Tänk om…

Många av de influencers jag skriver om har praktiskt taget vuxit upp framför mina ögon och jag kan inte låta bli att fundera över hur deras liv hade kunnat sett ut om de gjort annorlunda val.
Lite av en ”what if..”
Vad blir det på svenska?
”Tänk om..”?

…och Hugo aldrig träffat Paula och fått barn med den kvinna som snart ska bli hans fru.
Då hade Hugo förmodligen fortfarande varit ”Challenge Boy” som hoppar från Västerbron, rider på främlingars hästar i hagen och med lite otur han har även gett ut fyra singlar till med illa framförd sång på spanska.
Han hade förmodligen inte varit den framgångsrika entreprenör han är idag med företag som Myshowroom och Clean Drink utan skulle förmodligen räkna sin tredje säsong av Paradise Hotel som sin främsta merit.

Om det aldrig tagit slut mellan Bella och Nils så hade Bellas liv med nyfönat hår, MuA och walk in closet på kontoret vara lika långt borta som den där miljarden hon hela tiden jiddrar om i intervjuer.
Bella och Nils hade med största säkerhet flyttat tillbaka till Ö-vik, skaffat hus och familj utanför stan där Nils jakthund fick springa lös på tomten och skälla på grannarna.
Blondinbella skulle merses bärandes Kånken än Kenzo och istället för plantbaserad kost så skulle hon ha Nils egenfällda älgstek som favorit på matbordet.

Om det inte hade tagit slut med Ricky så hade Foki förmodligen bott kvar i Thailand och fortsatt ha en blogg fylld av ”Dagens Sötisar” och bilder på sig själv klädd eller utklädd till Geisha, i Kawaiikläder och med naglar så pimpade med glitter och pärlor att de knappt gick att göra någonting alls med.
Hon hade förmodligen varit inne på sin sextonde kollektion puttenuttkläder istället för att precis ha blivit mamma till Zelda.

Om det inte tagit slut mellan Katrin och Alex så hade de förmodligen bott kvar i huset där de fick sin golv pimpat med pappersark i plast och den märkligaste av tavlor med levande växter i.
Katrin hade förmodligen fortsatt hata barn och rekommendera bantningskuren bestående av endast gurka och vatten på en blogg som ingen vågar ha på sin plattform och Alex hade nog fortsatt med 1000 apor och aldrig blivit den författare han är idag.
Medan Alex jobbade vidare på sin humorsida så tror jag att Katrin skulle ha givit sig in i politiken och grundat FP – ”Frispråkspartiet” med sig själv och Gunilla Persson som partiledare och vice partiledare.

Har ni några fler förslag till ”tänk om..”?
Tänk om jag inte hade blivit magsjuk där i början av 2016 – då hade kanske inte den här bloggen funnits…
Hemska tanke!!

39 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  ENDA gången en magsjuka lett till något positivt!!! Amen

  Svara

  OT men nu har KnivMicke och Sknfy gjort slut igen.

  Svara

   Sindy menade jag så klart

   Svara

   vi vet!!!! ingen bryr sig.

   Svara

    Men sluta vara så otrevlig

    Svara

    Om det är något som är mer tröttsamt än flera kommenterar som tar upp samma sak så är det kommentarer som bara ”INGEN BRYR SIG?”. Uppenbarligen så gjorde ju någon just det nu? 😤

    Svara

  Intressant. Genomgående är att val av partner påverkar ens framgång alltså.

  Vilket kan stämma även för en oinfluenser som jag, tror inte jag hade haft en chefsposition utan min stabila partner som stöttar mig. Sedan är ålder/mognad såklart en faktor.

  Svara

   Genomgående är väl snarare att detta inte är sant utan skämtsamma spekulationer😉

   Svara

   Jag tror mognad och vart man är i livet påverkar mer och man träffar någon som vill detsamma just då.

   Svara

  Tänk om Katrin Z och Lady D funnit varandra i en feministisk kamp. Då hade Katrin lagt sin terrier-energi på kamp för jämställdhet och jämlikhet och att strida mot unkna ideal och förtryck, istället för att lyfta lans och rida mot kvarnar av kolhydrater och tjocka personer.

  Svara

  Har denna bloggen funnits i 2 år? 😱😱😱😱 vad har jag gjort av mitt liv? 😲

  Svara

   Något vettigt kanske? 😏

   Svara

    Förmodligen syftar väl anonym på att hen INTE gjort något vettigt utan lusläst bloggen i 2 år… 😬

    Svara

  tänk om kenza fortfarande hade varit förlovad med anthony och gift sig med honom istället!

  Svara

   Eller snubben i Grekland…

   Svara

    Ja som sen försökte sälja information om henne till blondinbella? Haha good times ändå. Tänk vad länge man har läst vissa bloggar. Sjukt när man tänker efter!

    Svara

  Lite av en ”what if..”
  Vad blir det på svenska?
  ”Tänk om..”?

