Sluta genast ge era pengar till influencers!!!!!!

På samma sätt som jag ville skrika högt när Margauxs unga följare frågade om de kunde köpa nya leksaker till Arnold efter att hans barnvagn blivit stulen så känner jag likadant här.
Bianca Ingrosso får ett brev av sina unga fans och i det har de satt fast ett presentkort på 300 kr på Zara som Bianca glatt visar upp på Instastory.

Vad tror ni spontant att det kommer få för konsekvens? 
Jo, att fler av hennes unga följare kommer ta sina sista sparpengar för att köpa presentkort eller faktiska presenter till Bianca, eftersom de också vill göra henne glad och bli omnämnd på hennes story.
Bianca fakturerar enligt egen utsago mellan 150 000 kr – 200 000 kr för ett enda Instagraminlägg.
Fattar ni hur mycket pengar det är?

Istället för att lägga upp det här brevet med tillhörande presentkort på ett sätt som inte kan tolkas som någonting annat än ren uppmuntran, så borde hon istället tagit tillfället i akt att förklara att hon inte vill att de ska lägga sina månadspengar på att köpa henne saker då hon uppskattar dem och deras brev minst lika mycket även utan presenter.

Jag förstår helt enkelt inte hur hon kan tycka att detta är gulligt. 
Brevet – supergulligt!
Presentkortet – inte alls gulligt!

130 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Nääe, vad sorgligt!

  Svara

   Hon borde skicka tillbaks dom. Men tror hon är för omogen för det.

   Svara

  Är man så dum att man ger pengar till en redan rik kändis får man väl skylla sig själv, alternativt lära utav sina misstag.

  Svara

   Skylla sig själv för att man är en generös och givmild person?

   Kall du verkar vara. 😱

   Svara

   Men snälla nån, det är förmodligen barn vi pratar om …

   Svara

    På handstilen ser det ut som en 7-8 åring har skrivit.

    Svara

     Synd att de här barnen inte har några föräldrar som kan rå om dem? Deras föräldrar är ansvariga för att de inte ska skicka sina pengar

     Svara

     Eh, verkligen inte. Snarare 12-13

     Svara

   Barn är ju inte direkt kända för att ha välutvecklade konsekvenstänk. Av en anledning är man inte myndig innan 18.

   Svara

    Dags för barnen att lära sig med andra ord, trött på att det ska daltas och tyckas synd om hela tiden. Man lär och man lever. Era karampoäng stiger btw inte för att ni påpekar att jag skulle vara kall 🙂

    Svara

     Jag tycker inte direkt synd om puckot som givit pengarna men jag tycker att Bianca är en douch som tar emot det. Hon borde sagt att det var jättegulligt och tack men nej tack, spara era pengar och gör något vettigt.

     Svara

      Det håller jag med om.

      Svara

       Jag tycker resonemang när oskyldiga gjort eller råkar ut för något att de får skylla sig själv är kallt. Jag blir faktiskt väldigt illa berörd.

       Men jag gillade resten du skrev här i tråden. 🌸

       Svara

   Men Bianca är vuxen. Som många andra bloggare och youtubers borde hon konsekvent och bestämt posta tillbaka alla pengar hon får från barn.

   Hur gör du själv om en åttaåring ger dig sina 200 kr i månadspeng? Säger haha vilket korkat barn och lägger till de 200 på din lön på 35 000 kr och går och shoppar skor?

   När jag var liten hade jag en fyra år yngre liten granne, han var kanske fyra eller fem år? Han ville alltid ge bort sina finaste saker och sin veckopeng till mig och min lillebror. Mina föräldrar lärde oss givetvis att nej, det kan man inte ta emot. Det borde Bianca också kunna greppa kan man tycka.

   Svara

    Get. Du är så vis i allt du skriver. Är du tjej eller kille? Spelar förresten ingen roll. Ska vi gifta oss?

    Svara

  En tanke är väl att hon kunde lotta ut presentkortet också och berätta att hon inte kommer behålla något som hennes läsare skänker till henne?!

  Svara

   Det tror jag skulle göra den som skickade väldigt ledsen faktiskt. Bättre att skicka tillbaka presentkortet.

   Svara

    Det tror jag är värre. Bättre att låta henne känna att hon gjort något fint och inte fått sin generösa gåva i retur. Det blir en konstig läxa.

    Svara

  Så jävla stört, stackars barn. Jag hade tackat och skickat tillbaka presentkortet.

  Svara

  Man kan inte tro annat än att hon tacka för presenten men skicka tillbaka den?

  Svara

  Hade det varit min unge hade jag inte ens tillåtit att den skickat iväg det.

  Svara

   Rätta mig någon om jag har fel men är man under 16 har väl föräldrar rätt att lämna tillbaka varor osv som man har köpt eftersom pengarna rent juridiskt inte är barnets och hen har därför inte rätt att göra vad hen vill med dem? Skulle föräldrarna till barnet i detta fall (om den är under 16) i så fall kunna kräva tillbaka presentkortet av bianca för att återlämna till butik, eller funkar det inte så?

   Svara

    Borde väl bero på om man jobbat till sig pengarna osv? Jag började jobba när jag var 12, hade mina föräldrar lagt sig i hur jag spenderade dom pengarna hade jag blivit vansinnig 😂

    Svara

     Över 16 är pengar du tjänat själv dina egna. Under 16 är alla dina pengar dina föräldrars.

     Svara

    Tom upp till 18 om jag ej har fel. Förutom pengar som är intjänade av barnet själv. Annars styr föräldrarna rent juridiskt över barnets pengar och kan lämna tillbaka saker Jupp.

    Svara

    Det är så det fungerar i teorin ja. Det är väldigt lätt som förälder att returnera något som barnet signat upp sig på. Typ prenumeration, ett skrivet avtal osv.
    Men ett presentkort för en sådan liten summa funkar inte. Praxis är att man ser på veckopeng/månadspeng och annat som barnet ”tjänat in” och fått som gåva (julklappspengar etc) som barnets egna. Alltså, det barnet köper för sina egna pengar går inte att returnera som förälder.

    Svara

     Är barnet under 16 år gäller väl detta: ”Föräldrarnas samtycke behöver inte vara uttryckligt, utan kan vara ett så kallat tyst, eller underförstått, samtycke. Har föräldrarna försett sitt barn med pengar, och barnet köper något som får anses normalt med tanke på åldern, så utgår man ofta från att det finns ett tyst samtycke.”
     Skulle tro att föräldrar icke godkänt att de pengarna barnet fått ska gå till Bianca.

     Är barnet däremot över 16 år men inte 18 år får denna disponera sin arbetsinkomst som den vill. ”Från 16 års ålder får den som är omyndig själv disponera över sin egen arbetsinkomst. En 16- eller 17-åring kan därför på egen hand köpa varor eller tjänster för pengar han eller hon tjänat själv.”

