Sindy opererar brösten live på Instagram

Uppdatering:
Operationen kan följas live på klinikens Instagram.
Ser ju supermysigt ut!

Samma företag som erbjöd Egoina lite random operationer bjuder nu på Sindys tuttoperation i utbyte mot att den sänds live på Instagram och eventuellt även lite pengar.

Jag tycker detta är osmakligt och men jag är inte förvånad över att det sker. Redan tidigare har ju Proforma och Motiva sponsrat influenciska tuttar och delat ut rabattkoder så varför inte livesända?
Och VEM vill se detta?
Före och efterbilder – ja men själva operationen? Jag är inte kvackelmagad och läser gärna FUPas och annat men sparkar mig hellre trött i sängen än tittar på när vätskefyllda klumpar tvingas in genom minimala hål i Sindsy kropp. Ja, jag tömmer nog hellre kattlådan faktiskt…
Jag kanske var helt fel ute och cyklade när jag tog upp att Instagram verkade tro att jag hellre ville se en kirurg som opererade sin egen mage framför de personers bilder vars konton jag valt att följa.
Är detta det nya? Realityserier 2.0 – från olycksplatsen ända in i operationssalen och om det går åt skogen så får tittarna följa med till bårhuset, begravningsbyrån och eventuell balsamering.

Being Bella kan slänga sig i väggen – det här är det nya svarta!!!!!

Men om ni är sugna så är Sindy live i detta nu! 
Enjoy! En rekommendation är att inte äta lunch samtidigt som ni tittar om ni är av det känsligare slaget.

113 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Är det inte JÄTTEosmidigt att operera brösten medan man fortfarande har små barn? Tänker på att man väl ska undvika lyft osv?

  Svara

   Jo man ska undvika lyft de första veckorna. Huruvida det funkar med små barn beror väl på hur små de är och hur mycket hjälp man kan få i början. Man klarar sig ganska bra om barnen själva kan klättra upp vid t.ex. matbordet och i vagnen, blöjor kan man byta på golvet osv. Min yngsta var knappt 1,5 när jag opererade mig och det funkade.

   Svara

   Hon sa i liven att hon har barnvakt i några veckor.

   Svara

    Såg Micke på Gullmarsplan igår med barnen, de hoppade på en buss mot Brandbergen. Han tog selfies och såg väldigt påverkad ut. Hoppas det inte är han som ska ha hand om dem hela tiden, han verkade helt borta.

    Svara

     Hon berättade på en live efteråt (hög som ett hus) att Micke inte får lov att ha barna av soc. Och ifall Micke inte gick med på att Sandy hade ensam vård så skulle det dras upp till familjenrätten! Pga av att han fått återfall, och fortfarande har det, samt psykiska problem, som han inte tar tag i!

     Svara

   Opererade mig för några veckor sedan och har barn under tre år. Har inte varit några problem alls.

   Svara

    Det handlar nog inte om att det ”inte har varit några problem”, det är för att man SKA undvika lyft under tiden.

    Svara

     Stämmer inte. Man får lyfta 8 kg. Och känns det bra kan man lyfta lite mer. Jag lyfter/bär som sagt mitt barn (12-13 kg) utan problem. Mina tuttar har läkt skitfint och kirurgen hade inga synpunkter på att jag bär barnet,

     Svara

     Ehm nej, jag fick okej av min kirurg att lyfta mitt barn efter en vecka. Inga problem.

     Svara

   Jag opererade mig för 3 veckor sedan. Har 2 barn, minsta drygt 1 år. Efter första veckan har jag tagit hand om dom som vanligt. Det har gått bra. Även ok från kirurgen.

   Svara

  Lite väl magstarkt att livesända på instagram…

  Däremot så älskar jag att titta på operationer! Kan dock medge att jag tyckte det var lite otäckt att youtubea ”kejsarsnitt” och titta på hela operationen strax innan jag gjorde mitt kejsarsnitt … ! Jag är inte det minsta känslig normalt sett, men att veta att de ska göra SÅDÄR med min mage var lite otäckt! Snittet gick dock bra och jag är enormt tacksam över den fantastiska personalen!

  Svara

  Såg för övrigt sindy och en viss kille med mycket tatueringar på stan häromdagen..

  Svara

   Zlatan?!

   Svara

    🎼 Ingen kickar fotboll som han, Zlatan jag säger Zlatan! 🎼

    Svara

   Du såg henne med en kille, varför påpekar du att han hade tatueringar?

   Svara

    Antagligen för att vi skulle fatta vem det var?

    Svara

     Men skriv vem det är då

     Svara

      Hmmmmmmmmmmmmm vem kan det vara…?

