My är ny VD för Lifestyle Communications

My har gått ut på sin blogg att hon är ny VD för Lifestyle Communications och förlåt en aningens luttrad eller cynisk människa om du vill men jag har helt ärligt svårt att ta det här på allvar.
Att hatta från projekt till projekt utan att någonsin riktigt slutföra någonting får mig att undra hur länge hon ska ha det jobbet – som precis alla andra gånger – varit det perfekta jobbet för, som passat henne som handen i handsken.

Först var det jobbet som PT på Sats. Det hade hon i typ en kvart. Sen skulle hon plugga till mäklare, något som beskrevs som lite av ett drömjobb men det verkar också vara lagt åt sidan eftersom hon nu då ska bli VD för Lifestyle Communications vilket får henne att känna sig som ”en prinsessa i en dröm, som precis träffat sin ”perfect match”
Mäkleriet las på is eftersom My var utbränd och sjukskriven men det verkar hon enkelt ha skakat av sig för nu är hon taggad till tänderna.

Alla tidigare jobb har ju också varit hennes drömjobb så vi får väl se hur längre hon sitter kvar på den här stolen.
Jag gissar på två månader eftersom historien indikerar det.

Det är lite omvänd ”ropa varg” här och det är därför jag tar det här med en nypa salt. 
Den som lever får se helt enkelt.

218 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Eller så kan man tänka/skriva : grattis till det nya jobbet! Hoppas du ska trivas!

  Svara

   Jag håller helt och hållet med. Jag vet själv hur det är när man hoppas och tror på något och sen går det inte som det ska, då skulle iaf jag bli jätteledsen över ett sånt här inlägg. Det känns som att det endast är skrivet för att håna henne och påminna om att hon är värdelös och inte klarar någonting. Och visst, det är en offentlig person bla bla bla men ibland kanske man kan tänka lite på att offentliga personer också har känslor.

   Svara

    Men man ska inte glömma alla lögner, handlar nog inte om att hon skulle vara värdelös och inte klara någonting utan mer om Mys strategier och mönster man ser och att allt inte är ärligt och hur mycket som blir uppblåst.

    Svara

     För mig är det som ett härsket skämt. Stavfel i varenda mening, noll känsla för språket, noll lingvistiska kunskaper. Enbart slarv och åter slarv. Noll respekt för att märka samarbeten. Noll info om sina egna produkter. Jag veeeet dyslexi men då arbetar man med något annat. Inte för en tidning. Ofattbart. Vad är syftet? Vem är chef, kompis?

     Svara

    Som Isabella Löwengrip tex?

    Svara

   Ah faktiskt, onödig neggig ton i detta inlägg

   Svara

   Håller med… Grattis till nya jobbet!

   Ni som kommenterar negativt.
   Varför inte stället lyfta kvinnor det går bra för?
   Eller ska missunnsamhet,och att leta fel, verkligen vara det som framförs till en kvinna/tjej det går bra för?

   Svara

    Men snälla… handlar väl inte om missunsamhet utan om att My förstorar, överdriver, och far med påhitt och osanningar. Handlar inte om missunnsamhet lika lite som att man inte är troll för att man ställer frågor eller ifrågasätter vad hon tidigare skrivit. Dessutom så verkar det inte som att det går så bra för företaget men visst kul för My om hon är nöjd och glad… Men ska man lyfta lögnare, oavsett om det går bra eller dåligt?… Nej, fattar inte hur blåsta, naiva och lättlurade folk är.

    Svara

   Såg att Graaf tagit över som modell för de träningskläder My tidigare gjorde reklam för. Även i tidning. Skillnaden är kanske att My iaf tränade?

   Svara

    Graaf tränar ju nu med pt, My i perioder med nystart efter nystart. Kanske fick My göra den reklamen genom Graaf, kanske har My gjort sig ovän med träningsklädsföretaget. Men de når ju ut till fler genom Graaf.

    Svara

  OT: Men Isabelle Strömberg senaste Q&A video, WOW. Du måste kolla CamCam, hon sjunger som en gudinna! Dessutom öppnar hon upp sig mer om hennes missbruk. Väldigt intressant faktiskt.

  Svara

   Roligt att hon hyllar Bloggbevakning också 😎

   Svara

   Wow – helt otrolig röst ju.

