Linnea Claeson anklagas för att ha hittat på hoten som riktats mot henne

En kvinna vid namn Myra har skickat de här två meddelanden till Linnea Claeson utan att få svar och kommentarerna som ramlar in är till största delen från män som misstror sanningshalten i det hon skriver.
Många av dem verkar tro att Myra vill få tillgång till meddelandena för att slå hål på sanningshalten i dem, medan jag snarare tror att hon är genuint intresserad eftersom hon arbetar med liknande frågor. Hon är bland annat grundaren av sidan ”Inte rasist men…”

Varför är det så svårt för – framför allt – män att ta in att det här faktiskt försegår i vårt samhälle?
Ja, hon har gjort sig lite av en karriär av detta på sociala medier men jag tror knappast att hon behöver fabricera ihop historier för att hon något att publicera.
Även fast jag inte råkat ut för någonsin som ens kan liknas vid detta så tvivlar jag inte på att det är sant.
Gör ni?

148 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Haha tror du att hon är genuint intresserad så har du dålig koll vem Myra är och vilka ”feministiska män” hon ofta är i sällskap med.
  Tänk typ det jättteeeecoola populära gänget i skolan (enligt del själva då)

  Svara

   Aha. Det är otänkbart att tänka sig att Myra i själva verket är en ledarperson själv, att hon skulle vara hangaround till sköna snubbar är ca lika troligt som att din kommentar här ovan kvalar in som feministisk.

   Svara

    hahahahah lederperson ni är så töntiga

    Svara

   Hela handbollssverige vet att de sms hon hävdar kommit är från hennes egna mobiler med kontantkort. Hennes psykiska status är välkänd sedan länge. För 10 år sedan skulle hon hoppa. En mytoman av ran

   Svara

  Givetvis är en del fabricerat. Jag tror att hon får en hel del vidriga kommentaren, men att hon även hittar på en del. Det är ju så hon har blivit känd.

  Svara

   Nej, hon hittar inte på. Däremot har hon otaliga gånger förklarat att hon även publicerar kommentarer som andra kvinnor skickar till henne som de fått från män. Allt har alltså inte kommit direkt till Linnea.

   Svara

    Till andra kvinnor? Från Grindr?

    Svara

  Varför hamnade jag i modd? 🙁 Strular det igen?

  Svara

  Det är ju några som alltid hävdat att hon ljuger, friendforce och genietsöderholm. Fattar ingenting men nån slags megakonflikt verkar finnas.

  Svara

   Men JF är ju klassisk ”skön tjej”, sådan som omger sig med dryga ”sköna snubbar” som vill lägra henne men hon inbillar sig att hon är accepterad som en av grabbarna. Klart hon går på en feminist! Höjer statusen ännu mer bland killarna. Inte direkt pålitlig källa alltså.

   Svara

  Det är väl känt sen länge att hon kryddar verkligheten?

  Svara

   Att Linnea kryddar verkligheten ? Hur är det känt? Vilka bevis finns ? Vilka påstår detta?
   Genuint nyfiken.

   Svara

    Det är allmänt känt inom de flesta feministiska grupperingar med lite vett bakom skallen.

    Svara

     Jaha men dåsa! Fan visste inte att de fanns såna starka bevis och argument.
     Allmänt känt… Herregud.

     Svara

     Dåså. Case closed! 😂

     Svara

     Alltså vad är det för bevis du vill ha egentligen? Att någon hackar sig in i hennes instagram och tar reda på det eller vadå? Det kommer av uppenbara skäl inte ske. Man får tänka lite själv och lägga ihop saker och ting. Är bekant med flertal som driver betydligt hårdare feminism och bråkar med män dagligen, det är ganska talande att iiiiiiiiiiiingen av dem får i närheten av de meddelanden Linnea får. Det är sällan vi inom dessa kretsar inte tror på kvinnor men i den här frågan är det ingen som tror att allting är som det verkar. För mig säger det en del. Du får tro vad du vill.

     Svara

     Anonym 16:30. Dessa personer du syftar på, är de också idrottskvinnor? Är de väldigt stora i socials medier? I så fall: vilka är dem? Vill gärna följa!

     Svara

     Det kan jag självklart inte skriva ut eftersom de aldrig skulle erkänna offentligt att de misstror henne.
     Men tror heller inte profiler som exempelvis Kajsa ekis Ekman får i närheten av det hatet trots betydligt fler år på nacken.

