Vad är det första ni tänker när ni ser de här bilderna?

Hannalicious visar upp kläder från Rihannas samarbete med Puma och det enda jag kan tänka på är hennes vita byxor och hur smutsiga de förmodligen blir av att sitta på ett elskåp.
Eller tror ni att hon har med sig en liten, liten sittlapp?

Jag beundrar människor som bär vita kläder – och då framför allt vita byxor.
Ju mer jag funderar över det här, ju mer inser jag att det här blivit en fix idé för mig.
Jag skulle vara så övertygad om att jag lyckats sätta mig i någonting eller på annat sätt lyckats smutsa ner mina vita byxor att jag antingen skulle behöva kolla in min röv i spegeln stup i kvarten, alternativt alltid stå med rumpan vänd mot ett vägg eller ett hörn.
Jag är ju lite störd.

Borde jag skaffa mig ett par billiga vita byxor och börja öva?
Först bära dem hemma, sedan ut till postlådan?
Ta ett varv runt kvarteret i mina vita brallor för att sedan våga mig ner till Coop.
Här någonstans kommer det sannolikt vara vinter igen och min rumpa kommer återigen gömmas i en längre jacka och inte komma fram förrän isarna smälter igen.
Det här känns som ett never ending project.
Jag kanske bara ska skita i vita byxor?

Hanna skriver förresten ”Wearing Rihanna” och då tänker jag det här.
Är jag ensam?

Bilden är ett montage!

Efter vita byxor som blir smutsiga så kommer rädslan för att ha öppen gylf som en stadig tvåa på listan över konstiga CamCamiska hang ups.
Fyll gärna på den med era egna stolligheter!

101 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Det första jag tänkte på är hur vansinnigt solbränd människan är, som en griljerad kyckling i lila fuskpäls.

  Svara

   Griljerad? Som i ägg – ströbröd och senap?

   Svara

    Så ser jag ut om jag vältrar mig i sanden innan solskyddslotionen torkat in ordentligt..
    Lite som en panerad spätta.

    Svara

     Johan Glans – råkade titta på det skämtet just idag!

     Svara

     Är det bara jag eller handlar fler och fler inlägg på bloggen om Cam…. Nästan lite Blondinbella känsla…

     Svara

   😂😂😂😂😂😂😂😂😂

   Svara

   Gick ut med skor i olika färger en var blå och en röd. Upptäckte det först när jag var på väg hem.😞😂

   Svara

   Jag tycker vare sig hon ser ”vansinnigt” solbränd ut eller griljerad (?) ut. Hon ser solbränd ut. Är det negativt?

   Svara

  Vid vilken storlek övergår solglasögon till att räknas som en solmask?

  Svara

   Solglasögonen var det första jag såg. Hon ser ut som en parodi på en modeoffer.

   Svara

    Och jag som tyckte glasögonen var jättefina😂

    Svara

    Ja solglasögonen och fotografen som speglas i det ena glaset och kameraväskan i det andra. Eller är det månne en katt..

    Svara

   På tal om solglasögon, varför har bloggare (? Eller fler folk?) solglasögonen så långt ner på näsan?
   Har sett det på jättemånga, och sen reagerade jag på det när Bianca Ingrosso i nån video sa att Benjamin (tror jag det var) skulle ta ner solglasögonen lite längre mer på näsan…är det snyggt med solglasögon så långt ner eller vad är grejen?😬

   Svara

    Tror det är någon modegrej nu, så knasigt. Jag får lite panikkänsla när mina glasögon glider ner pga näsflott 😂

    Svara

    Spontan tanke: kanske gör det att näsan ser mindre eller mer definierad ut. Eller något sånt?

    Svara

     Tror det stämmer. Plus sexigt att spana över bågarna på bild

     Svara

    Har också tänkt på det! Och blir orimligt störd på det! 🙃

    Ser superfånigt ut!

    Svara

    Jag har dem liiiite ner på näsan, så ögonbrynen syns 😂

    Svara

     Jag med, känns weird att ha de klistrade mot ansiktet

     Svara

     Hahaha testade det förut men såg förjävligt ut på mig😅 jag behöver dock ha mina solglasögon som glasögon ska sitta pga har styrka i mina, men inte ens den dagen jag skaffar linser kommer jag ha solglasögon längre ner😄😄

     Svara

    Tror det är för att alla bloggare så överdimensionerat långa och fylliga fejkögonfransar nuförtiden, glasen tar liksom i om de inte har dem hängandes på halva näsan.