   Svara

   Asså WOW?! Hon har ju världens mysigaste röst normalt men trodde verkligen inte hon skulle sjunga så fint! <3 Om någon förtjänar att få spela in en låt är det ju hon haha

   Svara

    Verkligen en stark video ifrån Isabelle. Tycker hon verkar så himla go och jordnära 🙂

    Svara

  Ser ett stort problem i förmågan i att kommunicera skriftligt. Ett vd-jobb behöver ju inte betyda mkt jobb. Beror ju helt på företag. Märkligt dock om det binder henne ännu mer till Sthlm.

  Svara

   Är ju bunden till Sthlm hon vill vara! Hon har tidigare skrivit att hon hade ett kontrakt på tre år hos mäklarfirman Eric Olsson och att det absolut inte gick att bryta. My är oerhört beräknande och förutsägbar, en skicklig manipulatör.

   Svara

  Om den nya arbetsgivaren varit seriös hade de tagit hennes tydlig indikationer om utbrändhet på allvar. Alla involverade verkar tyvärr be om ett misslyckande..

  Att vara VD låter fint men det är milslång skillnad mellan att ha rollen i ett litet företag jämfört med ett större där det är krav om lång erfarenhet, hög utbildning osv.

  Svara

   Utbränd/utmattning är något hon trycker på för att hon inte klarade av mäklarutbildningen – berodde inte på utmattning att hon slutade utan på att hon inte klarade tentorna, men att prata om utmattning ger sympatier och låter bra i sammanhanget för att slippa bli ifrågasatt och för uppmärksamhet. VD låter fint och stort och hon får det i vanlig ordning att låta större än vad det är – inte så att hon är VD över 12 magasin och ansvar för hundra anställda under sig – Nej det är hon själv och det gäller främst att sköta sociala medier dvs instagram. VD kan låta större än vad det är många gånger. Företaget verkar inte ha jättestor omsättning och deras instagram har inte ens tusen följare. My är bra på att få saker att låta större än vad det är, eller värre än vad det är beroende på vad som gynnar henne och vad situationen kräver.

   Svara

    Exakt så!

    Svara

  Vad kul för henne hon haft det så jobbigt. Grattis. 😊😇

  Svara

  Härligt att hon byter runt tills hon hittat rätt! Inte alltid så lätt att veta vad man kommer trivas med!

  Svara

   😊👍🌸

   Svara

  Förstå att detta rör upp känslor hos andra bloggare….

  Svara

  Var hon inte utbränd precis?

  Svara

   Tydligen inte värre än att hon klarar att peta in en liten vd-tjänst…

   Svara

   Att skriva om ångest, depression, utbränd, utmattad är ju något många tyvärr gjort till en grej för det ger sympatier, uppmärksamhet och fler läsare och gillanden. Ett sätt att ”skydda sig” också i My´s fall, kan användas som ”bortförklaring” och som sagt för likefiske, sympatier och uppmärksamhet. En okänd bloggare skrev på My´s blogg att ”när jag skriver om ångest så skjuter besökstatistiken i höjden” och vips så började My skriva om ångest och hon skrev att det var något helt nytt för henne, inget hon tidigare upplevt. Men något år senare så skrev My istället att ångest är något hon levt med hela livet. Så fort My fått någon form av kritik eller något ifrågasätts så skriver hon ett långt inlägg-det ena värre än det andra-om ångest, depression, utbränd eller utmattning. Hon förstår inte riktigt vad det är och innebär har man märkt. Man är inte deprimerad för att man är låg eller ledsen några dagar, inte utmattad för att man är trött några dagar, ångest har alla lite till mans då och då men det är inte samma sak som ångest, depression eller vara utbränd eller utmattad. Synd att så många slänger sig med dessa allvarliga ord nuförtiden – som ett slag i magen på dem som verkligen lider.

   Svara

    Håller med dig mental ohälsakortet utnyttjas tyvärr allt för ofta inom bloggvärlden högt och lågt

    Svara

  Camcam, hon har ju tagit in din polare Erwik som nån slags eventmakare så du får säkert lite inside information 🕵️‍♀️
  Erwik lade ut ett inlägg där han skulle simma, Myggan kommenterade att hon bodde i närheten varpå Alex svarade henne att tur att det inte finns någon haj i vattnet för jag hade blivit tagen för en säl innan någon hann sjunga ABC. Kam tyckas liiiite märkligt att han hånar Myggans finaste vän så där helt öppet. 👻

  Svara

   Ja man undrar vad Myggans vän Book tycker om att hon hänger och ”jobbar” med hennes fiende. Men Myggan har nog kastat en del ”vänner” under bussen för att ta sig själv framåt… Hon verkar inte umgås längre med vissa fotografer som hon var sååå nära vän med. Hoppas Erwik är försiktig så att han inte blir bränd ännu en gång.

