Igenkänd?

Jag kan inte låta bli att tro att Bella nog faktiskt skulle bli en smula besviken om hon besökte Astrid Lindgrens Värld och INTE blev igenkänd.
Hela hennes varumärke är uppbyggt kring det och att inte bli igenkänd skulle vara ett enormt nederlag och en stor besvikelse.
Hon lägger fram det på ett sätt som ska framstå som att hon är trött på det eftersom det ju är ”rätt sak att säga” men den dagen folk slutar känna igen henne kommer nog mycket av hennes karriär vara över – i alla fall i sin nuvarande tappning.
Hur ska hon kunna vidhålla att hon är hela Sveriges svar på Oprah Winfrey om ingen känner igen henne? Alla känner väl igen Oprah?

Jag tror att Bella kan åka till Astrid Lindgrens Värld lika mycket som hon kan dejta i Sverige men ett sådant medgivande skulle hyvla bort några centimeter på den höga piedestal hon placerat sig själv på och det kan ju aldrig vara bra för affärerna, eller hur?

137 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Tänker att det är vi småbarnsföräldrar som åker dit med våra barn och vi har fullt upp ändå. Tror knappast någon skulle stoppa henne där, förutom om hon försökte tränga sig i kön.

  Svara

   +1😂

   Svara

   Haha 🤣🤣

   Svara

   Instämmer! 🙄 Hade nog knappt sett folk runt omkring då jag är fullt upptagen med att hålla koll på mitt lilla yrväder.

   Svara

   Tränger sig i kön skulle hon garanterat kunna göra, vi vet ju hur hon beter sig på krogen.

   Svara

   Nu kom jag på att vi såg en kändis när vi var på ALV förra sommaren. Kan dock inte för mitt liv komma på vem det var. En kvinna som hade något rosa på sig kanske? Så intresserad var tydligen jag av kändisar när jag sprang efter mina barn 🙂

   Svara

   Konstigt att prinsessan Estelle kunde gå på öppna förskolan i Solna tillsammans med päronen men BB kan inte besöka en nöjespark 🙄

   Svara

   Hahahaha

   Svara

  Tror snarare hon annonserar ut mellan raderna att hon vill att dom kontaktar henne och erbjuder sig att ha en dag för endast henne och barnen och inte släppa in allmänheten.

  Svara

   +1

   Svara

   Hon kan ju väl göra som Oprah och bara boka hela parken för sig själv och barnen? Om privat-jet är ett rimligt mål så borde väl Astrid Lindgrens Värld för en dag också kunna bli verklighet.

   Svara

    Men så trist för barnen, att bara vara där ensamma i en stor park, utan andra barn att stimma och stoja med. Stämningen i parken måste ju kännas ödslig och jättekonstig om där bara finns den egna familjen….. Usch!

    Svara

  Jag hade troligen inte känt igen Bella, eller någon annan influencer för den delen. Hade kanske tyckt att hon såg bekant ut men knappast mer än så

  För något år sedan när jag var och shoppade på NK, tror jag, så höll jag på att gå rakt in i Carola. Jag reflekterade inte vem det var, sa bara ”oj, ursäkta” och gick vidare. När vi gått några steg säger min kompis att det ju var Carola. Oops! 😂 Nåja, ingen skada skedd o h jag brukar då alltid be om ursäkt om jag går in i någon.

  Svara

   Som jag brukar säga: alla äter och skiter. Där är vi alla lika 😝😂

   Svara

   Hahaha själv jobbade jag i garderoben på en nattklubb i Uppsala en valborg (galet i Uppsala då!). Det var en kvinna som uppträde sig förjäkligt i kön och som hela tiden sa till mig ”du, gumsan, min väska nu tack, lilla vän” typ. Trängde sig och allt. Så gick in till kollegorna i garderoben och utbrast ”det är någon bimbo där ute som ser ut som Magdalena Graf som vill ha sin väska!”. Bad min kollega gå ut med väskan. Hon kommer sedan tillbaka och säger ”du, det var Magdalena Graf”. Så bra koll hade jag 😂

   Svara

    Kan ju tillägga att jag inte har för vana att kalla folk för bimbos men hon gick verkligen på mina nerver🙄

    Svara

    Har också sett henne ute i Uppsala (brukade hon frekventera partylivet där för några år sen? 🤨) Kändes mest som hon och hennes gäng var lite för fulla och pinsamma och kanske en liten aning för gamla för att vara det. Men det kan vara att jag var ung på den tiden och därför tyckte så 😝

    Svara

     Tror jag tyckte lika 😅

     Svara

  Jag är nyfiken på hur rimlig siffra 120 000 kr är, som Isabella nämnde som sin fasta månadskostnad i Alex Schulmans podcastintervju. Med tanke på att hon har en städerska som kommer varje dag, en kock på heltid och någon som fixar med huset så känns det som att bara det borde kosta ännu mer när sociala avgifter är inräknade.

