Bingo lägger återigen ut bilder på sina barn i privata situationer

 Bingo är återigen i farten och publicerar privata bilder på sina barn när de går på toaletten.
Förra gången var det Rambo som skulle förevigas och den här gången är det återigen hans tur. (Jag trodde det var Ringo först men det stämmer inte.)
Bingos läsare tycker även denna gång att detta är över gränsen och integritetskränkande men att Bingo eller barnens mamma Katrin ens skulle bry sig ser jag som högt osannolikt eftersom detta är ett scenario som upprepas gång på gång.
Här hittar ni inlägget jag skrev när Rambo fotades på toaletten.

Det som ger mig en extra stor klump i magen är att Ringo redan tidigare uttryckt sin ovilja över att bilder på honom laddas upp på nätet där han tycker att han ser ful ut.
Läs det inlägget HÄR!
Vad tycker han då om att smygtagna bilder på honom eller hans bror på toaletten riskerar att laddas upp?

Jag kommer återigen tillbaka till samma uttryck – ”Ingenting är heligt”  och det verkar stämma även här.
Vart drar Katrin och Bingo gränsen?
Har de en gräns överhuvudtaget?

Tack för tips!

82 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  OT: men Isabelle Strömberg har lagt ut en video med Paow? Trodde dom var ovänner? 😮 Eller är jag efter? 😅

  Svara

   Ja, några år efter

   Svara

  Det är Rambo på bilden, inte Ringo
  (Idioter som lägger ut sånt här på sitt barn!)

  Svara

   Och jag har anmält bilden på instagram

   Svara

  Det är dock Rambo på bilden…

  Svara

   Tack!

   Svara

   Jag får alltid tänka till vem som är Ringo, Bingo eller Rambo. Blir liksom tilt i huvudet.

   Svara

    Jag med..

    Svara

  Vissa borde inte få ha barn. Fy f*n vilket övergrepp mot barnet att publicera bilder på det allra mest privata som finns.

  Svara

   Du, det är inte ett övergrepp. Sluta urvattna begreppet.

   Svara

    Det är inte ett fysiskt sexuellt övergrepp, men det är ett övergrepp mot ett 4 årigt oförstående barns integritet.

    Förstår inte ens varför man som förälder fotar sitt barn när denna kissar eller gör andra toalettbesök? Den första pottsittningen eller allra första gången på toaletten är kanske gulligt att föreviga för BARNET SJÄLV att kunna titta på, inte på instagram och definitivt inte en 4 åring. Tycker det är långt över gränsen.

    Svara

     Precis!
     Finns en jättegullig bild på min syster när hon sitter på pottan och har en stor hög med böcker vid sidan om sig och en bok i knäet som hon ”läser”. Boken gör så att man inte ser något men är ändå ingen okej bild att publicera.. På den bilden är hon ca 2 år. Tack och lov är bilden enbart förevigad i ett gammalt fotoalbum hos mina föräldrar.

     Svara

    Finns olika grader i helvetet och det gäller även begreppet övergrepp.

    Svara

    Kanske inte ett övergrepp men dock en integritetskränkning. Ett brott enligt barnkonventionen.

    Svara

  OT

  Funderar att plugga till digital marknadsförare/ Reklam och PR men rädd att det inte kommer finnas jobb inom digitalvärlden inom t.ex 15 år, ska jag ska satsa ändå? Drömjobbet just nu är att jobba med influenser med social medier

  Svara

   Finns knappt jobb nu, eller jo jobb finns men det är sjuk konkurrens. Skulle nog satsa på något annat om du inte är beredd att kämpa rejält för att få ett jobb.

   Svara

   Skulle läst en bredare utbildning med inslag med det om jag var du då du känner dig osäker. Jag har till exempel läst en kandidat i ekonomi med inriktningen marknadsföring samt kurser i medievetenskap. På det sättet har jag andra jobb att falla tillbaka på även om den digitala världen förändras, lycka till!