   Svara

  Haha och VD låter större än vad det är, hon får alltid allt att låta så stort. Många verkar tro att hon är VD för lifestyleworld och över 12 magasin med massa anställda under sig men nej inte riktigt så tror jag inte – hon är VD för lifestyle communications vilket innebär typ head of sociala medier, dvs lägga upp bilder och skriva kommentarer på instagram i första hand. Och så ska hon tydligen få jobba med event o gala som andra startat, påbörjat och byggt upp. Då har hon ju nu chans att själv bli större i blogg och influencer-världen genom att träffa andra influencers/kändisar och att hon då äntligen får vara med på de finare eventen och i de finare influencer-kretsarna kanske nu då vilket hon inte riktigt fått innan. Och tydligen ska hon försöka värva andra influencers, hoppas inga andra nappar på det och hoppas influencers bojkottar galan, (har hon nominerat sig själv).

  Att hon slutade mäklarutbildningen har såklart inget med utmattning att göra eller ens denna tjänst, nej det berodde på att hon inte klarade av den, hon klarade inte av tentorna. Finns ingen som ljuger som My men hon är bra på att få det att låta bra.

  Företaget verkar för övrigt inte särskilt stort, ingen stor omsättning verkar det som.

  Svara

   Se också vad jag skrev nedan om moderbolaget LS Säljbyrå AB och konkursen.
   Jag har inte hittat att Peter Lejdestad uttalat sig om konkursen i Lifestyle.

   Svara

  Bryr mig inte det ringaste om hennes drastiska karriärsvängningar, men tycker att hon borde hålla lägre profil gällande den påstådda utbrändheten. För alla som överhuvudtaget befunnit sig i närheten av riktiga (inte bara ”det är lite mycket nu”) utmattningssyndrom VET att man inte är i närheten av att klara av nya jobbmöjligheter i det läget. Särskilt inte i beslutsfattande positioner.

  Svara

   Bullshit. Jag var utbränd i ett år. Sjukskriven. Bröt ihop för allt. Skakade av stress. Hade minnesluckor. Kunde tappa bort mig i min hemstad. Parkerade jag någonstans tappade jag bort bilen. Gick jag till affären behövde jag vila resten av dagen. Sov typ 17 timmat per dygn. Försökte gå tillbaka till mitt gamla jobb efter 8 månader. Arbetsprövade 10% i 1 månad. Det funkade inte. Gjorde inget jobbigt utan skickade typ iväg post. Bytte sedan jobb totalt (sökte typ 6 jobb och blev erbjuden 4). Hade aldrig tidigare haft den tjänsten jag valde. Mycket eget ansvar. Tjänsten var på heltid. Sa inget till den nya chefen om min utmattning. Klarade arbetet galant och har nu jobbat i snart 2 år. Behöver fortfarande mkt vila på fritiden pga utmattningen så helgerna tillägnas träning och läsning typ. Ibland är karriärbyte det bästa man kan göra.

   Svara

    Oj bullshit till och med?? Knappast. Jobbyte eller åtminstone anpassningar är ofta nödvändiga så att man återkommer i arbete ja – men det EFTER att utbrändheten ”läkt ut”, knappast under pågående sjukdom. Stor skillnad. Att du utgår från egenupplevd anekdotisk evidens förändrar inte det. Sedan finns naturligtvis en stor individuell spännvidd för när arbetsförmågan är återställd. Men det handlar det knappast om i Mys fall. Även om du nu råkar vara en supermänniska.

    Svara

     Vadå anekdotisk bevisföring, du skrev inte om utbrändhet generellt (då hade det varit ett rimligt krav) du skrev att den specifik person inte kunde vara utbränd/ inte kunde byta jobb som utbränd. Att Anonym kunde göra det räcker bra som bevis på att enstaka personer kan göra det, My är kanske en av dem för allt vi vet.

     Det är väl snarare du som borde lägga fram mer vattentäta bevis på att det skulle vara helt omöjligt för exakt alla människor innan du kan säga att det är omöjligt för just My.

     Svara

    Håller med till viss del, men jag tror det kan vara väldigt individuellt. Jag gick in i väggen med buller och bång och orkade knappt duscha eller äta. Gick på en intervju för ett nytt jobb under min sjukskrivning. Jag var ärlig med vad som hänt, men dom gav mig ändå en chans, och jag klarade av det nya jobbet utan problem.

