Vad betyder egentligen det ”guld” som Isabella Löwengrips Champagne ”vann” i Las Vegas?

 Richard Juhlin som blandar är utsedd till världens bästa champagneexpert så det kanske inte är så konstigt att champagnen vinner priser.//Isabella

Bella tjoar inne på bloggen över att den Champagne hon investerat i ”vunnit priser” under WSWA ”Wine and spirit Wholesalers of America-konventet” i Las Vegas som gick av stapeln den 30 april till den 3 maj 2018.
Om det är just den här ”guldutmärkningen” som Isabella menar med ”vinner priser” vet jag inte men det kan jag inte tänka mig då det inte rör sig om något pris överhuvudtaget. Det är snarare en gradering av sin produkt som man kan anmäla sig till för en administrativ avgift.
Graderingarna är följande:
– Double Gold Best of Show
– Double Gold
– Gold
– Silver

Guldkula anmäla fyra olika champagner och var också de enda champagnerna som graderades – så här gick det för dem:

Bara för att de var de enda som graderade champange så betyder det inte att de vinner ”högsta pris” utan så här går graderingen till enligt deras hemsida:

d.  Medals for Best in Show, Double Gold, Gold and Silver will be made on a merit basis. The judges will not grant awards when, in their opinion, a wine is not worthy of an award. In order for a Double Gold to be received, the entire wine panel must give the product unanimous individual Gold Medals. All Double Gold winners will be entered into Sweepstakes. In Sweepstakes, all of the wine judges re-taste the Double Gold winners and vote for the best per category. This majority vote will be awarded Best in Show. The Best in Show award has no bearing on the Double Gold medal. 

Så vad detta betyder är att en dryck kan bli utan gradering helt om juryn inte anser dem värdiga av en sådan men riktigt så illa var det inte för Guldkulas bubbel.
Tre av Guldkulas champagne fick den lägsta graderingen – silver –  och en av dem fick den näst lägsta – guld.
Det är nämligen både Double Gold och Best in Show Double Gold ovanför Guldkulas guldgradering så det är närmare botten än toppen om man säger så.
Av alla drycker som ställde upp så verkar ingen ha blivit utan gradering i år.

Så med facit i hand så var Guldkulas Guldmedalj och Isabellas jublande inlägg inte så mycket att hänga i julgranen.
Tre av deras fyra drycker fick den absolut lägsta graderingen och en fick den näst lägsta.
Är det något att jubla över verkligen?
Och det här inlägget – är det till Guldkulas fördel verkligen när det mest framstår som ytterligare ett sätt för Isabella att förvränga saker till någonting annat än vad de faktiskt är?

Det är på grund av människor som den här skribenten  – Diana – som det blir tydligt att det finns ett behov av att bryta ner allting Isabella sysslar affärsmässigt med i beståndsdelar för annars tappar man majoriteten av hennes läsare på vägen som sväljer allting hon spottar ur sig med hull och hår.
Jag har en teori om varför jag tror att det är så men den kommer inte än. 🙂
Men en Blondinbellsk sanning med modifikation återigen.

Tusen tack till min läsare Mia som visade mig var jag kunde hitta all information!
DU är värd en guldmedalj om någon!

Så här såg det ut ner till Guldkulas toppnotering för den som är nyfiken:

286 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Ja, du älskar verkligen att trycka ner andra. Patetiskt herregud

  Svara

   Och själv måste du ha varit inne och stulit själen på varenda karaktär i den här filmen med tanke på hur peppig du är! 😉
   https://www.imdb.com/title/tt0490822/

   Svara

    Åh Bring it on, nostalgi <3 (döm mig)

    Svara

    Kanske det, men hellre det än en som mobbar och trycker ner andra.

    Svara

     Det är skillnad på att mobba en oskyldig person och att belysa när någon idkar falsk marknadsföring samt lurar presumtiva kunder. Bebisgruppen här kan ha sin egen diskussion. Det verkar som den mediala korruptionen är stark och seglivad. När, jag undrar när, ska luftslottet sprängas?!

     Svara

     Varför försvarar du en lögnare?

     Svara

      Varför betyder det att man försvarar någons lögner bara för att man tycker att någon annan mobbar och trycker ner? Man kan tycka att både och är dåligt beteende. Är varken på bellas eller camcams sida men det är så tröttsamt att man inte får tycka annat än bellakritikerna här inne för försvarar man hennes lögner. Vill ni ha diskussion här i kommentarsfältet eller vill ni att alla bara ska hålla med varandra i bellakritiken? Önskar ni det sista så är ju inte det bättre än hennes kommentarsfält där alla bara stryker henne medhårs, vilket det också klagas på här. Förlåt för rant men ser ni inte hur tråkig attityden blir här så fort ni inte får medhåll?

      Svara

       På vilket sätt är detta mobbing? En genuin fråga då jag själv inte ser mobbingen i det.

       Svara

        Jag sa inte att jag tycker att det är mobbing, jag undrade bara varför folk tror att man måste tycka att antingen bella eller camcam gör rätt? Kan man inte tycka att båda gör fel? Läs om min kommentar så ser du att den handlar om hur kommentarer bemöts och inte om vem som har rätt eller fel.

        Svara

        Mobbing o mobbing men om man letar fel bara för att…. för att klaga, håna och sänka någon – för att sätta igång spekulationer, rykten och sätta någon i dålig dager, att bara antaga – vad kallas det då? Shaming? Det är väl fult att antaga? Varför bara antaga att Bella skulle känna till vad guld betyder i detta fall och varför antaga att Bella skulle ljuga medvetet och göra ”falsk” marknadsföring? Det kan ju vara mannen som skickat sms:et som haft den intentionen och faktiskt fått Bella att tro att vinet vunnit guld? Folk älskar ju att htta fel angående Bella och folk älskar att hata, shama och sänka Bella. Det är fakta – om det är mobbing eller ej nja….

        Svara

         Folk tycker snarare att det är trevligt att avslöja en bluff.

         Svara

         För att hon når ut till ”1,5 miljoner” av Sveriges befolkning med information om ett bolag som hon har investerat pengar in och således har ett vinstintresse i?

         Man kan väl ändå kräva ÅTMINSTONE att informationen kring verksamheter hon har investerat i stämmer?

         Svara

     Hur trycker man ner här menar du?

     Svara

   På vilket sätt trycker hon ner andra? Det är väl bra att hon skriver ut hur det ligger till när Isabella tar tillfället i akt att göra reklam för champagnen och påstå att den vunnit pris utan att förklara bakgrunden och va ”priset” egentligen innebär. Att säga att champagnen vunnit guld utan att förklara detta är faktiskt en ganska felaktig marknadsföring.

   Svara

    Detta är ju väldigt målande för Bella, och ännu ett exempel på hur många ton salt nypan ska innehålla när man läser hennes (?) texter. Bra granskning. Dianas kommentar visar hur lätt det är att dupera vissa.

    Bellas blogg/instagramsiffror är falska, produkterna ökar i pris men minskar i ml och typ allt övrigt verkar vara ren fasad.

    Svara

     När jag läser Dianas kommentar tycker jag att den dryper av ironi haha

     Svara

    När jag läste att hon fick ett personligt sms av grundaren av champagnen och att han skrev ”Vi tog guld!” antog man att det då innebär att de ”vann” = kom på FÖRSTA plats i en tävling med konkurrenter. Fyfan vad oändligt trött jag är på Isabellas fantasivärld och lögner, kan vi alla enas om att inget hon skriver är sant eller är överdrivet med 95 %?! Ingen kan väl faktiskt blint tro på hennes felfria liv fortfarande??

    Svara

     Instämmer nästan. Hon överdriver med 99% anser jag. Förutom det som hon direkt ljuger om. 😟

     Svara

   Det är ju bra att någon granskar Blondinbella, så att hon inte kommer undan med ett konstant outflow av lögner och överdrifter.

   “Prestera medelmåttigt, överdriv resultaten med 600 %” – borde vara hennes motto.

   Svara

   Man måste kunna granska sanningen i Bellas inlägg väl? Sluta försvara henne herregud, hon bygger ju luftslott ur ingenting

   Svara

   När är påvisa något som är sant samma sak som att trycka ner? Och varför tycker du att det är patetiskt att avslöja falsk marknadsföring?

