It’s a hard knock life

Jag är inte helt hundra på vad syftet är med de här fyra Instagramposterna för utom att Katrin vill framställa sig som ”bad to the bone”, ”gangsta'” och eventuellt även lite av en ”thug”.
Hon svär som en borstbindare – varför nu borstbindare svär mer än andra – men får en tillsägelse av Micael Bindefeld att hon måste skaffa en översättare om hon ska fortsätta att skriva på engelska, men helt ärligt..
Hur gangsta’ är det egentligen att stava rätt? Tror ni 50 cent bryr sig om att stava rätt? Knappast va, han brydde sig inte ens om att hitta ett nytt ord att rimma med ”birthday” utan rimmade helt sonika ”birthday” med…eh…”birthday” igen.
Det finns väl en anledning till att uttrycket ”too cool for school” myntades?
Tror ni 50 cent skrivit högskoleprovet? Inte va?

Men OM Katrin nu ska vara så där svärig och farlig så kan hon inte se så där helylle ut, utan behöver ”ruffa” till sig lite.
Kavaj är inte särskilt ”thug”.
Jag tog mig friheten att sätta ihop en liten ”mood board” åt henne så hon i alla fall vet i vilken riktning hos ska ta sitt ”thuggande”..
You are welcome!

Bilden är ett montage.

 

100 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Jag är rätt tveksam överlag att 50 cent skulle åka till Sverige för att skriva Högskoleprovet

  Svara

   Tveksam, men inte övertygad alltså? 🙂

   Svara

  Alltid retar det någon. Bättre att uppröra än att gå obemärkt förbi?

  Svara

  Ålderskris?

  Svara

  Känns mest som hon kommit in i nån slags ålderskris.

  Svara

   Hon är nyseparerad och på semester.. och nyligen fyllt 40 så ja kanske någon slags kris som de flesta separerade i den åldern går igenom men låt henne roa sig haha.. däremot är ju engelskan lite pinsam hehe håller lite med Bindefeldt där, hans inlägg var lite kul. Trodde nog hon var bättre och kunnigare på engelska men hon kanske driver haha..

   Svara

  Låter som en polack som precis lärt sig engelska. Dvs hon driver med polackers engelska.

  Svara

   Va? Vilka jäkla fördomar.

   Svara

    Men kom igen…

    Svara

   Hon är polack själv, visste du det?

   Svara

    Är du? I sådana fall så lägg ner. Det är så jävla illa skrivet av dig!

    Svara

  Svara

   Och du hjälper henne att få synas mer i media genom att du länkar till artikeln haha.

   Svara

  Hahaha, vad håller hon på med? Några drinkar för mycket och bestämde sig för att leka tuff? Vem bryr sig om vilka skor hon köper eller om hon röker? Vem är det riktat till? 😄

  Svara

   Tänkte samma, vad gör det om hundra år…

   Svara

   Påminner om valfri tonåring som också känner sig lite fräck när hen svär och röker.

   Svara

  Wow va fräck hon är 😴 Mina tonårssöner beter sig mognare…..

  Svara

  Jag undrar verkligen varför det inte funkade mellan Katrin och pappan till hennes senaste barn…

  Svara

   För nära kontakt med Bingo?

   Svara

    Det var nog ingen fråga. Jag tolkar de tre punkterna som att det tycks ganska uppenbart, dvs den här typen av omogna uppvisningar i ”tuffhet” kan göra det svårt att ha en partner som beter sig som sin ålder.

    Svara

  Behöver hjälp med CV!! Hur skriver man bra om sig själv? Jobbar nu som säljare, min chef kallar mig alltid hennes högra hand jag tar på mig mycket av hennes jobb och lär mig snabbt när det är något nytt hon visar mig. Har pluggat mycket på distans så är bra på att ta direktiv och ”göra själv”. Fick frågan idag om jag va intresserad av en ekonomitjänst som jag känner vore ett såå lyft för mig!! Tjejen tyckte jag lät så strukturerad så nu måste bara mitt cv vara perfekt.

