Hjälp Foki välja design

Foki ligger sannerligen inte på latsidan.
Om hon inte är upptagen med att föda barn eller baka tonfisktårta till storebror Baggiz så designar hon parfymflaskor.
Som jag berättat tidigare så har Foki ett samarbete med Sanrio – företaget bakom Hello Kitty – där hon kommer få ta fram en egen parfym och nu frågar hon sina följare om hjälp att välja en design. Eller kombinera olika delar av flaskorna till en ny design.

Här kommer mitt förslag till flaska som givetvis är det absolut bästa.
Om jag inte haft min karriär som bloggdrottning hade jag nog satsat på en karriär inom grafisk design då jag har lite av en talang för det som ni själva kan se här under.

 

52 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  3

  Svara

  Sanrio.

  Svara

  Nr 1. 3 & 6 är så osköna i handen.

  Svara

  #7 tycker jag representerar hennes stil bäst 🙂

  Svara

  OT men har någon sett knivmickes insta story? Är han inlagd?

  Svara

   Såg det också.

   Svara

   Ja, han är nog med största sannolikhet inlagd på någon psykavdelning. Fint om han tar emot den hjälpen han verkar behöva. Gör ont att behöva se någon vara så självdestruktiv :/

   Svara

  Alltså detta är typ det bästa jag har sett. THK <33333

  Svara

  Ot: Bella skriver om sin klädstil och inställning till resor på sin blogg.

  Svara

   Varför resa öht, om hon bara sitter på hotellet och går på spa…

   Svara

   Obildningen lyser igenom med vartenda ord. Bäst var väl ändå när de lös med mobillampan inne på en dunkel finrestaurang så att dessertbordet kunde hamna på instagram.

   Svara

    Those bastards!

    Svara

    Men jösses vilken stil 😱 så kan man ju förbövelen inte bete sig!

    Svara

  1:an var finast tycker jag! 🙂

  https://www.buslabbet.se

  Svara

  4an.

  Svara

  Nu är Bella i provokationsfasen i sin bloggkurva. ”Det är lättare att nätverka i ett par Chanel” hahaha

  Svara

   Allt nätverkande underlättas inte men du får ett annat mottagande från den du pratar med om personen är modeintresserad. Modeintresse på den nivån (främst Chanel och Hermes) skapar en sorts samhörighet. Det är lite löjligt, jag håller med, men så är det.

   Svara

    En typ av spegling som är hjälpsam i alla samanhang när du vill komma bra överens med den du ska träffa. Inget konstigt med det egentligen.

    Svara

    Gud vad Hermes INTE är mode. Ingen vet var en skjorta kostar hos dem, ingen skulle få för sig att ens provs en skinnjacka för 40 000 kronor och uppåt. Väskorna och armbanden är statusprylar men absolut inte ’mode’, och långt ifrån de trender som Chanel sätter.

    Svara

     Du har rätt när det kommer till deras kläder, tänkte mer på deras Birkin eller Kelly. För mig är de så ikoniska att jag räknar de som klassiker och tidlöst mode. De är en del av modehistorien och för mig är de mode. Men det är min syn på deras klassiker, each to their own. 🙂 Själv uppskattar jag deras väskor för hantverket (det är fler än 2600 stygn i en Kelly, de flesta handsydda) och inte för statusen. Återigen, each to their own. 🙂

     Svara

    Haha, ’modeintresserad’ är väl det sista som Chanel & Hermès utstrålar, snarare ’statusintresserad’ och ’pengastinn’. Mode händer nån helt annanstans…
    (PS: ’på den nivån’ = 1.0.1)

    Svara

     Jag håller inte med men det är ju det fina med mode, det finns något för alla och läses olika av olika individer. För mig är en classic double flap eller en Birkin ikoniskt mode. För dig är det inte det. Inget är rätt eller fel i det, vi har bara olika smak/tänker olika.

     Jag uppskattar hantverk och jag tycker en Birkin är på en högre nivå (ikoniskt och hantverksmässigt) än en väska från typ Zara.

     Svara

  Tyckte ingen var fin, men om jag prompt måste välja blir det nr. 2

  Svara

  5 eller 7

  Svara

  Nr 2 ser minst billig ut!

  Svara

  Är det bara jag som börjar tröttna på bilderna på katten i var och vartannat inlägg? Och bilderna med grimasen?

  Svara

   Oj! Då ska du nog inte titta på mitt nya webbtv-program!
   Han kommer ha ett stående inslag där. 😉

   Svara

   Nej det är inte bara du! Jag tycker hela den här kattgrejen är jättetråkig och grimserna töntiga.

   Svara

   Alltså jag gillar inte katter överlag. Svårt att förklara, men de gillar inte mig och jag gillar inte dom – MEN, jag dör när jag ser THKs volanger, haha.

   Svara

  1, eller 7 med 1:ans storlek på rosett.

  Svara

  Är det inte bättre om hon bestämmer det själv… Men klart, det är Foki som inte tar något ansvar alls. Fokiwa var alla andras fel, men hur ska hon förklara utebliven försäljning av parfymerna? Hennes varumärke är rätt sänkt av hur hon valde att hantera Fokiwa.

  Svara

  Är det inte väldigt slött att be läsarna om hjälp? Tanken är väl att det ska vara hennes design?

  Svara

   Blondinbella gör det hela tiden, bra sätt att få mycket kommentarer och goodwill.

   Svara

  Nja, det är rätt vanligt att fråga konsumenter om sånt, det är ju de som (förhoppningsvis) ska köpa parfymen 🙂

  Svara

   Skulle vara ett svar till Kallis ovan…

   Svara

  Skulle vilja sätta rosetten från 2an på 4an, sen är jag nöjd 😄

  Svara

  Tycker tvåan var superfin 😄

  Svara

  Tycker att alla är jättefina utom 2:an och 3:an.

  Svara

  Haha.. Bäst med hela inlägget är ju bilden på Thk. Katten har ju chipstuttar! 😂😂

  Svara

  Får en dålig smak i munnen varje gång Foki dras upp på tapeten.
  Det går inte att börja lita på någon som drev ett företag och behandlade hela skandalen så otroligt dåligt som hon gjorde. :/

  Svara

  Vad roligt. Klart jag väljer THK direkt. Härligt.

  Svara

  Om blondinbella hade skrivit inlägget i fråga hade din analys haft en helt annan ton :p

  Svara

  Tycka vad man tycka vill om olika bloggare men jag är iallafall imponerad av de som lyckas driva allt framåt. Spinna vidare med andra projekt, utvecklas och har något sorts driv.
  Fatta vad meningslöst att bara blogga vidare år ut och år in på samma sätt. Allt för att få en jävla massa gratissaker. Att visa upp en kaffekopp och sitt löshår i all evighet. Ha samarbete för tusende gången med Nelly och Country dream för att få några klädesplagg som kan säljas på bloppis. Fy fan vad meningslöst arbete.

  Svara

  Tycker alla flaskorna kändes tråkiga och ounika. Jag hade designat flaskan som en stor rosett, känns lekfullt, coolt och sticker ut lite mer. Passar hennes och Hello Kittys stil bättre.

  Svara

  Känns som om jag sett samtliga flaskor tidigare. Trist och gammalt.

  Svara

  1,4 &7 är mina favoriter

  Svara

  Flaska nummer 1 😍 Skönt att se en bloggare som faktiskt skissar och designar själv. Annars är det oftast företaget som serverar allt på silverfat!!! *Host host*

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.