En liten nedbrytning av Isabella Löwengrips medverkan i Nyhetsmorgon

Ja, har man fått göra en för-intervju så blir det också därefter – ungefär lika spontant som en deklaration.    
Det är samma sak, om och om igen och Isabella börjar mer och mer låta som en gammal skiva som hakat upp sig men nu har hon bytt spår från ”1.5 miljoner unika besökare på bloggen” till att försöka få det att framstå som att hon är den första frånskilda småbarnsmamman som gjort karriär.
Hon jobbar med att sälja skönhetsprodukter – hon har inte forskat fram botemedlet mot cancer.

Jag ger – som många av er listat ut vid det här laget – inte mycket för det Isabella har att säga.
Det är lögner, falsariums, förskönade och överdrivna fakta och ett messiaskomplex av sällan skådat slag och jag tänkte att vi kanske kan kika på några av de saker hon uttryckte under sin intervju.

 • De ”1.5 miljonerna” är utbytt mot ”hundratusentals” besökare.
 • Pengarna är inte viktiga – trots att en av de första sakerna hon sa var att hon vill omsätta 1 miljard på 5 år – utan hon vill istället se hur hon kan använda sin makt som affärskvinna globalt.
  Hon vill presentera vår svenska jämställdhet eftersom hon ser att den saknas då hon besöker alla dessa fantastiska länder som hon vill etablera Löwengrip i.
 • Hon drivs av matriarkatet.
  Hon drivs av matriarkatet men lunchar gladeligen med mannen som yttrat dessa tweets – bland måååååånga liknande.


 • Hon vill inspirera andra kvinnor att tycka om sig själva. Säger samma kvinna som inte ens kan klä på sig själv, som behöver en sminkös och som betalar för att få både det ena och det andra fixat.
  Andra kvinnor ska tycka om sig själva men hon behöver en näve hovdamer för att få ihop utseendet?
 • I Värvet var kärnfamiljen hennes största mål men nu är hennes största skräck att bli sambo igen. Hon vill hellre ha tre kvinnor boendes hemma hos henne som fixar allting vid minsta vink.
  Hon gifte sig för att få det emotionella stödet från Odd men när hon inte längre behövde det så skilde hon sig. Stackars Odd.
  Här börjar hon framstå som en riktig mystjej.
 • Av någon anledning så verkar hon tro att hon är den första affärskvinnan som gjort karriär och självgodheten står som spön i backen.
  Här är några kvinnor som gjort det Bella skrävlar om fast ungefär 100 ggr större:
  Martha Stewart, författaren Nora Ephron, Tina Turner, politikern och advokaten Wendy Davis, Sheryl Sandberg – the Chief Operating Officer of Facebook och Prinsessan Diana bara för att nämna några.
  Christina Stenbeck är visserligen inte skild men sitter på betydligt större stolar än Blondinbella men inte ser vi henne i var och varannan tidning, tv-ruta eller boomerangvideo där hon filmar eller på andra sätt visar sina anställda när de packar upp hennes kläder.
  ”Man kan vara frånskild tvåbarnsmamma och ändå göra karriär”
  Eh, ja…vi vet!
 • Hon vill inte bli den där karriärskvinnan som sitter där ensam med en massa pengar utan relationer ska få vara det viktigaste i hennes liv.
  Jag undrar hur det går ihop med det hon berättade om i Schulman Show – alltså att om någon pratar om något hon inte är intresserad av eller som hon anser att hon inte får någonting ut ur så vänder hon på klacken och går. Bara avlönad personal skulle acceptera det – eventuellt.
  Jag tror detta är ren och skär damagecontrol för den skada hennes arroganta attityd orsakade i Schulmans podd. Hon framstod inte som den självständiga powerkvinna som jag tror var tanken utan bara som en vidrig människa att ha runt sig.
  Här har ni ”bästa kompis-Bella” som hon erkände i samma podd att hon använde sig av för att manipulera sina läsare.

 • På frågan hur hon väljer sina relationer så säger hon att hon inte behöver några hurrande ja-sägare eller drivna entreprenörer runt sig utan bara människor som finns där för henne när hon mår dåligt. Och som inte pratar om ointressanta saker då givetvis så att Bella tvingas vända på Chanelklacken och gå där ifrån.

Inte ett ord om hennes nya realityserie och inte ett ord om hennes stora etablering i Dubai som enligt intervjun i Veckans affär ska vara i full gång. 
Jag har ställt frågan upprepade gånger till Löwengrip för att försöka få ett grepp om det men utan att få svar.

Jag litar som ni nog förstått inte på någonting som kommer från Isabella längre, utan väljer att lägga min tilltro till fakta och faktiska siffror istället för att gå på all hennes manipulativa skit.
Så i mina öron är det bara ”bla bla bla” med magsyra som ligger och puttrar där långt bak i halsen.
Så ja…
Så tyckte jag…

Vad tyckte ni själva?
Känner ni er peppade och sugna på att anställa någon som packar upp era kläder eller delar ni min avsmak?

282 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Klockren beskrivning. Blir dessutom minst lika irriterad på programledaren som låter som ett stort fan och inte som en vuxen med kritiskt tänkande.

  Svara

   Ja vad sjutton?! Programledaren ställde inte en enda kritisk fråga som ju annars hade varit på sin plats efter senaste veckorna och bl a din granskning (förresten så kändes svaren enormt inövade). Programledaren verkade dyrka Bella nästan lika mycket som Bella själv. Och det vill ju inte säga lite.

   Svara

    Haha snälla sluta tro att omvärlden bryr sig om en granskning på en blogg. Förmodligen har folk knappt hört talas om detta, förutom den minst sagt bellakritiska skara som hänger här.

    Svara

     Nu har ju det här med ”en granskning på en blogg” som du tror bara en ”Bellakritisk skara” på bloggbevakning.se bryr sig om blivit en granskning i hur många medier som helst. Aftonbladet, Expressen, Dagens media, Breakit, googlar man Isabella Löwengrip siffror så kan man se hur många tidningar som faktiskt skrivit om den här sittergranskningen. De flesta, kan vi sammanfatta det med, bara för att bespara dig ansträngningen. ”Snälla sluta tro att omvärlden bryr sig” – jag tycker det känns jättesvårt att sluta tro det, fast du skriver ”snälla”.

     Det är ett högst aktuellt ämne för en ”toppbloggare” som är märkligt att inte ta upp här. Isabella är aktuell och omskriven överhuvudtaget. Privatliv och karriärsmässigt. Det tas inte upp i interbjun därför att Isabella godkänner frågor i förväg, det tas inte upp för att hon inte vill det. Inte för att tittarna skulle tycka det var såå ointressant med en ”granskning på en blogg”.

     Svara

   Fast Simon är väl med och stoppar alla obekväma frågor? När det blir för personligt eller påstridigt. Inte för att Bella har något emot att fläka ut varje aspekt av sitt liv, men bara på sina villkor och när hon kan tjäna något på det.

   Svara

   ”Och du som är så stark, Isabella” var något programledaren sa vid flera tillfällen innan hon ens ställde själva frågorna. Ingen journalistik alls.

   Svara

    Vad heter förresten programledaren?

    Svara

     Jenny Strömstedt

     Svara

      Nej det där var väl ändå Jenny alversjö?

      Svara

      Nej, Jenny Alversjö.

      Svara

      Vet inte vad programledaren heter men nej, det är inte Jenny Strömstedt.

      Svara

      nej nej Jenny Strömstedt är en bra journalist. Detta var Jenny Alversjö. Gillar henne inte alls personligen. Kan inte med henne när hon är i rutan. *ryser*

      Svara

    Och; ”det går bara upp, upp, upp”
    ”jag är så imponerad av dig”

    Va f-n. Vem är denna människa?

    Svara

  Så konstigt att tv och tidningar bara köper det hon säger rakt av. Varför är ingen kritisk?

  Svara

   Säger bara att det är hög igenkänning när man hör BB och sedan läser Kwjsarens Nya Kläder, man kanske skulle tipsa henne om den som ett boktips.

   Svara

    Hon skulle säkert missa poängen eftersom hon bara läser ett ord på varje sida eller hur det var….

    Svara

  Du blir ju aldrig nöjd!

  Med tanke på att du tjatat i det oändliga om hennes ”1.5 miljoner”, borde du väl vara nöjd, när hon minskat ner det till ”hundratusentals”!

  Svara

   ?
   Vem har minskat ner vad? Var väl tv4 som använde ordet ”tusentals”?

   Svara

   Eh?
   Rätt ska väl vara rätt! Varför ska Camilla gå runt och vara ”nöjd” nu när den bistra sanningen uppdagats.
   Får jag fråga vad som gör dig nöjd?

   Svara

    Jag hade varit skitnöjd ifall jag lyckats syna bb 🙂 go camcam!

    Svara

   Hahaha, ”nöjd”. Ja, att komma undan med lögnerna och ändra en siffra man upprepat som ett mantra för att blåsa upp sitt luftslott, gud vad nöjd man känner sig. Vad rätt det känns! Medalj borde delas ut till hela teamet!

   Om du på allvar anser att någon som upprörts av sifferbluffen skulle vara ”nöjd” för att skiten sopas under mattan och man börjar använda sig av uttrycket ”hundratusentals” så har du verkligen inte förstått varför folk är upprörda eller vad som överhuvudtaget är så problematiskt med vad Isabella gjort. Det är en sak att inte tycka att det är nåt att uppröras över. Men märkligt att inte förstå varför andra tycker det är ett problem och vad problemet faktiskt ÄR.

   Logiken är outstanding. Ska köra på det jag med. ”Vadå, jag var otrogen i två år ja men jag har ju SLUTAT nu och du är inte nöjd? Problemet är inte bortblåst!? Varför? Fattar ingenting? Var ju inte otrogen idag. Gud, vissa blir aldrig nöjda.”

   Svara

  Håller med er båda. Sjukt konstigt att hon får stå oemotsagd av alla journalister, ingen verkar våga fråga ngt kritiskt. Vad betor det på?!

  Svara

   Förmodligen för att ingen intervju skulle hållas då – Bella blockar allt som hon inte vill kännas vid. Medierna köper det eftersom hon lockar publik(?).

   Svara

    Friends in high places? Bella ha sagt tidigare hur viktigt nätverking är.

    Svara

   Det är väl ingen på nyhetsmorgon som är journalist. De är programledare.

   Svara

    De flesta av dom är utbildade journalister!

    Svara

     Ja, de är utbildade journalister. Men om jag utbildar mig till journalist och tar jobb i kassan på Konsum kommer jag inte sitta där och intervjua folk, jag kommer ta betalt för deras varor. Precis som journalisterna i nyhetsmorgon sällan intervjuar och granskar. De morgonmyser lite.

     Svara

    jo, det är dem. Jenny Strömstedt skriver för expressen bla.

