Tji fick vi!

 Längtar tills att allt börjar blomma och man kan börja en helgmorgon med en kaffe i solen och ha fötterna i gräset. Jag trodde nog aldrig att jag skulle bli en husmänniska. Planen är att bo kvar i huset tills jag frigjort mer kapital och bostadspriserna gått ner lite, då ska jag köpa ett hus med sjöutsikt på Lidingö. Älskar att jobba mot mål.//Bella

Mjaha, jaha, vad säger ni nu då (eller okej VI) – alla ni som var tvärsäkra på att Bella skulle flytta in till en flådig våning i stan så fort Odd hade flyttat ut ur det då gula huset?
Istället för att göra det så ”husar” hon till det ännu mer och planerar att skaffa ett boende med sjötomt på Lidingö som nästa pinne på stegen.
Jag är definitivt ingen husmänniska men skulle eventuellt kunna överväga det om jag också kunde betala någon att sköta 100% av allt underhåll. Så länge Bella kan göra det så kommer hon nog förbli en husmänniska, men den dag hon själv tvingas rensa ogräs, kitta fönster och rensa stuprännor från löv och annat guck så sätter jag hela mitt sparkapital på att den Löwengripska husmänniskan kommer vara ett minne blott.

Men nu ska vi inte måla fan på väggen(!).. 
Än så länge är hon fortsatt husliga Bella och om inte efterfrågan för kladd och kräm avtar helt så blir det nog en sjötomt vad det lider.

Jag inser att jag är Bellas totala motsats här.
Jag vill inte ha biologiska barn och jag vill absolut inte ha ett hus.
Saknar jag någon typ av vuxengen? Troligen va?

147 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Jag är förvirrad, är bilden ett montage?! 😈

  Svara

   Nej, Camcam brukar alltid vara noga med att skriva om bilden är ett montage. Så måste vara äkta vara.

   Svara

    Exakt min tanke.. kammar du över hornen till vardags CamCam?

    Svara

     😂😂😂 tupé

     Svara

  Jag vill inte ha barn, är 33 år.. Men skulle så gärna vilja bo i hus. Finns absolut inga fördelar med lägenhet.

  Svara

   Självklart finns det fördelar med lägenhet, allt sånt är beroende på vilken typ av liv man lever.

   Svara

   Går någonting sönder behöver jag inte betala själv, och jag får hjälp galet snabbt – gratis! Ingenting är liksom mitt problem.

   Svara

    är inte det bara i en hyreslägenhet? i en BR måste du väl betala själv?

    Svara

     Precis så.

     Svara

     Ja, men skulle något stort gå sönder, som tillhör själva huset, så är det också ”gratis”. Man äger bara insidan av en bostadsrätt. Ledningar, fönster, dörrar, stam, el osv är inte mitt problem ändå. Det är faktiskt väldigt smidigt.

     Svara

     Josse – nej, du äger en andel i föreningen och står därmed för kostnaden vid skador på fastigheten. Det är bara det att det blir indirekt via månadsavgiften. Du äger inte din lägenhet, du innehar den med bostadsrätt.

     Svara

     Svar till ”Josse”:
     Dörrar inne i lägenheten får du bekosta själv om de skulle gå sönder.

     Svara

    Behöver inte betala själv? Det är inte fördelen med lägenhet, möjligtvis en fördel med hyresrätt.

    Svara

   Jag har barn men vill absolut inte bo i hus. Har försökt två gånger – jag älskar lägenhet å vi har nu köpt en stor sådan.

   Tror det kan va så att smaken är som baken. Å man kan ju även ändra sig.

   Svara

  Jag skulle aldrig i mitt liv bo i någonting annat än en hyresrätt.

  Svara

   Hoppas du aldrig kommer på tanken att flytta till Sthlm isf, för dä skulle du bli illa tvungen att bo i andrahands eller köpa bostadsrätt.
   Mvh bor i bostadsrätt trots elva år (and counting) i bostadskön.

   Svara

    Nej, jag skulle aldrig få för mig att flytta till Sthlm. Jag har snart 14 års kötid i Gbg och väntar på ett rätt lägenhet ska dyka upp. Men än så länge trivs vi jättebra i vår nuvarande.

    Svara

    Tvungen och tvungen, beror på hur kräsen du är med att välja hyresrätt. Lika kräsen som 99% på blocket som vill ha ettor (”gärna förstahand”, herregud hur skulle det ordnas fram?) i innerstan. För fina för förorten!

    Svara

     Absolut inte helt omöjligt att få ett 1a hand i innerstan med väldigt mycket tur.

     Svara

    Eller så har man svintur som jag hade och får tag i ett förstahandskontrakt i innerstan. Så kan det också gå!

    Svara

     Jag har förstahandskontrakt på Östermalm 🙂 Bor i en trea.

     Svara

    Ibland kan man ha tur när det läggs upp många (och dyra) hyresrätter på en gång i nyproducerade hus. Jag bor i en superfin 3:a vid Liljeholmskajen trots ”bara” 6 år i kötid 🙂

    Svara

    Har ett förstahandskontrakt på en hyresrätt OCH bor i Stockholm. Samla kötid, ställ er i bostadskön samma dag ni fyller 18, leta ungdomslägenheter om ni är under… 28 är det va? Sök nyproduktion om du har råd/om du har någon att bo med(…) och håll tummarna för PLÖTSLIGT HÄNDER DET

    Svara

    11 år är ingenting 🙂

    Svara

   Samma här! 😀 Fick jobba lite på att få min pojkvän att konvertera, han ville gärna ha bostadsrätt, men vi ”testar” hyresrätt nu i något år och han är också helt såld på det. Tvättmaskinen gick sönder och på 10 dagar hade vi fått en helt ny utan att betala en krona. Underbart. 🙂 Jag är partisk till nybyggen också för då slipper man att det är lyhört. Har i princip aldrig hört en enda granne.

   Svara

    Exakt, vi fick ett helt nyrenoverat badrum och kök utan att behöva betala ett öre. Vi betalar samma hyra som min bror betalar i avgift för sin bostadsrätt. Jag har dock en förkärlek till landshövdingshus och väntar på att rätt ska dyka upp, knarrande golv och en utsikt över stan 😍

    Svara

     Fast att ni betalar samma avgift som din bror som faktiskt kommer äga sin bostad efter x antal år medan ni i princip bara förlorar era pengar, det skulle inte jag tycka var något positivt 😆

     Svara

     Vi pratar om avgiften och inte om ränta eller amortering. Det han betalar i ränta och amorterar sparar jag på annat håll där jag också får avkastning. Skillnaden är att jag kan använda mina pengar till att resa eller ledig tid.
     Min hyra och avgiften som han betalar går till samma saker och ingeting som varken han eller jag får tillbaka. Jag slipper däremot involvera banken och betala dom en stor summa pengar för att kunna bo någonstans.