     Svara

      Ja, och vad ska anses som normalt inköp? En födelsedagspresent till en kompis? En present till en idol? Det är egentligen inte direkt ovanligt att man skickar ett fanbrev tillsammans med en present. Speciellt om man är 12-13.

      Svara

   En tolv – trettonåring postar nog ett presentkort utan att fråga mamma först.

   Svara

    Kanske. Det jag menar är att jag hade velat ha såpass koll på mitt barns pengar. Det kanske är svårt idag, jag vet inte, har inga egna barn. Men mina föräldrar hade koll på mina pengar och jag hade velat ha samma koll på min unges pengar.

    Svara

     Jag tänker att vid någon ålder kan det ju ändå bli rimligt att börja disponera en månadspeng själv. Alltså ett par hundringar. De här är ju ett par tjejer som gått ihop för 300 kr, så det är ju inte så mycket pengar.

     Svara

  Men jag känner youtubare som tigger pengar varje gång de livar. Skriver sitt swishnummer och uppmuntrar sina unga följare att skänka pengar. Och inte lite pengar heller. T.om summan skrivs ut så alla ska se att den och den har gett t.ex. 5000:- Detta måste vara olagligt. Svarta pengar så det skriker om det. När ska galenskapen stoppas? Dessa unga följare som tror dom måste skänka så youtubaren kan köpa ny utrustning annars måste han sluta liva, äum, tror inte det.

  Svara

   Finns det inte åldersgräns på swish? Det borde finnas. 18 år👌🏼

   Svara

    Nope.

    Svara

    Ingen åldersgräns men förmyndare ska godkänna att omyndig ansluts till tjänsten och kan sätta maxsaldo per transaktioner eller tex per vecka.

    Svara

    Man måste vara 13 år för att få ha Swish.. dock kan man nog inte swisha till någon bara ta emot då om jag inte har helt fel…

    Svara

     Det finns ingen åldersgräns för Swish!

     Svara

      Men det måste väl finnas en ålder för att få ha BankID? Eller kan man använda swish ändå?

      Svara

       11 år är åldersgräns för bankid //jobbar på bank

       Svara

        Beror på vilken bank man har! //jobbar oxå på bank

        Svara

         Jag vill också jobba på bank!

         Svara

         13 på min bank för Swish och bankID/jobbar även jag på bank

         Svara

     Det har kanske varit så, eller olika för olika banker? Jag googlade och hittade olika svar på frågan

     Svara

      Det har varit så men från och med slutet på förra året gäller ingen åldersgräns

      Svara

   Det där är ju i och för sig en helt laglig affärsidé. På Twitch är det inbyggt att tittarna donerar pengar till de som streamer. Med pengarna skickas ett meddelande och blir på så sätt ett sätt att direkt kommunicera med streamern. Fullt lagligt och de skattar på pengarna.

   Svara

    De är det ingen många twitchstreamers som gör 😂

    Svara

     Din kommentar är något svår att förstå…. Vad försöker du säga om Twitch?

     Svara

     Om du menar att inte många Twitch streamers betalar skatt så har du fel. Pengarna betalas ut av Twitch och rapporteras in till Skatteverket som inkomst och du är egen företagare ansvarig för att betala in korrekt skatt och avgifter. Du kan förstå avstå men du kan kallt räkna med att Skatteverket kommer att upptäcka och upptaxera dig rejält.

     Svara

      Hahah mm.. fast donationerna går via paypal. Jag känner ju ett ex antal av de större streamers och vet att de inte skattar ett skit på donationerna. Absolut på subsen och bits men inte donationer

      Svara

    Lagligt kanske… men ska fortfarande beskattas!

    Svara

   Genom sig själv känner man andra 😂

   Svara

  Mycket vill ha mer – tillslut blev tom Bianca girig 🙂

  Svara

  Oj vad hon sjönk i mina ögon. Jag hoppas hon styr upp detta.

  Svara

  Jag vill också ha presentkort!

  Svara

   Du glömde din postadess!

   Svara

  Ett annat ämne – men vad tycker ni om tjejgruppen Honey & the bees på Facebook? Förstår faktiskt inte hur gruppens startare blivit så hyllad i media när det flera gånger läckt väldigt tveksamma uttalanden från hennes sida

  Svara

   Aldrig hört talas om gruppen. Vad hyllas hon för?

   Svara

    Kort och gott att gruppen står upp för tjejer och att gruppen är någon sorts girl power-grupp. Är väääldigt mycket drama, bråk och påhopp i gruppen dock 🤔

    Svara

     Fast de står knappast upp för tjejer.
     De (admin & mod) hånar och ifrågasätter brottsoffer.

     Svara

   Har jag med undrat…

   Svara

   Ken du länka till de tveksamma uttalandet hon gjort? Intresserad! 🙂

   Svara

    Ägaren är homofob och låter sina moderatorer ifrågasätta brottsoffer etc etc etc detta bara är ett urval.
    Tror t.om Camilla skrivit ett inlägg om detta när deras adminchattar läckte ut och det blev ett jävla liv och de började kicka folk som ifrågasatte deras beteende mot brottsoffer.

    Svara

   Hon hyllar i princip endast sig själv, och blir hyllad av folk som inte känner till hennes sjuka uttalanden.

   Min åsikt: Hon har sålt sig själv, sin familj och hela sitt liv, för vad? För 15 minuter av fame. Jag tycker det är extremt löjligt hur hon håller på. Jag tycker även det är roligt att tro att man är kändis för att man äger en Facebookgrupp med ett gäng vilsna och dramatiska tjejer. För inte att tala om hennes ”samarbeten” med någon plastikkirurgisk klinik utomlands, batningspulver och liknande.

   Svara

    Helt sjukt, la upp ett inlägg om att jag sökte frivilliga för nagelförlängning (gelenaglar) under min utbildning, tänkte de som kanske inte hade råd och ändå ville ha även om det var nybörjare. Då krävde hon 1500kr från mig för ett inlägg samt att jag hade erhållit f-skatt från skatteverket (vilket iofs är jätte bra), men när jag bad om en faktura så jag kan använda det som en kostnad som jag kan redovisa så svarade hon att hon inte kan utfärda fakturor och all betalning skedde kontant? Så jävla fult att kräva att det är ett registrerat bolag men själv ta betalt svart och inte betala skatt…🙄

    Svara

  Jag har skrivit några nya kommentarer om Carola i min blogg. Tyckte jag var klurig som la dem med olika klockslag under flera olika inlägg – ingen kommer ANA att det är jag själv som skrivit dem, hihihi! Nu får jag säkert massor av besökare till min Instagram. Kram!

