Läsarna hyllar Fokis maginlägg

Mina tigerränder är mer synliga nu när magen har blivit mindre och jag älskar varenda detalj av de. Det är ok att se ut så här. Jag känner mig vacker och awesome ändå! Haha, även om jag grät en skvätt när jag upptäckte mina första hudbristningar fick jag faktiskt i samma sekund lära mig att älska min kropp redan då. Man ska våga visa upp kroppen som den är! Majoriteten av oss som har fött barn ser ut så här. Vi har faktiskt gått genom något som är helt fantastiskt och är värt varenda hudbristning och löshud i världen, hallå! ♥ 🙂//Foki

Det finns lika många magar som det finns bebisar och Foki hyllar sin kropp och sin mage som skapat och tagit hand om lilla Zelda under nio månader, vilket får läsarna att hylla henne.
När hon upptäckte sina bristningar i slutet av januari blev hon först ledsen men insåg sen att hon skulle göra det om och om och om igen, hur mycket hudbristningar hon än får. För att det livet som kommer ut från magen är ovärderligt. ♥

Foki la upp en alldeles underbar filmsnutt på henne idag på Instagram men eftersom det är en film så vill jag inte bädda in den här – men gå HIT och titta på den.
Mätt och nöjd och med ett litet skratt!
SÅ himla söt!

75 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Foki känns alltid genuin, någon man hellre skulle köpa kräm av (inte ”kräm fräs” dock haha – Bellahistorien)

  Som jag skrev, skönt med något annat än alla dessa bilder från influncers där de påstår sig hylla kvinnokroppens ”kraft” men egentligen endast vill visa upp att de ser exakt likadana ut som innan, ca 2 sekunder efter förlossningen..

  Svara

   Håller med, hon har alltid verkat som en genuint snäll och god människa. Sällsynt i bloggvärlden… Hon är jättefin med sin tigermage.

   Svara

   Haha håller SÅ med dig. Blir galen på alla perfekta platta magar med orden ”Kvinnokroppen är SÅ fantastisk!” Ja det är ju liksom lätt för dig att säga…

   Svara

    Man undrar ju vad dom tycker är SÅ fantastsikt med den, det är inte direkt standard att se exakt likadan ut direkt efter så de borde hylla sin egen kropp i så fall. Sen undrar man varför de ska posera och hålla in magen för att se ännu smalare ut om kroppen nu är så fantastisk. ALLA vet att det tar tid för magen att återgå trots att den kan se ut som vanligt i en sekund så man kan ta ett foto. Organen har flyttat på sig, magmusklerna är förslappade och livmodern behöver dra ihop sig. Så jag hoppas att ingen tjej tror att man kan påverka det på något sätt så att magen ”studsar” tillbaka. Det blir så oavsett om man har stor eller liten mage.

    Svara

    Fast alltså, man måste få vara stolt även om man har en platt mage eller har vad som i dina ögon är en ”perfekt” kropp. Alla ska ha rätt att älska sin kropp.

    Svara

     Om man nu är så stolt över sin platta mage så kan man väl skriva ”älskar att min mage blev platt igen så fort!” Istället för ”kvinnokroppen är fantastisk”.

     Svara

     Men palla märka ord. Låt dem skriva hur de vill, de menar säkert ingenting illa med det. Alla kan inte formulera sig exakt som du önskar ändå.

     Svara

     Vem har skrivit att de menar något illa? Det är bara töntigt att väva in skryt som att man är så imponerad över kvinnokroppen. Det kan skryta hur mycket de vill men var ärlig med det då, stör mig så sjukt mycket på low key skryt så om man är heeelt omedveten om att ens kropp återgick lite snabbare är snittet. Och jag VET att de aldrig hade postat en bild på lite lös hud eller pösmage, *host* bring, *host* törnegren.

     Svara

     Att det är skryt är din egen rätt märkliga tolkning men knappast sanningen.

     Svara

     Vad är din tolkning då? Jag hade också platt mage nästan direkt och enda anledningen för mig att posta det hade varit för att skryta.

