Minns ni John?

När Tyra startade upp Style By Tyra så gjorde hon det tillsammans med sin kompis John Skalin.
När företaget sedan försattes i konkurs så minns jag bara att Tyra nämnde att han skulle flytta till Kina men det var också allt.
Nu skriver tidningen Breakit om John som skaffat sig lite av en karriär i Asien.

John Skalin drog igång sitt bolag Sino Etail 2015 med en tillsynes enkel idé: Kina är en gigantisk, men svårtillgänglig, marknad för västerländska produktbolag.
I västra delen av Shenzhen sitter han idag med 15 anställda. Från fönstret ser man ut över den 12,5 miljoner manstarka staden där skyskraporna ploppar upp som svampar.

Själv bor John Skalin i Hongkong, en dryg timme med tåg från kontoret, men har valt att lägga bolaget inne i fastlands-Kina.

“Shenzhen har blivit en riktigt techhubb med mycket bra IT-personal. Det är en väldigt ung befolkning och så spelar närheten till Hongkong in också såklart”, säger han.

Från kontoret på tolfte våningen fixar Sino Etail allt från distribution och logistik till närvaro på sociala medier, produktpresentationer och lokal kundtjänst åt sina klienter. På kundlistan idag hittar man bland annat den svävande lampan Flyte från Sverige och underklädesvarumärket Sexy by Sweden, som startades av flickfotografen Bingo Rimér. Förra året omsatte bolaget 8 miljoner kronor.

Riktigt häftigt att det gått så bra för honom!
Det kanske är honom Bella ska försöka charma inför sin asiatiska lansering?  Kladd och kräm till alla! 🙂
Här hittar ni hela artikeln om ni vill veta mer.

Tack för tips, Jennie!

31 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  In-’n-Out stämmer YouTuber som spelat in pranks (och betett sig allmänt jävligt) på deras restauranger. Den amerikanska stämmningskulturen å sida tycker jag det vore utmärkt om fler ställen satte ner foten mot svinigt beteende, och tog ställning för sin personal och sina gäster. http://www.bbc.com/news/technology-43572160

  Svara

  Förlåt för OT men tänkt på en sak med de allra flesta kommentarer på vår kära Mogis blogg, som styrker att hon själv (eller någon i hennes närhet) skriver dom. Dom är så jävla enformiga!
  ”Hotellet ser verkligen underbart ut!”, ”Jag har själv funderat på att åka dit och nu har jag kollat upp det här hotellet! Tack för tipset!”, ”Tack för en underbar blogg”, ”Älskar dina bilder, dom är fantastiska!”, ”Vad roligt att vara i London. Det ser verkligen gott ut!”, ”Looks absolutely amazing!” osv osv. Jag upplever att de flesta (läs alla) andra bloggare har aningen mer variation i kommentarsfältet; lite frågor, nån är kritisk, någon ställer en OT-fråga, någon skriver med ett annat typ av språk (typ slang, använder mycket utropstecken eller liknande) men hos Mogi är allt liksom helt platt.

  Ville bara få ur mig detta… (Och tack för en amazing blogg CamCam, keep up the good work! ;))

  Svara

   Ja hon avslutar alla meningar med utropstecken och glad smiley! 🙂

   Svara

    Noterade också att hon skrivit ”keep up the good work” vid flera tillfällen haha

    Svara

     Och alla kommenterar med ett vanligt namn. Inga the real hmm, inga ovanliga namn.

     Svara

   Känns som en tjej utan kompisar som lever ett isolerat liv med sin pojkvän och väger upp tomheten med lyx och flärd. Men hon intalar sig väl att det gör henne lycklig och då är hon ju det. Tycker nästan det är lite rock’n roll att hon fortsätter sina kommentarer på samma vis som innan. Av deras personligheter att döma så hade jag somnat efter en kvart i deras sällskap. Pallar inte sån tillrättalagdhet, men vem vet – de kanske har nån slags sexpakt att hinna med så många hotellsängar som möjligt innan de dör och har en ställning för varje plejs.