  Svara

   Tack Mo… Beatrice! ❤

   Svara

  Jag håller verkligen med om principen. Däremot minns jag hur jag själv var 8-10 år och skrev brev med bifogade presenter till mina idoler (Backstreet Boys, eller snarare deras svenska skivbolag, i mitt fall). Ingenting har väl egentligen ändrats, mer än att idolerna är utbytta. På ett sätt är det ju jättefint att kids idag kan få en återkoppling från sin största idol. Mitt brev brändes antagligen innan det ens öppnats. Men självklart behöver varken BSB eller Bianca tillskott i kassan så det är väl på gott och ont att återkopplingen sker via sociala medier med risk då för att fler kommer skicka presenter för att kunna få en shoutout.

  Svara

  På min tid skickade man ett fult ihoppysslat armband till sina idoler, om man nu lyckades hitta en adress.

  Svara

   Jag köpte en lavalampa för 400 kronor och skickade till Tulsa, Oklahoma. Present till Taylor Hanson i The Hanson Brothers. Han hade nämnt i nån intervju att han gillade lavalampor. Så jäkla mycket pengar för en fattig fjortis (min mamma
   levde dessutom på soc men what the hell) på 90-talet 😂

   Svara

  Jag har aldrig följt Jocke och Jonna, men i samband med att hon blev gravid och det skrevs om dem det här, så kollade jag några av deras vloggar. De har ju haft problem med sitt nya hus (dolda fel och dylikt) och många av deras fans ville starta insamlingar. Då var Jocke och Jonna supertydliga med att de inte ville ha några som helst pengar och hänvisade till barncancerfonden istället, det tyckte jag var riktigt bra!

  Svara

   Och istället gick en hel liten myrarmé av barn loss med tjat på arga snickaren tills han gick med på att hjälpa Jocke och Jonna! Gulligt ju 🙂 bättre än att de skickar veckopengen.

   Svara

  Bianca tjänar typ en mille i veckan 😂Hur tänker folk?!

  Svara

   Jag gissar att ”folk”, som i barn, tänker att de ger det de allra helst i världen skulle vilka få själva.
   Som någon sagt förut, barn har ett väldigt värdelöst konsekvenstänk. Få i den åldern kan göra kopplingen – stor influencer – tjänar multum – kan köpa vad som helst själv – behöver inte ett presentkort värt mindre än vad influencern lägger på typ tops i veckan.

   Svara

    Och just därför borde Bianca ha vett att skicka tillbaka presentkortet och alla andra dyra presenter/pengar hon får. Det är sjukt att små barn ska sponsra stenrika bloggare.

    Svara

  Personligen tror jag att detta bara var ogenomtänkt från Biancas sida. Verkar vara en fin tjej så tror hon reder ut det nu 🙂

  Svara

   Håller med. Folk drar i med väldigt höga växlar här ibland. Bianca är väl känd för att vara lite plump, spontan, inte tänka innan hon pratar samt inte vara den skarpaste kniven i lådan. Tror faktiskt bara hon blev genuint glad över hur gulliga fansen var, men nu när hon fått det påpekat att det inte är bra att ta emot sådant från någon/barn så rättar hon sig förhoppningsvis. Barnen var inte dumma heller, de ville bara göra något fint för sin idol =) Men finare om Bianca hyllar gulliga brev snarare än presenter såklart.

   Svara

  I denna fråga tycker jag faktiskt att jocke och Jonna var rätt vettiga! (Enda gången).
  Då deras följare erbjöd att skänka pengar som hjälp till all renovering de behövt göra i sitt hus så sa dom istället ”vill ni hjälpa oss så kolla på några gamla klipp på youtube istället. Då hjälper ni oss men de kostar er ingenting”.

  Svara

  Bianca verkar vara en fin tjej på många sätt men samtidigt blir jag lite skrämd att unga tjejer har henne som förebild med tanke på att hon kan uttrycka sig om vissa saker hon inte har någon kunskap som om det vore fakta och uppmuntrar 14-åriga tjejer att skicka nakenbilder till sina pojkvänner.

  Svara

   Vem ska man då se upp till, ingen kan allt!! Sluta leta fel!!!

   Svara

   ”uppmuntrar 14-åriga tjejer att skicka nakenbilder till sina pojkvänner”
   När/hur hände detta?

   Svara

    I hennes podd. I första avsnittet tror jag, ev andra. Inte specifikt att 14-åringar ska göra det men hon tyckte det var en bra grej att göra för att hålla igång förhållandet typ.

    Svara

     Hon pratade om det i förra avsnittet också. Alice hade skickat bilder till ngn kille tror jag och de normaliserade det som “något alla gör i den åldern”.

     Svara

  Kanske vore det på plats att föräldrarna tog ett litet ekonomiskt snack med sina små? Om inte annat så kanske kära mor/far ska vara lite obs på vad och vem barnet följer på nätet.
  Att tigga/ta emot pengar har blivit en mer eller mindre accepterad form bland många och så länge det ger resultat så kommer det att fortsätta.

  Svara

  Jag hoppas att Bianca postar tillbaka något extra fint i gengäld.

  Svara

   Ja, 300 kr exempelvis?

   Svara

  Fast att tacka nej till en gåva, att säga ”Nej jag kan inte ta emot det här” kan vara sårande mot givaren. Om givaren ansträngt sig för att ge bort något som hen vet mottagaren kommer tycka om och sen vill de inte ta emot den…hur tror ni det känns för en ung person som vill visa sin uppskattning?

  Och bara för att någon har mer pengar än mig, ska jag inte få ge en present då om jag vill? Ska jag sluta ge presenter till min stenrika vän då bara för att hon har mer pengar än mig?

  Jag tycker det är respektlöst mot givaren att vägra ta emot en gåva.

  Sen kan jag väl tycka att Bianca kan säga att ingen mer behöver skicka nåt, att de ska spara sina pengar till annat. Men att skicka tillbaka presentkortet tycker jag inte hon ska göra för att inte riskera att såra en person som ville göra något fint för någon hen beundrar.

  Svara

   Det nyttjar och uppfostrar barnet att få lära sig den ”läxan”. Eller ha den upplevelsen. Även om den tycker det är lite trist i stunden.

   Svara

  Jag får ont i hjärtat!

  Svara

  Om Bianca inte vill skicka tillbaka presentkortet kan hon väll iaf ge det till ngn som behöver det mer? Kanske något kvinnohus eller likande

  Svara

  Hur många har inte Swishat pengar till influencer, LD kunde köpa sig en praktblomma och en ny dator, om jag inte minns fel, missunnar ingen något, men kanske inte så ok, när det kommer till barn som skänker, känns ruttet, att det tas emot 😏

  Svara

  En mogen, ödmjuk människa med den sortens lön och privatekonomi hade gått och köpt ett presentkort för 1000kr och sänt tillbaka med en liten notis om en varm kram. Men sen är ju hon tyvärr influencer, så det blir nog inget med det.