    Svara

     De flesta (alla?) programledare på Nyhetsmorgon är utbildade journalister. Jenny Strömstedt skriver förvisso också för Expressen, men det är I sig ingen garanti för att personen är journalist.

     Svara

      Kvinnan som intervjuade Bella heter Jenny Alversjö. En snabb googling visar att hon hoppat av Handels för att gå en tvåårig journalistutbildning vilken hon fullföljde.

      Svara

       Som redan har nämnts här ovan men som tydligen måste nämnas igen. Det spelar ingen roll om de är journalister eller civilekonomer eller inte gått ut grundskolan. Journalism är inte vad de jobbar med i nyhetsmorgon. De är programledare som läser manus.

       Jag är utbildad fotograf. Jag riggar inte upp min utrustning när jag jobbar i restaurang, för då är jag anställd som servitris. Och de kommer inte att göra ett journalistiskt arbete på ett arbete där de inte arbetar som journalister.
       Det vore märkligt.

       Svara

  Hade hoppats att Bella faktiskt skulle säga nåt vettigt denna gång, nåt som inte bara handlar om henne, men nej värsta jag sett… Min sambo som inte är det minsta insatt, fattade ingenting. Hon bara maler på om outsourcande och sina relationer (varav det senare inte framstod som det minsta viktigt för inte så länge sen). Helt uppe i sig själv.

  Och som om alla en dag ska sluta städa… Nä. någon annan städar åt dig i såna fall… Och va f-n spelar det för roll, finns det inte viktigare saker att prata om när man är på tv??

  Vad som ändå tog priset var kanske den okritiska dyrkan hon fick… Riktigt pinsamt av Tv4.

  Svara

   Tycker att mycket hon säger känns inövat och att om hon fick en fråga hon inte ”övat” på, så skulle hon nog få svårt att svara spontant. Just därför känns hon oäkta.

   Svara

  Tittade i fem sekunder, sen pallade jag inte mer. Hennes första kommentar gjorde mig påmind om varför jag inte följer henne någonstans längre. Hon är inte trovärdig eller relevant på något sätt för mig.

  Svara

   Tycker hon var strålande och uppenbarligen så är det många som tycker det, hon är framgångsrik. Många som inte tål det och skrämmande hur många som sitter här bakom en skärm och bara vräker ut sig elakheter. Tjejer kan verkligen vara elaka mot varandra fy fan

   Svara

    Men det är okej att Bella ljuger och manipulerar sona läsare? Att unga tjejer tror på all skit hon levererar? Det är inte sunt det hon förmedlar! Alla Bella-lovers kan väl bara logga ut härifrån 😤

    Svara

     Vi har väl rätt att vara här lika mycket som er som bara spridet elakheter och mobbar. Så jag blir kvar sorry

     Svara

      Jag mobbar inte men jag tycker att granskning av hennes varumärke är på sin plats! Att ljuga och manipulera är väl lika illa som att mobba, om inte värre då många som följer henne litar på all dynga hon förmedlar! Tycker Camcam gör ett grymt jobb och önskar så att fler hakar på. Helt sjukt att hon får sitta i nyhetsmorgon och snacka skit! Men visst är det jobbigt att vara en av dem som blir för bakom ljuset… #openyoureyes

      Svara

    Men… har du bytt namn nu?
    Du verkar besatt av att få folk att tro att det är flera personer som tycker som du när det i sanningens namn är du under en himla massa olika alias. Besatt!

    Svara

     Ha ha beror på vilken dator jag loggar in från 🙂 Har sett att det kommer upp en Britt och en Katarina. Så två namn inget ovanligt här har jag sett 😉 Men tyvärr är det fler som tycker som jag att detta blivit en mobbing blogg.

     Svara

      Är det inte bättre att du hänger hos dem då? Här inne talar du dessvärre för döva öron.

      Svara

       Verkar inte som att jag talar för döva öron, du är ju på mig som en hök varje gång jag kommenterar.

       Svara

        Ja, du är den enda som är kvar här inne. Resten av dina likasinnade är tillbaka inne hos Bella och kommenterar drömskt inlägg om glansiga toppar.. vill du inte vara med dem? 🤩🤩🤩

        Svara

         Jaså, då måste du vara blind. Ser flera som är här 🙂

         Svara

         Camilla – Ser att det inte är nyttigt för dig att jag och andra som gillar Isabella skriver här. Tyvärr är vi inte alla som dyrkar allt du skriver. Du har en hel del bra inlägg som jag gillar men när det blir mobbing på hög nivå och kränkningar då går det för långt. Är inte kritisk till att du granskar andra men när du TILLÅTER kränkande kommentar. Då tappar jag all respekt för dig.

         Svara

          Men du kan väl fortfarande gilla Isabella utan att vara immun mot fakta? Eller? När jag granskar hennes varumärke som hon tjänar miljoner på så är det väl knappat mobbning? Eller?

          Svara

         Mobbing blir det när du tillåter kommentarer ligga kvar så kränker henne som mamma, kvinna och som den entreprenör hon är. DET anser jag är ditt ansvar att inte tillåta. Och eftersom du gör det är även du en mobbare.

         Svara

  Jag hade gääääärna haft någon som packade upp åt mig! Dock inte vid ankomsten till resmålet utan när man kommit hem igen! Min väska kan stå ouppackad i veckor(??!) 🙃

  Svara

   Haha jag är precis tvärtom! Det första jag gör varje gång jag kommer hem från en resa, oavsett om jag var borta 2 månader eller 2 dagar, är att packa upp min resväska 😅Klarar inte av att det ligger nedpackat haha. Var bor du? Jag har inget sommarjobb, lol.

   Svara

   Min med. Packar upp lite pö om pö beroende vad jag behöver från den, sen kan den ligga med halva packningen kvar i en månad pga att jag är en satans lat jävel.

   Svara

    Exakt så! 😂👍🏼

    Svara

    Det är så skönt att veta att jag inte är ensam om detta! ❤️
    Min väska kan stå ouppackad lääänge. Helgens väska (kom hem i fredags) är fortfarande inte rörd i. Har i och för sig flyttat den från hall till tvättstuga, första steget 😅

    Svara

     Åh en likasinnad! Kom hem förra tisdagen, ännu inte rört väskan. Den står i hallen 😀

     Svara

   Och min i nästan ett år. En resväska med främst barnens kläder är redo för detta års semester😅 samma resmål, samma outfits. Haft lite mycket kan jag säga.

   Svara

  Kommer ofta på mig själv med att tänka ”men vem ÄR Bella EGENTLIGEN?” Alltså det känns som hon rollspelar och att hon en dag ska säg ”haha, jag skoja, jag är inte såhär egentligen” Så mycket hon säger som hon tycks tro låter bra, men man undrar liksom om det verkligen är så hon tycker och tänker innerst inne. Tror hon har alldeles för många (missuppfattade) idéer om hur hon ska vara.

  Svara

   Är helt bombsäker på att hon inte har någon som helst aning om vem hon är, och därför framstår som outgrundlig kappvändare (vilket hon är eftersom hon saknar en egen identitet).

   Svara

   Glöm inte att hon började blogga för att hon ville visa upp en falsk bild av ett glassigt tonårsliv i Stockholms innerstad. Hela hennes offentliga liv har handlat om yta och om att ge läsarna den bild av Blondinbella som hon tror ger bäst respons. Inte någonstans har en riktig Isabella fått synas. Efter 10+ år av det är man nog rätt borttappad.

   Svara

  Även om jag hade råd skulle jag aldrig anställa människor att klä på mig eller laga min mat. Jo kanske inför en gala (klädseln). Hennes fötter står ju inte på den här jorden om vi säger så…
  Bra sammanfattning av dig Camilla, vägrar att läsa hennes blogg. Tycker också att det var bra att du nämnde Christina Stenbeck. Finns många duktiga och framgångsrika entreprenörer därute som inte vill synas dagligen. Eller fnittra på Insta-stories.

  Svara

  Wow du har verkligen fått en total bellapsykos efter din granskning, förstår varför du inte kan lägga upp några inlägg om henne nu för tiden när du blir så ur balans

  Svara

   Har du annars haft en bra kväll Sandra? 🙂

   Svara

   Du kanske själv har en psykos? Man avslutar alltid med punkt.
   Fast du drar väl till med ”dyslexi-kortet”.
   Passar inte den här bloggen, så förstår jag inte varför du läser den samt ägnar tid och energi på att kommentera. #suck

   Svara

    Men titta inte på nyhetsmorgon med Bella då. Ni blir ju så förbaskat upprörda och aggressiva och ger er på varje kritisk kommentar som ettriga pirayor. Ni är så för granskning och kritik så var är hurraropen för granskning och kritik om bloggbevakning, luktar lite dubbelmoral.

    Svara

     Butthurt?

     Svara

     Hahaha så rätt KI 😂👏🏼 Och satan vad alla här försöker med härskartekniker så fort man sätter sig emot.

     Svara

   Har inte handlat mycket om Bella alls här på senaste, men det kanske du missat?
   Bättre än tårtgate iaf.

   Svara

    Exakt, tidigare fanns många lättsamma inlägg, en sund bevakning där gott och ont lyftes fram. Nu osar det besatthet och smådetaljer förstoras upp för och inläggen blir rekordlånga och snöar in på konstiga sidospår för att CamCam dras med i sin ilska och sitt förakt som eldats på av reaktionerna i samband med ”granskningen”. Sen tror jag att hon märker att hon inte får tillfredsställelse ju argare och ”mer kritisk” hon är, men försöker skriva ännu mer argt och lyfta fram ännu fler förargliga beteenden hos Bella och överanalysera varför hon skulle vara en hemsk människa på alla sätt, men det slutar bara i att hon mår ännu sämre.

    Svara

     Heter du egentligen Simon?
     Om det är så, hur går det för Er stora etablering i Dubai och Saudi Arabien? Man hör inget om det längre.

     Svara

      Så typiskt att bemöta kommentarer ni inte har svar på med ”hej Bella/Simon/hajen” för att försöka få bort tyngden i den.
      Så otroligt barnsligt.

      Svara

     Jag tycker detta bara är jobbigt!

     Svara

     BRA kommentar Sandra, helt rätt!

     Svara

   haha ”ur balans”!

   Svara

   Så gulligt hur ni är genuint oroade för hennes hälsa. Naaw.

   Jag är oroad för din också. Helt klart.

   Svara

  Och det där om att bli en av världens mäktigaste kvinnor ( nu räcker det inte med lilla Sverige längre) är ju rent skrattretande. Då får man nog för det första ägna sig åt något LITE viktigare än att sälja skönhetsprodukter, slänga med håret och gapflabba.
  Absolut inget fel med att ha höga mål i livet men Isabella verkar ha fått ordentligt storhetsvansinne.