     Svara

     Fast det är ju på sätt och vis skryt. Hela deras karriär handlar ju om yta och utseende och att se perfekt ut. Klart de vill visa hur snabbt de ”blev snygga” igen efter förlossningen. De tjänar pengar på det.

     Svara

    Haha alltså ja! Verkligen! Varför skriver man inte att det är fantastiskt att just min kropp kunde bli platt och normsnygg. Det är ju det de menar? Annars skulle det inte behövas en bild på…. en platt mage? Det ÄR fantastiskt att många kroppar kan skapa ett barn och föda. Det är fantastiskt när det blir friska barn. Det är fantastiskt när barn överlever trots diverse problem. Det är fantastiskt om kroppen återhämtar sig bra, om den fungerar som den gjorde innan en graviditet. Det är fantastiskt för många att återigen kunna böja sig ned, knyta skorna, kanske gå utan att vagga, kanske kan gå utan att ha ont! Det är fantastiskt att kroppen, så småningom, orkar bära, springa, klara sig från ryggont. Det är säkert fantastiskt för en smal person att återigen bli smal igen. Men skriv att det är det du menar. Hymla inte.

    Svara

    Jag har stått mycket framför speglen och tänkt att kvinno-kroppen är fantastisk när jag sett hur kroppen återhämtat sig efter min graviditet. Speciellt med tanke på den enorma magen som min stora kille låg i, som jag aldrig trodde skulle bli sig lik igen, men som blev platt och stark på några veckor (utan ändrad kost eller träning). Tycker jag har full rätt att förundras och beundra det, men har avstått att visa upp det på sociala medier för vill inte att min mage ska få någon annan att må dåligt över sin. (Fast egentligen tycker jag att alla borde få hylla sina kroppar och speciellt efter graviditet.)

    Svara

     Det är DIN kropp som är fantastisk för att din mage blev platt igen. Det kan du mycket väl hylla, om du vill!

     Svara

  Mer sånt här! Tycker det är jättebra att fler och fler börjar embracea sin kropp och visar upp den om man vill. Känns bara som att det ändå bara är okej att visa sin kropp om den är nästintill perfekt och har kurvor på rätt ställen. Vill se alla typer av kroppar!

  Svara

  ÄääÄäÄäääÄlskar sånt här❤️ Mer bristningar åt folket!

  Svara

  Stod själv och pep i badrummet igår att: ”Inte en enda bristning! Ska jag inte få en enda ”tatuering” på min hud av att bära ett barn???” Går in i v.40 imorgon… Vi är alla olika, själv har jag aldrig älskat och förlåtit min kropp så mycket som under graviditeten ❤️ och jag tänker fortsätta även efter!

  Svara

   Med första barnet fick jag bara någon enstaka liten bristning på brösten (2 små på varje bröst) i början av amningen, i övrigt inte en enda. Nu väntar jag barn nr 2 och är i v 37, magen kliar en del men fortfarande inte en enda bristning i sikte.

   Vad jag förstått så är bristningar mer en fråga om hormoner och gener, och inte om hur stor magen blivit. Med första barnet gick jag upp nio kilo och nu lär jag nog hamna på samma viktuppgång igen. Min mamma har blivit väldigt stor under alla graviditeter (25 kilos uppgång varje gång) men fick trots det ingen bristning alls.

   Bristningar eller inte, det spelar ingen roll. Kroppen har ju lyckats bära ett barn, bara det är ju en fantastisk bedrift!