   Svara

   Patetiskt är att låtsas vara bättre än man är… Håll er till sanningen hur svårt ska det vara?! Pappskallar! Det är såååå enkelt att kolla upp allt idag 😆

   Svara

   Du verkar gilla att trycka ned folk du med så då är du ju i gott sällskap här din tönt.

   Svara

   Fick precis en notis i telefonen frå DI ”Hisnande förlust för investors vårdbolag” löd den. Jag gick givetvis genast in på dagens industris hemsida och skrev en kommentar om vilka idioter de är som trycker ner andra på det sättet. Superpatetiskt och så jävla jantelagit att försöka starta ett drev mot familjen Wallenberg sådär.

   Svara

    😂

    Svara

   The truth hurts hahaha

   Svara

  Double gold till dig, CamCam, som tar reda på sanningen bakom dimridåerna av enhörningsstoft.

  Svara

   Nä, Gold till mig och Double Gold till Mia!

   Svara

    Läste lite slarvigt. Skålar för Mia i champis nu!

    Svara

     Skåla i lite Guldkula vettja!

     Svara

    Men äsch… inte ska väl jag få en utmärkelse.. 😂

    Svara

     hehe du är värd 1.5 miljoner!

     Svara

     ⭐️🥇🏆

     Svara

  Ooops, busted 🤭. Igen.

  Svara

  Hon måste tåla att granskas om hon gör dessa blunders hela tiden

  Svara

  ”Större än Oprah”? Ett så fruktansvärt pinsamt uttalande. Känner personen ens till Oprah – hennes bakgrund, hennes karriär, hennes arbete? Bella kränger smink och bloggar. Hon finns inte ens i samma universum.

  Svara

   Verkligen provocerande, det är verkligen förnedrande att jämföra sig med Oprah. Att hon försöker jämställa sin bakgrund med Oprahs bakgrund, usch, nej, bara nej.

   Svara

    Jag ska också bara ta en random superkänd person och börja jämföra mig med hela tiden tills folk inte orkar göra annat än att koppla ihop oss. Jag siktar dock högre en Bella, man kan säga att jag är en modern Newton. Sveriges motsvarighet till Newton! Vi gillar båda att tänka (nåja) om man ska ju sikta högt så jag tycker det är en rimlig jämförelse.

    Svara

     Hahahahaha

     Svara

  Helt klart att”Skumpa Julle”ären av världens främsta Champagne experter,frågan är väl om han är så stolt att bli förknippad med någon som”förskönar” sanningen?

  Svara

  Varför har folk så svårt att stava till champagne??

  Svara

   För att de är inte lika classy som du 🤷🏻‍♀️

   Svara

  Ok, nu blir det helt OT här.
  Jag vill, och måste, gå ner i vikt. Och JA, jag är överviktig och trivs inte heller alls med min nuvarande vikt. Problemet är att jag är noll inspirerad att ta tag i det, och jag efterlyser tips för att kicka igång inspirationen och framför allt viljan. Tar tacksamt emot alla tips! 😊

  Svara

   Vet du, jag vill faktiskt inte ha sådana diskussioner här inne överhuvudtaget.
   Behöver du tips för att kicka igång inspirationen – ta kontakt med med PT, en kostrådgivare och försök låta bli förbuden.

   Men jag vill inte att det ska delas en massa ”quick fixes” och annat för snabb viktnedgång – för det är ofta det som menar med tips för att kicka igång inspirationen – när ångesten inför en stundande sommar och ”Beach 2018” förmodligen redan är i full gång.
   Det är ingenting personligt mot dig alls men jag vill inte att mitt kommentarsfält används till det.

   Tack på förhand.

   Svara

    DÄR fick du en guldstjärna i kanten av mig, Camilla!

    Svara

    Vad bra. Blir bara stressad av jobbiga bantningstips. Vill njuta av sommaren istället.

    Svara

    Ok. Jag ber om ursäkt. Men nej, det är absolut inte ”quick fixes” (var skrev jag ens det?) jag är ute efter, och inte heller att komma i form tills sommaren. Jag har bara helt enkelt insett att jag skulle må så mycket bättre några kilo lättare, men tyvärr så har inte riktigt motivationen kickat igång än! 😊

    Svara

     Näe du skev ju faktiskt att du ville kicka igång inspirationen och viljan, vilket är något annat än att ”kicka igång” med en hård diet.

     Men risken är väl att du hade fått hundra tips om soppdieter ändå, och då spelar det ju inte så stor roll vad intentionen var från början 🙂

     Lycka till! Insipration och viljestyrka tror jag du har i dig!

     Svara

     Finns en som heter cleanliving som gör reklam för sig själv på bellas instakonto där kan du få en massa tips.

     Svara

     Men varför get ni tips när Camcam vad klart och tydligt om att hon inte vill ha såna diskussioner här??

     Svara

   Gå till läkaren och be om en gastric sleeve, bäst jag gjort!

   Svara

    Gör INTE det! Mvh en som jobbar på kirurgisk avdelning och som ser komplikationerna efteråt.

    Svara

     Skulle aldrig falla mig in att ta hjälp av kirurgi för att gå ner 😛

     Svara

     Vad ser du för komplikationer? Mvh en som funderar på en sleeve.

     Svara

      Fråga din läkare för bästa svar. Om du är en kandidat kommer du få en remiss till kirurgen och få gå på informationsmöte och lära dig vad det innebär att leva med överviktsoperation. Sleeve har färre och mildare komplikationer än gbp men är irreversibelt. Den vanligaste komplikationen efter sleeve är reflux, har du refluxsjukdom så kan du bli avrådd från just sleeve. Jag valde sleeve och känner mig väldigt trygg i mitt val, fått massvis av info från mitt sjukhus!

      Svara

     Finns väldigt få komplikationer med just sleeve. Jobbar du som städare på avdelningen? Ett kvalificerat proffs skulle nämligen inte uttala sig som du gör.

     Svara

      Det finns fördelar med sleeve och gbp men också många risker. Kronisk smärta, malnutrition, gallsten, tarmvred med många andra. Väldigt onödigt att uttala sig som du gör ”anonym”. Hade du jobbat inom vården och varit påläst hade du inte gett samma kommentar. Man ska absolut inte ta den här typen av kirurgi lättsamt, finns inga garantier. Jag jobbar dagligen med patienterna som kommer in med komplikationer och det spelar ingen roll om du sköter dig som du ska efter operation eller inte, ibland går det riktigt illa. Och ingen vet heller hur du kommer må som äldre. Vi har inte gjort de här operationerna tillräckligt länge för att veta hur du kommer må som pensionär.

      Svara

       Jag är påläst och väl insatt i riskerna. Utan överviktsoperation skulle många patienter inte ens hinna bli pensionärer, så för de allra flesta så överväger fördelarna kraftigt. Att oinsatt avråda någon med hänvisning till komplikationer är ju bara befängt.

       Svara

      Något säger mig att du själv inte hör till de ”kvalificerade proffsen”, Anonym.

      Svara

       Det har jag heller inte påstått. Däremot har jag koll på vad en påläst människa bör/inte bör uttala sig om.

       Svara

       Haha if you say so. Kasta sten i glashus gör du i alla fall bra😉

       Svara

        (Var svar till dig anonym 22:55)

        Svara

        Okej, har jag påstått någonting som inte stämmer?

        Svara

         Ja du har rätt i att det finns fördelar med överviktskirurgi, som att många är gravt överviktiga och inte skulle uppnå en hög ålder om de inte gjort den. Dock är det många som gör den som inte är värst stora, inte heller är pålästa eller har försökt gå ner på naturligt sätt. Allt ska dessutom gå så jäkla fort i dagens samhälle. Att fördelarna överväger kraftigt anser inte jag, men visst. Jag ser komplikationerna mer än vad jag ser de som det går bra för. Men jag skulle aldrig råda någon till den operationen. Bara för att du läst vad det finns för komplikationer så kanske du inte förstår alla innebörder av dem? Dom sagt. Jag ser de dagligen. Jag tror du skulle ha en annan inställning on du satt i min sits.

         Svara

         Ja och du säger det inte särskilt övertygande heller. Märks att du inte vet vad du pratar om. Oavsett så hoppas jag att de som går i tankar om operation inte baserar sitt beslut på en så svamlig kommentar som din. Ha det gott!