  Svara

  Jag gillade bäst när hon sa (ungefärligt) att hon gifte sig för att hon behövde emotionellt stöd, inte ekonomiskt/finansiellt. Mycket viktigt att påtala detta, då det absolut viktigaste skälet folk gifter sig 2018 är för att få finansiellt stöd lol! Isabella är en mycket unik businesspowerwoman, ingen golddigger!!

  Svara

   Businesspowerfitnessgreensmoothieoutsorcingtheunnecessaryusingotherwomentodealwithworkshecantpossiblythinktodotimemanagingmodernwoman

   Svara

    Haha. Heja!

    Svara

   Kräks. Mitt intryck är att hon inte ens försöker att ha en bra relation med sina barns pappa.

   Svara

   Ni behöver ju hjälp, på riktigt.

   Svara

   Bara sättet hela människan tänker på.. Har bara människor i sitt liv som ger henne det hon behöver för att nå sina mål eller utvecklas optimalt. Kan hon outsourca det eller göra det själv kan man eliminera personen. Hade hon behövt pengar, hade hon gift sig med någon med pengar. Hon behövde istället emotionellt stöd, gifte sig med stadiga Odd som ställde upp. Kom på att man kan finna det stödet i sig själv och att nån annan kan laga maten. ”Behöver” inte Odd. Hejdå Odd.

   Jag är väl gammaldags men jag HAR inte människor i mitt liv för att jag behöver dem för saker. Jag har inte människor i mitt liv som är utvalda för att de har en viss personlighet som kompletterar min och kan hjälpa mig utvecklas. Är det fel att ha sådan/sådana människor i livet? Nej absolut inte. Men jag gallrar inte efter de kriterierna, om man säger så.

   Jag gifte mig för att jag älskade min man. Jag har aldrig BEHÖVT någon, jag heller. Men det finns människor jag VILL vara med, helt enkelt. Totalt olika typer av vänner som jag har för att vi har kul ihop och kan stötta varandra. För att vi klickat på nåt sätt. Men de finns inte i mitt liv för att vara en del av mitt team, en tårtbit i min resa att bli Oprah, för att de ger mig det som fattas i mitt liv och balanserar upp det. Mina vänner är olika och hur de vill. De får vara jasägare eller nejsägare. De får vara någon som kan säga åt mig när jag behöver bromsa eller vara nån annan typ av människa. Det är inte som att jag tänker du är för lik mig, jag behöver inte dig, jag behöver inte ja-sägare. Next!

   Effektivisera. Det är hennes liv. Och det går ut över relationer på orimliga sätt. Hoppas hon faktiskt FÅR hjälp av sin terapi. Hon vet ju åtminstone om att hon inte knäckt hur man faktiskt skapar riktiga relationer.

   Svara

    Nu blev det sådär långt, för mycket text och folk kommer bli sjukt otrevliga och döma ut mig och fråga tror du nån orkar läsa det där!!!?? Samma miss av mig igen. Attan.

    Nä, kanske ingen gör det. I’ll live 😂 ni behöver inte balla ur om saken.

    Svara

     Jag läste 🙂

     Svara

  För mig handlar det inte någonstans om avundsjuka, jag unnar henne allt hon jobbat sig mot och alla pengar hon tjänat. MEN, när hon hela tiden vänder kappan efter vinden vad gäller ultimata livssituationer och familjekonstellationer tappar jag respekten.

  Det går inte bara att vara skild tvåbarnsmor och göra karriär.. Det går också utmärkt att göra karriär och inte tala om för alla andra hur de ska leva sitt liv.

  Jag som kvinna behöver inte din hejarklack Isabella, speciellt inte efter ditt uttalande om hur värdelös feminism är. Det känns lite hycklande faktiskt.

  Svara

   Rabiesfeminister lol, det var det Bella sa :’). Men hon har ju faktiskt ändrat åsikter nu det senaste, och det kan man se genom att hon lunchar med den sanne kvinnoälskaren Bard

   Svara

    Ha-ha! Är de ännu värre än rabiata feminister? Feminister – rabiata feminister – rabiesfeminister.

    Svara

     Ohja, rabiesfeminister är en nästan utdöd, mycket ovanlig form av extrema feminister, som Bella var otroligt rädd att de skulle få ny spridningskraft. Tänk om feministerna får som de vill… tänk om… vi får…jämställdhet i världen, åh Gud nej, hur skulle det se ut?!

     Svara

      Bella vill väl inte ha jämställdhet för om kvinliga ledare och chefer är lika vanligt som manliga framstår ju inte hon som lika unik och framgångsrik som lyckats trots sitt kön.

      Svara

  OT men är det vanligt att man börjar ”glorifiera” sin partner när man bestämt sig för att göra slut?
  Jag har gått i de tankarna läänge, attraktionen finns inte längre, jag vill ha någon som inte sover bort all sin lediga tid och som bara lever på sommaren. Men sen jag väl bestämde mig för att göra slut så har mina tankegångar mest försökt se allt positiva om honom, alla våra minnen och det stör mig för jag vill inte vara tillsammans med den här mannen något mer men jag är så rädd att jag vid själva samtalet kommer bli övertalad att stanna kvar.

  Svara

   Sjukt vanligt, och mänskligt. Men det låter redan som du bestämt dig.

   Svara

    Ja men det har jag även om klumpen i magen är stor och tårarna bränner bakom ögonlocken när jag tänker på det. Men det senaste året har jag verkligen känt hur olika vi ändå är och att vi vill så olika i framtiden. Jag är ändå så sjukt trött på att han som är över 30 beter sig som en 18-åring för det mesta, kan aldrig göra nåt spontant. Fixa trasiga saker hemma (lampor o hyllor osv) händer aldrig utan att jag måste tjata. Värst är det att han kan låta sina räkningar bara ligga på hög utan att ens titta på dem. Kronofogden har knackat på fler än en gång liksom.

    Gud förlåt för surt muttrande men jag kände att jag behövde ventilera lite.

    Svara

     Tror du det finns någon möjlighet att han kanske skulle kunna bryta vissa mönster om ni pratade om relationen, om det finns hopp om förändring, om han inser att han förlorar dig annars?
     Finns det något att kämpa för helt enkelt?

     Antar att dina tanker kommer från att du vill ta alla saker i beaktande, innan du tar det där slutgiltiga beslutet… Som klart är svårt, även om man inser att det är det rätta…

     Svara

     Han är ingen skitstövel eller dålig människa. Han är säkert en väldigt fin person med mängder av härliga egenskaper. Säkert är han assnygg också. Du blev upp över öronen kär en gång och har älskat/älskar honom. Klart att det är svårt. Att bryta upp med någon är inte något man gör i en handvändning. Att bli ihop, det fasar man ju in, man kanske dejtar ett tag, är ihop en stund och sen flyttar ihop. Det är inte från svart till vitt i en handvändning. Men att backa går ju inte, då finns det bara bryta eller stanna, man fasar inte ut i samförstånd på samma sätt och då blir det svart eller vitt i en handvändning, trots att det inte är så man känner.

     Låt det göra ont, kom-ihåg varför du vill göra slut, men låt också den fina bilden av honom stanna i ditt hjärta.

     Svara

      Gud så bra skrivet!!

      Svara

      Tack för de fina orden, du har helt rätt i det du skriver. Usch nu kommer tårarna igen.

      Svara

     Är skitsvårt att göra slut. Men tänk mer långsiktigt, hur du vill att framtiden ska vara. Kanske du kan prata med någon vän som kan ge moraliskt stöd?

     Svara

   Stor igenkänning! Är nog supervanligt. Ni blev ju trots allt ihop av en anledning en gång i tiden, så klart det finns positiva saker.

   Svara

   Ja, det är väldigt vanligt. Gjorde det själv när jag lämnade min, snart, exman. Glorifierar honom fortfarande ibland och tankarna går åt alla möjliga håll. Samtidigt vet jag ju varför jag valde att lämna honom, att allt inte var så himla bra som jag vill intala mig. Men, oavsett hur arg och besviken han än gjort mig kommer jag ändå att minnas den fina person jag en gång föll för.

   Känner igen mig så himla mycket i det du skriver om rädslan för att bli övertalad om att stanna kvar. Du behöver tänka på dig nu, vad mår du bra av? Vad behöver du? Det kommer gå bra, även fast det gör ont ❤️

   Svara

  Hon är besatt av sig själv, men värst är att hon är så icke trovärdig när hon ska låtsats att andra kvinnor spelar roll….

  Svara

   Snarare NI som är totalt besatta av henne.

   Svara

    Jag tycker det är så otroligt intressant hur varenda, hur liten och enkel kommentaren än är, bara den är minsta kritisk, så reduceras personen som skrivit den till ”besatt”.

    Alla som vill uttrycka eller ifrågasätta något Isabella Löwengrip gör (och bara hon) är besatt, och klumpas ihop med resten, ”dom som är besatta”, blir ett ”ni” med alla andra.

    Det börjar bli bortom orimligt. Tjatigt. Finns inga bättre argument i diskussionen? Ser att du har en åsikt här, jag svarar standardsvaret. ”Du är besatt”.

    Helt absurt. Hur hör kommentaren ovan till de som är besatta? Ser inte likheterna.

    Svara

     Exakt!

     Svara

  OT: Varför har typ Victoria, Nicoline och Johan med flera så svårt för Henke i Robinson? Fattar ärligt talat inte vad dem snackar om när DEM pratar om att HAN fulspelar osv? Tycker Henke verkar vara en sjuk reko och fin kille? Något jag missar? mvh tjej som gillar Robinson men sakar vänner som gör det

  Svara

   Ingen aning, själv funderat på detta.. Kanske att alla som är där har en stark tävlingsinstinkt och de är frustrerade över att han ska spela som om han inte har en?

   Den här då.. Jag tror att Jan Bonnevier är inhyrd skådespelare. Hittar INGENTING på nätet om honom förutom från tv4 och Robinson typ. Hans agerande och totala frånvaro av självinsikt kan ju inte vara 4 realz?

   Svara

    Nej eller hur? Jan kan inte vara på riktigt.

    Svara

     Blir så trött på att mycket verkar vara regisserat. Vissa samtal deltagarna har med varandra. Är som att de börjar prata när produktionen sagt ”tagning” och sakerna de säger sen… njaee. Tillgjort.

     Svara

    haha EXAKT min fundering också, tror också han är hittepå!

    Svara

    Har verkligen funderat på det med, att han är castad. DÄREMOT tror jag verkligen att Jan är så som han framstår, känner flera såna typer, riktigt obehagliga typer. Som liksom draaar sig till en för att han ska få kramas, NOLL känsla om sociala koder. Tror tyvärr TV4 har utnyttjat hans (sjuka) personlighet och visste att han skulle vara en person som stod ut i mängden och som alla skulle störa sig på jäääävligt mycket. Tycker synd om honom. Framförallt när han genuint tror att Pascal kommer välja honom före Nicoline hahha. Åh gubben.

