Kliniken svarar på min kritik ang deras meddelande till Egoina

Igår skrev jag ett inlägg där jag tog upp faktumet att Egoina kontaktats av en klinik som undrade om hon ville operera tuttarna free of charge.
Här har ni deras svar. Tydligen hade de googlat fram ett inlägg från 2010 där Egoina skrev följande:

Om du var tvungen att plastikoperera något på dig själv, vad hade du gjort då?
– Svår fråga. Jag hade nog inte velat plastikoperera något. Kanske lyfta upp brösten om de mot förmodan skulle börja hänga, men silikonbröst tycker jag inte är snyggt.//Egoina

Från den här texten där hon tydligt skriver att hon nog inte hade velat operera något och att hon inte tycker att silikonbröst är snyggt fick de alltså intrycket av att hon nog skulle uppskatta ett sådant här erbjudande.
Marknadschefen önskade att jag skulle publicera deras svar i sin helhet så här har ni det!

Mysigt resonemang!
Jag undrar om det var av omsorg för Egoinas sexliv som de erbjöd henne nya tuttar?
Tydligen är ett bättre sexliv ett direkt resultat av silikonbröst och det är ju inte utan att jag blir lite nyfiken.
Ett silikoninlägg på plats och helt plötsligt är man vig som en olympisk gymnast som kan rulla omkring på golvet med båda fötterna bakom nacken?
Herregud, vågar man ens stoppa in det andra inlägget?
Tänk om man får spelet och börjar montera sexgungor i taket i alla rum för att aldrig vara utan en nu när sexlusten äntligen är tänd!!!
Jag vill ha fyra silikontuttar! Två där fram och två på ryggen och sen jäklar blir det åka av! Håll i hatten, älskling!

Åh, vilken tur att det finns företag som detta som endast har främlingars sexliv för ögonen, helt utan egen vinning!

Hej Camilla,

Tack för ditt mail!

Detta är ett intressant ämne och vi diskuterar det gärna, speciellt hur det påverkar människor i samhället. Vi förstår din hållning till plastikkirurgi och du har rätt till din åsikt. I din blogg skriver du att folk får göra vad de vill med sin egen kropp – men du är orolig för hur det påverkar unga människor. Att följa någon på sociala medier som väljer att skönhetsoperera sig betyder inte att du som följare automatiskt också gör det. Unga kvinnor är inte hjärntvättade marionetter, trots att de tyvärr ofta beskrivs så när de väljer att plastikoperera sig. Vi har många patienter som får bättre självförtroende efter en operation som de kanske tänkt på hela livet.

Det finns flera studier som visar att kvinnor som exempelvis gör en bröstoperation får bättre livskvalitet, högre självkänsla, mer positiv body image och bättre sexliv. Det är det som driver vårt arbete på AK Nygart i Malmö. Du kan läsa mer här: http://news.ufl.edu/archive/2007/03/is-bigger-better-breast-surgery-linked-to-boost-in-self-esteem-and-sexuality.html & https://link.springer.com/article/10.1007%2Fs00238-014-0963-3 & https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/19338876 & https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/23324358 .

Det är inte fel eller oetiskt av oss att erbjuda plastikkirurgi. Om det skänker glädje och självförtroende tycker vi inte man ska löjliggöra och kritisera de människor som väljer att göra vad de vill med sin egen kropp.

Att vi skulle påstå att Regina inte är fin som hon är, är helt felaktigt och en feltolkning av det vi skrev till henne. Vi ber verkligen om ursäkt att det uppfattades så. Vi poängterar tydligt i all vår marknadsstrategi att skönhetsingrepp är för en själv och ingen annan. I ett inlägg för flera år sedan skrev Regina själv att hon kanske hade varit intresserad av bröstlyft i framtiden, http://egoinas.se/2010/04/08/svar-pa-era-fragor/ . Som med alla samarbeten har en influencer rätt att tacka ja eller nej till företag beroende på dess intresse, det är helt upp till dem. Vi från AK Nygart i Malmö kontaktade henne för att se ifall hon eventuellt är intresserad, men som med alla våra patienter så opererar vi bara de som verkligen vill och som gör det för sig själv.

Du får väldigt gärna posta vårt svar direkt på din blogg och vända dit till mig om du har ytterligare frågor kring plastikkirurgi eller gällande vår marknadsföring.

Jag ser fram emot att höra från dig!