    Svara

  Nej för guds skull! Skit inte i vita byxor!!!🙊

  Svara

   Regel nr1: don’t eat yellow snow
   Regel nr2: skit inte i vita byxor

   Svara

    Ät gul snö, det kan vara öl!

    Svara

   Är det bara jag som är tillräckligt gammal för att minnas när Gunde skitit i den vita skiddräkten?

   Svara

  Jag har aldrig provat ett par vita byxor som inte är genomskinliga. Finns det några? Eller har alla bara hudfärgade trosor på sig?

  Svara

   Nej jag fattar inte heller, hur kan alla vara så tunna/genomskinliga?? 🤨

   Svara

   Röda trosor ska funka, har inte testat själv men rött under vitt ska tydligen knappt synas alls

   Svara

    Rosa tycker jag fungerar snäppet bättre. 😊

    Svara

   Jag fattar inte varför det inte går att göra ogenomskinliga vita dambyxor när vita herrbyxor i princip alltid är ogenomskinliga. Gör mig så irriterad!

   Svara

    Det är väl förmodligen för att det är mer stretch i dambyxorna som du provat då? Gå till en jeansbutik och testa ett par ”vanliga” jeans i vitt så är de inte genomskinliga.

    Svara

     Håller med. Använder både vita jeans och ”jeggings” utan att något skiner igenom. Bär iofs bara string också, så det gör väl sitt till kanske, hehe. Men både svarta, vita och färgglada string funkar utmärkt under ovan nämnda typ av byxor 🙂

     Svara

      Inte för att vara taskig eller något, men OJ vad många kvinnor man har sett gå runt med byxor och string, som troligtvis trott att man inte kunde se det… Alltså har sett så många bara rövar och string igenom skira byxor att man nästan skäms för det känns så naket att se en främmande människa så. Så, kolla NOGA i alla möjliga ljus att dina byxor inte är för genomskinliga, SPECIELLT när du har string :’D

      Svara

    Donald Trumps tennisshorts är tyvärr undantaget 😀

    Svara

     Dör

     Svara

   Haha, detta får mig att tänka på de ”bubbliga” badkläder som var superheta i början på 90-talet. De såldes i härliga pastellfärger (rosa, aprikos, mintgrön…), men ingen info medföljde om att de blev väääldigt genomskinliga i vått tillstånd. Min kompis hade en sån baddräkt, en aprikos. Jag fick stå beredd och ta emot henne med handduk så fort hon kom uppför badstegen. Det var tider, det.

   Svara

    Oj! Ja det hade jag glömt! Hemska grejer, hur kan man uppfinna nåt sådant? (Och sälja det till småtjejer?)

    Svara

    Om vi pratar om samma sort så hade jag en sådan i skrikrosa när jag var runt 10 år. Åkte en sjukt lång vattenrutschbana och skarvarna i den gjorde så att säga sitt med tyget. Instant hängröv.

    Svara

   🌞: Ja de finns men är inte lätta att hitta men jag har två par som inte är det och ett par i linne som är det. 😊

   Svara

   Själv har jag mer en hang up på att mina knän alltid blir konstigt markerade eller synliga genom vita jeans. Sjukt konstigt, men det verkar vara något speciellt material som smiter om knäskålarna. Händer aldrig i andra färger… Sexy liksom 🙈

   Svara

    Snyggt ju!

    Svara

  Första jag ser? de ENORMA solglasögonen, jättesolbrännan liksom pälsen. Så. Himla. Fult.

  Svara

  Har nog hittat förstapristagaren till årets mest otillåtna (och korkade) instagramtävling.