    Svara

   Är nog mycket vi inte får se i TV. De har väl också anmärkt på att han är så jäkla mjäkig och ska smöra, dela allt lika osv. Det gör honom väl iofs till en snäll person, men det stör väl de andra eftersom det kanske inte känns helt genuint.

   Svara

   Nä jag fattar inte heller. Men är kanske jobbigt med en rak och ärlig person som är stark och duktig när man själv inte är det. Victoria ska ju inte säga något om att vara oärlig, hon köpte ju immunitet för sitt lags grejer utan att berätta det.

   Svara

   Jag tror de stör sig en del på Henke då han hela tiden ska ursäkta sig själv ”oj förlåt för att jag fick sova i en säng på stranden, förlåt mig”. Blir nog lite irriterande långsiktigt, även fast Henke verkar som en väldigt trevlig och genuint snäll person. Men är en själv inte en sådan ärlig och snäll person så stör en sig nog ganska lätt på honom. Samt hans snack om ”jag vill möta en värdig vinnare i finalen” känns lite lömskt, han är en stark spelare och det vet han om, han är nervös för att bli utröstad pga är ett stort hot, då måste han dra det snacket så resten av lag nord hänger på vi-ska-ha-kvar-alla-”värdiga”-spelare så att han slipper åka hem. De som stör sig på honom tror jag helt enkelt bara har sett igenom hans spel. Men tror absolut att han är den som han framstår sig som, alltså en väldigt trevlig kille och som vill alla väl.

   Svara

   Alltså, jag är allergisk mot Johan. Hela kroppen kryper så fort han öppnar munnen. Jag förstår inte hur Johan kan vilja vara Johan när han kan vara Henke?!

   Svara

    Hahahha jag älskar Johan!!!! Hela gänget är ju konflikträdda, Johan är ju den enda som vågar säga emot/tycka annat. Egentligen är ju då han mest rak och ärlig.

    Svara

     fast ärlig? Tycker bara han är elak. Pratar så sjukt mycket skit om folk.

     Svara

    Får typ Paow-vibbar av honom… Falsk, manipulativ och verkar bli smått våt i trosan av tjaffs och drama.

    Svara

   De stör sig för de har så svårt att förstå att någon verkligen kan vara genuint snäll, omtänksamt och ”rättvis”. De är väl alldeles för ego för att förstå att vissa faktiskt ÄR och VILL vara rättvisa och inte vinna genom spel osv. Henke är helt enkelt en mogen kille, och jag hade inte heller velat äta en hel godisburk själv när jag har en grupp där. Och ja jag hade delat lika även med de personer jag inte gillar. Utfrysning är ju inte ok.
   Det är inget fel på Henke men det är fel på en del andra.

   Svara

  Vill inte förminska hennes framgång (som det ju faktiskt är) men hon glömmer ju vilken bakgrund hon har i och med bloggen hon startade 2005 och som visat sig vara hennes livs bästa beslut eftersom allt annat hon företagit sig har varit möjligt pga. den. Visst, innan hon startade bloggen var hon förstås som vem som helst, men det är ju onekligen ändå så att hon är framgångsrik tack vare bloggen – att komma från den bakgrunden är det få som har möjlighet att göra. Så jag vet inte hur mycket förebild hon är, men det är min personliga åsikt.

  Svara

  Hennes sjungande simon ska ju alltid vara så glad och käck men är det bara jag som får känslan att han skulle vara lite dryg om man skulle träffa honom ute på stan tex.

  Svara

   Blondinbella och nils var på mitt jobb förra vecka, han var väldigt trevlig

   Svara

    Nils? 🤔

    Svara

    – ”Är det bara jag som får känslan av att Simon är lite dryg?”
    – ”Nils var väldigt trevlig förra veckan!”

    Vad hände ens där?

    Svara

   Nä det tror jag inte han skulle. Kan kännas lite att slå under bältet att gå på Blondinbellas kollegor.

   Kritik mot Bella kan väl hållas relativt sakligt? Tycker en del kommentarer och CCs ton i inlägget med hårda ord som ”avsmak” etc är alldeles för hårt och uppviglande. Ogillar det och det blir dessutom lätt för BB och hennes crew att slå ifrån sig kritiken när det är denna ton som används på bloggen, av läsarna och av ”granskaren”.

   Svara

  Hur vår det med försäljningen av de nya produkterna, nya namn och nya priser. På flera apotek i Malmö ser jag inga nya förpackningar på sin höjd gamla som reas ut.
  Sa hon inte i intervjun att det inte var hudvård och skor som var det viktigaste. Snart säljer hon bolagen, hon brukar göra det när det fin s tendens till att det går dåligt, smart tjej!

  Svara

   På töörminal 4 är det dom gamla produkterna kvar 🤔🤔undra hur de ser ut vid 5.

   Svara

    Kan kolla på onsdag 😂

    Svara

   Jag köper hellre hudvårdsprodukter som nån som brinner för hudvård har tagit fram, än produkter från nån vars främsta intresse är att bygga bolag. Jag ryser lite när jag hör uttrycket ”bygga bolag”.

   Svara

    Ha ha, jag med!

    Svara

    Det intressanta är ju att det är den utsedda VD:n för respektive företag som egentligen “bygger bolaget “.

    BB:s roll som t. ex kreativ chef för Lcc innebär att välja ut produktideer bland de förslag som kommer från läsare. Detta och ffa promotion är ju det enda hon gör för företagens framgång.

    Svara

  Fastän hon säger att hon inte bryr sig om vad folk tänker om henne, så verkar hon vara så intresserad av vad folk tänker om henne. I ett nyligt inlägg:

  ‘Hade det varit en känd gammal man från en fin släkt som hade haft hjälp hemma med städ och barn hade man inte tyckt det var märkligt men när det är en vanlig tjej som kommer från inget så blir det krock i folks huvuden.’

  Näe Isabella, ingen tänker på dig som ‘en vanlig tjej som kommer från inget’. Hon har haft städhjälp/mathjälp i ett år nu, och med tanke på hur mycket hon äter ute, så undrar jag mest: hur konstiga timmar jobbar denna mat/stödperson? Hur kan detta på något vis vara mer tids/kostnadseffektivt än att få mat hemkörd?

  Svara

   Är så trött på detta med att jämföra sig med en man hela tiden 😮

   Svara

   Mm, jag tror hon bara inte vill säga att hon använder sig av svarta lådan, en tjänst som typ alla höginkomsttagare i Stockholm skulle ha råd med.

   Svara

    Säker oerhört wt att inte veta detta men vad är svarta lådan? 😂

    Svara

     En tjänst där du får ett gäng måltider som är supernyttiga och ekologisk samt gluten- och laktosfria hemkörd till dörren. De är lagade av en kock och bara och värma upp i mikron. Finns en veganlåda. Tänk Linas matkasse, men med färdig mat.

     Svara

      Tänkte direkt på Gwyneth Paltrow när jag läste det där 😂

      Svara

    Vad är det?

    Svara

     Googla!

     Svara

   Bella har haft städhjälp sen hon i princip började blogga. Minns ni inte hennes TV-dagbok när hon menade att diska var äckligt?

   Svara

  Låter mer och mer som en person med högfungerande aspergers. Om så är fallet så är mycket förklarat.

  Svara

   Varför tycker du det? Kan du ge några exempel?

   Svara

   Åh ännu en diagnos 🙌🏼

   Svara

   ADHD med inslag av Aspergers. Inte helt ovanlig kombination.

   Svara

   Sluta spekulera I diagnoser, det är osmakligt.

   Svara

    Haha och ändå hävdas det att det aaaldrig spekuleras i diagnoser mm när det kommer till bella utan allt är saklig kritik och säger man annat är man manipulerad. Jo visst

    Svara

     Hon säger ju själv hos Schulman att hon har fått diagnosen ADHD med inslag av Asperger.

     Svara

    Hon har ju själv sagt att hon har ADHD med inslag av asperger…

    Svara

  Småbarnsmammor som gör karriär och har viktiga jobb finns det gott om, på bra mycket mer ansvarsfulla positioner än Bella. Det är faktiskt det som stör mig mest med Bella, att hon får sitt jobb att låta så ansvarsfullt och stressigt. Exceptionellt på något vis, hon bara MÅSTE ha avlastning annars går livet inte ihop. När det finns drösvis med kvinnor med mer ansvarsfulla och stressiga jobb, som dessutom klarar av att ta hand om sina barn alldeles själv. Och då tänker jag inte bara på chefspositioner, utan tänker att en sjuksköterska t ex har ett stressigare och svårare jobb än en kreativ chef i skönhetsbranschen på ett mellanstort företag… Skillnaden mot oss andra är att de flesta av oss inte har råd att ha 3 pers anställda för att städa, laga mat, fixa fredagsbuketten, torka rumpan, packa upp och att vi dessutom VILL ta hand om våra barn själv mesta delen av tiden.

  Svara

   Hon påstår ju att hon får mer kvalitetstid med barnen genom att slippa bre deras mackor mm. Men att de sitter och kollar sina Ipads i tid och otid snor tydligen ingen tid?
   Hon vet inte vad hon pratar om helt enkelt.

   Svara

   Gillar inte det där med ”viktiga jobb”. Alla jobb är viktiga!

   Svara

  Har journalisters arbetsuppgifter förändrats till något annat nuförtiden, eller vad är det som händer? Är det inte journalister som ska granska, undersöka, komma med svåra frågor och inte låta människor med makt komma undan med vad som helst? Eller ska de alltså bete sig som fans? What the actual… vad är detta?!

  Svara

   Det blir väl så när man sitter i en kommersiell kanal som bara har pengar för ögonen, då kan man inte wallraffa sig fram i tillvaron.

   Svara

   Ja jag har då inte sett någon sorts tillstymmelse till journalistik i Nyhetsmorgon. Korta nyheter av det refererande slaget ”detta har hänt”. Inga tankar kring varför och samband. Detta varvat med mat vin och kändismys. Kanske jobbar man enligt modellen reklam i utbyte mot deltagande?

   Svara

   Gör ju bloggbevaknings jobb än mer viktigt

   Svara

  Konstigt. Vem gifter sig för att få emotionellt stöd? Har man en relation så bör det redan höra till. Kommer ihåg när hon skrev på bloggen att hennes barn aldrig kommer behöva gå igenom föräldrars skilsmässa. Jo, tjena… det gick ju bra.

  Svara

   Jag tittade på intervjun och tycker texten ovan är felvinklad. Isabella säger att hon STANNADE KVAR i relationen för att hon behövde det emotionella stödet, hon säger inget som kan tolkas som att hon gifte sig med Odd för att enbart få emotionellt stöd.