   Svara

   Min syster har läst ett program inom marknadsföring och projektledning (minns ej vad programmet hette). Hon gick utbildningen för ca 8-10 år sedan och efter examen så flyttade hon runt i landet flera gånger kors och tvärs beroende på var jobben fanns (plus varit egenföretagare/konsult periodvis). Men då hade hon hade ingen familj att anpassa sig till så flyttandet gick ju förhållandevis smidigt när hon var ensam. För två år sedan så fick hon en tillsvidaretjänst så nu har hon en fast punkt – tack och lov. Man får nog räkna med slitsamma år om man ska ta sig in i branschen.

   Svara

   Tycker du ska satsa om du verkligen är intresserad av det. Det finns mycket jobb – jag jobbar just nu med PR fast jag inte ens har en utbildning inom det, men självklart är det konkurrens (som i de flesta branscher) men skulle inte säga att det är så hög som folk verkar tro. Tips är att kolla in facebookgrupperna ”jobbtips inom kommunikation” samt ”praktikplatser inom kommunikation” så ser du att det finns väldigt många som lägger ut annonser där och kan se lite vad det finns för jobb etc.

   Svara

    Tack så mycket för era svar. Jag har under en lång tid inte vetat vad jag vill plugga till och vill helst inte plugga i 3 år och inte få ett jobb. Jag är jätteintresserad av social medier och kommunikation samt marknadsföring. Anonym 13:17; fick du jobbet via praktik? Jag kan tänkta mig att söka praktikplatser inom kommunikation för att se om det är verkligen något för mig.

    Svara

     Kan som andra tipsa om ekonomi med specialisering marknadsföring. Dock är det ett stort glapp där många utbildningar inte är ikapp med kurser/kompetenser inom digital marknadsföring, jag läste t.ex. i Lund och det var mest fokus på offline och väljer man den vägen får man komplettera med egna kurser eller internships där man kan lära sig mer om detta. Det är som sagt en tuff marknad och många vill ha kandidater med magister/master men det går såklart utan. Nätverka och skaffa alla möjliga erfarenheter som gör att du sticker ut!
     Jag resonerade som så att jag kunde verkligen inte tänka mig något annat, och brinner man för det så är konkurrens inte ett hinder, för då ser man till att skaffa rätt kompetenser under tiden 🙂 Just oron för att sociala medier ska försvinna kan vara befogad men du kommer ändå ha kompetenser för e-commerce, etc., då digital marknadsföring är mer än influencer marketing! Och kanske har du dessutom kommit upp på en högre nivå då, och då är det mer strategiskt arbete och du klarar dig oavsett! Och så finns det alltid ”traditionella” marknadsföringsroller att falla tillbaka på och därifrån ta sig mot den digitala riktningen!

     Svara

     Kan som andra tipsa om ekonomi med specialisering marknadsföring. Dock är det ett stort glapp där många utbildningar inte är ikapp med kurser/kompetenser inom digital marknadsföring, jag läste t.ex. i Lund och det var mest fokus på offline och väljer man den vägen får man komplettera med egna kurser eller internships där man kan lära sig mer om detta. Det är som sagt en tuff marknad och många vill ha kandidater med magister/master men det går såklart utan. Nätverka och skaffa alla möjliga erfarenheter som gör att du sticker ut!
     Jag resonerade som så att jag kunde verkligen inte tänka mig något annat, och brinner man för det så är konkurrens inte ett hinder, för då ser man till att skaffa rätt kompetenser under tiden, är beredd att flytta för jobb, osv. 🙂 Just oron för att sociala medier ska försvinna kan vara befogad men du kommer ändå ha kompetenser för e-commerce, etc., då digital marknadsföring är mer än influencer marketing! Och kanske har du dessutom kommit upp på en högre nivå då, och då är det mer strategiskt arbete och du klarar dig oavsett! Och så finns det alltid ”traditionella” marknadsföringsroller att falla tillbaka på och därifrån ta sig mot den digitala riktningen!

