Även Hugo vill ha strippor på sin svensexa

Jag tycker strippor är en kul grej på svensexa och blir inte ledsen om det förekommer på min.

När jag tänker svensexa tänker jag en helt galen dag/kväll. Även om livet inte är som det var ”back in the days” att jag går från vild ungkarl till stadgad man (två barn, långvarig sambo, hus, bilar och företag känns ganska stadgat även om vi inte sagt ja i kyrkan) så är tanken med en svensexa i min mening att man ballar ur ”en sista gång” och går loss. Hoppas på äventyr, något gott käk, en hel del förfriskningar, en lapdance och en redigt blöt natt ute på krogen. För mig känns det inte så laddat med en strippa på svensexa/möhippa. Det är något som bidrar till en kväll utöver det vanliga med extra allt. Hoppas Paula får en å annan lapdance på sin möhippa också och en vild kväll och inte typ en champagneprovning och mysig hemmakväll.//Hugo

Precis som Jon Olsson tycker Hugo att strippor är ett ypperligt inslag på svensexan och ser gärna att det finns en och annan avklädd tjej som kan gnida sig mot honom lite så där ”en sista gång” innan han gifter sig.
Han går till och med så långt att han önskar att Paula får en lapdance på sin möhippa av en man som jag antar ska vara både inoljad och utan kläder.

Det Hugo inte förstår – och som inte heller Jon verkar kunna greppa – är att det inte går att rättfärdiga att betala kvinnor för att klä av sig för att kåta upp en stundande äkta man med att ha en manlig strippa på den stundande hustruns hippa och här är varför:
1. Avklädda män ses med humor medan avklädda kvinnor ses som sexobjekt. Varför skulle annars TV4 tillåta Nassim Al Fakir att springa naken över scenen på Let’s Dance? Det är humor. Du skulle aldrig se en kvinna göra det.
2. Den manliga kroppen har inte använts i alla tider för att behaga kvinnor utan tvärt om.
3. Det handlar inte om att Hugo ska vara okej med att Paula har en manlig strippa på sin möhippa för att det ska rättfärdiga att han har en kvinnlig strippa på sin.
Hugo verkar inte tycka att det är någonting konstigt eller fel alls med att ha en kvinnlig strippa på sin svensexa.

Då antar jag att han inte heller skulle ha någonting emot att Paula jobbade som strippa?
Eller att hans döttrar gör det när de blir äldre?
Om han inte är okej med att Paula – komplett naken – strippar inför främmande män och gnider sig mot dem i utbyte mot pengar så borde han inte vara okej med att någon kvinna gör det. 

Så, Hugo!
Är du det?
Annars tycker jag att du ska ta dig en liten funderare på vad det är för skeva värderingar du sprider på dina stora forum!

116 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Asså på riktigt, vilken jävla idiot han är.

  Svara

   Lite överdrivet att bli kallad idiot. Ha så kul Hugo!

   Svara

   Att kalla någon jävla idiot för han inte dela din åsikt är bara så otroligt barnsligt! Tror du att han kommer ändra åsikt med din sandlådenivå?! Suck.

   Svara

    Kvinnoobjektifierande sexist. Är det tydligare så?

    Svara

     Hur ska det någonsin blir jämlikt? Dessutom kan absolut en mans kropp objektigieras också… 🙄

     Svara

      Genom att män slutar förtrycka kvinnor.

      Svara

       Fast vem bestämmer när de gör det då? Var går gränsen? När är du nöjd?

       Svara

        När män slutar mörda och våldta och köpa och misshandla kvinnor, kvinnor tjänar lika mycket som män osv. Helt enkelt när villkoren för män och kvinnor är likadana. Social, ekonomisk och politisk jämlikhet.

        eLlEr äR dEt mÄnNeN dEt äR sYnD oM

        Svara

         Va? Det är det här som gör att ni verkar så oseriösa, så fort man frågar något kommer genast tugget om att det skulle vara synd om män eller ”Inte alla män 😂” Lär er diskutera och sluta upp med tramset, det här gäller ett seriöst ämne och det är okej att ifrågasätta vissa saker eller ha vidare frågor på något som skrivs

         Svara

         Anonym 20:28, anonym före dig var ju ironisk 🙄🙄🙄

         Svara

    Jag tycker inte heller att det normalt sett är trevligt eller speciellt konstruktivt att kalla folk fula ord när deras åsikter inte stämmer överens med ens egna MEN i vissa fall ÄR det faktiskt befogat! När människor plågar djur, beter sig vidrigt mot andra etc, då är det banne mig på plats med ett ” idiot”!