 

Alt det bedste / Best regards

Sarah Thomsen

Markedsføringsansvarlig

 

 

www.instagram.com/aknygart
www.facebook.com/nygartprivathospital

 

Jag hinner titta in här lite då och då under dagen men ni verkar inte direkt sakna mig. =)

114 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  De letade alltså fram ett 8 år gammalt inlägg där hon skrivit att hon kanske skulle kunna tänka sig att göra något i framtiden. De tyckte alltså att det är den framtiden nu, utan att hon över huvud taget sagt något om det själv?

  Fräscht företag, verkligen…

  Svara

  Jag vet inte om det är som att jag inte förstår att du är sarkastisk eller om du gör dig lite dum för att kunna skriva något spexigt och kul. Att det finns kvinnor som får ett bättre liv av att operera brösten beror väl för det mesta på att de känner sig säkrare i sina kroppar, om de mådde väldigt dåligt av sina för små/för hängiga/olika stora/whatever bröst innan = kan slappna av mer under sex och alltså njuta mer. Att man ska ta till kniven för att få bättre självförtroende är såklart en annan väldigt komplex fråga och jag försvarar inte heller klinikens uttalande eller agerande.

  Svara

   Jag tänker att man mår bra, får bättre sexliv osv genom at trivas med sin kropp. Men är man emot plastikoperationer tycker man en bättre metod att nå denna trivsel är att jobba med sin inställning än med kniven.

   Svara

  Hahaha. Ja, men hallå. Hade de bara skrivit det där om sexlivet på en gång hade ju jag varit GAME på en gång!! Nä, men seriöst vad ääär det här? De har alltså lyckats googla fram ett inlägg med tveksamt uttalande från 2010 (som jag inte ens minns att jag skrivit) för att liksom rättfärdiga det hela med? Say what? Det är ju inte ens vad det handlar om. De har ju inte alls förstått poängen. ”Det är inte fel eller oetiskt av oss att erbjuda plastikkirurgi”. Nä. Men däremot att föreslå bröstoperationer till random folk och att erbjuda operationer i form av betalning för marknadsföring. Det är rätt jäkla skevt.

  Svara

   Vi får smida medan järnet är varmt nu!
   Adlinks på sexgungor nån?

   Svara

    Sexgungor is the shit;) (måste bli influencer snabbt så att jag är tillgänglig för samarbeten med gungaffärerna)

    Svara

    Alltså jag har aldrig fattat hur man använder såna. Vad är de till för. Ska en gunga och vad fasen gör den andre? 😑 Så nollad, typ som med rimning, hade ingen aning om vad det var.

    //Lever tydligen under en sten

    Svara

     Okej googlade nu. Verkar ansträngande 😂

     Svara

     Jag tänker mest att man borde bli åksjuk…

     Svara

      😂

      Svara

  Men vad lättkränkta folk är. Folk kommer alltid att operera sig oavsett om influencers får nya tuttar gratis eller ej. Att någon däremot ska få gratis bröst och sedan fläka ut info om det är rent av osmakligt men jag förväntar mig ändå inget mer av dessa influencers. Tycker inte man ska bry sig så himla mycket o bli upprörd över det de gör o inte gör..

  Svara

   Fast det är inte vad detta handlar om… Det handlar om att de skriver till folk och erbjuder plastikoperationer. Självklart får alla göra vad de vill med sina kroppar, det har ingen sagt emot

   Svara

   Men det är ju just det du kallar osmakligt och fel som inlägget handlar om, dvs att erbjuda nya bröst mot markandsföring? Hur får du ihop det med att kalla folk som reagerar på detsamma för lättkränkta?

   Svara

   Ja – folk kommer alltid operera sig.
   Uppenbarligen är folk också väldigt lättpåverkade av diverse marknadsföring och annat i samhället, annars hade väl inte PR varit en sådan stor bransch exempelvis. Uppenbarligen vill ju företaget erbjuda gratis plastikkirurgi till en offentlig person för att göra reklam för sig och för att få FLER kunder/pengar. Både såna som funderat på det innan och även de lättpåverkade som tror man automatiskt blir snyggare och lyckligare med nya/yppiga/stora tuttar etc. DET är oetiskt. Det är inte oetiskt bara för vad det gör med självbilden för många (särskilt unga) och hur branschen överlever på att få folk att känna sig otillräckliga, det är oetiskt för att det faktiskt rör sig om en O P E R A T I O N. Inom vården opererar man sig ALDRIG så länge det inte är absolut nödvändigt. Det medför alltid risker. Förutom det så kostar det en hejdundrande jävla massa pengar och man kan ju fråga sig hur trevligt det är för en sextonårig flicka att känna sig manad/lockad att göra en op som kostar 30-50 000. Sorgligt.
   Och ja – uppenbarligen har alla ett eget ansvar. Men uppenbarligen finns ett etiskt dilemma till detta. Uppenbarligen har företaget ej uppfört sig på ett etiskt önskvärt vis.

