Paow gör det Paow gör bäst

Paow nämner inga namn i sin text men jag skulle bli väldigt förvånad om det här inlägget visade sig handla om någon annan än den hon senast var i en relation med.

Helt plötsligt framstår det här inlägget som jag skrev i mitten av februari inte lika cyniskt som vissa ville få det till då..

Återstår att se vad lejonmamman Magdalena Graaf tycker om det här…

105 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Raderad av Cam.

  Svara

   robin silver xD som skulle ”få ner” bloggbevakning, haha.

   Svara

   Men alltså… Usch vilken vidrig kommentar… Kan inte vi få se en bild på dig också Smygarberit så vi kan få bedömma ditt utseende? Är du vem eller vad?

   Svara

    Haha, javisst!

    Svara

    Kom ju just på att han är ju ”somebody!” Glömde helt bort det. Sorry. Jag hittade svaret på min egen fråga.

    Svara

     Vad heter du på facebook då? 🙂

     Svara

  När jag har tid så brukar jag kolla om Lance och paow följer varandra på Instagram eller inte. Varit blandat senaste MÅNADEN kan jag säga. Spännande detta!!

  Svara

   Åh, kan vi få det som stapeldiagram, eller kanske en graf?!

   Svara

    En graaf menar du…

    Svara

     Precis, tack för att du förstår…

     Svara

  Jag önskar att de som fyller i så mycket i sina kunders läppar en dag får sin licens indragen. De ger sina kunder någon form av tunnelvision och får de att vilja har mer och mer i läpparna.

  Svara

   tror han fyllt i själv eftersom han jobbar med det, men kan ha fel. kanske fick hjälp av någon annan hemmaläppare.

   Svara

   Kollade snubbens fb, han har garanterat fastnat i nåt han inte längre själv har makten över… ju mer desto snyggare tror han

   Svara

   Det är ju det som är problemet, man behöver inte ha någon licens. Det finns ingen som helst som reglerar vilka som får jobba med fillers eller att du måste ha någon form av utbildning. Då går det ju så här tyvärr…Hoppas på att det kommer en lag som ändrar på detta framöver.

   Svara

    Seriösa utbildare inom fillers utbildar bara sjuksköterskor och läkare

    Svara

  men senast förra veckan skrev hon ju att hon och L var ”bästa vänner”?

  Svara

   Önsketänkande kanske?

   Svara

  Kylie Jenner Lip Challenge 2.0?

  Svara

  Tyvärr går inte ett superkasst mående så snabbt att få ordning på. Hon låter lite Blondinbellsk i sina snabba svängningar..
  Inget har hon ju löst för att hon mår bra för stunden.
  Hon låter verkligen så jätteung.

  Svara

   Blondinbellsk fast utan hjärnkapaciteten…

   Svara

    Eh?

    Svara

   Tja…. OM hon varit omgiven av pinne i röven folk (nä, kom på det nu, sant! Menar inte så) så KAN lyckan säkert kännas omedelbar när de är på avstånd…? Men hon ÄLSKAR o går frivilligt in i vissa sorters förhållanden. Åldern på kille kan bero på att de som är nåt år äldre inte tycker drama är givande. Förutom på avstånd då… eh! ⭐️🌟

   Svara

   Jag tycker det känns uppenbart att hon skriver sådär som en känga till Lance. Att hon kan må jättebra utan honom utan att det egentligen behöver vara så. Är väl ett rätt vanligt fenomen efter uppbrott att man vill hävda sig och säga att livet minsann är mycket bättre nu.

   Svara

  OT. Vi måste prata om inlägget Cissi Wallin publicerade på instagram. Bilder från en pappagrupp på facebook där de visade sexiga bilder av sina barns mammor och kallade det runkmaterial för andra pappor som inte har lika snygga fruar/flickvänner. Så vidrigt!🤢

  Svara

   Ja, jag har försökt hitta gruppen men enligt Cissi så verkar den vara dold nu efter det att hon lyfte fram det.
   Men SÅ jävla vidrigt!!!
   Inlägg kommer..