  Svara

  Någon som orkat Läsa igenom bellas inlägg om framtiden. Vilket jävla osammanhängande svammel Hahaha

  Svara

  Nej jag låter henne vara ifred

  Svara

  Nu kanske Bianca har skänkt presentkortet till bättre behövande/ gett tillbaka det/ skickat något fint tillbaka. Det enda vi har är ju bilden där hon tyckte hennes följare var söt som skickat presentkort, tycker vi ska sluta vara så hårda mot Bianca. Jag tror inte det är något ont i henne, men att hon inte är fullt ut ”lärd” hur hon ska hantera så stort följe som hon har :).

  Svara

  Många unga ser Bianca som en tonåring för att hon beter sig så ofta. Därav alla barnfans som ser upp till henne. Men pengar har hon gott om pga WV.

  Svara

  Det är fan ett under att presentkortet kom fram med tanke på postnrds behandling av brev mm

  Svara

  Fast om hon hade fått blommor hade ingen reagerat. Denna gåva har en synlig prislapp bara och det är väl lite det som skaver.

  Svara

  Jag förstår inte vad grejen är. Detta är väl inget nytt? Jag skickade presenter och pengar till alla idoler jag kunde när jag var liten. Till och med Skurt, och fick alltid tackbrev tillbaka.

  Svara

  Jag vill också bli känd influenser och plocka ut så mycket pengar och få presenter! Men jag har ingen dator.. har ut 5300 i månaden, en hyra på 4000 + telefonräkning , a-kassaavgift och hemförsäkring .. men tror ni de kan vara värt att köpa en dator istället för att betala hyran så jag också kan bli inluenser ? Kan influencera om hur man lever på nästan 0 kr i månaden? Kokar ärtsoppa på bästa sätt (superbillig mat) samt hur nudlar kokas bäst?

  Svara

  Om nån har lust så kan ni skicka pengar till Mona eftersom hon nu meddelar att hon kommer att jobba? med välgörenhet. Hon har tydligen alltid velat jobba med hemlösa. Alla som kommenterat är så fulla av beundran att det blir sirapssött. Ytterligare ett sätt att synas skulle jag tro men jag har kanske fel;)

  Svara

  Jag är condilla vincent från USA, jag hör hur folk pratar om Den kraftfulla stavningskastaren kallas DR TAKUTA när det gäller hur han tar tillbaka ex-älskare, vinnande lotteri, blir gravid och gifter sig med sin drömälskare och jag kontaktar honom också för att hjälpa jag spelar en stavning i fråga om min ex älskare som jag älskar så mycket som lämnade mig för 2 år sedan, men idag är min ex tillbaka till mig och vi är lyckligtvis gift med 3kids och jag är så mycket glad för den hjälp jag hittade i dig DR TAKUTA. Jag och min familj är väldigt lyckliga och vi lever stora nu, jag är tacksam och uppskattar ditt goda arbete med stavgjutning. Tack och kan du leva länge för att hjälpa människor i problem. Hans email är TAKUTAEGBEDIE@gmail.com, och du kommer att vara glad att du gjorde det.

  Svara

  Min ex-pojkvän lämnade mig och min dotter sedan 6 veckor sedan efter, jag försökte nästan allt för att återställa mitt förhållande och jag blev besviken. Ingen jobbade, en vecka senare såg jag Dr. Isikolo hemsida och efter att jag kontaktade Dr. Isikolo för hjälp förändras allt automatiskt, min sorg blev glädje, leendet var över hela mitt ansikte, allt hände mycket snabbt och resultatet var effektivt. Dr Isikolo är den enda stavningskastaren som jag hade framgång med, min pojkvän ringde mig och sa att hon ville att vi skulle komma tillbaka och vill också gifta mig med mig. Hon kom tillbaka till mig och bad mig att acceptera ryggen och det hände på grund av hjälp av Dr Isikolo. Jag är så glad att jag har min flickvän tillbaka. Kontakta Dr. Isikolo nu för en brådskande och snabb kärleksspell för att vinna ditt förhållande tillbaka. isikolosolutionhome@gmail.com whatsapp +2348133261196

  Svara

  HUR JAG FÅR MIN FÖRE DETTA POJKVÄN TILLBAKA HEM AV DR ISIKOLO KONTAKTA Webbplats: drisikolosolutionhome.webnode.com. Jag var så traumatiserad att stanna ensam utan att ha någon kropp för att stanna hos mig och vara med mig men jag var så lycklig en viss dag för att träffa den här kraftfulla stavningskretsen Dr. Isikolo efter att ha berättat för honom om hans situation gjorde han allt mänskligt möjligt att se att min älskare kommer tillbaka till mig, efter att ha kastat stavningen min ex pojkvän kom tillbaka till mig mindre än 24 timmar kom min ex pojkvän tillbaka och bad mig att han aldrig kommer att lämna mig igen, 3 månader senare blev vi förlovade och gift om du har samma situation kontakta bara Dr Isikolo på hans email: isikolosolutionhome@gmail.com Whatsapp +2348133261196

  Svara

  Tack för ditt mirakel Doctor Isikolo Denna artikel är tillägnad Dr. Isikolo. Jag har varit gift med min fru i 6 år och nyligen bröt hon upp med mig och det skadade mig djupt när hon berättade för mig att lämna henne ensam och att hon inte älskar mig längre när jag alltid var trogen och ärlig mot henne. Jag försökte alla sätt att få henne tillbaka att köpa henne vad hon vill som jag alltid gjorde och hon lämnade mig fortfarande hjärtat trasigt och hon har till och med en ny pojkvän som förstörde mig ännu mer tills min vän från gymnasiet ledde mig till denna äkta stavning Dr. Isikolo. Den här mannen förändrade mitt liv helt. Jag följde allt han sa att jag skulle göra och min fru kom tillbaka och bad om mig. Jag blev bedövad allt hände precis som han berättade för mig. Jag hade tro på allt han berättade för mig och allt var sant. Han var också där varje ögonblick tills jag fick min lycka tillbaka och han ger också stava som botar impotens, bareness, sjukdomar som HIV / AID, Herpes, Cancer E.T.C. Du kan kontakta honom via e-post på isikolosolutionhome@gmail.com whatsapp eller viber +2348133261196.