  Svara

   och det kändes ju som en relevant kommentar på inlägget ….? 🤔
   Googla vetja

   Svara

   Jag jobbar med HR och har innan dess jobbat inom rekryteringsbranschen, så jag har läst rätt många tusen CV:n. Mina tips är dra paralleller av dina erfarenheter med det jobb du söker. Väldigt många rabblar bara massa floskler utan att väva ihop det med deras erfarenhet och det jobbet de söker, vilket då faller platt. Finns det en annons för tjänsten du söker? Använd dig då av samma ”keywords” som de har använt i annonsen, tex om de skriver att de söker en noggrann person så ska du använda det ordet i ditt personliga brev (om du nu är noggrann) och samtidigt väva ihop det med de erfarenheter du har och vilka du kan tillföra jobbet.

   I cv:et skriver du ju bara om din tidigare erfarenhet. I det personliga brevet brukar jag dela upp det i tre delar. Första delen väver jag ihop de erfarenheter jag har som passar den tjänsten jag söker. Den andra delen skriver jag kort om vem jag är, familj, hobby, osv. Den tredje delen punkter jag upp de erfarenheter som de söker i annonsen och skriver hur jag matchar den erfarenheten.

   Exempel:
   I tidigare jobb som butikssäljare så hade jag ansvar för att banka kassorna vid varje srbetsslut. Det gör mig van vid ekonomi och har gett mig en bra förståelse för hur viktigt det är att vara noggrann för att det ska bli rätt. Mm

   Som person är jag alltid glad och positivt. På min fritid så gillar jag att fiska och ägnar ofta sommaren med det. Annars umgås jag med min familj som består av man och en tvåårig son.

   Varför ska ni anställa mig? (Här radar du upp all erfarenhet som är bra för tjänsten)
   * administrativ vana
   * lätt att lära mig
   * erfarenhet av ekonomi i jobbet

   Hoppas det ger lite hjälp. Lycka till!

   Svara

    Tack gulliga du! 🙂

    Svara

    Jag blir dock förvånad över att du har arbetat med rekrytering då fritidsintressen absolut inte är relevanta över huvud taget.

    Svara

     Med tanke på att i princip varje arbetsannons innefattar ”vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet” känner jag att vem man är som person är ganska så intressant.

     Svara

     Jag jobbar också med rekrytering och hr, och jag tycker man kan ta med fritidsintressen i sitt personliga brev absolut men isåfall längst ner för så himl relevant är det inte. För mig är det viktigt, lite det som Nadia skriver, att man återkopplar en kunskap till ett exempel. Ex på mitt nuvarande jobb gör jag mycket olika arbetsuppgifter och därför har jag lärt mig att vara flexibel typ.

     Svara

     Personlig lämplighet handlar inte om fritidsintressen. Det handlar om din personlighet under intervjun och om den överensstämmer med företaget och dess värderingar.

     Svara

     Lisa: Helt fel. Det berättar lite om vilken typ av person och personlighet du har och det kan många gånger vara helt avgörande för om de vill anställa dig.

     Det beror också på vilken nivå jobbet ligger på, men de vill alltid veta lite om ditt privatliv också även om du rekryteras till VD.

     Svara

     Lisa: Kanske är det en smaksak men för egen del tycker jag att det är trevligt med ett par rader som är mer ”personliga” än bara jobbrelaterat.

     Sen kan jag säga att det av personlig erfarenhet funkar väldigt bra med det här upplägget då jag fick komma på intervju på alla jobb jag sökte när jag skulle byta jobb från rekryteringsbranschen, och har mitt cv skrivet med just det här upplägget. Men som sagt så är det kanske en smaksak om man tycker det behövs eller inte. Måste nästa lägga ut frågan i mitt HR-nätverk och se vad andra som rekryterar tycker.

     Svara

     Anonym: Därför att det här… ”Personlig lämplighet handlar inte om fritidsintressen…” inte är en subjektiv åsikt. Det påståendet från Lisa är helt fel och skulle behöva utvecklas för att bli korrekt.