         Svara

         Ja, jg har också hört från min husläkare att enligt henne så opereras alltför många för övervikt idag, många som inte borde det. Har även sett folk misslyckas, få andra beroenden osv. Med det sagt så litar jag på min läkares bedömning att detta var rätt väg för mig och det måste alla patienter kunna göra – det är läkaren som väger för- och nackdelar och sedan avgör och det beslutet måste vara rätt, det kan inte patienten ansvara för.

         Svara

         @Anonym 23:08 – okej, nu har du inte lyckats peka på någonting konkret fel utan bara drygat dig mot mig personligen men det bjuder jag gärna på om det ger dig en trevligare kväll. Allt gott till dig med! 🙂

         Svara

         svar till anonym 23:08. Har försökt hålla god ton i diskussionen men allt jag får är hårda gliringar kastade mot mig, utan grund. Men fine. Du kan få tycka att jag är ”svamlig”. Jag har endast gett min åsikt på något jag själv arbetar med. Och om du tror att din lilla googling på för- och nackdelar har något att mäta sig mot min fleråriga kompetens så är du ju helt ute och cyklar.

         Till anonym 23:11. Gbp var säkert helt rätt för dig! Som jag sa innan så ser jag främst det dåliga, inte det bra. Men jag tror många tar för lätt på det helt enkelt, men har din läkare bedömt att det var rätt lösning så har han säkert rätt i saken. Men faktumet kvarstår som du också säger att din läkare sagt att många opererar sig med lågt BMI och också utvecklar beroendeproblematik. Därför är jag väldigt allergisk mot att man kastar ur sig orden gastric bypass så fort någon vill gå ner i vikt (ja, det händer ofta) Absolut att läkaren har det yttersta ansvaret men man har ju också ett eget ansvar mot sin egen kropp 🙂 jag hoppas allt har gått bra för dig efter operationen!

         Svara

         Sjuksköterska, mitt svar var till anonym 23:00 men ditt svar fanns inte när jag började skriva. Förlåt, jag sett nu att det ser ut som ett svar till dig. Du framstår som allt annat än svamlig och jag litar fullt de erfarenheter du berättar om. Jag har själv en anhörig som lider av komplikationer från sån här operation och även om jag bara har erfarenhet av en anekdot så är det upprörande att se någon förminska riskerna för jag vet hur allvarliga de kan vara. Du kommenterar klokt och lugnt och sansat här inne, jag har aldrig tyckt annat😊💚🌻

         Svara

         Anonym 23:38. Okej, haha vad bra att vi förstår varandra 🙂 håller tummmarna för din anhöriga att det inte är något allvarligt och att deg snart löser sig! 🌻

         Svara

    Fast så enkelt är det inte. Man måste uppfylla en rad medicinska kriterier för att kunna bli överviktsopererad. Och det är inget mirakelmedel utan ett verktyg så att man har oddsen på sin sida i kampen mot fetma. Inget att ta lättvindigt på, det är en livslång omställning man skriver under på.

    Svara

  Hon har börjat ta PMS-medicin nu igen, men sa hon inte innan att Odd tvingade henne ta det och att det var så bra när hon kunde välja bort det efter skiljsmässan? Minns jag fel?

  Svara

   Nej, så sa hon inte riktigt. Hon sa väl mer att situationen hemma kanske förstärkte hennes symptom. Plus att om man lever med någon så blir ju symptomen mer påtagliga eftersom det är någon annan som också ”drabbas” av det.

   Svara

   Skiljsmässa 🤦‍♀️

   Svara

    Kan folk bara sluta hålla på att rätta allt och alla hela tiden eller skriva sådana här kommentarer (☝🏼) enbart för att påvisa att den andre är helt totalt urbota dum?!

    /Trött på att alla ska försöka vara så förbannat perfekta!

    Svara

   Hon pratade väl om sin ADHD-medicin om jag minns rätt.

   Svara

  Vad hände med undersökningen angående hennes uppblåsta siffror?

  Svara

   Svara

   Den är pågående men var sak har sin tid. 🙂

   Svara

    Vet du Camilla, du kommer aldrig bli en Netflixsucce! Why you wonder? Du ger oss inte hela säsongen av Bella’s tales 😩 Du retas genom att säga A men inte B!!

    Detta börjar kännas som längtan efter sista säsongen av House of Cards 😩

    Svara

     Näääääääär kommer House of Cards????? Ååååå, vad jag längtar!

     Svara

      ”Slutet på året” sägs det 😩

      Svara

       Grrrrr

       Svara

    Bra uttryck 🙂 var sak har sin tid

    Svara

  Guldkula, the finest champagne money can buy. Drink it and feel like Oprah 👑.
  🦈🦈😂😂

  Svara

   Cringe Deluxe :’)

   Svara

   Kommer i hajformad flaska!

   Svara

  Hm, är du säker på att Diana inte driver?

  Svara

   BB:s kommentarsfält fylls ibland med liknande översvallande kommentarer, så jag tror faktiskt det är allvarligt menat.

   Svara

    Eller så är det en anställd. Den kommentaren var så översvallande att det är svårt att någon som inte är beroende av Bella för brödfödans skull skulle klämma ur sig något sådant.

    Svara

   Diana kommenterar i princip alla bloggar med översvallande utrop och komplimanger.

   Svara

   Tror inte det. Inte om det är samma Diana som har eller haft en blogg, och jag tycker det låter som henne. 😉

   Svara

  Är inte Dianas kommentar ironisk? Och i så fall ganska elak.

  Svara

   Om jag inte hade läst andra kommentarer hos Bella så skulle jag säga – Jo, kanske – men i en kombination av Katarinas kommentar här nere och alla andra kommentarer jag läst inne hos Bella tidigare så tvivlar jag starkt på att så är fallet.

   Svara

    Ibland undrar jag hur gammal du är Camilla. Just nu verkar du otroligt grinig, inte alls dig lik. I början när du bloggade var det här en rolig blogg att följa, du var kvick i ditt skrivande, kul att läsa. Nu tillåter du mobbing, kränkande kommentarer och ett kommentarsfält som är rent vidrigt ibland. Och ja jag vet, jag behöver inte läsa denna blogg och ja du kommer säkert slänga ut mig för gud nåde om någon säger emot dig här.

    Svara

     Nej, absolut inte! Du är så välkommen här inne!

     Svara

   Häromdagen var det ju någon som konstaterade i hennes kommentarsfält att det finns ett högre syfte med att Bella är här och att hon kommer att förändra världen…

   Svara

    HAHAH verkligen underhållande blogg

    Svara

    Jösses, man kan ju tro att hon är en kvinnlig Jesus som sänts till jorden.😂 Jag förstår inte varför det finns så många som helt okritiskt dyrkar olika profiler på sociala medier. Gilla, beundra, ha som förebild – ja. Dyrka, upphöja – nej, för de allra flesa en fas i tonåren, inte ett vuxet beteende.

    Svara

     Jesus hade det ju också mkt tufft inledningsvis. Fattig o född i ett stall. Lite skum relation med sin far. Kanske går att dra modern parallell till ”ghettot i Jakan”. Head of story telling får sno ihop nåt 🙂

     Svara

      Bella är den nya Jesus/Sveriges svar på Jesus. Varför nöja sig med Estee och Oprah?

      Svara

     Jesus kanske också överdrev sina följarsiffror. Tänk om han inte alls hade 12 lärjungar utan kanske bara sisådär 2-3 stycken!

     Svara

      😂😂

      Svara

      Ännu värre.. Tänk om de var köpta?

      Svara

    Ja, Bella har redan uträttat mirakel bl a samlat en skara av 1,5 miljon följare som hon säger sig nå ut till.

    Svara

    The Cult of Löwengrip… hjärntvättar människor en i taget. ”Repeat after me: i am the new Oprah, the new Estee lauder”

    Svara

  Undra om Bella någonsin kommer nämna Quest for sucess igen??
  Om man kan skryta så mycket om sina framgångar, ska man väl klara av att åtminstone snudda vid att det lagts ner. Oärligt.

  Svara

   Hennes mycket lyckades försök på att bli som Oprah med en egen talkshow gick ju super.

   Svara

   Jodå, hon kommer skriva något i stil med att hon var tvungen att lägga all energi och fokus på Being Bella istället, och att hon då tyvärr fick avbryta med questen.

