Hur bra koll har du på den influensiska livsstilen egentligen?

148 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Grattis Gustavsbergs Flickor 01 till guldet i handbolls-SM. Bra kämpat!! OT utav bara h-vete, men I don’t care.

  Svara

   Fantastiskt roligt!! Vi satt som på nålar!

   Svara

    De gjorde allt rätt i övertiden. Så kul att se. Vårt lag Skånela kom sexa. Vi är också jätteglada. Sån upplevelse. Nu bilar vi hemåt från Malmö.

    Svara

  4 och 8 är himla lika.

  Svara

   Jag såg det…den ena är borttagen nu. =)

   Svara

  80%! 😅

  Svara

   Jag fick bara 20% 😂😂🙈

   Svara

    Vi får ligga i hårdträning tills nästa söndag. (Hoppas det blir av med fler Quiz) Ska läsa inläggen både två och tre gånger i fortsättningen😊

    Svara

  Skullw kunna betala såna sjuka summor för boken ”Mot alla Odds” alltså om den innehöll hela storyn

  Svara

  Vadåååå han har väl bara en kraftig benstomme…..?

  Svara

  DÖR HAHAHHAHA

  Svara

  90 %, wohoo!

  Svara

   100% rätt!

   Okej då, vid andra försöket. (Nej 82%) Som när man testar Högskoleprovets ordkunskap och skickar runt till alla vänner och låtsas att det var första gången man testade. Haha. Närå.

   Brukar få 100% rätt på de små testerna från Högskoleprovet, men missade två frågor på denna. Så det skickar jag inte vidare. Självdistans? Nä!🤣😂Skämt åsido. Bara tänker högt. Lite lättroad när jag mår så bra av fint väder och mycket träning och annat den här helgen.

   Svara

    Jag hade 100 % om det inte vore för att testet registrerade två svar annorlunda än hur jag valt. Bugg? 🤪🤓

    Svara

     Exakt! Så måste det vara! En bugg såklart. 😊

     Svara

      Ironi är inte din starka sida hör jag. 🙃

      Svara

       Men Hmm 😉 människan var ju lika ironisk tillbaka. Så himla roligt! 😂😂

       Svara

        Ja precis jag tyckte att The Real Hmm var rolig och skrattade med jättemycket här och skrev för att hålla med ju. Alla kommentarer med The Real Hmm har varit i min smak de jag har läst ju, bästa!! Jag skrattade högt åt Bugg ju. ☀️💛

        Svara

        Ha ha, missade faktiskt det. Sorry. 🤭🤗

        Svara

         Min enda ursäkt, om den nu ens gills, är att jag samtidigt kollade på dokumentären om Harvey Weinstein och var på ett rätt irriterat humör när jag läste din kommentar.

         Sorry igen. 🌸💐

         Svara

         The Real Hmm, ingen fara alls, jag gör likadant ibland dvs sitter och gör flera saker samtidigt när jag skriver här inne. Och igår i Öppet spår ville jag så gärna svara på kommentarer trots att jag höll på att somna, så idag när jag läste dem efteråt så fick jag skriva lite vettigare svar.

         Jag tog inte illa upp förut heller, jag vet att du är bra. Kram igen💕

         Svara

  Hade bara två fel, och båda gällde kattjefeln. Tänker nu söka jobb på TV som Influencerexpert.

  Svara

   Är det David Hellenius du heter egentligen, alltså?! Har du hittat hit? ⭐️

   Svara

  Vad är detta? Nåt quiz? Som i så fall bara funkar på en dator? Funkar i alla fall inte på min telefon

  Svara

   Oroa dig inte, du missar inget. Meningslöst och definitionen av ”roligt”. Sparkar in öppna dörrar osv.

   Funkar på min telefon.

   Svara

    Haha oroar mig inte för att missa något^^

    Svara

   Fungerade på min iPhone 7 plus. Jag tyckte det var roligt i alla fall. ⭐️

   Svara

   Funkade på min ( iPhone )

   Svara

   Funkar med samsung. Ett fel ✌

   Svara

   Funkar inte på min telefon heller

   Svara

  Jag svarade bara på Curtis och 7,5 kg.

  Svara

   Fast det var ju å andra sidan det viktigaste. Gillar hennes fina katter! Väldigt mycket!

   Svara

  CamCam… Jag hade 82 %

  Men THK haaaar kraftig benstomme och ja förmånsbeskattning… okej då. Minns att du skrev vad THK vägde. Tror du skrev ”nästan 8 kg” men jag ville hålla på THK och inte outa hans dåvarande vikt. Men Curtis /”Kurtan” det mindes jag att du har skrivit och sagt. Bra att vi fick testa våra kunskaper! 😂

  Svara

  Jag tyckte det var ett bra och underhållande Quiz! 🧡

  Svara

  Hade bara två rätt, på frågorna om THK😹

  Svara

  Haha, kattfan har väl visst bara kraftig benstomme! 😂😄

  Svara

  Fick 2 rätt på vad din katt heter o nån annan fråga

  Svara

  40%, bättre än vad jag trodde, läser ju typ bara din blogg😂😂

  MER SÅNT HÄR TACK!

  Svara

   Håller med! Hur kul som helst! 😊

   Svara

  Meen, 20 % rätt efter att ha läst bloggen slaviskt i över ett år. Hade rätt på katten så något har jag snappat upp.