  Svara

  Jag älskar min man så mycket vi var nöjda med två barn, en pojke och en tjej. 3 månader sedan började jag märka några konstiga förändringar från honom. några veckor senare fick jag reda på att min man ser någon annan. Han började komma hem sent från jobbet, han bryr sig knappast om mig eller barnen. Ibland går min man ut och kommer inte ens tillbaka hem några dagar. Jag gjorde allt jag kunde för att lösa detta problem men ingenting fungerade. Jag blev mycket orolig och behövde hjälp. Jag läste om Dr Goko-berättelser på en webbplats som föreslog att Dr Goko kan hjälpa till att lösa äktenskapsproblem, återställa brutna relationer och så vidare. Så kontaktade jag honom och jag sa till honom mina problem. Han fixade mitt äktenskap och han ger en lösning på mitt problem, nu är min man och jag tillbaka igen. allt fungerar bra i mitt äktenskap och jag är så glad att Dr Goko tar tillbaka min man till mig med framgång. om det finns något problem i ditt hem, hälsa, äktenskap / relation och mer skicka email till Dr.gokosspiritualcaster@gmail.com kan du ge honom en whatsapp chatt på +2348056398964

  Svara

  Jag har gått igenom helvete och smärta, letar efter en bra och
  äkta stavningskastare som kan hjälpa mig att få min man tillbaka
  har blivit scammed så många gånger, av några som hävdade
  att vara riktig stavhjul. tills jag hittade den riktiga och stora stavningen
  caster på Kahuna LOVE SPELL som hjälpt mig, och
  löst alla mina problem med min pojkvän som lämnade
  jag sedan åtta månader sedan .och efter det tog jag också min
  vän tillsammans, som också hade samma problem
  om hennes man, som lämnade henne sedan fem månader
  sedan, och problemet löstes också av detsamma
  Kahuna. Kan du inte se! den riktiga och stora stavningen
  caster är här, allt du behöver göra nu är att kontakta detta
  samma adress när du är i något problem
  relaterade till stavgjutning. Det tog mig en mycket lång period av
  tid innan jag kunde få den här riktiga och stora stavningskanalen. Så
  just nu kahunahelp@yahoo.com ring eller meddela honom på sin direktlinje +2348147400259 om du behöver hjälp är här och det bästa
  för att du ska lösa dina problem ……

  Svara

  Hej, jag är Sandra från Storbritannien, jag vill tacka
  Kahuna
  för vad han har gjort för mig i mitt liv, After
  min älskare
  lämnade mig i över 3 år utan att märka jag
  var så
  frustrerad och förvirrad jag visste aldrig vad
  att göra tills
  jag kom i kontakt med min bästa vän i
  Kanada med namn
  Whitney, Efter att hon berättade för mig de stora gärningarna
  drjames hur folk pratar bra om
  Han på radio
  stationer och internet så hon gav mig
  kontakta i
  kontakta drjames jag som jag gjorde. jag ringde
  drjames
  och berättade för honom hur min älskare lämnade mig för över
  3år, han
  berättade för mig att bara vara glad att jag kommer att få honom
  tillbaka till
  mina armar, det var bara en fråga om tid, jag var
  gilla är
  det här betyder att jag hade öde i drjames
  att han
  skulle ta tillbaka min älskare, fantastiskt till mina
  överraskning
  efter 72 timmar fick jag ett samtal från en man som
  har lämnat mig
  i över 3 år ber mig om
  förlåtelse, vilken jag
  gjorde, och nu är vi tillsammans och han älskar
  mig mer
  än vad som helst på jorden och kan inte göra
  med att se
  Han en dag är så glad och tar med det här
  bra
  nyheter till det stora folket i Storbritannien och USA, That
  det finns en
  man som kan ge tillbaka lycka till deras
  livets am
  glad idag med den jag älskar. snälla du
  Kan
  kontakta honom för hjälp på hans privata mail:
  kahunahelp@yahoo.com ring eller meddela honom på sin direktlinje +2348147400259 om du behöver hjälp

  Svara

  Jag läser några vittnesmål om en kärleksspellare som heter DR IMOSE om hur han har hjälpt massor av människor att ta tillbaka sina ex-älskare inom 24 timmar. Med vänliga hälsningar tänkte jag bara om det var riktigt och om den här mannen verkligen kunde hjälpa till med att ta tillbaka min älskare som jag älskar så mycket. Jag bestämde mig för att kontakta honom för att jag älskar min pojkvän väldigt mycket och vi har varit ifrån varandra i ett par månader jag saknade honom verkligen så mycket, jag har försökt alla andra sätt att få honom tillbaka men jag kunde inte. Jag kontaktade DR IMOSE och han berättade att min ex kommer tillbaka till mig de närmaste 48 timmarna, DR IMOSE släppte honom för att veta hur mycket jag älskade och ville ha honom. Och öppnade ögonen för att visa hur mycket vi har delat ihop. Min ex är nu tillbaka till mig igen. När jag skriver detta vittnesbörd just nu är jag den lyckligaste tjejen på jorden, och jag och min pojkvän lever ett lyckligt liv och vår kärlek är nu starkare än hur det var innan vår uppbrott. Allt tack går till DR IMOSE för det alltför stora arbetet han har gjort för mig genom att hjälpa mig att komma tillbaka med min ex pojkvän. Jag skulle vilja släppa DR IMOSE-mailadressen och hoppas du ser detta vittnesbörd och kontaktar honom om du har en älskare som du verkligen vill ha tillbaka så illa, hans Email: imosesolutiontemple@gmail.com. ring eller Whatsapp honom på +1-(619)-830-4690

  Svara

  Kontakta Dr Sambo nu för Lottery Spell vinnande nummer E-post: divinespellhome@gmail.com
  Dr Sambo Whats, App. honom nu +1(267)527-9481

  Jag heter Adrienne Bernardo Jag bor i: New Jersey, jag är 55 år gammal, jag vill att du ska veta hur Dr Sambo hjälpte mig, han är generös med lotteri vinnande nummer, tidigt i år 2018 kontaktade jag honom för ett kanadensiskt lotteri nummer , han gav mig och jag vann $ 750,000,000 SEVEN DUNDIG OCH FIFTIG MILLION DOLLAR Jag kan fortfarande inte tro att människor kan få denna typ av befogenheter i dessa moderna dagar. Dr Sambo är bäst, han lägger ett leende på mitt ansikte och min familj är rik nu. Alla måste vara rika, kontakta Dr Sambo för lyckliga vinnande nummer och vara rik hela ditt liv. Kontakta honom nu, det spelar ingen roll var du är, det spelar ingen roll om din status i livet, bara kontakta honom och han kommer att hjälpa dig okej … E-post: divinespellhome@gmail.com
  Dr Sambo Whats, App. honom nu +1(267)527-9481