   Svara

  Det här låter ungefär som varje gång jag vinner något. Jag kan komma näst sist, men uppfinner mer än gärna att jag faktiskt vann, genom att tex vara den första av kvinnor i åldersklassen 32-32,5. Jag och Bella kör samma ”se det positivt”-taktik helt enkelt. 😆

  Svara

  *Vinner näst lägsta priset, låtsas att de vunnit GULD* (vilseleder läsarna när hon inte förklarar vad priset FAKTISKT innebär 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️
  En ny dag en ny lögn

  Svara

   Eller så visste ju faktiskt Isabella kanske inte vad guld innebar och inte innebar i denna vinmässan/tävlingen utan fick ett sms om att de fått guld. Näst lägsta pris kanske snarare är tredje bästa pris. Och det VAR ju guld deras vin fick. Kanske detta inlägg som vilseleder lite också 😉

   Svara

    Klart Bella vet det, tror du att allvetande Bella missat att kolla upp vad guldpriset innebär?

    Svara

     Ungefär lika troligt som att Bella skulle ha ”blandat ihop sina siffror”… 🙂

     Svara

    Ja stackars lilla naiva Bella, är ju inte så lätt att hålla reda på allt hela tiden. Tihi!

    Svara

  Fast till Bellas försvar kanske man måste tänka på att hon tydligen reagerade enbart på ett sms från Guldkula in person där han skrev att hans champagne ”vunnit guld”. Jag tror inte det stod så många detaljer i detta sms och Bella försökte naturligtvis inte kolla upp detaljerna eftersom beskedet var så bra att det skulle gå direkt till bloggen. Alltså den gamla tumregeln om ”“Never let the truth get in the way of a good story” .

  Svara

   Fast hon skrev ju att detta var andra året i rad som det blev vinst och från då till nu måste hon väl ha hunnit läsa in sig lite på vad ”gold” innebär?

   Svara

    Bella har inte funnits med som partner till Guldkula längre än sedan oktober 2017 så hon var alltså inte med förra året då champagnen också fick pris:
    http://www.isabellalowengrip.se/2017/10/guldkula-champagne/
    Jag försöker bara förstå varför Bella genast kastade sig över meddelandet om ”guldmedaljen”. Vare sig hon visste något om prisets egentliga värde eller inte så var hon förstås angelägen om att direkt basunera ut nyheten 🙂

    Svara

    Kan ju vara så att Bella Investerat i Guldkula ( (?) Inte så insatt i Bellas liv och affärer) för att hon trott att det blivit vinst tidigare, att de vunnit guld. Hon har nog litat på vad hon fått höra av företaget, kanske de inte berättat så nog och alla detaljer. Men tydligen så kan ju inte Bella luras, göra fel eller säga fel enligt Camcam och Bellaholisterna utan Bella har tydligen full koll på precis allt.. nja det tror ju inte jag tyvärr. Även Camcam säger/skriver fel ibland och har inte alltid all fakta. Kan hända den bäste 😉

    Svara

   Ingen koll på sin statistik (som hon lever av) och vet inte ens vad det var för guld…

   Svara

  Haha så där gör ju alla företag. Får de minsta utmärkelsen så hängs diplomet upp ovanför receptionen och omnämns på hemsidan. ”Miljöpris för grönaste icahandlaren i nordöstra kalix”, ”utnämnd till bästa frisören på Drottninggatan 7” osv. (Nej jag jobbar inte för bella, nej jag är inte hennes fan, läser inte ens hennes blogg och nej jag är inte hajen. Men menar bara att det inte är något unikt att företag lyfte fram minsta lilla utmärkelse även om den inte säger något egentligen)

  Svara

   Eller alla restauranger som klistrar upp på dörren att de är rekommenderade på tripadvisor. Det betyder ju noll och ingenting

   Svara

    Bäst är ju de som har ”stans bästa pizza 2012”, ”stans bästa pizza 2013”, ”stans bästa pizza 2014”, ”stans bästa pizza 2015” och sen ingenting mer på 3 år. Då undrar man ju hur mycket de har sunkat ner sig egentligen.

    Svara

     Eller förra årets bästa restaurang…

     Svara

   Nordöstra Kalix 😂 dog.

   Svara

   Tycker det år segt att man måste lägga till ”obs jag gillar inte Bella” i alla kommentarer sär man argumenterat i själva sakfrågan och de tråkar vara till hennes fördel. Är roligare att diskutera när inte en del personer går igång på alla cylindrar och måste gapa Hej hajen så fort någon säger emot. Det är ju kul när folk säger emot, när de flesta håller med. Dessutom kan man väl tycka att en anklagelse är orättvis, hur mycket man än ogillar en person?

   (Och nej jag gillar inte Bella)

   Svara

    Ja jag orkar sällan kommentera inläggen om bella för så fort man inte skriver något kritiskt så bemöts inte ens kommentar utan istället bara skrivs det hur man försvarar henne, jobbar för henne, är lättlurad osv. Även om det inte ens är henne man kommenterar som du säger.

    Svara

     Jo precis – det är det som stör mig. När man skriver typ att ”ja men det var väl ändå ingen relevant jämförelse” och får svaret ”vet du hur mycket Bella manipulterar sina läsare bla bla bla, hon är fruktansvärd”. Säkert, och vi vet ju redan att de allra flesta här tycker så, men det var inte det vi pratade om just nu?

     Svara

     Ja precis. Häromdagen var det någon som skrev lite saklig kritik mot camcam, inget om Bella alls – och camcam skriver då till personen – ”Gå och ställ dig vid svampen och gör vågen när Bella går förbi” – alltså hur sjukt, fånigt, löjligt, pinsamt… Kanske en Bella-paus vore bra för camcam.

     Svara

   MEN LÅT MIG VARA HISINGENS STÖRSTA
   HÄSTBLOGG OM JAG VILL VARA DET!!!! Man vill ju va störst nånstans

   Svara

    Hästar finns inte.

    Svara

     Haha. Men hjälp vad längesedan! 😂

     Svara

  Du drar då verkligen saker till sin spets, att för att smutskasta, svartmåla och sänka Bella – Nu kan det ju faktiskt vara så att denna Håkan skrev ett sms om att Gudkula vunnit/fått guld och Isabella kanske inte är så insatt i hur det går till på denna vintävlingen, man kan ju faktiskt tro att om man fått guld så är det bra och att guld är det bästa utlåtandet. Hör man att något fått guld så tror man ju att det är väldigt bra, och om jag förstår detta rätt så är det en bra utmärkelse att få guld även om det fanns två högre kategorier.

  Svara

   Får Bella ett sms där det står att ”hennes” champagne vunnit guld så är det självklart att hon direkt skriver det på bloggen. Och det visste nog Mr Guldkula också som skickade sms med beskedet.
   Att Guldkula över huvud taget inlåtit sig med Bella är ju för att hon har möjlighet att göra reklam i sina sociala medier där hon varje vecka når 1,5 miljon individuella champagnedrickande kvinnor i 35-årsåldern. Det är nog därför som Guldkulas champagne nu tagit slut på Systembolaget.

   Svara

    Jorå, den finns både i Valbo och Grums på systemet. Och Sölvesborg. Plus fyra kvar på Nybrogatan, Östermalm, Sthlm. Heja!

    Svara

     Konstigt för Bella har 72000 unika följare i Valbo och 56000 i Grums (enligt Google Analytics) så då borde väl dessa törstande läsare ha hunnit länsa Systemen där på Guldkula kan man tycka 🙂

     Svara

      Varför då? Jag köper sällan något som står i bloggar, även om det är personer jag följer

      Svara

      Det KAN ju inte stämma? Eller du skojar?

      Svara

      52000 unika följare i Grums?! Intressant. Kommunen har väl knappt 10000 invånare ens.

      Svara

       Vad då, har du missat att det bor en miljon i Umeå???

       Svara

        Yes. Å andra sidan har aldrig matte varit min starka sida 😉

        Svara

   En person som konstant förskönar eller hittar på, verkar det trovärdigt tycker du?

   Svara

  Bella beskriver sin dag i bloggen. Någon som undrar vad hon uträttar egentligen?
  Finns det något hon gör som inte bara syftar till att stärka hennes självbild?
  Jag kan inte se att något hon gjort idag bidrar till landets BNP utan enbart till hennes självförhärligande.