    Svara

  *drop the mic*

  Svara

  Punkt två borde ändras lite för självklart har den manliga kroppen använts till att behaga kvinnor, men den har inte utnyttjats för att behaga kvinnor så som kvinnokroppen har gjorts för att behaga män. Så som du skrivit nu så låter det som att kvinnor inte har uppskattat att ha sex med män, vilket de såklart har

  Svara

   Kvinnor har aldrig ägt sin sexualitet, vilket män har. Kvinnors kroppar har alltid setts som objekt som ska behaga, männens kropp är främst ett redskap som representerar styrka osv. Oavsett om man skriver det som i inlägget eller som du menar att man ska skriva det så menar man samma sak. Det handlar inte om att kvinnor inte kan sexualisera mäns kroppar, utan att män alltid haft makten över både sin egen och kvinnors sexualitet. Därför blir det förnedrande med kvinnliga strippor men ej med manliga, fram till den dagen världen är jämställd och könsroller utsuddade.

   Svara

    Använd inte ord som aldrig. Historien kommer nämligen att ge dig fel.

    Svara

    Stämmer inte överhuvudtaget. Du pratar om individer. Du borde skämmas som tror att du vet hur alla kvinnor bakåt har känt. Så många kvinnor som älskat sina män och blivit bra behandlade av sina män.

    Svara

     Ja, men det bevisar ju faktiskt ingenting att vissa kvinnor såklart haft bra relationer till sina män.

     Svara

     Haha nej, du borde skämmas som försöker läxa upp mig med att det är jag som pratar om individer. När jag skriver alltid och aldrig pratar jag strukturellt. Du däremot skriver på individnivå att det ”existerat kvinnor som älskat sina män och behandlar kvinnor bra”. Absolut, men det ena utesluter liksom inte det andra. Att män förtrycker kvinnor betyder inte att varje man aktivt utövar förtryck mot kvinnor dagligen, utan att existerande könsroller innebär att mansrollen förtrycker kvinnorollen. Som jag också förtydligar handlar det inte om att det inte existerar kvinnor som sexualiserat män på individnivå, utan att det inte ser ut så strukturellt. Och sen får du det till att jag säger att ingen behandlats bra av män, vilket är påhitt. Läs på om strukturer först, läxa upp folk sen.

     Svara

      Kommentaren ovan riktar sig såklart till ”Anonym”.

      Svara

  så vad tycker du att alla kvinnliga strippor ska byta till för jobb? för om fler män börjar tycka som ni kommer ju bokningarna lysa med sin frånvaro och de förlorar både inkomst, och kanske hem och allt. är det det ni vill?

  Svara

   Tänker du så om alla jobb? ”MEN VAD HÄNDER MED ALLA PIGOR OM DE INTE FÅR VARA PIGOR LÄNGRE HUR SKA DE FÅ EN INKOMST”

   Svara

    Ja, självklart. Och du, pigor behövde sitt jobb, de fick en inkomst och boende och kunde både jobba sig uppåt samt till slut ha råd att gifta sig och skaffa sig en egen familj. Idag är ordet piga utbytt, men klart de behöver sina jobb

    Svara

     Man får alltså utnyttja folk bara det går ’bra’ för dem till slut / de använder pengarna till något konstruktivt?

     Svara

      Pigor är dagens barnflicka samt husfru osv vad du nu vill kalla det, menar du att de utnyttjas?

      Svara

       Menar du att dagens barnflickor har samma uppgifter och behandlas på samma sätt som dåtidens pigor?

       Svara

        Samma arbetsuppgifter finns inte riktigt idag men att ta hand om barn, hemmet, städning etc ingick i pigornas arbete. De kom upp ett steg och kallades då husfru, tjänsterflickor, barnpigor etc. Ordet barnpiga byttes ut till barnflicka 1920. https://sv.m.wikipedia.org/wiki/Piga

        Svara

      Nää, det ”får” man inte (i en utopisk värld) man jag förstår absolut ovan anonym’s poäng. Ta barnarbete som exempel. Vore det fint om ungarna fick gå i skola i stället? Såklart. Men om alternativet är svält och misär är det bättre med ett exploitativt jobb än inget jobb alls.