    Svara

   Jag orkar inte ens tänka på jobb 7 månader in i sjukskrivningen. Räcker att tänka på veckohandlingen så är min hjärna slut efteråt. Men alla är olika, ingen aning om när hon blev utmattad, kanske var länge sen?

   Svara

    Ordet utmattningssyndrom har till viss del kidnappats av folk som känner sig slitna och behöver dra ner på tempot en aning. Med resultat att de svårt sjuka blir ifrågasatta och får höra att de ska börja träna eller gå på yoga så blir allting bra igen.

    Hoppas du känner en positiv förändring snart <3

    Svara

     Allt blir inte bra av yoga men det hjälper mycket iom att en typ av mindfullness -livsstil inkluderas i yoga och hjälper till med återhämtning samt ger verktyg att känna av tecken och få hjälp i vardagen.

     Säkerligen inte för alla men faktiskt för många om en bara är villig att ge det en chans, jag arbetstränar 40% nu vilket har tagit ett år att komma till och yogan är enda vakna timmarna som jag kan stressa ner och ta tid för återhämtning utan att få den där inre rastlösheten. Då är det ju mest yin-yoga, den lugnaste som inkluderar mest meditation.

     Så yoga är faktiskt jäkligt bra, om man har tålamod att praktisera ett par månader innan en kan ta fram den vid specifika tillfällen. Finns mycket forskning som påvisar yogans kraft (orkar inte googla fram någon dock pga att min hjärna håller på att logga ut för idag hehe)

     Svara

  Fastnar i modd?

  Svara

   Det är du och Hmm..

   Svara

  Intressant är att notera att Lifestyle Communications AB är dotterbolag i en koncern där moderbolaget heter LS Säljbyrå AB.
  Moderbolaget har inlett konkursförfarande 2018-04-26.
  Förhoppningsvis kommer Lifestyle Communications AB att ta sig helskinnat ur denna konkurs men man vet ju inte.

  Svara

  Hon är inte en person att lita på. Jag har följt hennes blogg ganska länge och trott på henne innan detta. Nu har för många lögner och undanflykter hunnit ikapp henne. Pojken sin har hon alltmer sällan också. Så hennes allt är han inte mer än då hon bloggar om han.
  Kändisar är hennes allt.

  Svara

   Vicky hur kan du skriva så om henne? Får du inte dåligt samvete. Vi kvinnor ska stötta varandra. Peace out

   Svara

    Tror du missförstått lite. Vi ska stötta varandra i kvinnofrågor, inte stötta alla individer som råkar vara kvinnor

    Svara

     + 1

     Svara

     Jo jag tycker så och det har jag fan rätt att tycka!!!

     Svara

      Men du kan inte tvinga andra att tycka likadant. Anonym 16:57 fantastiskt bra uttryckt!

      Svara

      Fast det är inte smart att tycka så. Det finns många kvinnor som inte är bra personer och det vore rent ut sagt korkat att vara naiv och inte tänka efter bara för att det är en kvinna det gäller. Jag skulle aldrig stötta Hedlund tex, men jag kämpar för hennes rättigheter som kvinna i samhället

      Svara

    Inte heller stötta personer som ljuger en massa, som ljuger om allvarliga saker för att ta sig framåt och få framgång nej usch…

    Svara

  Jag för egen del började på nytt jobb idag, det fjärde för det här året. För att de två senaste jag haft visade sig vara nått annat än vad jag trodde. Det jobbet jag slutat på nu har jag haft i tre månader, det förra var jag på i två veckor. Ibland blir det inte som man tänkt sig. Vad ska My och jag göra? Vara kvar på jobb vi vantrivs på eller gå arbetslösa?

  Svara

   Jag är så kluven i den frågan. Dels har jag själv bytt utbildning några gånger p.g.a. valt fel. Så jag förstår den känslan. Samtidigt är jag tveksam om jag skulle anställa någon som har haft fyra jobb på ett år. Dels skulle jag fundera på om arbetsgivare finner personen svår att jobba med, jag skulle även finna det svårt att lita på den personen som anställd – den skulle ju troligtvis lämna inom ett år, så varför slösa bort tid? Men personen är samtidigt anställningsbar då flera personer vill arbeta med den. Så, jag är kluven i den frågan.