  ”Jag har några intervjuer denna vecka, imorse var det hos bolaget Consid och deras Youtube-kanal, imorgon ska jag prata hos Berghs school of communication samt Tv4 på söndag. Dagens samtal handlade om att vara en digital entreprenör och jag och Consids VD pratade om hur man idag som företag måste parera hellre än planera. Allt går så fort idag att tre års planerna inte fungerar. I vårt fall har vi en sex månaders-ambition och sedan gör vi om den för mycket hinner ändras under tiden. Framtida storbolag kommer att vara dom som har i sitt dna att vara snabbfotad – Att vara konsekvent i sin föränderlighet.
  Nu väntar event hos The Lobby och sedan middagen. Detta är en rätt klassisk dag för mig, intervjuer, strategi, kreativa processer, event och nätverkande. Mixen gör allt så roligt!”
  http://www.isabellalowengrip.se/2018/05/parera-inte-planera/

  Svara

   ”Jag kan inte se att något hon gjort idag bidrar till landets BNP..”

   Idag på jobbet läste jag ett bokkapitel, sorterade i min referenshanterare, kollade på en onlineföreläsning som jag missat, beställde ett nytt skrivbord, svarade på mail och uppdaterade mitt passerkort. Anses jag ha bidragit till BNP idag?

   Svara

    Tja, om det är ett svensktillverkat skrivbord så kommer det när det faktureras att öka landets BNP så potentiellt har du därigenom bidragit till allas vårt välstånd 🙂

    Svara

     Hmm… Får kolla det med chefen imorgon 😆

     Svara

    Det beror på vad dina mail handlat om. Kan tänka mig mail som handlar om faktiska beslut.

    Svara

    Jag har inte ens jobbat idag. Min ursprungliga plan var föräldraledighet, men för 2 veckor sedan blev jag sjukskriven i fem veckor pga en fysisk åkomma. Jisses vad jag nöter på samhälle 😬😳

    Svara

   Promotion.

   Hennes huvudsakliga uppgift är ju att få produkterna att sälja. Det uppnås självklart genom att i intervjuer och på föreläsningar framställa sig själv som “powerful business woman”.

   Hon klär t. om ut sig till “powerful business woman” för att få rätt image, frågan är om hon har någon aning om vad en sådan egentligen gör.

   Svara

    En PBW parerar istället för planerar.

    Svara

    Klär hon sig verkligen som en PBW? Kan inte för mitt liv tänka mig att en PBW skulle klä sig i helvit eftersom de kläderna riskerar att bli solkiga under dagen även om de inte blir direkt nedfläckade och det finns inte tid att byta kläder. Skulle inte en PBW snara sporta typ grått iaf?

    Svara

     Ja, du har rätt. En PBW klär sig ju självklart mer powerful också. Hon satsar nog mer på looken “amerikansk politikerfru”.

     Svara

      Inte så lite Melania Trump över Bella när det gäller klädseln.

      Svara

      Sedan ska vi kanske inte mobba henne för det, ärligt talat har Bella haft den här stilen sedan hon var typ 15 förutom under sneakersåren med Odd. Jag har ett minne av en bild på hennes blogg då hon var typ 16-17 eller något där hon såg ut som en tvättäkta Östermalmstant förutom det långa håret. Hennes i mina ögon tveksamma klädstil är alltså det mest genuina med henne, och människor har rätt att klä sig som de vill.

      Svara

       Nej, det var absolut inte meningen att mobba eller håna henne. Skulle vara intressant att veta vad hon & hennes stylist har för game plan. Det är ju självklart en del av företagsbyggandet.

       Svara

        Nej, det är mest bara att det kan bli överdrivet hårt. Men jag uppfattar mest hennes klädstil som genuin.

        Inte snygg, men genuint hennes.

        Svara

         Hon har ju en stylist som gör att hon klär sig betydligt mer välklätt nu än tidigare. Det är säkert hennes preferenser, men stylisten väljer ut och matchar.

         Svara

         Ja bättre, men med samma känsla upplever jag. Dvs hennes stylist hjälper henne att uppnå den känsla hon strävat efter sedan tonåren.

         Svara

       Hon har ju alltid kört ”fake it til you make it”, vilket helt plötsligt fungerar i vår digitala ålder. Bygg en bild av något som inte egentligen är så på riktigt är Bellas främsta förmåga, så ja, inte helt oväntat att hon jobbar med PR.

       Svara

   Hon är en sån framtidsspanare den där Isabella. Vet allt om vad som kommer att krävas av företag framöver. Hålla koll på siffror och fakta är helt uppenbart inte sånt som kommer att värderas i Isabellas framtidsscenario.

   Svara

  Diana, det måste väl vara ”La madre”? Isf är hon inte ironisk dessvärre, hon smörar alltid för alla större bloggare. Hon verkar vara allmänt fjäskig och drömma om en egen karriär i bloggbranschen. Och hon uttrycker ofta sin stora beundran för Blondinbella.

  Svara

   Ah. Såg inte att du skrivit redan. Jag skrev samma längre upp så jag håller uppenbarligen med dig. 😊

   Svara

   Diana var ju vittne under rättegången mot Kissie och vittnade till hennes fördel.

   Svara

  Hahahaha dör vad roligt 😂

  Svara

  Orkade bara läsa rubriken… Men vad kul för henne! Grattis Bella! Så kul när det går bra för folk, speciellt kvinnliga entreprenörer.

  Svara

   Haha!

   Svara

  😂

  Svara

  I marks ( levengood) och Jonas (Gardell) podd pratar dom om att man alltid ska tänka att man är en vinnare. ”Jag kom ETTA, om man inte räknar med alla som kom före.”
  Bella har verkligen tagit det till sig.

  Svara

  Jag var på Åhlens, Stockholm city, häromdagen, och tittade efter Löwengrip-hyllan. Fick leta först, produkterna fanns inte på den bästa platsen där. Och jag måste säga att den hyllan ser ju väldigt tråkig ut, konstiga färger på flaskorna. Inte classy alls, lååååångt ifrån Estee Lauders förpackningar! Jag tyckte att från håll kunde man trott att de produkterna var alla menade för män. Och allt var verkligen jättedyrt.

  Svara

   Jag har också sett den på Åhléns (Göteborg) och jag håller med! Det ser jättetråkigt ut i hyllan, utanstoppade i ett hörn bredvid Nivea. Säljer nog inte så bra där…

   Svara

   Hyllan på Åhléns City, Stockholm, finns på bild här:
   http://www.isabellalowengrip.se/2018/05/livet-ar-ljust-igen/

   Svara

    När jag såg den där bilden kände jag spontant, här är en hylla med menlösa produkter. Tänk hur många människor som tjänar multum (Isabella har ju tydligen nämnt att det är höga marginaler på hudvård, alltså överpris?) på kvinnors skönhetsvård. Hur kommer det sig att de flesta män (och många kvinnor) klarar sig på några få produkter? Sedan säger företagen åt oss att vi behöver hundratals olika krämer, salvor och sprayer för tusentals kronor. Gör de verkligen de underverk som de lovar?

    Svara

     Nej, det gör de inte!
     Jag använder tvättkräm från apoteket och Nivea blå burk i ansiktet. Behöver jag ”skrubba” ansiktet… tar jag en hård kökshandduk och gnuggar runt. Funkar utmärkt.
     Bodylotion: Nivea.
     Alla dyra och olika krämer, serum och skit… är för mig rent lurendrejeri.

     Svara

      Nivea på kroppen här med, men syror är det bästa som finns, älskar att se ärr och pigmentfläckar försvinna framför ögonen på mig och jag skulle aldrig få för mig att gnugga en handduk i mitt ansikte 🙈🙈🙈

      Svara

       Varför inte?

       Svara

        Det förstör huden. Jag använder inte ens mekanisk peeling på min hy eftersom det rispar upp hudytan, vill inte få tillbaka min problemhy. Jag klappar mitt ansikte försiktigt med en väldigt mjuk handduk gjord just för ansiktet

        Svara

         Ahaa… då förstår jag. Jag har helt vanlig hy… så jag blir bara väldigt ”rosig” och de döda och lösa hudcellerna försvinner i ett nafs.

         Svara

         Om du blir rosig har du troligen lite känslig hy 🙂 Men om det funkar för dig och du inte har något du vill jobba med så finns det såklart ingen anledning att ge sig på något nytt

         Svara

         Nä då… bara får igång blodcirkulationen ordentligt i ansiktet.

