Bianca Ingrosso om Guldtuben och Ben Mitkus

Och vad fan gör du? Sitt inte och säg att jag inte satsar på youtube, för jag satsar på typ 9 andra karriärer samtidigt. Jag tog en paus från youtube för jag mådde dåligt. Så snälla Ben Miktus, vill du inte bli min praktikant för en vecka så kan vi se om du hade hunnit med din fucking youtube-kanal. Förlåt men nu blev jag faktiskt lack.// Så sa Bianca i sin och Alice podd ”Har du sagt A får du säga B”

Bianca Ingrosso är en av de som tydligen fortfarande gillas av folket bakom Guldtuben till skillnad från Jocke Lundell och Ben Mitkus.
Medan dessa båda kammat noll bland nomineringarna så fick Bianca hela fyra nomineringar och har lite pekats ut som den största representanten på allt som är fel på den här galan.
Folk är arga för att Bianca inte är en ”äkta Youtuber” då hon varken redigerar sina videos själv eller laddar upp mängder av dem. Hon anses helt enkelt inte lika dedikerad som andra Youtubers och tydligen så är kvantitet helt plötsligt betydligt viktigare än kvalitet.

Helt ärligt så känns det som en jäkla ”pissing contest”.
Vem är mest äkta?
Tror ni Jocke eller Ben för den delen skulle tycka att det var kul om jag skulle börja dissikera deras musikaliska karriärer/omnämningar som producenter?
Kan någon av dem hantera instrument? Ben kan tydligen plinka lite på en gitarr men annars tror jag svaret är nej.
Ben sjunger men Jocke har jag aldrig hört ta en ton.
Kan de arrangera musik? Jag tror ingen av dem har någon som helst aning om varken musikuppbyggnad, noter, ackord, gehör eller komposition och jag ser det som högst osannolikt att någon av dem kan hantera inspelningsprogram som Protools eller Logic och att låta dem hantera analog inspelning i en studio med allt vad patchbays, kablar, mixning, mastring mm heter vore allt annat än smart.

Ja, visst lät jag som en riktig, jävla besserwisser?
Bra! Det var nämligen meningen!
Ska jag komma och vifta med mitt examensintyg från Musician’s Institute om Jocke eller Ben skulle bli nominerade till ett musikpris för att hävda att JAG minsann borde få alla nominering istället eftersom jag till skillnad från dem är en ”riktig” musiker? ”Nä, du måste bygga din egen gitarr innan du kan börja spela för annars är du ingen riktig musiker! ”

Förstår ni hur jäkla missunnsamt, nedvärderande och småaktigt det skulle vara?

Precis lika småaktigt tycker jag att det är att anklaga Bianca för att inte vara en ”äkta Youtuber”.
Det kanske inte är rättvist att varken Jocke eller Ben blev nominerade till Guldtuben men det kan väl knappast vara Biancas fel?
Vad tycker de att hon ska göra? Tacka nej till priset eftersom det finns andra människor där ute som minsann klipper sin egen film? Tror ni Jocke eller Ben hade gjort det om det gällde ett musikpris bara för att det finns människor där ute som har mer kunskap, färdigheter och utbildning inom musik?
Är det tillräckligt ödmjukt?

Var förbannade på Guldtuben, på de som anordnar galan och på vem som helst som de anser vara orsak till att de inte blev nominerade men att hoppa på Bianca bara för att hon inte är en ”äkta” Youtuber i deras ögon är rena, rama sandlådefasoner.
Borde hon vinna ”Årets Youtuber”?
Förmodligen inte, men det har hon heller varken hävdat eller velat, men det betyder inte att hon med nacken böjd ödmjukt ska be om att få slippa sin nominering för att skona några trampade tår.
Låt henne glädjas över sina nomineringar precis som ni gläds över era framgångar.
Hur hade ni känt om någon kom och fullkomligt pissade över någonting ni gjort som ni var nöjda och stolta över,  enbart för att vederbörande ansett sig vara bättre eller mer värdig er framgång eller rätt och slätt bara jäkligt missunnsam?

