Fokis fina familj

Jag vill egentligen ingenting annat med det här inlägget än att förhoppningsvis skänka er ett litet leende.
Foki lägger upp de härligaste bilderna på sin fästman och sina två barn, Zelda och Baggiz.
(Och för er som oroar er för Baggiz minst sagt fluffiga mage så vet jag att även han – precis som THK är under ständig uppsikt av en veterinär.)

Jag måste snart få till en liten dejt med Foki så att jag både kan få knarka bebislukt men också blurra Baggiz lite på magvolangerna medan vi uppdaterar oss sedan sist. Det var ett tag sen…
Livet går allt för fort ibland. Hon har blivit mamma och jag har lärt mig klippa film.
Tja, ungefär på samma nivå, tycker ni inte? 🙂

 

65 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  OT – från Bellas senaste inlägg ”Det finns en del återbäringstjänster som jag inte orkat använda för att det är krångligt samt att allt jag vill handla går inte att få återbäring på. Det som jag föll för på MyBonus är att över 650 butiker är anslutna till tjänsten så i stort sett allt jag köper kan jag få flera procent tillbaka på, utbetalt till mitt bankkonto.”

  Refunder har 830+ butiker, Cashback har 400 butiker.

  Vad skulle vara bättre med MyBonus än de andra sidorna? Visst, MyBonus kanske är kopplade till sidor som Bella handlar från som inte finns med på exempelvis Refunder och är det så så har jag inget att säga. Meeen, tror att de är rätt snarlika sett till vilka butiker de samarbetar med. Då återstår alternativet att det är krångligt, men samma sak gäller här skulle jag säga, de är lika krångliga (eller okeångliga) så då återstår min fråga, vad är så mycket bättre med MyBonus än de andra sidorna?

  Att de vill sammarbeta med henne?

  Svara

   Att Bella tjänar pengar på detta samarbete?

   Svara

   Ingenting är bättre. Förut var det refunder och nu detta. Men tala om en sak för mig; sen när började Bella handla grejer på Byggmax för att renovera och fixa lite hemma?! Vilket skämt!

   Svara

    byggareBella 👷🏼‍♀️🚜

    Svara

  Vilken läckerbit katten alltså. Men ingen vinner över THK med sin charm och volangmage. Puss THK i love you forever både du och jag längtar efter solen. 😊😚😻

  Svara

   Tycker det är så härligt och fint att du alltid skickar kärlekshälsningar till TRH 🙂 en sann djurvän är du 💖

   Svara

    Är thr ett djur? Mystiken tätnar…

    Svara

    Tack ja jag gillar verkligen djur man får så mycket kärlek tillbaks av dom. ❤

    Svara

     HAAAAAAH!!

     Jag ser det nu. TRH… TH…THK!!

     Illuminati confirmed. Att jag inte såg detta innan. Och jag som anklagade Magnus hela tiden. Så var det katten.
     KATTEN!!

     Svara

      Bara så att du vet ang trh/thk, du är sist på bollen. 👻

      Svara

  OT, vad har hänt med hejsonjas blogg? Jag kommer inte in där längre. Har hon slutat blogga? (Ett tag sen jag läst den då det blev lite väl mycket kristet i den för min smak)

  Svara

   Men jaa jag har ju tänkt sååå mycket på hur det har gått för henne och bebisen!!

   Svara

   Jaa hoppas att hon slutat blogga!

   Svara

    Varför?

    Svara

     Har för mig att jag läst nånstans att hon blev lite väl religiös och verkade inte må så prima…

     Svara

  Blondinbella verkar ha ändrat sin text på sitt instagramkonto, eller? Det är ändrat men det framhålls att bloggen har 1.5m läsare 😂

  Svara

   Det finns ju ca en miljard inlägg senaste veckan om bella och hennes statistik. Kan inte ni som är intresserade diskutera siffrorna där så kan vi som skiter i hennes statistik slippa se tjatet under de få inlägg som faktiskt handlar om annat?

   Svara

    Om det inte intresserar dig kan du se förbi de kommentarer som du anser inte passar under inlägget.

