Säg hej till Zelda!

Jag har precis pratat med Foki och både hon och lilla Zelda mår hur bra som helst, samtidigt som storebror Baggiz håller på att rodda välkomstfest och tonfisktårta samtidigt som han håller ställningarna.

Tänk att det blev två bloggbebisar på samma dag! Vilken grej!

34 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Ååååh har gått in på fokis blog varje dag hur länge som helst nu och väntat på bebisen och nu är hon här! Älskar bebisar så mycket, kommer bli så mysigt att läsa om! <3

  Svara

  La denna kommentaren nyss under det andra bebisinlägget men lägger det här med eftersom det handlar om samma även om Foki kanske va lite lugnare på Insta än den andra tjejen.

  Känns så skumt att följa nåns förlossning via insta stories. Jag är inte särskilt mossig eller superprivat med soc med (fast har stängd profil o noga med vilka som följer pga lägger upp mkt på barnen) o insta fanns när jag födde mina två barn. Och visst fotades det en del men det fanns aldrig ens en tanke på att lägga upp detta på soc med. Fokus låg liksom på lite annat plus att det känns så privat? O tänk om nåt går fel? Jag kan förstå de som lägger upp fl-berättelse i efterhand men under själva förloppet när man inte har en aning om hur det kommer sluta. Ska jag känna: wow du lyckas lägga håret rätt o ta en selfie SAMTIDIGT som du föder barn el ska jag känna: hej där jag tror du har tappat känslan för den där linjen mellan personligt och privat. ??? Skulle gärna vilja ha en diskussion med utgången: Måste följarna verkligen va med precis överallt, även när du är på sjukhus t ex?

  Svara

   Jag känner väl mer typ; Grattis! 👶🎐🎀

   Svara

    Eh ok? Ifrågasätter kommentaren ovan om man ska säga grattis eller inte?

    Svara

     Eh okej? Skriver hmm det eller? Tagga ner

     Svara

     Anonym: så här står det i kommentaren….

     ”Ska jag känna: wow du lyckas lägga håret rätt o ta en selfie SAMTIDIGT som du föder barn el ska jag känna: hej där jag tror du har tappat känslan för den där linjen mellan personligt och privat. ???”

     Jag tänker allt har sin tid och sin plats under ett grattisinlägg från CamCam kände jag inget av ovan, som jag mer tyckte var rätt onödigt här ikväll, utan mer typ: Grattis!🎀👶🎐

     Linda: 😘

     Svara

     Alltsås lol! Varför ska anonym tagga ner? Kanske är det du Linda som ska tagga ner pga intar orimlig försvarsposition i ett kommentarsfält som liksom är till för diskussioner och lite hobbydiskussioner.

     Svara

    Tack för infon om vad du kände och vad du anser bör finnas med i ett kommentarsfält The real Hmm!

    Svara

     Var så god. Kände att det jag känner hade rätt till lika mycket plats som anonym kl 00,11. 😉

     Jag skrev ju inte att hen inte skulle skriva eller ens känna så, jag skrev enbart vad min reaktion på den kommentaren blev. Min reaktion. Grattis Foki! 😊

     Svara

     Haha det kan ju vara dagens skämt. Alla som hänger här vet att du inte anser att du har lika mkt rätt att ta plats utan mer att du anser att detta är DITT kommentarsfält för andra att kommentera på, the real Hmm. Men ändå. Du verkar ju inte förstå ironi så för att tydliggöra. Tack för absolut inget med tanke på att kommentaren inte har det minsta med Foki att göra. Inlägget handlar om att det är märkligt att följa nåns förlossning via sociala medier, känd eller inte känd.

     Svara

     Tänk då vet du m fl fel. Inget förvånande dock, ni verkar veta mycket fel.😁

     Vad ni borde veta är att jag anser att det är CamCams kommentarsfält. Förstår dock att logiska resonemang inte ligger för er. 😇

     *klappar er fint på huvudet*

     Svara

     Ojdå. Va det lite känsligt eftersom du måste lägga till nån slags härskarteknik? Synd du gjorde det för även om jag alltid undrat om du har nåt liv (pga verkar leva och andas genom denna blogg) så försvann den lilla respekten iom dina ovälkomna klappar. Usch, är du en sån som kallar tjejer i din omgivning för lilla gumman också?

     Svara

     Please jag har aldrig haft din repspekt. 😉

     Svar på din fråga, nej det gör jag inte. Men du får nog som så mycket annat fundera på vad som fick mig att skriva svaret ovan. Det här med orsak verkan verkar inte vara något som ligger lätt till för alla att greppa.

     Som man känner andra känner man sig själv. Är det möjligen så att du lever genom den här bloggen och likes från andra?

     Svara

     Fattar inte varför jag slösar min tid på dig men okej då! Du har helt rätt, du har aldrig haft min respekt. Tänkte linda in det lite men nä skitsamma. Kör du på dina härskartekniker om det får dig att känna dig nöjd med dig själv. Ditt sätt att skriva säger en hel del pm dig och nä, du och jag skulle inte vara vänner irl heller.