     Svara

     Vad är det för bevis jag vill ha egentligen? Snälla om du kommer med påståenden så får du väl räkna med att backa upp dom också? Lär dom inte ut källkritik i skolorna länge? Hade jag haft så vaga argument som du kommer med nu hade jag inte yttrat mig- kan man inte backa upp sina påståenden så är de nämligen bara skitsnack.

     Svara

     Jaha! Kunde du ju sagt från början! Det finns ingen mer tillförligt känna än anonym feminist på nätet….
     Ridå.

     Svara

     vad är det för påståenden du vill ha belägg för egentligen? Att det är allmänt känt inom feministiska kretsar? Ja det är det? Hur ska jag kunna bevisa det utan att outa folk? skiter väl fullständigt i huruvida någon annan tror på det eller ej

     Svara

   Och du bor i Linneas ficka så du vet att det är så?

   Svara

  Myra är bland annat admin i Dr Status tillsammans med Jack Werner.
  Jag skulle tro att Myra både vill läsa för egen del och för att luska.

  Svara

   Undrar varför hon frågar Linnéa offentligt tho? Varför inte fråga i dm? När hon ställer frågan såhär låter det lite anklagande, och blir lätt att vända mot Linnéa om hon inte skulle vilja dela med sig. Dessutom är ju inte IRM direkt kända för sina subtila metoder. Att konfrontera männen som hotar Linnéa är ju inte direkt riskfritt. Plus att när Myra på IRM skriver ”för min egen och andras skull” lägger hon ju ansvaret på Linnéa att stoppa hoten och hatet? Eller, inte helt kanske men hennes kommentarer är ju lite insinuerande. Tycker det är lite märkligt formulerat.

   Svara

    Håller med. Dock undrar jag nu för jag kom och tänka på det: polisanmäler Linnea de hot hon får? För det borde hon ju ha som allmänt förfarande så får de får stå till svars för det de skriver.

    Svara

     Ingen aning om hon gör det men det är fullständigt slöseri med tid att försöka anmäla sådana brott. Polisen gör inget åt det. Sådana anmälningar läggs ner direkt. Tyvärr.

     Svara

     FlodhästariColombia, ”okej” så en juridikstuderande kvinna har absolut inget intresse i att ens statistik förs på detta även om anmälningarna inte alltid leder till åtal?

     Nej det här luktar surt.

     Svara

     Ja det gör hon och har själv sett en anmälan från hennes personligen. Hon nämner dock inte det eftersom hon får ännu mer hat då v

     Svara

     Fishålonline, som jag sade har jag ingen aning om Linnéa anmäler eller inte. Jag tycker personligen en bör anmäla allt men förstår de som inte gör det pga ovan nämnda orsaker.

     Svara

  Någon som vet vad som hände med blondinbellas serie a quest for success?

  Svara

   Undrar jag med?! Jag såg inte ett enda avsnitt pga sjukt ointresserad av medverkande och ämnena MEN reagerat på att den plötsligt bara försvann och inte ett ljud om det från Bella? Med 1,5 miljoner läsare i veckan måste väl tillräckligt många ha tittat på serien för att kunna hålla den vid liv? 😉

   Svara

   Har för mig att hon skrivit att ”säsongen” var slut och att mer avsnitt skulle komma. Dock var detta ganska länge sedan så blir kanske inte en ny omgång avsnitt eftersom det inte verkar ha varit någon succé.

   Svara

  Pinsammaste livesändningen ever. På Bellas insta körde de live nyss om produkter, karriärtips etc med henne och Pingis. Snittade på 700 tittare, kommentarerna var övervägande på arabiska(?) och så slank sång-och-dans-mannen in med en tummen upp.

  Bella verkar otroligt obekväm och har bristande språkbruk (varför varför på engelska??!!), Pingis känns mer tränad. Men vad är syftet med denna live-sändning?!

  Ja, Bella lyckas iofs trycka in några av sina vanliga lögner. Rekommenderar ALLA att lyssna på Alex Schulmans poddavsnitt med henne, där hon så transparent erkänner sin strategi.