     Svara

     Sen får man ju också se det som att din bror har gjort en investering genom att bara bo. På några år har hans lägenhet ökat i värde, det gör inte en hyresrätt.

     Svara

     Vi betalar cirka 5000 kr allt som allt i månaden för vår bostadsrätt (ränta, amortering, hyra, el, internet). Vi fick
     300 000 i vinst på vår första lägenhet (1:a), och 800 000 i vinst på vår andra lägenhet (2:a). Första lägenheten bodde vi i två år. Andra i två år. Nu bor vi i en trea, också bostadsrätt. Vi har över en miljon i vinstpengar. Hade vi inte köpt och sålt hade vi inte haft råd att spara nåt pga småbarnsåren och föräldralediga länge. Är så glad för bostadsrätt! Genom dem har vi snart sparat ihop till hus.

     Svara

    Aldrig tänkt på att du bara betalar åt nån annan hela tiden? Ett hus/bostadsrätt är en investering som man kan sälja sen, det du lägger ner på huset/bostadsrätten får du tillbaka (renovering osv). Bo i hyresrätt = kasta pengarna i sjön

    Svara

     Bo i hyresrätt är en investering i sig själv om inte annat- absolut inte kasta pengar i sjön!

     Svara

     Gör o förtydliga- allt boende är en viss investering

     Svara

  Ååååh, jag vill så jävla mycket ha ett hus. Bara ett lagom litet för min kille och mig för jag vill inte heller ha barn. Mest av allt vill jag nog egentligen ha en trädgård, mer än själva huset. Skulle med glädje både rensa ogräs och stuprör.

  Svara

   Kolonilott? 🙂

   Svara

    Har tänkt tanken men det är sån jävla kö till kolonilotterna här i stan. Intresseanmäler jag nu har jag en lagom till pension. Dessutom missar man ju det här vardagliga med trädgård. Typ ta morgonkaffet på trappen och att äta middagen på uteplatsen.

    Svara

     Jag råder dig att ställa dig i kö ändå. och så köper du en tomt med ett litet hus på (det får inte vara marknadspriser på dem, föreningen köper tillbaka-säljer vidare dem, så priset är överkomligt.) Om du nu med glädje rensar ogräs osv. Vi hade inte den glädjen så vi sålde våran.

     Svara

     Kolla utanför innerstan, jag fick en efter bara 2 månaders kötid i en förort.

     Svara

   Nu vet jag ju inte var i landet du bor, men det går ju att hyra hus 🙂 vi gör det. Jätteskönt för man har trädgård osv men går nåt sönder så fixar hyresvärden.

   Svara

  Uppväxt i hus, nu fast i hyreslägenhet… När man är van vid att vara omgiven av skog, djur och natur, att kunna spela film och musik svinhögt och röra sig runt naken och fri utan att någon ser det är lägenhet ett living hell 😂😂 och inte nog med att jag inte får störa någon, alla andra stör mig 😂 så så fort det bara är möjligt är inköp av hus/stuga i skogen vad som kommer hända. Utan barn, för jag är ledsen men jag avskyr barn. Alla säger att jag kommer ändra mig men tror faktiskt inte det…

  Svara

   Uppväxt i hus, boende i lgh sedan 2009: allt det du säger om lgh stämmer faktiskt inte 🙂 de andra ser dig knappt 🙂 bland annat av allt du sa.

   Svara

    Det är skönt om det inte stämmer för dig, men så är min upplevelse liksom, och jag känner mig lite trängd och ”inknödd” i lägenhet, vill ha samma frihet som jag hade i huset liksom där man kände att man hade sitt space liksom 😊 här är det ändå inte så trångbott, det är inte särskilt lyhört, men jag föredrar att kunna bråka med min sambo utan att alla mina grannar hör det liksom 😂

    Svara

     Edit: ”Liksom” är uppenbarligen mitt stödord när mitt självförtroende dalar 😂

     Svara

     Jaa, självfallet upplever vi alla det olika 🙂 jag brukar dock tänka såhär: jag står inte och tittar in hos andra, eller lyssnar på vad som försigår osv., då antar jag att de flesta andra inte heller gör det. Men som sagt, vi alla upplever det olika och tänker olika 🙂

     Svara

    Men varför måste då ”tillrättavisa” hennes upplevelse? Om hon säger att det är så för henne är det väl det och kul att du inte har nån insyn. Blää

    Svara

  Jo men eftersom hon skriver idag att hon bara vill bo i hus och ska köpa sjötomt så är det ju definitivt så det kommer bli. Inga tvivel. Tatuera in det på överarmen insida allihopa, för har Bella sagt en sak så finns det ingen risk att hon efter hand ändrar sig😅

  Svara

   Eller hur! Nästa vecka är det en våning i New York som gäller.

   Svara

  OT
  Har någon lästs Emmas Vintages text om fotograferingen där de utgick från tema ”Flykt”. Jättefina bilder. Men. Kan inte bestämma mig för om detta är brilliant och genomtänkt eller okänsligt och klumpigt. Jag lutar nog mer åt det senare men tänker att jag kanske inte är tillräckligt kreativ/vidsynt för att fatta.

  Svara

   Jag tyckte det var fint skrivet. Tror vi måste släppa vår rädsla över att allt måste vara i korrekt skrivet och i rätt sammanhang. Hon utgick från sina egna känslor och det måste väl få vara ok, trots att det finns människor som flyr på riktigt?

   Svara

    Jag tror inte jag är rädd för det men nu börjar jag fundera på om du kanske har en poäng ändå. Jag kanske får tänka något varv till på det här

    Svara

   Googlade fram den nu, visste inte vem hon var innan. Verkligen både okänsligt och framförallt okunnigt. Inget fel på bilderna men resonemanget bakom som visar att hon har noll koll på hur det går till när folk flyr är bara pinsamt. Det går oftast inte från en sekund till en annan att man behöver fly sitt land. Förberedelserna är många.

   Svara

    Fast varför skulle det vara ett stort problem? Det förekommer ju att människor behöver fly snabbt även om det inte är det vanligaste scenariot.