     Svara

   Jag var inne på att plugga liknande alt. programmerare men då jag inte kan få CSN-lån pga lite skulder kvar är det arbetsförmedlingen som bestämmer hurvida en utbildning kan ske 50% under den anställningsformen jag ska få när jag är redo för 100% (har än så länge bara 30% men får förhoppningsvis höja i maj ☺️). De har då gjoren kalkylering hurvida det kan tänkas finnas jobb i framtiden och anser inte att det kommer vara så pass stor efterfrågan att det kan motivera en utbildning :/

   Jag tänker att marknadsföring ju alltid kommer finnas i olika former och att vi bara är i början av digitalisering, men det höll de inte med om

   Svara

    De höll inte med? Jösses, AF är verkligen sjukt kassa på att hjälpa folk. Det är klart att digitalisering bara är i början. Det området (inkl. den digitala världen rent allmänt) kommer bara att växa inom överskådlig tid.

    Svara

  Grönslösa vuxna… saknar ord

  Svara

  Lägger dom ut bilder när dom själva eller andra vuxna går på toaletten eller gör andra privata saker?

  Oavsett om dom gör det, tycker jag att det för jävligt att dom gör det med sina barn.

  Svara

   Jodå. När Bingo skulle åka Vasaloppet fick vi följa med på toan på storyn… trevligt…

   Svara

    Vad ska man säga.
    Är inte det kränkande mot mottagaren? Typ som att man blir bötfälld på allmän plats om man gör sina behov?

    Svara

  Om att gå över gränsen – Simon ligger i fosterställning i Läckbergs dotters knä och hon ”smeker” honom i nacken?!

  Svara

   Var ser du den bilden?

   Svara

    På Läckbergs instastory men tydligen borta nu…

    Svara

   Familjen Läckberg går också över gränsen gällande Polly. De andra barnen i familjen är det noga med att påpeka att de fått lov att lägga ut. Men Pollys lägger de ut ständigt med allsköns info för att fiska komplimanger. Det är ju det det handlar om – att visa upp och få positiva komplimanger. Vuxna har blivit helt infantila. Simon spelar dessutom in när han ber Polly ge hans tjejkompis pommes frites då hon går på diet. ”Polly, ge nu Anna en pommes till, hon går på diet förstår du.” Eller spelar in när Polly säger att pappa har tjock mage och Simon säger ”Det är precis vad pappa vill höra”. fast han menar precis tvärtom. Tycker säkert att han är jätterolig men vilka signaler han sänder till henne. Suck. Det är bara en tidsfråga innan vi får se Polly på potta.

   Svara

    Barnen har tre olika pappor, så antagligen har den senaste/yngste en annan syn på exponering av barn. Hade mamman haft en annan syn på utfläkningen hade inte heller yngsta barnet exponerats så flitigt.

    Nej, jag följer inte dessa människor, men av någon anledning dyker de ofta upp när jag gör en ”allmän sökning”. Förbannade Instagram!

    Svara

     P.S Däremot följer jag Bingo. DÄR kan man prata om en riktig stjärnfamilj där inga nya (tillfälliga?) kärlekar förbjuder före dettingar/andra föräldrar att följa sitt ex.
     Dock fördömer jag förstås att publicera toalettbilder på barn.

     Svara

   du får ju ha i åtanke dock att vad som är att ”gå över gränsen” är inte samma hos dig som hos andra.

   Svara

    Jo, men det är ju ganska common sense för normala människor att inte lägga ut bilder på sina barn i mkt privata situationer.

    Svara

   Var tvungen att avfölja Läckberg för att jag orkar inte med alla bilder och filmer på hennes unge. Så där mycket behöver man inte se av ett barns upptåg, om man inte är nära släkt. Låt barnet få vara ifred och vara barn!
   Säga vad man vill om Blondinbella men att inte visa utlämnande videos eller bilder på sina barn i alla möjliga situationer skulle hon kunna lära Läckberg, Bingo etc om.

   Svara

   Reagerade också på det. Känns väldigt konstigt och tror inte att dottern (på typ 15 år eller vad hon nu är) ser Simon som en extrapappa utan snarare en snygg kille och då blir det lite konstigt att han ska ligga i hennes knä.

