En riktig glädjespridare!


Daniel Paris är ny kollega till Magdalena Graaf på Postkodlotteriet.

Fatta vilket härligt jobb att bara få glida runt och dela ut pengar till folk!
Var man än går så tas man emot som en kung och sprider glädje, helt oförtjänt egentligen eftersom det endast beror på det gyllene kuvert man har att sträcka fram, men visst vore det ett riktigt najs jobb att ha?
Att bara åka runt i Sverige och dela ut pengar..

Håller man i Trissdragningen på Nyhetsmorgon så riskerar man alltid att att den skrapande gästen blir besviken om det enda de får med sig är minimibeloppet på 50 000 kr när de kanske siktat in sig på fem miljoner, men inte här.
Här är det idel glädje!
Kanske att Nyhetsmorgon ska börja fundera över att implementera ett överraskningsmoment i sin dragning för att slippa sur-musarna?
Det gäller att vara nytänkande…

31 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Minst beloppet är 100 000kr numera. Ser du aldrig på Nyhetsmorgon? 😱😱

  Svara

   Nä, och jag kommer nog inte börja heller. Däremot ska jag börja köpa trisslotter om minimibeloppet dubblerats!
   Vinner jag så lovar jag att abonnera en Finlandsbåt och bjuda med er alla! Catrin Hedlund kommer agera middgasunderhållning och pausfågel i pianobaren om någon undrar…

   Svara

   Jäkla surt att vara den sista som drog en 50 000-lott innan systemet ändrades…

   Svara

    Inte det minsta surt att få vinna 50 tusen ju!☺

    Svara

     Nu när du säger det så… Men jag vidhåller ändå att 100 000 känns sötare!

     Svara

  Pisskodslotteriet är som en stor sekt. Skulle hellre skjuta mig själv i foten än att köpa en lott. 🤮

  Svara

   Samma här. Jag ser på programmet för jag gillar frågesport men skulle aldrig köpa någonting.

   Svara

   Och inte mycket till miljötänk. Deras ”glossiga” reklam skickas ut titt som tätt.

   Svara

  Jag har haft det jobbet. Det är inte så kul som det låter… folk kan vara riktigt otacksamma och otrevliga. Man undrar lite varför vissa ens är med i lotterier?

  Svara

  Att vara otacksam för att man vinner för lite ligger i tiden. Man vill ha allt och lite till.
  Fantasin har redan hunnit gå bananas och lyxtänkandet har borrat sig fast innan man skrapar
  Kan man inte vara glad för det man har så kommer man sannolikt aldrig att bli glad för det man får, inte ens hundtatusen. Vi är produkter av den lilla ankdamm vi lever i😤

  Svara

   Ett litet FYI. Emojin du valt står för högfärd, att vara högfärdig, inte arg frustrerad som jag misstänker du avser. Nu tycker jag att det är roligt och bra att emojis ändrar betydelse, men tycker det är lite lustigt med just denna då jag tror att den är den som är mest missförstådd. 😊

   Håller i övrigt med dig i allt du skrev. 👍

   Svara

    Oj du har rätt, tänk att man får lära sig nåt nytt varje dag😊

    Svara

   Eet: Om du menar att uttrycka frustration så använder du helt riktig emoji, så här säger emojipedia:

   😤 Face With Steam From Nose
   A face with air coming out of its nose, in a proud yet disdainful way.

   Commonly used for representing frustration at a situation, or a being “in a huff”.

   Svara

    TRH: FYI ☝️ 😂

    Svara

    Sillo: Men tack. Jag kunde svurit på att när den kom ut så var det högfärd den avsåg, men det kan vara så att jag minns fel eller att den helt enkelt har ändra betydelse. Bra i vilket fall. 🙂

    Svara

     👍

     Svara

     Nej jag minns inte fel. Den har ändrat betydelse. Ska leta lite mer men här är så länge….

     ”Face With Look Of Triumph”
     Yeah, we’ve all been doing this wrong. You’ve been employing this one to convey anger, haven’t you? Don’t worry, you’re not alone. After all, it does remind you of an angry bull, blowing steam from its nostrils. But alas, no. Unicode says it’s intended to convey triumph and ”winning”—as nose steam, naturally, does. For example, I’m sure this woman was angry about her stolen tuna, not triumphant”

     Svara

     Här är en länk som skriver det jag tänker både om vad den ursprungligen betydde och hur det är bra att saker tolkas om…

     https://www.bustle.com/articles/144867-these-emoji-dont-mean-what-you-think-they-mean-video

     Perfekt ju! 😀

     Svara

     Men vad fan spelar det för roll vad emojin enligt något betyder när man fattar. Kan du inte låta henne ha sin kommentar utan att behöva rätta en EMOJI? Varje gång jag gått in på denna blogg är du trh vart jag än klickar. Högfärdig emoji är nog din emoji 😤😤😤😤😤😤

     Svara

    Hmm, det var det jag trodde tack för upplysningen😉

    Svara

  Jag har nåt vagt minne av att postkodlotteriet var bröderna Schulmans första grej i offentligheten. Visst var det de som sprang runt och knackade dörr precis när postkodlotteriet kom till Sverige?

  Svara

  Himmel, ge mig 50 000:- ANY DAY och jag kommer att jubla!!!

  Svara

  Mardrömsjobbet ju, pallar inte se människor vinna pengar haha (ja jag blir avis)

  Svara

   Och jag blir irriterad över att allt är stageat.

   Svara

   Oj, själv blir jag typ lycklig när jag ser folk vinna mycket pengar. Kan få tårar i ögonen ibland nästan 😅 Och när de förlorar så blir jag ledsen.

   Svara

  Varje onsdag och lördag vinner jag 120 miljoner på min stående Lottorad. Innan dragning alltså.
  Jag vet exakt vad som ska göras då.
  Skänka en rejäl peng till en hjälporganisation, som hjälper familjer i Ukraina. En rejäl organisation, där man kan följa vad pengarna används till. På FB och Instagram. Samt att en vän från min ungdom arbetar ideellt för dem.
  Tja… sen skulle väl ungarna få lite… bjuda Camcams pappa på en lång semester till Paris med omnejd. Skulle byta bil… till en Kia Soul… en röd.
  En sak till. Jag skulle ta med S till Legoaffären på MOS och han skulle få gå runt och peka på alla jättestora Legolådor som han vill han.

  Tycker det är roligt att drömma… även om jag har det bra som det är nu.

  Svara

   Tjocka Hetsätarkatten vill ha en egen kattmatsfabrik!

   Svara

    Det får ta mig tusan hans matte köpa till honom. Det kommer hon att ha råd med då. 🙂

    Svara

  Påminner mig om när jag skulle hämta grabben från skolan och han den där blonda krulliga snubben (som delade ut guldkuvert) sprang mitt i vägen och lekte diva. Flyttade han på sig? Nej nej. Fick smått psykbryt och hängde mig på tutan. Blicken han gav mig då var inte så trevlig 🙄

  Svara

  Vad lustigt att han fått detta jobbet, då han i gymnasiet tillsammans med sin ”bästa vän” jobbade extra med att ringa runt till äldre och kränga lotter. Han blev inte långvarig där då han inte gjorde ett så bra jobb, inte hans vän heller hehe.

  Svara

  Får man dra en onödig kommentar? Så trött på Daniel Paris

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.