    Hon har ju inte gjort en fotoutställning på temat flykt utan försökt leva sig in i en känsla på en workshop och knäppt en bild. Att folk lever sig in i hur det hade varit om det vad de själva tror jag är grundläggande om man vill att omvärlden ska reagera.

    Kan förstå om man inte tycker det är toppen, men att det skulle vara ett problem att man föreställt sig att någon packat snabbt förstår jag inte.

    Svara

   Jag tänker att ett barn som packar blommor nog inte hade fått lov att packa själv.

   Svara

   Står att inlägget inte finns när jag googlar, har hon tagit bort det?

   Svara

    Ja hon tog bort texten efter att folk skrivit kommentarer kring det.

    Svara

  Jag vill gärna ha barn. Tror dock jag kommer leva ensam så kommer inte få några. Är det någon här inne som skaffat barn själv, alltså utan partner?

  Är lesbisk så något one night stand kan inte resultera i en graviditet för mig. Skulle Kuba tänka mig insemination, även adoptera men det är väll begränsat om man är ensam o dessutom gay?

  Svara

   Danmark, my friend! Där ställs inga sådana krav och inga långa köer och heller inte speciellt dyrt. Look into it!

   Svara

    Jaha! Läste lite snabbt. Insemination är det jag syftar på. Inte adoption..

    Svara

     Tack 🙂

     Svara

   Insemenation går ju att göra som singel nuförtiden. Problemet är dock vad jag hört iaf, att det är såpass nytt att det inte finns en så stor donatorbas än. Eftersom de krävs ett godkänande av donatorn för att ge till ensamstående så kan man inte bara använda det som finns… Sen skulle det inte förvåna mig om kraven är skithöga tyvärr.

   Adoption har jag dålig koll på om man kan göra som singel? Däremot är det svårt som hbtq-person. I Sverige är det självklart lagligt men problemet är att länderna Sverige adopterar ifrån sällan godkänner adoptioner till hbtq-personer.

   Min fakta är dock lite gammal. Mitt ex var adopterat och då läste jag på massor om allt möjligt kring adoption för att kunna förstå honom.

   Svara

    I Sverige that is om insemination.

    Svara

   Lyssna på podden Jag vill ha barn!

   De pratar om ofrivillig barnlöshet, insemination osv.

   Svara

    Tack för tipset!

    Svara

   Det är jättevanligt och inte alls svårt att insinimeras som ensamstående. I synnerhet om man åker till Danmark. Sverige går också men kan ta längre tid, däremot billigare. Vill du välja donatorns egenskaper så ska du åka till Danmark.

   Det har blivit lättare på senare år så sök upp uppdaterad information, istället för att lita på folk här som skriver att det är krångligt.

   Svara

    Vill mest se om det fanns någon här inne som skaffat barn ensam

    Svara

     Jag ligger just nu med en 10-veckors bebis på bröstet som blev till via insemination. Om du längtar efter barn så kör! Är så värt och inte så jobbigt heller faktiskt. Kram!

     Svara

   Jag har själv inte gjort insemination men jag är bekant med två som har gjort det. Den ena ingick i ett par (tjej-tjej) så det gick fint att vara lesbisk. Den andra var ensamstående (osäker på sexualiteten dock. Men frågan är ju hur de ens ska kunna vara säker på om någon är det ena eller andra? Om det skulle vara ett problem menar jag) och det gick också bra. Min tanke gäller även vid adoption som ensamstående. OM det är ett problem att vara gay men inte ensamstående – måste man uppge att man är gay? Sorgligt att ens behöva tänka det här, men jag tänker att barnet som blir adopterat inte bryr sig ett jävla dugg. Barnet kommer få en förälder som verkligen älskar en. Oavsett sexualitet får ju människor som vill eller behöver adoptera kämpa och längta på ett helt annat sätt än de som vill ha barn men inte behöver adoptera. Det behöver ju inte göra en till en bättre förälder MEN jag tänker att den där längtan och kämpandet ändå bidrar till en annan tacksam och kärlek. Och det tror jag att barnet drar fördel av. Med det sagt: om du vill ha barn – try to make it happen. Det är säkert läskigt att känna att man gör det själv och blir själv med allt ansvar. Men ibland kan det vara till en fördel. Du vet tex 100% att du aldrig någonsin kan bli lämnad eller att barnet kommer få en förälder som är något annat än du tänkt dig och som kanske skadar barnet på olika vis. Vilken grej ändå. Är medveten om att jag kanske är lite lullig i min tankegång nu men skyller på febern. Det jag vill säga är: våga! LYCKA TILL!

   Svara

    Tack❤️

    Svara

    Ja men det var det jag menade också, ang. om det är okej att adoptera som ensamstående men inte om man är gay – hur kan det spela nån roll om man INTE-är-tillsammans med någon av sitt eget eller det motsatta könet, och var ska man uppge det?

    Jag kom på att jag också känner ett lesbiskt par som inseminerats, i Sverige, det gick snabbt & friktionsfritt (och alltså då menar jag att de bemöttes inte med mer skepticism/byråkrati än heterosexuella par.)

    Svara

   Storkkliniken i Köpenhamn. Men tänk noga igenom hur du ska hantera frågan om att du valt bort den andra föräldern för ditt barn och halva dess ursprung. Även om man kan välja en ”öppen” insemination är det inte en person som barnet får möta under sina första 18 år och den kommer aldrig bli en förälder. Förutom att ensamt föräldraskap är utsatt, om något händer dig – vem tar hand om barnet då?

   Svara

   Vår vän adopterade som ensamstående mamma. (Om man är ensamstående borde det väl vara ovidkommande om du är ensamstående från en man eller kvinna? Vem kan till etthundra procent veta vilket kön ens kommande loveobject kommer att ha liksom?) Som jag uppfattade det är det större chans att adoptera ett lite äldre barn, men det har även med adoptivföräldern/föräldrarnas egna ålder att göra, par eller ej.

   Svara

   Barn är meningen med livet för mig. Kommer göra det själv om jag inte hittar mig en baby-daddy.