   Svara

    ”tror inte att dottern (på typ 15 år eller vad hon nu är) ser Simon som en extrapappa utan snarare en snygg kille och då blir det lite konstigt att han ska ligga i hennes knä”

    du TROR ja, för dom kanske det inte alls är ett dugg konstigt. är väl jättebra om man kan ha en fysisk relation och inte vara rädd för att ta i varann. herregud.

    Svara

     Rebecca: jag utgår från vad jag som 15 åring (och alla jag då kände) hade känt över situationen.

     Svara

      🤦🏻‍♀️🤦🏼‍♀️

      Svara

    Men vilken konstig beskrivning. Varför skulle 15 åringen se det så?

    Svara

    Nadia och övriga – Camillas dotter Meja har nyligen fyllt 14 år, även om ni överdriver med endast något år så händer det mycket mellan 14 och 15 så låt oss lägga i minnet att hon är FJORTON år.

    Låt oss också lägga på minnet att Camilla och Simon blev ett par när Meja var nyss fyllda 10 år, hon var ett BARN när Simon kom in i hennes liv som bonuspappa. Jag tror inte att ens en 15 åring skulle se sin mammas nya kille på ett sexuellt sätt även om han kommit in när hon var 15 men nu är ju inte så ens fallet.

    Simon har funnits med sen Mejas unga år och jag tror hon ser på honom som precis det han är: Hennes lillasysters pappa, hennes mammas man och hennes BONUSPAPPA och behandlar honom därefter. Sluta pracka på BARN och unga tonåringar era egna sjuka sexuella fantasier för fan!

    Svara

   Såg också det, de skulle ju kunna vara ett par😱

   Svara

   Du är sjuk som läser in nå sexuellet med det, sök hjälp!!

   Svara

    Sjuk för att man relaterar till hur det eventuellt skulle ha känts att göra så som 15-åring? Majoriteten av 15 åringar är sexuella varelser och det är vid den åldern extra svårt att ha platonska tankar/känslor vi nära relationer. Men det är väl bara jag som är sjuk nu, bäst att söka hjälp.

    Svara

    Man kan önska att det är en sjuk människas fantasi men det är ack så sant.. finns allt för många vuxna män som stöter på fjortonåringar.

    Svara

   Har alltid känt att dottern har en crush på Simon, liksom sättet hon tittar på honom och de är ofta väldigt gosiga. Känns inte helt fräscht…

   Svara

  var in o kommenterade, det är så respektlöst att fota sina barn på det sättet. Ingen integritet för barnets skull, utan vräker ur sig allt o visar ingen respekt för sina barn.

  Svara

  Vem f-n vill bli fotad på toa?? Min son är fyra och han vill alltid ha stängd dörr! Han skulle bli vansinnig om jag stod där med mobilen… för att sen lägga ut på nätet?? Herregud så sjukt 🙁

  Svara

   Håller med dig! Min 2-åring vill också ha dörren stängd på toan och vara ifred, precis som övriga i familjen. Men Bingo kanske tycker att det är lite festligt att bli fotad när han står/sitter där 🤔

   Om det är ”normalt” att pappa tar upp mobilen och tar kort inne på toan så kommer ju inte ungen reagera om någon annan vuxen gör samma sak…

   Svara

    Ja. När jag var liten, blöjåldern, drog jag mig undan till ett hörn… så det där att man vill vara privat kommer ju tidigt.

    Vad är syftet med bilden undrar jag dessutom, lite svartvitt och konstnärligt eller? Kan inte Bingo i sådana fall be någon fota Bingo när han kissar, om han så gärna vill lägga ut ett ”stilfult” badrumsbesök?

    Svara

   Jag hade noll känsla för privatliv när jag växte upp, är spritt språngande naken och ogenerad i exakt alla våra familjevideos tills jag är typ 12 år. Men de filmerna behöver ju ingen se, någonsin, om jag inte själv väljer det. Det obehagliga med internet är ju att man inte har någon kontroll efter att man valt att publicera.

   Svara

   Samma med min 4 åring! Han får hjälp med torkning och vi ser till så händerna tvättas ordentligt men i övrigt får han sköta toabesök ensamt. Jag hade då inte uppskattat att någon vaktade bredvid mig under mina toabesök!