   Svara

    Jag skrev om detta i min fb-grupp ”925 Föräldrar” då min sambo hittade inlägget. Tog massa printscreens pga VIDRIGASTE JAG LÄST. Speciellt då admin och snubben som lagt upp det hela tycker det är fullt rimligt att kicka ut ”golare” ur gruppen… (ja alltså dom pappor som faktiskt inte tyckte detta var ok och vidare meddelade berörd tjej om inlägget). Massa machokultur inne i gruppen som får en att rysa, kräkas och tappa hoppet.

    Svara

   Wtf?! Vad har folk för jävla fel i skallen?!

   Svara

   Varför modereras mitt inlägg? Konstigt.

   Jag tog upp samma sak i en grupp som jag har på FB för föräldrar som läser Sandra Beijers-blogg. Det var min sambo som fick upp detta inlägg på sin fb, där man glatt vill objektifiera sina respektive men också ge ”härligt” (kräks) material till andra män i gruppen. Det sjuka är att både admin och han som skapat inlägget rättfärdigar det och vill kasta ut dom män som faktiskt tyckt detta ej varit ok och meddelat berörd kvinna på bilden. Machokultur, objektifiering och allt annat VIDRIGT beteende är alltså helt ok??????? Känner en känsla av hopplöshet.

   Svara

  Det enda jag undrar över är varför Robban Silver har ett sträck på kinden? Blending is your best friend Robban!

  Svara

   Ah, det ska vara där alltså? Trodde det hamnat där när han torkat av munnen med jackärmen eller så…

   Svara

    *köttfärssås & spagetti*

    Svara

   Streck. Ett streck heter det. I all välmening alltså.

   Svara

    Beklagar, skriver på två språk hela dagarna så nu vet jag inte hur man stavar längre. Och jag som alltid varit språkpolis 😂

    Svara

  Maggan skriver idag att hon är ledsen och besviken på en vän… Hm ja, man vill inte komma på fel fot med MG.

  Svara

   Dålig svenska, kanske… sorry, från Danmark 🙂

   Svara

    Man såg inte på din kommentar att du inte har svenska som modersmål så du behöver inte be om ursäkt.😊

    Svara

    Perfekt svenska!
    Ringde för jobbet till en dansk firma häromdagen där den som svarade insisterade på att vi skulle prata engelska… lite absurt!

    Svara

     Jag pratar helst engelska med danskar. Förstår tyvärr inte ett ord av vad de säger. Inte ens om danskarna pratar långsamt. Upplever dock att de flesta danskar har lättare att förstå svenskar, än vad svenskar har att förstå danskar.

     Svara

      Kamelåså!

      Svara

      Gissar att du är östsvensk?
      I västsvenska / sydsvenska dialekter finns många fler synonymer som liknar norska / danska – jag förstår bägge språken utan problem samt pratar en slags ’skandinaviska’ med andra skandinaver.
      Träna lite! Hitta nån serie du gillar och försök hänga med – det är ofta bara några få ’nycklar’ du behöver när det gäller uttal och ordförråd, och så slipper du vara pinsam svensk som inte förstår våra grannar (naboer).

      Svara

       Hah, det är inte ett dugg pinsamt. Vi kan alla engelska, så vi kör på det istället för att bara köra på och låtsas som vi förstår alla språk bara för att våra länder råkar ligga bredvid varandra. Inte ens danskar förstår danska https://www.svd.se/danskarna-forstar-inte-danska såattehhh tror vi kan få en break där va 😛

       Svara

     Jag har en ännu värre historia. Jag är finlandssvensk, alltså jag bor i Finland men har svenska som modersmål. Den finlandssvenska dialekten är annorlunda mot den svenska som pratas i Sverige men det är ju samma språk trots allt. En gång när jag var i Stockholm och skulle köpa något frågade butiksbiträdet om vi skulle prata engelska istället. Jag bara, eeeh, nej, svenska blir bra. Intressant att bli tillfrågad om det är enklare att prata annat språk än mitt första språk.🙈

     Svara

      Ja, men svenskar har ju otroligt lite ’flexibilitet’ i förhållande till språkvarianter / dialekter – man ser paniken i ögonen på folk om någon väljer en mindre använd synonym/ordvändning än variant 1A rikssvenska.
      Min norska man, som kan prata ca perfekt svenska dock med eventuellt spår av norsk språkmelodi, blir också ofta bemött på engelska i butiker etc i Sverige.