  En annan rolig kommentar i intervjun var hennes tips på att spara energi för ökad produktivitet: ”Umgås inte med nån gammal mormor!” #sympatiskt

  Svara

   Jag räknade ut för ett tag sen att hennesmånadslön efter skatt borde vara runt 120000 kr, så isf kan hon knappt spara några pengar alls varje månad. En sann ekonomiska är vad hon är…

   Svara

    120 000 kr/månad är väl totalkostnaden för de som jobbar i Löwengrip Invest (”en assistent som bland annat koordinerar kalendern, en advokat, två fotografer som fotar till bloggen och sociala medier, en person som hjälper till med Isabellas redovisning, en person som bokar hennes resor och en makeup-artist som sminkar henne”) dvs bolagets kostnader och de som hjälper Bella i hemmet och med barnen vilket är privata kostnader.
    Om Löwengrip Invest drar in minst en halv miljon i månaden så är det inga extrema kostnader.
    Jämfört med Kardashians som säkert tillsammans försörjer minst ett team på 100 personer så är det småpotatis 🙂

    Svara

     Nej, hon sa att 120.000kr var privata utgifter.

     Svara

   Hoppas bara att kostnader för personal i hemmet inte hamnar i Bellas bloggbolag utan att påföras Bella som förmån. Då kan det bli dyrt med skattetillägg mm.
   Privata levnadskostnader måste man betala själv med egna (beskattade) pengar även om man kan tycka att kostnaderna är en förutsättning för att man ska kunna jobba effektivt. Skatteverket har många exempel på sådana kostnader i bolag som inte på korrekt sätt blivit förmånsbeskattade hos bolagets ägare.
   För övrigt är det väl endast EN person som hjälper Bella med att handla, laga mat, tvätta och även vid behov hämta barnen på förskolan? Hembiträdet och kocken är en och samma har jag fattat.
   Sen är det någon form av extern städhjälp som dyker upp då och då men städhjälp hade Bella innan hon skaffade hembiträde.

   Svara

    Nej, Isabella sa i intervjun att det är 3 olika personer som hjälper henne hemma.

    Svara

     Hon har redan börjat räkna in den amerikanska au-pairen då, eller?

     Svara

     Kan hon eventuellt räkna in livvakten i detta? Eller att hon har två hembiträden som turas om?

     Svara

     Hon kan knappast ha en livvakt på permanent basis. Har för mig att personskyddet på SÄPO säger att det krävs åtta heltidstjänster för att ge någon personskydd 24/7 dvs en kostnad på över fyra miljoner kr under ett år. Det vore ju helt orimligt att Bella skulle ta på sig en sådan utgift. Nej, den där livvakten dyker upp i samband med konkreta hot och inte under några längre perioder.

     Svara

     Med tanke på hur personalen på kontoret jobbar kanske det är 1 stackare som jobbar för 3?

     Svara

    Hon hade tydligen en assistent som köper alla hennes kläder också.

    Svara

     Köper och köper. Hämtar sponsrade kläder som ska visas upp.
     Det är väl stylisten Sascha förmodar man. Hon ersatte Emma.

     Svara

   Det där med kocken var lite skumt. Tycker hon svarade lite halvt när Alex nämnde kocken. Var det inte allt-i-allon hemma som även gjorde maten? Har för mig att hon sagt det innan. Stor skillnad på en eller två tjänster!

   Svara

    Det var Alex som började räkna upp de olika personerna som hjälper henne hemma och bella sa inte som det är, att det är en och samma (vilket det är) som sköter allt, utan var snarare inte sen med att hoppa på det tåget. För det låter ju bättre med tre som sköter markarbetet än en.

