Kvinnor är inga utställningshundar!

Jag har letat med ljus och lykta för att finna den här gruppen som Cissi Wallin uppmärksammat på Instagram, men utan framgång.
Tydligen är dessa mäns stålballar inte tillräckligt solida för att våga stå för de vidriga saker de skrivit när det som står riskerar att nå deras flickvänner eller fruar som de alldeles nyss behandlat som livegna utställningsobjekt.

Vilken sorglig jävla grupp män alltså…
Jag vet inte om man ska bli arg eller mest tycka synd om dem?
Patetiskt…på riktigt patetiskt…

136 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Inte ofta jag blir det men nu är jag mållös…

  Svara

  Går och lägger mig.

  Svara

  Ser ingen bild till inlägget.

  Svara

   Ah, nu gick det! Sorry 😊

   Svara

  V-I-D-R-I-G-T-!

  Svara

  Jag är inte förvånad. Jag har länge vetat att det är något ”off” med män. Nu kommer väl nån och skriker ”INTE ALLA MÄN”, nä, förvisso inte alla män men många. Vilka misshandlar sina fruar? Män. Män våldtar. Män är pedofiler. Män mördar. Män kidnappar. Män startar krig. Män köper sex (=våldtäkter).*

  Och nu lägger män ut bilder på mammorna till sina barn. Som de säger att de är stolta över. För att andra män ska kunna runka till deras kroppar. Män har inte lärt sig ett skit om vad respekt eller stolthet är. Men är jag förvånad? Nej, inte särskilt.

  (*= Ja, jag vet att det finns kvinnor som begår brott som ovan också men de är minoritet).

  Svara

   Män är också alltid så jävla förvånade över kvinnors kassa självkänsla och rädsla. Alltså………

   Svara

   Berätta mer om det här ”off”? Låter spännande. Varför begår en liten del (inte alla män som du skrev) av den manliga befolkningen såna här brott som du radar upp? Är alla män latenta psykopater osv? Är alla människor latenta mördare?

   Det är en tråkigt retorik när man drar grupper i samhället över samma kam; män, invandrare, kvinnor etc.

   Svara

    ”inte alla män!” nae, men tillräckligt många jävla män.

    Svara

    Varför? För att ni kan.

    För att ni vill. För att ni vill förnedra. För att ni vill utöva makt. För att ni har ett behov av det. För att män alltid har en tendens att se sig själv som allsmäktig. För att ni tror att ni är guds gåva till kvinnorna.

    Det är vad jag tror.

    Svara

    Män är den enda gruppen i samhället som inte tål att generaliseras om. Men de själva generaliserar friskt om kvinnor, homosexuella, utländska, feminister och andra mindre grupper. Men jag har aldrig hört någon skriva ”inte alla gays/kvinnor/feminister” osv. Det är män som inte vågar öppna ögonen för hur mycket skit deras ”grupp” står för i samhället utan det är enklare om det räknas som ett mänskligt problem. Men det är det inte, våldtäkter, mord, pedofili och krig är ett manligt problem. Ni kanske ska öppna upp ögonen för det och faktiskt börja jobba med det istället för att gasta ”inte alla män”.

    Svara

     Det kan ju ha att göra med att många män har svårt att identifiera sig med pedofiler osv då majoriteten inte är tex pedofiler.

     Identifiera du dig själv med Kristin Schürer?

     Svara

      Att du ens behöver ta upp vem du identifierar dig med och inte när kvinnors enorma utsatthet i patriarkatet diskuteras visar ju på hur litet, ömtåligt och vidrigt ditt yttepyttiga mansego är…

      Svara

       Vidrig? Vilket starkt ord.

       Svara

        Ok, igen – polisa hur vi uttrycker oss, det är ju såååååå mycket viktigare än det inlägget faktiskt handlar om. Tack för visad poäng, mansego minuscule.

        Svara

         Förlåt, men jag tycker inte man bör kalla folk för vidriga så pass lättvindigt. Det känns ändå som en rimlig ståndpunkt kan jag tycka. Och ja; jag har ett väldigt litet ego.