      Svara

       Håller med, finlandssvenskans språkmelodi är väldigt influerad av finskans språkmelodi så det var väl där problemet var. Nuförtiden om jag är i Sverige brukar jag använda svensk språkmelodi, eftersom jag är uppväxt med rikssvenska tvprogram, o.s.v. kan jag byta vid behov. Antagligen hörs det att jag inte är ”äkta” svensk men det är bättre än att bli tillfrågad att prata engelska när man är svenskspråkig.😂

       Svara

        Från wiki – intressant angående uttalet:
        ”Det är ett vanligt missförstånd (särskilt bland rikssvenskar) att den finlandssvenska högsvenskan bara är ”en finsk brytning av svenska”; detta stärks ofta av att då finskspråkiga finländare talar svenska klingar det i rikssvenska öron likt finlandssvenskarnas modersmål. Därmed föds ofta missförståndet att finlandssvenskarna påverkats av det finska uttalet. Men situationen är ofta den motsatta: finnar bryter sin inlärda svenska på finlandssvenska eftersom det är den varianten av svenska de lärt sig i skolan av finlandssvenska lärare och som de hör från finlandssvenska vänner.”
        Älskar för övrigt finlandssvenska, så många vackra och smarta ord/uttryck!

        Svara

    Anna (eller någon annan!), några tips för en svensk som vill lära sig bättre danska? Förstår mycket och kan många ord men har svårt att prata/skriva/få rätt på meningsföljd och grammatik.

    Svara

     Finns ju många bra serier på danska, kan du redan lite så är det ju bara att hänga med och vara uppmärksam så lär du dig snabbt!

     Svara

     Jag studerar en kurs i danska på universitetet. 😊 hade helt okej grundkunskaper sedan tidigare men upplever att jag utvecklats mycket! Kör på det 👍🏼

     Svara

     Läser många danska dagstidningar, det tycker jag har hjälpt mig!

     Svara

   För att? För att man inte får umgås med Maggan sen? För att missa fördelen av att synas med Maggan sen och taggas av henne? För Maggan verkar inte hänga ut folk eller smutskasta folk och exvänner offentligt iaf.

   Svara

  I’am?

  Svara

  Skit i Paow. Vi måste prata om hennes kompis som hon posar med. WTF?

  Svara

   Ja, men det är ju Robban Silver i egen hög person. RobbieRob med kärleksbreven…
   https://bloggbevakning.se/2017/07/26/ar-det-nagonting-i-vattnet-eller/
   Jag undrar om han försökte värva Paow till sin lilla grupp bestående av honom själv, Jackie Ferm och Anna Book med ett enda syfte som är att ”stänga ner” Bloggbevakning?

   Jag är fortfarande galet nyfiken på hur deras förra möte gick!

   Svara

    Hade ju varit en sjukt intressant grupp ändå, fatta att få lyssna på ett möte mellan Silvermannen, Booken, Paow och Jackie! Pangidé för en ny dokusåpa på Kanal 5 <3

    Svara

     Och Camcam kommer in som joker 😎

     Svara

   Verkligen WTF! Kan ju inte annat än att tycka synd om honom som har fastnat så i fillersträsket.

   Svara

  Oberoende av vem inlägget handlar om, visste är det otroligt hur mycket en enda person kan påverka en? Skrämmande att man kan vara så ”upptagen” av en annan människa och låta den påverka en. Sedan när man slår i botten så förstår man hur blind man var… Förlåt för OT, men har precis gått igenom det själv. Skrämmande (och ändå lite fascinerande) hur hjärnan fungerar.

  Svara

  Nu har Moggans följare på ig sjunkigt till 40,1 K. Vad hade hon när vi började? 40,6 K? Bra jobbat hörni, vi fortsätter änmäla! Bättre än mobilspel!

