Jon Olsson svarar på kritik gällande stripporna på sin svensexa

Expressen har uppmärksammat mitt inlägg där jag kritiserar den trestegsraket av dåligt omdöme som innefattade strippor på Jon Olssons svensexa och Jon har nödtorftigt bemött den med de vekaste av argument.

Det här är alltså Jons ursäkt:

Jag håller helt med honom. Det var inte han som arrangerade svensexan och tydligen så har ingen generell önskan om att inte vilja inkludera strippor i en eventuell sådan yttrats av honom på ett sätt som fick resterande gäng att hoppa över denna minst sagt förlegade och förnedrande punkt. 
Så nej, han arrangerade inte svensexan men han valde att inkludera klippet med stripporna i sin video, trots att det hade varit en enkel sak att helt sonika utelämna det.
DET hade han kunnat göra om det nu handlade om att han var ett oskyldigt offer för sina vänners dåliga fantasi och inte kunnat förhindra att få en röv upptryckt i ansiktet av en inhyrd och naken kvinna.
Men det gjorde han inte.

Budskapet han vill förmedla till sina följare är att göra det man tycker är rätt och att stå för det.
Det är väldigt lite utrymme för tolkningar här så Jon Olsson tycker alltså att det är rätt att förnedra kvinnor genom att betala dem för att ta av sig kläderna och bli filmad samtidigt och det står han för.
Det är visserligen problematiskt i sig men en värdering som helt hamnar i knät på hans blivande fru att hantera, något som kanske inte ens blir ett problem för henne med tanke på att det var hennes pappa som verkar ha hyrt in stripporna från första början och att hon minsann inte blir svartsjuk på strippor, enligt kommentarer på hennes blogg.
Att tro att svartsjuka är det största problemet i den här historien missar målet för den här frågan med ungefär en mil.

Det stora problemet är alla de omkring 600 000 unga följare som sett Jons klipp – och de resterande 400 000 som eventuellt kan komma att se det i egenskap av prenumeranter –  och som eventuellt även sett hans förklaring här ovan där man helt enkelt ska göra det man tycker är kul även om det är på bekostnad av andra människor.
Vilken typ av punktinsats kommer krävas på dessa – framför allt unga män – för att tala om för dem att; NEJ, det är inte coolt att hyra in strippor på en svensexa! Det är förlegat, förnedrande, kränkande och en skadlig kvinnosyn som inte hör hemma i 2018.
Förstår Jon vilken skada hans klipp skulle kunna orsaka hos unga pojkar som ser upp till honom som sin gud?

Jon verkar inte ser någonting fel i att betala en kvinna för att klä av sig kläderna och dansa saken framför män som kastar pengar på henne och han försöker få det till att han sannerligen inte ser ner på strippor eller sättet de försörjer sig på.
Bra!
Då antar jag att han inte heller skulle ha någonting emot att Janni jobbade som strippa?
För om han inte är det så har han precis framställt sig själv som världens största hycklare!

Om han inte är okej med att Janni får betalt för att – komplett naken – strippa inför främmande män mot betalning så borde han inte vara okej med att någon kvinna gör det. 

Tack för tips om artikeln!

123 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Jag undrar vad den blivande frun känner innerst inne- egentligen?

  Svara

   Hon sa i nästa vlog ungefär
   ” ska jag vara avundsjuk på en strippare?” Och att hon visste det innan

   Svara

    Handlar väl inte om avundsjuka, utan snarare om det primitiva i att en betald kvinna gnuggar rumpan i ens blivande mans ansikte, allt medan hennes pappa flinar och hejar på spektaklet?

    Svara

     Jag ser inga problem med det förutsatt att kvinnan som strippar gör det för att hon själv vill och tycker det är kul (Ja, det finns tjejer som gör det för att de själva vill)

     Svara

      Fast det är en väldigt grund analys. VARFÖR vill hon det? Kanske för vi lever med hundratals år av kvinnoförtryck i ryggen där vi alltid lärt oss att mäns uppmärksamhet är den ultimata formen av bekräftelse. Hon gör det inte bara ”för sig själv”. Intressen och viljor uppstår inte i ett vakuum. Speciellt inte när män betalar för att objektifiera kvinnor.

      Svara

       Måste man tycka och tänka likadant som dig?

       Svara

        Det är inte fråga om man tycker om koriander eller inte tycker om koriander, det handlar om faktabaserade analyser.