  Svara

  Ända sedan min man fick mig skild under de senaste 2 åren hade jag inte varit jag själv. Jag granskade något inlägg av hur jag kunde få tillbaka min man då, jag såg ett vittnesbörd delat av Sabrina Tampolja från Schweiz om en stavningskastare som heter Dr Isikolo. Jag kontaktade Marina Chaos för att bekräfta hur Dr Isikolo hjälpte henne och hon klargjorde allt för mig om hur han hjälpte henne och det gav mig modet att komma i kontakt med Dr Isikolo för hjälp. Dr Isikolo försäkrade mig om att mina dagar av sorg kommer att vara över 12 till 16 timmar efter att han har avslutat sitt arbete. Jag följde hans instruktioner som han gav mig för att jag hade tro, tro, hopp och lita på honom. Sannerligen säger jag till dig idag att jag och min man är tillsammans igen och jag kan med stolthet säga och vittna om världen av vad Dr Isikolo gjorde för mig. Kontakta honom idag via E-post: E-post: isikolosolutionhome@gmail.com. ring eller Whatsapp honom på +2348133261196

  Svara

  Jag heter Helena och min ex-pojkvän dumpade mig för 8 månader sedan, efter att jag fångat honom att ha en affär med någon annan och jag stör mig med förolämpning på honom. Jag vill ha honom tillbaka i mitt liv men han vägrar att ha någon kontakt med mig. Jag var så förvirrad och vet inte vad jag ska göra, så jag besökte INTERNETEN för hjälp och jag såg ett vittnesbörd om hur en stavningskrock hjälper dem att få deras ex-tillbaka så jag kontaktar stavningskastern och förklarar mina problem för honom. …. han kastade en stavning för mig och försäkra mig om 3 dagar att min ex kommer att återvända till mig och till min största överraskning den tredje dagen kom min älskare knackar på min dörr och ber om förlåtelse. Jag är så glad att min kärlek är tillbaka igen och inte bara det, vi håller på att gifta oss. Återigen tack, Dr Isikolo. du är verkligen begåvad och begåvad kontakta sin hemsida: drisikolosolutionhome.webnode.com eller hans email: isikolosolutionhome@gmail.com. ring eller Whatsapp honom på +2348133261196

  Svara

  Jag vill säga en mycket stor tack till DR Isikolo för att hjälpa mig att ta tillbaka prinsen i mitt liv tillbaka. Jag blev så förvånad den 1 januari 2015, min pojkvän som jag var förlovad till och vi skulle vara gift i mars berättade att han inte längre var intresserad av relationen. jag kände mig förbannad för mitt långsiktiga förhållande att bara hamna så. Min partner skar bort alla kontakter med mig. jag visste aldrig att en kompis hade intresse för min man och hon gick så långt i kontakt med en stavningskrock för hjälp att få honom från mig. När jag såg ett vittnesbörd om DR Isikolo, översteprästen för alla de registrerade stavningskasterna över hela världen, berättade han för mig allt och hur den andra damen kontaktade en annan stavningskastare. Han berättade att jag inte skulle oroa mig om att i 48 timmar kommer min situation att sorteras. jag hade bara tro, lita på och tro på honom att han verkligen kommer att göra det för mig. Lol och se 48 timmar senare ringde Williams för att säga att han var ledsen och att det var djävulens arbete. nu är jag glad. snälla jag vill berätta för hela världen att DR Isikolo är den bästa stavningskastaren och du kan maila honom på isikolosolutionhome@gmail.com. ring eller Whatsapp honom på +2348133261196

  Svara

  Jag visste aldrig att stavar är riktiga, jag trodde att de var alla skam och falska tills jag träffades med excel! jag heter crystal reagan jag vill vittna om handlingarna av en stavningsman som hjälper till med att föra min ex pojkvän tillbaka till mig med sin kärleksspell, vi bröt upp för månader sedan och jag hade gett upp visste jag att han aldrig kommer att komma tillbaka för att han är fick flirtens frihet som han vill men allt som slutar när jag träffade detta excel här i Lund gjorde han denna kärlek stavning och rolig kom min pojkvän tillbaka och slutar misshandla så allt tack vare Excel. Jag kommer att släppa sin kontakt för att han är riktig! E-post excellovespell@hotmail.com ring honom +1 (859) 429 1007

  Svara

  Jag läste några vittnesmål om en kärlekspell av Dr Isikolo om hur han har hjälpt många människor att ta tillbaka sina ex-älskare inom 48 timmar. Med vänliga hälsningar tänkte jag bara om det var verkligt och om den här mannen verkligen skulle kunna hjälpa till med att ta tillbaka min älskare som Jag älskar så mycket. Jag bestämde mig för att kontakta honom eftersom jag älskar min pojkvän väldigt mycket och vi har varit ifrån varandra i ett par månader jag saknade honom så mycket, jag har försökt alla andra sätt att få honom tillbaka men kunde inte. Jag kontaktade Isikolo och han berättade för mig att min förekomst kommer tillbaka till mig de närmaste 48 timmarna, släppte Isikolo honom för att veta hur mycket jag älskade och ville ha honom. Och öppnade ögonen för att visa hur mycket vi har delat ihop. Min ex är nu tillbaka till mig igen. Eftersom jag skriver detta vittnesbörd just nu är jag den lyckligaste tjejen på jorden och jag och min pojkvän lever ett lyckligt liv och vår kärlek är nu starkare än hur det var innan vår bryta upp. Allt tack till Dr Isikolot för det alltför stora arbetet han har gjort för mig genom att hjälpa mig att komma tillbaka med min ex pojkvän. Jag skulle vilja släppa Dr Isikolo e-postadress och hoppas du ser detta vittnesbörd och kontaktar honom om du har en älskare som du verkligen vill ha tillbaka så illa, hans mail: isikolosolutionhome@gmail.com Du kan också Whatsapp honom på +2348133261196

  Svara

  Fantastiskt kärleksspell för att komma tillbaka med din partner och åtgärda ditt brutna förhållande

  Glad helg från mig Mirela Vjeko. Min man bröt upp med mig för 3 månader sedan och tvingade mig att skriava under skilsmässapapper, och jag var helt hjärtbruten. Och jag kunde inte komma tillbaka i någon form emotionellt. Jag tackar gud för den här häpnadsväckande och strålande stavningskastern som kom till min räddning. Wow! Denna stavningskastare har hjälpt mig så mycket. Dr Isikolo garanterade mig en brådskande 48 timmars stavgjutning, som jag accepterade den. Chockerande! den här månaden den 8 maj 2018 ringde min man tillbaka med mycket ursäkter efter 48 timmar, vilket han försäkrade mig, och han gjorde allt för att dra tillbaka skilsmässapapirerna som tidigare var igång med kraften i denna mirakel-arbetsförstörare. Vissa människor vittnade om att han tog tillbaka sin Ex-älskare, vissa vittnade om att han återställer livmodern, botar cancer och annan sjukdom, tack så mycket så mycket för Herren för dina kraftfulla trollformler. uttryck är inte tillräckliga för att säga tack. E-post Dr Isikolo Nu för brådskande kärlek Stav isikolosolutionhome@gmail.com Du kan också Whatsapp honom på +2348133261196.