   Svara

  Bella vill nog mest ha kommentarer kring målet att köpa ett ”hus med sjöutsikt på Lidingö”.
  Alla som har lite koll på husmarknaden i Stockholm med angränsande kommuner vet att sjöutsikt/sjötomt på Lidingö, i Saltsjöbaden och längs Mälaren i Bromma kostar 25-30 mkr eller rentav mer så då undrar man förstås hur Bella tänker sig finansieringen. Hennes eget hus nu är i bästa fall värt hälften av det hus hon tänker sig som nästa etapp.
  Men hon skriver också att flytten till drömhuset kommer när hon ”frigjort mer kapital” vilket låter logiskt.
  Kanske kan hon tänka sig att sälja en bit av Löwengrip Beauty till någon extern partner och på så sätt få loss kapital? Så länge företaget går bra och Bella är kvar som ”creative director” och affischnamn kan förstås någon utifrån vara intresserad. Kanske H&M behöver tänka utanför sin svarta låda?

  Svara

   Klart hon måste sälja av för att få pengar till hus med sjöutsikt/sjötomt på Lidingö. Hennes nuvarande hus, värt kanske 11 mkr, ligger i vad vi som är födda och uppvuxna kallar typ Täby, svårt att hitta ett mindre charmigt område av typträhus på ön. Inget fel på det men det är lite fånigt när hon tror hon bor så fiiiint.

   Svara

    Fan vad töntig kommentar.
    Bella bor fint, tycka vad man vill om henne- och till skillnad från dom som kallar området hon bor i för Täby (😑🙄) så har hon tjänat ihop pengarna till sitt boende själv.

    Svara

     Och det är precis det tankesättet som skiljer agnarna från vetet. Skall man ha hög svansföring, försöka sig på en klassresa – tja, då köper man inte borta vid Ica Tryffeln, som vi säger här. Det finns gräddhyllor i varenda stad. Och det är bättre att köpa ett radhus (118kvm i tre plan)vid brandstationen för 8 mkr om man vill framstå som man har koll på ön. Blondinbella har valt ett sätt att framställa sig själv – men har noll koll på koderna. Vilket blir så fånigt. Man känner att hon är falsk med alla sina köpdrömmar, patetiskt. Och sorgligt att hon är så osäker på sig själv trots hyggliga framgångar.

     Svara

     Hon kanske skiter i era koder? Alla vill inte hänga med ”coola” gänget men ni vill gärna intala er själva det. Vem pallar att ens leva sitt liv efter koder? Så fruktansvärt ängsligt.

     Svara

     Snobben, Kan du berätta mer? Högst intressant.

     Svara

    Omg! Vi är uppvuxna på Lidingö men måste ändå dela in allting i finare och sämre för att uppfattas som ÄNNU bättre. Men grattis liksom, ni är uppvuxna på en del av världen som inte på något sätt är annorlunda än någon annan förutom att människor innan dig har lyckats tjäna pengar på det. Vilken bedrift 👏🏼

    Svara

     Men fatta vad som skrivs. Inte för att ”uppfattas ” utan för att det är så. Folk med pengar flyttar hit men fattar inte att klass är att inte flascha, aldrig låta folk veta hur mycket man har, inga porschar, inga nya paddor/iphones till barnen, inga märkeskläder till barnen, inga jävla klongvaser, lite svenskt tenn, rotbordet iaf och elefanttygerna, inga renoverade lantställen, hämtflickor från grannen möjligen men högst status är att ha tid utan att vara hemmafru, svenska hantverkare, inredningsarkitekt kan gå an men aldrig, aldrig stylist, etc etc vill du ha fler koder för hur man gör? För oss som är härifrån är det som en jävla invasion av nyrikt slödder utan bildning och med konsumtion som högsta bedrift. Raka motsatsen till självkänsla. För det är just det: Det är ett privilegium att vara härifrån från början, självkänslan blir inbyggd, oavsett hur rik/fattig man är. Inte minst för att man behöver försvara sig när man blir angripen av människor som inte är från ön.

     Svara

     Men snälla, vilka är ni att bestämma det? Era koder har ni enbart för att ni vill särskilja er från ”pöbeln” och där har ni er självkänsla. Jättejobbigt att de flyttar dit folk som sänker er ”status”, men de enda som bryr sig om den är ni själva. Jag är totalt ointresserad av era koder och tycker att det enda intressanta med det är ängsligheten för att bli tagen för vanligt folk och att ni tror att ni har rätt att kalla andra för slödder på grund av det. Tack för insynen och jag tackar min lyckliga stjärna för att jag aldrig behöver sätta min fot på Lidingö.

     Svara

     Camcam, apropå Bellas (nyrika) flashande, kan du inte skapa ett inlägg där vi kan diskutera (hemliga) sociala koder för nyrik vs old money? Jag tycker hela konceptet är superfascinerande. Som WT diskussionen fast tvärtom. 🤓

     Svara

     anonym9:11, du bevisar min tes så bra själv. Det är precis det där resonemanget man får höra när man kommer från ön. Jag är inte rädd och ängslig eller föraktar ”pöbeln”, tvärtom kan jag föra mig varsomhelst och möter varje människa med respekt, det är det som är självkänsla, nämligen. Men de nyrika som svämmat över här de senaste 10-15 åren pga senkapitalismen har inte den självkänslan. Det skapar problem eftersom de ställer krav på dagis, skola, service etc som direkt korrelerar till den dåliga självkänslan. Vilket inte minst smittar barnen – vi är, tillsammans med Danderyd/Djursholm en av de kommuner som har störst problem med knark bland ungdomar från övre medelklassen t ex. Det vägrades flyktingboende pga rädsla för sänkta villapriser, etc etc. Jag tycker det är sorgligt och långt från de värderingar jag själv vuxit upp med.

     Svara

     Snobben driver med oss. Folk på Lidingö är i stor utsträckning som folk är mest. För de allra flesta är avsaknaden av klongvaser inget statement utan helt enkelt så att man inte köpt en vas på många år.

     Svara

     Anonym 9:29: jag är gärna med på den idén. När jag växte upp var det precis så, alla som ville klassklättra benchmarkade mot överklassen och härmade. (För övrigt är det så historiskt, kolla arbetarklasshistoria där folk bodde i tvårummare med ett vardagsrum som, trots trångboddhet bara användes på söndagar, överklasshärmning) Överkonsumtion är t ex inte snyggt. Så det finns bra saker här hos oss uppe på gräddhyllan 😇

     Svara

     Snobben, du använder ord som slödder om andra människor och använder Täby som referens för ett sämre område. Självkänsla har ingeting att göra med var du är uppväxt utan hur du känner inför dig själv. Har man god självkänsla så behöver man inte referera andra till slödder eller se ner på bostadsområden som Täby. Man känner sig lika värdefull om man så bor vid Ica tryffeln, Täby, i ”gräddan” eller en utsatt förort. Det är du som försöker framhäva dig själv som någon form av elit och det är inte särskilt bra värderingar.

