133 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Men Fyfan 😡😡😡 blir riktigt jävla ledsen och arg på samma gång 😭 Alltså Fyfan!!!!!!!!!Finner faktiskt inga fler ord.

  Svara

  kräks ni lika mycket när medelålderskvinnor drar sexistiska skämt om män? finns ju hur många såna som helst som florerar på facebook i form av bilder med roliga smileys på osv. då skrattar majoriteten minsann.

  Svara

   te.x detta.. https://www.skrattnet.se/roliga-texter/skamt-om-man
   tycker ni det är roligt?

   Svara

    Har helt ärligt aldrig hört skämt om män. Däremot om kvinnor! Varsågod. http://www.knep.se/blondinhistorier/skamt-om-kvinnor/

    Svara

    Här handlar det ju dock om MÄN som lägger upp bilder på sina partners så att andra MÄN kan ranka och runka till dem. Män som kallar sina partners för ruggugglor och menar att de minsann inte behöver fråga sin fru om lov innan de exponerar henne för massa andra män. Det här är inte skämt, det här är kränkande handlingar och i vissa fall t.o.m. brottsliga. Sen att det finns personer som skrattar åt (oftast dåliga) sexistiska skämt är också tragiskt men det är inte det vi pratar om här.

    Svara

    Allvarligt? Jämför du detta med att lägga upp bilder på sin sambo och uppmuntra andra runka till dem????

    Och nej, skrattar inte åt såna skämt

    Svara

    men det där är ju sant Rebecka, o skillnaden är väl stor att smygfota sin fru o visa upp till andra män i hemlighet.

    Svara

   Tror du på riktigt att någon tänker svara ja på den frågan? Och gör det pappisarnas tilltag mindre vidrigt.

   Vem f*n kallar sig fö för pappis frivilligt?

   Svara

   Lmao 😂😂😂

   Svara

   1. Säger könsmaktsordningen dig något?
   2. Varför känner du ett sånt behov av att flytta fokus från hur gruppen män beter sig?

   Svara

    min tanke var att det blir lite konstigt bara ifall man blir skitarg över dessa ”skämt” om man skrattar åt mansskämt själv och tycker det är roligt. därav min fråga, undrade hur många som har dubbelmoral.

    Svara

     Min gissning är att det inte är de som blir arga över det ena skämtet som sedan skrattar åt det andra. Ser man problemet i det ena så ser man det också i det andra. Båda är ett resultat av patriarkala strukturer. Men fortfarande så ser jag inte poängen med att någon alltid måste peka på kvinnor så fort man pratar om problem med män.

     Svara

     Det är väl ingen som tycker att mans-skämt är roliga? Tycker du att de är roliga? Varför tar du ens upp dåliga skämt på skrattnet (som är skapad av en man) när diskussionen handlar om män som lägger upp bilder på sina respektive som runkmaterial.

     Svara

   Ärligt Rebecka???

   Svara

   Rebecka, tycker du att det är okej att lägga upp ”runkbilder” på sin partner i en facebookgrupp? Det är det inlägget handlar om.

   Svara

   Becky, gå och lägg dig!
   (Så oerhört passande att du faktiskt heter Rebecka!)

   Svara

   min tanke var att det blir lite konstigt bara ifall man blir skitarg över dessa ”skämt” om man skrattar åt mansskämt själv och tycker det är roligt. därav min fråga, undrade hur många som har dubbelmoral.

   Svara

    Tycker du att det är ett skämt när en person lägger upp lättklädda bilder på sin partner i en hemlig facebookgrupp?

    Svara

     Hon missade poängen med flera mil.

     Svara

    Rebecka, du diskuterar inte ens samma fråga som övriga här. Det här handlar inte om män som skrattar åt kvinnoskämt. Det handlar om män som olovlig lägger ut sexuella bilder på kvinnor utan deras vetskap. HUR kan du ens tro att det är i närheten av samma sak?

    Svara

    Det här är inte ens jämförbart med skämt om manligt och kvinnligt? Det är riktiga kvinnor som hängs ut, flera UTAN att ha gett sitt godkännande, för att beskrivas som runkmatrial? Det är en helt annan liga än ett jävla skämt. SKÄRP DIG.

    Svara

    Ingen anser att det här ät ett skämt. Det lades inte ut för att vara ett skämt eller något att skratta åt. Det är DU som kallar det skämt.