      Svara

       Tror inte hon förstår vad piga var. Ser ut som hon tror att piga = slav. Inte en tanke på att världen såg väldigt mycket annorlunda ut under världskrigen och att ett jobb som piga var tusen gånger bättre och en möjlighet för kvinnor än att vara fattig. Var inte bara kvinnor som tog sånna jobb heller, männen jobbade som drängar

       Svara

     Jo idag får pigorna gå i skolan. Piga var något flickorna var efter avslutad folkskola (dvs 12-14 år beroende på år), tills hon gifte sig och fick barn och blev hemmafru.
     Idag har vi tack och lov ett bra system som gör att flickor och pojkar går i skola istället för att bli piga eller dräng (vi pratar 40-tal så nyligen). Jobbet försvann inte, samhället förändrades och tog tag i det och jordbruket förändrade med maskiner och färre bönder/bondgårdar.

     Svara

      👍

      Svara

    Det finns inga pigor har du fått solsting 😯

    Svara

   Tänk på alla slavarna på bomullsplantagen! Hur ska dom få sitt dagliga bröd om vi förbjuder slaveri?
   Men för att svar på din fråga om vilka jobb de ska byta till:
   truckförare
   IT-expert
   målare
   läkare
   författare
   bloggare – förlåt – influencer
   hemvårdare
   lärare
   biolog
   bilmekaniker
   serietecknare
   fotvårdare
   gatuköksinnehavare

   behöver du fler?

   Svara

   Det finns andra jobb att få. Lite utilitarism är nödvändigt emellanåt. För att kvinnor ska slippa leva under förtryck MÅSTE män sluta se oss som kroppar istället för människor. Ett utmärkt steg i den riktningen är att sluta handla med kvinnor som om vi inte vore annat än just kroppar.

   Svara

   Menar du att du tycker kvinnor som jobbar som strippor är så dumma och korkade att de inte klarar av andra jobb eller vad? De kan väl jobba med vad som helst? Vad jobbar alla som inte strippar med?
   Och med den logiken så gäller det väl ”allt”, kriminella ska inte sluta göra brott för tänk om alla blev laglydiga imorgon, vad ska alla poliser, domare, brottsmålsadvokater, fångvaktare då jobba med!?
   Det finns dessutom ganska många jobb som försvunnit eller minskat rejält genom åren i och med världens utveckling.

   Svara

   Jag tycker sexuella tjänster mot betalning är fel oavsett om det resulterar i att personen inte får en inkomst. Vad jag vet finns det behov av arbetare inom andra branscher. Dessutom vet vi inte om personen har valt att sälja sin kropp eller om det ligger ett tvång i grunden. Det är ju inte helt ovanligt att det förekommer. Men som sagt alla tycker vi olika och har olika syn på människors värde 😉

   Svara

   Tycker du att industrialiseringen var fel eftersom arbetarna förlorat sin inkomst när maskiner och automatisering tagit över många jobb?

   Svara

   Och alla knarklangare om folk helt plötsligt slutar knarka! De kan förlora allt!

   Och alla prostituerade!

   Och deras hallickar!

   Ägarna till pälsfarmar. Köp pälsar så de inte blir utan inkomst!

   Svara

    Eller så kan de bli strippor – marknaden verkar långt i från mättad…

    Svara

   Rebecka tänk lite längre än lilla söta nosen räcker så skall du se att en hel värld öppnar sig. Inte du inte dina systrar inte dina döttrar eller din mamma behöver försörja sig genom att kåta upp gubbs

   Svara

  Åh det sista stycket. AMEN 👏🏼👏🏼👏🏼

  Svara

  Att tycka att objektifiera kvinnor är det mest wild och crazy man kan göra tyder på jäkligt kass fantasi. Dessutom helt irrelevant vad personen som anlitar strippor tycker då det är ej det som avgör om det är okej eller inte.

  Svara

  Bodde granne med två strippor i några år och dessa kvinnor ville inte ha något annat jobb. Två glada helt vanliga kvinnor som inte på något sätt missbrukade eller var dumma i huvudet. Så jobb som jobb.