     Svara

     Snobben, vad är mest utmärkande med Bellas livsstil från ert perspektiv?

     Svara

     Nej, anonym 9:38, jag använder inte Täby som ett ord för sämre område. Det syftar på att Täby betraktas som medelklassens fäste, jfr Reinfeldt som alltid återkom till detta. Inte ett sämre område alls – bara genuint medelklassigt, ej övremedelklass vilken Blondinbella desperat vill tillhöra. Harmagedon: du har helt rätt, miljömedvetna, köper inga nya vaser 🙂

     Svara

     Hanna: hennes livsstil är tvärsemot hur alla borde leva. För hög konsumtion och för många resor.

     Svara

     ”ligger i vad vi som är födda och uppvuxna kallar typ Täby, svårt att hitta ett mindre charmigt område av typträhus på ön. Inget fel på det men det är lite fånigt när hon tror hon bor så fiiiint.”

     Ocharmigt och inte lika fint som ni bor. Du fattar ju inte ens själv vad du har för syn på saker, du behöver nog umgås med lite vanligt folk så du fattar hur löjligt det är.
     ”Inget fel i det” men det är ändå ett ställe som du aldrig skulle vilja bo på.

     Svara

     Överkonsumtion är inte snyggt men är det fint att ha rum som står tomma. 🙄 De som är bättre än er är de som bor trångbott i så fall och inte har råd att köpa något mer än det nödvändiga.

     Svara

     Snobben, Kan du inte beskriva fler sociala koder? Oerhört intressant. Hur är det tex med kläder? Ni använder inte märkeskläder, men vilka kläder använder ni istället?

     Svara

     Nja, jag förstår typ vad Snobben menar jag kommer från en familj som tillhör vad vi kan kalla ”gammal övre medelklass” med universitetsutbildningar innan WW2 och gamla jägmästare osv.

     Jag kan störa mig på människor vars föräldrar var de första som pluggade på universitetet och tjänade pengar. De har lagt till sig till med de yttre attributen som fin villa/stor lägenhet i innerstan, segelbåt, dyra skidresor osv. Men det saknas grundläggande bildning, de uppskattar inte Opera, teater eller känner till skillnaden på chablis och en vanlig vit Bourgogne, är obekväma på en bättre restaurang. Förstår inte värdet av att kunna läsa och kommunicera på ett 3:e språk från bildningssynvinkel, läser inte klassiska verk och har råkat ut för folk som frågar hur mycket pengar man tjänar bara för att sedan skryta om hur mycket de tjänar.

     De ser inte heller skillnad på värdefullt arvegods vi har och billiga kopior som finns hos varje äldre person eller värdet av en välfylld bokhylla. Det är personer som säger usch till förslaget att se en Bergmanfilm trots att det ingår i bildning och som inte har grundläggande humanistisk skolning inom antik historia, idéhistoria och grundläggande kunskaper inom filosofi. Det gör att det blir svårt att hålla trevliga konversationer av intellektuell typ utan allt blir samtal om den egna personen på något vis.

     Svara

     Amanda; diskreta kläder. Absolut märkeskläder men utan synliga märken/loggor/symboler för det ser billigt ut. Skräddarsytt om det är speciella grejer eller om man är snobbig med något spec typ material, passform eller liknande (aldrig med uppknäppta knappar på kavajen för att visa att kavajen är skräddad, det är ett nyrikt beteende). Annars vanliga kläder från H&M osv.

     👆🏻 Det kan vara förlegade regler, är uppväxt i en revolterad och utflyttad överklassfamilj så det finns säkert uppdaterade östermalmsregler.

     Svara

    Snobben: Jag förstår precis hur du menar. Makes sense 🙂

    Svara

  Bella påstår att hon är huslig (husmänniska) men vad gör hon annorlunda än när hon bor i lägenhet men tanke på att hon har hjälp med allt, tex trädgård osv ? Bella bor ju i princip i en lägenhet med vaktmästare och butler

  Svara

   Men hon skriver ju inte att hon är huslig, som ju har betydelsen att man gillar/ är duktig på att fixa med hemmet. Utan att hon är husmänniska, gissningsvis i betydelsen att hon gillar att bo i hus.

   Hon gillar väl att ha en stor trädgård, inte ha några grannar vägg i vägg och att bo stort? Inte behöva interagera med en brf? Känslan av att äga sitt boende helt själv, inte bara äga en andel i en brf och ha en nyttjanderätt till lägenheten?

   Finns massa människor som vill bo i hus med inte är intresserade av att fixa med dem. Många som köper nybyggt t ex vill inte fixa med huset. Precis som alla som gillar att sitta i trädgården inte gillar att planera blommor.

   Svara

  Bella ska bli granne med Wahlgrens för att försöka bli kompis med. Pernilla och få sin serie ett visas i tv.

  Svara

  Ännu en gång uppenbart att det är en diskussion i hennes kommentarsfältet hon är ute efter…

  Svara

   Varför tycker du det där inlägget var provokativt? Att ha en dröm / ett mål om att ha ett hus vid vattnet tycker jag var i det närmaste ett helt neutralt uttalande, det har väl typ halva befolkningen?

   Svara

    Jag provoceras inte av det. Men vet man Bellas s.k strategi så tycker jag det är obvious att hon vet att det retar folk och det eftersträvar hon.

    Svara

    Klart att det är provokativt när en 28-årig bloggare mm skriver att hon ska köpa ett hus för 30 miljoner.
    Och det inte heller är helt osannolikt att hon kommer att lyckas göra det.
    Klart man blir avundsjuk.
    Detta förstörde hela påsken för mig 🙁

    Svara

     Men vad ska man med ett 30 miljoners hus till när man inte har tid att slappa och hänga i det? Jag hänger hellre i min lägenhet, tittar ut över en skog och går runt i morgonrock hela påsken.

     Svara

  Snälla skriv om Peg och Penny Parneviks senaste avsnitt av deras podd. Peg pratar om ätstörningar och vad som har hänt henne de senaste åren. Så viktigt att prata om och så starkt av henne att prata om det på sättet som hon gör i avsnittet.

  Svara

  God morgon!

  Jag fick just en idé, vad sägs om att göra en blondinsk kalender likt den Schulmanska räkna ner-kalendern?
  Att på något fiffigt sätt stapla upp hennes olika ”teman”, och kanske räkna dagarna till nästa. Först kom det mänskliga, sen produktsläppet och detta tar jag som ett provokationsinlägg.