  Svara

   Fast att ha rätt på kattens namn får du pluspoäng för. Jag har läst det mesta i bloggen och hon har väl inte nämnt namnet Curtis alls ofta? Curtan sa hon nyligen då hon /de hade fått hem någon dryck (burkar). Vad sitter jag och skriver? Men så läser jag nästan inga andra bloggar längre, mer än läser ifatt ibland. Och viktigast av allt, jag tycker att THK är jättefin!

   Svara

  100 procent woo 😀

  Svara

   Nu släpper vi avundsjukan och like:ar dessa 100 % rätt 😊 Like:a på! CamCam skriver förhoppningsvis fler Quiz skrev hon ju. Då kan vi läsa på hela veckorna.😊

   Svara

  Hahaha…0% (testade en annan webbläsare). Tryckte väl fel på frågan om kattens namn tror jag men annars är jag kass på detta😊

  Svara

   Du är inte kass på att skriva bra kommentarer i alla fall. 💚 Tycker alltid att du skriver trevligt och intressant.

   Svara

    Kul att höra🌹 Det är kommentarsfältet som är roligast. Ibland är jag mer aktiv, ibland inte. Har varit rätt mycket eremit senaste veckan, för att det är grymt skönt att ta tid för sig själv ibland, men då kan det bli lite mer kommentarer 🙂

    Svara

     🌹

     Svara

  Hahaha döör så roligt!! ❤️

  Svara

  Fick bara 20% 😐 tycker vi ska köra tradition söndags quiz varje söndag kväll!!! 😂😂😂

  Svara

   Håller med helt och hållet!😊

   Svara

   Ja! För att kolla lite hur ni hängt med under föregående vecka!!! 🙂

   Svara

    Ja snälla CamCam det vore perfekt!

    Svara

  The Real Hmm, se högre upp jag skrattade förstås med dig om bugg ju. Jag
  Tyckte att det var jätteroligt. Kram😊💛

  Svara

   Ja jag såg det. Ledsen att jag missförstod. 🤗🌸

   Svara

    Ingen fara alls! 😊 Ha det så bra!!

    Svara

    Det var nog för att någon skrev så där om moderator igår. Man blir på sin vakt då. Skämtade de eller.. man vet aldrig och bra svarat av dig om ”menade du medlare?”

    Tacksam över att du är här inne och jag tyckte att det var jättebra stämning på Öppet spår igår.

    Svara

     Tack och tackdetsamma. 😊🌸

     Svara

      Tack så mycket! 🦋💙

      Svara

       Tack, tack, tack, tack, tack. ………

       Svara

        Vill du också ha ett tack för du får också vara med om du vill.

        Tack! 😌

        Svara

        Anonym 00:13 tack för att du skrev tack eller jaha var du ironiskt men tack ändå. Tack kan vi inte säga för sällan, så tack då. Nej, men ärligt. Jag förstår att inte alla orkar tacka jämt, men när de väl gör det så känns det extra bra.

        Svara

  Älskar’t!!
  Kram från BeatriceMakeupartist

  Svara

  Kunde inte motstå att svara Mon Amour på THK´s riktiga namn…
  Kul quiz med genomtänkta svarsalternativ!
  Bra jobbat!

  Svara

   Tycker jag också!

   Svara

  En fråga att lägga till;

  Vem har träffat Lassie på en takbar och fått till en Selfie och sedan beskrivit allt som ett riktigt möte?

  Svara

   Viktor den lille

   Svara

  Röda clownnäsan på CamCam med den blicken dessutom. (Se detta inlägg) Så roligt ju! 😊

  Det var ju nån läsare som frågade om hon bara hade det uttrycket som hon har här nedanför och på Öppet spårbilden, men nej, den här blicken var en av de bästa hitintills.

  Kan inte utrycka mig. Alldeles för sömnig idag igen. Tränade även idag men inte alls som igår.

  Svara

  Förlåt för ot men huvudet går på högvarv och folket jag känner sover. Kan ändå vara skönt ibland att se vad folk man inte känner säger.

  Hur vet man om en dejt gått bra?
  Träffade en kille i fredags, vi pratade och skrattade i flera timmar. ”Tack för ikväll, det var trevligt att träffas. Vi får höras av!” Sa han innan vi kramades när vi skulle gå. Jag instämde.
  Jag sms:ade igår, återkopplade till en grej vi pratade om, tackade för senast och ställde en fråga. Han har inte svarat. Visste att det skulle dröja, men inte så här länge. Och jag har varit med förr, det lär inte komma ett svar. Omständigheterna gör att jag kan hoppas i i alla fall en dag till, men chansen är inte stor. Vill man svara så svarar man, det tar inte många sekunder.
  Vet att folk säger att man får höras av bara för att det låter bra, men hur f-n ska man veta när det faktiskt kommer ske? När man faktiskt har träffat någon som menar det?
  Jag själv skulle nämligen aldrig säga så om jag inte ville höras igen.

  Mvh, Uppgiven

  Svara

   Don L, han hör nog av sig. Två dygn är inte så lång tid och man måste fortsätta hoppas.