        Svara

      Ser du ett problem med att de tog in en lite större strippa som ett komiskt moment och syns hånskratta år henne i videon?

      Jag undrar vad, om något, som får personer som de här två att vakna. Att deras eventuella framtida barn är rund och klasskompisar hånskrattar åt hen? Att Janni eller vad hon heter blir arbetslös och pank och tvingas strippa?

      Vilken skyddad verkstad de måste ha levt i när de lyckats bli så gamla att de får gifta sig men beter sig så här och har så här primitiva åsikter (”jag blir inte svartsjuk på en strippa”, öööh okej, vad nu det har med något att göra. Är hon alltså på riktigt så här dum?). Otroligt.

      Svara

      Hade det varit ok om en tjej gjorde det gratis på en nattklubb? Eller hemma hos din kille? Är det ok om han är kompis med strippan och hon gör det gratis för att vara schysst? Tjänster och gentjänster.

      Svara

       Fast som jag förstod det på vad han sa så var den större strippan en man?
       Eller var det bara jag som tolkade det så?

       Svara

       Nu är jag gay, men absolut, så länge hon som strippar gör det av egen vilja har jag inga problem med det

       Svara

        Bara läs på om detta, läs den långa kommentaren längre ned och läs på om trafficking så får du en djupare förståelse för det!

        Svara

         Skulle fortfarande inte lämna min partner för det

         Svara

     Så beklämmande. Så förnedrande. Så vidrigt. Så smaklöst. Hela skiten.

     Svara

   Jag hade blåst av bröllopet, hade inte kunnat gifta mig med en man som inte bara är okej med detta, men som dessutom glatt lägger upp skiten för alla att se. Och hennes svar på tal låter som en ren försvarsmekanism, klart det är sårande.

   Svara

    Tillägg: hade givit min pappa en rejäl avhyvling också.

    Svara

     Ja det är kanske det äckligaste av allt. Att hennes PAPPA ordnat skiten? Men säger väl en del om de värderingar han gett sin dotter då.

     Svara

   Blir man svartsjuk på en strippa då har man lite att jobba med… 😂

   Svara

    Vad menar du med det?

    Svara

    Men snälla! Det handlar inte om svartsjuka det handlar om att man kanske inte är okej med att gifta sig med ett sexistiskt svin.

    Hade min pojkvän haft en strippa på sin svensexa hade jag lämnat honom och sett vår tid ihop som ett misstag, jag vill leva mitt liv med en människa som respekterar andra människor.

    Svara

     Fast folk måste ju förstå och respektera om hon vet/visste om detta och var okej med detta. Man kan ju inte bara anta att de gjorde allting bakom hennes rygg. Man kan ha respekt för sin partner trots strippor på en möhippa/svensexa. Lämna någon för det? Haha.

     Svara

      Jag skulle heller inte lämna lin partner för det, krävs mycket mer

      Svara

       Hade lämnat min partner på 3 sekunder om han gjort ngt sånt här, visar ju vilken bristande syn på kvinnovärde han har. Boi bye

       Svara

     Linn, hon ska inte gifta sig med sin pappa som ordnade med strippan. De sprang också in i Jons sovrum och hotade honom och ville ha hans pengar. Det hade jag tagit väldigt illa upp om någon gjorde mot mig.

     Svara

    Precis som om att Jannis, eventuella(?), svartsjuka verkligen är problemet här? Med största sannolikhet kommer vi aldrig få reda på hennes känslor, och hennes känslor gentemot den inhyrda strippan är heller inget problem.

    Svara

    Vad är det som skulle förhindra svartsjukan menar du? Att pengar byter ägare? Att hon är mindre värd som kvinna? Vad i stripperiet är skyddande jämförelsevis att en kvinna på en nattklubb visar brösten och åmar sig mot ens kille? Det är så uppenbart att kvinnor också är så hjärntvättade av porr och strippindustrin att vi inte ens själva ser de som kvinnor längre utan bara objekt. Det är sjukt och janni är lika illa som Jon och sin pappa när hon skriver att ”varför skulle hon bli svartsjuk på en strippa?”.

    Svara

    Du har ju något seriöst stort att jobba med, med tanke på att du inte verkar tycka att strippor har ett lika högt värde som andra kvinnor.