         Svara

      Varför skulle män behöva identifiera sig med pedofiler för att förstå att de flesta är män? De verkar ha ett stort behov av att särskilja sig hela tiden från alla dessa våldsverkare för att vara såna som har så svårt att identifiera sig med dem. Varför skulle jag identifiera mig med en barnamördare? De flesta som mördar barn av svartsjuka är inte kvinnor. Nämn ett brott som ofta begås av kvinnor och se hur jag svarar på det.

      Svara

       Ja varför skulle du identifiera dig med en barnamördare. Visst vore det konstigt?

       Svara

        Ja? Har jag bett dig att identifiera dig med pedofiler? Det är fortfarande ett manligt problem, svartsjuka barnmördare är inte det. När man pratar om vithetprivilegier så känner jag inget behov av att säga ”inte alla vita”, jag kan förstå vad vita orsakar människor utan att behöva identifiera mig med en rasist. Varför kan inte män det?

        Svara

         Jag har svårt att beskylla grupper i samhället. Det finns nåt som tar emot där.

         Svara

         Ja, för du är ju en sån fiiin kille. Men du, ett tips, män är inte en ’grupp’ i samhället. Och ALLA MÄN tjänar på den patriarkala ordningen.
         Som här, du har privilegiet att sitta här och ’inte förstå’ hur vissa män kan bete sig svinigt, de flesta kvinnor har tvingats förstå precis hur sviniga män kan vara.

         Låg du under en sten hela hösten under alla #metoo-vittnesmål? Eller ’har du svårt att förstå’ det också? Så då har det nog egentligen inte hänt… OCH det allra viktigaste: DU är ju inte sån!

         Svara

         Ja, för att du tillhör gruppen som står för det mesta av all skit, det är det som tar emot. Du kanske ska försöka sätta dig in i situationen hos dem som din grupp utsätter i stället och jobba på att bli lite mer ödmjuk inför din privilegierade situation. Att du inte har en grupp av beskylla för något innebär inte att andra inte heller har det. Jag har män, andra har fler som tex mig som är vit. Det är helt ok, för jag förstår dem.

         Svara

         En sån?

         Svara

    Sluta vara löjlig! En liten del? Majoriteten av män är djur!

    Svara

     Vad sorligt det måste vara att inte ha bra män runt sig och därför hata alla män. Jag måste vara lyckligt lottad som har bra män i mitt liv, både anhöriga och vänner. Byt umgänge om ni bara har dåliga män i era liv

     Svara

      Nej, vi störtar patriarkatet i stället!
      Men, ’tack’ för tipset..!

      Svara

      Eller öppna ögonen…

      Svara

       Jag behöver inte öppna ögonen, jag vet vad som händer. Men jag har män i mitt liv som röstar för oss, har samma åsikter om idioter som oss kvinnor och som aldrig skulle behandla en kvinna illa. Jag tycker det är sorgligt att så många inte verkar ha det

       Svara

        Det trodde jag också. Tills jag öppnade ögonen och såg hur många ”bra” killar som hade sunkiga åsikter.

        Svara

        Det kanske beror på bristen på dessa? De är helt enkelt för få för att alla kvinnor ska kunna omge sig av dem.

        Svara

        Jag har också bra män omkring mig. Jag har sambo, pappa, bröder och vänner som är underbara män. Som kämpar för kvinnornas rätt tillsammans med mig. Men jag har vänner som har pappor som slagits och supit. Jag har ett ex som misshandlat mig. Jag har gamla klasskamrater som tjuvkikade på oss tjejer i duschen, som drog ner byxor i matsalor och som använder ord som ’hora’ och ’slampa’ dagligen. Jag har en nära släkting som fälts för sexuella trakasserier. Jag möter män på stan som tar sig friheten att kalla mig saker eller i värsta fall försöka ta på mig.
        Jag är 100% medveten om att inte alla män våldtar. Alla man är inte svin. Men vissa män. Tillräkligt många för att alla kvinnor ska vara otrygga. Inte alla män, men för många män. Och enligt mig är det helt sjukt att man lägger energi på att föra en debatt om hur många män det gäller. Uppenbarligen tillräckligt många.
        Den energin borde läggas på att göra någonting bra. På att kvinnor ska kunna vara trygga, och inte bara med dom allra närmaste. Att barn växer upp till bra individer som blir bättre på dethär med jämställdhet.
        Till sist: Jag vill inte beskylla alla män. Däremot vill jag beskylla alla dom män som inte hjälper till. Som fortsätter debattera om ”alla män” och som trycker ner kvinnor i en kamp dom borde hjälpa till med.