  Svara

   Borde inte Bella lära sig arabiska så hon kan göra sina Instastories direkt till kvinnorna i Saudiarabien? De förtryckta kvinnorna där på Arabiska halvön väntar på att få möjlighet att handla de nya förpackningarna av Löwengrip. Äntligen något som ger de saudiska kvinnorna framtidshopp 🙂

   Svara

   Hon vill expandera utomlands och då är engelska en bra grej att kunna. För att kunna utvecklas i talat språk måste man tala. Man får tycka vad man vill om Bella men just det här att hon fortsätter våga prata engelska trots att hon inte är jättebra på det och trots att folk ifrågatter det, det hedrar henne.

   Svara

    Håller med, dock handlar det otroligt mycket om att våga lyssna också. Man lär sig inte automatiskt av att pladdra på utan om man vill att det ska bli rätt då och då så måste man också lyssna på språket man ska lära sig. Isabella har i flera år gjort samma språkliga fel och varken talar eller skriver bättre idag än hon gjorde tidigare, trots att hon envisas med att göra stories osv. på engelska. Som sagt, toppen att hon övar, men hon verkar snacka mer än hon tar in. En kombination är bra om man ska bli bättre på ett språk.

    Svara

   Haha vad var det hon frågade Pingis om?
   ”Eh, vad är gränser på engelska”? 😂😂

   Svara

  Myra och hennes vänstersnubbar hade också den där gruppen på Facebook där de slickade röv på rassar och skrattade åt ”förbjudna skämt”. De ska nog vara glada över att de prints som jag vet finns på de inlägg som gjordes där inte är offentliga.
  Jag tror absolut att Linnea kan ha kryddat sanningen, det tror de flesta, det är ingen ny grej. Men helvete heller att jag skulle lita på denna människa och tro att hon hade en genuin tanke bakom det här.

  Svara

   Veeeeem har dessa prints? Offentliggör snälla. IRMs ”antirasism” är så jävla pinsam och kontraproduktiv.

   Svara

   Lol, du är uppenbart en person som aldrig var med i Hatklubben och som bara fått berättat för dig hur den var av andra som inte var med.

   Svara

  Min egen gissning är att 45% är påhittat och 54% är pubertala troll som driver med henne och hennes livsgärning och vill synas på assholesonline för ett garv tillsammans med polarna.

  Svara

  Myra är aktiv i hatklubben. Skulle ej lita på henne.

  Svara

   Hatklubben?

   Svara

   Och där kliver LD in och trampar på någon som inte stryker henne medhårs.

   Svara

    Och där klampar anonym in och gnäller på att LD yttrar sig . Klassiker!

    Svara

    Vet inte vad Myra och hatklubben är, men ld är ju faktiskt inte den enda som tycker hon är opålitlig.

    Svara

     Opålitlig hur? Har bara sett bråk om porrmotståndare.

     Svara

     LD är rasist, skulle inte lita på henne. Bevis? Läs bloggen.

     Svara

     Moi, hurdå rasist? Alltså vad syftar du på? Kikar in hos ld någon gång i månaden och har aldrig sett nåt sånt.

     Svara

   Jag är inte alls tillräckligt insatt, kan du förklara mer? Sen skulle jag generellt vara tveksam till en sån fråga om jag var LC

   Svara

   Är hon fortfarande aktiv?

   Svara

   Hatklubben är död sedan två år tillbaka. Uppdatera dig!

   Svara

   Lady Dahmer är ju en känd TERF och rasist som blockar alla som callar hennes bullshit, så skulle inte lita på henne heller.

   Svara

   Myra _var_ aktiv i hatklubben 2016. Det var ett intressant projekt när det begav sig och vi var många som träffade den bästa sortens människor där.

   Svara

    Ett intressant projekt? Hahah jätteintressant att skämta om mördade kvinnor och använda n-ordet. Fan va special och cool asså riktigt gäng de där

    Svara

     Det var ju snäppet mer än det, men visst du kan ju sitta där och snacka om saker du inte har någon aning om.

     Svara

     Fanns två sorters människor som klarade sig mindre än en dag i Hatklubben.
     De ena var sverjevännerna , de andra var glitterfeministerna som alltid börjar gråta.
     Ni kanske missade det då, men HK innehöll folk av alla slag. Både transsexuella, svarta, kvinnor, feminister, m.m.

