ETT DUBAIDRAMA I TRE AKTER AV OCH MED MOLLY RUSTAS

Del 3 – Varning för kallsup

Nu är det äntligen HÄR!
Den tredje och avslutande delen av den dramatiska följetång som jag valt att kalla ”Ett Dubaidrama i tre akter” där huvudpersonen återigen är kvinnan som gjort skrevet till den perfekta platsen att förvara en vattenflaska på – Molly Rustas.

Och på tal om vatten..
Efter att ha studerat mitt sista och avslutande kollage så har jag insett att Molly har en karriär att kunna falla tillbaka på om det skiter sig helt med selfies och grejer.
Som ni vet så har jag studerat fler sprättben sedan jag startade den här bloggen än jag tror att gemene man gör på en livstid och Molly är verkligen en one of a kind när det kommer till att sträcka på vristerna.
Så Molly!
Om du någon gång känner att du vill lämna det här ”ytliga” livet lite och ”dyka” lite djupare ner så har jag karriären för dig.
Allt du behöver är en egen näsklämma och ett par sockiplast med extra halkskydd!

Visst, visst?

Här hittar du del 1 och del 2.

25 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Åh… blir bekymrad när folk reser till Dubai. Varför vill man stötta ett så ”smutsigt” land?

  Svara

   Ja håller verkligen med! Men folk verkar helt blinda inför vad som faktiskst gömmer sig bakom all lyx. Kanske för att de lyckats marknadsföra sig som just ”Dubai” istället för ”Förenade Arabemiraten”. Kanske folk faktiskt inte fattar var det ligger (men det måste dom väl fatta, eller?).

   Tycker det är pinsamt också när folk går hårt åt andra resmål, tex LD i häromdagen skrev att ”alla som åker på semester till Turkiet kan dra åt helvete”, medan UAE bara passerar helt under radarn.

   Svara

    Nä, det är så. Många vet inte vad Förenade Arabemiraten är. Har hört många som trott Dubai är ett land eller som inte har någon aning om vilket land staden ligger i. Samt noll intresse av att ta reda på det.

    Svara

   Thank you!! Håller med. Blir smått provocerad när flera jag känner säger att de jättegärna vill åka dit…

   Svara

   Dessutom är det ett riktigt trist resmål. Själlöst och ocharmigt på alla vis, och med en befolkning där 99% inte passar in i det totala överflödet. Någon egen kultur verkar det inte finnas heller. Visst är det trevligt med värme, men det kan man ju få på fler ställen… Det bästa med Dubai är att åka utanför Dubai.

   Svara

    En arbetskamrat kallade det för Kalle Anka-land. Personligen skulle jag vilja se fler influensars åka ned till Nord-Korea och sprätta med benen och visa röva.

    Svara

   Eller Thailand

   Svara

   Tänkte samma. Varför vill man resa dit och stötta ett sånt land med en sån galen syn på… allt?

   Svara

   Eller Indien… eller Filippinerna…

   Svara

  Wow, så snygg hon är!

  Svara

   Verkligen, känner mig som en potatis i jämförelse.. 🥔

   Svara

  jag åkte dit för att det var soligt och varmt.

  Svara

   Bra omvärldsanalys

   Svara

  dra in magen, stå på tå, sprättben, hand som pillar i håret och minst en bild med fokus på rumpan. Hon lyckas pricka alla punkter fören ”perfekt” influencerbild!

  Nej postar inte för snabbt…

  Svara

   Vill hem öva! Men bryter väl benet.

   Svara

   Molly kan leda idrottslektionerna på influencergymnasiet. Hon visar upp alla moves och poser som behövs för att bli en framgångsrik influencer 🙂
   Rumpträning, balett och yogaövningar borde vara en stor del av kursplanen. Någon konditionsträning behövs inte för man kan sova bra i business class mellan olika locations och förflyttningar är naturligtvis med limo eller Uber.
   Styrka kan dock behöva övas upp med tanke på allt bagage som ska flyttas mellan resmålen.

   Svara

    Det enda man behöver kunna för att lyckas som ”influencer” är att svanka satan 😉

    Svara

  Blir bedrövad av det där… Unga tjejer som visar upp sig på det där sättet. Kommer vi någonsin att komma framåt när det gäller kvinnor och kroppar och utseende och värden? Suck.

  Svara

   Känner exakt samma sak (och jag är varken avundsjuk eller misogynist utan faktiskt det motsatta).

   Svara

  Din humor! Jag sitter här och skrattar högt, magen liksom hoppar upp och ner.

  Tack för dagens skratt, gårdagens, dagen innan det och dagen innan det osv osv.

  Svara

  Det här med att svanka så att man nästan bryter ryggen..våga visa hur du ser ut på riktigt känner jag.

  Svara

  Hon är ju en vacker tjej. Vill du också se ut så, börja ta hand om dig själv. Har du något annat ideal, bete dig på ett annorlunda sätt, men klaga inte på att hon är vacker. Smaken är ju olika.

  Svara

   Vem klagar på att hon är vacker? Vi skrattar åt det evinerliga poserandet och klagar på sexualiseringen av kvinnokroppar som hon bidrar till. Var ett vackert kurttersmycke, visa upp dina fina sidor men uttryck aldrig något av substans.

   Svara

  Kan hon stå stadigt på jorden någon gång?

  Svara

  Men vem bryr sig…

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.