         Svara

     Bella har väl själv sagt att det är bra vinstmarginaler i skönhetsbranschen. En bransch som är uppbyggd på att kvinnor aldrig ska känna sig riktigt nöjda med sig själv. Sannolikt är det du äter och dina gener mer viktiga för hur din hud ser ut än om du använder dyra eller billiga hudvårdsprodukter. Rökning, överdriven solning och alkoholkonsumtion är väl också sådant som sliter på huden. Men det är alltid roligare att tro på en mirakelkräm än att se över sina vanor, eller tacka/banna sina gener. Sen finns det väl något rogivande att hudvårdsritualer, kan jag känna ibland.

     Svara

   Nja, inte jättedyrt. Medel ligger de på. Men jag är förvånad över priserna, välkända professionella hudvårds märken ligger ungefär på samma pris (De i medelklass) så varför skulle man välja hennes för? Tror hon gått lite för fort fram

   Svara

   Köper hellre Clinique

   Svara

  Asså va? Inte något att hänga i julgranen, hon får väl va glad för att ett av vinena fick guld och inte silver. Din ton är så himla nedvärderande att det inte är klokt. Kom ner på jorden jävla översittare

  Svara

   Man ska kunna kritisera fritt! Hon blåser upp själva priset så in i h

   Svara

   Hej Simon!!

   (Obs – skämt!!!! Inte Simon. Vad jag vet i alla fall…)

   Svara

    Var det sång- och dansmannen som skrev kommentaren???

    Svara

     (Obs – skämt!!!! Inte Simon. Vad jag vet i alla fall…)

     Svara

  Som företagare skulle man väl knappast vilja ha samröre med Bellan utåt, snacka om risky business…

  För övrigt märks det att nylanseringen är över och hon försöker starta upp lite lätt med provocerandet igen;
  ”Den stora skillnaden på lyxhotell och vanliga hotell är just service. Det finns inget som inte går att ordna. Skulle jag behöva en ny klänning så åker dom och handlar. Vill jag ha en matchalatte så fixar dom det”.

  Så löjligt att hon ens måste skriva om det.

  Svara

   Jag är mest häpen över det Bella skrev om hur spabehandlingarna går till:
   ”Under spat så är det inga vanliga spa-menyer bara utan man uppger hur man vill ha det och så skräddarsys allt.”
   Tänka sig. En vanlig stackare sitter ju och tittar på prislistan i sådana sammanhang och försöker hitta det billigaste. Jag har ofta tagit 30 min massage fast jag ville ha 60 min. Eller hoppat över varma stenar för de kostade så mycket 🙁
   Och så skriver Bella att man bara säger till hur man vill ha det! Jag förmodar att man då inte över huvud taget diskuterar vad det kostar utan det okända beloppet hamnar genom magi på rumsnotan. Tänka sig så praktiskt 🙂

   Svara

    Ja ja… jag vill se bokslutet på bl.a. hennes blogg. Med tanke på hur hon lever, tror jag att vinsten kommer att vara mycket mindre i år, än förra året.

    Svara

    Hon kan ju va sponsrad 🙂

    Svara

     Knappast alla privat anställda som hon har. Alltså de som inte har med Flattered och LCC att göra. Men flott ska det se ut.

     Svara

      Men har hon så många anställda egentligen? Hon har en au-pair, vilka enligt min erfarenhet kan få jobba med en hel del annat än de de ska göra (hänga med barnen typ 20 h vecka), nu är det relativt dyrta att ha en au-pair i Sverige eftersom de ska få ut ca 2500 kr/månad efter skatt och Sverige är ett av få länder där au-pairer räknas som anställda med lön och inte bara får fickpengar som i de flesta andra länder samt i vissa länder (vad jag vet i Tyskland som det är ett krav, men kan finnas andra) sina språkstudier i landets språk betalat av sin värdfamilj.

      Så säg såhär: Hon har en au-pair som chillar med barnen, plockar undan och tvättar samt lagar mat till barnen. Bella äter ju bara sallad då hon är hemma vilket hon kan kasta ihop själv alternativt köper från typ ”svarta lådan”, . Sedan har hon en städerska från ett städbolag som kommer 2 gånger i veckan, alternativt 3 om människan ska ta tvätten istället för den överutnyttjade au-pairen, säg 3-4 h/gång, trädgården fixas efter behov med hjälp av något sådant här: https://www.veteranpoolen.se/privattjanster/tradgard/grasklippning/ .
      Så ska vi säga 30 000 kr/månad , 10 000 kr/månad för au-pairen om vi säger att hon följer svensk lag gällande au-pairen samt de extrakostnader från att tjejen behöver mat och lite sådant, 8500 kr/månad för städerska efter rut med 3 besök i veckan om vi följer hemfrids priser och resterande på trädgårdsskötsel/husfix efter behov. Det är dock hennes privata kostnader som inte kan gå på bolaget pga skattelagstiftning. Det är dock inte orimligt om vi säger att hon tar precis så mycket lön att hon inte når upp till aatt ta ut en lön för höginkomsttagare, och plockar ut utdelning så hon kan bränna i snitt 40 000 kr/månad.

      Sedan antar jag att stylisten/fotografen osv liger på ”bloggbolaget” då annat är orimligt, säg att det är en 50% tjänst (något annat är orimligt), med en lön motsvarande 20 000 kr för en heltid (tjejen är inte kvalificerad med utbildning någon stans), så för en 50% tjänst så ligger lönen på 10 000 kr vilket ger en totalkostnad på 20 000 kr. Make-up artisten som också borde gå på bloggen är förmodligen egenföretager, om hon debiterar som en IT-konsult så betalar Bella 1000 kr/h, säg 1 h/dag blir 30 000 kr/månad vilket är kaffepengar för ett medelstort bolag.

      Vi kan vidare anta att hon lyckats fixa spons för det mesta andra.

      Svara

       Spot on analys

       Svara

  OT
  Någon som vet vad som pågår hos hejsonja?

  Svara

   Jag undrar också

   Svara

   Jag undrar också. Gillar inte henne sen hon blev kristen men läser bloggen ändå (för allmänbildning typ). Blir orolig att nåt har hänt henne och bebisen, hon var ju två veckor över tiden.

   Svara

    Klart man blir orolig, men hur sannolikt är det egentligen att man mitt i en jobbig händelse stänger av sin blogg… känns ju som att man har annat att tänka på just då. Jag tänkte mest att bloggen fick en bugg och att hon pga bebisbubblan inte har orkat fixa. Hon finns ju inte på twitter längre heller…

    Svara

     Såg nedan att någon skrev att det inte var nån fara, skönt ☺️ Men min tanke var snarare att om något hade hänt hade kanske hennes familj tagit ner bloggen för att undvika spekulationer.

     Svara

    Hon skrev på Bloggkommentatorerna att hennes blogg blivit kapad och att hon fött en son under akut kejsarsnitt men att allt gått bra och att de befinner sig i bebisbubblam och därför inte orkar ta itu med att återställa bloggen.

    Svara

     Ok😊🌻👍

     Svara

   Jag kommer inte in på hennes blogg, vad står det?

   Svara

    Ingen verkar kunna komma in på bloggen…

    Svara

  Hej, är ny med att följa din blogg, så jag har en fråga: bevakar du bara ”kända” bloggare, eller skulle du skriva om något som drabbar en ganska okänd bloggare (näthat)? Har nämligen ett litet tips om det skulle vara så… 🙂

  Svara

   Hej,

   Jag är intresserat av allt som har med sociala medier att göra så maila mig på kontakt@bloggbevakning.se så kikar jag på det.

   Hälsningar,
   Camilla

   Svara

  Va trevligt, ser några viner att testa! Dock inte guldkula. Vad är det för namn? Nej tack.

  Svara

   Haha! Goldenball typ? Man blir ju inte sugen direkt 😂

   Svara

   Hade du testat bellas vin om det hade haft ett bra namn?

   Svara

    Nej. Sponsrar inte den bedragerskan med en enda krona.

    Svara

    Kanske inte. Hade hon investerat i Lenoble champagne så kanske. Men troligtvis inte. Det är något med influensers som får allt de gör reklam för att kännas så billigt och ”andrahandsvärde”. Hon skriver ju vitt och brett om denna champagne enbart för att hennes pengar ligger i det. Hur det smakar? Det är oväsentligt känns det som. Jag litar inte på att det är så jääkla gott faktiskt. Det handlar ju bara om pengar.

    Lenoble är faktiskt en fantastiskt, familjeägd och oberoende producent som jag fick reda på genom en champagneprovning på en herrgård där kockarna lagat en femrätters middag till deras viner. Det var en häftigt. Ägarna hade kommit till sverige för att hålla denna vinprovning.