   Svara

    Du kanske har rätt. Det är en evighet tycker dock jag😂 hoppet är det sista som överger en säger de ju, men att hoppas brukar leda till besvikelse😄

    Svara

   Don Lothario,

   Om du inte hade varit med om detta själv och skulle tipsa en annan läsare skulle du antagligen tänka på ett annat sätt. Då hade du tänkt som jag tänkte direkt: att folk glömmer att svara om de var upptagna eller trötta när de fick sms:et. De kanske blev distraherade eller liknande.

   Oavsett vilket, så hör av dig själv igen till honom! Pusha på ödet lite, det hade jag gjort (och gjorde förr med bra resultat.) Du ska tro på dig själv och du är värd att må bra. När jag var singel och tittade killar i ögonen, log och trodde på mig själv fick jag jättebra respons. Men andra dagar då jag var mer som jag ofta kan vara; självkritisk då var det en helt annan sak. 💛

   Svara

    Ja det hade jag förmodligen gjort! Man har oftast lättare för att peppa andra med positivitet än sig själv, konstigt nog. Jag är ändå glad och positiv för det mesta, men ibland alltså, som nu, så är det svårt att se det positivt.
    Det stämmer verkligen det du säger att det är lätt att glömma att svara om man inte gör det direkt, är likadan ibland, så visst skulle det kunna vara så. Har du något som helst tips på vad jag skulle kunna skriva igen i så fall? För jag är inte den som brukar vilja jaga någon, hör jag inget från en kille så skiter jag i honom. Kanske att jag missat min prins pga det, det kommer jag aldrig få veta. Men det står helt still, så jag tar gärna emot tips på vad jag skulle kunna skriva för att ”hjälpa ödet” 🙂

    Tror på mig själv i alla andra situationer, men när det gäller killar och dejting…damn, vad jag har dåligt självförtroende då.

    Tack för ditt svar, det var nog lite vad jag behövde höra💖

    Svara

     Jag glömde fylla i mitt namn här haha

     Svara

     Läste om denna kommentar igen nu av dig. Ja det är ju ofta så att även om vi kanske tror på oss själva jättemycket när det gäller mycket annat, så kan vissa saker vara svårare att peppa oss själva i. Jag är fullt medveten om allt jag har klarat i livet, men jag kan ändå ha situationer då jag är långitfrån kaxig. Det jag gör för att få bort självkritiska tankar är att påminna mig själv om allt jag har klarat och gjort hitintills. (Nej prestation är inte allt, men det hjälper mig att göra så. ) Det kan även hjälpa att påminna sig själv om vänliga ord man har fått, eller att tänka på att man alltid försöker göra sitt bästa. Ibland kan jag be andra om hjälp att få upp mig själv ur självkritik-träsket. Jag skriver: ”Kommer du ihåg en bra egenskap eller flera du tycker att jag har?” Låter simpelt men fungerar lika bra varje gång. Det är något jag vet har fungerat förut så då blir det en trygghet i sig. Då infinner sig ett lugn. Och det är något speciellt med att våga be andra om hjälp. Jag ber en eller två om det och det räcker med några ord vilket tar en kort stund. De kanske skriver: Du är snäll, driven, empatisk, smart, osv. Det hjälper massor! Kram💖

     Svara

   Även om du själv aldrig skulle låta bli att svara så kanske han gör så ibland. Han kanske känner sig hängig eller blyg eller något liknande. Absolut att en del är så där, att de bara säger att de ska höras av, men som sagt: ta tag i ditt öde själv. Ring upp eller skicka ett nytt sms.

   Men jag förstår att det kan kännas så ändå. Det är skillnad på att ge råd åt andra och på att uppleva en sådan känsla själv.

   Svara

    Ja alltså han är en tinderkille och jag vet ju från det att det tog några dagar för honom att svara. Vet också varför, för det sa han och jag förstår honom. Det kan vara samma anledning nu.
    Det jag menade var att jag aldrig skulle säga ”vi hörs” om jag inte menade det, jag kan ta tid på mig att svara, men inte riktigt såhär lång tid. Alla är ju olika, men ja 🙂

    Alltid lättare att hjälpa andra, haha. Ibland ger man så bra råd att man borde lyssna på dem själv. Men det gör man sällan😅

    Svara

     Så är det nog rätt ofta. Man lever inte som man lär 🙂

     Svara

   Kanske är meningen att du ska träffa en annan kille.

   Svara

    Antagligen meningen att jag inte ska träffa någon med tanke på hur dåligt det gått hittills😆

    Svara

     Du kanske har tur i spel istället? 😉

     Svara

      Det har jag faktiskt, vinner i princip jämt på mina trisslotter, hur konstigt det än låter. Men det är ju inget kul längre, när ska turen vända så man får tur i det andra istället😂

      Svara

       🙂

       Svara

   He´s just not that into you. Simple as that. Om du hade fångat hans hjärta så kan jag garantera dig att han hade svarat. Och även ifall han svarar inom någon dag så är han fortfarande inte that into you. Man uppvaktar den man vill ha och släpar inte benen efter sig som en sengångare.

   Svara

    Det var då ingen uppmuntrande läsning. Är du tjej eller kille?

    Svara

     Varför undrar du det och vad spelar det för roll?

     Svara

     Känns sådär ifall en kille som vill ha en tjej väntar minst tre dygn att svara på hennes sms för att han är trött eller liknande. Det är väldigt enkelt egentligen, vill man ha någon så vill man ha kontakt på ett eller annat sätt, man vill inte ha radiotystnad. Allt annat är att lura sig själv.