        Svara

      Den där kommentaren ”sorgligt att du inte har bra män omkring dig, byt umgängeskrets blablabla” är lika mycket standard nuförtiden som ” inte alla määäään!!!”. *gäsp*
      Jag har riktigt bra män närmast mig, annars hade jag gett upp hoppet för länge sedan!

      Svara

      Jamen vad härligt med lite victimblaming såhär på veckans första dag. Klart det är vårt fel som inte har vett nog att välja rätt.

      Svara

      Så om min pappa har sunkiga åsikter (som exempel) så ska jag bara lite enkelt sluta umgås med honom? Så lätt är det inte! Sluta skambelägga kvinnor!

      Svara

      Kör ’alla-män-är-djur’-testet på dem!
      Så ser du snabbt hur många ’bra män’ du verkligen har i ditt liv – tips: de ’bra’ är de som inte gnäller om #inteallamän…

      Svara

     Hur har du kommit fram till det? Man skulle ju kunna säga samma sak om många grupper i samhället; men så kan man ju inte resonera.

     Svara

    21 minuter tog det. Sedan kommer en man och vrider diskussionen till hur ’tråkigt’ det är för män att ’dras över samma kam’ – för det är ju PRECIS DET FOKUS VI BEHÖVER!
    Sköra, små, stackars mansegon som det är så synd om att de behöver ropa #inteallamän – medan kvinnor våldtas, mördas, trakasseras, misshandlas, hålls nere AV MÄN, VARJE DAG!

    Svara

     Men det är ju sorgligt att dra alla över en kamm. Vi borde koncentrera oss på de män som faktiskt är idioter, som även män tycker är idioter. Istället för att putta bort även de män som är på våran sida. Då tar det hårdare på de män som förtjänar det, när de ser att en mycket större grupp i samhället än bara kvinnor har tröttnat på dem

     Svara

      Ja, kanske det – men du väljer ju att koncentrera dig på att polisa hur kvinnor uttrycker sig och väljer att föra sin kamp? Att det är vad du och många med dig väljer att fokusera på varje gång kvinnors utsatthet tas upp säger ju ganska mycket…
      PS de män som du menar är såna hyvens killar, men som ’puttas bort’ av kvinnors ilska är inte så hyvens eller hyggliga..

      Svara

      Klart det är tråkigt att bli utsatt för generaliseringar. Men det är ännu ”tråkigare” att bli våldtagen, utsatt för sexuella trakasserier och våld, så tyvärr får män utstå vissa generaliseringar då dessa brott statistiskt sett mestadels begås av män och det är omöjligt att veta på förhand om den du möter är en vettig man eller ej.

      Uppenbarligen finns det ett problem bland många män eftersom de är så överrepresenterade i våldsstatistik, och att strunta i att generalisera eller dra slutsatser om att något är ”fel” med många män för att inte såra de bra männens egon blir väldigt kontraproduktivt. De vettiga männen vet ju med sig att de är vettiga, så varför skulle de ta illa upp? Det är ju inte dem männen vi pratar om här.

      Ingen här påstår att alla män är svin eller beter sig svinigt, men tyvärr är de männen som grisar runt väldigt många och det kan vi inte blunda för.

      Svara

       Ju mer IThomas fäktas och slåss för att visa att absolut inte är ett av manssvinen, och därigenom vänder fokus från det verkliga problemet, desto tydligare framstår han som ett…

       Svara

        Tack. Du som känner mig.

        Svara

     Skönt att jag kunde stå till tjänst. För visst är det skönt att få skriva det där?