   Och ja, uppenbarligen använder jag uppenbarligen så mycket med vilje.

   Vilket skitföretag. Ska jag någonsin göra en op blir det fan inte hos dem. Mår illa.

   Svara

   Jag kan tycka detta är ett stort problem med sociala medier. Folk (”allmänheten”) tror sig ha rätt att säga till andra hur de får eller inte får reagera. Det är faktiskt upp till var och en att reagera och du har ingen rätt att kalla någon lättkränkt för du vet ingenting om en annan persons historia. Ödmjukhet.

   Svara

  Tänk vad My och Booken jublat om de blivit utvalda =)

  Svara

  De är fina människor ändå- Vi opererar bara de som verkligen vill och Du har rätt till din åsikt. Men tack!

  Svara

   Haha men eller hur. Det är ganska skön lägstanivå att hålla

   Svara

   Hahah ja, jag tänkte också på det! Efter förra mejlets ”vi opererar bara folk som vill det” (tack jag trodde jag skulle tvångsopereras) till nästa floskel ”du har rätt till din åsikt” (tack jag trodde ni avrättade alla med avvikande åsikt).

   Snacka om meningslösa ställningstaganden.

   Svara

  Alltså va haha, blev dom själva nöjda med det här svaret..?

  AK Nygart i högsta hugg med spaden – gräver sin egen grav.

  Svara

  Det känns så sunkigt. Och tyvärr funkar väl deras strategier ganska ofta. Sponsoperationer för influensers och huxflux så har deras unga läsarkrets bokat en tid för konsultation. Man ser det bland alla som springer runt med alldeles för mycket fillers i läppar och ansikte… alla ska se likadana ut och någon var först och gick omkring som mamma gås och smittade de andra att tro att det är snyggt. Det är det inte.

  Svara

  Kan du inte skriva ut texten i inlägget, svårt å läsa skärmdumpen i mobilen!

  Svara

  ”Att följa någon på sociala medier som väljer att skönhetsoperera sig betyder inte att du som följare automatiskt också gör det. Unga kvinnor är inte hjärntvättade marionetter, trots att de tyvärr ofta beskrivs så när de väljer att plastikoperera sig.”

  Men är det inte EXAKT det som är poängen med att marknadsföra sig på det här viset? Kliniken hoppas ju på att om de ger gratis operationer till influncers så kommer ”hjärntvättade marionetter” haka på och göra detsamma? Orkar inte 🤦

  Svara

   Nej men de är ju bara snälla och givmilda.

   Svara

    Bara genuint bekymrade om Egoinas sexliv!

    Svara

   Exakt! Skulle jag få ett mail om jag ville operera mig skulle det definitivt sätta tankar i mitt huvud. Som när min kompis sa till mig att jag borde fylla läpparna för massa år sen.. Jag har inga planer på att göra det men att jag hen fick mig att tänka på att på att mina läppar inte duger. Att jag inte duger. Så sjukt, men man är bara människa. Tänk om jag var yngre och osäkrare.. så trött på utseende hets och utnyttjande av människors självkänsla.

   Svara

  De borde höra av sig till Nellie B. Hon vill ju verkligen fixa tuttarna så fort hon har fyllt 18. (säger inget om huruvida jag tycker att det är rätt eller fel av Nellie, men som företag skulle jag hellre höra av mig om ett sådant samarbete till någon som uttryckt sin vilja än till någon som uttryckt motsatsen).

  Svara

   -Vaa!?! Hon har ju alltid skrivit om hur nöjd hon är med hur hon ser ut och hur bra det är att vara platt när man håller på med ridsport. Snacka om kovändning…

   Svara

  OT.
  Såg på Isabellas ”Personen jag träffar”’s Instastory häromdagen där han filmat random människor i Sthlm och skrivit ”drägg”, tänk typ några helt vanliga människor som går förbi, nån med barnvagn. Alltså hela hans personlighet är så avtändande att jag vet inte vart jag ska ta vägen. Önskar jag printscreenat detta. Gud vad jag tycker illa om honom.

  Svara

   Av vad man sett av det han postar på insta verkar han vara fruktansvärt osympatisk.

   Svara

    Med andra ord passar dom perfekt ihop! Bella är ju vansinigt omogen hon med!

    Svara

   Vad heter han på inta?