   Svara

   Fick bara en ynklig liten bristning med första barnet, barn nummer två kom bristningarna med besked 😅 precis som personen under skriver är det hormonellt och genetiskt. Eftersom alla mina kvinnliga släktingar har fått mkt bristningar hade jag ej förväntat mig så mkt annat😊 har dock aldrig haft en ”perfekt TV-shop-mage” så är inte så ledsen att den blev randig:)

   Svara

   Jag fick aaalla mina under förlossningen 😛 inte en enda dagen innan, men när ongen skulle ut fick jag ränder över hela rumpan. Böev jätteförvånad när jag aåg det dagen efter 😛

   Svara

    Åh! Jag fick också SÅ många bristningar under förlossningen. På magen, i ljumskarna och under rumpan. Blev så himla ledsen. De var illröda superlänge. Och en del är fortfarande lila trots att det gått över tre år. Har haft bristningar på höfter, bröst och knän sen tidig ålder och aldrig mått dåligt över dem. Men dessa är så synliga och det kom så många under några timmar. Blev jobbigt. Kommer troligtvis operera bort hud på magen som nu hänger efter de där bristningarna. Som också är breda! Nä, mina bristningar är ingenting jag älskar.

    Svara

  Fint av henne att visa denna bild. Blir så bra som motvikt till fotbollsfrun och Engla. 🙂

  Svara

   Engla skulle aldrig någonsin visa någon ”svaghet” på ett foto. Hon kan skriva om sina psykiska problem och andra tillkortakommanden men ett veck eller minsta rynka kommer vi ALDRIG få se.

   Svara

    Så sant. Som förra året när hon la upp bikinibilder och pratade om sin ”förstörda” mage som hon opererat och avslutade med typ ”Ja den är väl okej men kommer aldrig mer bli perfekt”. Och den bar så klart HELT perfekt på fotot. Men snälla vilken 40-åring med 3 barn har perfekt mage och orkar ens sträva efter det med tanke på utbrändhet och allt? Hon har märkliga prioriteringar.

    Svara

  Fint, starkt och modigt av henne att visa upp en hud som går emot skönhetsidealet! Så viktigt att några orkar stå emot och hjälpa oss andra att normalisera helt normala förändringar i utseendet efter graviditet. Jag är också gravid, om jag får bristningar/hängiga bröst/synliga vener eller vad som helst så hoppas jag av hela mitt hjärta att jag kommer att vara tillfreds med hur jag ser ut och att jag kommer att kunna föra den inställningen vidare till mitt barn <3

  Svara

  Bästa jag läst på länge, mer sånt här ❤️!

  Så kallad riktig kroppshyllning!
  Något rätt många influencer borde försöka förstå för att slippa slita ut uttrycket ”älska sig själv” som egentligen innebär att älska en korrigerad, retuscherad, opererad, sminkad, botoxade/fillers-ig, instagramfilter version av sig själv.

  Svara

   Jag är opererad Och använder Botox och fillers. Älskar inte mitt utseende för det, men det dämpar min ångest lite.
   Jag förstår verkligen inte -kanske pga att jag har bdd och mina erfarenheter antagligen är annorlunda än de flestas- varför man ska älska sitt utseende? Jag är nöjd om jag kan acceptera mitt utseende och tankar på det inte upptar all min tid och styr mitt liv.
   Måste man slicka på sin egen spegelbild för att vara en ok människa?

   Och varför är det skamligt att älska sitt utseende om man inte råkar vara född med det? Det är väl bra om kvinnor öht kan vara nöjda så som samhället ser ut?

   (Jag är medveten om att det är problematiskt, därför pratar jag inte om mina operationer alls i vissa sammanhang, och gör jag det ser jag till att problematisera kring dem. Jag undrar bara varför kvinnor tvunget måste döma andra kvinnor på samma sätt som män gör?

   ”Naturliga bröst är snyggast”
   ”Hon använder alldeles för mycket sminka
   ” Jag gillar naturligt vackra kvinnor”

   Svara

    Jag säger inte att det är fel eller skamligt att älska sitt utseende om man har gjort något ingrepp. Va nöjd över dig själv på dina villkor, det är ju det bästa! Majoriteten sminkar, färgar hår etc vilket ju också är att förbättra. Jag håller själv på att kämpa emot viljan att operera näsan som jag alltid haft komplex för och fylla ut rynkorna i pannan.