  Svara

  Hej alla jag heter Joan från Polen, jag har aldrig någonsin trott stavning tills jag träffade en spellman som heter Dr.Excel som hjälpte mig att ställa en stavning som tog tillbaka min ex-man till mig inom 48 timmar. Dr.Excel stavar fungerar bortom mina fantasier och idag är jag lyckligt gift och han är nu helt engagerad i mig! Vad mer kan jag säga än att säga tack Dr.Excel för att vara där för mig. Kontakta Dr.Excel idag och ditt förhållande kommer aldrig att förbli detsamma. DU KAN KONTAKTA Dr.Excel VIA EMAIL: Excellovespell@gmail.com CALL eller whatspp HEM ON +2348107527833 besök hans hemsida http://excellovespell.website2.me/

  Svara

  BÄSTA SÄKERHET SOM ÄR VIN LOTTERI MED EN MAGISK RIKT FRÅN DR.ISIKOLO

  Jag ville alltid vara oförmögen att leva lönecheck eller ha skulder. Jag arbetade med att redogöra för ungefär 20 år och kunde knappt få slut. Det verkade som varje gång jag kom in i företaget och fick lönehöjning ökade mina levnadsutgifter avsevärt och jag kunde aldrig ta mig längre. Jag ser fram emot många vittnesmål om vittnesbörd om Dr. Isikolo, en Voodoo Lottery Magic Networker, som hjälper dig att kasta en LOTTERY-spell och ge dig rätt nummer
  Lotteri, jag trodde inte det först, men när livet blev värre bestämde jag mig för att prova. Nu har mitt försök gjort mig miljonär. Se, jag har vunnit (en miljon euro) Ogala En begåvad man med stor makt, det är min hemlighet, men jag valde att göra världen känd som den skulle kunna hjälpa någon att spela någon form av lotteri. Jag vann 1.000.000,00 Euro !! Jag kunde inte tro det! Det var inte tillräckligt med pengar att gå i pension omedelbart, men jag investerade det bra och det fick mig att arbeta deltid och det kommer att hjälpa mig att gå i pension mycket tidigare. Jag är doktor Isikolo för alltid tacksam. Du kan nå honom via det här e-postmeddelandet. Isikolosolutionhome@gmail.com Du kan också whatsapp det under numret +2348133261196

  Svara

  Jag ger ett vittnesbörd om Dr.Isikolo. jag vann 100 000 euro i min lek lotteri, jag tog ett råd från någon person som pratade om denna stora stavningskrock heter Dr Isikolo personen lade ett vittnesbörd på en blogg som säger hur Dr Odion hjälpte honom att vinna lotteriet genom att skicka honom det vinnande numret jag var nyfiken och jag trodde att det var allt skämt inte förrän jag kontaktade denna stavningskrock för att själv veta hur det här arbetet medför att jag har spenderat mycket att köpa biljetter och jag vinner aldrig. Jag kontaktade honom och han berättade för mig det nödvändiga som måste göras och jag gjorde det och han berättade för mig att vänta på 3days och verkligen gav han mig vinnande nummer för att spela lotteriet som jag gjorde, kan du tro att mitt namn var först bland vinnare. Han berättade för mig (min son, allt jag behöver dig att göra för mig är att du delar dessa vittnesmål mot andra så att de också kan vinna lotteriet eftersom jag inte har mycket tid att stava på internet) det är därför jag är dela detta vittnesbörd med dig att om du vill vinna lotteri så är det här sättet att tips på nätet kan hjälpa dig, du kan kontakta honom via det här e-postmeddelandet isikolosolutionhome@gmail.com Du kan också Whatsapp honom på +2348133261196 är det enda svaret på det du problem med att vinna lotteriet

  Svara

  Jag vill berätta om en stavningskastare som hjälper mig att återställa mitt brutna äktenskap efter att min man skilde mig nästan för en annan kvinna, är glad idag att vi är tillsammans igen tack vare Dr.Excel, den stora kärleksspellaren. Du kan kontakta honom om du har relationsproblem på hans e-postadress Excellovespell@gmail.com eller mobilnummer +1 (859) 429 1007 kontakta honom direkt på hans hemsida http://excellovespell.website2.me/

  Svara

  Många har skrivit artiklar om hur de hjälpte sig av en stavningskastare, men jag är mycket tacksam för den här stora stavningskramen som förde min ex make till mig. Detta vittnesbörd är en sann historia och jag heter Elena Toni. När jag kom i kontakt med denna man var också genom ett vittnesbörd om honom och jag har också stött på många vittnesmål om hur han har hjälpt andra med sitt liv. Att komma tillbaka med en ex är en av de mest inre känslorna som många människor skulle vilja uppleva, särskilt eftersom de minnen med vår ex alltid skymmer vårt sinne när någon annan gör några av de saker som vi tidigare brukade göra. Jag var ensamstående förälder i nästan 6 år och även om min ex make var långt ifrån mina barn önskar jag än en dag att han kommer tillbaka till mig. Den här läkare som jag kände igen som doktor Odunga hjälpte mig med mina önskningar och jag är glad att säga att jag är tillbaka med min före detta man och jag är väldigt glad att dela vittnesbörd med alla så att de också kan träffa den här stora läkaren och lösa deras problem. Jag vet inte vad andra kan känna för att få sin ex tillbaka i sitt liv, men jag vet alltid att det finns en välsignelse i förklädnad med bara en enda återkoppling med ex. Om du vill lyckas komma tillbaka med din ex, kontakta den här stora stavningskanalen på isikolosolutionhome@gmail.com. Du kan också Whatsapp honom på +2348133261196 och dela ett fantastiskt vittnesbörd för precis som jag

  Svara

  Bra saker är inte lätt att komma med. Hej, alla, jag är här för att dela mitt vittnesbörd runt om i världen med hänsyn till den hjälp som Dr Isikolo gjorde för mig. Jag blev förödad och förvirrad när jag skildes av min man för 2 år sedan eftersom han ville gå tillbaka till sin älskarinna. Jag sökte efter hjälp från dem som jag visste men allting var till nytta, inte förrän jag blev riktad till Dr Isikolo, stavningsgruppen. Jag kontaktade Isikolo och berättade för honom allt som jag har gått igenom och han gav mig fullständig försäkran om att han hjälper mig. Jag gjorde allt han berättade för mig och jag litar på honom och hoppas på honom. Kan du tro att min man kom tillbaka till mig och pratade inom 48 timmar precis som Dr Isikolo berättade för mig efter att jag kontaktade honom och nu är min man hemma och vi lever tillsammans igen. Jag kommer att rekommendera alla som behöver hjälp med att nå honom nu, för han är också specialiserad på pengar, stavspel, graviditetsförlopp, sjukdomstestar E.T.C. Email: isikolosolutionhome@gmail.com Du kan också Whatsapp honom på +2348133261196.