    Snacka om att inte förstå vilken kränkning detta är och dra upp något som är totalt orelevant.

    Svara

    ingen skrattar åt mansskämt pga världens tråkigaste humorgenre???

    Svara

   Tror man är helt ute och cyklar om man delar upp världen i kvinnor = goda, män = onda. En bisarr verklighetsuppfattning och som av en tillfällighet befinner man sig på den goda sidan livet ut pga det man har mellan benen ja jisses 🙄

   Svara

    Det handlar inte om onda vs goda. Män=farliga och kvinnor=ofarliga.

    Svara

    Tycker män klarar av att visa helt på egen hand hur vidriga dem är. Inte ett dugg konstigt att så många kvinnor känner hat och rädsla för män efter all skit de åsamkar. Jag hatar män som dessa. HATAR!

    Svara

    Är det någon som på allvar delar upp världen så? Att kvinnor skulle vara ”goda” och män ”onda”? Eller var tusan har du fått det ifrån?

    Däremot skulle jag säga att konsekvenserna av mäns hat mot kvinnor är långt mycket farligare än konsekvenserna av kvinnors hat mot män är.

    Svara

     @Lo, jag brukar också kommentera som just Lo, och blir lika glad varje gång jag läser dina kommentarer och tänker ”ja, det där skriver jag också under på”. Haha. Ville bara säga det.

     Svara

      Haha! Great minds think alike kanske? 😘

      Svara

       Helt klart! 🌞💕

       Svara

   Men för helvete. Poängen bara swishade över huvudet på dig och nu får du stå och skämmas.

   Svara

   Rebecka: din partner lägger ut nakenbilder på dig så andra män kan runka åt dem.

   Svara

   Det här har väl ingenting med sexistiska skämt att göra. Sådana är osmakliga, absolut, och jag reagerar även negativt på sådana, men i det här fallet handlar det om män som exponerar, förnedrar och gör sig lustiga över sina egna fruar/flickvänner/sambos på internet. Kränkande, snudd på brottsliga handlingar mot den man lever med och säger sig älska. Vidrigt!

   Svara

   Skämten du länkade till finns motsvarande för kvinnor/norrmän/blondiner/etc. I vissa sammanhang är de roliga. I SAMMANHANG DÄR MAN VET ATT DE MAN SKOJAR MED HAR EN VETTIG MÄNNISKOSYN! Tex, sitter min sambo och nån mer och drar blondinskämt (jag är blondin), så är det roligt, för jag vet att de inte är så trångsynta och det är just ett skämt.

   Oavsett, det har inget med detta att göra, för det här är inte skämt. Det här är smygtagna bilder som publiceras på en kränkande nivå. Det är på samma sätt som nån kommenterade häromdagen att Pernilla Wahlgren smygfilmade nån på stan i syfte att göra sig lustig på dennes bekostnad.

   Det är fruktansvärt kränkande och jag blir så ledsen att du inte ser skillnaden eller allvaret i detta, Rebecka.

   Svara

   Detta har ju dock ingenting med sexistiska skämt att göra. Tycker det är fel när män och kvinnor drar sexistiska skämt men vad de gör i denna gruppen är MYCKET värre och gör mig riktigt illamående. Fyfan.

   Svara

   Ska du jämföra så får du ju jämföra ordentligt. Visa mig gärna den grupp med kvinnor som lägger upp smygtagna bilder på sina halvnakna män som pullmaterial för kvinnor med oturen att ha en ful pojkvän.

   Svara

   Rebecka: 🤦🏼‍♀️🙄 Det är inte relevant, här diskuterar vi männens beteende i en pappagrupp.

   Svara

   Ehh näe, det skrattar vi inte åt? Stereotypa skämt om frugan/ gubben är ju topp tre på det tråkigaste i världen.

   Och sen hade absolut ingenting med den här situationen att göra heller.

   Svara

  Fy i helvete. Alltså män. Att bete sig såhär mot sin partner och mamman till sina barn är ju vedervärdigt. Den kvinnan som fött ens barn, som lagar mat, som ställer upp på sex för husfridens skull, som städar, tvättar, köper födelsedagspresenter, viker tvätt och går på gym och äter enligt nån svältdiet för att vara snygg samtidigt som man skrubbar toaletten.