    Så nej det handlar egentligen inte bara om ett fånigt namn. Det handlar om lite hjärta, genuinitet och människor som brinner av passion för just det dom gör som får mig att vilja köpa deras grejer. De som vill dela med sig av sin passion och inte gör det genom att enbart visa en ytlig, bubblig, läcker instagramvänlig bild som säger nada om innehållet. Jag köper inte det.

    Svara

     Jag förstår vad du menar. Är ytterst sällan (kanske aldrig) som jag blir sugen på att köpa när influencers lanserar produkter och gör samarbeten. Känns så oäkta. Jag frågade inte om namnet för att vara dryg utan trodde att du menade att du valde bort det pga namnet enbart☺

     Svara

      (Däremot blev jag intresserad av lenoble nu😁 det var nytt för mig och nu ska jag googla loss)

      Svara

       Om du önskar mat-tips till dessa så hojta! Ett av dessa viner smakar seriöst som lagrat rödvin. Trodde aldrig champagne kunde ha en sån karaktär. Man tänker ju fräscht och ungt och bubbligt. Så vansinnigt coolt och gott ihop med kalv.

       Svara

        Har du några vegotips till dessa? Och vilket är det som smakar lagrat rödvin?

        Svara

         Det som smakar rödvin heter gentilhomme blanc de blanc 2009. Hutlöst dyr pga årgång 😱 men ändå häftigt att testa. Har inget vegotips men klokt är väl att äta en ”kraftigare” slags mat till med mycket smak. Lagrad ost kanske?
         En annan som vi åt med sparris och äggula hette cuveé intense brut.
         Den tredje som var ihop med kaninrätt och löjromsrätt, grand cru blanc de blanc . Den var den mest ”normala” champagnen om jag inte minns fel. Mycket karaktär med god.
         Lycka till med vinprovningen! 😊

         Svara

         Jättetack för tipsen! 😊💙🍷

         Svara

         kanske en biff på formbarfärs kryddad med massa rosmarin? Potatisklyftor och valfri sås.

         Svara

      Kanske lite ytligt att välja bort ett vin p.g.a en influencer. Det kan ju kanske vara gott trots det. Vem vet?? Men hade någon gjort samma reklam för Lonely Cow hade jag nog ratat det också. Fast nu blev jag ju intresserad av att testa det!
      Känner lite som när man va barn och hade stökigt på sitt rum och beslutade sig för att faktiskt städa, sen kommer mamma i samma sekund som jag fattat beslutet att jag MÅSTE städa. Där dog glöden lite. Typ så är det med sociala medier. Jag vill hitta och komma på något på egen hand helst. Kom inte här och kom med massa hippidippieprylar som är sååå bra, för de är de säääkert inte. /Hälsningar tjalle-tvärvigg som satte sig på tvären

      Svara

       Ja visst är det konstigt. Men samtidigt tänker jag att det ju självklart måste finnas de som är tvärtom. Som köper precis vad som helst som en halvkänd instagrammare visar upp, annars skulle knappast företagen ingå samarbeten. Ibland är jag likadan med filmer och serier som hyllas till höger och vänster. Jag tappar liksom lusten att se den TROTS att alla säger att den är det bästa någonsin. Sen ser jag ju så klart serien ett par år senare när jag själv fick lust och då förstår jag ju oftast varför det blev sån hype, oftast är de ju bra men jag måste liksom komma på att se den själv 😁

       Svara

   Står om namnet här:
   http://www.ludvikalexikon.se/g/guldkula-hakan/
   ”Det lustiga efternamnet har en pikant historia. Hans morfar utvandrade från Dalarna för att bli guldgrävare i USA och fick då det smeknamn som Håkan Anderson många år senare valde att lägga till sitt vanliga efternamn.”
   Jag antar att det engelska ordet är ”gold nugget” som alltså översattes till ”guldkula”.
   ”Guldklimp” kanske inte hade varit så tjusigt på etiketterna?

   Svara

  Betyder det på ett ungefär att hon köpt till sig guldet? Förstår inte riktigt.. Hon betalar och de ger någon av de 4 ”priserna” så länge det inte är jättedåligt och blir utan helt? Vad har man för nytta av det egentligen

  Svara

   Nej de köper väl bara möjligheten att vara med. Sedan gör juryn ett blindtest med massor av viner i samma kategori – därefter hamnar respektive vin i en gradeirngsskala (om de inte som du säger är skitkassa och inte får en gradering alls). Smaken/kvaliteten på Guldkula blev genomsnittligt ”silver” – alltså den sämsta graderingen de har (förutom att inte få en alls alltså). En gång fick de graderingen ”guld” vilket är nästsämst/tredje bäst. Vilket jag misstänker gör det till ett ok vin sammanlagt, men inget wow (för finsmakare). De har alltså fått samma graderingar som alla egentligen får och det gör dem verkligen inte speciella och det betyder inte heller att de vunnit något. Om något är det väl en fingervisning för dem själva vilken nivå de är på – och att de sedan kan försöka förbättra sig om det nu är målet.
   Bella visste antingen inte vad guld betydde eller så, mest troligt, sysslar hon och ägaren med falsk marknadsföring genom att få det att låta som de vunnit en stor vintävling i USA. Det har de inte. Hade vunnit ”best in show” eller ”double gold” hade det varit något att skryta med på bloggen (samtidigt som man skriver om hur systemet fungerar lite kort så man inte för läsarna/kunderna bakom ljuset).

   Svara

  Nästa grej kommer vara att ’Being Bella’ har vunnit en daytime Emmy award😆😆😆 eller ännu bättre en Oscar 🏆

  Svara

   Haha… En Oskar med ”K”…

   Svara

   på tal om serie. blir det ens någon sådan?pilotavsnitt sägs ha spelats in men sen då? något kamerateam syns ju inte direkt skymta förbi på hennes stories.

   Svara

    Klart det inte blir! Ingen som vill köpa den serien. Om det inte är det hon ska prata på TV4 om.

    Svara

  Äntligen! Tack Camilla för att du insett att Isabellas affärer behöver granskas då de är en enda stor bluff. Hon överdriver, bygger luftslott och nu idag har hon tydligen intervjuats om att driva företag. Som att hon vore någon sorts expert på det? När ska journalister börja tänka själva och inte hypnotiseras av hennes hårsvall eller doften av Löwengrip produkter som säkert följer henne överallt?

  Svara

   Hon har mer koll än mig iallafall på att driva företag.. Tror inte det är det som är hennes svaga sida utan att hon överdriver saker runt omkring. Hon är ju ändå cool som driver företag på det sättet hon gör och inte gett upp trots att många försök gått åt skogen 🙂 Eller ljuger hon om sina företag också? Tänker antal anställda osv?

   Svara

    Hon har ju anställt människor som driver företagen (VD osv), själv är hon bara promotor.

    Svara

     Är det dåligt? Förstår inte hur det minskar hennes kunskap i att driva företag? Mest en allmän fråga då jag själv inte har kunskap i det så vet inte vad som avgör om hon ”kan” driva företag eller inte

     Svara

      Man kan säga att de anställda (VD och personalen) driver respektive företag utan hennes inverkan. När någon driver ett företag är det oftast den personen som är VD, och är den som sammankopplar redovisning, marknadsföring etc och driver ftg framåt.

      Det skulle alla hennes företag klara utan henne. Hon har ingen ekonomiutbildning och ingen grundkunskap inom t. ex hudvård. Hon har sitt namn på företagen för att förhoppningsvis få dem att sälja bättre.

      Svara

    Kul att folk som själv säger att de inte har någon koll på att driva företag ändå ska tro att Bella faktiskt gör det ganska bra. Hon gör inget av det som innefattas i själva drivandet av företag, förutom reklam/PR. Och bara reklam räcker liksom inte för att få ett företag att fungera.

    Svara

     Ursäkta? Kommentarerna är ställda som frågor, inget påstående om hur Bella ÄR utan en undran av någon som inte vet. Var inte så skitnödiga hela tiden

     Svara

      Det är totakt omöjligt att diskutera någonting alls under inläggen om bella längre.