   Svara

    Mm, jag håller med, jag har själv varit i position där jag rekryterat folk och jag skulle också dra öronen åt mig. Men fyra jobb det här året innebär ju inte fyra helt nya jobb. Jag hade ett jobb till 13e januari ovh det hade jag haft i över ett år då. Det slutade jag på för att de skar ner min tjänst så mycket att jag inte kunde leva på mitt jobb. Det jobbet jag bara hade i två veckor tänker jag ju inte ens nämna i mitt cv då det har noll relevans för framtida jobb. Det jobbet jag nyss sagt upp mig ifrån trivs jag bra på men där finns inget kollektivavtal och högsta hönset bryr sig inte det minsta om att följa lagar och regler vad gäller tillexempel arbetstid och schemaläggning. Och om någon frågar mig varför jag slutade så är det ju det jag kommer säga och det hoppas jag verkligen inte att någon framtida rekryterare kommer hold against me. Vad gäller det här jobbet jag börjat på idag så kanske jag blir kvar där i tio år. Och då har jag helt plötsligt haft fyra jobb på tio år och det är ju ingenting. 🙂

    Svara

     Jobbade du för Isabella Löwengrip?

     Svara

      Man skulle nästa kunna tro det, men nej. 😛 Chefen är dock en manlig, norsk version av henne.

      Svara

    Sen kan jag väl tycka att om man får ett cv som i övrigt är jävligt bra och relevant för tjänsten så skulle jag väl isåfall ta in personen på intervju och fråga varför personens cv ser ut som det gör istället för att anta vad det skulle kunna bero på. Dessutom så finns det ju aldrig några garantier för att någon stannar på en arbetsplats någonsin. Man skriver ju inte livstidskontrakt någonstans. 🙂

    Svara

    I alla lägen behöver det ju inte handla om den anställde, det finns även fel på arbetsgivare.

    Svara

    Tror dock att det beror på vilken roll man har och vilka företag man jobbat för.
    Jag jobbar som freelancer (i London så marknaden ser lite annorlunda ut men kommer nog flytta hem snart) och vissa kontrakt är bara 1 månad. Att söka ett permanent jobb efter många kontrakt kan ju visa att man vill slå sig ner lite mer.

    Dessutom värderar jag erfarenhet från olika företag eller olika roller inom samma mer än samma jobb under en längre tid. Därför att det visar på utveckling. Har man dessutom alltid varit i samma företag (min erfarenhet) är man mindre öppen för andra arbetssätt. Mött så många som haft varit på samma jobb i flera år och verkligen vägrar testa nya metoder trots att det kan förbättra saker och ting.

    Svara

   Är väl snarare att hon innan sagt hon är utbränd som folk hänger upp sig på

   Svara

  Men vad är det här? Hon har väl inte hittat det hon vill göra än bara? Helt onödigt att skriva såhär, var glad för hennes skull istället för att njuta av hennes tidigare misstag

  Svara

   Ja satan vad folk är negativa 90 åringar är mer glada änn ni.

   Svara

    *än

    För du är ju alltid så sprudlande glad K-M 😂 Räcker med att gå in på lite olika bloggares kommentarsfält så ser man hur mycket skitsnack du står för. Bla har du skrivit en hel del skit om Bloggbevakning… just sayin 😘

    Svara

     Hehe ja och My har K-M klagat på en hel del här förrut, men nu har hon tydligen ändrat sig. Sett att hon ofta ändrar sina åsikter om olika bloggare och ena dagen ogillar någon för att nästa dag gilla igen, inga nådiga vändningar hehe. Hon har tidigare skrivit mycket skit här om olika bloggare bl a klagat på My som sagt.

     Svara

  Vad taskiga många av er är! Låt henne vara. Hon är 30 år gammal och jag säger bara ett stort Grattis och Lycka till. Varför kan inte hon få prova olika jobb tills hon har hittat rätt? Jag kan inte förstå hur elaka människor är. Inte går ni väl fram till någon på stan och är så j-a taskiga?

  Svara

   Hon får väl gärna prova olika jobb men att ljuga en massa, hela tiden en massa lögner.. om Allt. Det är DET det reageras på. Att ljuga är väl isåfall elakt om något.

   Svara

    Men, vad är lögn med det här då?

    Svara

   Tycker också det finns gott om taskmörtar här. Tur man slipper dom i verkliga livet. 😛

   Svara

  Hon jagar. Det kan man göra länge innan man hittar rätt jobb, eller till man hittar sig själv. Det är inget fel med det.