   Svara

    Insta såklart…

    Svara

     Lifeofsharkweek

     Svara

   Han verkar väldigt, väldigt omogen. Om Isabella trivs i hans sällskap tyder det bara på att hon är lika omogen hon också.

   Svara

   Ojdå, vilket uppbyte…

   Svara

   Han är den perfekta mannen för henne, lika osympatiska båda två!

   Svara

   Såg också klippet och är rätt säker på att han menade drägg till sportbilarna som brände förbi utan ljuddämpare.

   Svara

    Ja, jag såg det också. Först utan ljud och tänkte precis så ”vad är det här för människa?!?!” Och sen med ljud och tänkte mer ”ahaaaa, I get it”. Såg inte bilarna i klippet, hörde endast ljudet. Sen har han väl lagt upp annat tvivelaktigt, men just detta klipp vill jag försvara honom i.

    Svara

  Ja, för brösten börjar ju hänga efter 8 år…

  Svara

   Hos en del jo. Efter en viktnedgång så är mina inte alls lika perky som för 8 år sen.

   Svara

    Allas bröst börjar hänga så småningom. Det hör liksom till åldrande. Vissa bröst hänger vid 20 och vissa vid 50, men brösten börjar hänga och jag förstår ärligt inte det felaktiga och negativa med det? Varför kan inte ett par bröst få vara hängiga då? Det är så skevt att åldrande är så nedvärderat och fel att det ska ändras på in i det sista.

    Svara

     Ja det hör till åldrande, men oavsett så skulle jag mycket hellre välja att ha fasta bröst 🙂 har man råd och vill göra något åt saken så ser jag inget fel med det, det betyder inte att man tycker det är fel med hängiga bröst, bara att man hellre välja att inte ha det 🙂

     Svara

      Har du någonsin funderat på anledningen till varför du hellre vill ha fasta bröst? Alltså på riktigt? Gör det annars (tips: ”för att jaaag föredrar det” eller ”för MIN skull” är fel svar).

      Svara

       Nej, det är inte fel svar. Jag skiter fullständigt i vad andra tycker om min kropp och blir inte det minsta påverkad av hur andra ser ut, opererar jag mig gör jag det för att jag vill. Sluta upp med att tro att alla tjejer är påverkade av hur andra vill att man ska se ut

       Svara

        Ja men visst. Du är en sånhär isolerad snöflinga som på inget sätt påverkas av den miljö du befinner dig i 👌🏻 som att idén om att operera sig eller idén om att ens bröst inte duger är medfödd……

        Svara

         😂

         Svara

         Alltså jag som skrattar är en annan anonym. Ditt svar var så klockrent.

         Svara

     Och mina hängde från första stund de växte ut😊

     Svara

      Mina med 👋 aldrig varit perky. Dock 100 gånger mer nöjd med mina bröst efter två omgångar amning. Trodde att jag skulle vilja operera mig när jag var ”färdig” med barn och amning (classic) men faktiskt inte.

      Svara

      Mina har också alltid haft lite häng. När jag var yngre brydde jag mig jättemycket. Sen kom jag till instinkt hur fel det är att jag som ung tjej inte tycker jag duger. Sen började jag se fler tjejer på tex tv som inte såg ut som ”mallen” och jag insåg att jag inte var fel, konstig eller ensam. Känns så konstigt jag ska betala stora summor för att ”fixa” mig. Jag är bra som jag är. Vem fan pallar lägga så mycket tid och ork på tuttar. Bröst är naturligt oavsett deras form och storlek: ingen är bättre än någon annan. Därför blir jag också jävligt trött på att folk pratar ned på hängiga bröst hela jävla tiden. Låt de vara. Såklart alla har rätt till sin åsikt men fan vad sorgligt att läsa om hur ”fel” lite häng uppfattas att man ska fixa till det. Ofta tänker jag också på vilken slags värld jag vill att min framtida dotter ska växa upp i. Och hur jag någonsin ska kunna prata om hennes eget värde och att hon är fin som hon är: när mamma själv har ändrat på sig genom en operation. Nej tack.

      Tack för mig!

      Svara

    På Egoina….för det är henne det handlar om…inte en del…trodde det var så självklart att man inte behövde skriva det. Men tydligen inte

    Svara

  Det där svaret är så korkat att jag inte vet om jag ska skratta eller gråta. Herregud… 🙄

  Svara

  Finns det någonstans man skulle kunna anmäla kliniken? Typ oetisk marknadsföring eller något liknande..?

  Svara

   Men orka.