  Svara

   Men fattar du inte att det inte är kvinnorna och deras yrkesval som är problemet? Öppna ögonen nån gång.

   Svara

  OM man nu MÅSTE ha en kvinna som strippar för en (herregud…) så varför inte välja någon som gör det gratis? Någon som verkligen vill? Paula kanske har någon riktigt sexig tjejkompis som dessutom finner Hugo extremt attraktiv och mer än gärna skulle vilja smeka sina väl valda kroppsdelar mot Hugos kropp? Som Skulle njuta av att sakta drar ner sin bikinitopp bara för honom. Varför måste pengar vara inblandade? Varför ska bara mannen tycka att det är roligt och kvinnan få betalt? Hugo anses av många vara riktigt snygg, tror många hade ställt upp gratis.

  Svara

   JA! Hitta en kvinna som har det som sitt kall så får ni det gratis!
   Så himla smart och myyyyycket mer etiskt…

   Svara

   Många som hade velat gnida sig mot Hugo Rosas (eller vilken man som helst) inför publik, gratis? Hitta EN och jag kommer att baxna.

   Svara

    Det är klart det finns, kvinnor har olika fetisher också. Kan byggas på spänning, sexuell upphetsning, att kvinnan tycker om när män kollar på henne osv. Naivt att tro att ingen skulle vilja göra det

    Svara

    Då får du baxna då, för jag gnider mig mer än gärna mot en man jag attraheras av. Mot publik? Hur många pratar vi?

    Svara

     Fråga Hugo hur många han ska ha på sin svensexa.

     Svara

  Jag spyr på idioten som spammade här tidigare och nu håller till på kissies blogg

  Svara

  Det kom väl fram i en annan av Jons videos att hans strippa såg till utseendet ut som en dam men hade penis. Så en ladyboy.

  Svara

   Då får ni väl sitta och försvara överkroppen då

   Svara

  Hur kommer det sig att kvinnor kan ha en helt urspårad kväll utan en enda man närvarande och ha sjukt roligt och män behöver betala kvinnor för att närvara och visa sin kropp? Varför ser män kvinnor som en extra grej när det ska festa till det som om kvinnokroppen är rekvisita precis som partyballonger. Män gör som det vill (uppenbarligen) och vi andra mer utvecklade gör vad vi vill, dvs kritiserar och ifrågasätter. Jag hoppas att en dag så kommer den sista tjejen som tror att hennes värde baseras på hur män ser på henne ska vara född. Då blir det tråkigt för män så jag förstår på ett sätt att de kämpar med näbbar och klor för att behålla kvinnan under dem.

  Svara

   Hmm. Tycker inte att så många kämpar med näbbar och klor nu, tvärtom, många män som åker fast och många män som öppet visar sitt stöd för oss kvinnor. Blev glad under eurovision, två män sitter med en kvinna mellan sig och ska pussa henne på kinderna och våra kommentatorer tystnad och mannen säger sen hur skumt det var. I usa dock har jag sett de som slåss med näbbar och klor som du uttrycker det, de vägrar anställa kvinnor etc. Men inte här, inte mer än några få individer

   Svara

    Alla män som bland annat konsumerar porr är samma som männen som köper strippor. Så ja, de flesta män vill (undermedvetet eller medvetet) behålla kvinnans plats som sexobjekt.

    Svara

     Vi kvinnor som kollar på porr då?

     Svara

      Vad tycker du själv? Är det värre att köpa strippor än att kolla på porr? Varför i så fall? Jag tycker att kvinnor som ser på porr har samma syn på kvinnorna i filmerna som männen har om alla kvinnor och borde lämna en jobbig eftersmak. Om det inte gör det så fundera på varför.

      Svara

       Har inget problem personligen med något av det, men jag ser problemet med de som blir tvingade till det och far illa pga det. Skulle inte gråta om det försvann liksom men det påverkar mig inte speciellt om kvinnor som väljer det själva gör det

       Svara

        Nej men skulle du ta ifrån männen porren så skulle de gråta. Det är deras rätt och det betyder att de anser sig ha rätten till kvinnor. Att det finns kvinnor som gör det frivilligt vet jag men om du har lyssnat på strippor och porrstjärnor så kommer de flesta från trasiga barndomar med tex övergrepp. Är det verkligen ett fritt val då? När du tittar på porr, kan du vara helt säker på att du inte ser på ett övergrepp eller kvinna som hanterar en uppväxt med våldtäkter på det enda sättet hon kan? Destruktivt eftersom hennes värde försvann för länge sen. Jag ser inte på porr för jag anser att varje kvinna har ett större värde än att vara runkmaterial åt män, även om kvinnan inte kan se sitt värde själv.