Ja, det här är Jocke och Bens och alla andra ”äkta” Youtubers gala och pris, men det är faktiskt även Biancas.
Om ni är arga och besvikna, rikta då kritiken och känslorna mot berörda parter men ta inte ut det på en tjej som faktiskt inte har ett skit med det här att göra mer än att hon lägger upp videos ibland på samma plattform som er.

95 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Jockiboi redigerar väl inte heller sina egna videos så är han ”äkta” nog?

  Svara

   Ja och nej. Han redigerar fortfarande videos (framför allt de större produktionenerna, typ Spökjakten), men han redigerar inte alla.

   Svara

    Han sätter sitt varumärke på andras verk punkt slut.
    Hans delaktighet i projekten är mycket knapphändiga. Hans jobb går ut på att övertyga ,läs manipulera följare att inte syna honoms medverkan.
    Köpa dyra prylar och DJ utrustning samt bygga studio hemma gör inte en person talangfull.
    Mer vilseleder yngre i vad de ser och vad som är verklighet. Fokuset läggs på utrustning och orden Jockiboi lägger stor energi att övertyga hans ”talang” plagiat.
    För skulle de vara så att Jockiboi göra allt själv skulle han vart utbränd. Någon som sett Jockiboi visat hur han själv färdigställer saker på egen maskin från början till slut, sak för sak bygger upp.
    Inte?
    Tro inte att hans turer upp till Norrland gör honom till musiker/ producent. Däremot gör de hans varumärke mer synlig på fler plan inom media branschen. De blir en ”winn winn situation” för båda parter. Bolagen som använder hans namn för egen vinning också därför de ger en mer utbredning på social medier genom att fronta honom. ”musikbolagets musik fast med ett annat namn kanske man skulle kunna säga” fast lagligt. Menar inte varuförfalskning.

    Svara

     Men titta vad han byggt om från noll ingen känd mamma papp mormor eller morfar inga kända bröder osv. Visst han var med o gjorde mycket dumt i kungarna av t. Men nu försöker han bättra sig göra om göra bättre. Han är bland dom större på youtube som varit med o byggt upp galan o så kommer andra o tar över klart han reagera. Sena att folk fortfarande ska säga jockiboi är bara löjligt

     Svara

   https://youtu.be/rsSGvw-AX9E
   Här är jockibois talang

   Svara

    Åååh en till tfk:are här? 😁😁😍😍

    Svara

     En till här 😍😍😍 Haha

     Svara

     En till här!! 😍😍

     Svara

   https://youtu.be/kp71NB6SBOI
   Jockiboi sjunger en mycket tonsäker person haha

   Svara

    https://youtu.be/VJHZINLxNOw
    Spegeln i pranket som gick fel för Jockiboi.
    Men allt är Alex Schulman show fel att han ljuger om den inträffade scenen om att spegeln var äkta.
    Jockiboi säger den ingick i pranket och var rekonstruerad. Bedöm själv
    17 minuter in i klippet
    Stå för de du gör och sluta hitta på lögner om att andra sprider förtal

    Svara

  Oavsett vad jag tycker om nämnda personer så tycker jag att det är löjligt att sitta och kasta sand på Bianca för att man själv inte vann.
  Att Jocke gör det förvånar mig inte, han kastade sand på de som kritiserade ”hans” musik också.
  Men att Ben sjunker så lågt förvånar mig lite, jag trodde faktiskt att vi hade med en klok och förnuftig influencer att göra för en gångs skull.
  Youtubevärlden verkar ligga kvar på stadiet som bloggvärldens krig låg på i sin tonårstid.

  Svara

  Men Bianca’s input att hon minsann har så mycket annat och därför inte har tid med YouTube är ju inte ett argument för hennes sak.

  Det visar ju snarare att hon till skillnad från de andra inte prioriterar YouTube och om hon då också har färre tittare så förstår jag definitivt Ben och Joakims upprördhet.

  Det skulle vara intressant att se hur Bianca skulle reagera om hon satsade 100% på sin blogg, hade Sveriges största blogg men ändå inte blev nominerad till ett blog award till förmån för ett gäng youtubers med nystartade bloggar.