    Svara

     Bara det att samma siffror diskuteras om och om igen under varenda inlägg. Blir lite.. tjatigt. Men visst. Var bara ett förslag att man kan scrolla ner till det inlägg där det redan avhandlas om man vill fortsätta diskussionen. Nåja, inser att jag är i minoritet här när det kommer till mitt ointresse för hennes siffror.

     Svara

      Ganska ointressant med hennes siffror, håller med. Det blir lite tjatigt.

      Svara

      Jag tror att det handlar om att det inte är så många som läser eller kommenterar de gamla inläggen. Speciellt om det finns flera hundra kommentarer. Heja!

      Svara

      Diskuterade inte siffror utan huruvida hon ändrat sin infotext och ändå behållit informationen som visat sig vara felaktig. Det inlägg du syftar på ligger flera sidor bakåt och innehöll senast jag tittade hundratals kommentarer (400?). Det är svårt att hitta varje gång, har säkert slutat kommenteras samt att det är svinjobbigt att scrolla ända ner. Det var mycket ot-kommentarer i denna tråd men ändå fastnade du för min, ok.

      Svara

   Hallonsaft det är inte ändrat, står likadant som det gjort länge, har inte stått annat än 1,5 m readers där innan.

   Svara

    Tack! 🙂

    Svara

  Så mysigt med bärsjal! <3

  Svara

  Älskar människor som älskar djur som om de vore ens barn ❤️

  Svara

   Förutom de djur samma personer betalar för att tortera och döda för mat och smink etc ❤️❤️❤️

   Svara

    Nu drar du väl på lite stora växlar? Finns många djurägare som faktiskt är veganer och tänker på att köpa produkter som inte är testade på djur.

    Svara

  Jag vill också ha en gosig och fluffig katt 😍 mina två är atleter och ligger alltid uppe på bokhyllan efter dagens äventyr. De stryker sig mot mina ben och ger kärleksbett, det är väl något i alla fall.

  Svara

   Och jag vill ha en katt. Mager eller fet, fluffig eller kal

   Svara

   Köp en engelsk korthårig, de har enligt rasstsndard naturligt tjocka fluffiga magsr och är sjukt tillgivna och keliga, likande psyke till raggdollsen. Min mamma har en sådan efter att en katt i grannskapet flyttade in hos oss på eget bevåg. (Vi fick tag på ordinarie ägare, och den blev tydligen mobbad adderas andra katter)

   Svara

    Haha jag har två britter men de är inte så sociala. Den ena är min själsfrände i kattform och det är bara jag som har hennes respekt. Den andra är lite mer laid back och accepterar de flesta men ingen är kelig. Men två väldigt lugna och stabila katter som man ser kanske 1 gång om dagen.

    Svara

     Jag skulle dock aldrig i mitt liv byta bort mina två hjärtan.

     Svara

     Okej, som sagt min erfarenhet sträcker mig till en katt som bestämde sig för att helt enkelt flytta in en dag och utnämna oss till sin familj, så min erfarenhet är begränsad. Men tydligen skulle hennes extrema tillgivenhet vara rastypisk.

     Svara

      Ja men det kan nog stämma, mina katter är också tillgivna. Jag tror att den ena inte hade klarat av att byta familj, hennes pappa fick någon form av post traumatisk stress när hans ägare dog och flyttade till mina föräldrar. Han blev aldrig sig lik och levde resten av sitt liv i skåp, under sängar och vid trädet på tomten. Jättefin och go katt men han kunde inte ty sig till någon annan.

      Svara

       Naaw stackarn 😓😢

       De är såå fina, försöker hitta ett sätt att gendopa sambon så han slutar vara kattallergiker så jag kan skaffa en. Gillar som sagt att de är tillgivna men ändå har lite mer klös än raggdollsen (och mindre päls).

       Svara

        Bengaler är en av de mest allergivänliga raserna. Min bästa kompis har en och det går alldeles utmärkt!

        Svara

         Jo, finns sådan, men deras utseende och temperament är det motsatta mot vad jag vill ha i en katt. Jag tror inte en aktiv katt som gillar äventyr är direkt optimalt när jag bor typ 200 – 300 m från en motorväg. En lugnare katt skulle dock gå att ha som utekatt då resten av miljön är perfekt för en utekatt, lite trafik som kör långsamt på breda vägar och mycket skog och kolonilotter.