  Tycker det är så fasligt roligt att hon gått ut med sin strategi och det FORTFARANDE finns Bellafänz.

  Svara

   Bra idé! Vore spännande att se hur inläggen sammanfaller med t.ex. nya produkter.

   Svara

   Ja!! Så himla kul!! Undrar också om det på sikt skulle ändra strategin om den uppmärksammades i detalj? 😀

   Svara

    Probably not om hon forsätter tjäna pengar 😬

    Svara

  Jag kan seriöst inte läsa nåt av hennes inlägg längre utan att tänka på vad hon sa hos Schulman. Framför mig ser jag numera inlägg som låtsas vara personliga mot läsarna men som lika gärna kan vara påhittade.

  Svara

   Sant, ser bara ordet strategi när jag läser, speciellt när hon skriver om barnen, villamys mm.

   Svara

  Apropå den nöjda hus ägaren Bella så skrev hon i bloggen för någon dag sedan:
  ”Det är nu det börjar bli sådär härligt att bo i hus. Altanen har fått vila i ett år så nu ska den målas och så ska jag beställa lite nya altanmöbler. Sally fyller år i april så då ska hon få ett lekhus att ha i trädgården. ”
  OK då vet vi vad som kommer i form av spons och samarbeten:
  1) En firma hjälper henne med att måla altanen – kanske firman som målade om huset?
  2) Bella annonserar efter sponsor för nya altanmöbler. Klart hon inte tänker köpa dem för pengar.
  3) Bella vill ha spons på ett lekhus. Vill minnas Lektema ställde en lekstuga hos Bellas mamma. Undrar just om den står kvar eller om den togs tillbaka efter reklamen ebbat ut?
  Visst är det kul med ett hus när van varken behöver sköta det själv eller betala för allt man behöver? Heja.

  Svara

   van = man
   sista raden 🙁

   Svara

   Ja, det är lite sådant här jag skulle tycka att det var kul att fokusera på. Kan vara petigt och lite överdrivet. Vad skrivs det om idag, vilket spons får hon imorgon. Men jag börjar undra vad som verkligen är livet och vad som är strategiskt. Hela den här influensergrejen börjar gå till överdrift, eller har redan gjort så. Vi är väl också bovar som följer.. men jag hoppas att dom flesta bara ser på utan att nappa på diverse saker som ”marknadsförs”. Tänker att vi har väl våra egna viljor och köper det vi behöver och inte för att någon annan har det.. Ja jag vet inte, jag raljerar nu. Ska man likställa en influenser med gammal hederlig tv-reklam? Jag tror jag mest stör mig på att dessa bloggare försöker kränga saker i utbyte mot pengar, och att det då för mig i alla fall, känns allt annat än trovärdigt. Ska jag till exempel köpa något nytt, tex testa en ny maskara, så köper jag inte sådant som influensers tipsar om.

   Tror hela min poäng med denna kommentar försvann någonstans där uppe.. så over and out för mig 😀

   Ps. Det jag menade med den blondinska uträknar-kalendern i tidigare kommentar var lite att vi läsare skulle kunna vara på samma steg som Bellan herself, att i vår kalender kan se vad som komma skall. Hänger ni med?

   Svara

  Isabella har ju lite att leva upp till. ”Sveriges mäktigaste affärskvinna” (var titeln så?) måste ju bo lite flådigare såklart. Det finns väl inget som hindrar att hon har en lägenhet i stan också när barnen är hos Odd.

  Svara

  I alla fall om bloggaren är IL… En annan bloggare hade nog ej provocerat lika mycket.

  Svara

   Var ett svar till Sigge 08.40. Men postade tydligen ”för snabbt”

   Svara

    Om du skickar kommentaren en gång till efter att ha ”postat för snabbt” är det inte säkert att kommentaren hamnar som svar på någon annans kommentar utan den hamnar sist bland alla kommentarer.
    Bättre då att kopiera det man skrivit och sen göra om svaret om man först anses posta som en spambot 🙁

    Svara

  ”Älskar att jobba mot mål”
  Som att alla vi andra vinglar runt planlöst här i livet 😂😂

  Svara

   Hahaha, exakt! 😂

   Svara

   hahaha, precis. Helt planlöst strövar vi runt dagarna i ända.
   Näe men lite seriöst så kan jag också tröttna på detta ständiga ”jobba mot mål” eller ”prestera” ”jobba mycket” etc. Vi lever i ett samhälle där utbrändhet och stress är enorma problem som tyvärr bara ökar. Vi ska ständigt leverera, vara uppkopplade och prestera. Mitt i denna karriärsiver så ska vi dessutom träna och se så fräscha ut som möjligt. Hur många har inte gått in i väggen av det här? Människor som har gått in i väggen vittnar om att det är just ovannämnda som gjort att de hamnat där, -gått in i väggen, blivit utbrända.

   Det är normalt och kul att ha planer, mål och drömmar. Men vägen dit får inte kosta oss hälsan. Det går inte att dra på sig skygglappar och kör 110 rätt in i kaklet utan att det, oftast, får konsekvenser. Och min åsikt är att alla influencers eldar på detta beteendet. Att det är ”goooaalz” att jobba så man däckar, späka sig med juicedieter och träna som galningar. Sans och balans, snälla. :-/

   Svara

   Så om jag skriver ”jag älskar att äta godis!” så tolkar du det som om jag menar att ingen annan i hela världen älskar godis? Eller hur läser du in dig själv i det hon skriver?

   Svara

  Alltså Bellas stories, pinsamt dålig engelska för att vara business och vilja ”go global”. Sitter och skäms för att jag kollar på det.. och varför engelska. Kan hon sluta intala sig själv att hon är stor utomlands och har fans i Europa. Kommer inte gå att lansera lcc utanför Norden för hon är bara en i mängden där och då köper man kanske hellre estee lauder än nåt hittepå

  Svara

   Löwengrip Beauty verkar ha nått en peak i Sverige och har svårt att öppna nya återförsäljare – de förlorar ju t o m stora återförsäljare t ex Lindex och många apotek minskar antalet olika produkter de säljer eftersom det är några få som säljer bra.
   Därför tror Pingis och Bella att gräset är grönare utanför Sverige. Vi önskar dem lycka till 🙂
   Heja!