  Svara

   Men eller hur! Hon verkar ta det som kritik mot hela hennes karriär men det är det ju inte. Jag tror inte dom hade vänt sig mot ett pris i en blogg- eller tvgala, där hon satsat. Men om hon inte satsar på youtube tycker jag kanske inte hon ska bli ”årets youtuber”..

   Svara

    Nej, men är det HENNE man ska kritisera då eller de som står bakom galan? Lägg kritiken där den hör hemma.

    Svara

     han är tyvärr för ärlig och tog henne som ett exempel bara. Att hon blivit nominerad är fel vilket alla på youtube håller med. Och det är inte hennes fel, men att hon är nominerad är fel.

     Svara

     Samtidigt måste ju Ben och Joakim jämföra sin output med Bianca’s output för att visa sin poäng. Jag tycker nog att både juryn och de nominerade har ett ansvar I detta.

     Svara

     Fast kritiserar man henne ens? Jag har sett att man använder henne som exempel men det är ju inte riktigt samma sak.

     Svara

      Väldigt många har skrivit till Bianca ialf och sagt hur fel det är att hon har blivit nominerad. Det är något de upprörda borde skriva till juryn.

      Svara

   Är det inte innehållet som är viktigt! Kvalitet före kvantitet!

   Svara

    Håller med. Tycker Bianca är en värdigare vinnare än j&j och ben då hennes videor är roliga att titta på.

    Svara

     Instämmer! Bianca har ju gjort en hel del riktigt trevliga, bra och underhållande videos!

     Svara

   Fast hon håller ju själv med om att hon inte borde blivit nominerad och att man inte ska rösta på henne?

   Svara

   Eller att vara en av dom 5 potentiella vinnarna till Nobels litteraturpris det året Dylan vinner. Det räcker väl att Dylan får musikpriser. Men inte Dylans eller Biancas fel. Lägger skulden på svenska akademin och guldtuben juryn.

   Svara

  Varför vända och vrida? Inte biancas fel men hon är ingen topp youtuber heller. Va rättvis CAM du vet va grabbarna menar, d har inget ont mot B utan galan å d tog upp ett ärligt exempel. Vrf väljer man inte att förstå? Allt är inte negativt ……..

  Svara

   Vad gör du av all tid du sparar in på?

   Svara

  Bianca nominerade ju inte sig själv direkt… det är ju inte hennes gala. Dumt att ge sig på henne. Han får väl framföra sina åsikter till arrangörerna istället.

  Svara

  Jag tror inte att Ben eller Jocke menar Bianca som person, utan hon är ett symptom på vad de tycker är fel med Guldtuben. Jocke berömmer ju henne Breaking News för ett bra jobb och tycker att hon absolut kan vinna typ årets stjärnskott/nykomling (vilket hon absolut förtjänar, hennes videos är härliga och med bra kvalité). Men hon är inte årets youtuber, vilket hon själv håller med om. Även Thomas Sekelius har bett om att få sin nominering tillbakadragen eftersom att han inte tycker sig förtjäna den. Att Bianca nämns av t. ex. Ben är inte personligt, det är hans sätt att lyfta ett exempel på vad som skaver med galan. Jag undrar också hur juryn motiverat sina nomineringar i årets youtuber, för om 2 av 5 nominerade själva inte tycker de bör vinna – hur dålig koll har juryn på youtube-världen då?

  Dock uttrycker sig Ben och Jocke hastigt, klumpigt och känslostyrt, så jag förstår att Bianca tar det personligt och försvarar sig. Men jag har inte tolkat det som att Ben eller Jocke menar henne som person utan mer lyfter henne som ett exempel, och jag tycker nog att de ska kunna göra det. Annars blir deras kritik ganska tandlös om de inte visar på vad de tycker är fel?