     Svara

      Nu vet inte jag exakt vad du menar var ’skönt’ att skriva – det allra skönaste vore såklart att slippa. Slippa påminnas varje dag om att min tillvaro är villkorad av manssvin, slippa slåss mot alla #inteallamän som du – som ju är sååå schyssta, inte som dom andra (de fåfåfå procenten, så få, finns de ens, svinen? bevisa det nu!), om vi bara kunde lägga all vår energi på att försäkra era småsmå egon om att ni visst är superkillar, såå himla bra och snälla alltså (ni våldtar ju inte ens!). Du, alltså TACK för att jag fick ha det så skönt här i dag med dig, verkligen härligt att du ryckte ut och ställde upp!

      Svara

       Varsegod.

       Svara

    Vill du se ’tråkig retorik’ så se dig själv i spegeln – och lägg till ’förutsägbar’, ’derailande’ och ’fullständigt, fullständigt förödande’.

    Svara

     Det är sån jag är, det är inget jag hymlar med. Fast fullständigt förödande känns lite starkt. Sånt kan man spara till verkligt förödande situationer osv.

     Svara

      Ser du att du fått halva kommentarsfältet under ett inlägg om hur vidrigt män beter sig mot kvinnor att handla om: TADAAAAA – dig!?
      Jo, det är förödande att män alltidalltid tar fokus från det verkliga problemet för att det ju egentligen ändå alltid är syndast om dem…

      Svara

       Mig specifikt? Det är lite överdrivet.

       Det gäller att pumpa ingång kommentarsfältet. Allt kan ju inte handla om Blondinbella

       Svara

        Ithomas måste vädra sina åsikter om att alla män faktiskt inte mördar och fotar sina kvinnor för runkmaterial. Som att vi kvinnor inte redan vet? Detta vet Thomas också, men han bryr sig inte för det är viktigare än att diskutera att snälla män finns än hur kvinnor faktiskt behandlas. ”Pratar ni om hur kvinnor fotas i smyg och bedöms ? Vänta lite nu… tänk på männen som inte gör så? Deras känslor då? Typiskt feminister att generalisera och börja prata om hur män är. Prata om det, nu!! Män! Män! Män! Synd om oss jue!!”
        Vi har hört det förut Ithomas.

        Svara

    Tja, fast 96% av alla morddömda fångar är män.. det säger en hel del faktiskt. Skulle också våga påstå (utan statistik) att 100 % av alla våldtäcktsdömda fångar är män. Sounds focking off to me!!!

    Svara

     Svar i itomas…

     Svara

     Och hur många morddömda finns i Sverige? Känns som ett tunt underlag. Kön är en nämnare…men vilka andra faktorer spelar in när det kmr till mördare? Är det könet som spelar störst roll? Är det den tyngsta faktorn?

     Svara

      Vad har du själv för analys? Och om du tycker det är ett tunt underlag att bara kolla på antalet dömda för mord i Sverige, hur har det sett ut historiskt sett samt i andra delar av världen. Är det något som låter intressant?

      Svara

       Min analys är att människor växer upp runt andra ruttna människor och beteenden och beter sig därefter. Männen som visar upp sina flickvänner på detta sätt har troligtvis växt upp med väldigt dåliga förebilder och en dålig miljö. Jag har väldigt svårt att förstå att man gör så där.

       Svara

        JA, för du är ju en så BRAAAAAA kille, en av dem som säger: ’det där har jag svårt att förstå’ när kvinnor skriker sig hesa om det de utsätts för…

        Svara

         Värre än Hitler kan man säga.

         Svara

         Hitler var ju faktiskt man, precis som alla andra som startat krig, mördat, skövlat och våldtagit. Så visst, finns absolut en gemensam nämnare.

         Svara

         Du buntar alltså hellre ihop dig själv med kategorierna:
         -massmördare
         -nazister
         -små fula män med konstig mustasch
         ?

         Svara

        Kanske. Men de är fortfarande män. Vita män, svarta män, rika män, fattiga män, utbildade män, outbildade män… män män män. (Obs tomas, inte alla män…)

        Svara

        Och kvinnor som växer upp under liknande förhållanden men ÄNDÅ inte våldtar, misshandlar och mördar?

