Freeeeeeeeeee falling!!!Kissie
har flyttat bloggen från Tourn och står tillfälligt utan partner eller portal, vilket verkar vara ett eget val då hon ligger i förhandlingar men framstår samtidigt som väldigt bestämd om hur och vill och inte vill ha det.
Hennes header är hur som helst snygg som tusan och helt rätt!!

Varför det avslutades med Tourn är ju delvis pga stämningen från KO. Relationen blev väldigt kylig och det kändes inte lika kul längre att jobba tillsammans. Dessutom är jag mitt uppe i en sån stor förändring varumärksmässigt så jag behöver någon som hjälper mig fullhjärtat och inte med någon som behöver dela ut annonsörer till 100 andra bloggare. När jag började hos Tourn hjälpte dom mig jättemycket, verkligen och det är jag tacksam för. Hade det inte varit för dom hade jag nog inte släppt min första bok bland annat. Men det sista året har varit skitdåligt helt ärligt.//Kissie

Att det verkat vara lite kyligt mellan henne och Tourn har varit relativt uppenbart och det blev nog inte bättre av att portalen friades i markandsdomstolens första instans medan Kissie fälldes, men jag hoppas att även Tourn kommer fällas när fallet tas upp av hovrätten. Det är inte mer än rätt med tanke på hur mycket pengar de tjänar på dessa samarbeten.

Jag är förvånad över att sidan inte pekades om mot www.alexandranilsson.se vilket borde vara ett naturligt steg i hennes varumärkesförändring men det kanske kommer?
Av sidan att döma så verkar den ägas av någon med kontaktadress ahlfors@me.com som med största sannolikhet vill sälja den till henne för en saftig penning.
Ska vi skramla och köpa den till Alexandra i en försenad födelsedagspresent? Jag kan lägga insamlingen i min webbshop!!!

62 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  exakt samma layout som t.ex https://josephineqvist.nu
  Hur kommer det sig att flera bloggar ser ut exakt sådär? Vilken plattform ligger de på?

  Svara

   är nog en mall från wordpress men är inte säker 🙂

   Svara

   Har Kissie någonsin varit originell?

   Svara

    Hela hennes ”karriär” bygger ju på att kopiera från andra 😂

    Svara

    Nej inte så originella läppar på headern …. ”Jag har slutat fylla i mina läppar för länge sedan – alla fillers är bort”. Jovisst…. (bara att kolla på bilder på henne från många år tillbaka så ser man att dessa är fejk).

    Svara

  Hennes blogg ligger hos Adviral, där hon också jobbar. De har en egen, lite mindre portal som heter We-R One (we-r.one) med till exempel Paow, Josephine Qvist och Sandra Lindahl. Startsidan har inte uppdaterats på ett tag då hon som var chefredaktör när de lanserade portalen ordentligt förra året, inte jobbar kvar på Adviral längre.

  Svara

  OT: Jag överväger att göra slut med min sambo, vi har varit tillsammans i 3 år och jag har flyttat stad och lämnat allt för hans skull, men han har aldrig någonsin prioriterat mig. Han har haft studier, jobb, sport som alltid varit viktigare, trots han påstår att jag är viktigast så har han aldrig visat det. Har han en minut över så går det till hans vänner. Han kan aldrig lägga undan sin telefon när vi är med varandra, medan han inte kan svara när han inte är med mig för ”jag har inte telefonen på mig.”

  Han har aldrig överraskat mig med något, inte ens med att köpa mitt favorit godis, ber jag honom om något så glömmer han det, han har aldrig tagit mig ut på restaurang utan är det ”par-tid” är det mitt ansvar att planera. Vi har renoverat en lägenhet ihop som han har noll intresse av att fixa och inreda, han har istället rest bort på nöje flera gånger med orden ”lägenheten kan vänta”.

  Jag bad honom att visa att han älskar mig för han är medveten om att vårt förhållande är riktigt riktigt dåligt nu och det är enligt hobom för att jag är ”sur hela tiden”, han lovade att visa mig men inget hände. Trots det är det jag som är dum. Jag kan inte se hur vi ska lösa allt, vi är allt för olika verkar det som.

  Jag vill bara ruska tag i honom och få honom att förstå att jag också är viktig, jag borde också prioriteras och känna mig älskad. Då hade jag inte brytt mig om annat. Men han förstår inte. Vi har nu bott ifrån varandra i 14 dagar och inget har blivit bättre, hur lämnar man någon man älskar?

  Har någon varit med om samma typ av förhållande där mannen faktiskt tar sig i kragen? Eller är det bara att ge upp?