  Svara

   Preach 👏

   Svara

  Ben Mitkus svarade på kritiken i en vlog igår. Tycker han har en bra poäng, det finns de som blivit nominerade till årets youtube som inte redigerar sina videor själva eller som ens svarar på sina egna mail/kommentarer. Och som laddar upp videor ungefär en gång varannan fullmåne klockan 16 om det är en ojämn dag. Jag förstår själv inte nomineringarna till tex youtube, podcast, blogg och beauty faktiskt. Det känns definitivt riggat. Sen kan man ju bo under en sten och låtsas om att det regnar om man vill det. Det gör ju tydligen Bianca som fått hybris.

  Svara

  Ironin är att några av Bianca närmsta vänner samt personer hon umgås frekvent med sitter i juryn.

  Svara

  Men hon rantar ju på om allt mellan himmel o jord, börjar bli tröttsamt. Kan man inte bara se över vissa saker ibland och skita i andras småaktiga beteende eller måste man reagera på allt..

  Svara

   Det märktes också när hon fick kritik för att hon anställt en assistent på sin blogg. Hon hade kunnat bemöta kritiken sakligt men blev istället väldigt känslosam och slängde pikar åt alla håll.

   Svara

  Att klanka ner på Bens musikalitet är ju lite att ta i. Förstår om du klankar ner Jocke på det då han utger sig för att vara ett musikalisktgeni, men Ben? Vad jag vet så gick han ut musikgymnasium, kan producera på Logic, han spela synt, gitarr. Kan ackord, läsa noter osv. Bara att kolla på hans livestreams när han tar upp och visar det mesta. Han är extremt skicklig på det han gör, varför smutskasta honom så? Han kämpar ju dagligen med att utvecklas och det är något som han prioriterar högt. Fy fan för dig Cam. Man märker direkt hur du tar Biancas parti i det här och favoriserar henne.

  Svara

   Aha, du missade helt att jag använde ett raljerande exempel för att överdriva? Trots att jag till och med SKREV det uttryckligen?! Det är nästan lite imponerande och helt ärligt så tror jag till och med att Ben skulle förstå det om han läste inlägget.

   Det är just den här oförmågan att se saker i mer än en dimension som är ett av problemen på sociala medier, men jag får väl vara tacksam för din kommentar då den kan användas för att illustrera just detta som ett avskräckande exempel. Det enda tråkiga är väl att du är upprörd helt i onödan men det får du faktiskt ta lite ansvar för själv.

   Svara

    Gud vilket drygt svar. Håll dig borta från tangentbordet om du har PMS. Eller är du alltid såhär otrevlig?

    Svara

     Ja, dumma kommentarer får dumma svar. Hur motiverar du din relativt otrevliga kommentar till Lady Dahmer som du postade efter den här? Var den trevlig tycker du?

     Svara

      Du inspirerar!

      Svara

      Vad har personens kommentar till LD med detta att göra..?

      Svara

       Det är aningens magstarkt att anklaga mig för att vara otrevlig när man sekunden innan skrivit en minst lika otrevlig kommentar till någon annan här inne.

       Svara

       Lite fräsch uthängning 🙄

       Svara

        Aj fan!
        Känner du dig identifierad och uthängd? Utgallrad och blottlagd från alla de andra 500 anonyma som kommenterar här på en dag? Nu vet ALLA vem du är! Eller?

        Stå för din otrevlighet istället – det gör jag medan du inte ens vågar skriva ut ditt namn!

        Svara

         Men herregud, sansa dig!

         Svara

         Fast det är ingen som skriver ut sitt namn oavsett om de skriver trevligt eller otrevligt? (Att skriva ett vanligt förnamn i namnfältet kan f ö vem som helst göra, blir ”Camilla” bättre eller mer unikt än ”Anonym”?)
         Men du verkar ha en riktigt dålig dag och jag ber om ursäkt om jag gjorde den värre. Hoppar ur denna diskussion nu.

         Svara

          Jag borde ha lämnat datorn innan jag kokade över. Nu har jag tagit en dusch om lugnat ner mig lite men kommer inte titta på bloggen mer idag förutom att tidsinställa ett Öppet Spår till ikväll.

          På återseenden! 😻

          Svara

         Känsligtjej97.se kom igen slappna av

         Svara

     PMS herregud hur gammal är du?