   Svara

    Julia menade inte att just du skulle anmäla. Så hoppa bara över hennes kommentar om du tyckte att den var jobbig😊

    Svara

  Ett tips är att de kontaktar Anna Book igen, hon tackar nog inte nej till fler gratisoperationer 🙂

  Svara

   Och tv får gärna filma.

   Svara

  ”Unga kvinnor” och ”tänkt på hela livet” funkar inte i samma stycke…

  Svara

  Toppen nu finns det lite mer att gnälla på 👍🏻

  Svara

  Säg som det är nu camcam! Du är på deras klinik och får en sponsrad bröstförstoring, det är därför du är frånvarande idag! 😘😘

  Svara

  Texten om vad du tycker om deras mailsvar borde ligga under själva mailsvaret. Blev konstigt att läsa om dina reflektioner innan man själv läst mailet.

  Svara

  Otroligt OT men är så arg!
  En tjej i min sons klass har anklagat honom för att han tafsar och utsätter henne för saker (under skoltid) – hennes mamma har ringt mig flera gånger, jag har haft kontakt med skolan och min son säger att det aldrig hänt. Skolan har gjort en grundlig undersökning/utredning av saken, pratat med klasskompisar, pratat med min son och med tjejen och tillslut erkände tjejen att hon hittat på alltihop!

  Vid återkoppling så sa mamman i princip ”jaha, det är sånt som händer” och sen släpptes allt – alltså att falskt anklaga ngn är fan lika illa som att utsätta ngn för sexuella kränkningar….eller ja, det är iaf jävligt illa – eller?!

  Jag skulle vilja se att åtgärder tog för att tjejen ska förstå att det är fruktansvärt att anklaga ngn för sånt – men som sagt, det bara släpptes med orden ”sånt händer”😡😡😡

  Svara

   Anmäl henne för förtal, risken är stor det händer igen!!

   Svara

    Dom är bara 11år….man hade ju helt viljat att mamman till tjejen (hon är ensamstående så därför skriver jag inte ”mamman och pappan”) hade tagit det på allvar- jag tänker att jag som mamma skulle funderat över varför min dotter ljuger om en sån allvarlig sak och viljat ta reda på om det kan bero på ngn bakomliggande orsak etc

    Svara

   Det var dåligt av mamman/pappan och och bra att det utreddes grundligt jag håller med om att falska anklagelser borde få reprimander/konsekvenser oavsett brott. Hemskt för er. Fick ni resa på varför?
   Dock (vilket ej hjälper dig och din son) så måste man komma ihåg att falska anklagelser när det gäller sexuella kränkningar i antal är minimalt om man jämför mot det faktiska antalet som utsätts.

   Svara

    Varför lade du till det sista? Tyckte du det hjälpte CHarlotte? Nej det du skrev inom parentes räknas inte. Jag tror det är farligt att utgå från att en kvinna alltid talar sanning när hon säger att hon blivit sexuellt antastad. Det finns människor som drar nytta av sådant och vänder det till sin egen fördel. En tjej i USA åkte taxi och när han vägrade ta emot hennes kebabkladdiga sedel anmälde hon honom för våldtäkt. Genom en ljudinspelning i bilen framkom det att det lilla äcklet ljög. Om en tjej så lättvindigt drar till argumentet våldtäkt känns det väldigt tydligt att hon vet att det har stor genomslagskraft och chock value och gör att hon kan sätta dit taxichauffören. Det är hemskt. Har du en aning om hur fan det är för en man att bli falskt anklagad och ha ett sånt rykte? Min bror råkade ut för det och det gjorde så ont att se hur det påverkade honom. ”Hur fan känns det för en kvinna att bli våldtagen” kommer någon gasta nu, men det går att fokusera på flera saker samtidigt och det ena utesluter inte det andra.

    Svara

     Som mamma är jag otroligt rädd för just detta – att det ska sprida sig och att folk ska tänka ”ingen rök utan eld” och utgå från att det är sant….vi bor på ett ganska litet ställe och för hela familjen (jag har döttrar på samma skola och jobb som kan påverkas och framförallt såklart för vår son) vore det förödande!

     Svara

    Du den där sista meningen fick dig att låta som smala personer som ba ”Smala får också dumma kommentarer!!” i en tråd om fatshaming. Du tillförde ingenting menar dy att hon ska misstro sonen? Det framkom liksom att den lilla äckliga flickan hittat pp alltihopa?