     Svara

     The real Hmm:
     Ja oj då får jag säga förlåt, läste fel 😅

     Svara

     Ingen fara. Gjorde precis samma sak i nästa tråd. 💚😂

     Svara

    Det där konceptet använder jag med och jag får komma på intervju på nästan alla jobb jag söker så uppenbarligen är det inte helt fel att skriva lite om sig själv och fritidsintressen.

    Svara

     Jag slutade skriva om mitt privatliv för långe sedan i jobbansökningar, har kommit till varje intervju ock fått varje tjänst jag sökt ändå. Så ens cv, kunskaper och intrycket man gör vid intervjun eller nog mer avgörande än om man går på Friskis & Svettis ett par dagar i veckan. Nu är jag egenföretagare och är inte alls intresserad av att läsa ansökningar där de sökande skriver om sambo, ungar, matlagning på fritiden och allt vad det är. Sådant kommer fram ändå med tiden, när man lär känna varandra.

     Svara

     Anonym: Men hade det skadat intrycket på ansökan om det står med?

     I vilket fall så vill vissa gissa sig till om de tror att du kommer VABBA mycket eller om de är av åsikten att småbarnsföräldrar är mer effektiva i jobbet då de tvingas till att vara strukturerade. Familjen i stort kan vara avgörande hur mycket du vill resa eller kan tänka dig att senare jobba på en annan ort. Att du tränar betyder att du har ett intresse av att hålla sig frisk etc etc.
     Det mest relevanta i privatlivet, förutom familj, är dock föreningsliv och vad du gör där som eventuellt kan vara av mervärde.

     Men idag är ditt privatliv av så stor betydelse för hur det kommer att inverka på ditt jobb att inom många anställningar är det helt avgörande.

     Svara

     For each and their own.

     Svara

     Känns som din attityd försämrats på senaste ”The real Hmm”, hur kan du börja kommentaren med ”helt fel”? Förmodligen är det olika beroende på vem som tar emot och läser ditt cv vad som är bäst att göra, hur kan något som är en åsiktsfråga vara ”helt fel”?

     Svara

     Kommentaren högre upp är ett svar till anonym här. 😊

     Svara

   Hehe lustigt att jag läste din kommentar nu, i skrivande stund sitter jag och filar på just CV och personligt brev (söker praktik för sommaren, läser handelsrätt).

   Mina tips: Slopa ”Hej jag heter XX, är XX gammal och kommer från XX…” utan gå pang på där i början varför du söker jobbet och varför just du skulle passa. Confidence is the key. Lyft fram hur dina tidigare anställningar har utvecklat dig och gett dig erfarenhet. Ta upp positiva egenskaper hos dig själv som att du är noggrann, tycker om att ha eget ansvar och få jobba mot ett mål, etc. Du kan skriva att du är snabblärd och initiativtagande, för det verkar ju stämma bra in på dig 🙂 Och inte för långt! Om det nu inte vill göra det kortare så använd åtminstone styckesindelning så det blir lättare att läsa. Sist men inte minst: en bra bild på dig själv där du ler!

   Stort lycka till!

   Svara

    Håller också på att söka jobb och hade en bra bild på mig där jag ler och ser trevlig ut. Fick knappt något napp alls.. Tog bort bilden och pang så har svaren börjat ramla in. Så skulle nog säga att man ska vara ganska försiktig med att ha med en bild på sig själv. Tänker att rekryterarna lägger större fokus på innehållet då istället för att se en bild och tänka ”nope” pga fördomar eller whatever.

    Svara

   Cv och personligt är två skilda saker. Börja lära dig skillnaden så kommer resten gå som en dans!:)

   Svara

    Jo, ett personligt brev bör vara max 1 A4 sida.
    Skriv kort om vem du är, vad du kan tillföra och varför jobbet passar dig.

    Svara

  Hon, Jocke och Jonna plus Bella önskar man ju kunde dra till en öde ö eller nåt. Utan medel att kommunicera ut nåt.