  Vi kvinnor föder barn, tar största ansvaret för hem och familj både praktiskt och emotionellt samtidigt som vi ska vara kåta, glada och tacksamma (och snygga). Jag är full av beundran för jobbet vi kvinnor gör och full av avsky inför de svinerier som männen står för.

  Svara

   Låter som att du behöver jobba en hel del med dig själv för att kunna träffa rätt man. Har aldrig mött en sådan som du beskriver, och inget kvinnohelgon heller för den delen.

   Svara

    Å, herregudrun, vilken Becky-svärm som drabbat bloggen idag!
    Män är svin men det är kvinnor som ’behöver jobba med sig själv’?

    Svara

     Män är svin lika lite som kvinnor är felfria helgon. Skärp dig.

     Svara

      Men vad i hela helvete, hur har ni det med läsförståelsen? Du sitter på riktigt här och skuldbelägger kvinnor för att många män beter sig som svin?

      Svara

    Jag har en man som är bra och som jag är nöjd med. Dock har jag inte levt under en sten så jag vet hur det kan se ut. Ja ja ”inte alla män”… men MASSOR av män i alla fall.

    Svara

  tur jag har en katt. Den kräver bara gos och ren låda. Inga krav på att man ska va smal, kåt & tacksam.

  Svara

   Säker på att den inte smygfotograferar dig och lägger upp på fb?
   Tänk om hundratals andra katter därute spinner till bilder på dig!

   Svara

    Ja helt säker kan man aldrig vara, MEN DET FÅR MAN VÄL INTE SÄGA I DET HÄR JÄVLA LANDET LÄNGRE.

    Svara

     😂

     Svara

    😂

    Svara

  Knytblusar och pappisar är ju mycket lättare att socialamedierrasa över än riktiga problem. Ledsen men de senaste dagarnas feministiska ”kamper” har bara förstärkt bilden av den svenska medelklassfeminidmen som hopplöst irrelevant.

  Svara

   Jag kan försäkra dig om att det går att vara engagerad i flera olika frågor samtidigt, i flera olika sammanhang och på flera nivåer. 🙂 Jag är nyfiken på vilka frågor du anser vara riktiga problem, och på vilka sätt jobbar du aktivt för att förändra dem?

   Svara

   Vad är medelklassfeminidmen?

   Svara

   Ja, tänk på de kvinnor som blir könsstympade. Skit i allt, fokusera enbart på att hitta något värre och gnäll sedan på de som vill ha förändring, samtidigt som du sitter framför datorn och hånskrattar åt alla som inte har det lika gött som du.

   Svara

    Ja nog fan är könsstympade kvinnor värda exakt all den tid ni lägger på knytblusar och pappisgrupper. Finns ingen ursäkt för dessa prioriteringar om man vill kalla sig feminist.

    Svara

     Tror du att man bara kan fokusera på en sak i taget? I så fall föreslår jag att du slutar fokusera på att kritisera vad andra gör och lägger den tiden och energin på könsstympade kvinnor i stället. De kvinnorna tjänar inget på att du trycker ner andras sätt att föra feministiska frågor.

     Svara

     Du har helt missat poängen. Man kan faktiskt kämpa för fler saker samtidigt. Eller är det svårt för dig att förstå att man kan ha två tankar i huvudet samtidigt? Om du själv inte kämpar övh har du noll rätt att gnälla på andras kamper. Kämpar du själv har du fortfarande noll rätt att gnälla på andras kamper. Var det tillräckligt lätt för dig att förstå?

     Svara

      Det är du som har missat poängen anonym, det räcker gott att också vara feminist i tanken för det läcker ut till omgivningen. Typiskt igen att kvinnorna blir osams medan männen sitter säkert i båten och håller varandra om ryggen. Det skulle förvåna mig oerhört om män diskuterade pappistråden och tyckte den var förkastlig. Men här håller vissa kvinnor på männen och vissa på kvinnorna. Synd att vi kvinnor inte kan enas så som männen kan, då hade vi kanske kunnat få bukt med mäns våld och aggressioner. Det skulle bespara vårt sammhälle oerhört om våldsbrott och vandalisering minskade. Och man skulle våga ge sig ut i joggingspåret efter mörkrets inbrott utan att bli livrädd varje gång man möter en man..

      Svara

   Googla våldspyramiden.