  Svara

  ORKAR FAAAN INTE!! HON SÄTTER ORD OCH SPARKAR UNDAN BENEN FÖR ALLA SOM VERKLIGEN ÄR UTBRÄNDA!!
  Skulle jag varit frisk skulle jag skrivit GRATTIS men undrar vad hon har för jävla leksaks terapeut och läkare som avråder från pluggande och ett stabilt arbete men är nu med på att hon blir nån i minglet?
  Inte undra på att människor inte tas på allvar då såna här ena dagen inte orkar kliva upp ur sängen pga. förlamande trötthet till att nästa dag springa runt överallt.

  Svara

   Tova, 🦈5 håller fullständigt med. Har vänner som har och har haft utbrändhet, det är väldigt tufft och inte ett liv på röda mattan. MYtomanen bara babblar sörja om hennes hälsa.

   Svara

   Märker själv att jag knappt tror på folk som berättar om sin utbrändhet för att så många använder det på fel sätt. Utbrändhet är inte att ha en stressig period i livet, även om stressiga perioder kan vara tunga och ta tid att hämta sig ifrån.

   Svara

    Plus ett på den. Jag har diagnos på det och vet vad det innebär, blir irriterad varje gång någon klagar över att de är utbrända utan att vara det. Nej du är inte utbränd för att du jobbat över, shoppat och tränat och nu är trött. Du saknar dessutom alla symptom. Bästa är de som säger att de behöver resa en vecka pga att de är utbrända. Medans man själv inte ens hade orkat packa väskan inför en resa

    Svara

  Svara

   Anmäl istället för att länka

   Svara

  Carolinejansson85 på Instagram bryter gång på gång reglerna genom att inleda sina samarbeten som hon avsiktligt inte markerar där hon erbjuder sina läsare rabatt på diverse prylar och tjänster. Var kan man anmäla henne? Hoppas hon åker dit för hon har gjort det ett bra tag nu. :/

  Svara

  Gilla
  Kommentera
  108 gilla-markeringar
  carolinejansson85Laptopcase @printworksmarket
  Jag letade länge efter en perfekt väska till min MacBook och blev överlycklig när jag kom över denna, har även beställt en till Oskar med hans initialer på😍
  Nu kan du få 20% rabatt med koden ’carolinejansson85’ när du beställer hos http://www.printworksmarket.com – kanske en present till dig själv eller till Morsdag på söndag. Koden är giltig tom 27/5.
  Passa på!👏🏻💼 _________________________________________

  Svara

  Gilla
  Kommentera
  516 gilla-markeringar
  carolinejansson85🌟G I V E A W A Y🌟
  Så var de dags för en liten tävling! Vinsten är en läcker ’Letterboard’ där du kan texta ihop vad du vill😍
  Följ mig @carolinejansson85 och @lightboxdeco
  Tagga 3 vänner här👇🏻
  Tävlingen avslutas på Måndag 21/5
  Lycka till👏🏻
  (Du kan tagga hur många gånger du vill men bara 3 st i varje kommentar) _________________________________________

  Svara

  carolinejansson85Att jag älskar⌚️
  är inte någon nyhet – och här är min senaste kärlek från @malmwatches
  Älskar deras stiliga & unika design med äkta marmor i urtavlan👌🏻 Magiskt!
  Du får 20% rabatt med min kod ’carolinejansson20’ tom 30/4
  Så klicka in på deras hemsida och se alla modeller 😍 http://www.malmwatches.com
  Ha en trevlig tisdag godingar 🌺

  Där ser ni en som kör med olagliga tävlingar, och icke märkta samarbeten.

  Svara

   Myggan brukar också köra olagliga tävlingar på instagram!

   Svara

  Jag är inte utbränd själv så har väldigt svårt att uttala mig om det är realistiskt att leva som My gör.
  Har däremot 2 väninnor som är det,på olika nivåer.
  Den som fick sin diagnos för 2 år sedan och nu är påväg tillbaka (ska börja arbetsträna i höst) fick fullkomligt frispel
  när hon gick in och läste Myggans blogg!
  Hennes spontana kommentar var att det finns inte en sportmössa att någon med diagnosen ska orka blogga,mingla,resa,ta nytt jobb mm mm
  Håller med Tova ovan ett riktigt fet-hån mot dem som verkligen har denna diagnos!
  Skönt att skylla på? Fiska sympatier? Mörka ”misslyckanden”?
  Vill dock förtydliga att jag personligen inte tycker att det är något misslyckande att avsluta en utbildning,byta jobb mm
  Min respekt för My hade skjutit i höjd om hon gått ut och sagt – Jag hoppade av mäklarutbildningen,det blev för tufft men istället väljer hon att inte svara på frågor och vara oförskämd.
  Kanske finns en diagnos på det också……

  Svara

  Brukar ni andra någonsin köpa något som en bloggare lägger en adlink på?