   Svara

    Lever hon isolerat för att hon umgås med sin sambo och inte visar upp massa kompisar i bloggen?

    Svara

   Ett tag förekom ordet “Perfektion!!“ i väldigt många av hennes kommentarer. Minns det störde mig och fattade misstankar om fejk-kommentarer. Aldrig sett ordet i andra sammanhang. (tycker i övrigt att bilderna i Mogis inlägg alltid är väldigt välarbetade och fina, så inte bara neggig…)

   Svara

   PS det finns fler konton som kommenterar flera gånger – ”claradark” har kommenterat två gånger i detta inlägg tex. Båda Clara och Caroline. Clara pratar svenska men Carolajn verkar vara english.
   http://afashionistasguide.com/life-at-the-kensington/

   Svara

   Snart kommer massa påhittade namn och kommentarer utan smileys, som ett brev på posten 😉

   Svara

  Dasha ska till Åre och vara nykter. Anar graviditet?

  Svara

   Eller så har hon insett att alkohol är 💩
   Sluta spekulera i andras graviditeter!! Antingen så är hon det eller så är hon inte det – om hon nu är gravid så lär det ju komma fram inom x antal dagar/veckor/månader ändå.

   Svara

    Alkohol är 👌

    Svara

   Ana på du. Kanske är hon gravid, kanske inte. Du lär nog få veta tids nog.

   Svara

   Jag tycker du lagt på dig lite, är kanske du gravid?

   Svara

   Tror faktiskt hon ska köra nån bil de har hyrt eller nåt. Hon är ju ute och kör var och varannan dag sen hon fick körkort..

   Svara

  Kul med varierad uppdatering 👍🏻 Minns John från Tyras blogg, roligt att läsa vad han gör nu.

  Svara

   Jag håller med! Kul att veta hur det gått för honom 😀

   Svara

  Kul! Vi gillar att glädjas åt framgångsrika män.. Bella har ju också en hel del anställda så hon kunde väl också få lite pepp ibland 😉

  Svara

   Bella är enelak person som har skrivit nedvärderande saker om transbarn och folk som är ”lata” för att de vilar efter att de har kommit hem från en riktig arbetsdag. John har aldrig varit nedlåtande så, nej, de två går inte att jämföra.

   Ska vi hylla en kvinna som har många anställda och har lyckats bra karriärsmässigt utan att använda ptovokation så borde vi istället uppmärksamma Kenza.

   Svara

    PS. Ni får ursäkta mina stavfel. Mobilens skärm glappar lite. DS.

    Svara

   Jag kan glädjas åt kvinnors framgång, men inte alla kvinnor bara för att de är kvinnor. Jag gläds av Kenzas framgångar mer än Bellas, jag gläds mer åt Sofie Sarenbrants framgångar än Läckberg, helt enkelt för att de verkar mer sympatiska. Missunnar dock inte Bella och Läckberg sina framgångar.

   Svara

  OT

  Vad gör man när postnord inte levererar ens paket? Har betalat avgiften för flera veckor sedan och försökt att nå dem flera gånger också. Kan man anmäla dem? Blir så rutten på dom..

  Svara

   På deras hemsida kan man lämna klagomål. Jag gjorde det och blev uppringd inom ett dygn.

   Svara

    Vet inte hur många klagomål som jag redan har lämnat. De ringer inte.

    Svara

     Kontakta pressen så blir det fart på dem 😉

     Svara

     Det känns så dramatiskt dock?

     Svara

  OT- Vet någon hur det går för Margaux och Jacob? Känns som att han inte varit med på bilder och så ett tag….

  Svara

   I hennes senaste inlägg är den första bilden en bild på honom och hon sa i podden att han var på premiären av lets dance, så jag tror det går fint med dom 🙂

   Svara

  Insåg att han är med i bloggen, men inte varit på IG på väldigt länge. My bad..

  Svara

  Undrar vad han tycker han tycker om tyra.

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.