  Förlåt för OT, men är så förvirrad nu och har sett hur många som får hjälp av alla fina människor här ❤️

  Svara

   Han verkar ta dig för givet. Du är värd bättre! Skärper han sig inte så är mitt råd att lämna!

   Svara

    Det är ju det han gör, hur får man han att sluta göra det? Hur får man honom att förstå? För hade han bara förstått det hade 99% av våra problem försvunnit..

    Svara

     Har han inte fattat nu kommer han aldrig göra det. Alternativt fattar han två veckor efter ni gör slut, lovar att ändra sig och lovar guld och gröna skogar.

     Svara

      …Men kommer gå tillbak i samma spår igen om ni blir tillsammans förr eller senare.

      Att visa att han bryr sig måste komma inifrån och spontant inte för att du ”tvingar” fram beteendet.

      Sorry🌸

      Svara

     Pröva att gå till en parterapeut? Ibland behövers inte ens många besök. Jag och min kille gick till en parterapeut en gång och även om vi fortfarande har problem som alla andra så löste det mycket av kommunikationsproblemen.

     Svara

     En kille som VILL prioritera, som VILL höra av sig och fixa – han GÖR det. Att ha fullt upp med vänner, idrott eller annat är bullshit. Det är hela tiden ett medvetet val av honom.

     Detta sa en killkompis till mig när jag var 17. Det var 1998. Det gäller än. Tyvärr. Hoppas du hittar någon som väljer dig i större utsträckning.

     Svara

     Jag kan ibland känna att jag låter rättså kall gällande kärlek då jag försöker vara ganska rationell, men jag har egentligen ett väldigt stort hjärta, jag lovar. I en sån här situation känner jag dock bara, det är väl upp till honom att ändra sig? Ska man behöva be någon att bry sig om en? Försvinner inte själva poängen då, träffar man någon vill man väl att den ska älska en och bry sig om en för att han verkligen gör det, inte för att man tjatar om det? Det känns i alla fall väldigt grundläggande för mig.

     Tycker också att du är värd bättre. Alla är värda bättre. Sen kan man ju välja själv om man vill nöja sig med något halvdant. Antar att det beror på hur man är som person också, vissa vill ju absolut inte vara själva. Jag hade valt att vara själv alla dagar i veckan i en sådan situation. (Allt är ju såklart inte svart och vitt, om han brukar vara omtänksam, visa uppskattning osv, men är inne i en period just nu av någon anledning så kan man ju ge det tid)

     Svara

   Jag tror att jag också måste lämna någon jag älskar. Känner igen mig så mycket i det du skrev, särskilt att aldrig få känna sig uppskattad (och nej det handlar inte om materiella saker som presenter). Det gör så jävla ont.

   Svara

    Vad är det ni älskar hos dessa killar? Jag har väl varit singel för länge för att förstå. Allt låter bara jobbigt i mina öron. Hoppas det löser sig till det bästa!

    Svara

     hehe jag känner samma. Såklart att allt inte är svart eller vitt, men har flera vänner/mostrar/bekanta eller whatever som klagar på sin partner JÄMT. Och då inte som i att ”jag älskar honom, men han har smutstvätt på golvet ibland” eller ”han är nästan alltid fin, men ibland bli vi ovänner”, utan ganska grova saker.

     – Han är väldigt ofta elak
     – Han låter mig inte träffa min dotter
     – Han vill aldrig ses och är alltid dryg
     – Han är otrogen

     och sen kommer det… men jag älskar honom. Då känner jag också, wtf? Du kan ju omöjligtvis älska HONOM? vad är det du älskar? Du älskar idén av kärleken eller typ 1% av honom som är fin 1 gång var tredje år. Vad älskar du???

     Svara

   Man ska inte behöva tjata sig till kärlek och uppmärksamhet från sin partner. Lämna! Om det på något sätt ändå är meningen att det ska vara ni så kommer han vakna upp och ändra sig och så blir det ni igen. Annars finns det någon där ute som väntar på att ge dig allt det du vill ha.
   Det är svårt men det är värt det, slösa inte mer tid på den ruttna situation du befinner dig i just nu❤️

   Svara

   Känner också lämna, du förtjänar bättre!!!

   Svara

   Mitt råd är att lämna. Du kan hitta någon som inte tar dig för givet och gör allt det du saknar hos din nuvarande partner. Man ska inte behöva känna sådär i en relation <3

   Svara

   Mitt ex var exakt likadan, tillslut kände jag mig nästan bara jobbig som ”krävde” någon form av kärlek..
   Gör slut, för du förtjänar mer än så.

   Svara

   Du beskriver mitt ex och mig, jag flyttade också. han va våldsam också, och kontrollerande som jag inte fattade.