  Svara

   Nej. Köper aldrig något som influencers tipsar om via deras länkar

   Svara

   Svar nej, och skulle jag vilja köpa varan går jag direkt till hemsidan. Ja, jag är en elak jävel 👹

   Svara

   Nix. Klickar inte ens på länken.

   Svara

  CAMCAM!
  Katrin Zytomierska har lanserat en ny sallad. Kommer i två olika, en lax och en ”vegan”. Bild på innehåll och allt och den Veganska är inte vegansk. En rejäl tabbe! Att ingen i produktionen eller runt om reagerar innan salladen får ok och ställs ut på hyllan? Som matproducent är ju märkningar enormt viktigt!

  Svara

   Vad är det i den veganska som är animaliskt? Orkar inte google upp men vill gärna veta, hehe.

   Svara

    Jag kollade upp bilden på Instagram. Honung brukar väl inte räknas som veganskt så antar att den är problemet. (Annars vitvinsvinägern, ingen koll på om det är samma problem som med vin där.)

    Svara

    Kikade och det är honung i den ”veganska”.

    Svara

     Finns ingen vegansk honung.

     Svara

      Det sa hon ju inte heller

      Svara

       Jo hon har sagt det på sin insta. Skulle dock inte förvåna mig om den kommentaren är borta nu ^^

       Svara

        Nejdå den finns allt kvar. Katrin sa att det var en vegansk honung men visste inte vilken så hon skulle kolla upp det. En kan ju tycka att om det nu så är en “vegansk honung” så kan man väl skriva vad det är då tex agave- granskotts- eller lönnsirap istället för att skriva just honung.

        Svara

        Men nu var inte det uppe i någon kommentar, alltså var det inte det hon svarade på

        Svara

   Och alla spån då som kallar de som påpekat att honung inte är veganskt för dumma och känsliga… Suck.

   Svara

  För något år sedan gick My ut med att hon dejtade Martin Melin, vilket Martin förnekade. Hur ska det tolkas?

  Svara

   Gjorde hon?

   Svara

   Niclas Wahlgren också väl?

   Magnus Hedman?

   Svara

    Det är väl inget hon gått ut med själv, eller? Utan det var den där ”listan” som togs fram?

    Svara

     Martin o hon dejtade inte. Träffades några gånger henom andra. My ville mer. Sa till o med att dom var ihop. Martin sa sanningen att han var noll intresserad. My reagerade som vanligt, mothugg o attack!! Listan finns ej.

     Svara

      Listan finns……

      Svara

    Fast NW dejtade hon, detta vet jag till 110%

    Svara

   De dejtade nog eller kanske träffades ett par gånger, My gick ut och kallade Melin för svin hehe. Niclas W var hon ihop med några månader men inte med Hedman, kanske legat vem vet men nej inte enligt någon lista.

   Svara

   Melin kanske inte gillade att MM skröt om deras natt tillsammans på mässan där hon gick modell!
   Enligt MM så var det full huggning hela natten och hon var inte direkt diskret med de sk detaljerna

   Svara

  Jag reagerade mest på att hon ännu en gång måste dra heeeeeela sin historia från maskrosbarn, till konkurs utbrändhet och allt däremellan …
  Man orkar ju inte läsa hela det igen, för att möjligheten utröna vad det nya som hänt innebär..

  Svara

   Självförsörjande från 13 år?

   Vad innebär det?

   Svara

    Antar att hon fick klara sig själv, ekonomiskt från den åldern…?.men vet ej….

    Svara

    Att hon redan i ung ålder började odla sina egna grönsaker. 😛

    Svara

    Att hon började jobba och tjänade egna pengar men nja inte helt självförsörjande även om hon gärna vill få det att låta så och att folk ska tro det. Startat företag helt på egen hand som 18-åring tjatade hon ofta om förut, i varje inlägg ett tag, men ändrat till 17 år nu öh. Försörjt sig själv sedan 14 år var det innan, nu är det ändrat till 13.