   Svara

  Men hörni. Blondibelli. De flesta verkar ha insett att hon är fake. Inte många kommentarer till inläggen längre och säkert ändå 50% skrivna av ”HoK”. Företagen är ju inte framgångsrika, hon vill bara få det att verka som det. Snart borde ju intresset för henne vara borta helt? Knappast att yngre publik kommer fastna för hennes blogg? Vet någon född på 00-talet ens vem hon är? Undra hur många år hon kommer orka med att bygga luftslott och ändå fortfarande tro att hon kommer bli miljardär. Om hon fortfarande startar företag som sen kursar när hon är 45 år, kommer hon ens inse då att hon faktiskt inte lyckas med det hon säger? Hon skryter om det hon inte har. Rätt fascinerande ändå.

  Svara

   Skiter det sig är väl alla nöjda

   Svara

  Anmälde bilden jag med, ser inget roligt i att bli kränkt av sin förälder offentligt

  Svara

  Jag blir alltmer stärkt i min övertygelse att sociala mediers främsta syfte har blivit att ge beskäftiga kvinnor en plats där de kan veva med sina pekpinnar och lägga näsan i obegränsat med blöt.

  Svara

   Vuxna kan väl få vifta hur bäst de vill, men låt barnen va ifred åtminstone

   Svara

   Bara för att man är förälder har man inte rätt att utsätta sina barn för vad som helst. Bra att andra uppmärksammar övertramp

   Svara

   Tack gode gud för beskäftiga kvinnor! Tur det finns folk som står upp för rätt och fel!

   Svara

  På tal om instagram…

  Blondinbella vill ju att LCC/Löwengrip ska bli nya Estee Lauder – borde inte allas vår Blondinbella följa Estee på instagram? Jag sökte på E i hennes följarlista, och fick upp Estelle & Thild, men inte Estee Lauder. Hur ska hon kunna bli bättre än dem om hon inte har koll på dem?

  Löwengrip följer inte heller dem. De har ju dessutom olika sidor för alla marknader. T.ex. UK, har inte uppdaterats sedan januari. Deras hudterapeut har inte gjort något inlägg – superfail? Norge har uppdaterat nyligen. Och gör samma sak som Engla – det är Chanel makeup på deras bilder. Är inte LCC så lyxigt som Blondinbella vill att det ska vara? Frisörkontot uppdaterade i oktober – fail igen?

  Nej, en mulen söndag eftermiddag har jag faktiskt inget bättre för mig än att snoka i Löwengrip och Blondinbella. Och nej, det är inte tillräckligt med Blondinbella här inne.

  Svara

   estee kanske har blockat dem pga härmapor xD

   Svara

   Haha kanske det där med Estee bara är ytterligare en provokationsgrej.

   Svara

    Vad är det ni blir provocerade av med estre lauder? Försår inte alls, Bella har det ju bara som mål. Tycker möjligen det är tjatigt, men inte allt provocerande, att hon har som mål att bli ett jättestort skönhetsmärke. Är väl inget särskilt konstigt med det?

    Svara

     Handlar inte om publiken, utan att Bella dragit det där med Estee Lauder som ett sätt att försöka väcka reaktioner eftersom folk då ”men ba Estee tog flera hundra år” och ”Estee tjänade miljarder och du miljoner” och bla bla bla.

     Det blir igen ett verktyg för Bella att få uppmärksamhet, därför hon tjatar så förbannat om ett annat skönhetsmärke. Kanske?

     Svara

   Skönt att man har lite tvätt att vika ✌🏻

   Svara

    Den fixar jag på tvättdagen! 😉

    Svara

   Hon är upptagen med att följa olika kaloriräknarkonton…

   Svara

  Det där är att kränka ett barn grovt. Barn har faktiskt också rätt att tycka och tänka och dom gör det. Dom som kommenterade att det är fel att ”sexualisera” barn har liksom inte riktigt fattat grejen. För dom allra flesta av oss handlar det inte om det utan det handlar om kränkningen av att inte få gå på toaletten ifred. Vad ska hända sedan för dom här kidsen – ska deras sexdebut smygfilmas och läggas ut? Ska pappa Bingo filma deras första fylla och lägga ut? Nä det där är inte OK! Barn ska respekteras som egna individer och inte användas som push för egna nätforum.