     Svara

     Vännen, vi var flera svarta som trivdes bättre i Hk än i vita aporgruppen.
     Där låtsas inte rassar att de problematiserar när de beter sig som rassar tillskillnad från alla dhamers och engelwingar

     Svara

     Ja okej, jag ger mig. Det var absolut en jättefin grupp när man så fint slängde ut lite fanatiska sverigevenner och höll kvar de där trevliga och skojiga rassar och nassarna. Några vita kärringar i en feministgrupp är förmodligen ett större hot abbbbbsollluttttttttttt
     Vi vet ju alla att hade saker som skrivits där gjorts offentliga idag hade den lila identitetsvänster som ni själva tillhör ätit upp er på två röda. Ser fram emot det!

     Svara

     ”Jättefin grupp”? Hela poängen var ju att det var just det det inte var och en arena för folk med olika åsikter att kasta dessa åsikter på varandra. Att du tror att alla i HK tyckte si eller tyckte så visar bara vilka likriktade åsiktskammare du föredrar att hänga i. Liksom, kliv ut i den riktiga världen och se att det finns folk med olika åsikter, vissa fina vissa fula.

     Svara

     Hjärtat jag lever i den riktiga världen varje dag. Jag behöver inte sitta och mysa med nassar dömda för diverse brott för att möta personer med andra åsikter. Jätteroligt att ni försöker förfina HK till något nytt och spännande, hoppas den tekniken fungerar när printsen väl blir offentliga.

     Svara

     Vem som helst kunde ju komma in i gruppen, inte som att något där var hemligt. Du pratar som att folk skulle vara rädda för att något skulle läcka därifrån men hela poängen var ju att vem som helst kunde komma in och läsa det och bråka. Fanns det något där som var så skadligt som du påstår skulle det ha offentliggjorts redan.

     Svara

     Wow, folk är rädda för ”skärmdumpar” ska ”läcka” från HK? Du har exakt noll koll på vad du pratar om. Allt är offentligt och det är bara att gå med och gå tillbaka och läsa om du nu är så himla intresserad av vad HK var för två år sen. Men såklart är du ju inte intresserad av det. Bättre att sitta och hitta på vad HK var och vad Myra sa och inte sa. Så kan ni ju sitta i era trygga rum och tissla och tassla och nicka och humma åt den stora ledaren LD som lever kvar i år 2016.

     Svara

   Varför spelar det roll i vilka grupper hon är aktiv?

   Svara

   Oj, finns Hatklubben kvar? Jag vill vara med, kan du länka?

   Svara

   Det va då ett jävligt tjat om Hatklubben på dig, Myra var där och bråkade med nazister, idioter och allehanda spån från alla politiska läger. Ingen har varit aktiv där på säkert ett och halvt år. Bättre kan du om du ska förklara varför man inte kan lita på en person.

   Men förstår att det svider i ögonen att en feminist kan kliva in mitt bland nazister och vara uppkäftigt när din gärning består i att bland annat käka gifflar på tunnelbanan…

   Svara

   Bra koll där LD. Hatklubben är död och har varit det i kanske två år? Hindrar inte dig som feministfurstinna att ljuga om en medkvinna bara för att hon inte håller med dig. Vackert systerskap.

   Svara

  Jag har ingen aning om hon fabricerar sanningen. Men hur kan nån få så mycket hot och bli så utsatt som hon blir. Helt galet. Bara därför undrar man om det verkligen kan stämma.

  Svara

   Jag har en ganska stor insta (men långt ifrån Linnéas) och får extremt mycket. Inte alltid lika grovt men om jag har nämnt något om att jag röstar vänster kan jag vakna upp med typ 10+ meddelanden från män som vill att jag ska dödas och våldtas. Vet inte om det handlar om att jag också har en flashback-tråd, och att de liksom gaddar ihop sig där?

   Svara

    Otroligt tråkigt att folk blir så arga över hur någon väljer att rösta. Det är en verklig fara för demokratin.

    Tänker att det kanske tröstar dig lite att jag inte ser någon skilnad på vem man röstar på ifall man får hot. De verkar komma från alla håll. 😒

    Svara

   För att hon är kvinna med åsikter och utrymme. Är man det så får man hot av män som inte tål det. Tyvärr. Var ju inte så länge sen kvinnor inom svensk media gick ut i någon kampanj om just alla hat(och hot)mail de dagligen fick. Radiopratare, meteorologer, programledare you name it. Män som hatar kvinnor är svaret på varför linnea får hotmeddelanden

   Svara

    Bevisligen får man ju inte bara skit av män som kvinna med åsikter. Kolla bara hur Myra blir behandlad av hydet kring Vita Apor tex. Håller du inte med LD i allt så är du ju paria.