    Svara

   Jobbar i städbranschen.. Låt säga att Bella har städerska/kock (ponera att det är samma person) 3-4h om dagen som städar iordning lite samt far o handlar o ställer iordning middagar. Städa behöver man knappast göra dagligen men denne kanske bäddar o gör lite olika saker varje dag enligt nån typ av schema. I vårt företag tar vi 450 kr/h för städning. Lägg på extratjänster på det då så låt oss dra till med överpris på 650 kr/h x 4h om dagen x 5 dagar i veckan (helgtid verkar ingen vara där). Då har vi en summa på: 52.000 kr i månaden inkl moms. Sedan har vi RUT på det så slutsumman blir således 26.000 i månaden för städ och ”kock”. Nu tror jag inte personen i fråga spenderar 4h om dagen hemma hos Bella så vi kan ju dra ner den summan lite tippar jag på

   Svara

    Hon säger ju att hon har en person som hjälper henne hemma på heltid. Antar att det är 8h/dag? Måste vara lättarbetat då hon reser 150 dagar per år?

    Svara

     Det tar dock tid att rensa ut gammalt ur kylen och fylla på med nytt. Krävs minst en halvtid bara för kylen 🙂
     Hur många gånger har inte den välfyllda kylen visats upp på Instastories?
     Man kan tro att det är något på en deli.
     Frågan är bara hur mycket som hinner gå åt innan
     det blir gammalt med hänsyn till hur ofta Bella äter ute på krogen och inte hemma…

     Svara

    Misstänker att hon haft en au-pair hela tiden. Jag var au-pair i land ekonomiskt jämförbart med Sverige och städade, lagade mat ibland & skötte barnen. Jag tjänade hela 3 500 kronor/mån, vilket var vad alla mina au-pair vänner också tjänade. Arvodet kanske ligger på max 5 000 kr i dag? Svart arbetskraft är billig & villig 😁

    Svara

     Bella får mycket cash när hon säljer kläder som hon fått att visa upp.
     När det kommer in nytt i garderoben lämnas det till försäljning på Sellpy.

     Svara

    Max RUT är 100k/år så efter två månader skulle det vara slut på avdraget.

    Svara

   Kocken och städerskan är samma person. Även hen som väntar och lämnar barnen ibland också

   Svara

    Hon har alltså köpt sig en mamma/mormor? Glamouröst!

    Svara

   Fy fan va tjaskigt sagt. Klart man ska umgås med sin äldre släkt, en dag är de borta.
   Hoppas inte Bella får ärva något av sin släkt när hon säger sådär! Fy va ruttet!

   Svara

  Storhetsvansinne??
  Blir hon ens stoppad på gatan i Stockholm?
  Inte? Ja då är nog inte chansen eller f’låt risken så stor på ALV heller 🙄

  Svara

  Men haha vad fan?! Den erfarenhet jag har av att träffa på kändisar är att man märker ju DIREKT om de verkar vilja hälsa på fans?! Om ”kändisen” möter blicken, ler tillbaka/säger hej osv så kan man ju fråga om bild etc. Om någon inte verkar notera en/ingnorerar en är de inte mottagliga att prata och det tror jag 99% av folk märker och respekterar?

  Ok inte om du är Obama kanske men är du Isabella Löwengrip lär det ju vara noll problem…

  Svara

  Nu kokar du riktigt tunn soppa på en mkt liten spik igen.

  Svara

   Soppa är gott!

   Svara

    Ja det verkar som folk tycker det. Oavsett hur tunn, intetsägande och smaklös den är så smaskar folk högljutt.

    Svara

     Nää, jag sörplar hellre när det är söppe 🙂

     Svara

  Min första tanke var ”Astrid Lindgrens värld = Barnfamiljer som har fullt upp med att jaga sina barn och njuta(?) av sagovärlden, vem fasen skulle bry sig om Blondinbella är där? Läser dom ens hennes blogg?” Tänkte sen att det isåfall är mer troligt att Gröna Lund vore svårare – Men insåg då att mina yngre syskon som är 13-17 år gamla inte ens vet vem hon är. Var ligger egentligen hennes läsares ålder på? Jag är 27, läser bloggen för att jag följt henne sen hon började då vi är i samma ålder men handen på hjärtat – jag skulle Aldrig be om en bild eller ens reflektera särskilt mycket om jag såg henne in real life?!

  Kissie och Kenza tex kan jag tänka mig blir stoppade ibland då deras läsare ligger i den åldern då tonåringarna vill ha en bild med sin blogg-idol men jag har så svårt att se Bella bli stoppad på stan sådär!? Ännu mer Astrid Lindgrens värld…

  Sveriges svar på Oprah? Nja, snarare Sveriges svar nr 2 på Pernilla Wahlgren.

  Svara

  Jag tror hon fiskar efter att Astrid Lindgrens värld ska höra av sig till henne om att dom ska ha öppet en dag bara för henne och hennes barn 😂😂

  Svara

   Exakt, hennes ”får undersöka vidare” och att hon nämner stället och pratar gott betyder enbart att hon hoppas på att dom ska ringa henne och ge henne ett vip-paket eller liknande som hon tycker hon ”förtjänar” för att ge dom lite reklam.
   Hur kan man inte se genom henne?