   Svara

   Obehagligt att det här är din idé om en pappis.

   Svara

  Fy vad sårad jag blivit om min man lade ut och skrev nåt sånt om mig. Skäl nog för skilsmässa faktiskt.

  Svara

   Säger detsamma 👿
   Plus att han hade fått ett knä där det gör som ondast 🤪😝

   Svara

    Jag blev tillräckligt förnärmad av att min man en gång beskrev mig som ”en iller på uppåttjack” på sms till sin bror när vi var på Mall of Scsndinavia. 😂😂

    Svara

  Jag förstår faktiskt inte brudar som sitter och skriver saker som ”jag har bara bra män i mitt liv du kanske ska byta umgängeskrets” (förra tråden) eller ”låter som du behöver jobba med dig själv för att träffa rätt man”. Vet ni att man faktiskt inte behöver ha en man i sitt liv? Det finns kvinnor som blir lyckliga – utan att ha en man vid sin sida. Sen är det lite tråkigt förstås att ni aldrig kommer kunna känna er fulländade utan en man. Och att ni lägger skulden på att vi som inte gillar män, bara behöver ”jobba med oss själva”.

  För övrigt tycker jag det är sjukt synd att männens namn är överkluddade. Jag hade velat skriva till samtliga av deras fruar och informera om vad deras kräk till män håller på med.

  Svara

   Folk föredrar att ignorera problemen och sedan hånskratta åt de som kämpar för förändring. Tills de själva, direkt eller indirekt, drabbas. Då jävlar får de tummen ur arslet.

   Svara

  Men för i helvete!!! TACK TACK TACK för att jag inte lever med ett sådant praktarsle till man som dessa utgör!! Tack!!

  Svara

  Alla män är mer eller mindre mansbebisar. Vissa av dem går att bokstavligt talat uppfostra så att de efter några år lärt sig ”kärlekens språk” och att ”hjälpa till” hemma. Majoriteten lär sig dock aldrig det och en stor del av dem är dessutom sexistiska as som de beskrivna i inlägget/pappis-gruppen. Fy fan, patriarkatet är så jävla äckligt!

  Svara

  Så jävla vidrigt.

  En sak bara: kvinnan på bilden bör man väl censurera? hon har inte valt denna exponering. Tänk också att få reda på att man är med i den gruppen genom att gå in här…

  Svara

   Tack!

   Svara

   Herregud, så långt tänkte inte jag. Jag mår illa.

   Svara

  Jag har en ganska rå humor men detta är inte rätt någonstans.
  Om min man hade lagt upp en bild där på mig så hade det varit skilsmässa. Detta är ett sådant svek att det överhuvudtaget inte finns någonting att diskutera.

  Svara

  Som tidigare personer nämnt finns det en könsmaktording vi inte kan blunda för trots att man har en snäll pappa som inte råkar fylla kritikerierna för matchomallen. Och ja, jag anser att matchokulturen är ett problem. Och kvinnosexismen, den rådande snedvridna kvinnosynen, den verklighet som fortfarande bekräftar att det är lite bättre att vara man och att det manliga könet borde ha högre lön. Kvinnan är en ägodel. Ett objekt.
  Det är dagens verklighet. Det är dags att öppna ögonen nu och skrida till verket. Göra lite jävla revolution mot alla sexistiska svin där ute.
  FY FAN

  Svara

   Blir nog lite svårt när marijoteten av kvinnorna vill ha ”matchotypen”.

   Svara

    Och allt är ett resultat av patriarkala strukturer som varken män eller kvinnor vinner på i längden (förutom de män som sitter på pengarna då)

    Svara

     Det är männens fel att många kvinnor vill ha en ”badboy” ?

     Svara

      Det är patriarkatets fel som hjärntvättar både kvinnor och män att tro att en ”riktig man” är en machoman.

      Svara

       Ja såklart. Det finns inget egenansvar.

       Svara

      Nej, allt är såklart kvinnornas fel:
      – de uppfostrar sina söner fel
      – de väljer fel män, ibland så fel att de blir misshandlade eller dödade – riktigt inkompetenta kvinnor

      Svara

    Vill majoriteten av kvinnor inte alls det men de flesta har väl ingen aning om att det finns nåt annat än machokillar som uppfyller varenda kriterium av heteronormen och vad en så kallad ”riktig karl” ska vara.