    Svara

   Hon köper ett par nya skor, en väska och så fladdrar hon vidare till nästa fest;)

   Svara

   Fast jag tycker att ansvaret ska inte komma på vad blivande bruden gör. Då blir det ju dubbelt kvinnoförtryck. Att hon ska ta ansvar för vad fästmannen och pappan gör. Det är ju killarna som ska skämmas och inte sprida den här skiten till manliga följare. Att fler unga killar köper prostituerade är allt vanligare. Något som uppstår av objektifiering av kvinnor genom porr och striptease etc.

   Svara

  Men Herregud vilket liv för en strippa, arbetade själv på klubbar lite här och där i flera år när jag var yngre. Ingen av mina ex från den tiden tyckte att det var konstigt. Det tyckte inte jag heller eftersom jag gjorde det helt frivilligt.

  👻

  Svara

   Håller med! Och om Janni inte tar illa upp så förstår jag inte riktigt det stora problemet
   (självklart finns det problematik med strippare men det är väl ingen nyhet?)

   Svara

    + 1

    Svara

    Varför ta illa upp att ens fästmans kompisar och ens pappa köper sexuella tjänster från kvinnor, och objektifierar dem? Varför ens ta illa upp av att de stöttar en industri som bevisats många gånger höra ihop med trafficking-industrin bland annat? Så länge Janni övertalas till att vara okej med det (tack vare de normer vi har i samhället) så är det ju jättebra, eller hur?

    Svara

    Fast Hanna nu talar du emot dig själv. Om du förstår problematiken borde du rimligtvis förstå varför folk blir arga, trots att Janni inte verkar ha något emot det.

    Svara

   När jag var 13 år gammal fick vi lära oss att den industrin hade många kopplingar till trafficking. Vi läste på och lärde oss. Tips: börja läs om andras erfarenheter än dina egna.

   Svara

  Camcam! Vill be om ursäkt för min kommentar i förra inlägget. Mitt syfte var bara att informera och jag hade varken någon baktanke eller menade något illa med det. Förlåt om det uppfattades så och om jag, med den kommentaren, gjorde dig irriterad. Ha en fin fortsatt dag!

  Svara

   Inge fara alls. Jag tror inte du hade någon som helst baktanke med det. =)

   Svara

  Att det skulle vara ”förlegat, förnedrande, kränkande och en skadlig kvinnosyn som inte hör hemma i 2018” är dock en personlig åsikt och inte fakta eller facit.

  Svara

   Ja, då får jag ta på mig den. För så tycker jag.
   Och så länge en kvinna som utsatts för en våldtäkt eller sexuellt övergrepp kommer bemötas med lägre trovärdighet av en domstol och advokaten som arbetar med att få sin klient frikänd om hon arbetat som strippa eller sexarbetare – eller för den sakens skull, haft kort kjol – så vidhåller jag att det finns en utbredd syn i samhället som är både förlegat, förnedrande, kränkande och en skadlig när det kommer till dessa yrken.

   Svara

    Snälla, använd inte ordet ”sexarbetare”, det är kvinnor som utnyttjas i prostitution. Det brukar vara sexköpande män (läs svin) som vill få det till att det är ett yrke och ett arbete att sälja sin kropp för pengar. Ett övergrepp, inget annat.

    Svara

     Eller utnyttjas inom porr..

     Svara

     Aj då!
     Jag fick faktiskt det från en kvinna här inne som sålt sex som föredrog det ordet.
     Vad tycker du man ska kalla det?

     Svara

      Jag upplever att ”prostituerad” är det man oftast kommer längst med de flesta sammanhang faktiskt. Dock är jag inte särskilt kunnig så mina ord är fortfarande ur en lekmans perspektiv.

      Svara

       Jag hoppas att hon kanske kommer in och svarar på min kommentar.

       Svara

       Jag kallade mig escort i alla fall. Visst, jag sålde mest sex men en hel del sällskap med. Jag använde inte ordet prostituerad, men det spelar ingen roll för mig vad andra använder för ord, för det ändrar ju ingenting ändå.

       Svara

        Jag trodde det var du som skrev detta men det var det ju inte.
        Men det var detta jag refererade till:

        Och oss sexsäljande personer får ni gärna börja kalla för dess rätta benämning; (oavsett vad ni tycker om det privat) sexarbetare, då det är mindre stigmatiserat.
        Tack <3

        Svara

         Ja, vill hon bli kallad för sexarbetare så är det väl hennes rätt att få bli kallad så, tänker jag.