         Svara

       Gu va sorgligt med katten som levde i skåp 😭😭

       Jag har en gammal hemlös katt som räddades till katthem och sen mig hon är säkert bondkatt men ser ut exakt som brittisk korthår. Hon är så rädd för det mesta pga tiden som hemlös men världens mysigaste och gosigaste med mig och andra närstående.

       Svara

     Låter ju rätt skönt ändå. Jag har en bengaldiva som vill vara med på allt (inklusive duscha, laga mat, skriva på tangentbordet) och gärna skedar en om natten. Han kan låta en hel del om man är för tråkig eller inte ger honom tillräckligt med uppmärksamhet men det är okej, är fortfarande förundrad över att man kan köpa en så fin vän. ❤

     Svara

   Finns många katter på katthem som behöver familj ❤️

   Svara

  Wow!! Nu är Mogi uppe i 40,7 på Instagram 😂

  Alltså, att hon inte skäms?! In och anmäl skräpkonton nu alla! 💪🏻

  Svara

   Har ej tid men annars hade jag anmält både Bellas och Mogis. SÅÅ PINSAMT OMG

   Svara

   Ska in omedelbart bums! 👍🏼

   Svara

    Har nu varit inne och ”städat” upp lite hos lilla Moggan..
    Så nu har hon ”bara 40,6” 👏

    Svara

     Nu är hon tillbaka på 40,7 K dock… :/

     Svara

  Dags för ett öppet spår? 😀

  Svara

   Det är torsdag så nej. Imorgon och på lördag däremot.

   Svara

  Jag såg inte ens bebisen först utan tänkte att mums, hennes man var allt en redig karl, haha.

  Svara

   Ha, när du säger det så. Jag såg bara katten(o tänkte att snubben oxå hade bra hull)

   Svara

  Kan tänka mig en del tycker både Foki och Gabjossans blogg är lite pluttinuttiga, men känsloinläggen låter alltid genuina. Influncer handlar väl ändå om att kännas äkta, och där verkar Bellan vara riktigt snett ute iaf.

  Svara

   Bella skriver väl inte ens sina inlägg själv, så jag fattar inte, varför nån läser hennes blogg.

   Svara

    Nej, pinsamt att folk tror det.. Man genomskådar det direkt.

    Svara

  Knivmicke och Jackie Ferm på Breaking News strax!

  Svara

  Tänker att det kan vara sjukt svårt att gå in en sk influencers liv, typ som Hampus-Hajen, Calle Sculmans-Sandhra, och Anithas Joel.

  Var går gränsen för vad ”jag som influencer” behöver publicera gentemot hur svårt det känns för gememe man-kvinna att bara få vara sig själv?

  Om inte influencers-världen numera vore så sjukt fullproppad av överdriv och lögner hade det väl varit en annan sak.

  Nog svårt att bli bonuspappa(/-mamma). Än svårare att helt plötsligt tvingas till att uppfylla vissa ideal….

  Svara

  Haha tittade lite på Gabjoss blogg, gör inte det så ofta.. men jisses de gillar verkligen färgen grå?? 😀
  Fint är det ju, men man blev nästan lite lättad/glad av att se några färgglada leksaker där också, till slut!

  Svara

  Mysig bild! Den där Baggiz har lika fin mage som min tjockis. Rosa trampdynor <3

  Svara

   Älskar katters trampdynor 😍Som små jelly beans

   Svara

  Grejen på Baggiz halsband är det nån GPS eller är det för att ”låsa upp” kattluckan?

  Svara

   Skulle kunna vara fästinghalsband

   Svara

   Det är en gps. Kikade runt lite. Man ska kunna se var han är ute någonstans.

   Svara

    Tack!

    Svara

  Mina katter är mina bäbisar <3 Dom fyller 2 år snart, vill ha ett kalas för dom. Vad bjuder man gästerna på? Handskalade räkor? 😄

  Svara

   Hade det varit THKs kalas hade det varit toppen. Han gillar nämligen bajsranden mest av allt på hela räkan. 🙂

   Svara

    Vi hade en katt som gillade att äta ögonen på räkor 😝

    Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.