    Svara

  OT – Några åsikter om Lailaland på Viafree?

  Svara

   Jättetråkigt avsnitt.

   Svara

  Om Myra vill ha mail och liknande från Linnea så borde hon agera lite proffsigt och inte fråga henne om detta via instagram.

  Svara

   Dock frågar hon henne på twitter.

   Svara

   Det har gjorts, men som av en händelse slutar Linnéa svara på frågor när original efterfrågas…. Mvh en som vet att försök gjorts både offentligt och privat.

   Svara

    wow undrar varför Linnea vägrar svara på sånna frågor? 😮

    Svara

  Någon som vet om detta stämmer? Det är en kommentar på Magdalena Graafs senaste blogginlägg http://magdalenagraaf.se/koppel-vresig-och-hjalm/#comments

  Bengt Nyström, 03:07 12/03 2018
  Alltså, det är ju bra att hunden går i koppel och allt det där. Men gör det inte ont i dig att liksom ALLA vet att terrorn är fejk nu och fattar att du tog emot pengar för att låtsas vara ett ”vittne”? Och du kan som inte beväpna dig med en hund i förorten och tro att inget Mcgäng ändå kommer åt dig, när de vill vedergälla dig för hela svenska folkets räkning. Ha kul i helvetet!

  Svara

   Hur menar du vet om detta stämmer? Du tror väll inte seriöst att terrorattentatet var iscensatt och att vittnena fått betalt? Foliehatt på den…

   Svara

    Om det ligger nått korn av sanning det Bengt kommenterar eller om han bara är et klassiskt troll som vill skriva skit på en blogg. Nej jag tror INTE att terrorattentatet var iscensatt att det var fejk och att övriga vittnen fick betalt, men ingenting ”förvånar” längre när det gäller Magdalena Graaf.

    Svara

     Vad menar du med att ”ingenting förvånar längre när det gäller Magdalena Graaf”?

     Svara

     Så du tror att terrorattentatet hände men att Magdalena fått betalt för att fejka att hon var där? Lika galet som att tro hela händelsen var fejk…

     Svara

     Som sagt jag frågade om någon visste om det stämde, om det låg någon sanning i Bengts kommentar. Det var därför jag frågade av ren spontan nyfikenhet. ‬

     Svara

     ps. Btw, och NEJ jag tror INTE att Magdalena fick betalt för att fejka att hon var där.

     Svara

    ‪Som sagt jag frågade om någon visste om det stämde, om det låg någon sanning i Bengts kommentar. Det var därför jag frågade av ren spontan nyfikenhet. ‬

    Svara

   ”Någon som vet om detta stämmer?” 😂😨
   Såg att nån skrivit att jorden egentligen är platt, kan det stämma?

   Svara

  Ibland kan jag vara skeptisk. Just för att jag själv inte upplevt sådant. Men jag brukar tänka att jag är å andra sidan inte känd (och hennes typ av kändisskap triggar nog många!) och inte heller normsnygg/någon som män lägger märke till eller hur man säger. :’D

  Svara

  Linnea har ju gjort karriär på att män är dumma i huvudet, det vet alla.
  Ju mer hon lägger ut, kritiserar och kanske provocerar, desto roligare tycker många att det är.
  Blir en jävla cirkel

  Svara

  O.T, men inför Nellie Berntssons stundande clinic marknadsförs hon bl.a med dessa påståenden av arrangören:
  ”I nuläget tävlar Nellie på hög nivå internationellt och har bl a ridit och vunnit på självaste Falsterbo Horse Show. Nellie har tagit SM guld med sin gamla ponny Bellman år 2014.”
  Ljugandet är åtminstone på väldigt hög nivå, får BB-vibbar. Stackars små ungar som matas med och tror på alla lögner och stackars föräldrar som snällt får slanta.

  Svara

   Fast hon har vunnit på Falsterbo, däremot tror jag inte hon tog guld med Bellman. Annars stämmer det övriga. Fö red hon SM på Bellman 2012.