     Svara

      Han kan ha migrän, vinterkräksjukan eller må pissa av nåt annat. Eller tänka långsamt; -)

      Svara

       Hahaha. Snacka om önsketänkande😉 jag känner ju honom inte så väl, men han berättade att återhämtningen efter sitt jobb brukar ta typ en dag. Men ändå…återstår att se, innerst inne fattar jag ju hur det ligger till, allt annat är bara små försök att hålla hoppet uppe😅

       Svara

      Hur får du det till tre dygn? Date fredag kväll, sms skickat dagen efter.

      Svara

       Det blir väl tre dygn om svaret skulle komma idag, inte efter sms:et men efter att vi sågs, kanske är det personen menar

       Svara

     Behöver inte vara uppmuntrande. Min fråga/frågor var ju egentligen bara hur man vet om det gick bra och varför man säger en sak men gör en annan. Att han inte är intresserad har jag ju egentligen redan fattat.

     Svara

    Jag vet. Det är det jag menar. Vill man svara så svarar man. Och det är det som gör att jag hatar när folk säger ”vi hörs!”
    Säg inte ”vi hörs” om vi inte kommer höras. Gör som jag i såna lägen och säg bara ”ha det så bra!” Det skapar inga falska förhoppningar i alla fall.

    Svara

     Förmodligen är han konflikträdd. Det är min uppfattning av ”vi hörs” när man inte är intresserad. ”Vi hörs” är inte ett direkt nej som man måste stå till svars för men inte heller en ny dejt inplanerad. Så klart bättre att köra med öppna kort och vara ärlig om man inte är intresserad. Tyvärr är det nog inte många som gör det.

     Svara

      Nej antagligen inte..tänkte skriva det direkt men vågade inte, typ ”uppskattar ärlighet och öppna kort, tyckte du verkade vara en skön kille och skulle inte ha något emot att träffa dig igen nån dag, vore kul om du också ville det”, inte exakt de orden men nåt liknande. Tycker liksom att det bara är omoget att låta saker rinna ut i sanden, men det kanske bara är jag😅

      Svara

       Men det tycker jag att du kan skriva. Då är ju i alla fall du ärlig mot honom och gör honom medveten om att bollen ligger hos honom. Antingen är han då mogen och ger ett rakt svar (kanske vill han ses igen ändå) eller så är han omogen och ghostar. Om han är det senare så vet du i alla fall och då är det ändå ingen större förlust😊❤❤

       Svara

        Så det är inte för tidigt att skriva så när man bara setts en gång? För i så fall skickar jag nog något sånt…Det har jag gjort förr och det har alltid känts bättre efteråt. Fast skickar ikväll i så fall, allt är lättare på kvällen😁💖

        Svara

         Ja skicka det tycker jag!

         Svara

         Gör’t! Och håll oss uppdaterade vad han svarar, jag i alla fall är nyfiken på hur det kommer att gå😊❤🌻

         Svara

    Jag TYCKER satt det borde vara såhär. Att herregud är man intresserad svarar man direkt, det hade jag gjort.

    Men män gör ju inte alltid så?! Svarar segt, och sen oups visar det sig att de var hur intresserade som helst och vill leva ihop för evigt. Så skumt…

    Svara

     Haha ja man funkar kanske inte likadant som männen alla gånger (någonsin?)😉 jag tycker som du👌🏼

     Svara

   Jag och en kille träffades en gång, sov tillsammans (utan att göra något mer) och när vi skildes åt på morgonen trodde jag att det skulle gå ganska fort tills vi hördes igen. Icke då 😉 det tog en hel vecka! Jag hade dessutom inte hans nr av någon anledning.
   I år firar vi 10 år som sambos!
   Men visst det är ändå skillnad, du väntar ju på svar.

   CAMILLA! Jag orkar inte kommentera längre, tngentbordet blir sjuuukt segt. Det här ovan har tagit närmre hundra år att skriva! Har noterat att det är fler som klagat över det.

   Svara

    En hel vecka alltså! Haha så på lördag vet jag om det är helt kört med andra ord😉 närå, det är fint att det finns fina historier, en vecka är ändå lång tid liksom 🙂 blev inte så hoppfull men himla kul för er att det gick så bra trots att det tog sån tid!

    Förresten! På tal om tangentbordet, haha. Är jag den enda som inte har problem med det? Det går lika smidigt här som att skriva ett sms i min mobil:)

    Svara

     Hej Don Lothario,

     jag har inte problem med det jag heller.🌷

     Och jag såg lite högre upp att du ville ha hjälp med vad du kan skriva i ditt sms:

     ”Jag har inte kunnat sluta tänka på dig sedan vi sågs. Jag träffar dig gärna snart igen! Vill du det?”

     Något sådant kanske, fast med dina ord. 💕

     Svara

   Ja tack, Don Lothario,

   Det fungerar för mig att stressa av genom träning och att tänka på annat, t ex skriva så här hjälpte massor att vila tankarna på mitt. Trivs väldigt bra med livet! Om det inte vill sig med han på Tinder, så använd tipsen på nästa eller nästa.