   Lämna. Jag väntade i 5 år, är helt nedbruten fortfarande.

   Det handlar om att du nedgraderas till 0, det är grov psykisk misshandel. Du är värd mer.

   Googla tidiga varningstecken så hittar du en sida jag råder dig till att läsa.

   LÄMNA

   Svara

    Jag skulle vara försiktig med att kalla det hon beskriver för grov psykisk misshandel. Däremot skulle även jag lämna honom då det är viktigt för mig att känna mig viktig för min partner. Vill han prioritera vänner mm framför mig, ja då får han vara singel i stället.

    Svara

     Okej ta bort ordet grov. Men psykisk misshandel är det. Det är inget jag har hittat på eller defienerat själv.

     Många tror att psykisk misshandel är elaka ord, och nedvärderande saker. Men det är så mycket mer än det, och djupare. När jag hade fått det förklarat för mig och började läsa själv, så klarnade en hel bild av nånting som jag fortfarande än idag har svårt att greppa, hur dessa handlingar bryter ner en människa ända in i själen och självkänslan bryts ner till -10 till slut.

     Svara

      Nej det är inte psykisk misshandel i detta fallet. Hade han däremot ignorerat henne när hon pratar med honom osv så hade det varit psykisk misshandel. Men att umgås med vänner osv före sin partner är inte psykisk misshandel. I detta fallet är det en människa som sin flickvän för givet, och det är såklart inte okej och något som behöver förändras annars är nog det bästa att göra slut.
      Jag förstår att du varit med om psykisk misshandel och att det är jobbigt, men blanda inte in den termen så fort någon annan berättar om sina relationsproblem.

      Svara

    Men sluta, det är inte psykiskt misshandel att prioritera bort sin partner. Han kanske inte vet hur han ska göra bara. Det kanske inte kommer naturligt för honom att köpa godis, hitta på saker osv. Och om han inte ändrat sig nu så kan det ju även vara så att han redan gett upp förhållandet

    Svara

   Jag var tillsammans med en kille i 10 månader som påminner mig om din sambo. Han var bra i början men desto längre vi var tillsammans desto mer insåg jag att han tog mig bara för givet. Vi bodde inte i samma stad så vi sågs för det mesta under helgen och under högtider. Det gjorde så ont att vara med någon som aldrig visade att han älskade mig, även fast att han påstod det. Jag gjorde allt för honom medan han inte verkade bry sig så mycket. Jag gjorde slut efter att jag fick reda på att han hade varit otrogen. Det var sista droppen för mig. Idag är jag med en man som är så jävla bra. Visar mig ständigt att han älskar mig och han är verkligen så fantastisk. Mitt råd är att lämna honom. Du kan ej ändra på såna män. De är bara så.

   Svara

   ”Har någon varit med om samma typ av förhållande där mannen faktiskt tar sig i kragen?”
   Nej. Det låter som han har gett upp för att han tycker du är sur hela tiden, då har han ingen lust att kämpa. Tycker att snubbar rent generellt är dåliga på att prioritera andra än dem själva, aldrig kommer ihåg vad man säger/ber om.
   Och när de inte prioriterar någon annan än sig själva, då blir det ju så här. Medan de går runt i sitt lala-land och är helt omedvetna om vad de gör för fel.

   Om han inte prioriterar dig så måste du prioritera dig själv <3

   Svara

   Dra bara. Du ska inte bli tagen för given! Min fästman och jag har varit tillsammans i fem år och han smsar mig fortfarande varje dag från jobbet, köper hem choklad när jag har mens (haha) och överraskar med dejtkvällar efter jobbet.
   Det ska MÄRKAS att man är varandras viktigaste. Han är min bästa vän och jag vill hänga med honom jämt och det vill jag att han vet.

   Jag talar av erfarenhet, din snubbe kommer inte ändra sig. Ta hjärtesorgen nu innan du har slösat bort fler år i ett förhållande där du inte är viktig eller uppskattad.

   Lycka till 💜

   Svara

   Jag har varit i ett liknande förhållande. Jag och mitt ex var tillsammans i sju år, vi bodde ihop och jag trodde inte jag kunde leva utan honom. Jag gjorde allt för honom men fick inget tillbaka. Han prioriterade att spela dataspel, dricka med sina vänner eller åka bort med kompisarna. Han hade aldrig tid för mig och ville inte göra något med mig. Tillslut en dag när jag såg hur mina vänners förhållanden såg ut kände jag att jag vill också ha allt de där. Vi hade också bott på olika håll ett tag och jag kände att det var dags att bryta upp och stå på egna ben.
   Jag lämnade honom och det var jättejobbigt, jag hade en tid som jag mådde dåligt och kände mig vilsen.
   MEN, nu är jag tillsammans med mitt livskärlek. Jag har hittat rätt och när jag gjorde de insåg jag ännu mer hur fel mitt tidigare förhållande var.