   Svara

   Exakt vad jag tänkte också när jag läste inlägget 😂😂😂 och kunde se framför mig hennes besvikelse över att inte bli kontaktad av dem heller efter detta fiskande. Hallå hon är ju Sveriges svar på Oprah? Varför skulle inte ALV hålla öppet endast för hennes några timmar? Lol

   Svara

   Kanske i utbyte mot en deo!

   Svara

    Hahahaha ja eller schampoo 😂😂😂

    Svara

   I så fall vet hon inte att på ALV är ju hela grejen skådisarna, hur många kan var aktiva på en dag? Uppemot 100 vuxna och barn? De kan ju inte ha extraöppet för ett fåtal besökarna liksom.

   Svara

    Näää det förstår jag oxå 😂! Men frågan är om bellis förstår det ….

    Svara

  Barnen på ALV är nog mer intresserade av Pippi än blondinbella 😂

  Svara

  Såg att ett av Bellas mål var att återförenas med sin pappa – fint ändå tycker jag!
  Det har ju spekulerats mkt kring om den brutna relationen berodde på Odd….kanske det var så? Hoppas oavsett att de hittar tillbaka till varandra på ett sätt Bella (och pappan) mår bra av!

  Svara

   Vart står det? Hittar ingenstans :/

   Svara

    Bland kommentarerna – som ett svar på en fråga☺️ på inlägget där hon skriver om ”personliga mål i karriären”

    Svara

   Äh hon lägger ju mest bara ut lite beten om det för att öka på nyfikenheten. Ungefär som sharkboy.

   Svara

    Men tror du? Jag tror hon kommer vilja träffa honom nu – känns som de bröt pga av att Odd typ övertygat henne om det!

    Svara

     Hon bröt väl med sin pappa långt innan hon träffade Odd? Eller blandar jag ihop åren? I övrigt så får man väl tro på att Odd och Bella tycker väldigt olika om familjelivet men varför skulle Odd påverkat Bella till att bryta med sin pappa? Hon är ju LÅNGT ifrån en maskrosbarn men har man följt bloggen så verkar pappan inte ha varit ascharmig eller särskilt peppande.

     Svara

     Hon bröt med sin pappa hösten 2012- då hade hon redan träffat Odd.
     Det var efter ngn kommentar eller inlägg som hon skrev där hon beskrev hur ”ngn” öppnat ögonen på henne och fått henne att inse hur hennes pappa var på riktigt – och man trodde då att detta var Odd!

     Svara

   Bellas pappa har polisanmält Odd för en mängd saker, men samtliga anmälningar har lagts ned i princip samma dag och aldrig lett till åtal.

   Svara

    Källa?

    Svara

    Eller hur, källa på det tack! Vad skulle han ha polisanmält Odd för?

    Svara

  Jag har ändå varit ett stort fan av Bella (inte så mkt längre….) – men – jag har svårt att se att jag skulle stoppa henne och barnen om jag mötte den på tex ALV?!

  Dels för att jag har tre barn med mig varav två behövs ha lite koll på och dels för att i vuxen ålder ska det nog till liiiiite större personer för att jag skulle tycka det var värt att stoppa dem – och vad skulle man göra om man stoppade henne?😂

  Svara

  Ha ha alltså tror hon på allvar att barnfamiljer skulle bry sig om henne på ALV? Hon är nog knappast den enda ”kändisen” som tillbringat en helg där.

  Svara

  OT (förlåt!) – En av mina första gångar jag skriver här.

  Min killes familj smygdissar mig konstant, kollar snett, skäller på mig ofta för mycket märkliga anledningar (exempelvis att jag blött ner bordet med mitt vatten, att jag inte väntar med att äta, att jag pratar för högt), pratar nedlåtande till mig, utesluter mig, bjuder mig inte till familjeträffar men resten av släkten, säger att min klädsel är olämplig, beter sig kallt mot mig, pratar ihop sig mot mig och är allmänt bara fruktansvärda i sitt uppförande mot mig.

  När jag berättar till min man kan han ibland stötta mig och har försökt prata med dem (hjälper inte ett dugg, blev bara värre eftersom de verkade bli offended av att jag hade sagt illa om dem/de inte alls tycker att de gjort det); men de senaste gångarna har han börjat säga att jag överdriver, är patetisk, att han med egna ögon har sett att ingenting händer och att de är ”oskyldiga”. Jag tycker det är fruktansvärt att någon ens kan förminska problem så, vad tycker ni? What to do?