   Svara

    Bella gifte sig för att få en husslav som fixade i hemmet, lagade god mat och tog störst ansvar för barnen.
    På så sätt har hon ju samma inställning idag dvs att jobba med det som är kul och slippa allt som är tråkigt.
    Och inte gifte sig Bella för pengar om någon skulle trott det. Det var ju Bella som försörjde hela familjen sedan Odd slutat sitt fasta jobb och gav sig in i flera meningslösa projekt.

    Svara

  Falsk falskare Bella.

  Svara

  Så Bella vill bli större och större för att få mer makt och göra världen… bättre? Men vad gör hon med den makt hon har nu? Pratar om att anställa kvinnor som ska utföra tråkiga arbetsuppgifter i hemmet, anställa kvinnor som ska ta hand om hennes barn? Hon har mycket makt nu, och hon använder den knappast till att göra det bättre för kvinnor, så varför vill hon ha mer makt?

  Svara

   Sådana där kluriga frågor kan du inte räkna med att Bella ska kunna svara på… Hej(d)a dig 😛

   Svara

  Tack, Cam! Bra beskrivning! Så trött på BB 🙂

  Svara

  Jag är mest nyfiken på hur det är så viktigt att slänga sig med siffror men inte bry sig om att kolla upp vad begreppen betyder. Hur var det nu med att ha byggt upp allt av eget kapital? Antar att det skulle låta bra, men helt ärligt så är det 1. Inte sant, 2016 var soliditeten 35% (förövrigt en rimlig siffra) och 2. Ofta ett dyrt sätt att driva mellanstora/stora bolag då aktieägare vill ha större avkastning än banken. Hade jag varit en företagsledare hade jag inte frivilligt låtit okunnig om just företagande

  Svara

   Nej, det är märkligt. En CFO borde kunna briefa henne så att hon åtminstone har koll på de grundläggande begreppen.

   Svara

   Synd att det inte ens finns siffror tillgängliga för Löwengrip Beauty och Flattered för 2017.
   Privata bolag har ingen brådska med sina årsredovisningar. Borde vara snabbare puckar än de sju månader man har på sig att skicka in en årsredovisning. Efter sommaren är alldeles för sent för då är ju också nästa räkenskapsår redan kört till 2/3.
   Fast det är snarast 2018 som är det intressanta året för Löwengrip Beauty med stora utförsäljningar och dyrt lager av den nya serien.
   Plus osäkerhet kring införsäljning till återförsäljarna av de nya produkterna och ovisshet om hur stora omköpen ska bli.

   Svara

  Kan inte intervjuerna handla om vad hon gör rent konkret. Nu vet vi sedan länge (tack vare konstanta påminnelser) att hon får hjälp hemma pga. jobbar så mycket, har höga mål osv. Men vad gör hon då – kan hon inte berätta det? Hur ser en dag ut, vad gör hon i egenskap av den roll hon har osv osv osv?

  Svara

   Ja precis! Som alltid med Isabella så läser jag helst de inlägg som handlar mer om bolagen/vad som faktiskt görs, än de som handlar om hur hon har någon som sminkar henne varje morgon.

   Svara

    För 3 år sen var det mest bara möten enligt henne själv. Tv4 följde just ”en dag på jobbet” med henne, https://www.youtube.com/watch?v=aMb6CBOe7B8

    Svara

     Men vänta nu, i inslaget säger programledarna på nyhetsmorgon att Isabella har 20 (!) miljoner följare via sociala medier?!?!

     Svara

      Vart då? När i programmet? Vet du?

      Svara

      Javisst, men då har de ändå dragit ner 100 miljoner från en tidigare felsägning. 😉

      Alltså, på riktigt? Hur kan man bara slänga ur sig nåt sådant, det kan ju ALDRIG stämma? Och om det gör det; Från 20 miljoner till drygt 200 000 (eller vad det nu var), det innebär att hon på tre år endast har 1% kvar av de följare hon hade tidigare.

      Svara

      Men herregud… Helt okritiskt; ”Överdrev visst förut när jag sa 120miljoner, det ska ju vara 20miljoner”. Såklart! Ehhh???!!!

      Svara

     På frågan vilket av alla företag som ligger närmast och Isabella lägger mest tid på svarar hon ”bloggen”. Det hör man sällan nuförtiden.

     Svara

     Alltså den här gamla intervjuen var så mysig tycker jag! Isabella kändes personlig, likeable, ödmjuk och naturlig. Hon känns ju som en helt annan person idag! Bring back the old Bella!

     Svara

      Bara den grejen att hon sa att hon aldrig tog om kort bara för att det är hon på bilden, det hade jag kunnat se upp till! Att visa alla att så här är jag, inte massa omtagningar. Men nja inte riktigt så längre.

      Svara

  Låter som en människa med högfungerande asperger.

  Svara

   För att?

   Svara

   Det ekar här tydligen…. Och Bella har själv sagt att hon har ADHD med inslag av asperger

   Svara

  Äntligen Bella inlägg, bloggen har varit tråkig sista veckan! Mer Bella!!!!
  Btw Annika Falkengren grym förebild 🙌🏻

  Svara

  Gillar Jenny annars men den här intervjun gjorde hon rätt dåligt.

  Svara

   Det är inte Jenny. Iaf inte Strömstedt.

   Svara

    Den här heter Jenny alversjö eller nåt liknande 🙂

    Svara

    Det är Jenny, jo. Ingen har uttryckt ett efternamn.

    Svara

  Det bästa hon gjort i livet är ändå att ge hennes barn en pappa som Odd. Gillis,Sally och Odd har redan vunnit miljarden (som hon jagar) i varandra!

  Svara

   Vad vet du om det? Du har ingen aning, ens om du känner honom

   Svara

    Bella säger ju dock själv att han är en grym pappa, det har hon hållit fast vid bland alla pikar…. och han tar barnen när hon reser.

    Svara

    Varför utgår du ifrån att han är dålig som pappa?

    Svara

  men berätta om lappen då? kom igen nu 🙁 #wewontforget

  Svara

  Jag tycker att det vore mer intressant att fortsätta granska hennes affärsverksamhet än att analysera hennes privatliv. Hon gjorde några mycket märkliga uttalanden om omsättning och eget kapital i intervjun.

  Relevanta frågeställningar:
  Hur går det egentligen för hennes företag?
  Hur går hennes utlandslanseringar?
  Vilka företag och organisationer har förmodligen valt att samarbeta med henne pga hennes 1,5 miljoner följare?
  Kommer dessa samarbeten att avbrytas nu?
  Är hon fortfarande Nordens största bloggare?
  Rykten gör gällande att någon bloggare i Norden har ca 1 miljon unika följare i veckan.

  Däremot:
  Hennes anställda i hemmet- her choice
  Hennes relation med Odd – her choice
  Hennes vänskap med Bard -her choice
  Hennes utlandslanseringsstrategi – her choice
  Hennes skönhetsrutiner – her choice
  Hennes vänskapsrelationer – her choice

  Att kritisera hennes privata angelägenheter gör bara att uppmärksamheten dras till fel saker, samtidigt som hon kan få sympatier för att det finns så många näthatare som inte kan acceptera att hon är en framgångsrik kvinna.

  Lägg uppmärksamheten där den kan göra skillnad.

  Svara

   Håller med dig, men inte konstigt att det andra debatteras också (eftersom det ingår i hennes levebröd och bilden hon försöker skapa).

   Svara

    Det är ju en del av BB:s promotion strategi. Hon väljer vad hon tar upp i bloggen på grundval av vad som kan orsaka diskussioner och locka fler läsare, ex Bard eller hennes barnuppfostran. Samtidigt flyttar hon fokus från den riktiga granskningen av hennes företag.

    Svara

   Håller fullständigt med dig.
   Fokusera kritiken till den affärsverksamhet som hon bedriver istället.

   Svara

  Förut handlade allt om TeamOdd/tårtbitarna, men är nu ersatt av Skilsmässelivet/Outsourcing.
  Ungefär som man anat så använder hon skilsmässan till att göra nya poänger för publiken… Sjukt.

  Svara

  Den enda gången det blev intressant var när Jenny sa ”2011 hyllade du familjelivet” och Bella sa ”ja men jag ändrar mig hela tiden”… ehhh ok, så det här med att aldrig bli sambo kanske ändå inte är ALDRIG? (som med allt annat hon vet tvärsäkert ena dagen för att förkasta nästa dag). Dessutom tyckte jag Bella såg liiite besvärad ut av frågan, men jag kanske läste in för mycket.

  Svara

   Fast… Bella är väll typ 28, Man kan väll ändra sig o få ny syn på saker under 7år? Jag är 27 år och jag är näst intill en helt annan person än jag va 2011…

   Svara

    Det här har det redan skrivits om så mycket. Handlar mer om att hon ändrar ståndpunkter konstant (knappt ett par månader mellan kasten), och som inte har med att växa upp att göra. Plus att hon låter så bergsäker och icke ödmjuk hela tiden.

    Relationer, mat, utseende, uteliv, socker, feminism… fyll gärna på listan

    Svara

     Ja!? Hon är adhd??????

     Svara

      jag med 😀 😀 Men jag ändrar inte ståndpunkt en gång i kvartalet 😀 😀 Kunde uttrycka mig slarvigt/raljerande som tonåring, men växte upp och insåg att jag vill bli tagen på allvar och då är det bra att tänka på vad man säger 😀 😀 Fast man har adhd 😀 😀 Försöker vara ödmjuk och snäll mot kursare/vänner/främlingar/kollegor också 😀 😀 Det går fast man har adhd 😀 😀

      Svara

  Never forget Bellas otroligt nyanserade inlägg om feminism:

  ”Däremot så går denna rabiesfeminist-rörelse alldeles för långt så att jag blir mörkrädd. Kvinnor som driver kampanjer på twitter om att ”Alla män kränker kvinnor” eller att ”Alla män är potentiella våldtäktsmän”. Då har det gått för långt. Då strävar vi inte efter jämställdhet längre utan då jagar vi män likt en häxjakt och skulle en man säga ”Men det är ju inte så, jag kränker ingen”. Så blir det långa utskällningar om att han (eller vi andra) måste läsa genusvetenskap och sätta sig in i att samhällets strukturer gör att ALLA män kränker kvinnor. Det har blivit verklighetsfrånvänt och galet.

  Jag har verkligen funderar över dessa strukturer som dessa rabiesfeminister pratar om. Dom här normerna i samhället som gör att vi kvinnor skulle vara underlägsna. Min bild, likaså min vänners bilder samt dom personer jag pratar med om det här, vi kvinnor känner inte alls igen oss. Och dessa kvinnor har inte fått allt serverat på ett silverfat eller levt i en Östermalmsbubbla hela livet. Det jag inser, när det kommer till kritan, är inställningen till livet och till vårt samhälle. Rabies-feminister de är deras inställning som håller fast och skapar på nytt dessa strukturer som bara dom ser. Går du runt och säger att samhället är orättvist och du känner dig kränkt av någon anledning så är väl de såklart att ditt liv blir orättvist och istället för att förändra din egen situation med hjälp av din egen energi så letar du istället syndabock, för att det är betydligt enklare än att förändra själv.