   Jag tycker du ska våga ta steget och lämna honom, låta de vara jobbigt ett tag för de kommer bli bättre! Du förtjänar någon som vill vara med dig, umgås med dig, överraska dig och prioriterar dig. Sen är det såklart viktigt att man har egna liv också och kan göra saker själva.

   Jag tror tyvärr inte han kommer att ändra sig, hur mycket man än önskar de. Men tro mig, det finns någon för dig där ute som kommer ge dig fjärilar i magen!

   Kram & Lycka till!!!

   Svara

    I hate you 😀 //bitter singel

    Svara

   Jag hade precis samma problem med mitt ex. Jag fick BE honom om att bry dig om mig, jag fick BE honom att tänka lite mer ”vi” i sina beslut än ”jag”. Jag bad, han lovade förändring, inget hände. Så höll vi på tills jag insåg att jag förtjänar att vara med någon som vill vara med mig, som vill prioritera mig lika mycket som jag prioriterar honom.

   Jag gjorde slut. Det var 3 månader sedan nu och jag är fortfarande förkrossad. Jag var så jäkla kär i den killen.
   MEN, Jag vet att det han inte var ”den enda” för mig. Vad är liksom oddsen att han skulle finnas i samma land som mig och att jag av alla miljoner som bor här hittade just honom?
   Även om det känns som om du inte kan leva utan honom, som om såren aldrig kommer läka, som att du aldrig kommer kunna gå vidare så kommer du det.

   Gör slut, sörj, och försök att gå vudare. Du förtjänar bättre.
   All kärlek!

   Svara

   Det är bara du själv som kan veta och det är bara du som kan lämna. Men jag tycker det verkar vara ett sorgligt förhållande när ena parten aldrig prioriterat relationen som du säger. Och det här med att man ska alltid jobba mer på relationen tycker jag känns konstigt. Mitt ex var svartsjuk och betedde sig otroligt illa och fick mig att må jättedåligt, ändå fick jag flera kommentarer från folk ”oj vad synd, kunde ni inte kämpat mer för att reda ut det?” när jag gjorde slut. NEJ. Jag vill må bra, om jag ska vara tillsammans med någon ska det vara någon som gör livet lite bättre, som gör mig varm i hjärtat när jag tänker på honom. Inte med någon som verkar behöva terapi för att bete sig som folk. Det är inget jäkla projekt som man måste få att fungera till varje pris. Men det är ju bara vad jag tycker. /Numer lycklig sambo

   Svara

    Håller med!!

    Svara

   Lämna honom.
   Jag är fortfarande förälskad i mannen som tog mig för givet, som aldrig skulle prioritera en semesterdag med mig och som visserligen gick ut och åt med mig men då satt och pratade i telefon under hela middagen.

   Det gör skitont att lämna och det kommer göra skitont en lång tid.
   Men det du ska prioritera dig, du förtjänar det! Du behöver vara fri och lycklig för att kunna ge plats åt en ny kärlek och en bra framtid.
   ❤️❤️❤️
   Gör det!

   Svara

    Tack till er alla som la tid på att svara mig, jag vet OT inte är uppskattat och det ber jag om ursäkt för. Men ni gav mig alla så fina svar, det handlar inte om psykisk misshandel eller i den stilen utan bara en helt vanlig man som inte ser vad han har framför näsan. Han spelar sport på proffs nivå och har ett krävande arbete, därför kan jag inte begära något av det. Däremot stör det mig på de andra tillfällena som vi faktiskt kunnat ha eller de stunderna där man ger relationen bränsle inte riktigt kommer naturligt för honom vilket ställer till problem. Tack alla för era svar <3

    Svara

   Exakt vad hos honom föll du för?

   Svara

   Jag höll ut i fyra år. Ca 1ggn/år bråkade vi när jag tog upp det och sa att jag övervägde att göra slut, att kärleken höll på att dö. Han grät och lovade att bättre sig. Jag grät och förlät honom. Sedan var allt bra ett par veckor, sedan vart det som vanligt. Tog slut i höstas, mår SÅ mycket bättre jävlar vad energi man har när man inte investerar den i en kass relation man inte får något tillbaka av. Vet att det suger, kram!