  Svara

   Gör slut !! Varför ska han och hans familj ge dig en massa skit finns så mycket bättre killar och familjer där ute !

   Svara

    Att göra slut är inget alternativ eftersom jag älskar min man mer än vad någon utomstående (hans familj) kan påverka. Det kommer de inte att kunna ändra på. Jag önskar bara att vi var mer ”on the same page” och att jag inte hade behövt förklara att ett sådant beteende inte är okej alls, även om det – när han är där – bara handlar om små ”halvtaskiga” (aka glåpord/hånande) kommentarer eller liknande. Eftersom de inte alls beter sig på samma sätt mot honom – eller kommer med de grovaste kommentarer när han är i närheten, är det svårt att ”övertyga” honom. Jag antar, som någon skrev, att problemet är att jag inte är tjejen de hade hoppats på, och att det är därför jag råkat ut för det – Annan rimlig förklaring finns inte i min världsbild.

    Svara

     Ja då har jag tyvärr inget annat att säga !!som sagt var jag tycker du är värd bättre men vill du stanna kvar i relationen och ta skit från honom/ familjen så gör det ! Hoppas att det löser sig !

     Svara

     Alltså ska man behöva säga till någon att något är fel när det är uppenbart? Jag hade gjort slut på en jäkla sekund, vem är dom att förnedra dig.. han tar ju deras parti genom att utesluta dina känslor och låtsas som att deras beteende inte existerar. Hur blir det i framtiden? Nej, men lycka till.

     Svara

    Förstår att en kan vara kär och inte vilja göra slut. Men han kallar dig patetisk? Det är otroligt respektlös och jag är lite på samma sida med att du borde göra slut. Det finns fler där ute i världen. Du är värd bättre och respekt!

    Svara

   Har du någon gång funderat på om det kanske inte handlar om dig, personligen? Jag var för några år sedan tillsammans med en kille vars familj aldrig var särskilt förtjusta i mig – trots att de aldrig lärde känna mig. Jag fick dock aldrig några elaka kommentarer, men ibland säger tystnad en hel del också. Jag insåg dock tidigt att det hela handlade om att jag inte kom från samma land, pratade samma språk eller delade samma religion. Jag var alltså stämplad långt innan de ens träffade mig, för jag var inte good enough för deras son. Min pojkvän satte sin familj väldigt högt, vilket jag inte klandrade honom för. Familj är svårt. Jag kommer själv ifrån en väldigt sammansvetsad familj, dock har de alltid varit förstående och alltid försökt respektera mina val i livet. Han valde dock att göra sin familj nöjd, och idag är jag lycklig över att det blev som det blev. Är idag i ett lyckligt förhållande med fina svärföräldrar.

   Jag tycker du borde göra dig själv en tjänst och antingen konfrontera dem, eller inte göra dig själv besväret och gå vidare med ditt liv. Din kille verkar inte vara där än. Du förtjänar alltid det bästa, glöm ALDRIG det.

   Svara

   Det där hände min mamma, pappa stöttade inte för han såg inget…. dom gjorde så bakom hans rygg. Blev enorma splittringar tyvärr.
   Fundera på när det händer, vilka som är i rummet, vid vilka tillfällen. Du ska inte behöva ha det så eller vistas i situationer där du mobbas. Ingen ska mobba dig eller ha en dålig attityd till dig, det inte bara respektlöst mot dig, det är respektlös mot din man också, att dom gör så mot hans partner.

   Läs på om hur man ska bemöta kritiska människor, där kan du få bra råd. Och din man ska inte säga sånna saker, det är glåpord och han börjar delta i den psykiska misshandeln kanske för att han känner att han ”slits mellan två stolar”, men det gör han inte egentligen, hans lojalitet ska vara med dig. Du är inte patetisk eller känslig, din gräns går där du sätter den och den ska respekteras av ALLA.
   Lycka till!

   Svara

   Kan du inte prata med dem en och en, kanske börja med hans mamma. Bjuda på en fika och på ett snyggt sätt försöka luska vad hon skulle ha emot dig? Eller börja med något syskon om de vet något. Fungerar inte det så börja tokvägra att följa med till hans familj. Ibland kan det hjälpa att ta in en neutral tredje person i konflikten, de flesta kommuner har så man får gå på iallafall ett familjerådssamtal gratis, ta då upp att det känns som han har valt sida och att du känner att han inte står upp för dig. Lycka till!