  Hahaha CamCam nu är för amerikasvensk. ;pPpP

  Svara

  Tänkte också på att det blev valet av partner som spelade roll. Man har väl ett eget liv??? Tänk om bloggarna aldrig startats, vad hade de gjort då?

  Svara

   Klart valet av partner spelat stor roll för vad man gör i sitt liv?

   Hade jag fortfarande varit ihop med min första pojkvän hade jag nog inte ens levt idag. Om jag fortsatt vara ihop med min andra pojkvän hade jag nog haft minst ett barn nu, knappt några vänner och inte satsat lika mycket på karriären.
   Med min man idag har jag inga barn(än), men ett otroligt spännande liv med många vänner, många olika intressen, bra karriär och ett jobb där jag reser mycket (Precis som jag ville men som de andra pojkvännerna inte stöttade mig med).

   Jag har aldrig sett mig som en oerhört självständig människa som gör min egna grej oavsett vad omgivningen tycker. Sanningen är att visst var jag självständig nog för att lämna, men hade jag bara varit lite svagare i det ögonblicket så hade jag haft ett helt annat liv idag. Omgivningen spelar STOR roll för hur man lever sitt liv och för hur mycket man vågar.

   Svara

   Trist inställning. Utan partner har man alltså inget liv. Inte ens roligt.

   Svara

    Var det där till mig? Vart skrev jag att man utan partner inte har något liv? Frågan gällde hur valet av partner kan påverka ens liv. Självklart påverkas åt olika man även av att vara singel med, men nu gällde ju frågan valet av partner?

    Hade jag varit singel hade jag nog levt ungefär samma liv som jag gör idag. Möjligen i en mindre lägenhet och med någon mer resa per år.

    Svara

   Klart man har egna val i sitt liv! Men beroende på om och isåfall vilken relation man är i tar man ju olika beslut i sitt liv. I min första relation var jag väldigt trasig och visste inte vem jag var. Hade den relationen fortsatt hade jag förmodligen inte mått så bra eller vågat satsa på mina drömmar. I min nuvarande relation växer jag som människa och min partner stöttar och vill mitt bästa hela tiden. Det gör att jag vågar saker som jag inte hade vågat utan honom. När jag har varit singel har jag kunnat göra 100% som jag själv vill hela tiden. I en relation får man ju såklart kompromissa vilket gör att man ibland får stå tillbaka för sin partners skull.

   Svara

  Tänk om Tyra aldrig ramlade av hästen? 🧐

  Svara

   Tänk om Tyra och Patrik (hette han så?) aldrig hade gjort slut. Då hade hon nog bott kvar i innerstan, startat upp en ny Style by Tyra och vart Blondinbella nr2 när det kommer till business.

   Svara

  Detta var ett sjukt roligt inlägg! Jäklar vad det har hänt grejer sen 2008.

  Svara

  Jag tror faktiskt inte att Bella och Nils skulle ha flyttat till övik utan skaffat en sommarstuga eller något där men bott kvar i Stockholm. Nils kändes alltid väldigt stöttande mot henne och han gjorde ju och gör sin egen grej i Stockholm med ena foten i friluftslivet trots att han inte bor däruppe.

  Svara

  Nils, min favoritinfluencerpojkvän!

  Svara

   Jag träffade Nils för några år sen och han var varken speciellt trevlig eller friluftsig.

   Svara

    För ett enda möte med en person säger ju exakt vem han är och hur han är. En del människor klickar man inte med. Jag hade nog beskrivits väldigt olika beroende vem man frågar 🙂

    Svara

  Hugo hade ju myshowroom på paows tid. Hade de fortfarande varit tillsammans hade ju hon dessutom inte varit med i PH

  Svara

  Ett förslag på inlägg: vilka händelsen i bloggvärlden kommer du fortfarande ihåg? Stora som små 🙂

  Svara

   När Egoina postade ostbågar 😂

   Svara

   När blondinbella skrev ett inlägg om att hon inte tvättade fötterna när hon duschade. Tror hon var tillsammans med Nils då. Vill minnas att det blev en debatt. Minnet av det inlägget ligger kvar, fattar verkligen inte varför det gjorde så stort intryck? Roligt är att jag har pratat med flera andra som också minns det inlägget av okänd orsak.

   Svara

    Jag har försökt hitta det men har inte lyckats… 😫

    Svara

  Tänk om jag inte gått in här då hade jag aldrig fått veta vem THK är och
  Då hade mitt liv varit så mycket tråkigare. 😍

  Svara

  Undra hur det hade påverkat Hannah och Amanda om Amanda och Alex inte träffats. Skulle någon ha lyssnat på deras podcast? Hade dom ens startat den?

  Svara

  Haha åh alltså ”Challenge boy” var ändå rätt underhållande på den tiden :’)

  Svara

  Så kul inlägg!

  Svara

  Det här skulle kunna vara ett bra ämne till öppet spå denna vecka

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.