    De flesta kvinnor vill nog egentligen, inners inne, om de ser bortanför sina egna hjärntvättade könsrolls sinnen faktiskt ha jämställdhet och ödmjuk samvaro. De vill knappast vara mamma till en förvuxen bebis som slår sig för bröstet och vrålar att han är en äkta, machoman. *spyr*

    Svara

     Vill dom inte? Ser onekligen så ut i samhället. Forum är fyllda med kvinnor som drömmer om rapesex osv osv osv. Men dom vill väl egentligen innerst inne ha en ödmjuk man dom vet bara inte om det än kanske?. Hur ska du ha det? Vill dom flesta kvinnor inte alls ha en machoman eller vet dom flesta kvinnor inte att det finns annat än machomän?

     Svara

      Haha, ja och om det finns mängder av kvinnor som vill bli bundna? Det är irrelevant när det kommer till diskursen könsmakt, patriarkatet, objektifiering, förtryck och strukturer i samhället.

      Svara

       Du svarade inte på min fråga

       Svara

      Men är du dum i huvudet eller?

      På riktigt, du borde fan remitteras tillbaka till grundskolan. Toodles.

      Svara

      Om allt du ser är machomän, kan du gissa vilka män kvinnor väljer? Så löjligt uppenbart att ingen ska behöva förklara detta för dig. Skärpning!

      Svara

  När man trodde att man sett allt. Kommer att demonstrera på Stortorget på torsdag. För mig handlar det inte om Akademien utan om hur män beter sig. I de sk fina salongerna och hemma vid köksbordet. Samma lika. Det är nog nu.

  Svara

   Du har nog inte sett mycket 😂😂

   Svara

    Tur då att det finns anonyma folk på nätet som har sett SÅ HIMLA MYCKET MER!!!!!!!1111
    Räddar ju liksom dagen, eller hur?

    Svara

  Fast.. kvinnor lägger ju upp bilder på sina män o skriver om hur snygga deras män är osv. På tex sidan Alexandras Angels på fb (en tjejgrupp).. o så får alla kommentera .. Är både elaka o ”snälla” kommentarer om hur deras pojkvänner ser ut. Sedan lägger tjejer ut bilder på sig själva o andra tjejer kommenterar deras utseende. Men det är väl mkt värre om män gör det antar jag.

  Svara

   Åh gud…. könsmaktordning? Och ja, det är värre om min pojkvän lägger ut en smygfotad bild (runkmaterial till för mig okända män) där jag är halvnaken och utan min vetskap (”behöver inte be om lov. Varför? För att hon är min fru!”) än om jag lägger upp en selfie och låter folk kommentera. Frågor på det?

   Svara

    Åh gud på dig själv. Nej det är ingen skillnad. Det läggs även upp halvnaket på killar i tjejgrupper där tjejer kommenterar utseendet. Men det är ju självklart en helt annan sak i dina ögon 😂.

    Svara

     Vill gärna att du länkar till dessa sidor/bilder.

     Svara

      Du får gärna själv skriva sidans namn i sökspalten på fb.

      Svara

       Har inte facebook.

       Svara

        Nehe okej men då kan du heller inte se sidorna du vill jag ska länka. Man måste inte bara ha fb utan även vara medlem i gruppen för att kunna se tror jag. Är flera tusen medlemmar .. endast tjejer får vara med. Det är mycket ”girl power” men även massa fult.. Precis som i pappisgruppen”

        Svara

     I mina ögon är det fel att lägga upp bilder på någon annan för bedömning. Fel och vidrigt. Nu vet du det och behöver inte anta något annat. Vad någons selfie som hen själv har lagt ut har med olovliga runkbilder att göra vet jag inte och helt ärligt är det inget som går att jämföra.

     Svara

   Det goda hatet jfr. diskursen om massinvandringen.

   Svara

   Men alltså. Två fel gör inte ett rätt. Lägger man upp foton själv, sure. Lägger nån annan upp bilder för att de ska bli bedömda:
   Felfelfel! Oavsett vilket kön personen på bilden har eller den som har lagt upp det eller vilken relation de har till varandra. Det är bara fel. Sen kan man sätta allting i relation eller perspektiv till andra saker, men man måste först och främst lära sig vad som är fel att göra mot andra människor.