    Jag menar att många av dessa influencer hyllar sitt utseende samtidigt som de försöker dölja att de gjort någonting. Det blir så mycket hyckleri över det hela och skapar en illusion av att ”alla influencers är så snygga” och skeva ideal för barn och tonåringar.

    Jag säger inte heller att man måste älska sitt utseende eller slicka sin spegelbild, men med acceptans och att vara nöjd över det slipper man ju mycket ”onödig ångest” iom att vi lever i ett så utseendefixerat samhälle. Jag tror det bästa är om man kan lära sig tycka om sitt utseende/inte bry sig alls och inte känna behov att förändra något, bakom att vilja förändra något ligger ju rätt många timmar av bristande självkänsla, ångest och jäkligt mycket energi som kunde lagts på bättre saker än att vilja ändra på hur vi födds.

    Jag har dessutom lagt mitt värde som person väldigt mycket i mitt utseende som yngre, vilket jag inte tror är ovanligt. Jag önskar att utseende inte var så jäkla primärt i våra liv helt enkelt.

    Svara

     Tack för förklaringen, jag tror jag förstår hur du menar. Jag håller med, till viss del. Jag tror dock att det vi borde göra -vi alla, jag är inte heller oskyldig och det där är komplext- är att se det som något odelat positivt när någon uttrycker att hen är nöjd med sitt yttre. Det faktumet då alltså, att någon är nöjd. Oavsett hur personen ser ut. Annars fastnar msn lätt i den där fällan, att utseende värderas trots att det egentligen inte borde vara i fokus ❤

     Svara

   Att som Foki stolt visa upp en kropp som genomgått förlossning och graviditet är helt separerat från det jag skrev ovan, jag älskar verkligen att hon gör det och önskar se mer sånt. Tycker bara att man kan hylla det här utan att skamma kvinnor för helt -i sammanhanget- irrelevanta saker.

   Svara

    Ååå jag är den sista att scamma kvinnor, vill att vi ska kunna älska oss själva för dem vi är.

    Jag kommer nog falla dit på näs-grejen själv.

    Äh, läs över. Menar som sagt att influencers hycklar och skapar en falsk bild av ”naturligt snygg”. När jag mådde som värst ”förlorade jag mitt utseende”, jag var undernärd, knarkig, håret i en bulle på huvudet, såg sjuk ut, Och det kändes som att jag förlorade mitt värde som kvinna när jag inte längre var knullbar typ.

    Det handlade ju såklart om min bristande självkänsla och idag är det bättre, jag värderar mig iaf inte efter mitt utseende men går typ inte till affären utan concealer över finnarna och hatar hur huden påverkats av allt knark. Det ligger ju mycket ångest kring utseende hos nästan alla kvinnor, har gjort eller gör. Och jag önskar att influencer kunde visa något annat än perfektion ibland.

    Jag scammar iiiiinte kvinnors utseende ❤️

    Svara

     ❤❤❤❤❤❤❤

     Svara

  Så fint ❤

  Svara

  Känns så jävla konstigt att vi döper om bristningar till tigerränder (gud så mäktigt!) och visar och berättar att det minsann finns en otrolig styrka i detta helt normala hudtillstånd som alla har. Skulle vara skönt om nyförlösta mammor varken behövde känna power eller skam över sin kropp. Förstå vad mycket tid som går åt att hålla på och förhålla sig till sina bristningar, oavsett om man hatar dem eller om man fotar dem i rätt ljus och skriver peppiga inlägg.

  Svara

   För många kan det vara ett effektivt sätt att hitta ett snällare sätt att förhålla sig till sin kropp att fokusera på funktion isf utseende. Det är ju det t ex Foki gör här, hon är imponerad av att hennes kropp orkar bära ett barn isf att jmf med ett skönhetsideal. verkar få många att må bättre, och därför att det bra.

   Samma med tigerränderna, det får folk att må bättre att betinga det positivt, och fokusera på att det kommer ifrån att kroppen utfört en prestation.