   Svara

    Håller inte alls med. Det är bara förnedrande mot sig själv att vända ut och in på sig för att behaga någon annan. Den som beter sig illa får ändra på sig.

    Svara

   Hade jag varit du hade jag ställt ett ultimatum till din pojkvän: säg till dom på skarpen att ändra sig, annars tänker jag aldrig mer träffa dom. Det är ju inte du som beter dig som skit, så du ska verkligen inte behöva vrida och vända på dig för att göra dom nöjda. Om din pojkvän inte stöttar dig nu så kommer han nog aldrig göra det i detta fall, och då kanske det är bra att fundera på om du orkar ha det såhär resten av livet?

   Svara

    Om du orkar, nästa gång du är där och de håller på. Ställ dig upp och fråga – vad har ni emot mig, varför beter ni er elakt och vad får ni ut av det? Jag blir ledsen och känner mig inte välkommen.

    Att ställa frågan rakt ut och meddela dom att de gör dig illa och ledsen kan avväpna de flesta och få dom att se nyktert på situationen och förhoppningsvis inse hur de beter sig.

    Testa och se. Och annars tror jag på att vägra följa med dit igen. Detta hände min mamma och hon vägrade sätta sin fot i min pappas hem till slut. Hon och pappa flyttade dessutom 40 mil därifrån. Bra beslut tycker jag men trist för mina farföräldrar som fick träffa sina barnbarn ytterst sällan som straff.

    Svara

   Hej! har liknande problem. Jag älskar min kille så att gå skilda vägar är inget alternativ. Jag struntar i min pojkväns familj helt istället. När de har släktmiddagar så kan du ex gå och träna, fixa naglarna, gå på bio med vänner 🙂 <3

   Svara

  Gabjoss har skrivit recept på havregrynsgröt på sin blogg.. det dummaste jag sett.. havregrynsgröt… svårt… 🤣 Och toppat med några bär.. no shit, det syns inte alls.,

  Svara

   Gillar henne för att hon är snäll och skriver allt i välmening – men ibland, som nu – är det fan svårt att skriva mer meningslösa inlägg än hon gör… Tror dock att hon ibland slänger upp inlägg ”bara för att” och för att man som läsare ska känna att hon uppdaterar ofta, men jag föredrar ändå kvalité framför kvantitet.

   Svara

   Glöm inte noteringen att det minsann var fler bär innan kortet togs – så att vi inte tror något annat!!!

   Svara

    Nej nej, klart hon har mycket mer bär på sin gröt! 🤣

    Svara

  Eftersom Bella verkar oförbätterlig undrar man ju vilka det är som fortfarande försvarar henne. Nu har hon ju ytterligare en gång visat hur hon ser på ”fotfolket”, att hon använder barnen för sympati-inlägg innan släppet av en produkt, och allt annat hon kommer med är provokation/utstuderat planerat.
  Hur kan nån på riktigt tycka att hon blir mobbad?? Snacka om att kränka riktiga mobboffer.
  Noll samvete har hon uppenbarligen, totalt iskall.

  Svara

  Självklart kommer folk inte stoppa henne på Astrid Lindgrens Värld. Nu får hon ge sig och komma ner på jorden lite. Ingen är SÅ mycket fan av henne att hon inte kan visa sig bland folk!

  Svara

  Men om hon har ett helt team med sig, en som filmar, en som sminkar henne och tre livvakter kommer hon att väcka uppmärksamhet.
  En avsminkad Isabella som inte fjantar omkring och bara är familj är nog helt OK, det är divalaterna som man lägger märke till.

  Svara

  Hon kan väl gå med resten av känn-igendisarna när det blir VIP-premiär. Är så trött på denna Blondiebells

  Svara

   Korvisk – Tydligen inte tröttare än att du kan läsa om henne OCH kommentera 🙄

   Svara

  Kanske jätte konstigt det här men jag är faktiskt ganska nyfiken på hur ”känd” hon är egentligen. Åldersgruppen verkar vara mellan 25-35 år som följer henne. Hur många av dom brukar gå fram för att ta en bild? Speciellt på ett sådant ställe? Tror inte det är så jobbigt som hon säger. Majoriteten av min umgängeskrets vet inte vem hon är och då är vi lika gamla. Så tror hon kan chilla. Har bara läst hennes blogg ett fåtal gånger och jag tycker bara att hennes ego är större än hon själv. Hon är säkert jätte duktig med det hon gör det tvivlar jag inte på. Men tagga ner med egot tack

  Svara

   Med tanke på att en av Sveriges största bloggar skriver typ minst ett inlägg om dagen om Bella och att det genererar typ ziljarder kommentarer här samt på Bellas blogg så kan man diskutera vem det är som ska chilla.