     Svara

      38

      Svara

    Annan anonym här! Men nej, det framgick inte tydligt i din text, jag förstod det inte heller. Vart tycker du att det står uttryckligen?

    Tycker ditt svar är ett tydligt exempel på din envishet och oförmåga att förstå att du brister i dina egna formuleringar ibland. Allt du skivar är inte solklart att förstå, och det är få personer som dagligen ska producera den mängden text du gör snabbt (dvs lite tid till korrekturläsning) och alltid få allt ”rätt”. Men du skyller hellre på att vi läser fel än att du skriver otydligt.

    Svara

     Ja, visst lät jag som en riktig, jävla besserwisser?
     Bra! Det var nämligen meningen!

     Var det så oklart verkligen?

     Svara

      Jag tolkar det att du tar deras musikaliska analfabetism som ett raljerande exempel, men det är inte tydligt att du överdriver den för effekt. Dvs jag tolkar dig som genuin i dina åsikter om deras musikaliska förmåga och att du använder dessa för att få till en retorisk poäng med jämförelsen att de gör detsamma mot Bianca. Men det är inte tydligt att du nedvärderat Bens musikaliska förmåga (Jocke har jag inget att säga om).

      Svara

    Fast du skriver ju både Jocke och Ben där du gör den jämförelsen….

    Svara

     Kan någon av dem hantera instrument? Ben kan tydligen plinka lite på en gitarr men annars tror jag svaret är nej.
     Ben sjunger men Jocke har jag aldrig hört ta en ton.

     Ja, visst lät jag som en riktig, jävla besserwisser?
     Bra! Det var nämligen meningen!

     Har du ens läst inlägget?

     Svara

      Vilket selektivt urval du gör:

      ”Kan de arrangera musik? Jag tror ingen av dem har någon som helst aning om varken musikuppbyggnad, noter, ackord, gehör eller komposition och jag ser det som högst osannolikt att någon av dem kan hantera inspelningsprogram som Protools eller Logic och att låta dem hantera analog inspelning i en studio med allt vad patchbays, kablar, mixning, mastring mm heter vore allt annat än smart.

      Svara

       Det är helt fantastiskt hur du lyckas läsa ett inlägg men helt missa att jag både överdriver och raljerar för att extra tydligt peka på varför det är idioti att hoppa på Bianca i det här fallet.
       Du har förmodligen slutat läsa någonstans mitt i och ilsket satt dig här för att skriva en kommentar utan att ens orka ta dig igenom texten till det stycket där jag till och med skriver att jag skrivit det här för att riktigt förstärka intrycket av och framstå som en riktig besserwisser.
       Alla exempel jag radar upp är skitnödiga argument i likhet med de som använts mot Bianca för att trivialisera hennes roll på Youtube och om du hade bemödat dig med att lägga två minuter på att läsa inlägget från början till slut så hade du slutligen kommit till den del av texten där jag formulerat den här meningen: ”Förstår ni hur jäkla missunnsamt, nedvärderande och småaktigt det skulle vara?” att använda några av argumenten jag formulerat tidigare och som du fastnat vid om Jocke eller Ben blivit nominerade till några musikpriser.

       Om du hade bemödat dig med att läsa hela inlägget sån hade du fattat – förhoppningsvis – att alla de argument som du hängt upp dig vid och tycker är så elaka egentligen skrivits för att understyrka att man inte behöver klippa sin egen film för att vara en värdig youtuber på samma sätt som man inte behöver kunna mixa och mastra sin musik för att vara värdig en nominering till ett musikpris.

       Vill du att jag ska rita en teckning till dig? En dockteater?
       Ska du kritisera mitt inlägg så är väl det minsta man kan begära att du i alla fall orkar läsa texten från början till slut?
       Om jag använder lite för svåra ord så har du kanske någon vuxen i din närhet som du kan be om hjälp?