  Hade jag vuxit upp med föräldrar som regelbundet sagt att ”Isabella, tyvärr så kommer du aldrig tjäna lika mycket eller sitta i lika många styrelser som en man i framtiden på grund av att du är kvinna” ..Klart att jag hade vuxit upp med inställningen av att jag inte duger för att jag är en tjej. Och genast börjat leta syndabockar. Istället växte jag upp med att ”oavsett vem du är så kan du lyckas”. Min mamma sa alltid att mitt liv som ett smörgåsbord, bara gå ut och välj allt du vill göra! Och så blev det.

  Om livet är orättvist. Om du får en lägre lön tillexempel så gör något åt det! Tillbringar du all din tid på twitter för att skapa galna kampanjer, eller maila till företag konstant för att en produkt heter ”han” istället för ”hon”. Ja, då kanske det inte händer så mycket för dig. Och du kanske inte blir så mycket lyckligare i långa loppet. Det är bevisat att när det gäller lön, så ber inte kvinnor om samma summa som män. Det handlar inte om att vi får lägre lön utifrån vårt kön utanför att vi är fegare. Går vi in med inställningen att jag kommer få lägre lön för att jag är kvinna, det är ju klart att du får det. Man blir som man tänker. Utgår du från att allt är orättvist/inte jämställt så blir det inte heller det.

  Största förändringen sker genom att man tar tag i sitt eget liv utan att hitta syndabockar. Största förändringen finner du inte genom att gå till botten med kvinnligt och manligt och försöka redan på dagisålder att göra barnen mer könsneutrala för att på så sätt få killarna mer tjejiga och tjejerna mer tuffa. Det är ingen lösning utan stavas bara förvirring. Förändringar handlar om trygghet i sig själv och i sin identitet. Att försöka minska på det kön man än, som är för de flesta en av de första och största identiteter man någonsin har, det skapar inte mångfald utan osäkerhet.

  Varför jag ser mig själv som en förebild är dels för att jag är stolt över att jag är kvinna. Feminismen från början tyckte jag höjde rätten att vara kvinna, men idag ska det istället könsneutraliseras. För mig är att vara kvinna just kvinnlighet. Mitt sätt att älska att vara kvinna är idag oerhört provocerade. Att hävda att man vill vara kvinnlig i sin relation till man, att vara vacker, sensuell, mjuk. Är något som man får ställas till svars för. Jag är inte kränkt eller hjärntvättad av det patriarkala. Jag vill bara vara kvinnlig för att det är en stor del av min identitet. Och jag älskar det.

  Feminismen påpekar också att det mjuka feminina kvinnliga som jag beskrev ovan skulle vara något vi skapat efter männen. Ja, kanske är det så och fine för min del. I mitt liv vill jag leva som kvinna och man. Sedan hur andra lever är upp till dom. Jag har också funderat över varför just det här kvinnliga och ömma gör så ont hos rabiesfeminister. Och det landar i just att det här mjuka skulle vara något svagt som männen tvingat dit. Att vi egentligen skulle må dåligt. Men det är ju inte så. Min kvinnlighet stärker mig, det får mig att känna mig vacker, smart och ger mig energi till att våga göra allt. Att jag är framgångsrik beror endast på min egna förmåga till förändring. Att jag är trygg i min identitet och inte letar efter syndabockar utan jag bara göra det jag vill.

  Jag tycker att den senaste rabies-våg på sociala medier har varit otäck. Hade jag varit en man hade jag verkligen tagit illa vid mig, att bli kallad att man kränker bara för att man är man. Och eftersom jag har så många killar som jag älskar i mitt liv tar jag också illa vid mig. Självklart ska samhället vara jämställd. Det är jämställt. Men nu tippar det över till något som bara känns obehagligt. Självklart kommer de alltid finnas saker och ting som man vill kämpa för, tillexempel fler kvinnor på höga chefsposter. Men det bekämpas inte kollektivt. Inte med arga twitter-kampanjer. Kvinnorna som hamnar där är på grund av sin egen vilja, kunskap och drivkraft. Inte ilska. Där är jag också ett levande exempel. Jag driver bolag vilket endast 4 % av Sveriges kvinnor som arbetar gör, jag sitter i en börsnoterad styrelse, jag har mitt eget investment-bolag bara för att kunna fungera som en egen bank och finansiera mina drömprojekt. Jag gör allt jag vill här i livet. Och anledningen till det är för att jag tar för mig.”

  Svara

   Rabiesfeminister?

   Svara

    Kanske menar rabiata feminister. Det har dock inget med rabies att göra 🙂🙄.

    Svara

   Hm hur ska man ställa det till hennes senaste våg av kvinnokamp..

   Svara

   Jag tror att det handlar om att det i hennes kretsar är precis så. Hon har inte träffat de kvinnor som har behov av en mer hardcore feminism.

   Jag känner igen och håller till viss del med om det hon skriver. Samtidigt förstår jag att det såklart beror på vad det är för kultur på t. ex olika arbetsplatser.

   Svara

    Samma här, har svårt för det mesta Bella skriver nu för tiden men här har hon flera poänger faktiskt. När det kommer till löner tex så har hon ju alldeles rätt. Om du känner att du i det jobbet du gör får mindre lön än din manliga kollega – gör något åt saken i stället för att klaga på twitter. Du kommer inte få mer lön än du själv bett om. Sen finns det ju förstås branschspecifika skillnader och största problemet är att kvinnodominerade jobb i allmänhet ger mindre lön. Men hon har rätt i att det ibland känns som att vissa jagar efter en syndabock till allt – jag är missnöjd med min lön, det är nog patriarkatets fel, jag är missnöjd över att jag inte fick jobbet jag ville ha, det är nog partiarkatets fel, och så vidare. Jag vet att inte alla feminister tänker så men har sett flera med den attityden. Det är lättare att skylla ifrån sig än att själv göra något åt saken.

    Svara

     Men snälla någon…..ÅÅÅÅÅÅÅHHHH . Tröttnar folk aldrig på ”gör något åt saken” -attityden?? Strukturellt sett tjänar kvinnor mindre, det handlar inte bara om att steppa upp och ba ”ge mig mer i lön” det är mer komplext än så. Dessutom är feminism och kvinnorörelse oerhört viktigt, -kvinnor hade inte varit där dem är i dag om det inte varit för kvinnor på 60 – 70-talen som demonstrerat och krävt saker. Jag blir fysiskt illamående när folk spottar på feminism, -tala om att inte förstått hur grundläggande det är. Utan feminismen så hade vi varit kvar i 50-talets hemmafru-system och varit helt beroende av männen. Utan feminismen så hade inte Bella kunnat ”bygga bolag” och allt hon pratar om. Att hon, med sin stora plattform, inte inser detta är så jävla beklämmande.

     Svara

     Ditt resonemang är för mycket av en förenkling för att det skall vara applicerbart på verkligheten. Inom branscher är löneskillnaden störst inom bank och finans (50-70% av männens löner enl SCB), tvivlar på att det är för att kvinnorna där inte kan förhandla eller inte förstår värdet av pengar.

     Svara

   Sen är ju uttrycket rabiesfeminister inte det mest smickrande, varken för feministerna eller för henne själv.

   Från vilket år är inlägget?

   Svara

    Det är från 2013, så det är jättelängesedan såklart. Men tycker det har blivit aktuellt igen efter alla incidenter med Bard.

    Svara

     Absolut. Är inte insatt i hans syn på feminism, men min bild är att de som haft mestadels sympatiska eller t. om mjuka män i sin omgivning blir förskräckta av de radikala feministernas aggressivitet och “alla män”-diskussioner. På andra håll är det däremot nödvändigt med en så stark diskurs.

     Bella utgår nog (som många andra) ifrån att andras världsbild liknar hennes och att hennes argumentation därför är allmänt “transferrable”.

     Svara

   Alltså wow! Vilken träffsäker kommentar av dig (anonym 22:32).
   Är också less på dessa ”rabiesfeminister” som kopierar varandra på sociala medier och tjatar om patriarkatet.
   Jag gillar likt som du att klä upp mig, känna mig kvinnlig och ta hand om min kropp. Gör jag det för någon annans skull? Nej. Har ingen partner och jag tycker om att känna mig ”fräsch”.
   Jag tyckte även om din slutkläm där du skriver att ”Och anledningen till det är för att jag tar för mig”. 👏

   Fler kvinnor som dig tack! Känner mig mättad av kvinnor som dansar halvnakna på IG och vill framföra något slags budskap. Varför måste man vara avklädd? Skulle min mamma göra så (nämner inga namn) om jag var runt åtta år hade jag definitivt inte gått till skolan.
   Man kan välja hur man framför sina åsikter.

   Svara

    Det är Bellas gamla inlägg om feminism som Anonym 22:32 citerar.

    Svara

    Läsförståelsen är på väg utför, det är ett som är säkert.

    Svara

     Man behöver faktiskt inte vara otrevlig mot S som bara ville uttrycka sin uppskattning för en kommentar.

     Svara

    Nu var ju inlägget inte hennes egen uppfattning ang feminism utan ett kopierat inlägg från Isabellas blogg.

    Svara

  Intressant och förtjänar mer efterforskning och ev ett inlägg!

  Svara

  Nyfiken på vad nannyn/au pair eg kommer göra hos Bella. Ungarna går väl på dagis? O halvtid hos Odd.

  Svara

   Bre barnens mackor, har hon väl skrivit. Bland annat.

   Svara

    Ja och om barnen får en lapp från förskolan om att ”det går löss” får väl biträdet rycka in..

    Svara

    Hennes kock gör morgonmål, mellanmål, middag och kvällsmål så laga mat skall ju inte nannyn göra. Hon skall väl sköta barnen när de är ute på middagar så bella får äta och prata med sina kompisar ifred och hemma så skall hon väl göra sina egna grejer och nannyn skall väl då ta hand om barnen. Sedan på kvällen skall hon ut på middag och då skall nannyn vara med barnen. Sedan skall väl nannyn ta foton på barnen och bella när hon poserar med dem då hon vill ha lite feelgood känsla i bloggen…

    Svara

  Tack för ännu ett bra belägg CamCam!

  istället för att bara skriva här borde vi även ställa frågor direkt till TV4 och programledaren. Hade varit interessant att se vad de svarar, liksom hur tänkte ni (inte) här?

  Snälla fortsätt granskningen av BB, förr eller senare hakar någon av tidningarna på..

  Svara

  Hur kommer det sig att Bella fortfarande är gift? Detta är ju helmysko och verkligen kryptiskt. Över ett år har gått. Då borde skilsmässoansökan cancelleras och de är fortsatt gifta. Eller har hon specialprivilegier hos TR, ratsit eller någon annanstans? Oavsett bodelning borde skilsmässan vara klar. Jag skiter i om hon är gift eller inte, tycker bara det är helskumt att basunera ut för sina 10 miljarder följare att saken är klar när den inte är det.