   Vore trevligt om det var så självklart att ingen ens kände behov av att prata om det. Men det är ju inte den värld vi lever i.

   Svara

    Jag vet VARFÖR kvinnor håller på och hyllar, döper om, peppar osv. Det var inte det min kommentar handlade om, utan hur konstigt det är att vi ALLTID måste FÖRHÅLLA oss till allting som har med kroppens utseende att göra. Det här handlar ju om några helt rimliga märken i huden som folk har helt orimliga relationer till, oavsett om de är negativa eller positiva. Varför får det ta så mycket tid från våra liv?

    Svara

     Det vore såklart de bästa om det kunde vara så – men nu är det så väldigt långt bort att vi skulle leva fritt från utseendefokus osv att Fokis sätt att förhålla sig till sin kropp ändå är en bra strategi för att sprida välmående.

     Så menade jag 🙂

     Svara

     Det är fortfarande din åsikt att det är ett bra sätt att sprida välmående på, ingen sanning bara för att världen ser ut som en gör. 🙂

     Svara

  Bristningar i all ära, men nej… majoriteten av alla som fött barn ser inte ut så där. Skulle säga att det är minst lika vanligt att inte få några bristningar alls och av de som får bristningar får alla inte så många eller stora som Foki heller. Jag tycker det är tråkigt när man sprider bilden om att bara för att man gått igenom en graviditet och förlossning så blir kroppen ”helt förstörd” (även om de flesta verkar älska sin nya kropp ändå). Jag upplever snarare motsatsen, att de flesta är ganska oförändrade i alla fall efter första barnet.

  Svara

   Hur vet du det när i princip alla bilder på internet visar mer eller mindre ”perfekta” magar efter förlossning?

   Svara

    Jag lever i verkligheten? Baserad inte min uppfattning av ”alla bilder på internet”.

    Svara

   Vad baserar du det på? Har du sett majoriteten av alla kvinnors kroppar efter man har fött barn? 🙂 Jag tror, notera tror, att många kvinnor inte vågar eller vill visa upp sin mage efter förlossning och därför tycker jag det är både viktigt och modigt att en influencer som Foki har styrka att visa upp en mage som inte är platt som en tv och utan bristningar, något vi oftast ser hos kända kvinnor.

   Svara

   Jag har inga bristningar efter två graviditeter, men känner inget behov av att hålla säga att min erfaernhet är norm. Det är lätt att kolla dessutom, om man nu går runt och känner att ’neeej, bristningar kan väl inte vara så vanligt’:

   ’Ungefär 50 – 90% av alla kvinnor får bristningar under graviditeten.’

   ’75 till 90 % får någon form av hudbristningar kopplat till graviditeten.’

   Enligt några olika vårdsidor, så jo, då verkar det ju absolut vara ’en majoritet’ som får dessa.

   Svara

    Att man får bristningar är inte likställt med att hela magen är full med bristningar.

    Svara

   Varför skulle man sprida en bild av att kroppen är förstörd för att man visar bilder på magar och bristningar? Jag tycker att det är tråkigt att du sprider att det går hand i hand. Min mage har bristningar men den är inte förstörd.

   Svara

    Jag tycker inte att det går hand i hand. Däremot vet jag väldigt många som är rädda för att få barn eftersom de mest hör att kroppen blir sig aldrig lik efter att man fått barn, och att man lär sig acceptera och älska sin kropp TROTS sina nya skavanker. Därför tycker jag att det är onödigt att säga att majoriteten som fått barn har hela magen full av bristningar (lika mkt som Foki). Det är väl mer nyanserat då att säga att vissa får mkt bristningar, vissa lite och vissa inga? Jag är all for bodypositivism. Man får visa upp sina bristningar och det är inget fel med det (jag fick också några under sista graviditeten) men varför då skamma de som lägger upp bilder på en relativt opåverkad mage? Det är ju också normalt!