   Svara

   Är det omöjligt för dig (och många andra) att använda hjärnan? Är det omöjligt att fokusera på mäns fel utan att dra upp de få kvinnor som beter sig likadant?
   -”Män våldtar.”
   -”amen kviiiiinnor dåååååh buhuuu snörvel”.

   Svara

  ”För vet ni vad. Det är min fru”

  Åh herregud.

  Svara

   Förhoppningsvis är han inte gift länge till

   Svara

  Gruppen heter ”Pappisar” på Facebook.

  Svara

  Off topic
  Längesen man hörde om Catrin Hedlund. Vad gör hon nu för tiden?

  Svara

  Alltså jag känner att jag bara blir mer och mer klar med män. Spyr av att se detta. Spyr av att försöka omvända min 30 åriga sambo till en vuxen människa som ska ta ansvar i hemmet så man ha delat ansvar.. Om/när vi gör slut kommer jag lämna män i mitt förflutna och satsa på tjejer..

  Svara

   Hoppas du kan slå dig fri 😥❤️

   Svara

    Jadå. Har satt en tidsgräns på 6 månader till och sagt till han hur det ligger till. Blir det ingen förbättring så är det helt OK, då mår jag bättre själv och inte fastnar i kvinnofällan och blir en ”dansade diskmaskin” som den härliga mannen kallar sin fru ovan..

    Svara

     Hoppas att det går bra för dig. Antar att din man har många andra fina sidor och att detta beslut föregåtts av diverse funderingar. ❤️ Låter inte helt lätt.

     Svara

     Låter som en bra plan, lycka till ❤️

     Svara

     Bor du i Sthlm? Jag har samma tidsspann och samma plan (är bi).

     Jag är en jävel på dammtorkning och matlagning.

     Jagmenarjosåatteh 😎

     Svara

      Bor inte i Stockholm haha.. Snarare 6-7 timmar ifrån!

      Svara

     Så gjorde jag, och gissa om han blev arg när jag drog. Under dom 6 månaderna anammade jag hans beteende, ”om du inte kan kliva upp till min nivå, så får jag kliva ner till din. Jag kommer lämna dig, just nu kan jag inte, men den dagen kommer, du har lurat tillbaka mig in i det här och ljugit igen, jag ger det 6 månader sen får vi se vad som händer”.

     Sparade pengar i smyg till och med.

     Svara

      💪

      Svara

      Låter fantastiskt. Du är så sjukt stark och jag ska ha dig i tankarna! <3

      Men en annan sak. Sån helt off topic men med utgångspunkt i detta förhållandet. Jag börjar bli rädd för att han är beroende av alkohol? Är det helt konstigt att vi gick ut och drack öl på fredagen, han är ute med vänner och dricker på lördagen och tar en drink med mig på kvällen för att sen fråga "är det okej om jag tar en öl" IGÅR? Alltså söndagskväll? Han säger att han tycker om hur det smakar men det bara blinkar varningslampor i mitt huvud. Har försökt att gräva i det men han stänger av. Kan man dra parallell till alkoholism eller vad ska jag tänka? I samband med processen som vi är igenom så blev jag först irriterad – vem fan ska dricka öl framför tvn en söndagskväll? Om vi skulle fått barn, skulle det då sett likadant ut? Men så bara kom tanken att vafan, låt han göra vad han vill. Det blir ju isf val som han gör som lägger sig som grund till varför känslan av att jag vill vara ihop med han blir mindre och mindre..

      Svara

       Har inte helt vågat prata om detta med familj eller vänner. Så skönt att kunna prata om det med alla här och kunna vara ”anonym”. Få lite inspel på om jag överdriver eller om mina tankar faktiskt är begrundade..

       Svara

        Inte alkoholism nu, eventuellt ett missbruk och definitivt en inkörsport.

        Ett par dagar i rad i perioder gör ingenting kan jag tycka men det är ju en varningslampa typ som kolla oljan-lampan i bilen. Den luras för det mesta men tro fan på att det är värt att kolla ändå.

        Han kan definitivt komma att få problem om han fortsätter dricka intensivt.

        Svara

         Tack för svar. <3

         Svara

       Varför skulle det vara konstigt att dricka öl en söndag?! Fattar inte. Det gör väl en inte till att vara mer i riskzonen än om man dricker en fredag?