   Svara

    Njae! På hög nivå internationellt tävlat hon knappast. Hon vann väl inte direkt Falsterbo horse show, då menar man ju GP:n, utan barnklassen för 12-åringar. Charlotte Haid vann kaninhoppningen i Falsterbo horse show. Det är viss skillnad på att delta i ett SM och vinna ett SM.
    Enligt nuvarande ranking i Sverige för sin åldersgrupp är hon nr 40. (Ni får bläddra ned till sidan 2 för att hitta henne.)
    https://tdb.ridsport.se/rider_rankings?age_end=18&age_start=13&category_id=5&discipline_id=2&districts%5B%5D=1&time_span_end=2018-12-31&time_span_start=2018-01-01

    Svara

     Är väl coolt att vinna kaninhoppningen? 😏 //kaninhoppare sedan urminnes tider

     Svara

     Nu står det att hon vunnit på Falsterbo, vilket helt och hållet stämmer. Förra året var hon rankad 4 i sin åldersgrupp och har tävlat med bra resultat internationellt. Rankingen är ju då också bara från i år, tävlingssäsongen har knappt börjat. I sin åldersgrupp är hon tämligen framgångsrik. Men i all copy man skriver så för att få folk att framstå bra väljer man ju att framställa det på bästa sätt.

     Svara

     Hon var trea (eller fyra, minns inte exakt) med sin förra häst. Hon har nya hästar i år och då blir det ett mellanår.

     Svara

  Jag tror absolut att det mesta är kryddat. Självklart blir hon hotad, förminskad, hatad av alla sortens människor, jag tvivlar inte en sekund på att hon får ta emot massa skit via mailboxen. MEN, visst skulle man vilja se dessa mail, för tyvärr tror jag att MYCKET kan vara påhittat och kryddat. Känns hemskt att säga men så mycket hon får utstå enligt henne själv borde hon ha livvakter 24/7.

  Svara

  Bella vill/tänker återförenas med sin pappa! 🙂 Hon svarar på en kommentar om det under inlägget ”Personliga mål” från i dag.

  Svara

   Den var väntad. Den förutspådde jag när skiljsmässa med Odd blev offentlig.

   Svara

    Skilsmässa

    Svara

     Tack tack 🤗

     Svara

   Undrar om hon skrivit den frågan själv? För att skapa uppmärksamhet.

   Svara

    Det misstänker jag. Nästan helt säker på det.

    Frågan har absolut ingenting med inlägget att göra, så jag förstår inte varför:
    1) Någon skulle komma att tänka på samt skriva om hennes pappa när hon skriver massor strunt om jobb och personliga mål. Vad exakt har hennes pappa med det att göra?
    2) Hon låter kommentaren godkännas? Hon har sagt att inga kommentarer om hennes pappa kommer att godkännas. Varför skulle en sån kommentar godkännas?
    3) Hon ens svarar? Wtf. Av alla kommentarer under flera dagar är det alltså det första och enda hon svarar på.

    Svara

     Precis vad jag tänkte på

     Svara

   Oj undrar hur deras första möte blir, med tanke på att hon beskriver sig som ett maskrosbarn.

   Svara

   det är ju jättekonstigt?! hon som både gått i terapi och mått så extremt dåligt av relationen de hade, och hon har även kallat honom psykopat samt sagt att han aldrig kommer få träffa sina barnbarn. har hon hittat på allt det eller?

   Svara

   Tänker att hon har insett hur praktiskt det är att ha en morfar till Sally och Gillis.

   Svara

    haha ja, det glömde jag ju… gratis barnvakt

    Svara

    Fast hon låter ju knappt sin mamma ha barnen trots att hon verkar ha en ”bra” relation med sin mor?

    Svara

   För er som inte vill stötta Bella med klick.

   Madeleine kommenterar:
   ”Har du som mål att återförenas med din pappa?”

   Bella svarar: ”yes”.

   Svara

   Det passar ju perfekt in i hennes narrativ kring sig själv som ”maskrosbarn”. Tänk så FÖRLÅTANDE och STORSINT av henne att TROTS SIN TUFFA BARNDOM ändå återförenas med sin far!

   Hennes kappa vänds inte längre, den snurrar runt som en propeller.

   Svara

  Prova skriv om muslimer och du behöver livvakt livet ut som Salman Rushdie och Lars Vilks.

  Svara

  Och Mona plattar till sina läsare.
  I kommentarerna så säger hon till en läsare att Mona är enväldig härskare över sin blogg.
  Jojo .. kör med härskarstil med

  Svara

  Om Linnea nu hade tagit emot hot om att ”få en kniv uppkörd i fittan” så hade hon nog gjort oss kvinnor en tjänst och polisanmält svinen, eller åtminstone slängt upp det på sin Instagram.