        Svara

         Men kolla inte då?? Kämpa för en förändring om du vill. Och nej, tror det finns många män som kollar men också många som inte skulle bry sig om det försvann. Alla män är inte primitiva varelser som runkar 24/7

         Svara

         Vad intressant, de finns en diskussion längre bak här på bloggen om att kvinnor som säger att deras män inte tittar på porr blir ljugna för och att såna män inte finns. Alla män tittar på porr lät det då. Det finns även en kommentar där en man skriver att evolutionen har i 1,5 miljoner år arbetat för att män ska sprida sin säd och att feminismen förstör detta. Det är inte JAG som säger att män är primitiva djur som behöver runka 24/7, det är de som försvarar porren, sexköp och påstår att feminismen förstör för männen. Jag tror nämligen att vi kan kräva av män att de ska kontrollerna sin sexualitet och inte utnyttja kvinnor och barn för sina egna lustars skull. De kan, men de vill inte. Det är bekvämare såhär. (Och nej alla män tittar inte på porr, min gör det inte och inte jag heller.)

         Svara

  Nu kommer Paulas inlägg om 3, 2,…..

  Så gör hon alltid som försök för att framstå som klok, intelligent,ödmjuk osv

  Svara

   Ja hon är ju den perfekta flickvännen och mamman. Alla fattar väl att hon håller på med sin bantning nu pga av det stundade bröllopet. Och varför i hela friden vill man lägga ut massa bilder på sin mage om man inte är ute efter bekräftelse?

   Svara

    för att det är så Paula funkar . Massa bilder för att läsarna ska kommentera ”åh du är perfekt ” men aldrig har hon visat något riktigt självförtroende genom att visa bilder där man ser de extra kilona eller allt annat än hennes utåt perfekta sida . så trött på hennes blogg att jag slutade läsa den för lääängesen

    Svara

    Men skärp er, hon tränar för att kvala in till gladiatorerna, sen att det faller in under bröllopet är väl bara plus i kanten.

    Svara

  OT. hur är det nu med GabJos dotter? Orkar inte bläddra igenom hela hennes blogg för svar. Hur blev det med hjärtproblemet?

  Svara

   Hon är under bevakning och läget är stabilt som jag har förstått det. De vill vänta så länge som möjligt med operation så barnet hinner växa till sig. Fy satan vad jobbigt det måste vara att behöva genomleva. Har levt med stressen att mitt barn kanske hade något liknande (han har ett ovanligt genfel och då är olika organ ofta påverkade) och bara det tyckte jag var tungt.

   Svara

  Att göra en höna av en fjäder.

  Svara

   Att göra en fjäder av en höna.

   Svara

  Tänker mest att om han ”klarat” sig utan andra tjejer/strippor så här länge och vill fortsätta med det, så behövs det nog egentligen ingen nu heller…

  Svara

  Klockren analys Camcam!!!

  Svara

  Min syster jobbade som strippa och hon vantrivdes. De fick ta droger för att palla jobbet. Hon berättade några gånger om hur ILLA hon blev behandlad av kunderna på jobbet. En gång följde jag med till hennes jobb på dagen för att hämta hennes smink. Det kom fram den vidrigaste gubben till mig, ca 60 år, ställde sig väldigt väldigt nära mig och flåsade ”ska du upp och dansa nu?”. Jag SPYDDE. Några år senare tog min syster livet av sig. Det är trasiga tjejer som jobbar i den branschen.

  Svara

   Japp självklart är alla trasig 🙄 Nej du kan inte prata för någon annan människa!

   Svara

    Vad är det för fel på dig? Klart hon kan göra det! Speciellt i och med att den historien är jäkligt vanlig inom branscher som dessa. Fräsch kommentar, verkligen.

    Svara

     Nej. Du kan aldrig prata för andra för du har ingen aning hur de upplever saker. Vad sjutton är felet på dig som tror det?