    Svara

    Jo- men jag fattar det och jag var helt för att de skulle utreda det ordentligt och allt sånt (även om jag aldrig skulle tro att min son skulle göra ngt sånt så antar jag att det är så de flesta mammor säger om sina söner och ändå utsätts tjejer)….men nu (som tur var) erkände ju tjejen att hon ljög, det framkom inte direkt varför men mellan raderna så tror jag det handlade om uppmärksamhet från mamman – att hon antytt ngt och mamman ”gick igång” och sedan spann det utom kontroll…

    Men oavsett hur statistiken ser ut så var detta en av de gånger som tjejen faktiskt ljög – ingen kompis hade sett ngt, de andra tjejerna som tjejen sa också blivit utsatta sa att de inte alls blivit det och vid flera av tillfällena som hon angav att det skulle skett så fanns det lärare som visste att min som var på ngt annat ställe exakt samma tid (bl.a. hade vi utvecklingssamtal vid ett av tillfällena) och som sagt, hon erkände när hon blev överbevisad!

    Sen att statistiken är som den är är hemskt och beklagligt men har absolut ingenting med den här händelsen att göra!

    Svara

     Jag tycker du resonerar väldigt sunt tycker jag – mycket mer sunt än de som svarar på sina kommentarer och t ex kallar tjejen äcklig, ber dig anmäla en 11 åring för förtal eller börjar snacka om hur sällan folk ljuger trots att det är helt ointressant när det hände i detta fall, och du inte heller har dragit några generella slutsatser av det.

     Sympatiskt att du funderar över varför hon ljög, väljer att lägga skulden på vuxna snarare än på ett litet barn, och uppmärksamhet från mamman låter som en rimlig förklaring. Ville bara säga det.

     Förhoppningsvis har det redan varit väldigt jobbigt för henne att erkänna att hon ljög, och hon lär ha skämts över det. Men kanske du kan säga till mamman att du inte är arg på hennes dotter, utan vet att hon är en barn, men att du skulle vilja prata igenom tillsammans vad som hände och vad de kunnat få för konsekvenser för din son? Jag tror att skämmas lite är den mest effektiva konsekvensen…

     Du skulle ju även kunna säga till mamman att du tror att hon ljög pga att hon ville få uppmärksamhet från mamman. Då blir hon skitsur såklart, men vad gör det.

     Svara

      ❤️

      Svara

    Och även om falska anklagelser är minimalt till antalet så gör det väl inte saken mer okej?!

    Svara

     Ingen idé att ta det här här. De har tappat förståendet och tror att alla män är dåliga. Hade din son varit några år äldre hade du fått massa motstånd här.

     Jag skulle be om ett möte på skolan, är tjejen så ung kommer sanningen komma fram, brukar vara jobbigt att inte tala sanning med föräldrar och lärare i närheten. Ta även upp det med rektorn. Tror inte tjejen vet vad det hon säger innebär och menar säkert inte att göra någon större skada, men det kan påverka din son i framtiden så ta upp det på en gång med alla

     Svara

      Vi har ju haft ett möte och hon har erkänt att hon ljög….

      Svara

   Men hon är ju bara kär i honom fattar ni väl.. girls will be girls tihi

   Svara

    Jaha o då anklagar man någon för sexuella trakassserier när man inte kan få nån? Vidrigt. Så dum kommentar.

    Svara

     Slå upp ironi i ordboken…..

     Svara

  Jag kan ta gratisoperationen, jag vill göra en förminskning!

  Svara

  Kan de inte sponsra mig istället? Jag har velat sen jag var 16 & iår är jag 30. Kommer aldrig ha råd 🙁 nu när jag ammat så är mina bröst ännu mindre, och olika stora och omöjligt o hitta bh. Blir less :'(

  Svara

  Alltså hjälp! Vilka handlar detta om? ” TV-STJÄRNA OCH ARTIST I FRÄCKT OTROHETSDRAMA” Rubriken är inne på Stoppa pressarna.
  Fram med popcorn

  Svara

   Lets dance kanske? Tyckte alltid att Gunde var så tafsig på Agneta Sjödin där på fortet

   Svara

    Han verkar ju tokkär i sin fru, så inte Gunde. Då äter jag upp min hatt, typ =)

    Svara

    Mäh!?

    Svara

    Hahaha nej tror jag verkligen inte, så många gånger jag hängt med han och familjen på crossbanan. Man ska aldrig säga aldrig, men han verkar genuint lycklig med familjen

    Svara

   OT men undrar också! Vilka ÄR det.. tv-stjärna o skådespelare som är vän med artist, som nu är ovänner, och vem är pr-mannen och flickvännen. Nyfiken!! Men nja Gunde skulle jag inte tro va, är väl inte skådis.