   Jag tror att en av de viktigaste sakerna är att försöka tänka så som man ska tänka när man söker jobb. Att de är attraktiva för dig, men att du ska tänka att det är du för dem också. Om de inte förstår det är det deras förlust, men innan det är avklarat så är det antingen enbart ett bra CV du skriver och kommer du vidare så visar du ditt bästa jag och tror på det du levererar – dvs dig själv. Då har du gjort ditt bästa och mer kan du inte göra. Dvs ta vara på chanserna livet ger. Finns det inget kvar att hämta – gå vidare men låt det inte färga nästa försök med att försöka få ett intressant jobb eller ev. blivande pojkvän.

   Du är så värd att må bra, jag tycker att du alltid skriver och svarar så bra här inne.

   När jag i perioder har trott på mig själv så drar jag till mig folk. (Ibland blir det motsatsen, men de flesta tycker bra om det) När jag däremot knappt inte tittar upp och liknande, då tror ju även andra att jag inte är nyfiken på dem (i olika situationer). Så jag har testat allt, upplevt mycket och ser stor skillnad på när jag jobbar upp självkänslan och när jag missar att repetera upp självskänslan (att jag vet att jag är bra utan prestation för självförtroendet är alltid bra jag har mycket bakåt och i nutid att relatera till/ tänka på.)

   Så tänk på att det finns självklart någon för dig, men att du inte själv hindrar det genom att missa att ta för dig.

   Ursäkta sidospåret om jobbsökande, men det är för att du ska se det klart och tydligt. Den som tar för sig, säljer in sig, vågar visa att de inte är perfekta, men att de t ex är lättlärda. De får lättare jobbet. Jag har peppat många så, läst mycket om sådant osv. Allt gott till dig! Jag skriver mer trollsländan i fortsättningen vid svar framöver om jag ser att du frågar mig igen.

   Svara

  Don L, Ska svara direkt, ska bara läsa först💜

  Svara

  Don Lothario,

  Jag läste igenom allt ni skrev. Han kan vara blyg. Det kanske du hade märkt tänker du, men jag dansade med han som jag lever med idag och han verkade (och var väldigt) intresserad, men samtidigt råkade han dribbla bort mig. Jag tänkte jaha, då var jag nog inte så intressant ändå. Han svarade ”fel” på en fråga och så blev jag lite fundersam över en tjej som började visa intresse för honom innan han och jag skiljdes åt. Sedan gick lite annat oss emot också och jag tänkte jaha, jaja han var otroligt fin men då var det väl så då. Men sedan så fick jag chansen igen vid ett annat tillfälle och då var det ingen tvekan. Jag var övertydlig, men han tyckte om att jag var det. Så allt verkade bra. Sedan var jag ändå lite tveksam, vad menar han? Men jag försökte att vara ärlig och tydlig. Till slut efter en kort tid så sa jag som det var – ännu tydligare. Då var även han tydlig. Och efter det sä var det vi.

  Men jag visste alltså vad jag kände, han verkade intresserad men var lite för passiv för att jag skulle veta vad han kände. Jag gav mig inte, tänkte att jag var fast besluten med vad jag ville och jag behöver åtminstone pröva och se om jag har någon chans. Och det hade jag! Så menar jag. Att styra sitt öde, våga förklara, våga visa att den andre är intressant. En del är så vana vld att vara singlar att de är svåra att nå så. En del tänker att de inte vill ha något seriöst för ”hur ska de få tid till det” eftersom de jobbar så mycket eller liknande. Andra tycker att det är svårt med konmunikation, det du och många tycker är självklart är inte det för den personen.

  Jag hjälpte en tjej en gång att vara tydlig. Hon sa kan du skriva sms:en klart (hon påbörjade dem och sa vad hon ville få fram, men jag fick hjälpa henne att få honom att förstå dels att hon var väldigt intresserad och dessutom att hon ville att han skulle fundera över en annan sak. (Boende, ja vad han egentligen ville osv. Hon var väldigt seriös och om han inte var det ville hon veta det)

  De är tillsammans idag. Än idag efter många år. De passar jättebra ihop men det såg ut lite som om det kunde ha gått dem förbi. Men så bad jag, var tydlig, var ärlig vill du skriva t. ex så här? Och så här?

  Så Don L. försök att kolla upp detta. Försök att inte bli nedslagen av ett sms som inte kommer tillbaka. Jag vet att det känns jobbigt. Jag är sådan att jag vill ha besked direkt. Annars har jag ofta tålamod, men inte med sån’t. Inte alls.

  Svara

   Men hjälp vilket långt svar, att du tog dig tiden💖
   Korsades era vägar igen eller hörde du av dig bara sådär en gång till utan att ha haft kontakt sedan första gången? För mina och hans vägar kommer med största sannolikhet inte mötas igen, vi bor i olika städer.
   Det är ju möjligt att han tänker utifrån jobbet också, han och jag jobbar ganska olika. Att både han och jag gärna ville ha något seriöst var han snabb med att ta reda på dock men det är ju läskigt att ta sig dit ibland och sen betyder ju inte det att båda automatiskt tycker att det är värt att försöka med en person bara för att båda vill ha en seriös relation, men jag har aldrig förstått hur bara en person kan uppfatta det som att en dejt gått bra😄

   Ska tänka på det du skrev iaf, får se om jag hör av mig igen, ska komma på något bra i så fall. Något där han inte kan motstå mig…..😇

   Svara

    Don Lothario,

    Tack själv för att du läste. Ja våra vägar korsades långt efteråt igen. Jag hade inte hans kontaktuppgifter. Men då var det ingen tvekan och han var också tydlig då. Men sedan i några veckor kände jag mig ändå osäker, var han lika seriös som jag. Han verkade det men sa inte lika tydligt hur han kände. Sedan visade det sig att han var och hade varit exakt lika jätteintresserad hela tiden. Bra att även denna text kom fram här. Ja hör av dig till honom igen. Om han inte berörde dig så hade du inte skrivit här tror jag. Skriv i Öppet spår sen hur det gick om du vill, eller här. Ska svara på det andra du skrev där under nu🧡💛

    Svara

  Don Lothario

  jag skrev ett långt svar. Hoppas det inte försvann helt utan syns om en stund.