  Svara

  Klart Linnéa ljuger. Hon har bland annat plagierat flera gånger tidigare. Hon har även postat screenshots från plattformen Grindr, som är till för homosexuella män. Vad gör Linnea Claesson där kan man ju fråga sig? Skön homofobi när bögars interna raggningskultur hängs ut som något slags ”bevis” på att män trakasserar kvinnor. Hon är fake.

  Svara

   Haha ja men om du läser texten under bilderna från t ex grindr skriver hon ju väldigt tydligt att hon fått den print screenen skickad till sig. Hon har inte påstått att hon är medlem på grindr.

   Svara

    Men hallå själv. Kolla på näst första bilden på kontot. Det finns fler, och har funnits ännu fler. Även konstigt att man väntar flera år med att lägga upp en screenshot. Tänka sig, det är precis som att Linnea suttit och googlat fram bilder eller tagit dem från andra konton, typ douchebags of Grindr.

    Svara

  CamCam! Vet inte om du bryr dig, men Nöjesguidens chefredaktör Jenny Nordlander slutar:

  https://www.dn.se/kultur-noje/nojesguidens-chefredaktor-jenny-nordlander-slutar/

  Svara

   Tack! 🙂
   Jag såg det i morse och kan inte påstå att jag är särskilt förvånad…

   Svara

  Kissie har fått ett vanligt kneg.

  Svara

   Var hittar du det? Ser bara att hon fått ”jobbet”.

   Svara

  Det vore väl inget konstigt att dela med sig av vilka som skickar hoten till journalister eller annat?

  Svara

  Man ska fan inte lyssna på Myra och resten av IRM-packet. De låtsas vara holier than thou med sin s.k. ”antirasism”, samtidigt som dom tystar, blockar och förlöjligar meningsmotståndare. De har bland annat förlöjligat en svart antirasist, kallat kvinnor för horor och önskat död på dom, och spridit screen shots ur stängda grupper vilket lett till att personerna på screen shotsen (jag bland annat) fått motta jävligt mycket verbala trakasserier online. Fy fan.

  Svara

   Fast det där är ju bara inte sant, vad fan snackar du om?

   Svara

   Det här låter ju helt osannolikt. Men du har väl bevis antar jag?

   Svara

    Alla som vad med i aporna-gruppen när de tog sig in för att trolla och ta screen shots har sett hur de härjat på. De som vill ha mer bevis får gå in på IRM eller Henrik Johansson-trådarna på Flashback, där finns det gott om information vad de håller på med.

    Svara

     Har kollat nu, men ser inget av det du nämner. Förutom massa rasister som försöker smutskasta dem med att de bor hemma hos mamma och sånt. Kan du vara mer specifik?

     Svara

     Varför ljuger du och drevar. Att du sen använder flaschback som källa. Plz är du en bittee utesluten sverigedemokrat eller bobbo?

     Svara

   Har du möjligtvis ”Nazister i trappuppgången”?

   Svara

  Svärjevännerna som skriver till Linnéa är osedvanligt bra på svenska. Önskar lite att de mer vältaliga kunde skriva till mig också, ibland får man faktiskt ont i huvudet av att försöka läsa det de skriver. Hur som helst så är jag relativt imponerad.
  .
  .
  .
  .
  .
  .
  Eller är misstänksam känslan jag känner? Svårt detta.

  Svara

  Tror definitivt INTE Linnéa hittar på, det är bara att ta en runda på Flashback och läsa vad män (och kvinnor) skriver om vissa kända kvinnor.

  Svara

  Här ska ni få ett par källkritiska tankar.

  Linnéa C är aldrig sen på att hänga ut en karl som beter sig som en jävla rövhatt. Så varför får vi sällan se dessa ”kniv i fittan” citat mer än i just citatform?

  Kollar ni igenom Assholes online så framstår ganska snart mönster. Ett av dessa är upprepade mönster som om det vore dejtingsidor hon är på. Inget hon ska lastas för men tittar man tillbaka så ser man tydligt att vissa inlägg kommer från sajter för lite mer pangpåröbeta sidor. En av dessa är Grinder, vad nu hon gör där.

  Vem minns inte hennes ”jag blev sexuellt antastad över 20ggr på 3h i stockholm en torsdag förmiddag och fler dagen innan”

  Eller tunnelbanehistorien som alltid tycks dyka upp men i olika versioner. Ena gången var hon ensam när en kille daskade henne på rumpan, hon sprang efter och knuffade honom och var rasande. Dagen efter var två helt plötsligt två vänner där och efter knuffen var det plötsligt kompisarna som var chockade och hon coollugn pga så vanligt.