  Svara

   Kom igen nu Britt-Marie, kör för fa-aaan!

   Svara

    Aaaaahahahahaaaa, den hade jag nästan glömt. Måste kolla asap.

    Svara

   Hur anmäler man att ngn har köpta följare?

   Svara

    Det tror jag inte att man kan (tyvärr!!!), men däremot är större delen av hennes köpta följare tomma fejkkonton, så dem kan man anmäla som skräppost. (På prickarna uppe till höger).

    Svara

     Måste man vara följare eller kan alla rensa konton?

     Svara

      Du behöver inte vara följare så länge de har öppet konto/ej privat.

      Svara

   Älskar det där mobilspelet, att ”rensa rent”. (Jag blockerar alla användare som jag inte anmäler, så de ”rensas” också bort) Som att skjuta rent en bana bubbles, störthärligt!

   (Vänder man sig till vårdcentralen för såna här typer av problem…? 🤔)

   Svara

    Gött e deee! Nu kör vi göbbar!

    Svara

   40,8 var det 😝

   Svara

   40,8 hade hon

   Svara

   Till och med 4,8!

   Svara

  Allt detta drama visste man ju skulle komma. Så här har Paowsans förhållanden alltid slutat. Hade jag varit Maggan så hade jag skickat min son till andra sidan jordklotet när han började hänga med henne. Synd om Balancelot som inte fattade bättre tycker jag. Hoppas att han rakryggad kan gå vidare i livet och väljer att dejta trevligare tjejer i fortsättningen.

  Svara

   Tycker Paow verkade gullig och fin mot Lance, märktes att hon var väldigt kär. Hon var nog mer kär än vad han var verkade det som, såg ut som det. Tycker lite synd om henne.

   Svara

  Har inte han varit med i ett avsnitt av Outsiders? Tycker mig känna igen honom därifrån.

  Svara

   Jag tror det! Angående hans operationer. Hans polare hade typ en ”intervention” om att han måste sluta operera sig, då det börjar gå överstyr och att man inte känner igenom honom längre.
   Uppenbarligen funkade inte interventionen..

   Svara

  Vill ej dömma nu då
  Jag vet att många tjejer dras till dåliga män.
  Men alla och då menar jag alla hennes ex o ja även vänner tyvärr blir uthängda som ”skit” i hennes blogg så fort de ej passar.
  Ser hon inte den gemensamma nämnaren hela tiden?

  Svara

   Enig med dig. Det är märkligt hur alla hennes ex är misshandlare, notoriska lögnare och/eller otrogna. Vill inte kasta skugga över henne, men det känns så konstigt hur man kan ha så kass personkännedom att man gång på gång hamnar i de situationerna.

   Svara

   Jag kommer ihåg hur hon skrev ner Hugo totalt. Hur han hade fått henne att känna sig så oduglig varit typ dominant och krävande. Antar att han bara försökte få upp henne ur sängen på mornarna och göra något vettigt av sitt liv….,Hon är och förblir tyvärr en fjortis.

   Edit by Cam – Om du vill kunna fortsätta kommentera här inne så föreslår jag att du i fortsättningen slopar saker som den du skrev i slutet av din kommentar och som jag raderat för ser jag det en gång till så kommer du hamna i modd.

   Svara

  Någon gång kanske hon borde börja tänka till lite mer innan hon rusar in i relationer av allehanda slag. Man har ett eget ansvar att tänka till över vilka man omger sig med och hur man gör det.
  Haft tjejkompisar med bad guy-syndromet, ganska tröttsamt att vara en slags mamma till tjejer som inte klarar av att lägga ihop ett och ett utan bara agerar på stundens ingivelse.
  Att växa upp lite, är svaret på mycket.