         Svara

          Med risk för att låta precis lika okunnig som jag är men säkerligen också en smula inskränkt:
          Det finns ingen generell term som kan ses som ett neutralt namn? Jag vill mest bara inte framstå som respektlös i min okunskap.

          Svara

         Inte vad jag vet, men då har jag inte heller varit med i något nätverk för sexarbetare/escorter/prostituerade.
         Jag tycker inte att man är respektlös på något sätt om man använder något av dessa ord, när man inte vet vad personen vill bli kallad. Kan tänka mig att ordet ”hora” är ett nono i alla fall.

         Svara

          Okej! Tack! 🙂

          Svara

         Jag tror att jag hamnade i modd… kan vara ett ord som ställde till det.

         Svara

      har hört samma som du camcam, att de som arbetat med det föredrar sexarbetare för det är mindre stigmatiserande mot tjejen.

      Män som köper sex har väl inte ens något stigmatiserat, stämplande ord (utöver typ torsk men det är ju en annan nivå) utan kallas bara för ”män som köper sex” (?)

      Svara

       Män som köper sex borde kallas för inhumana äckliga patetiska slemmiga satjävlar.

       Svara

        Min poäng framgick uppenbarligen inte

        Svara

      Sexarbetare är ett uttryck som sexköpslobbyn använder för att normalisera prostitution och få det att framstå som vilket jobb som helst. De fd prostituerade jag följer på instagram menar alla att det är skadligt att kalla prostituerade för sexarbetare.

      Svara

  Snacka om att göra höna av en fjäder. Sen när är det tvång att bli en strippa i Sverige 2018?! Suck.

  Svara

   Jävlar vad inskränkt.

   Svara

  Du verkar tro att en strippa är det samma som en prostituerad stackars tjej som fallit offer för människohandel. Det är det inte. Känner flera som jobbat extra som lättklädda dansare under sina studier, bra betalt, man blir riktigt fit och de tyckte det var kul. Valfri influencer slänger ju av sig kläderna så fort de får en chans att visa upp sin nakna kropp i sexiga underkläder eller utan en tråd. Tex kissie och Sophie Elise älskar att kasta kläderna. Hur är det annorlunda än att jobba som strippa? De tjänar båda pengar på att sälja en sexig avklädd kropp. Influencernas bilder används som runk-material och det är de väl medvetna om. Du framstår som väldigt dubbelmoralisk genom att gå så hårt ut mot Jon för en petitess samtidigt som du inte reagerar när influencers viker ut sig i sina sociala medier och medvetet använder sig av starkt sexualiserade bilder för att sälja sig själv och vad det nu är de fått betalt för att göra reklam för.

  Svara

   Är du ny här?
   Jag känner känner mig som en hackande skiva när jag gång på gång på gång kritiserar sexualiserandet på sociala medier som bara kryper längre och längre ner i åldrarna så att jag skulle vara dubbelmoralisk som kritiserar Jon kan jag inte riktigt identifiera mig med.
   Gör gärna en snabb sökning här inne på bloggen om du vill läsa några av alla de inlägg jag skrivit som tagit upp just det här fenomenet.

   Svara

  Och Maxinne Björk köper sex i form av att någon smeker hennes slida till orgasm efter orgasm. Det skriver du inte om.

  Svara

  Preach! Så bra!

  Svara

  Jag tycker inte det går att komma undan det faktum att betala för kvinnors kroppar (ja, det är vad som sker här, hur skulle ni annats beskriva det?), det är en del av en totalt förödande matchokultur som absolut ingen vinner på.

  Svara

  Förlåt för OT men är det fler som inte kan spela upp vissa podcaster på Itunes?

  För mig fungerar det inte att spela upp Wahlgren&Wistam och inte Alice & Bianca, några till som inte fungerar medans det fugerar att lyssna på andra poddar. Märkligt, vad kan det bero på? Någon som vet?

  Svara

   Divine intervention.

   😉

   Svara

    ???

    Svara

     Ett gudomligt ingripande.

     Svara

  Jag funderade en stund på om jag ens orkade förklara hur ni missar målet totalt.
  Det hela handlar inte om att just tjejen på filmen blivit tvingad eller ej eller att Janni eventuellt skulle bli svartsjuk.
  Det det handlar om är hur vi fortfarande uppmuntrar samhället till att objektifiera kvinnokroppen.