  Jag skulle kunna ge exempel på exempel på exempel. Kontentan är dock denna. Hon har med stor sannolikhet blivit hatad, hotad och sexuellt trakasserad. Det tvivlar jag inte en sekund på. Däremot litar jag inte på henne och jag är övertygad om att hon både saltar och fabricerar exempel.

  Mvh feministen som faktiskt lyssnar på viralgranskarna när de säger att det är extra viktigt att vara källkritisk när ”nyheten” bekräftar din världsbild

  Svara

   ’Coollugn’ för KOLUGN är ju ändå en av de bättre felhörningarna apropå diskussionen på den här bloggen här om dagen..

   Svara

  Så fort någon nämner Myra så dyker samma gäng upp med sina påhitt och lögner.
  Det är typ Lady Dahmer, sedan hennes minibossar, bestående av heterosexuella radfems från småstäder som är ”kritiska” mot queers och sexarbetare …

  Svara

   Jag måste göra dig besviken och meddela att vi inte är särskilt bra polare med LD nu för tiden. Majoritet är flator som gillar att slicka fitta faktiskt. Men helt rätt att vi i Stockholmsögon bor i småstäder som Umeå etc helt rätt duktig!

   Svara

    Då borde ni väl rimligen gråta över att er älskling Arsinoe också var med i HK?

    Svara

  Ja okej, jag ger mig. Det var absolut en jättefin grupp när man så fint slängde ut lite fanatiska sverigevenner och höll kvar de där trevliga och skojiga rassar och nassarna. Några vita kärringar i en feministgrupp är förmodligen ett större hot abbbbbsollluttttttttttt

  Svara

  hahahaha vår älskling Arsinoe? Tillåt oss att kräkas i grupp. Ni har då tappat stinget totalt, det märker jag det

  Svara

  Det är superviktigt för det feministiska arbetet att dessa typer av hot och våld anmäls till polisen, för statistiken och för andra kvinnor. Ändå vägrar Linnea att polisanmäla det, varför??

  Svara

   För att det är påhittat.

   Svara

    Linnea Claesson enligt mig är en person som lider av kontroll behov och alla som säger emot henne, hänger hon ut. Jag hoppas att hon själv blir uthängd som en ”asshole”.

    Svara

  Varför ska det tassas på tå och tas i dm? Det är knappast någon annan som gör detta på twitter. Twitter är ett forum för öppen diskussion.
  Myra är rak och adresserar de personer hon kritiserar. Till skillnad från exempelvis gråtgänget som sitter i slutna grupper och kastar ut alla som har lajkat Myras statusar, och sen snackar skit i sagda grupp med 3000 medlemmar.
  Det är definitionen av opålitlig. Att inte dela någons åsikter och försöka ha en öppen diskussion är raka motsatsen.

  Svara

   Var snackar man skit om Myra? Har inte sett hennes namn nämnas sedan 2016 ca. Känns inte särskilt relevant längre alls faktiskt.

   Svara

    2016 hade Myra inte börjat jobba för irm eller skrivit några texter, hence har hon inte blivit speciellt omnämnd då. Det skulle möjligtvis vara pga HK, men jag såg inget anmärkningsvärt.
    Det där eskalerade 2017, och nu in på 2018.
    Har du lyckats missa ca hela internet sen 2016?

    Svara

     Nej. När man diskuterade Myra var det i samband med hennes aktiviteter i diverse feministiska grupper och HK. Möjligen att man har skrattat lite åt henne i grupper med personer som rasifieras. Jag gissar att jag är medlem och varit i de grupper du pratar om och kan med handen på hjärtat lova att ingen nämnt Myras namn på minst ett år. Tror nog kanske ni/hon får jobba på er paranioa eller något.

     Svara

     de tragiska småpåvarna i de feministiska grupperna som ida dufva, engelwinge osv. snackar skit om henne fortfarande. det hände senast för någon månad sedan, så du har nog inte så bra koll som du tror eller så är du en av dem.

     Svara

  Förstår inte varför man måste lita på henne utan några bevis? Vad hände med källkritik?

  Svara

  *försiggår

  Svara

  Ok mannen blev dömd i tingsrätten. Vad säger ni ”livetshårda skola troll” nu då?

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.