       Ja, jag hör själv hur otrevlig jag låter i mitt svar men hur fan ska jag kunna argumentera på ett trevligt och sakligt sätt med någon som inte ens bemödat sig med att läsa hela inlägget innan de börjar kritisera det?
       Är det för mycket begärt verkligen?
       Varför ska jag bemöda mig med att hålla en trevlig ton när personen vars kommentar jag ska svara på inte ens orkat läsa hela inlägget vilket tydligt framkommer i den idiotiska kommentar jag nu alltså trevligt ska svara på?

       Ska jag behöva spela in mina inlägg som ljudbok om de innehåller mer än 15 meningar?

       Ja, usch och fy vad otrevlig jag är men till och med jag når min gräns för hur många ignoranta, puckade och faktalösa kommentarer man orkar svara på under en vecka på det mest pedagogiska av vis innan man ledsnar helt, och tydligen var min gräns här.

       Svara

        Men herregud…. Vad är det med dig idag?
        Det var ingen allvarlig kritik du fick men du går i taket

        Svara

         Se det som en ackumulerad reaktion på veckor av ren idioti och dumhet.
         Att försöka bemöta kommentarer som dessa på ett sakligt och trevligt sätt är ingenting annat än slöseri med tid då vederbörande inte ens bemödat sig med att läsa inlägget de sitter och tjafsar om.
         Kan vederbörande inte visa mig den respekten genom att i alla fall läsa inlägget från början till slut så förstår jag inte varför jag förväntas visa den tillbaka?

         Svara

         Då kanske det är dags för dig att sluta med bloggandet om du inte klarar av att folk ifrågasätter dig?
         Fy fan vilket beteende du visar här idag.

         Svara

        Jag tror och hoppas att du missuppfattat min kommentar Camilla. Personen du svarade skrev att du likställer Ben och Jocke, på vilket du bara kopierar in raden om att Ben kanske kan plinka på en gitarr. Det jag menade var att du sedan fortsätter med att likställa deras kunskaper i med noter, musikuppbyggnad och studioerfarenhet. Jag kommenterade inte INNEHÅLLET, SYFTET eller MENING i detta. Jag ville lyfta att du likställer dem bra mycket mer i texten än vad din kommentar visade. 

Jag har läst inlägget säkert tio gånger nu, men snygga härskartekniker för att förminska mig.

        Jag skulle kunna försvara mig mycket mer nu men den tiden och lusten har jag inte. Det enda jag vill är att du ska fundera på hur svårt du har för att förstå andra människor och att du kanske inte är så tydlig som du vill vara. Du har tolkningsföreträde när det gäller att tolka våra kommentarer samtidigt som du har ensamrätt över hur dina texter kan tolkas? Mina 5 års studier inom retorik, kommunikation och journalistik kan i alla fall berätta att du aldrig kan bestämma hur en mottagare tar emot en text. Texter och ord är personliga tolkningar, och diskussioner tenderar att bli bättre om man är öppen för att försöka förstå varför andra tolkat som de gjort. Inte bara slå på stora trumman och peka med hela handen på att det minsann är fel.         Men du får gärna börja läsa in din inlägg, du har en väldigt trevlig röst att lyssna på. Jag har inget ont att säga dig, och det menar jag. Du gör ett grymt jobb med den här bloggen och belyser många viktiga ämnen. Men gällande din fråga: >”Ja, jag hör själv hur otrevlig jag låter i mitt svar men hur fan ska jag kunna argumentera på ett trevligt och sakligt sätt med någon som inte ens bemödat sig med att läsa hela inlägget innan de börjar kritisera det?”. Ja, jag förstår att bägaren rinner över men du måste du inte svara. Du har makten att släppa tangentbordet och låta idioter argumentera för sig själva. Men jag måste säga att du inte är särskilt trevlig eller saklig i dina svar, och det vet du att du tidigare fått kritik för.

        Svara

         Jag köper helt dina argument om att man aldrig kan bestämma hur ens text ska komma att uppfattas av mottagaren, men när mottagaren inte ens bemödar sig med att läsa en text som jag ändå lagt relativt lång tid på att formulera innan de börjar tjafsa, då handlar det inte längre om varken tolkning eller att peka med hela handen.

         Men du har helt rätt.
         Jag har mer eller mindre spenderat varje vaken minut framför datorn de senaste tre veckorna och det är fan aldrig sunt.