      Svara

       Ronja alla hänger inte med i hennes liv då hon är ointressant, säkert många här som inte vet vem som syftas

       Svara

        Johnny Edlind?

        Svara

        men om hon är ointressant, varför bry sig?

        Svara

         För att det kommer upp framför ögonen på än i ett kommentarsfält och väcker ens nyfikenhet?

         Svara

      Knivis kanske? Einstein 😏

      Svara

  Men herregud vad sjukt.

  Svara

  The botten is nådd.

  Svara

  Skönt att ha sina prioritrringar i livet rätt! När barnens pappa inte ens får ha dem längre så är det sina bröst hon tänker på… suck

  Svara

   Ska hon inte prioritera sin egen kropp och sitt eget liv pga att han inte kan sköta sitt liv..?

   Svara

    Man kan ju ändå tänka tanken att om nåt går snett, komplikationer inträffar faktiskt och det finns risker med operationer, så vem har barnen hos sig? Och som sagt får man ju inte ens lyfta tugnt första tiden…

    Svara

     Jo… Fast så kan man inte tänka heller. Isåfl kan man knappt röra sig utanför ens hem, tänk om jag blir påkörd när jag är ute? Sätter i halsen när jag äter? Sen har hon nog löst så någon hjälper henne 👍 Har hon inte föräldrar eller vänner?

     Svara

     Inte för att jag har någon empirisk fakta men jag tror inte att chansen är särskilt stor att dö under narkos. Som tidigare personen sagt så bör man därför heller inte flyga flygplan eller åka tåg eller whatever för att det finns en pyttechans att man dör.

     Svara

  Skulle aldrig ta ett företag som gör såhär seriöst, varken kliniken eller implantatstillverkaren. Jag har gjort en bröstförstoring och minns att jag när jag gjorde reasearch inför den slogs av hur många ”Instagramtjejer” som Motiva sponsrade, det fick mig inte direkt att välja dem utan hade snarare motsatt effekt. Tycker det känns både oetiskt och oseriöst.

  Svara

   Håller med. Detta är verkligen bara avskräckande exempel på klinik.

   Svara

   Jag har Motiva, opererade mig på citadell (betalade 58k för det..) och jag hade nog hellre valt annat implantat än Motiva just pga att de sponsrar på oseriöst sätt men de jobbade bara med Motiva och jag ville väldigt gärna ha just den kirurgen. Fick fantastiskt fina tuttar så är nöjd ändå. Men stör mig ändå på Motivas sätt att sponsra.

   Svara

   Ja jag undrar också… valde aktivt bort det MVC som gjorde reklam med systrarna Lagergren (inte för att jag har något emot dem) när jag skulle skriva in mig någonstans, på ren magkänsla, typ visa mig att ni vet vad ni sysslar med inte att ni köper in bloggare utan större koppling till er verksamhet.

   Svara

  Nej kommer ej kolla. Hoppas deras barn mår bra.

  Svara

  Kan egentligen inte klandra Sindy. Do whatever makes you happy. Det skadar ingen. Möjligtvis att hon inte kan lyfta sina barn, men det bör hon väl ha blivit informerad om och funnit lösning på.

  Däremot är det väl snarare kliniken som är osmaklig och borde syssla med word of mouth istället för att trycka sin service ner i halsen på samtliga influencers. Och att sända det live?

  Nåja, varken Sindy eller kliniken har utgett sig för att vara classy. Sindy hävdar ju snarare motsatsen, så jag respekterar (well…) och accepterar det.

  Svara

   Sindy är bara så otroligt trasig och sorglig.. Undrar hur mycket vulgära och ”porriga” nakenbilder hennes instagram kommer fyllas av nu efter att hon fått nya tuttar. Kan bara tänka på hennes stackars barn som varken har en pappa eller mamma som verkar vara psykiskt friska någonstans.

   Svara

    Hon verkar ju dock 1000 ggr mer välmående än honom, porrbilder eller inte.

    Svara

  Undrar mest hur man förklarar det här för lite större barn, hennes äldsta är väl fyra år och måste ju fått någon typ av förklaring till mammans frånfälle mm. Va sjutton säger man till en sådan liten?

  Svara

   Att man är hos läkaren? Att man är hos läkaren för att operera brösten? Barn tar inte skada av att veta att deras mamma opererat brösten

   Svara

    Det är inget man behöver säga alls, just av den anledningen att du inte vill att ditt barn ska avbryta mitt i samtalet med personalen på skolan om att mamma opererat brösten.. tyvärr finns det så långa nötter som tycker man är en sämre människa om man gör det.. vet ingen så är man ju fortfarande samma person, man blir inte ”hon med brösten”..