  Men var tydlig. Våga tro på att det visst kan bli något. Slå inte undan allt hopp åt dig själv, om möjligt. Ge lite extra för att få något extra. Försök att tänka att vi kommunicerar olika och att en del är lite rädda för att inte behålla singellivet innerst inne så då får man hjälpa dem att släppa de tankarna. Var lite ”på”. Det kanske känns lite pinsamt först att vara det, men vad kan du vinna? Jo att få honom.

  Visar det sig ändå att det inte blir något, försök att använda mina tips på nästa kille du träffar. Ibland behöver man vara tydlig åt de som inte är det. Hoppas allt går bra.

  Svara

   Jag vet nog inte hur man är på. Känner mig bara så jobbig om jag skulle försöka vara det. Precis som att jag har någon slags ”stolthet”, eller vad det heter, att man är ”svag” om man visar intresse. Svag har jag aldrig velat känna mig. Det är ju rätt tydligt ändå att han inte är intresserad, och jag borde ju fatta det vilket gör det ännu jobbigare att försöka igen. Jag är jätterädd för att framstå som jobbig och även om vi inte kommer ses igen så vill jag inte ha den stämpeln som ”Den jobbiga tjejen”. Har ju dock ingenting att förlora. Borde försöka, även om jag redan vet att det är kört, det är tydligt, men ett sista litet försök skadar väl inte…😬🙊

   Tack för svar i alla fall, det är alltid skönt att se vad andra har att säga

   Svara

    Den som jag stod på mig inför är jag tillsammans med än idag efter ett antal år älskar vi varandra fortfarande. Inte bara ”tycker om”. Så det var såå värt det att vara på. (Försöker peppa dig!!💞)
    Det där mer olika arbetstider och att ni bor en bit ifrån kan förstås göra att han tänker att på de bitarna som något negativt. Men där kan du försöka få honom på andra tankar. Gör inget litet försök. Gör ett stort! Försök verkligen!

    Hur skulle du vilja skriva på ett ungefär? Vad vill du ha med i messet?

    Svara bara om du orkar/ hinner / vill.

    Svara

     Alltså skriv bara om du vill om messet här men skriv något oavsett. Om du inte hinner formulera det som du vill idag till honom, så skriv t.ex något om att du ska jobba nu/ åka iväg nu eller liknande och så frågar du t ex fick du mitt sms om…

     🌺

     Svara

      Don Lothario.

      Det känns för dig som att han inte är intresserad, det behöver inte vara så och du antar att han inte är intresserad då han inte svarar men han kan ju ha blivit lite tveksam först och sedan känt att han ville svara men att det kändes pinsamt för honom att han hade dröjt med att svara.

      Och ibland när folk är tveksamma så kan de ändå ändra sig sedan.

      En kille (eller några) som var intresserad/e av mig när jag var singel, han var fast besluten om att försöka få mig ändå. Han gjorde otroligt fina saker för att få mig att ändra mig. Skickade en stor blombukett med bud och väldigt fin text på vykortet, skrev fina ord, visade tydligt att han gärna väntade in mig om jag ändrade mig. Det blev jag glad för, jag tyckte inte att han var ”jobbig”.

      Så om du själv vill försöka – gör det!

      Svara

       Haha alltså, hur fin är du inte?! Att du tar dig tiden att svara så långt. Jag läser, reflekterar, tar till mig, funderar. Hoppas du får en riktigt fin dag, trots att vädret (iaf här) inte är det bästa. Ni andra som svarat också såklart, bäst är ni💝

       Svara

        Åh tack, Don Lothario!

        Detsamma, ha en fin dag! 💖

        Svara

     Kan tycka att eftersom han fick veta typ direkt när vi började skriva fick veta både arbetstider och var jag bor (för han frågade) så borde han inte ha föreslagit att ses om det skulle bli ett problem. Återigen kan jag bara utgå från mig själv, men jag hade inte velat det om jag hade tyckt att såna saker skulle bli problem.

     Det är ju sånt man läser tex ”Jag gav inte upp och nu har vi villa och Volvo och har varit gifta i 25 år”, men svårt att göra själv. Kul att se att det funkade så bra för dig🙂

     Som jag skrev i en kommentar ovan så tänkte jag skriva nåt sånt här först ”uppskattar ärlighet och öppna kort, tyckte du verkade vara en skön kille och skulle inte ha något emot att träffa dig igen nån dag, vore kul om du också ville det”, men jag vågade inte eftersom det bara gått en dag…Men eftersom jag inte har något att förlora kanske det är lika bra att bara skicka det. Kommer inte på något annat om att skriva i alla fall.

