Ellen Bergström och fd bachelor-Niclas Lij kilar stadigt!

Naw, man blir ju allt lite rörd av att Ellie B och Nicky L slutligen blivit tillsammans på Facebook.
Hon behövde inte ens slåss om hans gunst i tv för att slutligen vara den som till slut vara den enda med en ros i handen.
Det fixade hon på egen hand. =)

På samma sätt som ett träningspass inte riktigt gills om man inte delat, checkat in och tagit en svettig selfie i omklädningsrummets spegel så gäller exakt samma princip för förhållanden.

Om det inte syns på sociala medier så har det inte hänt.
Det är ju sen gammalt…

 

 

38 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Grattis!

  Svara

  Typ aldrig sett ett snyggare par haha. De matchar liksom, både kemimässigt (av det man sett på klick) och utseendemässigt. Superkul, ellen verkar så härlig!

  Svara

   Haha klipp, inte klick 🙂

   Svara

   Jag förstår aldrig det där med att par ska matcha utseendemässigt.. Vad är det som ska matcha? Ska de båda vara 10poängare? Och värderingen av någons utseende är ju högst subjektivt…

   Svara

    Obs, jag menar inget elakt utan förstår på riktigt inte hur utseenden matchar och varför det ens är viktigt😊

    Svara

    Har du inte hört om äktenskapstycke? Man sägs likna den person man är menad att vara med. Jag och min sambo ser ut som syskon HAHA, fast ändå inte 😂 men alla som ser oss säger jämt att vi är så lika.

    Svara

    Haha äh ta det inte på så stort allvar 🙂 klart man inte måste matcha men det är gulligt när vissa gör det. Handlar inte alls om att båda måste vara tiopoängare eller något sådant tramsigt.

    Svara

    Det här med vad vi tycker är snyggt (om vi är ärliga och slänger påverkan från Hollywood åt sidan) tillsammans med äktenskapstycke sitter djupt i vår biologi och hur vi ökar chansen på att få friska barn då våra gener är mer kompatibla.

    (Observera att hudpigmentering inte faller in under de preferenserna utan mer ansiktsform, näsa, etc. )

    Svara

    Jag tycker snarare det är gulligt med par som är väldigt olika varandra haha.

    Svara

  Kan inte låta bli att undra vad det är för fel på en kille som ser bra ut och är framgångsrik men ändå vänder sig till TV för att söka kärleken.

  Svara

   Varför skulle det vara fel på honom. Handlar väl om pengar eller att det är som ett äventyr, något nytt som eventuellt kan öppna nya dörrar

   Svara

    Håller med F. Något är fel på en person som söker sig till sådana här program – se bara på Sebastian. Han är kock och har rest land och rike runt men träffade ingen som fungerade ihop med honom. Han ser bra ut och verkar trevlig och sedan sökte han sig till The Bachelor där sanningen om honom kom fram. Han är stans största skitstövel.

    Svara

     Men! Du kan ju inte ta upp en helt annan person och hans fel. Det säger väl ingenting om att det är fel på Niclas. Med din logik är det fel på alla som är singlar

     Svara

      Det får väl stå för dig men för egen del är det fel på alla personer som letar efter kärleken på tv.

      Svara

       Ja, kollar man dina tidigare kommentarer verkar du tänka långt ifrån hur de flesta andra gör

       Svara

        Känns bra! 😃

        Svara

       behöver ju inte va han som sökt sig till programmet, många sådana program söker ju upp personer o frågar/ erbjuder en fin slant om personen kan tänka sig medverka. jp i farmen vart ju tillfrågad o sökte inte självmant. behöver absolut inte va nå fel på han, han kanske såg det som en rolig grej.

       Svara

       I synnerhet Ensam mamma söker. Stackars ungar med så löjliga morsor.

       Svara

   Kanske för att han använder ”snygg-filtret”? Det går fetbort.

   Svara

   När du säger det så undrar man ju varför Ellen Bergström inte väljer någon som mig, som är ful, framgångsfattig och inte på TV…

   Svara

   Allmänt känt att han gjorde det för uppmärksamhet ovh inte kärleken. Stod klart för alla där efter typ tre dagar

   Svara

   Skulle tippa antingen på att han gillade att testa tjejerna ordentligt, de var i en påfrestande situation, han fick pröva många olika tjejer på kort men intensiv tid osv, och att han med sitt businesstänk tyckte det var ett bra sätt att välja partner, att liksom utvärdera dem efter massa kriterier. Verkade ju noga med hur de skulle uppträda, att de var måldmedvetna mm snarare än vem han var kär i.

   Eller att han trodde exponeringen skulle vara bra för hans karriär.

   Tror definitivt inte det berodde på brist på tjejer, han har nog haft så det räcker.

   Svara

  Jag är satt på mod…
  är det pga att jag jämförde Zlatan och Zappa? 😃

  Svara

   Nä, ingen aning faktiskt till varför du hamnade där..

   Svara

   Haha va

   Svara

  Men är inte det här typ tredje gången de outar sitt förhållande eller är det nåt jag har drömt?? Oavsett, mkt gulliga ihop!

  Svara

  (Rättså OT, förlåt om jag upprör nån)
  Nu har jag diggat till Lena PH för första gången på många år. (Tack!) En sak slog mig: varför sjunger så många artister på nån sorts stockholmska, även om de pratar en annan dialekt? Jag och mina kompisar gjorde också alltid så som barn: vi lekte och sjöng som vi tyckte att folk lät på tv. Gör alla barn det? Hur gör barn kring huvudstaden?Och för att återknyta till Lena PH: Hör en infödd stockholmare att det är ”fejk”?

  Svara

   rikssvenska kanske? Många artikulerar nog mer när de sjunger än de pratar.

   Svara

   Inte samma sak men jag/man hör ju i Game of Thrones att Tyrion Lannisters skådespelare inte är britt utan amerikan fast han i serien talar brittiska

   Svara

   Tror det händer för att man är så van vid att höra artister sjunga på rikssvenska och då apar man ju efter omedvetet. Precis som de flesta svenskar talar ”amerikanska” och inte brittiska; de flesta tittar ju i 98% av fallen på serier och filmer från USA och därför är det den dialekten som kommer automatiskt. Hade majoriteten av de svenska artister jag hört på radion sjungit på skånska hade jag nog också gjort det. Tycker om när svenska artister sjunger på ”sin dialekt”! =) Finns så många fina men allt man hör är stockholmska haha

   Svara

  Så gulliga ihop. Hoppas att kärleken blir evig.

  Svara

  Snaaaaaaaaaaark…..

  Svara

   Hello sunshine 🌞

   Svara

  Gillar inte killen det är något som inte känns bra.

  Svara

  Vet inte varför jag har så svårt för Ellen? Men det är väl bra med kärlek.

  Dock har jag alltid funderat över varför en kille som ser bra ut alltid är ihop med likadan tjej medan många söta, smala tjejer är ihop med killar som inte alls är som dem utan har ölmage, osv. Är vi tjejer mindre utseendekräsna? Kan komma på många kändispar tex där hon är så mycket snyggare, men inget där det är tvärtom.

  Svara

   OBS disclaimer: min egna observation och uppfattning:

   *Tjejer är mer kräsna gällande utseende när det gäller en tillfällig fling eller ONS men mindre när det gäller långvariga förhållande/kärlek.
   *Killar är mindre kräsna när det gäller ONS och ragg, men mer kräsna när det gäller något långvarigt/hitta kärleken.

   Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.