   Svara

    Butthurt?

    Svara

     Butthurt? För vaddå? Speglar min kommentar någon som helst personlig kränkthet?

     Svara

  Blondinbella säger ju hela toden att hon jobbar så hårt, hårdare än de flesta andra, att hon har ett högt tempo och springer. Vaaad i hennes liv har högt tempo och vaaad är det som är det hårda jobbet? Springer gör hon säkert dock, från föningen till makeup-artisten och klädprovning.. 😅

  Svara

   Jag antar att det är ett hårt jobb att bygga framgångsrika företag.

   Svara

    Ja det är säkert många i hennes företag som är grymma på sitt jobb och jobbar hårt, men min fråga är vad Hon gör som är ett så hårt jobb?

    Svara

    Det är det säkert…men Bella delegerar byggandet till andra och verkar mest fokusera på att bli klädd, fönad, sminkad och ta med sig lite nya produkter hem för att testas. Har väldigt svårt att se, och därför respektera, hur hårt och mycket hon arbetar.

    Svara

     ”Verkar” är liksom ledordet här. Hur kom du fram till dessa slutsatser? Att hon delegerar byggandet till andra? Att det just du inte ser finns inte?

     Svara

   Problemet är att hon inte har något att jämföra med.

   Svara

  Men på tekniska museet och Skansen springer hon hela tiden, vad är skillnaden????? Tror det går att vara mer anonym på ALV då folk knappast åker dit för att spana på kändisar. Hallå- storhetsvansinne. Sätt på dig en keps, problemet löst!

  Svara

   Hon driver. Varje inlägg har en baktanke, som hon sa själv i schulmanshow

   Svara

  Men nu ska hon ju dejta utomlands i påsk så lilla hajen har något att se framemot.

  Svara

   Har hon haft dom någon högtid sen skilsmässan? Midsommarafton skulle hon till italien och vila upp sig, julen var bara förmiddagen, nyår var hon i maldiverna och nu påsk Italien.

   Svara

  Vem är Per Rydberg som är skriven på samma adress som Isabella?

  Svara

   Det är hennes pappa.

   Svara

    Ett gammalt telefonabonnemang från den tiden han hade hand om Bellas ekonomi. Per Rydberg bor i Vasastan.
    Kolla inte hitta.se om du vill veta var någon är folkbokförd. Ratsit, merinfo eller upplysning har aktuella uppgifter.

    Svara

   Stalkervarning på dig ju…varför slå på Bellas adress?

   Svara

   På birthday står hon ensam på sin adress

   Svara

  asså såklart något överdrivet men samtidigt kan jag tänka mig att som känd så känner man sig nog säkrare om man åker med någon och inte är helt själv med barnen. Kan bara se till mig själv, jag vill helst ha någon med mig när jag åker iväg med barnen på äventyr. Man blir säkrare. Sen så tror jag som många andra att det nog inte skulle vara någon som skulle stoppa henne där. Som sagt, alla har fullt upp med sina barn och är nog mer uppmärksamma på sina barn än om blondinbella skulle gå förbi.

  Svara

  Hoppas hennes barn får åka till roliga ställen som ALV och liknande tillsammans med sin pappa, för en normal upplevelse som inte innehåller posering för foton, mammas anställda som springer runt eller som ska läggas upp som ett annonssamarbete på en blogg. Herregud, kan människan inte lägga på lite på sin månadsbudget om 120.000 så att det räcker till osponsrade aktiviteter med barnen.

  Svara

  När vi har där i somras traskade Carolina Gynning omkring på ALV. De gick före i lite köer och så, och hördes överallt. Men jag såg inte en enda människa springa efter dem..

  Svara

   Really? Gick före i köer?!

   Svara

    Oh yes! Hon och hennes man hade gett sig på att de skulle vinna priser till barnen. Reglerna där är att man får köra ett spel en gång, sen ställa sig i kön om man vill köra igen. Men de och deras vänner stod där och körde gång efter gång. Inte barnen (vilket vore det naturliga) utan de vuxna. Så när mina barn hade köat bakom dem i 10 minuter gav de upp och gick till ett annat spel..

    Svara

     Fan vad grisigt!

     Svara

  Kan det vara så att Isabella fiskar efter att pojkvännen skall hänga med? Han verkar ju inte speciellt intresserad av familjelivet men eftersom Isabella ändå har barn vill hon säkert att han skall dela det med henne?