    Svara

     Vill bara poängtera att det jag menade var att när man säger saker som ”lärt mig älska” eller ”trots” så belyser man ju ändå att man har nått fel på kroppen. Varför inte bara älska sin kropp punkt?

     Svara

     Jag tror det är en betydligt större andel som får bristningar, än som inte får det. Sen är Fokus minimalt lite i jämförelse med vissa.. och mycket i förhållandevis till andra. Med första barnet fick jag inte en enda bristning. Andra barnet inte en enda… förrän tre dagar efter bebis kommit. Nu har jag ett tiotal på magen. Gör mig ingenting.

     Det är väl BETYDLIGT bättre att var förberedd på att de flesta får någon form utav hudbristningar och sedan kan bli glada om de inte tillhör den andelen. Än att du påpekar att du flesta inte får bristningar och sedan ska kvinnor bli besvikna/ledsna om de får det.

     Om man däremot är rädd för att skaffa barn på grund utav hudbristningar… ska man nog tänka ett varv till på om man är redo för barn. Att man är rädd för sjukdomar hos barnet.. eller spricka från Ystad till Haparanda.. akutsnitt.. komplikationer vid förlossning… ABSOLUT.. men lite streck på huden? Nä, då får man nog tänka över om man är redo för att skaffa barn och alla de uppoffringar det faktiskt innebär.

     Svara

   Låt henne uppmuntra folk som får bristningar så kan ni vara glada att ni inte fått några. Alla nöjda.

   Förresten är inte en kropp förstörd för att den fått lite ofarliga ränder på sig.

   Svara

   Jag har fått 3 stora barn och har inga bristningar alls på något ställe på kroppen, det verkar ha blivit vanligare att dagens mammor får bristningar. De vänninor jag har är det samma med, dom har inga synliga bristningar heller.

   Det är kanske för att dagens mammor är så smala så magskinnet inte jan töja sig.

   Jag håller med dig alla kvinnor får inte bristningar, men de som får det är inte sämre för det.

   Svara

    Hahaha, så bra att vi med bristningar inte är sämre än er utan! Skönt att ha det utrett 🧐

    Bristningar har med hormoner och gener att göra, inte ”magskinn”.

    Svara

  Jag fick inte en enda bristning. Däremot brast nånting nån annanstans (…) och jag kissar fortfarande på mig, efter många år, när jag springer…… DET är ett elände. Jag skulle jublande byta ut det problemet mot bristningar på magen. (Nej, knipövningar hjälper INTE!)

  Svara

   💔❤

   Svara

   Du måste kontakta läkare!! Det går att få hjälp, du ska inte behöva kissa på dig!!

   Svara

    Håller med. Sök hjälp och stå på dig! Inte ok att leva så hela livet bara för att det finns läkare som är ignoranta.

    Svara

   Jag fick inte heller några bristningar, men har problem med urininkontinens. Fyra år har gått sedan förlossningen och besvären har kvarstått trots massor med knip. Nu är jag gravid igen och knodden väntas om mindre än tre veckor, besvären med läckage har såklart ökat men kommer ta itu med besvären när kroppen läkt ordentligt. Inte roligt att vara i 30 års åldern och redan ha dessa besvär.

   Svara

   Läs på fysioterapeuten Mias blogg bakingbabies. Hon är specialiserad inom kvinnohälsa och skriver om just såna besvär.

   Svara

  Jag fick bristningar på bröst, lår och höfter i puberteten. Har ej burit ett barn men har ränder överallt ändå. Kanske en sak att poängtera – bristningar kan alla få, man måste inte vara preggo för att bli lite randig!