        (Och tomas, läs på om våldspyramiden för att inse att faktiskt de allra flesta männen är med och drar sitt lilla strå till den vidriga stacken. Man är inte en schysst kille bara för att man inte våldtar eller hänger ut sin sambo. Krävs lite mer)

        Svara

         Aha det är så man förklarar seriemördare osv. Det börjar med ett skämt och slutar med folkmord i gaskamrarna. Det är ju en Pang i Bygget-sketch

         Svara

         Jaha. Teorin är alltså att vi drar ett skämt och så står vi med gaskamrarna sen?

         Svara

         Tror du glömde delen ”läs på”. Jag antar att du försöker provocera och vara lite kul men oavsett så orkar jag inte utbilda dig i våldskulturen. Finns mängder att läsa om du vill, en bra början är att läsa om just pyramiden. Men det kräver att du gör jobbet själv. Vill du inte inse hur problemen hänger ihop och hur det ena ger det andra acceptans så tänker jag inte tvinga dig. Men det är svårt att ha en serils diskussion med någon som inte tar diskussionen på allvar.

         Svara

      Men då tar vi med dömda för misshandel, dråp, våldtäckt mot barn, ja faktisktt ALLA våldsbrott, där de dömda i stor majoritet är män och uppåt 100% i de grova brotten. Tror nog att könet har liiite med det att göra..

      Svara

      Ja. Det är inte en slump att män är de som mördar.

      Svara

       NEJ, det är deras MAMMORS FEL!

       Svara

        Just ja. Glömde att kvinnor ansvarar för mäns handlingar. Hur jag nu kunde det med tanke på Jean-Kladd Arnault och Hemska Akademien. Så dumt av mig!

        Svara

      Ja, könet är den tyngsta faktorn. Det fattar du väl själv? Är könet inte den tyngsta faktorn bland våldtäktsmän heller?

      Svara

    Vadå en liten del? Antalet offer är det som räknas och du kan inte säga att det är en liten del av befolkningen som utsätts för misshandel, våldtäkt och övergrepp, mord, kidnappning eller drabbas av krig

    Svara

    Haha alltså nidbilden av ”inte alla män”. Det är inte ”en liten del”. Tvärtom behandlar en majoritet av männen kvinnor som skräp. Är du inte en av dem, behöver du inte ta åt dig. Allt handlar inte om dig personligen.

    Svara

     Eftersom han slåss här med näbbar och klor för att visa att han inte är en av dem så är han ju en av dem – hans prio ett är att rentvå sig själv, vända fokus mot #inteallamän, istället för att lyssna, lära och ta in problemet…

     Svara

      Det är det största problemet, att inte erkänna att män tillåts ett aggressivt beteende. Män tillåts vara aggressiva fotbollssupporters, aggressiva mot sina familjer, aggressiva när de är ute och festar osv osv. Samhället måste säga nej till det här beteendet. Sänkt skatt till kvinnor kanske, då vi inte ”nyttjar” fängelse, slår sönder och vandaliserar. Det kanske kan få övriga män, som inte beter sig illa, att reagera och verka för ett jämnställt samhälle.

      Svara

      Rentvå mig själv? Från vadå menar du?

      Svara

       Rentvå dig, var det det viktigaste du hittade av allt skrivet här att ta upp?! Näe tjejer, som att kasta pärlor för svin, nu ger vi upp med att försöka få en man till insikt. Det är bara synd om honom när de elaka kvinnofolket går på honom. Finns ingen sanning i nått frntimren dillar om.

       Svara

    Inte alla män nej, men alla kvinnor har blivit utsatta av just män. (Och med utsatt menar jag allt från ”lilla gumman” på jobbmötet till mord.)

    Svara

    Var 10 man i Sverige har köpt sex (våldtäkt). I andra länder är det fler. Alla jag känner har blivit utsatta av män. Krävs inte mycket siffror för att inse att det rör sig om jävligt många män iaf. Fler än samhället vill erkänna.

    Svara

   Kvinnan verkar vara en ägodel att visa upp och vara stolt över (eller skämmas för?). Som en ny, häftig bil att visa för kompisarna att dregla över. Jag har själv omgetts huvudsakligen av män som visar respekt och beter sig som vuxna och blir fortfarande (varför, med alla bevis på motsatsen?!?) helt förvånad när jag ser exempel på vilka rövhattar det finns bland män som antagligen uppfattas som helt vanliga svenssons. Fy fasen, tänk att vara ihop en sån här ”man”.

