Vad säger Reklamombudsmannen om det här? :-)

Bobby lägger upp en film på Anna Book på Instagram och Anna Book lägger i sin tur upp ett reklaminlägg för Bobbys reklaminlägg.
Jag undrar varför..
Vad kan hon få för det? Några gratisslingor löshår? Skalpmassage? Fyra burkar tonfisk? Lite bärhjälp i den stundande flytten? Barnvakt till Antonio en helkväll så att Boken och Robban kan gå på dejt och käka middag (eller besöka närmaste ICA Maxi-toalett)?

Vad det än är så vill jag veta NU!

Tack för tips!

41 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Hon kanske fick några mobilskal av bobby?

  Svara

  Haha hon får nog några lösslingor, eller gratis schamponering kanske 😊

  Svara

  😂😂😂

  Svara

  OT
  Vill bara sprida lite fredagsstämning och hopp om vår och sommar. Här är låten som går varm hos mig idag. 💃☘️🌿🌷🌞

  https://m.youtube.com/watch?v=K6sTNztQ0PY

  Svara

   Härligt att du vill det. Jag längtar efter våren som aldrig förr. Nu måste den snart komma. 😊😙

   Svara

   Hah, det är ditt fel att det har snöat tre gånger idag, blåsit isbjörnar och var -14 i morse!

   Nej, skämt å sido, vi funderar på om tvärtomspråket kan locka hit våren istället… Tänker att om vi önskar snöisstorm, -30 och liknande kanske våren pallrar sig hit… Tio minuter efter den konversationen började det att toksnöa igen 😂

   Svara

    Ha ha, ja jag körde en ignore på vädret utanför och drog upp volymen och hade vår hemma istället. Funkade i mitt sinne iaf. 😊😎🌞

    Svara

     Vadå, har varit finfint väder i mellersta Sverige? Pendlar ändå 20 mil och samma hela vägen så ser den anekdoten som sanning😀

     Svara

     Här har det varit minusgrader. 😉

     Svara

     Ja fast med sol!

     Svara

  Hon fick ta en selfie.

  Svara

  Hon får säkert rabatt hos Bobby ibland eller alltid. När han har ett samarbete med ett företag så kanske han ber sina vänner och bekanta att sprida ”the word”? Vi lär aldrig få veta eftersom Anna är så hiiiiimla hemlig och privaaat.

  Svara

  Detta är vad som kallas delningsekonomi 🙂

  Svara

  I Bens senaste video går han till Bobby och baam!! Vem sitter i stolen bredvid och börjar prata om att hon kollar på honom och säger grattis till kärleken om inte Anna! Ben verkade dock ha noll koll på vem Anna är 😂

  Svara

   Vem är ben?

   Svara

  Någon som vet vad som hänt Challizz? Först var någon nära utsatt för trakasserier, inte hon, men sen var hon visst också utsatt (allt enligt svar på kommentarer på bloggen). Nu är det 24/7-ångest på Insta. Hur är det möjligt att för jämnan råka ut för saker? Vad hemskt att ha det så.

  Svara

   En vilsen själ som inte verkar vara speciellt stabil varken psykiskt och fysiskt…. säg ett sjukdomstillstånd hon inte har/haft, tragiskt synd om flickan 🤭

   Svara

   Men allvarligt, vem är du som alltid spekulerar i vad som händer med henne? Vem bryr sig? Hon är inte en influenser, hon är en hypokondriks wannabe som inte borde blogga. Börjar på allvar tror att du är henne och på ett extremt sjukt sätt försöker skapa uppmärksamhet runt dig själv.

   Svara

    Haha jag måste tyvärr erkänna att jag bryr mig. Alldeles för mycket. Jag tycker hon är jätteintressant och jag kan verkligen inte förklara varför.

    Svara

     Jag bryr mig också om vad som hänt henne. Hon är lite av ett guilty pleasure. Kan inte förklara det på annat sätt. Så kom igen nu, vet att det är fler som läser hennes blogg här inne. Vad är det som har hänt???

     Svara

     Är inne å läser med. Stör mig så jävla mkt på henne samtidigt som jag inte slutar läsa. Hon är ju som en tågolycka. Som anna book.
     Dessa ”trakasserier” tror jag mer kan handla om 1 kommentar. Hon blåser ju upp saker som attans. Tror det är nån taskig kommentar om Cissi. En fjäder verkar lätt bli en hel snöstorm i hennes värld.
     Förstår om det är jobbigt för henne med hennes diagnoser. Men har gått igenom hennea blogg å hon har haft 3693636 diagnoser sen hon börja blogga.
     Tror aldrig hon kommer börja jobbam för hon vill inte. Vad hon än säger. Helt sjukt att folk som är sjuka på riktigt, eller iaf mer sjuka än vad hon är, blir utförsäkrade. Medans hon bara kan latja igenom livet som en jävla 14 åring.

     Svara

     Anonym 17.32. Nej hon kommer nog aldrig börja jobba.. Men hon ÄR ju faktiskt sjuk. Hon skulle inte klara av ett jobb. Psykiskt alltså.

     Svara

     Jag bryr mig också

     Svara

    Ledsen att göra dig besviken. Jag är inte C. Jag e bara så förundrad över hela hennes livssituation och har ingen annan att dela det med. Här finns ju folk som har samma guilty pleasure. Du får bara scrolla vidare om du ser hennes namn här igen.

    Svara

   Sen kan man ju undra lite OM någonting verkligen har hänt eller om det är ett nytt sätt att pocka på uppmärksamhet.

   Svara

   Hon mår nog inte så bra och borde stänga ned sociala medier resten av året och ägna dig åt att få ordning på sitt liv.

   Svara

    Jag tror det vore bäst om hennes mamma kom hem från den långa vistelsen i Gambia. Det har ju gått käpprätt utför sedan Challiz blev ensam. Synd om henne

    Svara

     Nej det gick åt helvete redan innan tyvärr.

     Svara

   Vad heter hon på insta

   Svara

    Det är ju bara att googla challizz och instagram…

    Svara

  Jag tycker bobby verkar vara en underbar människa. 😊😍

  Svara

   Hej Bobby 😊

   Svara

    Hahah… 😂

    Svara

    Svampen..: Du är ny här va?! 😊😎

    Svara

    Nej nej, det är Kurt-Maria 😂

    Svara

   Sorry jag är bara en snäll kvinna men hej iallafall. 😊

   Svara

  Vad hände med lägenhetsvisningen? Gick någon?

  Svara

   Tydligen har budgivningen börjat

   Svara

  Då lär väl även Martens dra sitt strå till stacken snart.

  Svara

  Enligt Anna på en live är det inte aaalls säkert att de ska flytta, det beror tydligen på om Roberto får det han vill ha för lägenheten. Han äger väl typ 5% av lgh…

  Svara

  Jag blev mest glad för rabattkoden, hade ändå tänkt köpa något av deras wallet cases!

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.