  Svara

  Vad skulle du göra utan Bella Camcam? Du livnär dig på henne

  Svara

   Helt klart! Jag skulle känna mig både naked och exposed utan henne.

   Svara

    Jag också! En liksom vill gotta sig i eländet…

    Svara

  OT
  Hej på er, läser inte så många bloggar men kollar lite här dagligen. Jobbar varannan helg, hänger med på öppet spår när jag kan. Jag gillar er! För att återkoppla till mellohänget, var tvungen att prova Polly zoo, visste inte att det fanns, konstigt nog. De var sådär tyckte jag. Vanliga är bättre, eller de där vanilj o lakrits som fanns ett tag. En liten baggis såhär på kvällskvisten, ha det bra allihop💚

  Svara

   Tips: prova Polly bilar om du inte redan gjort det. 🙂

   Svara

    Gjort! Skapliga 🤗

    Svara

  Jag bor runt omkring Vimmerby. Om jag ska vara ärlig, ingen hade stoppat henne. Ingen… Kanske några tjejer i 20års åldern men inga andra.

  /🤦🏽‍♀️

  Svara

  Jag tror Samir och Viktor ska försöka undvika ALV men bloggeliten har nog inga större problem att ta sig fram obemärkt där.

  Svara

   Haha, sant, alla med fans i dagisåldern bör kanske akta sig!

   Svara

  Bra skrivet cam! Synd att jag fick scrolla igenom typ hundra kommentarer för att kunna skriva detta? Kanske nåt att ordna i framtiden 😊

  Svara

  Jag skrev på Bellas blogg att det är Vimmerby vi pratar om. Och de som är där är barnfamiljer. Och att typ 99% av dem aldrig ens hört talas om henne. Min kommentar släpptes inte igenom. 😂

  Svara

  Jag skrattar ihjäl mig åt alla kommentarer här. Det är ju EXAKT det hon vill uppnå.

  Svara

   Fast hon vill nog ha dom på sin blogg och inte här.

   Svara

   Säger ju detsamma (vilket jag sagt sen denna blogg startade), allt är planerat av henne och nu har hon erkänt det också i Schulman show..

   Svara

  Hon försöker stajla om sig till Diana efter att ha sett en dokumentär om henne. Tror helt ärligt att hon blev mer tänd på att bli så känd. Så jävla äckligt.

  Svara

   Hon kanske kommer fejka sin död för att få samma status som Diana?

   Svara

  En sak som jag funderar på när det gäller Bella, är om hon vet att det går tusen miljoner på en miljard. När jag läser om hennes mål för företagen blir jag tveksam. That’s all.

  Svara

  Majoriteten som besöker Astrid Lindgrens Värld är väl föräldrar med småbarn? Småbarnen lär ju inte stanna Bella och fråga om att få ta bild ihop. Och tonåringar/unga vuxna, som åker dit med familjen. Vill dom ha en bild på Bella? Jag vet inte…

  Jag är 32 år och har två barn. Jag skulle aldrig få för mig att gå fram till en ”kändis” och be om en bild och autograf, när denne är ute med sin familj. Jag skulle faktiskt inte gå fram till någon, hur känd personen än är. Jag anser att alla människor är lika mycket värda. Och dom vill väl vara ”normala” när dom gör saker som vi vanliga, dödliga gör. Haha.

  Kändisar är inget speciellt för mig. Är jag konstig?

  Svara

  ”Inte lägga energi på att umgås med nån gammal mormor”, säger Bella. Rätt vad det är är hon själv den gamla mormodern som barnbarnen inte vill veta av…

  Svara

  Jag bryr mig sådär om Bellas pengar och lögner. Tänker att hon en dag kommer inse att det var sådär häftigt att skryta och konsumera som hon gör. Däremot är jag grymt avundsjuk på hur lätthanterade hennes barn verkar vara. Jag har själv en tvååring och en fyraåring och sitter i detta nu instängd i sovrummet och djupandas. Klär på sig själva, springer aldrig iväg… nope. All I want för christmas etc.

  Svara

  Tips:

  Sluta prata om Bella, sluta nämna Bella, bara sluta. Så kommer hon försvinna och ni människor kommer sluta sitta med pulserande ådror i era pannor.
  Ni trissar garanterat upp hennes försäljningssiffror, besökarantal osv genom att kommentera om henne.

  Vad ni inte förstår är att hon har er alla kring sitt lilla finger. Isabella is winning, big time.

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.