   Svara

  Tror den heter pappisar el nått likande. Pratades en del om denna grupp igår på fb.
  En av tjejerna hade fått veta vad hennes gubbe gjort o lämnade honom 🙂 en annan tjej hade visst tillåtit sin gubbe lägga upp en bild på henne om jag förstod de rätt? Men framåt kvällen hade just den tråden blivit helt raderad.

  Svara

  Går och lägger mig under en sten och är singel för alltid.

  Svara

   Alla är olika, alla förhållanden är olika osv. Självklart. Men måste bara säga: så mycket lättare mitt personliga* liv blev sedan jag insåg att jag föredrar kvinnor. Känns som att jag står utanför den här världen på något vis.

   (*Skriver personliga, för i det offentliga livet är det en del kvar tills det är lika lätt att vara icke-hetero)

   Svara

    Spelar ingen roll för min del. Jag har stora problem när det kommer till att lita på människor överlag och männens beteende gör inte saken bättre. Alla är olika – absolut är det så men med allt som pågår drar man alla över en kam och så är det i många sammanhang.

    Jag är väldigt glad för din skull däremot.

    Svara

   Läste ’lägger mig under en sten och är snigel för alltid’ vilket ju också är ett alternativ att överväga när man ser detta…

   Svara

    Tack för dagens skratt! Såsom jag känner mig idag behövde jag verkligen det. Vill du följa med? 🐌

    Svara

     Ja, kom och var snigel under sten med mig!
     Känns ännu mer lockande efter Harmagedons kommentar…

     Svara

    Sniglar är hermafroditer och självfertila. Känns som en bra lösning när man ser sånt här.

    Svara

   Word. Jag vill aldrig ha med män att göra mer. De är fan inte värda det..

   Svara

  Hur sorglig är man inte om man dels får idén till tråden men faktiskt startar den också? Det här är pappor som har söner som kommer växa upp och tro att det är helt ok att objektifiera kvinnor. Fatta alla döttrar vars pappor i gruppen tycker det är okej att objektifiera andra kvinnor och däribland mammorna till deras barn. Skulle de tycka det var ok om deras dotters partner la upp en bild på henne i tråden för ”runkmaterial”?

  Och sen kommentarer om att ens partner ser ut som en ”röggugglor”…–

  Svara

   Idioten till man fattar inte ens att fåglar ruggar. Vilka vidriga människor som har så svårt att respektera kvinnor. Klumpa ihop skiten och dumpa dem på en öde ö. Där kan de jämföra sina små penisar och förkrymta hjärnor.

   Svara

  Det är bedrövligt… samtidigt så är det hela 6st likes på inlägget på över ett dygn så det går knappast att dra särskilt höga växlar på det.

  Svara

   Är ju dock en av kommentarerna på inlägget som har fått 6 likes/reaktioner, inte själva tråden/inlägget (vad jag kan se).

   Svara

  Människans måndagsexemplar. Milt uttryckt.

  Svara

  Vare sig man fött ett barn eller tio, hade min man vars barn jag burit och fött nedvärderat mig genom att kalla sig ”mindre lottad” efter barnen pga av förändringar med kroppen som oftast blir hade han åkt ut och aldrig mer kommit in igen. Stackars flickvännen / frun, hoppas informationen om vad han skrivit nått henne.

  Svara

   Samma här! Han hade åkt ut med huvudet före. I skilsmässan hade jag krävt honom på allt jag kan komma åt plus lite till, och sett till att jag fått det också. Hur mycket man än fått strida för sin sak. Kört utpressning mot honom med det han skrivit i gruppen om jag så var tvungen.

   Svara

    Han kanske var glad att du kastade ut honom? Min tanke är mest att jag tror att många människor lever i förhållanden som egentligen är döda. De varken tycker om eller tänder på sin partner. Dock är många för rädda av olika anledningar att göra slut och fortsätter att leva ihop. Sjukt egentligen.