  Svara

  Kränkande emot dina barn. Förstår inte hur man kan göra dem illa på det sättet. För de gör de.
  Ot; har bokat resa till Cypern om några veckor . Hade ni åkt med världsläget som det är? Snälla hjälp mig tänka?!

  Svara

  OT:
  Jag köpte en dator för 2 år sen för att kunna hantera alla mina bilder. Lägga in från kameran till hårddisk mm. Det visade sig dock att Asus-datorn jag köpte var fruktansvärt seg. Orkar knappt kolla på bilderna på datorn för att det tar sån tid att ladda.

  Nu är min fråga om det är någon här som kan tipsa mig om vilken dator som är bra när man vill fixa bilder mm. Vill gärna lära min Photoshop men med min dator är det omöjligt. Max pris 7000krz

  Jag har försökt googla men förstår mig inte riktigt på det här med datorer.

  SNÄLLA HJÄLP MIG!!!! ❤❤❤❤❤

  Svara

   Once you go Mac you never go back 😀

   Svara

   Förra året köpte jag en bärbar dator från Acer, kostade 6500 kr i samband med någon kampanj som Webhallen hade. Ord.pris var ca 8000 kr. Jag är jättenöjd med den (kommer tyvärr inte ihåg exakt modellnamn), satsade på en dator med bra processor och bra grafikkort. Min dator har ett s.k. dedikerat grafikkort, den har alltså ett ”eget” separat grafikkort, och inte ett grafikkort ”inbakat” i processorn (eller något sånt?). När den har ett dedikerat grafikkort så får man tydligen oftast lite bättre grafik än den ”inbakade” varianten.

   Ett tips är även att köpa en dator med port för HDMI, om du har en TV med HDMI anslutning så kan du koppla datorn till TVn och få datorns bild på TVn = bra om man tex vill streama serier/film/playkanaler på en större skärm. Eller om du bara vill dona med Photoshop men se bilden på tv-skärmen istället 👍🏻

   Jag skulle rekommendera dig att gå till någon datorbutik och be om hjälp, de brukar vara hjälpsamma och kunniga. Alternativt kanske du har någon datorkunnig vän som kan guida dig rätt bland alla olika märken (det hade jag).

   Svara

  Men e han på riktigt? Ringo… Bingo… åsså lilla Rambo…? Karln e fan inte klok!! Bingo, Ringo, Rambo.

  Svara

  Jag tycker inte du skulle ha återpublicerat bilden för barnets skull

  Svara

   Det har jag inte heller. Som du ser så är barnet mer än utsuddat.

   Svara

  Och nu har bingo lagt upp ett nytt inlägg på Instagram där han ifrågasätter alla som reagerat negativt på bilden när Rambo är på toaletten. Han verkar verkligen inte förstå vad felet är med att publicera en sån bild, skrämmande!!

  Svara

   Jag såg också det, vad är det för märklig hejjaklack han har?!? Ingen nämnde barnet utan det var bara ”stackars Bingo, folk är idioter, hejja dig” och ”Bingo du verkar vara världens bästa pappa”. Snacka vuxenperspektiv..

   Svara

  Sunt förnuft är tyvärr inte något som alla besitter och det är antagligen ingenting man kan lära sig heller så därför tvingas vi stå ut med föräldrar som saknar integritet och som utan att blinka gör allt för att synas.
  På gott och ont spelar liksom ingen roll bara det ger klirr i kassakistan.

  Svara

  Han har tagit bort bilden nu och intressant att han inte verkar ägna en tanke på sonen utan hans tätt att lägga ut vilka bilder han vill,

  Ngn har bjudit in Elaine att koppla in hur hon set på det men Elaine vill inte ge sig in i det…

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.