  Svara

   + Calle och Anna B. Fast det skulle kunna bli ett skoj big brother eller nått 🤔😂

   Svara

   Jaaa! Och sätt upp dolda kameror i palmerna så vi får se hur dom klarar av det!👏🏼😄

   Svara

  Ålderskris deluxe. Hon har ju redan började med att spruta in skit i fejset. Snart ser hon ut som en svullen korsning mellan hamster och katt.
  Som så många andra kvinnor gör nu. Ändå rätt gulligt att de är så tvärsäkra på att det inte syns utan att de bara ser så fräscha ut.😜

  Svara

   vad då redan… det gör ju tom Dessie, kissie det är sjukt om något!

   Svara

   Av egen erfarenhet vet jag att det är väldigt lätt att bli ”hemmablind” på hur man ser ut. Själv har jag dragit ner på användandet eftersom jag absolut inte vill få det typiska botox/filler utseendet vilket bara gör att man ser äldre ut. Men håller man det på en lagom nivå tycker jag faktiskt man ser fräschare ut.

   Svara

   Precis som hennes poddkompis Malin också. Såg någon bild på henne som Hänt hade använt sig av för att ha en bild till en artikel. Sån skillnad på utseende i ansiktet från den bilden (naturlig med lite rynkor, hängigare ögon osv) och hur hon ser ut idag. Och så har dom mage att lägga upp vilka hudvårdsprodukter de använder (”för de får så många frågor om det”) när man vet att det är fillers…

   Svara

  Hon har kuul o är i en underbar ålder!

  Svara

  Provocerar för mer klick. Patetiskt

  Svara

  Katrin är så pinsam, liten o elak. O narcissist – Big Big tajm. Men låt na va, hon blir inte bättre än såhär. Vet inte bättre helt enkelt.

  Svara

  Äkta ”I don’t give a shit”-människor sitter inte på Instagram och berätta om det…

  Svara

  High heel stiletto…? Det är ju vandrarkängor Hahahahaa…!!
  Och eftersom någon redan uppmärksammat att hon inte ska slänga sig med engelska eftersom hon inte behärskar det, inte ens lite, så struntar jag i att göra det.

  Svara

   Faktiskt , vandrarkängor!
   Ser nog inte alls missanpassat ut med dem på krogen.

   Svara

  💜 Bindan, bästa kommentaren. Katrin är ju för fan sinnessjuk när hon krökar. 😵🤣🤪

  Svara

  ”life is short by the fucking shoes”

  Flytta dig längre ifrån de knullande skorna då, så blir livet längre.

  Svara

   Du vinner internet :lol

   Svara

  förlåt men,,,,,,,,,,,,

  HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

  vad fan gör hon?

  Svara

  Snart kommer väl ett ”yes i Think It is disgusting with People who take their medicine in public! Problem with that???”

  Barnslig kärring är vad hon är.

  Svara

  ”If I feel like a party cigarette”…? Haha hatar den känslan

  Svara

   Som jag kände mig imorse. En gammal kvarglömd, stinkande fimp…

   Svara

  Haahaha vill begrava ansiktet i en skämskudde och skrika

  Svara

  Varför skriver hon på engelska?

  Svara

  Hon drygar ju bara! Skitkul ju! 😂😂

  Svara

   Jätte… 🙄

   Svara

  Men det är väl klart att hon skämtar! ! Jag vet seriöst inte varför folk utgår ifrån att hon menar allvar.

  Svara

   Eller hur. Folk är kan vara lite efter har jag märkt.

   Svara

   Jag utgår ifrån att alla förstår att hon försöker skämta, men hon gör det på ett så barnsligt och faktiskt skittråkigt sätt att det bara blir pinsamt.

   Svara

    Ibland kanske man bara spårar lite i sin humor och tycker man är jätterolig när man fått i sig några glas, påhejad av fotografen som också är lite småfull. Det är sällan lika roligt när man vaknar nästa morgon och funderar på hur man egentligen. Folk ta det lite för seriöst – Katrin är ju inte direkt känd för att försöka vara en thug annars.

    Svara

   För att hon har en skruv lös

   Svara

   För att man direkt antar att hon är totalt dum i huvudet? Hon är ju duktig på att visa det annars så.

   Svara

   Så då kan man skriva vad som helst på instagram och sedan hävda att man skämtar? Hade jag varit ute på krogen och skrivit 5 sådana här inlägg på instagram hade folk trott att jag var från vettet!!