    Svara

     Fast attraheras man inte av sin partner och kärleken är död försöker man aningen förbättra det eller lämnar. Jag skulle varken vilja vara kvar i, eller leva med någon som jag inte vill leva med eller i en relation där jag vet att personen inte längre älskar eller attraheras av mig. Men att kalla frun ”ruguggla” och vilja se andras fruar som ”runkobjekt” alltså usch. Ingen tvingar honom att vara med henne direkt…

     Svara

      Tror inte många kvinnor klarar av att deras män är ärliga. Om man ex tycker att kvinnan borde gå ner i vikt blir kvinnor upprörda och argument som att han ska älska mig för den jag är kommer. Om din verklighet fanns skulle det inte finnas otrohet osv. Många stannar för barnens skull, av bekvämlighet, ekonomiska skäl, de kanske inte kan träffa ngn som är så snygg som de önskar. Vuxna människor är inte rationella.

      Svara

       Du låter ju som en sån…

       Svara

        Är det ditt bästa svar? Det var inte mkt att komma med…

        Svara

  Stora manliga egon + idioti = resultat

  Svara

  Jag har inga ord, det är så mycket som är fel i detta och jag vill bara ta alla deras fruar och sambos och bjuda med dem på en tjejresa fylld med pepp, kärlek och respekt. Män kan dra åt helvete.

  Svara

  Jag blir på riktigt äcklad. Lika äcklad som när jag kom på mitt ex med runkmaterial samtidigt som jag va i andra rummet och sen ”runkade” han av sig i mig utan en tanke på kärlek eller min tillfredställelse.

  Det är så äckligt förnedrande, mamma eller inte.

  Hoppas verkligen inte dessa kvinnor tar det som komplimanger, utan ser sitt egna värde på riktigt och lämnar sånna här äckel med en sånna äckliga värderingar och förnedrande kvinnosyn.

  Svara

  Gruppen ska heta ”Pappisar”. Enligt kommentarsfältet på Cissis post skulle nu denna post vara raderad i gruppen och upphovsidioten blockad.

  Svara

   Upphovspersonen är absolut inte kickad!

   Svara

  Har lyft detta ämne i gruppen 925 Föräldrar när inlägget kom ut. Har kommentarer och inlägg sparat pga kanske vidrigaste läsningen ever???

  Svara

  Hur fan får män som dessa ens en partner? Någon god egenskap måste de ju ha någonstans djupt där inne i det svarta hålet innanför skallbenet, även om det inte verkar så när det främsta de har att skryta om är partners utseende…

  Svara

   Det värsta är väl att de har fört sina gener vidare. Inte konstigt att det går utför för människorsläktet när det är sånna här gener som avlas vidare.

   Svara

    Blir så ledsen när folk skriver sådär om gener. Min pappa är en idiot men det är inget fel på mig och mina syskon, och jag är glad att vi finns!

    Svara

    Ja gud vad hemskt om de fått hans ögonfärg

    Svara

   De visar sällan sina rätta färger direkt, tyvärr. Hade de gjort det hade de nog aldrig fått en partner.

   Svara

  Jag hoppas innerligt dessa män får leva ensamma resten av sina liv.

  Svara

  Pappisar heter gruppen och de män som säger emot samt upplyser vissa av kvinnorna vad deras män gör är tydligen ’golare’ och blir uteslutna ur gruppen av admin.

  Svara

   Golare. Herregud, ser dom sig själva som ett en grupp kriminella?

   Svara

  Jag tycker det är förvånande att inte kvinnor gått bärsärk än (våldsamt), på riktigt men jag tror vi närmar oss den dagen.

  Svara

   Hur menar du, vad ska man göra som är våldsamt?

   Svara

    Män ska vara jävligt glada om kvinnor inte utkräver hämnd för tusentals år av förtryck. Hade vi kvinnor gjort det hade det inte funnits några män kvar övh.

    Svara

     Så jävla sant!!

     Svara

     arvssynd är ju fräscht.

     Svara

      Rebecka. Shut up! Shit the FK up.

      Svara

      Alltså, vad vill du? Ser dig kommentera överallt på såna här inlägg, och varje kommentar spottar på kvinnor och kvinnors kamp. Sluta springa patriarkatets ärenden!