      Svara

       Men ja folk har ju blivit helt galna, taggarna utåt på en gång och attackerar alla som frågar saker eller inte skriver negativa kommentar. Sjukt

       Svara

        Men sluta göra det till nåt som handlar om Bella hela tiden, folk hugger lätt på varandra oavsett vem/ vad det gäller. Finns under nästan alla inlägg. Å det Marja svarade var väl ändå inte såå farligt.
        Tycker faktiskt de som inte gillar Bellagranskningen är de som är mest aggressiva/svär mest

        Svara

         Taggarna utåt var det ja😊

         Svara

         Vaddå handla om Bella? Läs om kommentaren du svarade på. Står ju exakt det du själv skrev 🙄🙄

         Svara

        Jag tror att vissa skulle behöva en paus från bella helt för att få lite distans. (Får man säga det här inne..?)

        Svara

  Jag känner bara avsmak. Det är inte roligt eller fascinerande längre. Nu slutar jag göda hennes ego och bankkonto. Blondinbella är ett avslutat blogg-kapitel för min del.

  Svara

   Redan…. 😛

   Svara

  Jag får ont i magen av Bellas situation (helt självförvållad såklart) – hon har först byggt en hel livsstil utifrån en fejk personlighet & nu massa företag och har massa anställda vars lön hänger på hennes lögner!

  Hur kan hon leva som vanligt och må (vad det verkar) bra? Jag skulle ha sån jävla ångest om jag vore henne!

  Sakta men säkert rivs ju hela hennes liv ner….och ja, hon förtjänar verkligen den här granskningen och jag tror snart hela korthuset rasar – men alltså, ångesten måste (borde) ju vara enorm!

  Svara

   Jag håller helt med. Ont i magen. Vad händer när ridån faller?

   Svara

    Jag är mest orolig för tomheten bellahatarna ska känna när det inte finns någon superbella kvar att störa sig på

    Svara

     du kan nog vara lugn, de kommer hitta nån annan stackare att hata på då istället

     Svara

      Hata? Ingen här HATAR Bella. Bara avskyr hennes beteende.

      Svara

       Tog du åt dig? Och varför försvarar du de som hatar henne?

       Svara

        Har någon skrivit att de HATAR Bella? Nej!

        Svara

         Är du ny på bloggen? Det diskuteras friskt under hennes inlägg om vilka psykiska diagnoser hon har, att hon är dålig för sina barn, att hon klär sig som en h*ra, att hon andas fel, hennes uttal hånas, det grävs i hennes skilsmässa, kallar henne för fula ord osv. De som bara kritiserar hennes lögner är en sak men de behöver inte ta åt sig när man pratar om de som faktiskt är elaka och verkar hatar henne. Om du inte är en av dom så ta inte åt dig. Vill du försvara det som är över gränsen så är du välkommen att göra det.

         Svara

         Men lägg ner, antingen är du blind eller så dummar du dig bara

         Svara

   Tror på riktigt inte att hon funkar så, i såna fall hade hon kunnat börja rätta till saker för länge sen.

   Efter granskningen av hennes siffror påbörjats så satt hon ändå i tv och sa siffran 1,5 miljoner med stort smile.
   Och det där med Oprah + en massa massa annat BS står ju på nya hemsidan.

   Uppmärksamheten före trovärdigheten uppenbarligen, de kanske ändå tjänar mer pengar av den falska bilden och det är gott så.

   Svara

    Bella menar att hon har lagt ihop unika följare i alla kanaler och då blir det 1,5 miljon. Därför tycker hon att siffran stämmer 🤔

    Svara

     I know…

     Svara

     Står 1,4 milj på LCC s hemsida

     Svara

   Tyvärr lyckas den här typen av människor bättre än vi som ser igenom spelet kan förstå. Nu påstår jag INTE att Bella är psykopat eller narcissist men har (tyvärr) erfarenhet av att jobba med människor som utan att tveka ljugit, hotat och manipulerat sig fram i arbetslivet. Min slutsats är att vi vanliga människor har så svårt att ta till oss att någon verkligen kan ljuga och manipulera så mycket, att många helt enkelt utgår från att det de säger måste vara sant. Det tar ju ett tag innan man ser mönstret och man måste se lite bakom kulisserna för att inse att det dessa personer säger överhuvudtaget inte stämmer med det de gör. De flesta med ytlig kontakt med personen kommer aldrig att inse det. Tror knappast de har ont i magen, de hittar alltid en ny plats att manipulera sig fram på. Och eventuella misslyckanden är aldrig deras eget fel

   Svara

  Amanda schulman berömmer bellas facial mist både i deras live och i en egen liten instatory samt taggat bella i den. Är garanterat en intern reklamuppgörelse mellan dom.

  Svara

   Jag har köpt den och använt den ett par gånger. Den är skräp.
   Redaktionen har flyttat till Söder så om det är någon som vill komma förbi och bli sprayad i ansiktet för att testa så hör av er. 🐳🐳🐳

   Svara

    Varför har du köpt den? Är det sant verkligen?! På vilket sätt är den skräp? Har svårt att tro att du skulle skriva något positivt om Bellas produkter även om du tyckte de var bra.

    Svara

    Hahaha, köpte den också på rea och använder ett par gånger per dag. Den svider i ögonen och på huden, vet inte riktigt vad mer den bidrar med..

    Köpte för övrigt en hel hög av hennes produkter när dessa reades ut för att testa, har ändå varit lite avis på hennes fejs och hår som ser markant bättre ut numer (antar att hon har mer tid att styla dessa än jag har).

    Summa summarum efter att ha testat facial mist, the cure, alla sol-produkter, intim-oljan, ögonkräm, city living mask och Count on me är att Count on me är den enda som faktiskt ger resultat, MEN minst lika bra som denna eko-vänliga och naturliga för 59 kr (https://www.lifebutiken.se/produkter/hud-har/kropp/deodorant-citrus-60-ml)

    Svara

     Retusch.

     Svara

   Och Bella hade ju baddräkten från deras märke på sig.

   Svara

    Åh fan

    Svara

   Ja helt säkert. Det är kanske betalningen för baddräktsbilden i Marbella

   Svara

  AH DAMN, hur får man tag på dessa viner då? De finns ju inte direkt på systembolaget, inte ens att beställa.
  På tal om töntiga namn så vill gärna testa Lonely Cow. Helt seriöst.

  Svara

   Hittar en leverantör som kan tänka sig att skicka dem med typ DHL och sedan köper du en rejäl box.

   Svara

  Men undra vad hon skall prata om i TV4….?

  Svara

   Antagligen om att hon flyttade hemifrån när hon var 14 och försörjde sig på att panta flaskor och burkar.

   Svara

   Hon har med 100% säkerhet sett till att få se frågorna i förväg så ingen kritisk fråga kommer med…

   Svara

   Det blir säkert reklam för nya Löwengrip. Det är nog därför som Bella velat komma. Annars vet jag inte varför hon ska till TV4 för tjugonde gången.
   Frågor ang överdrivna siffror för hennes sociala medier har jag svårt att tro att hon får.

   Svara

  Nu borde ngn tidning göra en seriös granskning sv hennes bolag, allt verkar vara hittepå rakt igenom. De borde sluta rapportera om hajen och göra reportage efter reportage om 1,5 miljoner besökare etc etc etc….

  Svara

  Mogi menar att ett nättroll köper följare till hennes konto?

  Svara

  Jag hittar inte det här inlägget på hennes blogg, har hon tagit bort det?

  Svara

   Nejdå, det finns. Dock så kan man via bloggen inte läsa mer än ett antal inlägg bakåt då nya inlägg inte kategoriseras längre. Troligtvis för att få folk att klicka in mer ofta för att inte missa något inlägg då man endast kan gå bakåt någon dag.
   http://www.isabellalowengrip.se/2018/05/vi-tog-guld/
   Tror nog Bella samlar så många läsare hon kan denna tidsperiod för att kunna visa upp sina siffror inom kort. Tjäna på uppståndelsen 😂

   Svara

  Det är ju helt meningslöst att kommentera på Bellas blogg längre, såvida man inte skriver att hon är en inspirerande power woman. Klart otrevliga kommentarer redigeras men på den nivån kommenterar väl inte de flesta

  Svara

  Måste ju ge cred till bb i hur man lyckas få in så många bilder på sina egna produkter i ett blogginlägg som möjligt utan att behöva reklammärka..
  (http://www.isabellalowengrip.se/2018/05/retail-satsningar/)

  Svara

  CamCam, kan inte du gräva lite i Bellas senaste bluff: ”lansera” i amazon när det i själva verket handlar om att betala för att få sälja sina varor via amazon dvs lika imponerande som att sälja på typ loppis.

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.