  Jag känner, via mitt arbete, både porrskådisar och folk som strippar. De alla kan intyga att branscherna är vidriga, smutsiga och drar till sig skit.
  Det finns en del strippklubbar som är lite mer reko än andra, ändå samlas många ljusskygga personer där för att göra ”affärer” i skymundan. Affärer som rör knark, människohandel, vapen osv.
  Det vimlar om svartklubbar i Sverige där traffickingoffer drogas och tvingas att dansa, strippa och ha sex med den som betalar. Människorna som tvingas till det här kommer från världens alla hörn, de säljs som rena produkter på en marknad som är så stor och så farlig att det är i princip omöjligt att komma levande därifrån.
  När du är förbrukad så är du död.

  Att säga okej och flina åt strippor på svensexan eller en reko klubb skickar signaler till väldigt många skeva individer att kvinnans kropp är till salu.
  Att folk frivilligt kastar kläderna och lägger ut bilder på sig själva på sociala medier bidrar till samma syn och samma problem hur oförargligt det än må se ut och vara.

  Det är ingen ”kul grej” att barn växer upp som rena sexslavar och säljs på Mallis, veckan efter i Paris, dagen efter flygs dom till nästa turistort och din farsa kan lika gärna vara en av dom som ”drar till hotellet en stund och vilar”, under familjesemestern, men i själva verket köper sex av ett barn, en tonåring, en slav.
  Så vanligt är det.
  Vi gör det till vardagsmat och ett behov när vi tillåter det och inkluderar det i nöjesvärlden.

  Sluta dra historien om ”den lyckliga horan” varje gång någon inte håller med om att sex som en del av vår nöjeskultur är ok.
  Var tyst istället och fundera på alla dom som ligger utslagna, blodiga, såriga, våldtagna och drogade på en vidrig madrass i en förort nära dig.

  Svara

   Jag är tacksam för att du orkade.

   Svara

   TACK!! Du gör det jag inte orkar och för det är du en bättre människa. Tack för att du tog tid tid att skriva detta♥️

   Svara

   Håller med 100%. Vill även lägga till att det inte bara handlar om de som arbetar som strippor/prostituerade. Hur överförs synen på att kvinnor går att köpa på resten av oss? Jag tror det är naivt att tro att det inte påverkar resten av den kvinnliga befolkningen också.
   Usch, är så trött idag. Hoppas det går att förstå vad jag yrar om…

   Svara

   Himla bra skrivet. Tror många, oavsett vad det gäller, lätt tar till frasen ”inte så farligt” för att inte behöva tänka så mycket längre. Själv har jag verkligen på lite senare år fått upp ögonen för sådant jag själv tog med en axelryckning tidigare, speciellt nu när man har en dotter också. Krävs förändring på många plan fortfarande.

   Senast idag läste jag om ett program, från USA förstås, som hette ”From not to hot”. En tidigare storvuxen kvinna, med en överviktig tolvårig dotter, som nu ska anses som snygg/lyckad. Ska väl vara lite roligt men är ju bara så sjukt.

   Svara

   Bra skrivet! Jag vill återigen tipsa om våldspyramiden till alla som har svårt att hänga med i hur skämt/grabbig stämning/objektifiering osv är basen som våldet bygger på

   Svara

   Kan man göra något aktivt för att hjälpa dessa människor? Finns det någon förening?

   Svara

    Njae inte vad jag vet.
    Man kan arbeta ideellt på kvinnojour och skyddat boende.
    Ring rädda barnen och röda korset som arbetar över hela världen och fråga om de vet något.

    Det bästa varje människa kan göra är att skaffa kunskap om det. Internet är världens bästa redskap. Sprid kunskapen på ett pedagogiskt och informativt sätt. Sprid artiklar, länkar osv.
    Vi måste orka prata om det, dra smutsen ut i solljuset.

    Svara

    ECPAT.se

    Svara

    http://www.talita.se/
    https://www.instagram.com/talita_sverige/

    ”En ideell förening som erbjuder akut skydd och långsiktigt stöd till kvinnor som utnyttjats i prostitution, pornografi eller människohandel.”

    Svara

  Ingen som tänk tanken att Jons strippa var en transexuell man? Med tanke på att Janni säger att ingen vet vad som faktiskt hände och att allt var tänkt som ett skämt?

  Svara

   Vadå ingen som vet vad som hände?

   Svara

   Och då skulle det vara okej menar du?

   Svara

    Absolut inte. Jag delade endast med mig av hur jag tolkade situationen utifrån jannis svar på hennes blogg. Det är inte okej oavsett.