     💖

     Svara

      Ja skriv så och eventuellt att du inte kan sluta tänka på honom eller något. Idag får man vara på om man ska ”höras och synas”. Så försök! ❤️🌹

      Svara

       Haha oh det är ju sånt som jag ba ”shit nu blottar jag mig”, om jag skriver så. Läskigt är bara förnamnet. Ska se vad jag kan formulera😅

       Svara

        Ja Don Lothario,

        skriv till honom! Tänk inte så mycket – gör!

        Jag är alltför på, för mycket osv ibland, men det är å andra sidan de dagarna som det händer mest livsavgörande saker. Jag tänker är jag ens vuxen, kan jag sluta vara envis (när jag väl är det, oftast är jag lugnet självt).

        Men om jag bara skulle ha varit den delen av mig som mest tackar för det jag får och är artig, så skulle jag inte ha haft det så bra på så många sätt idag. Det är dagarna jag har varit ”på” som förändrat så mycket i mitt liv.

        Och jag har skämts, tyckt att jag har varit pinsam (har en sak i alldeles färskt minne. Skäms massor, men det var inget elakt jag gjorde jag bara var väldigt tydlig och jag vill inte ens skriva om det så dum kände jag mig. Men då får det vara så. Men jag glöms inte bort i alla fall.)

        Så försök. Då kan du inte ångra det i alla fall.💖

        Svara

         Jag ska försöka 🙂 fint med er pepp, det mest troliga är väl att intresset är = 0, men jag ska ge det ett försök till.

         💖

         Svara

        Don Lothario, skrev du inte att han hade frågat något om seriös och du svarade att du var det? Han kanske ställer den frågan till de han träffar och sållar bort de som svarar ja på de orden. Så om han inte svarar nu heller så försök skriv något om det. Att du vill vara seriös, men att ni självklart behöver få träffas ett tag för att känna efter om det känns bra. Men att du sällan/ aldrig har känt så här och att du vill testa därför.

        Ungefär så. 💚

        Svara

         Jo visst, det frågade han! Men han sa också att han ville ha något seriöst så att sålla bort någon som svarar ja känns ju underligt i så fall😉😊

         Svara

         Just det ja, nu minns jag det (detta är svar: Don Lothario kl 10:55) du skrev så, så det har du rätt i ja. Hm. Men folk kan vara sega, trötta och sen kan de vara i en annan bättre sinnesstämning efter ett antal dagar. Såg även din kommentar om ”det mest troliga är att intresset är = 0. Men försök även om det känns så. Kan du inte t ex träna hårt ta en varm dusch, sova en stund och sedan efter det ta nya tag med ditt sms och våga tro mer på det igen? Alltså jag är själv i ett annat läge där jag undrar hur jag ska kunna tro att det blir bra. Jag vet att det kommer att bli det, men får mina tvivel på vägen. Då måste jag träna hårt emellan. Du skulle väl springa nästa helg (det var jag som ställde första frågan då i Öppet spår i lördags) du kanske kan springa eller gå en bra stund redan idag eller imorgon. Eller göra något annat som rensar tankarna och ger positiv energi. Vad som helst: lyssna på en ljudbok, gå på bio, ringa någon, eller liknande. Var snäll mot dig själv, vila från tankarna en stund och ta nya tag. Kram

         Svara

         Jo absolut! Det är inte så att det här äter upp mig inifrån 🙂 jag ska jobba ikväll så lär ju få tankarna på annat då till exempel. Men det är självklart viktigt att distrahera sig i såna lägen, gör man inte det blir man ju tokig😄 hoppas dina distraktioner hjälper dig i det du går och tänker på i alla fall💝

         Svara

       Tillägg till Don L. Om du visste hur jag mådde när jag hade fått vänta några veckor på att veta om han var intresserad på riktigt… alltså han verkade intresserad, men jag ville att det skullr vara seriöst. Jag var så orolig för jag ville verkligen att det skulle bli vi. Vi dejtade, men…

       Och sedan när vi blev tillsammans, när han svarade så som jag önskade på mina frågor…. så bra som jag mådde då (och fortfarande, jag drömde fint om honom inatt). Så försök!

       Svara

  Godmorgon! Tycker du ska skriva om Marcelos nya tjej hon skrev ett gästinlägg i går hos honom mycket fint och positivt,
  vad tycker du!

  Svara

  Tips till de som är intresserade. På torsdag är margaux gäst i morgonpasset.

  Svara

  Don Lothario

  du har en ny lång kommentar från mig kl 12:35. Jag skrev Anonym🧚‍♀️ istället för bara Anonym (nästan bara jag som gav svar gillar egentligen att skriva en nick men då har en del gjort sig roliga och jag fick vara ifred mkt mer som Anonym) 💕

  Svara

   Don Lothario

   jag är anonym, men skrev inte mer än så eftersom jag vill vara anonym. Hört nåt från killen?

   Svara

    Jag skrev kl 00:18

    Svara

    Haha sorry har inte varit inne på ett tag. Såg det långa du skrev och skulle svara men hann inte. Men det är helt klart sant, det stämmer att det är så det är angående att sälja in sig själv osv.
    Han svarade för ett tag sen på det jag skrev i förrgår och det var rätt självklart att det skulle vara ett negativt svar. Inte besviken på honom dock, vet redan att det är han som missar något och inte jag #hybris 😉😉😉 (skojar, jag har inte hybris)

    Svara

     Trist, men skönt att du fått svar.

