligt att du hittar din mammas doft ❤️.

   Svara

   Jag kollar med en väninna som jobbar på ett H&M. Hon kan länsa lagret, om de har något 😉

   Svara

    Tack snälla, vad fina människor det finns. Jag kanske borde ge upp, det verkar helt omöjligt att få tag i enligt HM :/

    Svara

     Man ska aldrig ge upp. Om vi så ska vända upp och ner på varenda H&M i hela Sverige … 🙂

     Svara

     Väninnan hade inget på ”sitt” H&M, tyvärr. Återkommer när jag har frågat på de två butikerna jag har närmst.

     Svara

    Tack snälla! Jag hänger som en igel i kommentarerna här! Tack för alla tips som kommit in! Jakten fortsätter imorgon!

    Svara

    JenPen, jag tror jag vänt upp och ner på alla HM nu 🙁 HM i Sverige har bara Sverige och Norges status, nån som vet nåt om Finland?

    Svara

  Mona har haft lite dåligt med kommentarer ett tag nu så jag bara väntar på att det ska komma ett dramatiskt avslöjande om varför hon är i en djup depression som hon utlovade tidigare. Kommer inte över dock att det finns energi att driva egen webbutik, fika och shoppa för bra många tusenlappar om det nu ligger till så. Nya vänskaper som kommer och hon klickar med direkt, tarotläsningar vid akuta situationer i någons liv och alla dessa timmar i bil för att ta sig några hundra meter i taget i Stockholmstrafiken. Måste vara ett mående som …..tja…jag vet inte……..

  Svara

   Det har hon ju hintat om i över ett år nu: ”Kan inte berätta nu” ”Är i en livskris” ”Har en djup depression men kan inte säga mer nu”.

   Svara

  Ännu en person jag aldrig hört om förrän jag började läsa Bloggbevakningen, – Vem är hon ? Vad gör hon? Jo, har allt kikat på hennes blogg men fattar ändå inte ? Sömniga blogginlägg om högst vardagliga saker/händelser.

  Svara

   Hon är ”ingen”. En högst vardaglig kärring från arbetarbakgrund (uppvuxen i Jordbro) som hamnat i ”fin-hooden” i Bromma, som hon själv kallar det (där hon för övrigt verkligen INTE passar in) med utomordentligt dålig smak som kränger skit i sin webbutik till lättlurade tanter ute i landet (små samhällen/byar). Driver bolag (som konkar ett efter ett, eftersom det saknas likvida medel…) med maken, som är fd porrproducent. En loser, kort & gott (eller, ja – både hon & maken).

   Svara

    Det där känns ju som ganska många fördomar på ett bräde, men den om lättlurade tanter i byar undrar jag lite över. Tror du inte att man kan komma åt kunskapskällan Bloggbevakning utanför storstan?

    Svara

   Så komiskt när man ser folk här som frågar om bloggare – vem är hon, vad gör hon haha att det är så svårt att förstå att alla bloggare inte är några särskilda, eller kända för något särskilt utan att de är just bloggare och liksom blivit lite kända på grund av det.

   Svara

  Det verkligen knyter sig i min mage när jag läser här i kommentarsfältet om hur vissa behandlar sina barn och barnbarn.. Då jag har 2 fantastiska föräldrar kommer jag aldrig riktigt förstå hur ni känner men jag hoppas innerligt att ni gör det som är bäst för er själva och era barn. Dessa så kallade föräldrar har förbrukat sin rätt att få kallas för förälder, det är endast ett blodsband kvar. Jag hejar på er och er rätt till ett bra liv 🙏

  Svara

  Googlade runt lite på henne och jäklar vad hon har åldrats illa (taskigt men sant). Ser knappt ut som samma människa? Någon som vet vad hon gjort med ansiktet?

  https://goo.gl/images/Q8ntSk

  Svara

  Ursäkta men hur fan har hon kunnat göra denna intervju där hon säger att hin provat massor med dieter men att nyckeln till viktnedgång är att äta lite och ofta.
  Dessutom säger hon att BMI inte spelar roll? Människan har ju gjort en magsäckoperation/överviktsoperation (gastric bypass)

  https://www.expressen.se/halsoliv/du-ska-vaga-mer-an-du-tror–strunta-i-bmi/

  Svara

   Hade hon gjort det när intervjun gjordes?
   Det påminner i så fall väldigt mycket om det här – https://www.aftonbladet.se/wellness/article17476034.ab
   Hon glömde också bort att nämna för journalisten att hon gjort en GBP och hon hamnade till och med på löpet.

   Svara

    http://www.monasuniversum.se/om-mig/

    ”2010 gjorde jag en Gastric Bypass-operation och tappade 43 kg. Nu är jag normalviktig och skrynklig. Men fan så mycket lyckligare.”

    Så artikeln släpptes tre år senare.

    Hon verkar väldigt duktig på att glömma..

    Svara

    Det hade hon gjort, den gjorde hon 2009-2010 typ. Och hon fick den gratis. Märkligt med tanke på att hon hela tiden skrävlar om att hon vägrar äta grönsaker och aldrig i livet tänker motionera eller röra sig med egna ben, förutom att gå ut med hunden.

    Svara

  Känns lite dubbelt när du skriver att du inte tycker bloggare ska lägga ut privata saker men samtidigt lägger DU ut det DU anser vara för privat på DIN stora (betydligt större) blogg. Mona får ju skit för ALLT, som någon skrev, spelar ju ingen roll vad det än är hon skriver eller gör. Handlar det om välgörenhet ja då är det fel på det och det ska letas fel för att kunna hånas medans andra kan göra samma sak utan att få skit, ganska sjukt. Det är ganska mycket dubbelmoral här. Morallöst.

  Svara

   Antagligen för att det i slutänden visar sig att Mona för egen vinnings skull ger sig in i det. Det låter bra i början men sedan klingar det av och det dyker upp något annat som är mer spännande. Precis som med ”vackra vänner det klickar djefligt bra med på en gång”

   Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.