  Svara

  OT: kanske har jag missat det men har du skrivit något om Nellycharter? Någon som har några tankar kring det eventet? Verkar inte alls vara lika hypat som sist när de var på Ibiza… Lyssnade på Vickans och Brings podd om just detta event och där kom det upp en del spännande saker ändå, en tankeställare till hur allt faktiskt inte är en dans på rosor vid sådana tillställningar bland annat!

  Svara

  Tror inte att det blir någon serie om Bella av Hannah och Amanda (visst var det dem som skulle göra den?). Bella har ju till och med slutat att fixa naglarna hos daisy grace.
  Yep, har foliehatten på 😂

  Svara

   Haha, hon hade tom Being Bella som advertizing inför dagens intervju på TV4…

   Svara

    Aha, då har läst jag fel

    Svara

  Hade varit bra mkt mer intressen om de bjudit in Odd för en intervju!

  Svara

   Varför? Odd verkar inte ha accepterat henne för den hon var utan han försökte ändra på henne. Det berättade hon när de fortfarande var happy happy tillsammans också, i värvet. Hon skulle inte ha mobil/dator efter visst klockslag osv osv osv. Jag förstår att hon är jobbig att leva med, men jag förstår också att man lämnar någon som inte accepterar den man är fullt ut

   Svara

    Men man kan inte bara köra sitt eget race heller i en relation

    Svara

    Men odd sa väl att hon skulle lägga bort mobil dator på kvällen så att hon inte skulle arbeta ihjäl sig :s hon har ju en historik med utmattningssyndrom (enligt henne själv iallafall)… så inte vet jag om det är så dåligt av honom

    Svara

    Jag har ADHD och har bett min kille att säga till mig att gå och lägga mig när jag är stressad eller av annan anledning missar det. Samt så sa han till mig idag ”du måste sticka och träna i kväll”. Eftersom han vet att jag behöver det, men är dålig på att ta hand om mig själv.

    Man behöver ibland en partner som hjälper en att ta hand om sig själv.

    Svara

    Vi hör ju alltid bara Bellas sida av saker – därför tycker jag Odds sida skulle vara mer intressant än att höra Bellas tillrättalagda version om och om igen!

    Svara

  1: people change
  2: vem slänger sig inte med floskler?
  3: Bella har adhd, typiskt adhd är att tycka något jättemycket just nu, för att kort därefter tycka något helt annat.
  4: Bella lever dessutom ett hektiskt liv, förmodligen mer än för oss vanlisar.

  Tycker detta mer och mer känns som en personlig vendetta från Cam (likt alla tidigare drev mot olika bloggare). Tycker många här överdriver enormt i sina kommentarer om Bella. Har själv en diagnos och känner igen mig i en hel del av Bella gör.

  Svara

   Sluta generalisera kring adhd. Bara för att du påstår något blir det inte sant.

   Och sluta trolla. Det är så jäkla uppenbart.

   Svara

    Vad är det som är så generaliserat? Adhd är en diagnos med vissa typiska beteenden. Ett av dem år just att vara jättintresserad av saker i en period. Det kan vara allt ifrån typ 20 sek till ett pr månader.

    Varför skulle detta vara trollande? 🤷🏻‍♀️

    Svara

     Om du inte vet vad du talar om, var tyst.

     Svara

      E: din pissiga attityd kan du behålla för dig själv.

      Svara

     Du tänker gissningsvis på ”hyperfokus”, vilket möjligtvis ändrar intressen med några månaders mellanrum (Typsikt: Tränar intensivt för att sedan sluta helt, påbörja en hobby och sedan upptäcka att man göra den 7ggr/vecka osv, sträcktitta på serier) Tänk: ”standardmänniska har ett nytt intresse”- i kvadrat. <– Detta ändrar generellt inte vad man tycker om saker som du säger i din första kommentar, ganska stor skillnad på ett intresse och en åsikt.

     Adhd och hyperfokus är inget som ger tvära kast mellan helt olika åsikter, det är nämligen en släng av gammal hederlig svag karaktär.

     Svara

      😀 : kan visst röra sig om åsikter och hur man tycker och upplever saker, iom att tid sällan har riktigt samma innebörd för en person med adhd. Sen kanske man inte går från att vara vänster till att bli moderat på en kvart, men att gå från att fokusera på sambo och familj till att fokusera på karriär och hylla särbolovet- absolut!

      Svara

  Så befriande att se att inte alla hyllar Bella och sväljer allt hon säger med hull och hår. Har alltid provocerats av henne, men nu mer än någonsin. Det finns – som du skriver – fruktansvärt många kvinnor som gjort en mer imponerande resa och förtjänar framgången mer (och som framförallt inte byggt/bygger hela sitt imperium på massa lögner).

  Tycker det är rent ut sagt skrämmande att så många glorifierar och romantiserar en så världsfrånvänd person som Bella. Hade ju varit önskvärt om människor kunde bli liiiite mer kritiska. Världen hade varit en vackrare plats då.

  Svara

  Det var Jenny Alversjö som höll i programmet.

  https://sv.wikipedia.org/wiki/Jenny_Alversjö

  Svara

  Varför tittar hon så nedlåtande på den som intervjuar? Varför pratar hon med underbett nuförtiden? Varför tar hon ”stress-andetag”? Sover hon med nattlinne gjort av siden? Har Odd skrivit på ett kontrakt gällande att inte säga något? Herreminje. Jag har så många frågor som jag aldrig kommer få svar på.

  Svara

   Du kan väl ta och svara på frågorna själv. Kan inte vara så svårt.
   Jag är lite osäker på svaret om nattlinnet. Men jag tror inte Bella sover i nattlinne utan i trosor och en stor t-shirt som de flesta.
   Om inte Hampus är där förstås för då sover hon nog bara i ett par droppar parfym.

   Svara

    Gör de flesta det? Stackars alla instängda fiffis!

    Svara

   För mig framstår Isabella som en bortskämd och lillgammal 5-åring i både tal och ansiktsuttryck.

   Svara

  Jag undrar lite hur ”jag vill aldrig någonsin leva i en samborelation igen!” går ihop med ”jag vill gärna ha två barn till i framtiden”? Blir det också nannyns jobb då, och så får pappan bara träffa barnen när det känns spontant och roligt eller passar in i Bellas schema?

  Svara

   Alltså hon kommer nog hinna gifta sig både en och två gånger till.

   Svara

    Det gör hon som hon vill såklart, men jag undrar hur hon tänker i nuläget när hon säger just de två uttalandena i princip samtidigt (i bloggen uprepas det flera gånger)?

    Svara

     Mer kommentarer förstårs

     Svara

  Läste precis en kort intervju i GP med Maria Åkerberg, om hennes företag dermanord. Företaget omsätter 85 miljoner och Maria blev utsedd till årets företagare 2017. Men hon verkar fullt normal och väldigt ödmjuk. Vi har gott om duktiga företaget i Sverige men Bella vill gärna få det att låta som att hon är den enda, och den största osv.

  Svara

   Så Bella är inte den enda förvärvsarbetande kvinnan med två barn på deltid?
   Och jag som trodde att hon var unik.
   Jag får vara mer kritisk i framtiden när jag lyssnar på Bellas utläggningar.

   Svara

  …..tänk att bjuda in någon till en TV-morgonsoffa för att vederbörande ska prata om dennes kock, au-pair och städhjälp? Har det hänt förut med någon kändis? Nog för att jag tycker att TV4 gjort mycket korkat men detta ? Och med all hjälp hon har runt sig, borde hon inte då kunna få hjälp i att prata i TV? Sluta spänna käken som bilden ovan och skratta tillgjort etc? Vem fan orkar lyssna på skiten?

  och vad hände med serien hon gjorde? Kommer vi någonsin få svar på det?

  Svara

   Du menar A Quest For Success?
   Tja, den mest logiska förklaringen är väl att American Express som sponsrade drog sig ur.
   Man tyckte väl helt enkelt inte att det gav den positiva reklam man ville ha.
   Dessutom var ju tittarsiffrorna dåliga – och kanske t o m upptrissade.

   Svara

  Norrköpings näringslivsmässa har Isabella på programmet nu på fredag:
  ”Isabella Löwengrip – entreprenör, författare, föreläsare och bloggare!
  Isabellas resa börjar när hon som 14-åring 2005 startade bloggen Blondinbella.se och blev snabbt en av Sveriges första stora sociala påverkare. I dag är bloggen nordens största, med över 1,5 miljoner följare.
  Under Norrköpings Näringslivsmässa får vi lyssna på Isabella i en personlig intervju om hennes entreprenörsskap och resan till idag då hon har 50 anställda, driver 4 bolag och har en total omsättning på 100 miljoner kronor inom de olika bolag som hon är verksam i.”

  Svara

   Ja, vad gör man inte för att få synas och tala om hur kreativ och duktig man är.

   Svara

   Lögner på lögner. Hon driver inte fyra företag. Hon är delägare i dessa. Inte riktigt samma sak.

   Svara

   Bloggen har inte 1,5 miljoner följare och på ig är hon inte ens på top140 listan med aktiva följare. Alltså över 140 svenskar har mera aktiva följare än henne.

   Svara

  Någon annan som reagerar på att Bella ska prata om blockchain denna vecka? Seriöst, hela problematiken till vad blockchains egentligen skulle vara bra till är ju att juridiken är föråldrad. Är Bella betald för att driva lobbyarbete nu, eller hoppar hon bara på nästa coola bussword?

  Svara

   Har ingen aning om hur hon ska kunna föreläsa om något vettigt kring det, hon har ingen som helst utbildning eller yrkesrelaterad kunskap i avancerad IT. Hon är ju bara en nickedocka.

   Svara

    Möjligtvis är hon betald för att driva lobbyarbete kring att ändra vissa lagstiftningar, då mycket som faktisk skulle kunna göras med blockchains idag inte är möjligt pga juridik, hon hänger ju med Annie Lööf så inte omöjligt. Men det är ändå extremt underligt.

    Svara

     Ja, har Ebba B-T Bert Karlsson som vallokomotiv kan väl Annie Lööf ha Bella.
     Både Bert och Bella är ju entreprenörer och kända för att skryta, ljuga och överdriva.

     Svara

      Det är något annat, kd vill dra väljare med Bert Karlsson, min tanke är att en lobbyorganistation skulle kunna betala Bella för att påverka centerns politik. Det är med andra ord två helt olika saker.

      Svara

    Svårt att se hur hon skulle kunna leverera en trovärdig block chain analys. Vad händer om hon får fördjupande frågor? Hon behärskar definitivt inte den tekniken teoretiskt.