    Svara

   Gjorde min bröstförstoring när min dotter va 6 år, hon märkte inget och nu ett år senare och även en korrigering nyligen vet hon inget.. gjorde dock inte heller några jättemeloner.. det hette att mamma jobbade en ovh kvällen under operationen, sen på morgonen hade mamma börjat jobba tidigt och sen sågs vi på em dagen efter operationen.. då hade mamma lite ont i ryggen bara.. 👍🏻 Funkade fint! Hade också en enorm tur att tillhöra dem som inte hade ont alls knappt..

   Svara

  Ptja om det gör henne gladare eller liknande so go for it.

  Svara

  Amanda Lundgren har lagt upp en före och efter bild på sin kropp på instagram som hon hyllas för så otroligt. Bland annat av Vlad som även skriver att man borde uppmuntra till viktnedgång, och längre ner skriver han att det är unga som inte kan diskutera viktnedgång utan att tänka på ohälsosamma ideal.

  Samma kille har alltså rökt på och tagit LSD.

  Svara

   I mina ögon går bilderna inte ens att jämföra, jag ser också smalare ut om jag har trosor som täcker höfterna i den vinkeln. Push-upen gör också en illusion till hennes siluett.

   Svara

   Jag håller med han dock, nu vet jag inte hur hon såg ut så i det här fallet kanske han hade fel, men det är helt okej att uppmuntra någon som riskerar hälsoproblem att gå ner i vikt. Det har blivit väldigt löjligt, nämner man träning börjar folk skrika kropphets. Det är bra att gå ner i vikt om man behöver (Min far tex, hjärtat höll på att ge med sig och han fick diabetes) och det är alltid bra för kroppen att träna, oavsett hur du ser ut. Att ha en hälsosam livstil är inte fel

   Svara

    Tyckte det var väldigt olyckligt att han kommenterade om uppmuntran till viktnedgång på ett inlägg där tjejen INTE var tjock innan alls, på ett inlägg där större delen av följarna är unga personer. Och denna uppmuntran till viktnedgång finns precis överallt, men ändå finns tjocka människor? Då kanske den inte är så effektiv alls?

    Svara

     Nej de som är så överviktiga verkar leva i förnekelse tills läkaren talar om för dem att det är illa, då brukar dieter och träning bli deras bästa vän. Gick in och kollade, på första bilden ser hon lite mullig ut med lite mage på andra bilden är hennes kropp tonad och mer fit

     Svara

      Ni äckliga ätstörningsförespråkare, jag hoppas att ni åker på en kur med kortison och får se vad enbart en medicin kan göra med kroppen under kort tid.

      Svara

       Vaddå ätstörningsförespråkare? Jag förespråkar en hälsosam livstil, vilket den här Amanda enligt sin instagram verkar ha då bilder på träning blandas med mat och sötsaker. En sund tjej! Ätstörning = ät lite, träna mycket. Hälsosamt = ät och träna lika mycket

       Svara

        Ätstörning = matfixering, att ordna sitt liv efter mat/kalorier. ALLA oavsett storlek och träningsbanor kan ha ätstörningar.

        Svara

         Ja, men ätstörningsförespråkare brukar prata om just det du skriver och inte att man ska träna och äta på ett hälsosamt sätt

         Svara

      Men alltså va, jag är överviktig men tränar OCH äter nyttigt hemlagat (jag är utbildas inom kost så har både kunskap om näringslära samt intresse av att laga mat). Sug på den. Det ena behöver inte utesluta det andra. Dock äter jag ibland för stora portioner av nyttig kost vilket leder till viktuppgång. Dock är jag viktstabil för det mesta vilket innebär att jag äter precis de kalorier jag ska ha för att inte gå upp eller ner.

      Svara

       Bra, då är du ju hälsosam? Men övervikt, och nu menar jag riktig övervikt och inte smala tjejer med lite på magen, är inte hälsosamt och MÅNGA börjar ta tag i d3t först när hälsan börjar gå åt skogen. Sug på den tillbaks

       Svara

        Hon skrev ju att hon var överviktig. Och hälsosam.

        Svara

     ”inlägg där tjejen INTE var tjock innan alls”

     Fast hon ser ju tjock ut på före-bilen?

     Svara

      Nja, inte tjock, men mullig definitivt och jag förstår om hon gått ner i vikt. Hon verkar dessutom ha gjort det på ett bra sätt 🙂

      Svara

      Fast nej. Det var hon inte. Det skiljer inte ens så mycket mellan bilderna mer än vinkeln, och ev. magen. Kolla på gamla bilder om du inte tror mig.