    Svara

     Jag uppfattar det som att den andra strippan med gympaskor och morgonrock antingen är en ”ful” tjej eller en man 🙄

     Svara

      Det säger en del om dig det…

      Svara

       Nja, det är mer att Anna drar slutsatser utifrån de normer och strukturer som patriarkatet har satt ut för oss. I mina ögon är ingen ful, men i patriarkatets ögon är allt utöver idealet fula.

       Svara

        Exakt. En ”snygg” strippa enligt normen och en ”ful” strippa för att spexa till det 😬

        Svara

       Observera citationstecknen.

       Svara

   På vilket sätt skulle det göra saken bättre?

   Svara

   E – Tänk om tänk rätt.

   Svara

   Ännu värre ju, att ”skämta” om att vara transsexuell!!

   Svara

   Inte för att vara sån och din kommentar förtjänar egentligen inga vidare kommentarer – men:
   du menade inte möjligen transkvinna?
   Varför du menar att det skulle vara ett ‘skämt’ vill jag helst inte veta…

   Svara

  Tror inte E menar att det skulle göra saken bättre.

  Svara

  Tänk att vara dotter till en man som inte har grundläggande människovärderingar, objektifierar och köper kvinnor. Tänk att gifta sig med en man som tycker att liknande saker är okej. Tänk att sedan skaffa barn med en sådan man, att få en dotter med en sån man… Herregud 🙁

  Svara

   Eller ännu värre – att få en son med en sån man. Nästa generations kvinnohatare coming right up.

   Svara

  Den här reklamen på din sida Cam är ju bara för jävla irriterande – hur man än försöker klicka bort den så hamnar man på reklamslogan – går det att göra något åt?

  Svara

   reklamslogan = reklamsidan.

   Svara

   För mig går det enkelt, trycker bara hoppa över😃 gör via mobil om det är någon skillnad?😃 klart att hon ska få använda sig av annonser, detta är ju hennes jobb, som hon dessutom gör med bravur!

   Svara

  Vad säger du om manliga strippor? Jag skulle inte vilja jobba som rörmokare, men jag ser inte ner på dem ändå.

  Svara

   Men ärligt?
   Du har inte ens cyklat av cykelbanan, du har ju trillat av den.
   Vad har rörmokare med sex och utnyttjande att göra?

   Jämför du en arkivarie med en polis när du pratar om våld på arbetstid också?

   Manliga strippor? Du är ju fan inte sann.

   Nej, jag orkar inte vara trevlig och saklig mot någon som väljer att basunera ut okunskap och ren jävla idioti så här.

   Svara

   Herregud. Herregu. Herreg. Herre. Herr. Her. He. H.

   Svara

   Ulla, jag tror att du har missförstått inlägget.

   Camilla menar inte att hon ser ner på stripporna utan att de är en del av en fruktansvärd sexindustri där kvinnor utnyttjas och behandlas väldigt illa. (Min tolkning)

   Att som Jon “hyra in” en strippa och sedan filma detta och lägga upp för sina unga följare är ett sätt att “godkänna” sexindustrin och berätta att det är okej att göra så.

   Svara

    Han har alltså väldigt stor makt att påverka unga människor och deras syn på världen och det gör han på ett väldigt negativt sätt.

    Svara

  usch att killar tappar all vett när det gäller special occasions. Jag kommer ihåg när vi åkte på studentresa och jag och mina kompisar blev oroliga för att killarna i klassen skulle köpa sex av prostituerade, vi kontrollerade seriöst dem så att de inte skulle göra något, eftersom det är så vanligt 🙁

  Svara

   Ännu sjukare är att ”special occasions” ska firas med att köpa våldtäkter och andra sexuella övergrepp/trakasserier.

   Svara

  Håller med Camilla till 100 procent! 👍🏻

  Svara

  Man kan inte kräva att han ska be om ursäkt eller förklara sig bara för ni tycker det var fel 🙂

  Svara

  men shit chilla herregud. vem fan bryr sig? brudarna strippar och snubbarna vill anställa dom, och tvärtom. dessa pajaserier är som dom är för vi har en monogam kultur som går helt emot mannens biologiska instinkter som är att KNULLA ALLT SOM FUCKING RÖR PÅ SIG. sluta hata mannen så jävla mycket Sverige, bara sluta. jag vet han inte platsar i ert feministiska trams, men då är det sannerligen feminismen det är fel på för till skillnad från MANNEN som vidstått hundratusentals ÅR av evolution och MILJONER om vi räknar med hanar innan sapiens, så får feministerna vara glada om dom är på tapteten om 50 år till. jag tror icke. tramserier.