     Svara

      Jadå men men, inget att göra åt och livet går vidare😃

      Tack för alla otroligt bra tänkvärda svar, hade inte räknat med att någon ens skulle ta sig tiden att svara så mycket. Bästa💖💖💖

      Svara

       Såg detta nu efter min kommentar. DU är BÄSTA! Så stark som klarade av att försöka sätta ord på detta. Jag brukade känna att det var livsviktigt. Tyckte man om någon så gör man liksom. Vi finns här. Jag är W💜, M 🌹🌸🌺🌷,och har några fler namn här inne.

       Svara

     Jättetråkigt att du fick ett negativt svar av honom. Känner så med dig. Nej, jag förstår att det inte känns så (hybris). Hoppas jag inte skriver fel saker nu, det mesta kan kännas fel när det blir så där tufft men känn att vi här inne bryr oss.

     När jag var singel för länge sen så var det en fantastisk tid. Men till slut började jag känna att jag ville nog kanske hitta någon ändå. Men trots att jag hade tur med beundrare så var det aldrig rätt. Förrän jag hittade du vet vem. Så länge jag tänkte skönt, mysigt, smidigt att vara singel, så var det jättebra. De här tankarna kom emellan då när jag inte hittade min nuvarande. Jag hade ju inte hans nummer och hade inte velat vara för på. Då kände jag mig väldigt ensam. Så frivillig ensamhet är en sak, men ofrivillig är inte lika rolig. Men du har en fantastisk tid framför dig, det är inte november eller liknande det är snart maj månad istället. Större chans att fler vill träffa någon dessutom.

     Hoppas han inte satte sig alltför fast i dina tankar. Hoppas det känns bättre snart och att du hittar någon om och när du vill. Skulle så gärna vilja hjälpa dig. Du får dejta på så får vi bolla det med dig om du vill. Bara om du vill. Kram till dig. 💛

     Svara

  Jaha ja, Don L min kommentar kom bort men vi finns här. Kram kram det är du som är bästa. Du har mjukat upp en del annat hårt bemötande förut så du är värd mitt och andras omtanke💕💛💕

  Svara

   Hårt bemötande? Minns inte att jag fått det, haha. Jag tar inte åt mig av sånt så här det hänt har jag glömt det😁

   Är helt med dig i din långa kommentar där, jag är inte fast vid honom. Han är raderad så det är lugnt, på riktigt alltså, jag är inte ledsen eller besviken. Det ska till nåt mer än en dissande kille för att jag ska bryta ihop 🙂 du har kommit med mycket klokt, tackar för det, verkligen 🙂 kram på dig!

   Svara

    Nej jag menade att jag har fått det ibland och din vänliga attityd mjukade upp det💕Okej vad bra!

    Svara

     Åh ja jag förstår. Håll fast vid den där ängeln så jag känner igen dig i kommentarsfältet nu😉, varför du fått hårt bemötande förstår jag inte, du verkar seriöst hur snäll som helst💝

     Svara

      Ja det kan jag hålla fast vid!🧚‍♀️ Tack snälla och detsamma! Det värmer! Jag har inte varit dum mot någon eller så, det var tydligen bara roligt ibland för en del att ha ”roligt”, du vet… men så länge du och många andra alltid är så där vänliga så ger det massor. Haft en jättebra dag. Det var blandat väder här, men jag glömt hur vackra solnedgångarna kan vara utmed vattnet på kvällarna. Lär sova gott för jag hann träna massor idag också. Hoppas du kan sova bra trots allt. 💕

      Svara

       Vet inte vad folk gjort mot dig, men försök tänka att det ”bara” är Internet. Det är mycket lättare för en människa att uttrycka sig dåligt mot någon bakom en skärm och hade du mött dem irl hade de förmodligen betett sig bättre.

       Låter som en härlig dag, avis på din solnedgång, finns det något mer rogivande än solnedgångar i vattnet så säg?!😍
       Jag kommer sova som en stock, och kan jag ändå inte sova så är det inte pga killen – jag har nog lite för lätt att lägga någon bakom mig, så länge man fått ett avslut och slipper undra så går det på nolltid, mår på riktigt jättebra:) ha det så fint💝

       Svara

        Ja precis, jag gör det men det var såå befriande att hela lördagens Öppet Spår var enbart positivt att delta i. De (eller samma man vet aldrig) kan hacka på hur jag råder andra att göra osv. Men det tar inte längre men då uppskattar jag desto mer när du och andra är vänliga❣️Precis, jag tröttnar aldrig på solnedgångar heller. Åh så bra! Ja, jag bearbetar saker snabbt också, men kan behöva skriva och eller prata av mig. Då läker jag jättesnabbt. Så jag försökte distrahera dig och få dig att känna mitt stöd, så att det skulle släppa snabbare om det blev så som det blev. Sov gott!

        Svara

      Tänkte på att du gillade att springa i ösregn. Jag var ute en lång stund idag igen och då i ösregn. På tomten och i skogen. Avslappnande, lär sova jättegott som sagt. Som sagt om jag kan byta till torra kläder innan jag blir för kall så är det härligt med ösregn. Du behöver inte svara ta kväll du men tack för alla vänliga ord.!

      Svara

  Av andra alltså

  Svara

  Så kul Quiz – mer sånt!!

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.