     Svara

      Kan hon visst och hon gjorde det också. Rökning är dåligt för alla, vare sig man tycker det är najs eller ej. K, Thx, Bye Felicia.

      Svara

       Rökning är inte en åsikt utan baserat på fakta och forskning

       Svara

        Precis som konsekvenserna av den branschen.

        Svara

        Har du läst någon forskning om kvinnor som arbetar som strippor?? Nej verkar inte så, pga det är också FAKTA och forskningsbaserat. Även fast en person väljer att arbeta som strippa pga tycker det är kul så är fortfarande själva fenomenet kring det helt sinnessjukt.

        Svara

        Är du så dum att du inte tror att det finns forskning och fakta kring det aktuella ämnet här?

        Svara

         Att ALLA kvinnor i den branschen mår dåligt? Ta och länka källa som backar upp det

         Svara

   Säkert att du kräktes av det 🤦

   Svara

    ??????????? Vad menar du?

    Svara

   Beklagar det som hände din syster.
   Men måste säga nåt nu, dra inte alla över en kam.
   JAG är inte trasig, har mitt liv iordning mer än många som inte jobbar som strippor.
   Men jag har full förståelse för diskussionen angående om strippor är ok att ha på svensexor (jag är personligen i generellt sett emot det beroende på vad man har för slags förhållande med sin partner och hur man är som person etc…..)
   Mycket kan sägas om detta (strippor, strippklubbar, svensexor osv) men jag ska fortsätta dricka min latte nu. Jag har skrivit en massa om detta.

   Svara

  Inte på ämnet men vad hände med engla och johannas projekt med podd och annat? Det var sån himla rivstart men nu verkar det nedlagt, eller?

  Svara

  Hugo skriver att han hoppas att Paula också får en och annan lapdance på sin möhippa, och inte bara champagneprovning. Hoppas att det är den typen av möhippa som Paula vill ha – isåfall är det ju fint att han önskar henne det. Annars får hon kanske samma känsla som jag fick när mitt ex sa att jag skulle unna mig ”en riktig utekväll med en ordentlig jävla fylla” vilket var det absolut sista jag ville utsätta mig själv för haha. Kändes som att han antingen önskade mig en panikångestattack utan dess like, eller inte kände mig alls.

  Svara

   Eller att kunna festa själv utan dåligt samvete…

   Svara

    Ja han utgick ju från sig själv och sin önskan om att festa hårt, han jobbade mycket och hade väl inte riktigt möjligheten just då. Själv var jag sjukskriven för depression så jag kunde/ville inte riktigt leva ut den grejen för hans skull 😛

    Svara

  Jäkligt bra skrivet CamCam! 👏🏼👏🏼👏🏼

  Svara

  Hugos kommande inlägg kommer se ut exakt såhär:

  Såg att bloggvakning hade skrivit om mitt blogginlägg angående att jag inte har något emot strippor på min svensexa. Som hon sedan jämförde med att jag ska vara okej med att Paula, Molly och Leonore arbetade som strippor. Enligt mig är det en väldigt sjuk jämförelse och inte alls samma sak som att jag vill ha strippor på min svensexa. Klart jag inte vill att de ska jobba som strippor, jag vill att de jobbar med något de brinner för och älskar och som pappa och man så hoppas väl inte jag på att strippa är det de kommer vilja göra. MEN det betyder inte att jag tycker det är något fel med strippor!!! För det tycker jag inte!!! Men en blivande man ska väl få ha lite kul? Det är ju en svensexa? Det är ju inte så att vi ska gå till en bordell och köpa sex. Kan man inte bara få ha lite kul och inte alltid tänka kring hur det har varit tidigare. Nu är nu och vi ser på kvinnor på ett helt annat sätt än vad vi gjorde tidigare.

  MHMMMMMM som vanligt har han noll konsekvenstänk eller noll kunskap om exakt någonting annat än träning.

  Svara

   Inte ok för hans döttrar men förstås ok med någon annans döttrar. Ja brukar låta så. Storsuck

   Svara

    Man behöver inte vara okej med vad ens barn väljer att jobba med när dom är vuxna. Det viktigaste är att inse att man inte kan leva deras liv åt dom, och älska dom ändå.
    Strippa, privat skatteplanerare, säljare av landminor, partiledare för SD…finns många jobb som kanske inte är helt reko i folkets ögon, och som man inte vill att ens dotter ska jobba med.