  TAGGA 3-5 VÄNNER SÅ KAN DU VINNA EN FILLERBEHANDLING!!!
  https://instagram.com/p/BhdicXyApuB/

  Svara

  Förlåt att jag glider från ämnet lite här. Men ni vill inte missa det otroligt underhållande filmklippet där Kristina Lugn kommer ut från Börshuset och försöker skrämma bort de samlade journalisterna genom att vifta med en cigg och ropa ”jag röker, ni kommer att dö”. Sen dyker ingen annan än Bookens egen Roberto upp för att lotsa henne förbi hopen av journalister. Ingen ur Svenska Akademien vill prata med journalisterna. Men som på beställning dyker då ingen annan (igen) än Camilla Läckberg upp. Och hon låter sig – inte helt otippat – gladeligen intervjuas.

  Ett fantastiskt klipp på så många plan. Måste ses.

  https://www.aftonbladet.se/tv/a/249422

  Svara

   😀 fantastiskt! Lugn i huva och vill inte vara med. Läckberg i fodralklänning utan jacka och nästan vinkar åt sig journalisterna.

   Svara

    Kliver ut som en officiell talesman. ”Hej, jag är här nu, för att svara på era frågor och styra upp allt”

    Jaja, jag älskar Läckberg. Detta är ett underbart klipp, på alla sätt.

    Svara

   Varför inte välja in Camilla Läckberg i Svenska Akademien så behöver vi inte oroa oss för att hon ska få Nobelpris i litteratur?

   Svara

    HAHAHA!

    Svara

    Dör

    Svara

   JA! Fantastiskt klipp, sett det om och om igen!
   ’Vill du prata med..?’
   ’Nej, absolut inte!’
   ÄLSKAR Kristina Lugn!

   Svara

   Hahaha såg det på Dyngbaggegalan på Insta. Bästa jag sett. Inte sett Läckberg dock, ska kolla nu men jag är inte förvånad.

   Svara

    Tramsfrans har skrivit en fantastisk liten text om klippet.

    Svara

     Åh, Tramsfrans!

     Svara

      Åhh, minns ni Frans när han var pytteliten, i högstadiet i Gävle, och alltid hade tonårsångest inför sociala sammankomster som han mejlade med Linda Skugge om? Och låtsades vara förtjust i Mat-Tina för att vi inte skulle förstå att han var homosexuell…

      Bloggpojken eller vad hette han? Det var tider!

      Svara

   HAHAHA, dagens skratt! Kristina Lugn <3

   Svara

   Herregud så jag skrattade! 😂
   Men vart kom Camilla Läckberg från? Jag tycker man får klä sig hur man själv vill men är det inte kallt i Stockholm? I alla fall för att bara ha kortärmad klänning?

   Svara

    Hon skulle väl in på prisutdelningen, de var ju utanför börshuset. Tycker det är lite oförtjänt skit läckis får nu faktiskt. Förmodligen stoppade de varenda känd person som skulle in men var roligast att ta med henne?

    Svara

  Säger som Agnes i Dumma mig ”Den är så fluffig!!” 😉

  /Tittar på för mycket barnfilmer

  Svara

   ”It’s so fluffy I’m gonna die!!! IT’S SO FLUFFY!!!!”

   Svara

  Själv kan jag bara så lite som att snegla åt ett par vita byxor så är de skitiga. Så jag har gett upp.

  Svara

  Jag kör lite på ”surt sa räven…” när det gäller vita byxor. Jag tycker helt enkelt inte att det är så fint.

  Svara

   Va? Du tycker inte att vita byxor är så fint så du kör lite på ”surt sa räven?” Jag fattar absolut ingenting nu. Vad har det uttrycket med de vita byxorna och att du inte gillar dem att göra?

   Svara

    Haha, älskar när folk svänger sig med ordspråk de inte behärskar, och här är det ju totalt oförståeligt.
    (Där satte jag sista spiken i graven!)

    Svara


     Alltså alla dina kommentarer är så sjukt bittra och gottar sig i elakheter. Hur mår du egetligen?🧐

     Svara

      Tycker Anonym står för mycket halvtrista kommentarer också…

      Svara

       Trodde man sa slänger sig med inte svänger

       Svara

  I den outfiten vore jag en living disaster. Klantig som jag är hade jag krockat med allt och alla i min väg pga jackans storlek och avslutat med att snubbla på byxornas snören och gjort ett magplask i en lerpöl. Bye bye vita byxor. Ansiktet hade dock klarat sig, skyddat bakom solglasögonen.