      Svara

   ”Män ska vara glada att kvinnor bara kräver jämställdhet och inte hämnd!”

   Svara

  OT, men vet någon var man kan hitta gamla avsnitt av Min sanning? Skulle så vilja se avsnittet med Petra Mede men sändningstiden har tyvärr gått ut. Älskar henne, hon är bäst!

  Svara

  Fy fan. Ännu deppigare att dessa män har avlat barn till denna värld. Inte konstigt att dessa skeva värderingar och syn på kvinnor fortplantar sig till den nya generationen. Borde fan vara körkort på att skaffa barn..

  Svara

  Män är så jävla äckliga. Så.jävla.äckliga.

  Svara

  Jag vet inte varför men jag är så himla ledsen idag o vill bara gråta…så kommer sånt här upp o då känner jag att inte riktigt ens orkar hålla tillbaka tårarna 😢
  Det finaste som finns i naturen o tyvärr inte alla förunnat, att kunna få uppleva glädjen i att skapa ett nytt liv tillsammans. Sedan behandlar man sin fru/sambo/partner på detta skamlösa sätt. Jag saknar ord för handlingen, respektlöst är inte starkt nog.
  Det finns saker i livet som upprör o sen finns det saker som upprör. Det här var det lägsta av det lägsta….💔

  Svara

   Menar inte att låta elak men du behöver nog hjälp om du känner så. Kram

   Svara

  Pappisar? Dessa män förtjänar inte äran att kalla sig pappor, och förtjänar inte ens vara förälder och få guida ett oskyldigt barn till att bli vuxet. Deras äckliga armar förtjänar inte att hålla om en människa, och de förtjänar inte att bli omhållna och älskade. Det de förtjänar är att bli satta i koncentrationsläger för endast män, så får de se själva hur kul det är att till slut bli måltavlor för andra män när desperationen att hitta ett kn*llhål blir påtagligt. Det är min ärliga känsla som inte är styrd av någon form av moralisk kompass. Vilken tur män som dessa har att inte kvinnor ger efter för liknande mörka känslor av hat och illvilja…

  Svara

   Haha alltså.. Kvinnor ( eller snarare feminazis) hade gett efter för sådana tankar för länge sedan om de hade känt att de hade minsta möjlighet att kunna lyckas genomföra något sådant men kvinnan är faktiskt svagare än mannen och skulle inte ha en chans. I övrigt håller jag med om att många borde sättas i fängelse och våldas av varandra, men kanske inte pga skapade FB-grupper lol

   Svara

    Svagare fysiskt kanske. Men mentalt starkare, titta på Ithomas här uppe, han tålde inte ens att man diskuterade vad män gör mot kvinnor. Så sköra är män.

    Svara

    Fast nu visar iofs mycket (finns en hel del forskning) på att kvinnor är segare överlevare än män. Både fysisk och mentalt. Plus att kvinnor har förmågan att, med endast en liten slatt kladd från män som hjälp, i sin kropp skapa en helt ny människa. Samt funktionen att ge denna nya lilla människa mat.

    Kan vi sluta påstå att män är så mycket starkare? Kan vi sluta tro att denna muskelstyrka skulle vara avgörande för människans överlevnad?

    Att kalla folk för feminazis är f. ö. otroligt löjligt.

    Svara

     NASA fick göra om sina astronauttester när de märkte att det de testade (uthållighet under extrema förhållande tex) fick kvinnor bättre resultat på än män… och så kan vi ju inte ha det, så då införde de tex regeln om att man måste varit stridspilot och eftersom armén var stängd för kvinnor så ’vann’ helt plötsligt männen på testerna – smart!

     Svara

  Jag hoppas män som sysslar med sånt här drabbas av kronisk analklåda samt impotens. Gärna tidigt håravfall också. Äcklas något så gränslöst av män som håller på såhär. Hur barnsliga går det att bli egentligen..??

  Svara

   Inte ens barn beter sig så där.

   Svara

   Det gränsar till kriminellt. Det borde vara det om inte annat.

   Svara

    Det är kriminellt att lägga ut sexualiserande bilder på någon annan utan dennes vetskap

    Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.