   Svara

   Tror hon gör narr av alla småtjejer (hannaliciuos, molly rustas etc) för de lägger ut liknande bilder med liknande texter

   Svara

    Ja, det är så uppenbart att hon driver.

    Svara

  I also feel like a party cigarette by the fucking shoes.

  Svara

  Det heter ”röker som en borstbindare” inte ”svär som en borstbindare”

  Svara

  ASSÅÅÅÅ GÖMMER MIG I SKÄMSKUDDEN 😭😭😭😭

  Svara

  CamCam, har du skrivit om att allas vår lille älskling Calle S ska på turné med KD nu i vår!?

  Svara

   Men va? Han OCH Bert Karlsson?
   Vad händer?????

   Svara

    Ha ha, var tvungen att googla så att jag inte blivit dement. Trodde du menade Bert i KD och tänkte att såååååå fel kan jag inte minnas. Det gjorde jag inte heller. 😉😇

    Svara

    Svara

   Hoppas att KD försvinner en gång för alla, ett sådant parti hör inte hemma i en sekulär demokrati där kyrkan är separerad från staten. Helt sanslöst att de klamrat sig fast så här långt.

   Ska låna ut min smartphone till Calle om han bidrar till att de ryker med sin medverkan

   Svara

  Hon är inte rolig, inte särskilt snygg, skitdålig på relationer, empati och ödmjukhet har hon ingen aning om.
  Hon är gapig, yvig och definitivt fångad i myten om sin egen betydelse.
  *Gäsp* Katrin – gör något nytt, äkta och överraskande

  Svara

   Mycket snyggare än dom flesta i hennes ålder, vad nu det har med saken att göra…

   Svara

    Det som har med ”saken att göra” är att hon fått för sig att hon är sååååå sexig, såååå ungdomlig, sååååå snygg… och det stämmer inte.
    Hon är inte särskilt ansiktssnygg. Vältränad – absolut- snygg kropp – njaaaa not so much.

    Svara

     Men Du AN verkar vara en helskön person, du verkar vara en helt fantastisk människa med alla kvalitéer- balanserad, lycklig och ödmjuk, suuupersnygg är du säkert också och sexig, och extreeemt klok och intelligent verkar du vara som kan se in i andras hjärnor och tankar och vet om andra tycker att de är sexiga och snygga… woooooow alltså!!! Låter iofs som att Du AN tycker att Katrin är sexig, snygg och ungdomlig och ja det är hon ju- riktigt fräsch och snygg kropp!

     Svara

    Näe Sandra, då har du inte sett så många 40-åringar. Hon ser ju urtråkig ut!

    Svara

     Hon skrattar ju på översta bilden iallafall?! 😉 Men du vad skönt att Livetärpåtopp men om det är det så brukar man inte ha behov av att klaga på andra och klanka ner på andras utseende, det låter mer bittert att göra det och inte särskilt moget. Men du är säkert både glad, skitkul, lycklig, vacker och tillfreds…Livetpåtopp helt enkelt. Japp.

     Svara

     Jo tyvärr, många som förfallit helt redan då…

     Svara

  Allt jag tänker är: extrem åldersnoja. Känner en i hennes ålder som beter sig ganska likt men ändå bättre än detta. Så väldigt pinsamt.

  Svara

  Om hon är medveten om vad hon skriver har hon humor. Om hon inte är medveten om det så är det ju också jättekul, fast på ett mer lyteskomiskt sätt. Så välj själv: skratta med eller åt Katrin. Kul är det iaf. 😂

  Svara

   Nix- även om hon är medveten om vad hon skriver så är det inte roligt – tyvärr

   Svara

    Nope inte jätteroligt, å andra sidan är nog du AN väldigt svår att roa, underhålla och behaga.

    Svara

  that bitch aint rich hahahhaa

  Svara

  Äh låt henne! Finns värre saker med henne att reta upp sig på

  Svara

  Men hon driver ju?

  Svara

  Vilken pinsam människa hon är. Men hon får ju publicitet så..

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.