   Svara

  Seriös fråga nu; har LCC kommit in till Lindex och/eller Åhléns? Frågar för jag har inte sett dem på någon av affärerna? På apoteken tycker jag ofta att det är rea på deras produkter, samt att produkterna kan stå/ligga i något hörn.

  Svara

   Lindex slutade med LCC först i Norge för ett år sedan och vad jag vet finns LCC inte kvar på Lindex i Sverige heller. Man sålde ut det man hade av LCC under förra året.
   Bella slutade då också samarbeta med Lindex när det gäller dagens outfit.
   Åhléns City i Stockholm och Göteborg hade testförsäljning i julas.
   Åhléns outlet i Nyköping och Västerås har haft utförsäljning av ”gamla” LCC.
   Får se om nya Löwengrip Beauty dyker upp på Åhléns nu i vår.

   Svara

    När jag var i Sverige sist, i januari, så hade de några enstaka LCC produkter på Lindex. Detta i en liten ort i Västsverige. Har för mig de såldes för ordinariepris, dock inte så många produkter som sagt (runt 5 st kanske). I en angränsande liten ort, i en av de lokala frisörsalongerna (japp kommer från en liten ort som alltså enbart har flera pizzerior och flera frisörsalonger av någon anledning) så hänger en stor plansch på Bella i fönstret. Antar de säljer LCC där.

    Tänker mig att byborna tycker det är flashigt och lyxigt med Bellas produkter..? 😂

    Svara

     Kanske var en Lyko-salong? LCC finns där.
     Även frisörgrossisten HeadBrands har listat hårvård från LCC men hur många frisersalonger som har varorna känner jag inte till. Kanske inte så många kunder som är villiga att köpa produkter hos frisören när de just slantat upp ordentligt för frisyren…

     Svara

   Så länge Löwengrip nästan bara säljs via apotek och online så kommer man inte att nå de konsumenter som föredrar Kicks och H&M Beauty. För många är det naturligt att köpa hudvård där man köper makeup. Apotekens hela sortiment av hudvård och hårvård är ofta okänt för den som inte regelbundet besöker apotek i andra ärenden.

   Svara

   Åhléns finns de på, i alla fall där jag bor. Väldigt tydligt också. Men det säger väl inget speciellt. Ibland skyltar man med det som är väldigt poppis, ibland skyltar man med det man vill sälja mer av 😉 Antagligen vill de sälja mer av det eftersom alla förpackningar ska bytas ut.

   Svara

    Kanske Åhléns har fått en deal på de utgående produkterna? Verkar underligt att ställa utgående produkter på så många varuhus om det inte ligger något bakom.
    Sanningen kommer snart när vi ser hur mycket av det nya som Åhléns har tagit in, på hur många varuhus och i vilken exponering.

    Svara

  Camilla – detta är ju akutläge. Gör ett sånt ”inlägg-om-kommentarerna”. Det är omöjligt att bortse från att du raljerar över allt IL skriver/säger/gör men nu handlar det inte ens om det. Du som är proffs, ser du om Snobben är ett snobbigt troll? ”självkänslan blir inbyggd, oavsett hur rik/fattig man är. Inte minst för att man behöver försvara sig när man blir angripen av människor som inte är från ön.”
  Vilka ej infödda skulle vilja bosätta sig på Lidingö i första hand? Det ligger skitlångt från allt, utom typ Åland. Att generationsmänniskorna inte RASAR i kvällspressen mot de fula hyreslägenheterna är en gåta? De är inte finare än i Sandsborg eller Norsborg eller whatever.
  Men man kanske vill ha närheten till vatten…och det är dyrare att ha en motsvarande villa i Äppelviken. Om man bor på Kungsholmen tar det 2,5 min från att du låser ytterdörren tills du är i vattnet (förutsatt att det är BADA du vill, men det är väl hela poängen med sommaren, att kunna bada). Snälla Camilla, blockera den där obehagliga snobbiga snobben. Återigen, jag har förstått att du hatar Isabella löwengrip men hon kommer trots allt att (så småningom) köpa den nämnda sjötomten för eget förvärvade pengar. vilket är mer än vad man kan säga om de flest BR-ägare i Sthlm. ”Vi är jättefina. Vi äger en BR för 8 miljoner. Vi har ett mycket fördelaktigt banklån på 7,5 miljoner. Men det här är liksom min egen BR. Känns skönt att äga!”

  Svara

   hahaha akutläge? Du anser att det måste skrivas ett inlägg om en dryg kommenterare? En person som vi dels inte är ens vet är seriös i sina utfall, dels så finns det tyvärr människor som på fullaste allvar anser sig vara bättre för att de bor i vissa områden. Visst är det inskränkt och fånigt att ha den attityden men skit i såna inskränkta idioter, vi kommer aldrig få bort de som tycker så. Och vad gäller ”snobben” här så tycker jag faktiskt att det mest luktar troll. Någon som vill provocera och skapa debatt. Mata inte trollet då.

   begriper inte din upprördhet överhuvudtaget, vad spelar det för roll för dig om BR-ägare i Stockholm är belånade över husnocken bara för att kunna få bo mitt i Stockholm.

   Svara

   Bara faktumet att du tror jag att jag ”hatar” Bella gör att du framstår som ett lika stort troll som du anklagar den här ”Snobben” för att vara.
   Jag granskar hennes varumärke och hur hon använder det och jag anser att hon gör det på ett otroligt fult och beräknande, vis men hata? Snälla nån..
   Hata är ett starkt ord som inte ska missbrukas. Jag anser inte ens att jag hatar det ex jag hade som misshandlade mig, så att du lägger det ordet i munnen på mig gör att jag har svårt att ta din kommentar på allvar, och helt ärligt förstår jag inte riktigt vad i Snobbens kommentarer som ska blockeras och då har jag precis läst igenom varenda en.

   Du missbrukar ordet ”akutläge” på samma sätt som ordet ”hata”.
   Sluta med det.

   Svara

    oj! du har aldrig förr svarat på mina kommentarer (och ja du kan se på mailadressen att den är frekvent!) Nej jag är inget troll men jag tar riktigt illa vid mig för att du påstår det. men å andra sidan kanske jag inte hade rätt rubricering på ‘Snobben’ heller – det är kanske inget troll (men kanske!) för det var så många täta kommentarer om honestly hur mycket finare det tycks vara att vara uppvuxen på (Liding)Ön.
    Det spelar inte mig personligen nån roll om huruvida du hatar IL eller ej, och jag skrev ”raljerar” först, (men bara för att tanken väcks hos mig, gör inte mig till ett Troll!). Jag läser inte hennes inlägg, bara ser dina kommentarer då & då.