         Tack för kommentaren och påminnelsen att step away from the computer. 🙂

         Svara

         Bra skrivet. Camilla kanske borde ta en paus ifrån bloggandet ett tag

         Svara

        ”skrivits för att understyrka att man inte behöver klippa sin egen film för att vara en värdig youtuber på samma sätt som man inte behöver kunna mixa och mastra sin musik för att vara värdig en nominering till ett musikpris.”

        Med den meningen låter det ju bara som att du understryker att Ben inte skulle kunna det mixa och greja, och jag som inte kan mycket om honom alls trodde på det fram tills jag läste kommentarerna här ovan. Men jag håller med om att man inte ska jämföra vem som är mest värd pga sådana saker.

        Svara

  Vilken uppståndelse för en gala… Känns extremt småaktigt och girigt att kasta skit hit och dit – och för vad? Ett pris? Nomineringar? Herregud. Pallar man inte med en objektiv jury och konkurrenter kanske man ska börja jobba med något annat än youtube.

  Svara

   Frågan är ju hur objektiv den juryn verkligen är.

   Svara

    Förmodligen inte alls och det kan man absolut kritisera. Men gör det till juryn eller till de som organiserat galan, inte till en av de nominerade.

    Svara

     Som jag skrev ovan:
     Samtidigt måste ju Ben och Joakim jämföra sin output med Bianca’s output för att visa sin poäng. Jag tycker nog att både juryn och de nominerade har ett ansvar I detta.

     Svara

    Men alltså alla galor är alltid klubben för inbördes beundran. Det handlar alltid bara om publicitet. Få galor som delar ut liknande priser som är objektiva och där för att nyktert se på en bransch.

    Svara

  Är inte insatt, men att dessa människor är sura för att hon är nominerad och inte de är väl för att det är deras jobb och för henne är det bara en kanal som hon har tillgång till tack vare att hon är känd pga familjen hon kommer ifrån. Ja, hon är sin egen person o blabla men hon hade varken haft en blogg med fast lön från start eller ett tv program ifall hon inte var ”någons” dotter. Och att hon sedan tar med denna följarskara till youtube och sedan blir nominerad till massa priser när folk som byggt upp allt själva från grunden inte blir nominerade till något är väl surt för dem. Obs inget hat mot Bianca, men jag är så trött på hennes tjat om att hennes ”familj” inte har något med hennes framgång att göra. Ingen hade vetat vem hon var om det inte vore för wv.

  Svara

   Tack!! Hon är ett kändisbarn och var redan etablerad i branschen innan hon ens bestämde sig för att satsa. Hon har ju inte byggt något från grunden eller kämpat för sin karriär och framgång, utan det är bara en räkmacka alltihop.

   Svara

    Man är bra korkad om man inte tar chansen. Hon kan ju liksom inte välja familj!!!!!

    Svara

     SJÄLVKLART ska hon ta chansen, men att förneka att det hjälpt henne som hon hela tiden gör är bara sjukt.

     Svara

    Så därför får hon inte ha en bra yt kanal?

    Svara

     Får hon absolut ha, inte min poäng. Hon är ju inte ett dugg ödmjuk eller tacksam för det priviligierade livet hon lever och har fått, utan som Gr skriver, förnekar att 99% av all framgång är pga att hon är en Wahlgren.

     Svara

   Håller med, och håller inte med. Såklart har Biancas karriär fått en skjuts av vilken familj hon kommer ifrån, liksom de flesta andra som är barn till någon som är framgångsrik inom visst område/har rätt kontakter. Det är ju allmänt känt att det är lättare att ta sig fram med bra förutsättningar. Att Bianca däremot skulle ha blivit känd pga Wahlgrens Värld håller jag inte med om – hon var välkänd för den yngre generationen långt innan dess genom blogg och andra sociala medier. Benjamin har varit med i musikaler och liknande sedan han var barn. Jag anser att Bianca är den som gör Wahlgrens värld (för den yngre generationen iaf) och att Pernillas karriär har fått en nytändning snarare än att Biancas har startats genom programmet.