   Svara

  OT.
  Okej jag är sist på bollen.. men har precis sett dokumentären om Avicii.
  Jag är mållös, jag är i chock!
  Jag mår SÅ dåligt.
  Fy vilka giriga, egoistiska och självupptagna människor han hade runt sig (menar då i jobbet, ej familj).
  Varför var det ingen som lyssnade? Han skrek så högt han kunde att han mådde så dåligt? Han ville inte?
  Han sa ”jag klarar det inte, jag dör”.
  Usch!
  Jag blev bara så himla ledsen av att se den.
  Vila i frid, jag hoppas du äntligen fått den ro du hela tiden önskat dig ❤️

  Svara

   De lyssnade inte för att han var pengar i deras ögon. Han spelade = Mer pengar till dem och lyxliv. Han slutade = Mindre pengar. Så enkelt är det tyvärr

   Svara

   Ja så sjukt vidrigt!! Och denna ash äcklade mig som fan med sin attityd och när han sa rakt ut att folk bryr sig bara om honom för han är framgångsrik och att andra påverkas = ingen mer lön. Sjukt vidrig pengahungrig människa.

   Svara

  HALLÅÅÅÅ!! En printscreen från bloggbevakning susade förbi i breaking news!

  Svara

  Jag har opererat mina bröst för MIN skull.. efter två långa amningar ville jag fylla ut de tomma ojämna skinnpåsarna som fanns kvar.. när jag ser på förebilderna är jag så jävla nöjd! JAG är nöjd. Och jag lovar att det inte påverkar sexlivet något i hur ofta och mycket man har sex.. sen verkar alla tro att bara för man gör en bröstförstoring så måste brösten va stora, runda och fasta… men nej.. du väljer själv hur utmärkande du vill göra det.. vissa vill ha fejklook och vissa naturliga diskreta.. sen är det hemskt och sorgligt hur unga tjejer gör det i tron på att bli mer omtyckta av omgivningen och framförallt killar.. då blir det sorgligt att kända offentliga personer lockar unga vilsna tjejer.. men det gäller ju egentligen allt i influensers liv utåt, denna externa konsumtion, av prylar, kläder, smink, inredning, JA ALLT, vi blir ju lurade till att vilja köpa allt som de har, men vem fan har råd med det?! Det är ju inte konstigt att psykiskt ohälsa finns hos var och varannan människa.. och det skyller jag på sociala medier och alla dessa influensers som lever sina fina perfekta lyxliv som inte vi vanliga kan leva upp till..

  Svara

   Undrar alltid när folk skriver att de förstorar brösten för SIN skull vad de egentligen menar. Man ser ju bara sina bröst när man kollar sig i spegeln naken?

   Svara

    Jag tänker att många som säger så verkligen KÄNNER starkt att det är sant. Som om samhällets normer inte vore totalt internaliserade – de tänker antagligen att det ju inte är någon som sagt åt dem att de vore så mycket snyggare och sexigare om de hade mer ”normsnygga” bröst, att ingen tvingat dem, att de inte gjorde operationen för att visa upp sina bröst för folk – utan att de just SJÄLVA ville känna sig vackrare, mer åtråvärda.

    Att sen i stort sett varenda bild och film de sett under hela sina liv talat om för dem att ett par normsnygga bröst är mer åtråvärt än ett par mycket små eller hängiga, att alla kommentarer de fått höra där andras bröst bedöms sagt samma sak, att de lärt sig sedan förskoleålder vad som förväntas av pojkar respektive flickor, att de ägnat en hel uppväxt åt att indoktrineras av vikten av att som kvinna vara attraktiv för män, att forskning visar att ”vackra” människor tillskrivs en rad helt orelaterade positiva egenskaper (och dessutom får högre lön), att de kvinnor som syns i populärkulturen som är äldre än 45 antingen är extremt välbevarade (läs: opererade) ”cougars” eller fullkomligt ickesexuella typ farmödrar… ja, inget av det spelar någon roll, för de har ju inte haft en pistol mot huvudet. De har själva fattat beslutet att betala massor av pengar (om de inte är influencers och blivit kontaktade av den fantastiska kliniken i inlägget, eh) för att bli nedsövda och uppskurna, för att genomgå en riskfylld och mycket smärtsam operation. Eftersom de vill kunna se sig själva i spegeln och känna: jag ser ut som man ska. Jag duger. Just nu duger jag.

    Fan, jag fattar att det är en skön känsla. Flyktig, men skön.