  Svara

   Jag också! Hela brösten är fulla. Lite på höfter och rumpa och nu med åldern har små, små på låren också blivit framträdande. Hatade dem när jag var yngre men har lärt mig att leva med dem. 🤷🏼

   Svara

  Jag har fött barn! En välskapt alldeles underbar liten flicka! Det är det absolut bästa jag gjort och jag är så otroligt stolt över både henne och mig.
  Men nej. Jag kan inte förlika mig med att min mage är full i bristningar!! Jag vet varför dom är där, och det är okej. Väldens bästa tjej har ju legat där inne. Värt det? Ja alla dagar i veckan!! Kommer jag känna mig stolt när jag drar på mig en bikini och känna ”ja, jag har bristningar för jag har fött barn”? NEJ.
  För mig är inte mina bristningar något kvitto på att jag burit ett barn i nio månader.
  Det var ett nödvändigt ont och jag hatar dom!
  Men jag skulle självklart aldrig vilja ha mitt barn ogjort på något vis.

  (Kan tillägga att jag INTE har en platt mage. Jag har ett BMI som inte är under 25. Så det är inte så att bristningarna stör min annars perfekt kropp, verkligen inte)

  Svara

  Jag har massvis med bristningar men inga barn. De vittnar endast om min dåliga disciplin.

  Svara

   Nej, om din genetik – varken bra eller dålig, bara existerande.

   Svara

  Go Foki!
  Jag hade inga ränder man kunde se innan min dotter kom, men efter förlossningen syntes de rätt bra. De bleknade däremot fort och 6-7 månader senare var de nästan helt ”osynliga” igen.

  På tal om förlossningar och så,
  min menscykel efter graviditeten har blivit kortare. Hade alltid 28 dagar innan, men nu är det 21. Det suger!

  Svara

  Jag har två barn, smal, lite bristningar men inte mycket. Så då vet ni det.

  Bristningar är tvärsnyggt! Men jag är en sån som är otroligt ointresserad av ”perfekta” utseenden o tycker inte att den ”snygga människan idag” är ett dugg snygg 🙈

  Svara

   Håller med om att det som idag klassas som snyggt mest bara är tråkigt, alla ser exakt likadana ut. Har du sett användaren smarriz på instagram? Hon har ett stort födelsemärke i ansiktet, ser lite ut som en brännskada eller något, och jag tycker att hon är bland det vackraste jag sett. När hon sminkar över märket är hon inte lika intressant, då ser hon bara ut som vem som helst

   Svara

  Tre barn. Lite bristningar. Lite häng. Lite muskler. Lite rynkor. Hur hinner folk ens bekymra sig? Jag är glad om jag hinner borsta håret på morgonen. Matchande strumpor gav jag upp 2012. #yolo

  Svara

   Samma här. Tre barn. Köper bara svarta strumpor av samma märke, slipper mn matcha. 😉

   Svara

  Fint, men vore också fint om kroppar som inte fött barn hyllades lika mycket, med och utan bristningar… Kroppen är inte mer fantastisk bara för att den fött barn.

  Svara

   Det gör den ju, kroppen hyllas ju för allt möjligt! Men det ÄR fantastiskt att föda barn (fråga din mamma!) och det är framför allt det det här inlägget handlar om. Neggo.

   Svara

  Nästan exakt sådär ser min mage också ut! När man bara ser alla perfekta magar, som man inte kan se ett spår av har fött barn, känner man sig lite ensam om det även om det står att det är vanligt och blablabla. Så tror man inte riktigt på det när ingen verkar ha fått det. Härligt med någon som vågar visa upp det tycker jag.

  Svara

  Bristningar är iaf ingenting mot hur kejsarsnittsmagar ser ut… Om ni behöver hjälp att se the silver lining

  Svara

  Vänta va, har hon fött?!? 😱

  Svara

  Vet inte om någon annan har skrivit det. Men jag har haft bristningar även innan graviditeter och ickegraviditetsbristningar bör vara lika okej som dessa

  Svara

   Samma här! Det är nog många som fått det. 👍🏻

   Svara

  Min sambo har bristningar… vad jag vet har han inte fött några barn. Bara gått igenom puberteten och vuxit otroligt fort. Hans är horisontella i svanken. Min teori är att de ”ligger” ner är för att han vuxit på längden och en gravid kvinna växer i färdriktningen och får då ”stående”, även om jag vet att de är hormonella.

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.