    Men i ett bloggkommentatorsfält förstår jag dock inte vad som skulle vara mer akutläge (alltså att jag missbrukar det som att jag ringer 112 för att jag behöver plåster).
    Shit vad taskig du verkligen kan vara! Hoppas du får en vacker skärtorsdag nu när du får mig att må så dåligt!

    Svara

     Ät lite godis? Det kanske känns bättre då?

     Kan alla sluta använda ordet oj vid början av varenda kommentar som inte faller dem i smaken?

     Svara

   Så de som är obehagligt snobbiga enligt dig, och inte delar dina åsikter ska blockas? Det märks verkligen att Sverige börjar gå mot att tysta de som inte tänker enligt PK, en mycket obehaglig utveckling. Men jag kan ju resonera som du och då vill jag faktiskt att du blockas. Jag tycker hela ditt inlägg känns rörigt och dramatiskt och ser helst att jag slipper läsa fler inlägg från dig. Så Cam – kan du snälla blocka April då April stör mig?

   Svara

    jag tänker att du menar mig fastän kommentaren inte satt ihop med mitt inlägg. Camcam (!?) kommer nog att blockera mig alt. sätta mig på moderation. Det lär hon sköta korrekt, har fullt förtroende för det hantverket. Vad tråkigt att jag stör dig så mycket att du vill ha mig bort-blockerad. Du kan inte rimligen föreställa dig vad din kommentar kommer att innebära. JAG stör med min existens resterande av jordens befolkning. Jag bör blockeras från planeten. Okej, tack för att du sa det.

    Svara

     Jag kommer varken blockera eller sätta dig i modd, så du kan tona ner det dramatiska utspelet nu…

     Svara

     Nej, du ska inte blockas! Lika lite som TV-Jesus och Kurt-Maria!

     Svara

   @April, gud vilken konstig kommentar.

   Svara

   Användandet av ordet troll… kan det bara upphöra snälla, såvida det används för en person med andra åsikter och uppfattningar än en själv.

   Svara

  Med tanke på att hennes produkter numera står på hyllorna på Gekås,Ullared,lär det dröja innan hon har råd med sjöutsikt…

  Svara

   Inte nödvändigtvis, men hon måste sälja betydligt fler billiga produkter. =)

   Svara

   De tömmer lagret på den gamla designen. Problemet är att dessa produkter mättar marknaden och när man säljer till tillverkningskostnaden så blir det inget bidrag över till omkostnader och vinst.
   Om nya Löwengrip Beauty också hamnar snabbt på outlets efter lanseringen i vår så blir jag orolig. Den som hittar den nya designen på Gekås eller Åhléns Outlet får säga till.

   Svara

    Tror att nyfikenheten kring hennes produkter lagt sig. Vissa saker kanske är bra men vissa är ju bara dyra. Nya märken har kommit som många hellre vill prova. Och vem är egentligen målgruppen?
    Min åsikt ialllafall, men jag kan ju ha tokfel.

    Svara

     Kan säga min upplevelse av LCC. Jag har testat båda torrschampon, ett är då alltså ”tyngre” och luktar typ kolasås (fantastisk doft, men kanske inte för mig, kvinna 30 år, i håret) den kändes bara som det gjorde håret så skitigt. Testade då deras ”Light” som var lättare och fräschare. Inte imponerad. Jag tycker H&M har bättre torrschampon. Eller nåt jag köpte för 19 spänn på Lyko som var svinbra. Jag gav det en chans, torrschampon är liksom my thiiing, men inte LCC.

     Vidare har jag testat intimserien, en rengöringsolja och rakningsolja. Rengörande oljan är helt ok. Den känns lite rinnig/vattnig för att vara en olja. Finns en för typ 40 spänn på apoteket som är bättre. LCC tar 199 jävla spänn för sin ”Clensing oil”. Nu undrar ni, hur fan kunde du lägga det på en intimrengöring? Jamen jag vet inte. Skäms lite. Och det var inte värt det nånstans.

     Tyvärr måste jag erkänna att jag kommer ha svårt att byta ut shaving oil. Det måste vara den bästa i sitt slag. Den kostar 169, är väldigt dryg och gör rakningen mycket enklare. För nån som rakat fiffi i 15 år så var det en produkt som verkligen stod ut. Så det kan jag ju ge dom, att det finns en fullträff. Den kommer räcka länge dessutom, till skillnad från clensing oil som är allt annat än dryg.

     Hade velat testa deras ”soothing balm” i intimserien också, men det är en liten sketen förpackning för 229 spänn. Jag menar nånstans går ändå gränsen. Jag använder mig av aloe vera eller mandelolja istället.

     Likt många andra börjar jag tröttna på fenomenet Isabella och hennes ego. Det är helt okej i min bok, nej det är bra rentav, att vara en stark framgångsrik rik kvinna med självförtroende. Precis som det är att vara en man med samma egenskaper. Men Isabella bygger ett luftslott, är osympatisk och blåser upp produkterna och företaget till något det inte är. Hennes ego och ”självförtroende” går inte att svälja. Det är för stort. Det går inte att känna ”You go giiirl” ”good for you” utan det blir bara ”men vem fan tror du att du är?” Jag kommer antagligen köpa den där jävla rakningsoljan fler gånger. Men jag kommer också söka efter alternativ. Jag kommer inte testa fler produkter. Googla recensioner av produkter så kan man se. Av det jag testat och vad jag kan läsa så har inte LCC kvalitén att bli det stora imperium Isabella vill att hennes barn och barnbarn ska ta över. Det håller inte. Jag ser märket som tex, H&Ms egna produkter. Det är ingen enorm kvalitetsskillnad. H&M kan ha nån fullträff här och där men i regel rätt taffliga produkter. Så känns LCC för mig, något som borde vara mer lågpris än vad det är.

     Jag är nyfiken på hennes stylingserie – schampo+balsam, volymspray osv. Tycker det låter väldigt spännande och tror att företaget kommer att ge ut en del nytänkande innovativa produkter. Men jag vill faktiskt inte stötta dem. Jag tänker inte prova mer. Jag ska bara försöka ta mig ur den här favoritprodukten jag råkade hitta hos dem och sen aldrig mer LCC. Att Isabella Löwengrip får mina pengar känns inte bra i magen..

     Svara

   Hmm.. hur är hennes stylinglinje innovativ?

   Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.