    Svara

     Fan vad deprimerad jag skulle bli om mina barn började sälja landminor eller blev partiledare för SD. Skulle genuint känna att jag har misslyckats som förälder. Skulle bli deprimerad om mina barn började jobba som strippor också men utav helt andra anledningar. Exempelvis: varför känner mitt barn ett behov av att sälja sin kropp?

     Svara

      Nej, du har inte misslyckats som förälder för att dina barn påverkas av hur världen ser ut under deras livstid. Människor påverkas av yttre faktorer, du kan inte styra vad de kommer tycka om invandrare etc för du har ingen aning om hur den situationen ser ut när de är gamla nog att ta sånna beslut

      Svara

      För att hon gillar pengar. För att hon tjänar mer på det än på något annat jobb som är ett realistiskt alternativ för henne. Hon kanske behöver jobba mindre och får mer fritid över. Hon kanske pluggar och inte vill ta lån och ändå leva gott under studietiden.
      Jag har gjort mycket värre saker för pengar själv, av alla ovanstående anledningar.

      Svara

       Ja, och om mina barn vill leva efter idéen om att pengar är värt det skulle jag bli väldigt ledsen. För mina barns skull.

       Jag är mycket medveten om att jag inte till fullo kan styra mina barn till åsikter och värderingar som jag själv har. I många fall är ju det bra. Men om mina barn har en negativ syn på invandrare pga att de är just invandrare kommer jag bli oerhört besviken. Jag vill att mina barn ska se fler dimensioner, anledningar och konsekvenser i människors beteenden och agerande mer än i vilken hudfärg eller påbrå de har. Jag hoppas verkligen att mina – och alla – barn har förståelse och omtanke för individer och kulturer. Även om de inte alltid kommer tycka om eller acceptera vissa beteenden. Men de ska veta VARFÖR de inte accepterar eller tycker om något. Och det ska inte vara baserat på hudfärg eller påbrå.

       Svara

   Tänk vad fel du hade nu när han faktiskt skrivit ett till inlägg om det 🙂

   Svara

    Hahahahha det var ju exakt det han skrev med. ”Molly och Leo får arbeta med vad de vill, men jag hade inte tyckt det var särskilt kul kanske, men för det tycker jag inte illa om strippor” ”jag antar att alla i Sverige som dansar på svensexor vill det och tycker det är kul, det är ju inte så att vi till Lettland på en strippklubb i en källare”. Så hur fel hade jag egentligen?

    En kan inte som individ gå runt och TRO att bara för att en bor i lilla Sverige så VILL en arbeta som strippa och tycker det är kul. Han problematiserar inte fenomenet för fem öre, för han har ingen kunskap om det. Han är en kille i 20-årsåldern som vill ha en lapdance på sin svensexa, och han skiter i att ta reda på varför strippor ens finns över huvud taget. Punkt slut.

    Svara

     Måste alla problematisera allt hela tiden då? Han är en influencer som inte pluggar mer än gymnasiet och utger sig inte för att vara annat. Han fick ju en fråga om sin egna åsikt och det är den han svarat på – han påstår ju inte att han har djuplodande tankar om det hela eller skrivit en avhandling på tema ’det ständiga förtrycket och hur kvinnor alltid är offer för allt’

     Mvh feminist som kan ha två tankar i huvudet samtidigt

     Svara

      Ja eftersom han är en influencer och har en blogg för flera hundratusen så måste en kunna reflektera och problematisera fenomen som dessa. Han kan absolut ha sin åsikt, men då ska han också vara medveten om exempelvis hur strippor ens har uppkommit och hur strippor på de flesta ställen i världen blir behandlade. Som influencer kommer även ett ansvar. Precis som alla har i det här samhället.

      Mvh, feminist som kan ha fem tankar i huvudet samtidigt men som absolut inte håller med här

      Svara

       Flera hundratusen tror jag du överdriver lite va, Hugo ligger väl en bra bit under hundratusen.
       Varför skulle influencers ha så stort ansvar – de är inte utbildade, experter eller några helgon. Det är random folk som kränger produkter på sina sociala medier, att folk väljer att läsa deras dravel gör dem inte ansvariga för all världens problem.