  Svara

  Det första jag tänker på är helt klart de enorma solglasögonen och andra tanken var att de ser tunga ut att ha i ansiktet. Tredje tanken var att de säkert funkar bra som fickspegel, praktiskt ändå.

  Svara

  Min första tanke var att – gud vad gammal jag känner mig. Är 32. Kan inte tänka mig något av det hon har på sig. Allt var skitfulr. :,) Men det är säkert supertrendigt.

  Svara

  CamCam: Dina andra byxor blir inte mindre smutsiga du bara ser det lite mindre. Fördelen med vitt är att man vet att det alltid går att ta bort fläckarna. Ja nästa alltid. Det är inte lika lätt med mönstrat och färgat tyg.

  Jag vill inte sätta mig så att jag blir smutsig ovavsett färg på byxor så jag har aldrig haft det problemet med mina vita heller. Jag torkar tex gärna av stolen lite lätt från kladd på MAX och fik tex. Vill inte tvätta mina kläder för ofta i onödan. 😉😊

  Svara

  Jag klär mig bara i vitt. Hela tiden, från topp till tå. Har varit såhär nu i två år kanske 😂 trivs bara inte i svart

  Svara

   Du får gärna vara min kompis. Klär mig gärna och ofta i vitt och bara undantagsvis i svart. Framförallt på vintern då allt är mörk och grått som det är. I vintras om jag hade svart så vägde jag gärna upp med rött. Mer färg och ljus åt folket. 😊🌸

   Svara

    Gärna! Mer färg åt folket! Och mer vitt! 😁

    Svara

  Min första tanke var – den där jackan ser jävligt trång ut. Ser ut som någonting mina katter hade älskat att kura ihop sig i. Sen tänker jag också på michelingubben…

  Svara

  OT.

  Dasha försöker tigga till sig en bil på instastorys…. snark.

  Tvillingarna Lagerrensning på instastorys. Behöver jag ens säga något. Skämskudde deluxe.

  Tess Montgomery aka gnällspiken. Jag har aldrig förstått mig på henne. Hon gnäller om allt och är såå glad att de första 6 månaderna är förbi. Tror inte hon har förstått att det är nu det börjar bli jobbigt på riktigt när de börjar krypa och behöver underhållning all vaken tid.

  Svara

  Efter att ha ammat två barn i typ 1 år vardera är min hangup att jag tror att jag har ett, eller båda (!), brösten ute.
  Med tvåan hände detta lite då och då pga allvarlig tröttmösssa och amningshjärna.
  Idag kan jag alltså, även med plagg utan knäppning/öppning fram (tänk polotröja) och stängd vinterjacka helt plötsligt på ICA få för mig att den jag möter ser en pigg bröstvårta kika fram och instinktivt dra upp armarna och vända mig bort för att skyla mig.
  Kan säga att detta beteende är 100% effektivt för att dra åt sig uppmärksamheten från väktare och liknande, så under besök i affärer kan jag ofta ha ett litet entourage med mig i form av en eller två väktare med hökblick på mig. Vilket bara förvärrar mitt hangup… Und so weiter i en självförstärkande loop till en komplicerad dans macabre uppstår…

  Svara

   Ha ha ha 😂

   Hoppas den idén släpper snart. 😊

   Svara

    Damaged goods tror jag tyvärr, livslångt…

    Svara

   Rolig hang-up och urkul skrivet!! Tack för skratt

   Svara

    Tackar, aim to please!

    Svara

   Alltså, har samma grej – liksom slår upp med handen mot/mellan brösten för att kolla att det är kläder där. Ammat sammanhängande i åtta år (och ja, har öppnat dörren med boob hängande utanför nån gång, nån larmsäljare som fick mer än han tänkt sig), slutade för ca ett år sedan, men klädkollreflexen hänger kvar. Liksom den att stå och småskaka kundvagnen i kön i affären, fast det är flera år sedan man vyssjade barnvagnsunge – ett tag kombinerade jag detta med att småhoppa/sviktböja knäna varje gång jag stod i kö eller vänta på bussen eftersom jag ofta bar barn i sjal och de annars typiskt vaknade om man stod still.
   Vi kan väl sätta upp en performance tillsammans, Danse Macabre (des mères) är perfekt!