       Svara

        Om det bara hade varit en öl på söndagen så hade det varit sin sak. Nu var det alkohol fredag, lördag och söndag. Jag aldrig kommit över en liknande situation tidigare med någon, därför jag undrar. Alla mina vänner går ut fredag eller lördag, eller båda. Att man gärna tyr sig till alkohol eller weed en gång/ två under veckodagar för att sen fortsätta under hela helgen och sen fråga om det är okej för mig att dricka öl på söndagen med gör att jag blir obekväm. Att sen sitta nykter och titta på tv bredvid någon som är påverkad är också väldigt obekvämt.

        Svara

     Jag och min kille gick 1 gång till en parterapeut, och efter det förändrades så mycket gällande just sådant där och hab är inte perfekt, men mycket bättre på att ta ansvar. Så jag kan tipsa om det.

     Svara

      Tack. Det ska jag föreslå.

      Svara

     Nu vet jag inte hur din sambo är, men med mitt ex var det jag som fick städa, laga mat, handla mat, betala mat, diska, tjata, tjata, tjata.. tvätta hans äckliga kalsonger. Kom hem efter en resa på tre veckor och det fanns mögliga saker i kylen han inte slängt ut när jag var borta. Till slut tog det slut. När jag flyttade ihop med min nuvarande började jag nästan gråta när jag kom hem från jobbet en dag och han hade städat!! Både dammsugit och torkat golv!! Helt på egen hand!! Allt fungerar så mycket bättre. Normala killar finns, ge inte upp hoppet!

     Svara

      Även jag har en relation med en jämställd man och har aldrig mått så bra i en relation som nu. Innan denna relation träffade jag en man som utgav sig för att vara en hyvens människa men var där långtifrån. Jag känner mig lyckligt lottad idag och min man är en riktig stjärna på alla sätt och vis! 💕 🌹

      Svara

   😂

   Svara

   Finns inget som har varit så bra för mitt välmående som att vara i förhållanden med kvinnor i stället för män. Och då var det inte ens de ”svinigaste” männen jag var med. Jag hoppas att du hittar styrkan till att göra det du behöver för att må bra. Bestäm dig för vad du är värd och låt aldrig någon få dig att kompromissa om det värdet! Jag hejar på dig!

   Svara

    Tack <3

    Svara

  Så glad att jag hittat en snäll, omtänksam och jämställd man, de är verkligen fridlysta! Hade jag inte honom hade jag definitivt vänt mig till kvinnor istället, fy vad mycket patrask det finns inom den manliga släktet!

  Svara

   Samma här!

   Svara

  Man kan bli mörkrädd när man ser vilka lågmärken till karlar som gömmer sig i myllan. Skrattar mig lycklig om att jag får vara tillsammans med en riktig man som är omtänksam och kärleksfull.

  Svara

  Men asså det är typ en eller två snubbar som jag ser skriver detta eller vad? Och kolla HUR de skriver, kan ju inte ens använda ett komma eller stava till ordet ”och”. Garanterat obildat wt-folk om man får säga så…
  Förmodligen heter de även Anders eller Lars… Inget hetsa upp sig så mycket över typ ”ja ska bli leeesbisk” mm
  Nej, en stor majoritet av killar skulle inte göra nåt liknande.

  Svara

  Män är ett vidrigt släkte (inte alla män buhu) och vi får bevis på detta om och om igen och genom historien.

  Svara

  Men tjejen ifråga svarade och skrev att hon godkände allt och blev mer eller mindre upprörd på dem som reagerade starkt. Hon menade på att ”man tycker olika och tycker olika saker är roliga”, inte ordagrant men med den andemeningen.

  Svara

   Det handlade inte bara om 1 tjej.

   Svara

    Missförstå mig inte. Försvarar inte detta för fem öre, bland det vidrigaste jag sett, men hur odräglig mannen ifråga än är, så är tjejen lika skyldig i och med att hon medgav sitt godkännande samt bidrog till detta sjuka inlägg. Inte nog med det, hon blir irriterad på dem som försöker stå upp för henne.

    Svara

     Hon är inte skyldig och inte han heller. De var consenting adults som gjorde ett skämt, de är inte skyldiga till ett enda skit. Deras humor passar inte er, det är det enda som har hänt. Storm i ett vattenglas men knytblusen kanske satt för hårt.

     Svara

  Är det här lagligt? Finns det lagar mot hämndporr ännu?

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.