     Jag är inne på den här bloggen ett par ggr per dag för att det hör till mitt jobb att ha koll på vad som händer i den här världen men kommenterar ytterst sällan. Plus att jag gillar den. Det är också därför jag vet att du ständigt är i farten och kommenterar allt och inget. Själv skulle jag varken ha tid eller ork att engagera mig så mkt nonsens som du men kul för dig att du har så mkt tid över.

     Men det som fick mig att skratta högt var det här med likes. För vem var det som skrev inlägg efter inlägg om det här med gillamarkeringar när bloggen flyttade. Vem var det som var så himla nojig över att gillarmarkeringar försvann eller inte visades? Jo just det. Det var du! alla som hänger här vet vilken hang up du har kring det. Inget fel med för all tid men st

     Svara

     Klart att skit får skit tillbak. Vad trodde du?

     Ja visst ditt jobb😉😊

     Om du nu läste det ang likes så borde du läst resten också där jag tycker att tummen borde tas bort helt. Jag brukar ge all möjlig teknisk feedback till CamCam och har gjort så sedan bloggens begynnelse.

     Du måste förstå att jag inte skriver här för att bli gillad av alla. Jag har inget behov alls av det. Sedan så är jag duktig på simultanförmåga samt får många småpauser i min dag som snabbt fylls av att plocka upp mobilen. Du skulle bli förvånad över hur min dag ser ut.

     Så nu har jag gjort samma som du. Skrivit en kommentar helt i onödan som du inte alls kommer ta till dig.

     Ha en bra dag!

     Svara

     Kan man vara duktig på simultanförmåga?

     Svara

    Haha det var nog en retorisk fråga. Gratta Foki du, men varför här?

    Svara

     Eh du dum i huvudet på riktigt.

     Svara

  Så härligt, en sån kärlekschock med just första barnet som inte går att begripa innan <3 ska bli roligt följa dem!

  Svara

  Grattis Foki!! 🌸

  Svara

  Fortfarande nyfiken, bor hon kvar i Thailand?

  Svara

   Nä hon bor i Stockholm med Bill.

   Svara

  OT: Kollade precis på Paows insta story och såg att hon nämnde att hennes ex Mattias ska vara med i PH och hon kritiserar TV3 för detta. Bara undrar, men anmälde hon honom för misshandel?

  Svara

  Åh har följt båda två, så roligt att de fick samtidigt. Stort grattis! 😁

  Svara

  innan kommentarerna om samma jävla sak dyker upp, När ni kommenterar, skriv hur snabbt ni vill, sen innan ni trycker på sänd väntar ni typ en-två sekunder och voila inget ”du postar för snabbt”

  Svara

   Jag brukar alltid läsa igenom det jag skrivit innan jag skickar men får ändå att jg postar för snabbt. Kanske är det så att jag likt Blondinbella tillämpar speed Reading och läser igenom kommentaren på endast en sekund.

   Svara

    Japp så måste det vara 😂😂

    Svara

    Rör du skärmen medan du läser igenom?

    Svara

   Kan vänta 20 sekunder ibland, ta ett toabesök och sen vänta tre sekunder innan jag skicka….postar för snabbt😣

   Svara

   Nej. Ditt tips funkar inte alls.

   Ett annat tips, som jag har, är att skriva något under e-post. Exempelvis ”ksnskwksks@postarejforsnabbt” eller något annat trams, då brukar “postar för snabbt” försvinna från mig.

   Svara

  :/ men stackars katt som är så överviktig

  Svara

   Fast man är inte helt förvånad? Foki är ju väldigt gulli-gull av sig så hon kör väl på att tillskriva djur mänskliga känslor och beteenden, så att stoppa i katten snask är väl hennes sätt att visa kärlek. Trots att djur inte har samma känslomässiga band till ”godis”.

   Svara

    Fyfan vad ni är dömande. Jag har en kastrerad utekatt som ser ut så där. Inte matar vi sönder honom bara för det. Han är inte ohälsosam heller. Camcam har också feta katter ska inte ni kasta skit på henne också? Nej just det. Ni ska ta reda på fakta först hur det egentligen ligger till innan ni uttalar er. Jag kommer ihåg att Foki har svarat varför Baggiz är rund och det är fullkomligt normalt. Dom är nog de mest engagerade husse och matte. Flera veterinärbesök för hans hälsa och har matautomat hemma så att katten inte överäter. Men det är en utekatt, dom äter råttor och fåglar ute som man själv inte kan kontrollera. Vissa katter kan se större ut.

    P.s. Inget illa mot dig och dina katter Camcam! Jag har följt dig och vet att ni har räddat era katter och fått dom att gå ner i vikt. Dina katter ser så gosiga ut! Du är en hjälte!

    Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.