       Svara

  Ifall man läser mellan raderna så vill han ju bara ha en galen kväll utan Paula och leva som singel en kväll. Antagligen saknar han singellivet. Kanske han snart sticker. Folk som är missnöjda i förhållanden brukar ofta börja förespråka både dittan och dattan. Sedan tar förhållande slut, sedan när de är nykära och i nästa förhållande är alla tidigare värderingar förbytta. Har sett de flera gånger. Väldigt vanligt! Många är också och motspråkar giftemål, sedan efter att förhållande tar slut kan de gifta sig ganska snart med nya partern, då känns det rätt och värderingen är som bortblåst.

  Svara

   #görenblondinbella

   Svara

   Familjelivet låter ju så tråkigt som han uttrycker det, som att man beeehöver denna kväll för att orka med resten… Känns lite mysko.
   Jag förstår man vill ha roligt, men jag kan ha lika roligt i min relation och behöver inte något extra som nakna män mm. Det är som att stripporna representerar något man saknar i livet man lever nu.

   Svara

   Man vet ju att Hugo älskar sina barn mer än allt annat men han är ingen familjefar på det sättet. Aldrig tyckt det, eller uppfattat honom som det. Alls.
   Men som sagt bara min uppfattning, har ju ingen aning, egentligen

   Svara

  Usch, om mina föräldrar hade gift sig och gjort såhär hade jag spytt. Usch. Bläh. Eew

  Svara

  Ot men bara jag som tycker att de vet du är så sköna!?

  Svara

   Gruppen Det vet du? Mja ganska osköna enligt mig, särskilt gällande hur Johan betedde sig i Breaking News mot Bianca.

   Svara

    Hur var han oskön? Snarare Bianca som var fett oskön och ville göra hans sexliv offentligt. Brukar vara på tjejernas sida men ser inte hur han var oskön här.

    Svara

     Han var oskön genom att förneka hela grejen samt säga åt Andreas Weise att ställa frågorna iordning pga han hade skrivit sitt tal utifrån hur han skulle ställa frågorna, ganska oskönt enligt mig. Sen hela det instagraminlägget han skrev när Bianca hade sagt att han hade raggat på honom………. också ganska oskönt enligt mig.

     Svara

      Hanna – håller med dig till fullo! Om han tror att Bianca skulle hitta på att någon kändis raggat på henne skulle hon troligen ta någon kändis som NÅGON människa skulle bli avundsjuk för. Eller åtminstone impas något. Ärligt talat visste jag inte vem denna kille var innan detta hände. Så jävla töntigt att förneka så som han gör. SÅ synd att detta bara skedde på instastory, men på någon fest (eventuellt mello-sammanhang) i år så syntes det oerhört mycket att Johan är intresserad av Bianca. Han sneglade på henne och bland annat slickade sig runt munnen när han tittade på henne (euw men ändå) och det var inte i något sammanhang där han skulle vara rolig.

      Svara

  Vad ointressanta jag tycker Paula och Hugo är. Och då läste jag ändå deras bloggar förut för att jag DÅ tyckte de var intressanta. Men nu … nä. Återspeglas väl också i de få uppdateringar som görs om dem här.

  Svara

   Håller med om att de är oerhört ointressanta. Liksom platta, grunda. Det finns ingen förmåga till analys, vettiga diskussioner, djup etc. Minns jag Paulas blogg rätt så är det väl mest en radda klyschor och dålig meningsuppbyggnad. Samt ett evigt utfläkande av barnens liv. Att folk följer det förbli en gåta för mig.

   Svara

    Precis, är så jag minns hennes blogg också. Och så spons spons spons spons, oavsett om det är barnkalas, renovering, resa, kläder eller typ mat. Det gäller i särskilt hög grad P & H tycker jag.

    Svara

  Du tar ju tolkningsföreträde genom att skriva att man ser den manliga kroppen som ”kul” bara för att du tog med exemplet från Lets Dance, medan det finns män som jobbar som strippor och försörjer sig på det. Det är ju du i denna krönika som framställer kvinnor som sexobjekt, när man t. ex på Burlesqueshower så är det en konst och inte anspelat på sex. Så du behöver inte jämföra män och kvinnors kroppar, då båda kan anspelas på sex. Det finns även män som ses som ”sexobjekt” i vårt samhälle idag.

  Svara

   Du är ute och cyklar. Cykla hem och läs på om könsroller och återkom.

   Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.