   Svara

   Gå. Gå nu!
   Det finns andra fantastiska män därute
   Jag sitter typ fast i samma situation men vi har 2 barn ihop. Det gör ett uppbrott lite mer ansträngt anser jag då det finns fler aspekter att ta hänsyn till.
   Du har försökt förklara och han vill inte lyssna.
   Lägg din energi på något annat!
   Lycka till. du är värd bättre.

   Svara

  Tyckte inte den var så bra som jag trodde den skulle bli

  Svara

  Skulle prova med terapi några gånger. Blir det inte bättre så skulle jag gå. Då har du liksom verkligen försökt satsa. Lycka till. Kram. ❤

  Svara

  Känslan när man förväntar sig 25 kommentarer om inlägget men istället hamnar på familjeliv…

  Svara

   Kanske för att allt annat är mer intressant än Kissie?

   Svara

   Håller med. Hur svårt är det att surfa in på familjeliv och skapa en tråd där, istället för att kapa kommentarsfält under varje inlägg..

   Svara

   Men skriv någonting relaterat till inlägget själva då istället för att gnälla om OT?!

   Svara

    Du missade hela poängen tror jag.

    Svara

     Vissa ämnen finns det helt enkelt inget att säga om. Tror inte folk har så mycket att säga om detta inlägget och då blir det mycket ot istället 🙂 förstår inte problemet med det.

     Svara

     Nej, däremot verkar du missat min poäng. 😂

     Svara

  Dessa ot:s………

  Svara

   V,

   Jag förstår och accepterar självklart att du och en del andra tycker så om OT och själv håller jag mig mest till att kommentera på Öppet spår.

   Personligen tycker jag inte att det stör. Scroll-tummen får sitt, det kan jag hålla med om men jag skriver som CamCam skrev en gång: *Scroll scroll.

   Svara

    Minns inte i vilket sammanhang CamCam skrev så, men jag tror att det gällde att det går att scrolla vidare när det gäller sådant som inte är lika intressant för en själv.

    (Jag menar inget negativt med mina kommentarer varken här eller här ovanför kl 11:30)

    Härligt med sol💛 idag i alla fall. Det är tydligen jättevarmt även i norra Sverige idag hörde jag.

    Svara

    Mig stör det eftersom jag tycker halva nöjet är komnentarsfältet. Synd på en annars bra blogg.

    Svara

   Så sjukt frustrerande. Har på riktigt ont i scrolltummen pga detta, och drar mig för att gå in här då jag vet att typ 2/3 av kommentarer under inlägg passar bättre in hos familjeliv.

   Svara

    Håller med, kan ni inte hålla er till saken? Sjukt störande när 90% av kommentarerna på vartannat inlägg handlar om någon idiotisk kille.

    Svara

   Håller med. Kanske ett Öppet Spår varje dag skulle hjälpa?
   Det är ju inte så att man bara kan scrolla – måste ju läsa i alla fall några ord i kommentaren innan man vet att det är OT/OinTressant. Inte alla som börjar kommentaren med ”OT”…

   Svara

    Förstår inte varför man absolut måste ta alla diskussioner/bryderier på denna blogg dock? Ämnet är liksom 100% orelaterat till sociala medier i det här fallet. Det finns fler *sajter* on the world wide web.

    Svara

  Det var väl Tourn som sa upp Kissie? Tror hon skrev det i något inlägg för ett tag sedan – när allt ”gick emot henne” och hon kändes sig ledsen.

  Svara

  Jag är condilla vincent från USA, jag hör hur folk pratar om Den kraftfulla stavningskastaren kallas DR TAKUTA när det gäller hur han tar tillbaka ex-älskare, vinnande lotteri, blir gravid och gifter sig med sin drömälskare och jag kontaktar honom också för att hjälpa jag spelar en stavning i fråga om min ex älskare som jag älskar så mycket som lämnade mig för 2 år sedan, men idag är min ex tillbaka till mig och vi är lyckligtvis gift med 3kids och jag är så mycket glad för den hjälp jag hittade i dig DR TAKUTA. Jag och min familj är väldigt lyckliga och vi lever stora nu, jag är tacksam och uppskattar ditt goda arbete med stavgjutning. Tack och kan du leva länge för att hjälpa människor i problem. Hans email är TAKUTAEGBEDIE@gmail.com, och du kommer att vara glad att du gjorde det.

  Svara

   ”Den kraftfulla stavningskastaren” måste kvala in som top 10 på google translate fail listan. Om det finns någon. 😀

   Svara

    😂😂

    Svara

    Gillar också ‘hur han (…) blir gravid och gifter sig med sin drömälskare’ – verkligen kraftfull den där Takuta!

    Svara

   Sori, no spik svidish

   Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.