  Svara

  Ja alltså jag vill bara lätta mitt hjärta och det har med ämnet att göra. Min kille lämnade mig för nån dag sen och jag gjorde de enda rimliga.. köpte heroiska mängder vin för jag var både lessen och arg. Å då i frustration och vinfylla gjorde jag en så dum grej mot han.. mår så dåligt över det. Visst jag har gjort dumma saker mot ex förut men de här var så.. ja, det otroligt elakaste och mest ondskefulla så.. så illa man kan göra en annan människa helt enkelt. Vet fan inte hur jag ska göra. Vill inte ha tillbaka han men mår så dåligt över att jag kanske förstört hans liv 😔 mår skit över det här.

  Svara

   Jag har ingen aning om vad du kan tänkas ha gjort, men om du tror att du kan ha förstört hans liv så borde du nog ta tjuren vid hornen och försöka få detta ogjort.
   Kontakta den som kontaktas bör osv…

   Svara

    Tack. Det är svårt att få det ogjort tyvärr

    Svara

   Nu måste du ju bara säga vad du gjort, a och b osv

   Svara

    Det är så hemskt så ni kommer kölhala mig.. men han skulle snart få svenskt medborgarskap.. efter så många år.. behövde bara ringa ett samtal och hosta nåt om ”is” så blev han gripen dagen efter. så nu lär han inte få det. Så jo jag har förstört hans liv i nån dum ”arg+lessen+vin ” idiotgrej. Dock imponerad hur snabbt polisen jobbade där.. dom brukar ju ha flera månaders handläggningstid när det gäller misshandel å såna småsaker…

    Svara

     Till att börja med så hoppas jag verkligen att du skojar här. Om inte så lär du ju ha ett minusminussaldo på karmakontot utöver det vanliga. Vissa saker gör man bara inte.

     Svara

     Och du berättar det för oss för att.. Vi ska vara stöttande och säga att det inte är så farligt? Jag är helt säker på att ingen människa kommer lugna dig. Vi tycker du är fruktansvärt elak. Hur gammal är du? Hur fan kan du inte få det ogjort, du kan ju berätta vad du gjort eller hur? Det är ett telefonsamtal bort precis som det var när du medvetet försökte få ditt ex utvisad ur landet. Lyft luren. Du kan väl FÖRSÖKA om du har såå dåligt samvete, att lätta på hjärtat i en skvallerblogg för att må lite bättre gills inte.

     Fy fan.

     Svara

      Sluta nu. Tror du på detta? 😄Polisen griper inte folk bara så där, är det sant så har han gjort någont fuffens ändå och då var det väl lika bra att det uppdagades?

      Svara

       Ja han hade väl gjort lite dumheter men ändå.. mår fruktansvärt dåligt över det här. Å ju polisen kom snabbt för den som ifrågasatte det

       Svara

     Definitivt trolleri trollera.
     Varför skulle polisen bara gå på ditt ord? En utredning hade ju gjorts först och främst. Och går han miste om sitt medborgarskap för att du nämnt något om IS, så kanske det är så att han inte hade helt rent mjöl i påsen.

     Även om du hade ringt och sagt ”min pojkvän mördade en kille igår”, så hade de aldrig kommit dagen efter för att gripa någon utan grunder.

     Skärp dig.

     Svara

      För att hade inte rent mjöl i påsen.. höll på med lite annat också.. å tipsade om de också så var väl därför han blev gripen mer än de här jag sa om is.. men att köra i fyllan varje dag och sälja mängder av narkotika är ju lätt för dom att kolla upp liksom ..

      Svara

       Säljer han mängder med narkotika gjorde du snarare Sverige en tjänst om han blir utvisad efter ditt samtal.

       Svara

       Vad mycket annan information det kom upp helt plötsligt då. Det du skrev i början stämmer ju knappt. Information och konsekvens när det är en bråkdel av relevant information. Snark. Vad vill du? Alltså vad vill du ha ut av det här? Fattar inte varför man ljuger/trollar om nåt sånt här anonymt, måste vara helt ointressant. Samtidigt känns du ju sjukt oseriös så jag lämnar dig att städa upp dig själv istället för att ge dig nån slags uppmärksamhet som du vill ha på ett eller annat sätt. Det är inte synd om dig. Folk har riktiga problem. Det du beskriver är inte ens det som händer. Vem fan orkar.