   Svara

    Ah, samma typ av sjukdom!
    Jag så skakar inte vagnen på ICA (I wish, soooo classy!), nejdå jag kör den sådär lite rally-brutalt vroom-vroom zickzack för så somnade yngsta bäst. Typ som en tjackpundare som kör med osynkad växellåda och runkig kopplingspedal.
    Jag inser ju mer jag skriver att: 1. Min omgivning måste tro jag är helt loco, och 2. Föräldrarskap har skadat mig på mera sätt än jag fattat…
    Jag är på för en föreställning! Kan vårt uttrycksmedie möjligen vara Contemporary Dance? Kan vi tjäna lite pengar?

    Svara

     Q, hade älskat att ha en contemporary dance ensemble med dig! Du, och dina moves, verkar underbara!

     Svara

  Bara jag som inte litar på att mina hörlurar är inpluggade och kontrollerar det stup i kvarten? Är så rädd att någon ska höra vad jag lyssnar på😆

  Svara

   Så länge du inte råkar dra igång porr på tåget med högtalaren på så kan jag garantera dig att ingen bryr sig vad du lyssnar på om du skulle råka glömma sätta i hörlurarna

   Svara

   Jag har samma tvångstanke! 😂

   Svara

   Förra äret drog jag på mig lurarna på gågatan men tyckte att det var så lågt ljud så höjde och höjde tills jag märkte att folk började titta konstigt. Lurarna satt tydligen inte i riktigt😂 Självklart var det ”skämslistan” också, dvs gammal 80-tal som jag gillar att lyssna på ibland. Efter det har jag också fått denna hang up.

   Svara

  Camcam! Angående rädslan för öppen gylf så har jag en jättebra lösning på det problemet som egentligen löser flera problem. Sätt en nyckelrings-ring i dragflärpen på blixtlåset och sätt sen själva ringen runt knappen och knäpp så kan inte gylfen åka upp, det blir också betydligt enklare att dra upp dragkedjan.

  Svara

  Haha kolla dyngbaggegalan på instagram, videon på Kristina lugn det är Anna books man som är livvakten🤣

  Svara

  Min första tanke: hur mycket spraytan kan en människa ha.. balla kläder dock.

  Svara

  Instagram har börjat svara på mina supportärenden där jag anmälde sjukt många av Mogis köpa följare. Kul att se hur statistiken har utvecklat sig! Hon köpte även på sig tusen följare nyligen…
  https://socialblade.com/instagram/user/afashionistasguide

  Svara

   Socialblade har ju inte tillgång till Instagramsiffrorna längre. Dessa är mao några veckor gamla. Men ändå……

   Saknar Socialblade….. Det var så fascinerande att se vilken typ av bild som genast gav en massa nya följare. Gissa vilken sort? När en Bloggare som egentligen inte skriver om mode och utseende, och som tappat 25 000 följare på sistone, plötsligt får flera hundra över en natt efter att ha lagt upp en sexig bild – eller en sexig Live…….

   Svara

   Haha! Minus minus minus …. och så drygt 1 000 plus bara pang! Hmmm……. (Mogi alltså i det här fallet, inte mitt andra exempel…)

   Svara

  MIN första tanke var; vad är set för stor äcklig fläck på väggen snett uppe till vänster? Hur kan man spilla ngt där? Eller har någon stått på elskåpet (eller vad hon sitter på) och kissat?

  Svara

  Min första tanke var att hennes huvud ser ut att vila direkt på axlarna, och nu kan jag inte släppa det. Jag ser bara ett huvud på lila fluff, med enorma solisar på näsan.

  Svara

  Jag börjar nog bli gammal nu…….

  Hang ups? Att jag missar något nytt inom jobbgebitet. Ny utveckling, nya sätt att övervaka, nya sätt att lösa problemen…… För tiden kan väl inte stå stilla så länge eller???

  Svara

  Kakmonstret.

  Svara

   + 1.
   Fast tänkte egentligen först på Manha Manha:

   Svara

  Skulle aldrig ta på mig något av plaggen hon bär på bilden.. Allra minst solglasögonen, det ser ut som att hon ska på kemilektion.

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.