Extrapris på foliehattar!


Det är fan varning på stan snart!
Magdalena Graaf anklagas – inte bara för att ha varit en bricka i det enorma konspirationsspelet den 7 april utan också för att ha tagit emot pengar för att ”låtsas” vara ett vittne i rättegången mot Rakhmat Akilov, och nu riskerar hon att hittas av MC-gäng trots att hon skaffat en vakthund.
Bengt Nyström – du får ta och silvertejpa fast den där foliehatten extra hårt så den inte flyger av när du puttrar omkring i förorten på en trimmad Puch Dakota och delar ut flygblad om detta trots att ALLA ändå redan vet.
ALLA vet? Vad är det ALLA vet?
Vet ni?

THK har i alla fall sitt på det torra redan eftersom han aldrig går någonstans utan sin foliehatt!
Dock är han inte så bra på att köra moppe så han kommer nog tyvärr inte kunna vara så behjälplig, Bengt men lycka till1

Tack för tips!!

52 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Skulle inte förvåna mig.

  Svara

   Dags för lite Haldol…

   Svara

    ?

    Svara

  Tips: cissis nya ig inlägg

  Svara

   Är det svårt att skriva en halv mening om skit man tipsar om?

   Svara

    Är det så svårt att titta själv om man är intresserad?

    Svara

    Det handlar om att både TV4 och SR bokat av henne efter att det blev känt att hon utreds av polis. Hon tycker det är dubbelmoral eftersom TV4 hållit Martin Timell om ryggen bra länge och Jon hänvisar också till allt grejs kring Lotta B på SR.
    Så. Kivas inte mer nu.

    Svara

    Hennes ig är offentlig. Bara att kolla. Varför så otrevlig? Inte fått till det på länge?

    Svara

     Vilken diss… 🙄

     Svara

     Oj så fyndig 😂😂🙄🙄

     Svara

  Kan du inte skriva om att Bella vill försonas med sin pappa?

  Svara

   På ett sätt skulle det vara intressant att få en slags sammanställning över de saker hon har sagt/skrivit om sin pappa. Tex det här senaste om att hon aldrig flög när hon var liten (fastän hon var utomlands varje år) och hade en tydligen tuff barndom. Och att han aldrig skulle få träffa barnbarnen etc. Men å andra sidan känns det lite taskigt att hålla det ”emot henne”. Jag menar, flera av oss dödliga har valt att säga upp kontakten med våra föräldrar, eller blivit uteslutna ur våra föräldrars liv. Eller rent av återupptagit kontakten som sedan visade sig vara ett hopp-försök eller kanske faktiskt fungerade. Fast iofs kanske CamCam inte behöver skriva ett ”elakt” eller raljerande inlägg. Utan mer sakligt. Det här har Bella sagt/skrivit. Nu ska de ta upp kontakten igen. Det kanske kan inge hopp för alla oss med konstiga föräldrar.

   Svara

   Har hon sagt att hon vill det? När/var?

   Svara

    På en kommentar I hennes blogg idag.

    Svara

   Cynisk nu, men det låter ju som en typiskt säljande historia… Maskrosbarnet som bott ensam sedan 14 års ålder, bröt med pappan och sen försooooonades *snyft*

   Har dock inte läst om det stämmer, att Bella vill återuppta kontakten alltså, men stämmer det så är det väl genomtänkt strategi som med allt annat.

   Svara

  jävla idioter som skriver sånt här trams. min syster blev nästan påkörd av lastbilsjäveln men hann hoppa undan, blir så arg!!!

  Svara

  Haha jag läste Mcgäng som Mac Gäng, som en keff burgare på McDonalds 😂😂

  Svara

  Men vänta….finns det alltså konspirationsteorier om att terrorattacken på Drottninggatan var fake? Låter ju helt sinnessjukt att folk skulle fantisera ihop något sådant.

  Svara

   Ja! Jag fick läsa i en grupp på fb att det är en ”inhyrd person för att visa att svenska polisen kan utreda brott”.

   Svara

   Efter en snabb googling finns det tydligen folk som tror att allt va iscensatt och att ingen dog. De skadade/döda var sp kallade ”crisis actors”. Det är tydligen nån judisk konspiration med enda mål att skattebetalarna ska betala för hela kalaset.

   Svara

    Judisk konspiration? Jaaa ännu en grej vi kan beskylla judarna för… 🤬 lägg ner och sprid inte såna lösryckta rykten.

    Svara

     Anonym – Jag vet inte om du menar mot mig eller rent generellt. Jag skrev bara vad jag hittade som snabbgoogling om konspirationsteorier om det som hände på Drottninggatan. Jag håller självklart med dig om att det är fruktansvärt, tro inget annat. Jag kanske uttryckte mig lite otydligt i min kommentar, skyller på en allmänt burned out hjärna efter X antal timmars råpluggande de senaste dagarna 🙂

     Svara

  Heter inte folk med foliehatt alltid typ Bengt? 😅

  Svara

  Jag funderar mest på vad mc gäng skulle ha emot de som vittnat mot Rakhmat Akilov?