   Svara

    Jag tillhör den ”yngre” generationen men håller inte med. Du visste om vem hon var pga att hon kom från den familj hon gjorde och fick de möjligheter hon fick. Lets dance exempel. Så allt hon gör kommer från att hon tillhör en familj som är etablerad i branschen, att hon lyckats är en annan femma, det är pga hennes roliga person men man kan inte förneka att alla möjligheter kommer från ett visst ställe.

    Svara

     Ja, det var ju precis vad jag skrev att hon dragit nytta av sin familj precis som många andra. Jag motsatte mig att hennes kändisskap startade efter Wahlgrens Värld då du skrev att ”ingen hade vetat vem hon var om det inte vore för wv”

     Svara

   Varför är folk så jävla bittra bara för hon kommer ifrån en kändisfamilj? Och missunnar henne allt för hon har ju minsann inte fått kämpa något för sin framgång….. snark bara.

   Svara

    För att hon FÖRNEKAR detta faktum och tror att allt beror på att hon är sin sk egen person! Vi är varken bittra eller missunnsamma, just telling the truth.

    Svara

    Berätta gärna hur hennes kamp varit. Barn i en av Sveriges största kändisfamiljer, – måste varit tufft. Gäller att hanka sig fram och kämpa!

    Svara

     Nu vet jag inte, men kan gissa att en stor del av hennes kamp har bestått just i att inte identifieras utifrån vad resten av hennes familj sysslar med. Vad hon gör, och vem hon är, skiljer sig en hel del från övriga familjemedlemmars. Jag kan vara ödmjuk och glad inför jobb jag fått genom familjekontakter, men jag har på grund av att jag fått chansen genom kontakter behövt bevisa mig själv mycket mer än mina kollegor på samma positioner. Folk är hårdare mot mig – och jag förstår varför – men klart att det inte alltid är skitkul att konstant få höra ”du är inte här för att du kan nått utan för att din mamma/pappa hjälpt dig få jobbet”.

     Svara

  Spot on.

  Svara

  Kan Ben spela synt och gitarr, helt ärligt? Och även prodda i Logic? Vilket musikgymnssium gick han på då?

  Har bara vetat att han sjunga.

  Svara

  Men har de kastat skit på Bianca? Det är väl galan de har kritiserat. Hon tar illa upp och skriver ett ”försvarstal”, men de har väl inte ens kritiserat henne? Och kritiken förstår jag absolut. Väldigt märkligt nominerat. (Och då gillar jag Bianca, så det har absolut inte med henne o göra)

  Svara

   Ja det har dom. Lyssna på podden.

   Svara

    Bianca tar saker som sagts väldigt personligt och tycker att folk pussar på henne när dom bara tar henne som exempel. Jag kan förstå att när ens namn nämns flera gånger är det lätt att ta det personligt men tycker samtidigt att hon nog får backa och lyssna på vad det är dom faktiskt säger.

    Svara

  Bianca är ju inte den enda youtubern som inte klipper och redigerar själv?! Margaux, som alla älskar, gör ju inte heller det! Finns väl fler att kritisera isf.

  Svara

   Joakim lundell klipper inte själv

   Svara

  OT. Är det inte dags för ännu en granskning av Mogis följarstatistik på instagram? Nu har de gått upp med 500 igen över natten. Och hon köpte inte följare sa hon?

  Svara

  Jag gnällde lite på dig igår Cam, men idag är jag glad igen. Det var många härliga blogginlägg att läsa här idag. 🙂

  Svara

  Bianca är faktiskt anledningen att jag började följa några youtubers över huvudtaget.

  Svara

  OT men trött på att Moggan fortsätter köpa följare… Uppe i 40,7 K nu igen och såklart blir man blockad om man frågar om det uppenbara.

  Svara

   Jag vet!! Kan inte Camilla göra ett nedslag på detta igen?

   Svara

  CAMILLA! Jag är jättenyfiken vilket av dina inlägg som fått flest kommentarer (förutom öppet spår) hoppas du ser det här! Är säkert fler än jag som undrar

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.