       Svara

       Man blir inte gripen för att någon tipsar.

       Sluta trolla

       Svara

  Kanske Paow går så långt att hon blir bästis med My….

  Svara

   Hängde aldrig med i det där, vad var det My gjorde mot Maggan?

   Svara

  Får dåliga vibbar av allt detta med Paow, Silver och många fler. Känns lite som den nya generationen ”dom kallar oss mods”. Självförbrännande den första generationen var mer sunkig. Den nuvarande tror att dom är glammiga. Det kan dom också vara ett tag. Några år till. Om det största intresset man har är att supa och knarka och i övrigt misshandla sig själv så mycket man någonsin kan så…Självklart måste man ha hjälp. Tycker inte om att vi tykar den här typen av mishär här.

  Svara

  Har tyckt att det är märkligt att de inte verkar ha setts och umgåtts alls sedan de gick ut med att de är bästa vänner, trodde nästan de var lite på g igen att de var kära men efter det ingenting, märkligt. Kanske var det så att Paow utnyttjades för att tagga Lance och hans vänner och för att få mer publicitet och följare, för Lance verkar både väldigt penga – och bli-kändis -kåt.

  Svara

  Lance gick ju ut med en händelse för nån dag sen att han var kär… det är väl bara hennes reaktion om han träffat någon ny. #vuxenpoäng

  Svara

   Nja fast det var väl lite på skoj, var väl hans moster. Men lite pikar har man ju sett och han satt i en bil med två tjejer…verkar gått vidare.

   Svara

  OT:
  Vem är det som är Head of engelsk översättning på Isabellas Instagram?
  Det måste vara hon själv, eller? För hon har väl ändå inte anställt/delegerat ut engelska översättningen till någon som inte kan engelska? Jag fattar att alla har olika språkbegåvning och att man kanske kan vara bra på andra saker istället och sådär. Och att hon inte är bra på engelska vet man från Instastory. Men hur går tänket ihop att uppdatera detta själv? Är det ett sånt där drygt jävla knep att hon provocerar genom att inte lyssna så folk bara måste kolla? För jag tror det funkar på mig. Men hur går det här ihop med hennes internationella satsning och karriär? Så jävla oproffsigt?

  Bara senaste inlägget var sjukt roligt i och med att hon stavade fel på ”stavade” (det fick heta spelt, inte en felstavning utan fel ord rentav) och inlägget är en kortare variant av blogginlägget med samma innehåll på svenska, där har ordet ”förutsättningar” bytts ut (översatts till) ”expectations”. Och det sjuka i alla direktöversättningar och konstiga meningar.. ”We’re good at working hard but also at party” (har alltid velat vara bra på att party!) ”an intensive day” är också en favorit. Det eviga användandet av bindestreck mellan ord som ska stå isär som typ är rimligare att skriva ihop än att strecka ihop.. ”I love it how the days vary so much, it is fittings for coming trips and events..” Kan man låta mer rysk liksom? Kanske au pairen är tänkt att bli Head of engelsk översättning på Instagram?

  Svara

   Har för mig att hon sagt att det alltid varit någon annan som skött ig, Facebook och sånt.

   Svara

    Ja då är det en riktigt flopp. Det är en sak om hon själv inte är så bra på det. Något hon sagt själv flera ggr. Men att delegera ut det till nån som inte är bättre är ju inte skitsmart. Är huvudsaken att hon sparar tid eller?

    Svara

   Hahah lite roligt att nästan varje mening i första stycket slutar med ett frågetecken. Särskilt när du kritiserar andras grammatik 🙂