  Svara

   😂

   Svara

  Trimmad Puch Dakota? Det hade ju jag på 80-talet 😊 Jagade endast byns sötaste killar.

  Svara

   Har jag missat något, visst har hon inte en au pair ännu? Fantastisk journalistik, bara saxat citat ur podden utan att kolla fakta… 🙄

   Svara

    Alltså nu har knivis o bladis slutat länka varandra i sin profil. Innan stod det ju barnen <3 och knivmicke eller Sindy men nu har de tagit bort igen. Vad är det om?

    Svara

   Fler folk som får jobb 🙂
   Tänka positivt är bra också

   Svara

   Det här är så jävla respektlöst, folk diskuterar terrordådet och ni snackar om Bella?!?! Skärp er, tids nog kommer ett inlägg där ni kan gotta er och hata på Bella, det hör är inte ett sådant inlägg.

   Svara

    Folk är patetiska, tyvärr.

    Svara

   Stör mig på frasen ”bygga bolag” som hon slänger sig med HELA tiden. Det är liksom ingen substans bakom, bara tomma ord som skall låta bra. Bloggen då? Hon pratar bara om bolag hit och dit. I mina ögon är hon först och främst en bloggare som jobbar med marknadsföring av olika produkter, vissa är andras och vissa hennes egna.

   Svara

  Jag kan garantera att Ebba var väldigt levande och jag också garantera att Ebbas föräldrars liv är förstörda..så inget fucking fake

  Svara

   Ja herregud så bedrövligt😰 Stackars stackars föräldrar! Hur i helvete går man vidare efter något sådant😥

   Svara

  Svara

  Hur många kanaler får THK in med den hatten?

  Svara

   Alla kanaler som handlar om tonfisktårta 😂

   Svara

  Men alltså… va? Man blir ju mörkrädd över hur många idioter det finns. Sjukaste jag hört att det skulle vara iscensatt! Känner folk som såg saker de inte önskar sin värsta fiende att se.

  Svara

  Jag fascineras av konspirationsteorier. De kan vara fantastiska exempel på människors kreativitet och uthållighet och ge uttryck för något om samtiden. Men den här om Drottninggatan känns så torftigt och platt. Inget om några hemliga sammanslutningar som vill ta över makten och förvandla oss alla till viljelösa slavar. Istället har de hoppat direkt på ”lösningen” med amerikanska skådespelare.

  Men det kanske är det som finns att säga om vår samtid?

  Svara

  Fler vårdgivare har nu anmält Natural Cycles och det kan finnas ett större mörkertal av människor som har blivit gravida trots att de har använt appen: https://digital.di.se/artikel/natural-cycles-anmals-av-fler-vardgivare. Undrar vad Blondinbella kommer att säga nu… Är även de nya fallen endast exempel på slarviga använder? Låter isf som att appen är svår att använda och därför inte pålitlig.

  Svara

   *användare

   Svara

  Plötsligt inser man varför det finns skor med kardborrband för vuxna.

  Svara

  Puss och kram till THK ligga söt som vanligt. 😊😍

  Svara

  Så sjuk kommentar, hoppas bara att det är ett pucko som törstar efter uppmärksamhet och inte en riktig galning. 🙄

  Ps. Tycker det är pinsamt att BaLance var på vernissage och nu försöker kopiera konsten han såg.
  Dollartecknet och Chanel, märks att han är ett barn som inte har några egna idéer.

  Svara

   Din kommentar om Lance var också sjukt onödig. Märks att du är en elak vuxen.

   Svara

    🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

    Svara

  Har en fd kompis som raljerade på fb efter att der hänt om att det är fake, att alla vittnen är köpta osv osv osv. Hon bor inte ens i Sverige och var inte där, men hon visste med säkerhet att det inte hänt. Blev så satans provocerad att jag tog bort henne som vän. Så jävla empatilös och vidrig, usch.

  Svara

  Det som gör att folk hakar på konspirationsteorier är ju att det de facto förekommit lyckade konspirationer tidigare. Sen finns det ju en känsla av att världen skevar; man anar på nåt vis att saker inte alltid är som det ska. Även om vi lever i en fin demokrati så finns det ju händelser och skeenden som gör att man ser bakom kulisserna, och där finns en helt annan värld. Så det är fullt begripligt att sånt här uppstår. Spännande spännande.

  Svara

   Eh, va?

   Svara

  Jag tycker mig känna igen den här personens sätt att skriva + den märkliga mixen av mc-gäng, Graafs vakthund och Drottninggatan. Om det är den jag tror att det är rör det sig om en person som är allvarligt psykiskt sjuk (med förföljelsetendenser, så det finns anledning att inte uppmärksamma hen mer än nödvändigt). Tror/hoppas inte att det är nån vida spridd konspirationsteori.

  Svara

   Jo det är det. Tyvärr.

   Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.