    Och på så vis är det ju för deras egen skull de genomgår ingreppen. Det är ju den känslan de vill åt, känslan av att inte vara fel, att inte vara någon man hånar, skrattar åt, äcklas av. Samhället har gjort att den känslan starkt påverkas av hur vi ser ut. Att gå emot normen gör ofta ont. Att passa in i den är ofta skönt. Hade normen sett annorlunda ut hade de kroppsliga förändringar vi gjort också sett helt annorlunda ut. Men så länge den är jävligt snäv kommer människor gå mer eller mindre långt för att uppnå den där känslan av att passa in, få vara med, få bekräftelse och uppskattning – nej, just det, för ens egen skull var det. Förlåt.

    Svara

     Vilket välformulerat inlägg!

     Självklart opererar alla sig för sin egen skull (om man inte typ lever i en osund relation och blir tvingad) och för det man själv har att vinna på det – varför skulle det annars vara?

     Men man kan forfarande fundera på varför så många vill operera sig, sminka sig, vara hårlösa osv. Varifrån kommer det viljan?

     Svara

     Annika, så jäkla bra och viktig analys. Får jag ”sno” den och visa för några i min bekantskapskrets som behöver höra detta? 🙂 <3

     Svara

      Åh men tack! Helena, du får såklart jättegärna ”sno” kommentaren! 😂

      Svara

  Ot: Kan du inte skriva om Läckbergs hyllningar av Sara Danius och Anna Wahlgren och sågningar av Horace Engdahl och nu Ingmar Bergman.

  Svara

  Test

  Svara

  Ot: Kan du inte skriva om att Läckberg hyllar Sara Danius och Anna Wahlberg och sågar Horace Engdahl och numera även Ingmar Bergman.

  Svara

  Tyra skriver på instagram om hur respektlösa alla är som ställer frågan ”varför gjorde ingen något” angående Avicii.

  Orkar inte med henne.

  De framgår väldigt tydligt i dokumentären att personer som jobbar runt i kring honom pressar han att göra något han inte vill. För de drabbar alla ekonomiskt om han ställer in………. girigt. DET om något är respektlöst

  Svara

   Fast det är respektlöst. Man har ingen aning om hur kan dog än, eller vad dom orsakade hans död. Att säga varför gjorde ingen något, är att anklaga alla i hans närhet, inklusive hans familj, för hans död, och det är otroligt respektlöst i mina ögon.

   Svara

    Fast de är väl ändå mer respektlöst att pressa någon som säger ”jag vill inte” för att man själv vill vinna på det?

    Svara

     Jo det har jag inte sagt något om, som sagt så vet man inte dödsorsaken än och du kan därmed inte dra den paralellen att det var därför han dog.
     Så länge ingen (mer än hans anhöriga) vet varför han dog, så kan man inte kommentera att ”ingen gjorde något”, och att det var det som orsakade hans död.

     Svara

      Fast jag har inte sagt att de orsakade hans död?
      De var mer ett konstaterande att någon kanske faktiskt borde gjort något? TILLEXEMPEL slutat pressa honom att göra saker han inte ville..
      de hade jag tyckt även om han var i livet. Ingen ska behöva känna som han gjorde. Ingen människa ska pressa någon så hårt för sin egen vinning..
      det blir ett övergrepp

      Svara

  OT men Paows senaste blogginlägg! Och vilka kommentarer hon fått på sistone!

  Svara

  OFF TOPIC. Bianca som programledare i Breaking news ikväll.

  Och Ben och Jocke var där och var arga och diskuterade Guldtuben.

  Jocke gjorde även intervju om faderskapet och gjorde ett ”test”.

  Svara

   Ja, Bianca var katastrofalt dålig som programledare. Benjamin framstod som förståndshandikappad. Bråket om “riggtuben” var surrealistiskt. Jockiboi gjorde ändå ett förhållandevis sansat intryck.

   Svara

    Tyckte hon var bra. Förståndshandikappad? Det var inte snällt, tyckte jag inte tyckte han var snygg och charmig. Jockiboi inte helt sansad väl hehe men Ben desto mer sansad och tyst 😉 Skriv om detta Camcam!

    Svara

  Det är det företaget som ska göra sindys operation! (sa hon i en live häromdagen) är hon också sponsrad?

  Svara

   VA!? Vad för operation, brösten? Kanske spons då, camcam får luska 😉

   Svara

    Jo brösten, lyft och förstoring med mål att få tillbaka hur de såg ut innan barnen! Kom ihåg vad kliniken hette för tyckte det var konstigt att åka till Malmö o göra dem när man bor i sthlm där det redan finns massa bra kliniker.

    Svara

  Det där är ju helt sjukt! Hur tänkte de nu?

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.