   Svara

    Åh herregud 😂 Ja så kan man ju välja att se det, nu KAN man ju kritisera andra utan att vara perfekt själv för annars kan ju ingen människa kritisera någon annan och då blir det ju fruktansvärt att leva om ingen kritiseras och synas. Och jag förstår inte hur min egen stavning förändrar det jag påstår. För det jag anmärker på är helt riktigt och då kvittar det väl ganska mycket vad jag är bra på. Men jag ska försöka förklara igen vad det är jag säger. Vilket inte är ”Gud vad Isabella är kass på engelska medan jag är så jävla vass på svenska!” Det jag säger är att jag fattar inte hur det går ihop med hela hennes sätt att tänka och verka, att delegera ut uppgiften att skriva på engelska till någon som inte kan eller sköta det själv. Isabella som delegerar allt hon vet att hon inte är jättebra på själv, i syftet att höja kvalitén och fokusera på vad hon kan bäst och allt hon visar upp är noga genomtänkt och formulerat för att låta bra, även det ”negativa”. Precis som jag är berättigad som att tycka att det är konstigt att anställa en kock som inte kan laga mat och inte har nåt sätt att lära sig på jobbet utan bara kör på. Sooom sagt, jag begriper att alla inte är lika bra på språk, och att man kan vara bra på annat istället. Det är liksom inte det som är grejen överhuvudtaget, alltså. Isabella är miljonär och det är inte jag, så, uppenbarligen är hon bra på annat. Så trots mina språkbrister så är min ståndpunkt exakt likadan. Om det överhuvudtaget är intressant hur duktig jag är på stavning och grammatik så är jag jätteslarvig på internet och har nog sällan en helt korrekt svenska förutom i jobb och i uppsatser. Om nån säger ”du får uppgiften att skriva mina inlägg på Instagram i text där jag representeras inför hela världen” när jag är en människa som livnär sig på fasad och att allt ska låta proffsigt så är det väl lite mer intressant om jag är ganska dålig på att skriva svenska, personen som skriver borde kunna sin arbetsuppgift för det. Så jag har inte korrekt grammatik, okej. Ändå begriper inte jag varför Isabella själv skriver eller har gett någon annan arbetsuppgiften att översätta svensk text till engelska som är lika dålig som hon själv på engelska. Ja jag säger lika dålig, Isabella själv har upprepade gånger sagt att det verkligen inte är hennes starkaste kort och jag tänker inte sitta och låtsas som att hennes engelska ELLER den som uppdaterar hennes IG är bra när den inte är det.

    Vad jag vet med mig så blandar jag de/dem + dom mycket i skrift, jag börjar meningar med ”och”, jag kan räkna upp huuuur mycket som helst som jag gör fel när jag skriver vare sig det är kritisk och ifrågasättande eller en Facebook-status om att jag fikar. Men så har jag 235 följare på Instagram som inte bryr sig. Du är nog den enda som gör det. Vi kan diskutera vidare kring vad jag gör fel när jag skriver ifall du absolut tycker att det är mer intressant än det här ämnet. Jag har inga problem med att jag själv inte gör helt rätt eftersom jag inte har några problem med att andra inte kan allt. Tror inte du förstått vad jag menar, alla, men så kanske det går när man inte har en hundraprocentig grammatik, och/eller skriver flera frågor på rad för att påvisa att man är uppjagad och ifrågasättande. Då försvann hela poängen. Jag ifrågasätter å det grövsta vad till exempel Isabella gör, vad alla som har makt och inflytande gör, särskilt någon som är så öppet manipulerande mot sina läsare som hon uppgett att hon är. Oavsett om jag är kass på att hoppa hopprep så ifrågasätter jag om någon vara jobb är att hoppa hopprep är lika kass på det och funderar över tänket och anledningen.

    Nån som har information om ämnet jag faktiskt pratat om och begriper vad jag säger fast att det var flera frågor på rad?
    Jag bör ha klargjort det nu, eller? Annars har jag tid att skriva en sån här uppsats till.

    Svara

   Betalar hon en enda krona för den översättningen blir hon blåst. Som utbildad översättare sekundärskäms jag. På samma grund gillar jag din analys!

   Svara

  Stackars influencer som får sitt liv, analyserat av både kreti och pleti, och alla har den bästa åsikten, jag tar en köpp kaffe istället 🙈 trevlig måndag kväll

  Svara

   Tja, det är väl en del av deras jobb antar jag? Själv hade jag utvecklingssamtal idag och det var inte heller så kul men bara bita ihop

   Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.