      Svara

       Jag sa att hon SER tjock ut på bilden. Orkar väl inte snoka runt i gamla bilder. ”tjock” är ju dessutom inget vetenskapligt begrepp. Jag kan ju tycka att någon är tjock, samtidigt som du tycker dom är smala. Inga konstigheter.

       Svara

  Länge sen man hörde ngt om Bellas serie som ska komma. Är den också nedlagd som a quest for success verkar vara?
  Hon gör väl som vanligt isf, tiger och låter det rinna ut i sanden.

  Svara

   Känns som den här frågan kommer under vartannat inlägg ungefär

   Svara

  Tragiskt

  Svara

  När en loggar in här just för att kolla om det var samma företag hahah. Som jag trodde då.
  Ska ej sticka under stolen med att jag hade gjort detsamma dock.

  Svara

   Jag tänkte precis att det enda som händer här är att Sindy får en gratis/billigare operation som hon vinner på men alla andra borde få dåliga vibbar av företaget. Vet inte hur det här skulle kunna vara bra marknadsföring

   Svara

   Jag hade gärna velat ha en gratis operation, men jag hade aldrig velat att någon skulle filma mig och mina bröst i det ”skicket”. 🤔 Hmm..

   Svara

  Är man vaken under operationen? Filmar hon själv, liksom?
  Vågar inte kolla på liven (lajven, inte ”de små liven”)

  Svara

   Hon är sövd, det är en av personalen som filmar och det är på företagets insta 🙂

   Svara

   Man är sövd, totalt deckad… 👍🏻

   Svara

  Tycker de känns oseriösa. ”Sköterskan” som var med i början på liven, klädd i op-kläder bar både nagellack och flera armband…

  Svara

   Fräscht. Hon är inte utbildad ssk tänker jag anta.

   Svara

    ”Sköterskan” är nog inte en op-uska heller.

    Skulle anmäla om någon hade sånt skit på sig under en operation.
    Riktigt snuskigt!

    Svara

  Vem är marknadsansvarig på det där stället? Tror de att fler ska vilja opereras där för att de låter någon filma skiten?

  Svara

  Känsla: ”Nu har jag sett allt!!👵🏻”. Fyfan vad sjukt. Sociala medier-världen är en fullständigt vansinnig plats som driver folk till vanvett.

  Svara

  https://www.expressen.se/noje/martin-timell-kallar-vannen-till-domstol/

  Åh Timell 🙈🙈🙈 Någon annan som läst förundersökningen? Han kallar Karin för att vittna till hans fördel. Jag fick uppfattningen av förundersökningen att Karin och Lulu båda två är icke trovärdiga vittnen pga hur påverkade andra vittnat om att de var. Tjejen har flera andra från festen som är mer trovärdiga än Lulu, vem har Timell mer som kan vittna till hans fördel?

  Svara

   Åh Karin Daddy”s Girl Mannerstål – hon ’tror absolut inte’ han gjorde något (han har ju varit ’som en mentor’ för henne, såatte). Det är ju detsamma som att säga att man absolut inte tror på kvinnan som anmält. Att man inte sett det skulle innebära att det inte hänt, eller att man inte tror att det hänt gör att det aldrig skulle kunna hända…
   Jag kommer aldrig att förstå dessa ’amen han var schysst mot meeeej, så jag tror inte han gjort det!’ – ja, självklart – övergripare har väl sällan begått övergrepp mot precis alla han mött?

   Svara

    Tänker att Hitler var ju schysst mot Blondi. Enligt dessa människor kan han ju inte ha varit en dålig människa då 😂

    Svara

     Verkligen inte! Måste ju ha varit så himla snäll.

     Svara

    Jag undrar hur hon tror sig veta något alls, både hon och Lulu verkar ha varit ute och flugit i det blå vid tillfället. Som du skriver, bara för man inte sett det behöver det inte vara så att det inte hänt. Ingen såg, men tjejen har en hel del personer som vittnar om att hon sagt vad som hänt precis efter det hände. Det enda som egentligen bekräftades var Martin och Lulus relation

    Svara

   Fri bevisföring, tror han att Karin kan hjälpa honom så varsågod. Sen hur domstolen väljer att värdera hennes vittnesmål är en annan femma.

   Svara

   Åh, hoppas detta kommer med i rättegångspodden. Vill höra allt!

   Svara

  En liten ordvits på det;
  Sindy lägger sig numera under kniven, inte KnivMicke!
  …..
  Meh, skratta dååå

  Svara

  Så instagram tar bort bilder på kvinnor som ammar och visar minimalt av brösten men att visa bröstförstoring live och en massa för och efter bilder med bara en liten plup framför vårtan är ok?