    Svara

   Fattar inte att det här inte uppmärksammas. Varför får hon, helt utan utbildning och med mycket begränsad erfarenhet, sitta och pladdra ohejdat om investeringar. ALLA andra måste dessutom utrustas med en ”tänk på att alla investeringar är förenade med risk”- slogan. Alla utom Bella, hon tipsar glatt högre och vänster.

   Svara

  Smällde av om pratet ang vilken makt hon har och kan använda den att inspirera starka kvinnor bla bla. Hmmmm och bard på det. Finns nog fler ensamstående kvinnor med barn som inte har ett ”stab” som fixar åt en och jobbar hela dagarna. Good for her! Men låter som hon är ouppnåelig mot resten

  Svara

  Hade jag råd så hade jag glädjeligen anställt en eller flera att ta hand om vardagsmaten, städ, tvätt, fixa bil, laga cykel, struva upp lampor/hyllor/ta bort ludd från torktumlaren osv osv osv. Och troligtvis så hade jag anställt en nanny om man inte hade mamma i närheten för att underlätta hämtning och lämning med tanke på trafiken i Stockholm i rusningstider.
  Måste ju vara sjukt skönt att komma hem till ett städat hem, nytvättad vikt tvätt och matlista som någon annan lagat. Hur många mammor här inne skulle inte hellre vara ute och leka med sina barn istället för att stå och stressa fram dagens middag samtidigt som man måste hänga upp tvätten så att den hinner torka under natten. Och sen när barnen somnat så ska man hinna att torka av allt kladd som faktiskt blir med småhänder. Otroligt vad små gulliga fingrar kan lämna spår.
  Visst, ”Bella” byter riktning och åsikter titt som tätt men det gjorde vi väl alla innan vi fyllde 35? Grejen med henne är ju att hon skryter om sig själv helt obehindrat och att hon även har råd att skryta och köpa in alla tjänster hon önskar. Medans vi andra står på ICA Maxi och stressar med en storhandling när vi hellre skulle vilja vara någon helt annanstans.

  Svara

   Men du; det handlar inte om huruvida det faktiskt skulle vara skönt med avlastning eller inte utan att Bella får det att låta som om det vore fullständigt omöjligt utan all den hjälpen.

   Svara

    Men för henne och hennes förutsättningar så är det kanske så?

    Svara

   Lösning för det mesta av det där om du bor i Stockholm : handling sket över webben och du får maten körd fram till dörren där du plockar upp den, finns många sådana tjänster. Om du inte vill laga mat, beställa mat från t. Ex. svarta lådan, bra mat och billigare än en kock. Ha sedan en städerska 1 gång i veckan, om du vill vara säker på att personen har kollektivavtal så kommer det kosta ungefär 4000 kr/månad. Det du har kvar då förutom hämtning är tvätten och dagliga plocket.

   Jag skulle själv om jag hade barn och den ekonomin som min kille och jag förmodligen kommer ha när jag pluggat klart ha städerska, typ svarta lådan eller liknande tjänst på vardagarna, hemkörning av mat och eventuellt hyra in någon som kunde göra de större trädgårdsjobben om jag har en större trädgård, samt eventuellt en nanny någon gång i veckan för att kunna jobba över en dag och kunna ha tid att hämta tidigare andra dagar.. Men Bella framställer det som att hon är någon adelsdam på typ 1800-talet i uppbackning och inte som att hon använder de relativt rimligt prissatta tjänster som många höginkomsttagare faktiskt har råd med.

   Svara

    Alltså jag menar inte att alla har råd med det, men jag menar att Bella framställer sina möjligheter att köpa tjänster som superunikt. Men det är ändå kanske 15% av Stockholms befolkningen som har möjlighet att använda liknande tjänster.

    Svara

  Har precis lyssnat på inslaget med Isabella Löwengrip och jag blev inte det minsta imponerad av det jag fick höra. Det viktigaste för henne verkar vara att bygga bolag som växer och inte vilka produkter bolagen producerar och säljer. Bygger man bolag så måste väl produkterna vara det viktigaste och att de efterfrågas, har jag fel eller??

  Svara

  Bella tycks tro att hon ska prata på den enorma arenan Friends på Bloxpo. Svårt att tro att evenemanget hålls där, dock på Friends hotell…

  Svara

  Du är verkligen besatt av denna kvinna. Ibland undrar jag verkligen hur du mår, egentligen…..

  Svara

   Åh, Katarina! Jag mår bra, du behöver inte vara orolig.
   Så jag kanske ska varna dig redan nu att det kommer dyka upp ytterligare granskningar av Isabella här.

   Hon har precis blivit utsedd till näringslivets mäktigaste kvinna, mycket tack vare sättet hon använt sociala medier till det. Och inte helt etiskt.
   Jag vet inte hur jag skulle försvara eller förklara om jag inte granskade henne i egenskap av skribent på en blogg om sociala medier där Bella är störst. Jag kan tyvärr inte ta någonting du skriver på allvar när du använder dig av ord som ”besatt” när jag nu för tiden granskar hennes varumärke och sättet hon tjänat sina pengar på som inte gått helt korrekt till. DU verkar snarare besatt av Isabella med tanke på din totala avsaknad av kritiskt tänkande, urskiljningsförmåga och immunitet mot fakta när du serveras information på silverfat som inte ens kräver en egen tolkning.

   Besatt verkar vara 2018 års variant på urvattnade ord så som näthat, mobbing, uthängning och drev och du jobbar på bra med att befästa det i samma lilla grupp, Katarina.

   Svara

    Ha ha herregud, det här säger allt. Besatthet av att krossa en annan kvinna bara för att man själv inte nått den framgång man hoppades på i livet. Men ser du, många som gillar Isabella och det hon gör. Ni kan sitta här med era elaka kommentarer och kränka en ung kvinna men hon kommer stå kvar stark och bli ännu mer framgångsrik. Jag är inte emot granskning men när fler blir mobbing och du tillåter dessa kommentarer då har det gått för långt.

    Svara

     Jaha, heter du Katarina igen? 🙂

     Svara

      Nja ibland. Men du dissade det namnet tidigare så jag var tvungen att byta. Men nu verkar det finka att kommentera här igen. Du är lite besatt av även mig märker jag. Man får alltså inte ha en annan åsikt än Camilla

      Svara

       Nä, tycker mest bara att det är märkligt att kommentera under olika namn för att ge sken av att det är flera olika personer som håller med en kommentator om en åsikt när det egentligen är en och samma person som high five’ar sig själv i smyg. 🧐🧐🧐🧐

       Svara

        Som sagt du blir lätt besatt märker jag. Med en aning försök till härskarteknik. ….

        Svara

         Du får sluta skriva här inne Katarina! Det är inte nyttigt för mig!
         Kan du lova att inte skrika ”BESATT” när nästa granskning av Bella publiceras! Schyrre!? 🤩🤩🤩🤩

         Svara

    Går in hit och älskar Bella inläggen, de är ju de bästa! Människor som tjänar stora pengar och står i rampljuset, ska klara att bli granskade… rent mjöl i påsen osv.

    Dessutom i dagens samhälle behöver dessa influencers få strålkastarna på sig, det behövs öppnas upp för diskussion, problematisera deras värld och det som unga ser och har som förebilder. Vart tog det kritiska tänkandet vägen?

    Svara

    Camcam, fortsätt denna granskning, snälla. Innan dig var det tyst. Alla opassande kommentarer plockades bort på BBs blogg och hon kunde fortsätta med sina lögner. Så fort någon påpekade något, så ändrade hon och blockade kommentaren, så var det till exempel med hennes LinkedIn profil där hon hävdade att hon hade MBA från Zürich. Hon gick snabbt in och ändrade men publicerade aldrig kommentaren. Om inte det, så skulle hon fortsätta ljuga om det också.

    Om du får tag på papper från bolag hon lämnade (som Egoboost), vore der toppen att granska. Det har pratats mycket i jurist- och redovisningskretsar om att BB tömt bolag på pengar så gott det gick innan hon lämnade. Kolla det snälla.

    Svara

  Det känns uppfriskande med en del Bella kritiker. Det känns som att så fort man ifrågasätter så kommer en drös med Bella fans mot en och försvarar henne, det här även hänt här.

  Iaf, jag har följt Bella sedan 08 och det känns som att hon hyllar läget som hon befinner sig i. Hon tyckte att det var så mysigt och fantastiskt att vara gift tex och nu hyllar hon särboskapet. Skulle hon bo i en husvagn så skulle hon hylla det också, tro mig.

  En annan sak som jag har lagt märke till är att hon gärna målar upp fasader, hon var så lycklig med Odd och de var bästa vänner och nu visar det sig att hon mått dåligt länge och att allt handlade om emotionellt stöd.

  Relationer är viktiga för henne ändå byter hon ut vänner på löpande band, Elaine och Fanny bara för att nämna några.

  När Bella var ovän med sin pappa så skrev hon gärna skit om honom och nu hyllar hon honom och menar att de är så lika.

  Jag tycker att det är lite tragiskt att hon inspirerar så många unga tjejer när verkligheten inte ser ut så. Kvinnor kan mycket väl göra karriär samt sköta all markservice själv. Finns tom de som är ensamstående som klarar av bägge bitarna galant.

  Bella har sina barn 3 dygn åt gången och ibland mindre, klart det är enkelt då! Jag upplever inte henne som en mamma utan snarare som en storasyster även fast jag även anser att den goda föräldraskapet inte nödvändigtvis sitter i att laga mat tex, men allt ta bort allt som ingår i att vara förälder eller människa känns bara överdrivet samt lat faktiskt. Varför ska andra sköta allt i Bellas liv medan hon bara drar in miljoner efter miljoner? Skulle inte förvåna mig om det senare visar sig att de miljonerna egentligen inte finns.

  Så fort man uttrycker dessa åsikter så blir man anklagad för att vara avundsjuk och nej så är inte fallet, även om jag skulle uppskatta att komma hem till ett rent hem varje dag eller att få maten lagad ibland. Jag skulle inte vilja ta bort alla ”störande” moment, det skulle inte funka för mig, så avundsjuk är jag absolut inte.

  Däremot blir jag stött över att hon får det att låta som att hennes sätt är det bästa sättet och att unga förmågor ser upp till det utan att ifrågasätta. Lite ödmjukhet har liksom aldrig skadat vilket Bella inte visar direkt. Hon ger dessutom en skev bild av att det är bara att göra och så är det inte.

  Jag läser Bellas blogg för underhållningen och för att jag inte har bättre för mig :p. Bella får gärna leva sitt liv som det passar henne men det vore inte dumt om hon kunde kliva ur sina höga hästar ibland.

  Svara

  Jag var på ett löwengrip-event förra veckan där de gick igenom alla nya produkter och pratade om det ”nya” företaget. De säger fortfarande att hon har 1,5 miljoner unika besökare till bloggen.

  Svara

   Tänk den som hade det 🙂

   Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.