  Svara

  Detta är den mest underbara sak jag någonsin har upplevt, och jag behöver dela detta stora vittnesbörd, jag vill bara säga tack till Dr Isikolo för att ta mig tid för att hjälpa mig att kasta den stava som tog tillbaka min före detta man, jag heter Ana Mateovic , Jag vill dela mitt vittnesbörd och min lycka med er alla på denna sida, förra året lämnade min man mig till en annan kvinna på hans arbetsplats och han övergav mig och mina två barn, allt var så svårt för mig och barn eftersom jag älskar honom så mycket, så jag såg DR Isikologos vittnesbörd om hur han har hjälpt damer att komma dit mannen tillbaka så jag kontaktade honom och han hjälper mig att kasta en avkastning för min man och nästa dag min mannen lämnade den andra kvinnan och han kom tillbaka till mig och bad om förlåtelse med så mycket kärlek och omsorg. Jag kommer aldrig att glömma den hjälp som DR Isikolo gav mig och mina barn. om du är här behöver du hjälp för att få dig älskare tillbaka kan du kontakta honom via det här mejlet ärikolosolutionhome@gmail.com Du kan också Whatsapp honom på +2348133261196, jag är ett levande vittnesbörd om hans makt.

  Svara

  När jag hittade Dr Isikolo var jag i desperat behov av att föra min ex-älskare tillbaka. Han lämnade mig för en annan kvinna och jag blev kvar i mörkret. Det hände så fort och jag hade inte något i situationen alls. Han dumpade mig efter 3 år utan förklaring. Jag kontaktar Dr Isikolo genom sin hemsida och han kastade en kärleksspell för att hjälpa oss att komma tillbaka ihop. På mindre än 48 timmar efter att han hade stavat, började min pojkvän testa mig igen och kände mig hemsk för vad han bara satte mig igenom. Han sa att jag var den viktigaste personen i sitt liv och han vet det nu. Vårt förhållande är nu starkt och stabilt. Tack sir för det arbete du gjorde för mig. Du är Gud som skickas för att återställa brutet förhållande. Jag rekommenderar starkt Dr Isikolo alla som behöver hjälp. Hans Email: isikolosolutionhome@gmail.com Du kan också Whatsapp honom på +2348133261196

  Svara

  LOTTO, lotteri, jackpot. Hej, alla mina tittare! Jag är väldigt glad för att dela dessa stora vittnesmål. Det bästa som någonsin har hänt i mitt liv är hur jag vinner lotteri euro miljoner mega jackpotten. Jag är en man som tror att jag en dag kommer att vinna lotteriet. Slutligen kom mina drömmar igenom när jag mailade DR ISIKOLO. och berättade för honom att jag behöver lotteri numren. Jag har spenderat så mycket pengar på en biljett bara för att jag ska vinna. Men jag visste aldrig att vinnande var så lätt förrän den dagen jag träffade spellcasteren online som så många människor har pratat om att han är väldigt bra i casting-lotteri, så jag bestämmer mig för att prova. Jag kontaktade denna stora doktor och han gjorde en stavning och han gav mig vinnande lotteri nummer. Men tro mig när dragningarna var ute, var jag bland vinnare. Jag vann 300 000 euro. DR ISIKOLO verkligen du är bäst, med dessa stora Dr kan du vinna miljontals pengar genom lotteriet. Jag är så väldigt glad att träffa den här stora mannen nu, jag kommer alltid att vara tacksam för dig dr. Maila honom för dina egna vinnande lotteri nummer via isikolosolutionhome@gmail.com eller Whatsapp honom på +2348133261196 Hälsningar

  Svara

  Jag är fru Alida Ditmer, jag vill dela ett vittnesbörd om mitt liv för alla. Jag var gift med min man George, jag älskar honom så mycket vi har varit gift de senaste 8 åren nu med två barn. När han gick på semester till Frankrike menade han en kvinna som heter Mary, han berättade för mig att han inte längre är intresserad av äktenskapet mer. Jag var så förvirrad och söker hjälp, jag vet inte vad jag ska göra förrän jag träffade min vän, missa Pasha och berättade för henne om mitt problem. hon berättade att jag inte skulle oroa mig för att hon hade ett liknande problem tidigare och presentera mig för en man som heter Dr Isikolo love spell som kastade en stavning på hans ex och bringar honom tillbaka till henne efter 2 dagar. Fröken Pasha ber mig att kontakta Dr Isikolo kärleksspell för hjälp. Jag kontaktade honom för att hjälpa mig att ta tillbaka min man och han ber mig att inte oroa mig för att gudarna till hans fyra pappor kommer att kämpa för mig. Han berättade för mig om två dagar att han kommer att förena mig och min man tillsammans. Efter två dagar ringde min man och sa till mig att han kom tillbaka för att söka saker med mig, jag var överraskad när jag såg honom och han började gråta för förlåtelse. Just nu är jag den lyckligaste kvinnan på jorden för vad den här stora stavningskastaren gjorde för mig och min man, du kan kontakta Dr Isikolo email; isikolosolutionhome@gmail.com Du kan också Whatsapp honom på +2348133261196

  Svara

  Är du i dåligt behov av kärleksspell för att ta tillbaka din ex-älskare eller återförena ditt äktenskap? Email Dr Isikolo för snabb 48 timmars lösning. Jag hade problem med min man ett år och sex månader sedan, vilket ledde oss ifrån varandra. När han bröt upp med mig blev jag förvirrad och visste inte vad jag skulle göra för att få honom tillbaka, jag kände mig så tom inuti. Till dess att jag kom över Dr Isikolo på internet om hur han har hjälpt så många människor att lösa det olika problem. Jag mailade honom och jag sa till honom mitt problem och jag gjorde vad han bad mig göra för honom för att hjälpa mig att kortfattat göra den långa historien kort innan jag visste det på mindre än 48 timmar, min man ringde mig och Han kom tillbaka till mig och berättade att han var ledsen för vad som händer mellan oss båda. Till sist skriver jag detta vittnesbörd för att tacka dig, Dr Isikolo, tack för din ord och dina löften om att få honom tillbaka till mig på bara 48 timmar av din kraftfulla stavgjutning och för att använda dina begåvade och stora maktar till ta tillbaka honom. Om du behöver hans hjälp kan du maila honom på: isikolosolutionhome@gmail.com Du kan också Whatsapp honom på +2348133261196

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.