  Svara

   Anmäl 😁

   Svara

   Det finns ingen logik hos instagram. Jag anmälde en bild på en snopp, alltså nån hade helt enkelt tagit en bild på den och lagt upp, inte gömd på något vis. Den var helt ok tyckte insta. Men min kompis bild på en tecknad ammande mamma, den försvann på en timme🙄

   Svara

    AS

    Svara

  det här är så sorgligt …
  Inte sindy som privatperson men det vidriga samhälle vi lever i.

  Svara

  Det här är så äckligt och osmakligt. Folk får fixa brösten hur mycket de vill, men detta filmande och uppvisande är bara sjukt i mina ögon.

  Svara

  Åh fy! Visa inga bilder här.

  Svara

  Och nu insåg jag exakt hur konservativ jag tydligen. Fy fan alltså. Och då har jag inte ens klickat på länken.

  Svara

  Del två lär väl komma om några decennier, för bröstimplantat måste väl bytas ut så småningom?

  Svara

  Och VARFÖR ger du henne denna uppmärksamheten?

  Svara

  Men ska de se ut sådär??? Som två höga bakelser som pekar rätt upp brett isär från ingenstans? Så gräsligt!!

  Svara

  Varför i helvete länkar du liven? Kan man inte få välja själv om man vill se???? Usch snälla

  Svara

   Eh jo… Du kan välja genom att inte trycka på länken 🤦🤦🤦

   Svara

    Jag tror anonym menade att hon lagt upp en bild på det, men kan ha fel 🤔

    Svara

  Snälla ta bort bilden. Jag spyr

  Svara

  Jag tror det här är ett nytt sätt för plastkirurger att marknadsföra sig. Jag följer en transtjej på youtube som väljer könsbekräftande operationer för att minska sin dysfori. Hon gjorde ”brazilian butt lift” som sändes live via snapchat. Otroligt konstigt, doktorn har alltså ett instakonto helt dedikerat till sina operationer.

  Svara

  Men lägg avvvvvv varför lägger du upp en sån bild???? 😫

  Svara

  Men ta bort bilden för fan!

  Svara

  Ta bort bilden

  Svara

  Hemskt att folk sett honom helt borta (påverkad) ute, och även med sina barn… Tänk om något händer dem, och alla bara tittat på… Många barn som far illa, och kan även mista livet om föräldern inte är ”där”. Hur kan detta få fortsätta? Finns det ingen i omgivningen som kan göra nåt..

  Svara

  Samtiden äcklar mig kopiöst.

  Svara

  Jag tycker, som många andra, att en operation inte ska livesändas. Det känns.. aningens tokigt.
  MEN, jag älskar att kolla på operationsfilmer och glutta även på denna tidvis 😜.

  Svara

  Jag blev just superledsen. Alltså ärligt. Jätteledsen. Det är som en Ding Ding Värld allt. Jag har avföljt alla ”influencers” på Instagram och har bara vänner kvar. Jag har insett att jag mått jättedåligt av det dagliga flödet av all reklam och intryck. Det här gjorde att jag blev helt sänkt.

  Svara

  Urgg…vad äklig hon är.

  Svara

   Din kommentar är rätt äcklig!

   Svara

    Tyckte däremot inte jag

    Svara

  Motiva svarar på andras kommentarer på Sindys insta med hjärtan💜!
  Ja men skitseriöst företag..
  trodde inte motiva var så involverade i marknadsföringen utan att det mest var kliniken, och dom typ okejat, men icke.
  Skulle aldrig nånsin välja motiva nu(första jag hör om motivas omoraliska marknadsföring), glad att jag valde ett annat märke och klinik.

  Svara

   Reagerade också på det, känns så oseriöst och oprofesionellt.

   Svara

  Kattig kvinna eller kattkvinna?

  Svara

  Är det bara jag som tycker att fyllda kindben ser helt knasigt ut? Speciellt i den mängd som Sindy har. Hon börjar se grotesk ut och det känns som att hon har ”tappat det” helt. Hur kommer hon se ut om 3 år?! Jag förstår verkligen inte VARFÖR eller HUR hon/man kan tycka att det är vackert? Medias hjärntvättning verkar gå briljant.

  Svara

   Tycker läpparna ser mer fyllda och anmärkningsvärda ut än kindbenen, därmed inte lagt någon värdering i det. Trivs hon så trivs hon, men absolut har ”vi”/de blivit hjärntvättade, det här var inget ideal för några decennier sedan. Men det enda som lär hända på tre år är väl att kroppen bryter ner ”fyllningen”? Går väl snabbare än så dessutom.

   Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.