  Svara

   1.5 miljarder år av evolution och detta är mannen och kvinnan idag, och arroganta människor har mage att komma in och bah men guuuu vad kränkande att han vill röra en strippa innan vi fängslar honom för livet vid en fitta alldeles för mannen naturvidrigt, vad tänker man med??? det är KROPPEN SOM SKRIKER, sista ångestvrålet innan det är kört.

   Svara

    Ingen fara Azze, han kan knulla vidare sen också. Otrohet är vanligt, och sen när han blir äldre så kan han köpa till sig fitta. Också väldigt vanligt.

    Svara

   HAHAHAHAH du måste skämta? DU MÅSTE SKÄMTA?!

   Svara

   Kan du länka till ditt källmaterial som redogör för hur ”män vill knulla allt som fucking rör på sig”? Gärna den sidan som redogör för mäns objektssexualitet också eftersom de enligt din utsago vill knulla ”allt” och inte ”alla”. Jag undrar vidare hur du anser att vi ska skydda barn och djur (och kvinnor såklart) från mäns starka biologiska drift? Eller anser du att det är mäns rättighet att få knulla allt som rör på sig? Om så är fallet, hur kommer det sig att du anser du att mäns rättigheter går före kvinnors, barns och djurs?

   Svara

   Gäller detta din mamma, din ev. syster, dina ev. döttrar också? Om de väljer att bli strippor, är det helt ok då?

   Svara

   Då tycker jag att vi tar och skickar alla män till en öde ö så kan ni knulla kokosnötter och varandra, så slipper kvinnor och barn vara fastkedjade vid männens biologiska instinkter. Det är dags att männens behov prioriteras bort om det bara är djuriska instinkter, det finns 1000 viktigare saker att fokusera på här i världen än ett gäng gorillor som inte har kommit längre i utvecklingen på 1,5 miljoner år.

   Svara

   ”Men shit chilla” kom ju från rätt person. Ta ett andetag och chilla lite själv. Du är inte hälsosamt upprörd alltså.

   Svara

   Azze, sov sig igenom skola men vaknade en minut och hörde ordet ”evolution”. Nu är det Azzes sanning och religion, allt hänger på evolutionen och det går INTE ändra på.

   Tänk om han hade vaknat till under syslöjden när de lärde sig sticka istället, så kunde Azze stickat offeraller till alla kränkta män.

   Svara

    😂😂

    Svara

  Tycker man det OK att ens dotter,syster eller mamma klär av sig inför okända män som ofta dessutom är berusade så visst om inte så är det inte ok för någon oavsett vilket kön som finns mellan benen

  Svara

  Tack! Huvudet på spiken.

  Svara

  Alltså herregud. HAR ni inte något bättre för er än att diskutera vad Jon (som visserligen är en offentlig person, men fortfarande en människa) gör på sin svensexa? Slut analysera och klaga på saker som ni inte har NÅGON ANING OM. Har ni frågat den här tjejen som är med i videon vad hon känner? Om hon gör det av sin egen fria vilja? Vad hennes argument för att strippa är? Om inte, LÅT HENNE TALA FÖR SIG SJÄLV.

  JA, det finns orättvisor i världen. JA vi måste stå upp för kvinnor som har det svårt och som inte har en egen röst. JA män har länge haft överhanden och JA kvinnor blir utnyttjade. MEN vi har ingen rätt att döma andra kvinnors val! VILL den här tjejen strippa, VILL hon ha uppmärksamhet för sin sexualitet hellre än något annat så LÅT HENNE. SLUTA ta ordet från andra kvinnor innan ni har någon aning om vad DOM själva vill.

  Och argumentet om att Janni behöver vara strippa för att detta ska vara okej är totalt irrelevant. Jag hade aldrig varit strippa om jag hade haft en fästman, däremot ser jag ingenting fel i att använda SIN EGEN sexualitet om det är vad man vill. SLUTA se sexualisering av kvinnor som något som ALLTID måste vara dåligt.

  Svara

  Varför har du inte tagit upp på din blogg att Janni hade en strippa på sin möhippa?

  Svara

   Därför att jag inte anser att det går att jämföra en manlig och en kvinnlig strippa med varandra.

   Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.