    Svara

   Ja snyfthistorierna ska dras upp varje gång och det är väl ett sätt för att ”skydda sig” och få sympatier, och en strategi ifall någon inom media läser så vill hon att det ska framgå och förhoppningsvis skrivas om, det är ju sådant som kan verka lite sensationellt och ges uppmärksamhet i media. Ibland lyckas hon, ibland inte. Men det börjar blir tramsigt med snyftet som ska dras upp, blir värre och värre, så genomskinligt. Så manipulativ.

   Svara

  TIPS: http://petratungarden.se/2018/05/21/sommarlunch-for-by-timo-glassfest-och-tarnklanningar/

  Petra ”glömde” beställa sina egna tärnklänningar från sin egen kollektion. Men OJ DÅ VILKEN OTUR! Så jäkla genomskinligt att klänningarna man försöker pracka på sina läsare inte alls duger för sitt eget bröllop.

  Tacka vet jag Amanda och Hanna, som åtminstone står där på galafester och lider i sina egna skitfula dåliga kläder.

  Svara

   😂😂😂
   Det måste vara så jobbigt att stå och svettas framför smattrande kameror i illasittande polyesterslamsor, det är faktiskt lite synd om dem.

   Svara

   😂😂😂😂

   Svara

   Haha, fy FAN vad risigt. Fattar inte hur man kan med att skriva att man ”glömde” beställa tärnklänningarna när det är så uppenbart att hon aldrig någonsin skulle använt dem på sitt eget bröllop. Skäms å hennes vägnar 🙁

   Svara

    Klart tunis ”glömde” tärnornas klänningar medvetet. Fast nu slipper tärnorna adores illasittande och svettiga polyestertrasor

    Svara

     Men hey, hon kanske kan få lite spons av Deo Doc att ackompanjera polyestern med?😉

     Svara

  VD titeln har hon nog missförstått rejält !

  Företaget hon ska jobba för har 0:- i likviditet. Minus på alla poster i boksluten.
  Inte ens en F-skattsedel. Seriöst bolag?! NOT!

  Jag ger My detta jobb MAX 4 månader. MAX.
  Företaget är på väg i konkurs.

  Svara

   Oj!
   Det där lät alarmerande 😮

   Svara

   Går också Lifestyle Communications AB i konkurs så behövs varken styrelse eller VD.
   Då tar konkursförvaltaren över bolaget.
   Alternativt att man behöver en ”målvakt” i styrelsen som följer med bolaget i djupet. Då skulle jag inte ta det jobbet.
   Bolaget begärde avregistrering för F-skatt i november 2012.
   Beror möjligen på att fakturering skett genom annat koncernbolag.
   Moderbolaget har varken F-skatt eller momsregistrering idag.
   Detta ser inte bra ut 🙁

   Svara

    Kanske ingen annan ville ha jobbet, kanske My knappt får någon lön då men hon är nog nöjd och glad bara över att få kalla sig VD och över att hon fick fota sig med kändisar, det smäller högt för My. ”Kliver in som VD” hehe låter fint…

    Svara

   Bitter kommentar…

   Svara

  För en som bytt jobb många ggr de senaste åren pga utmattning så tog jag faktiskt åt mig av inlägget. För det är EXAKT det där man är rädd för att andra tycker/tänker
  Jag har bytt jobb många ggr eftersom jag trott att jag inte trivs på arb.platsen, i själva verket var jag utmattad och kunde därför inte stanna på någon arb.plats för jag mådde så dåligt.

  Är arbetssökande igen, men är såå rädd att misslyckas igen, så detta var inte kul att läsa. Alls. Man känner/tänker redan nedvärderande saker om sig själv och man behöver massa pepp. Som jag saknar.

  My! Detta är till dig:
  Stort LYCKA TILL, låt det bära eller brista. Men var inte rädd för att det inte ska gå vägen, livet är långt och det finns oändligt mycket möjligheter!

  Svara

   Ta inte åt dig ❤️ Det var en spark a la bloggbevakning mot My.
   Och det enda du behöver göra när du söker framtida jobb är att berätta om din utmattning och vad du klarar av och inte, gör så gott du kan bara och tänk på dig själv först

   Svara

   Åh jag skrev exakt samma men raderade min kommentar.

   Jag tog inte åt mig, men jag förstår verkligen, innan jag erkände för mig själv va jag så skamsen redan i skolan om att allt bara sket sig och min värsta mardröm va att folk tyckte och tänkte som detta inlägg.

   Svara

    Det är ju synd om my. Vet inte vem hon är, men kan tänka mig att detta inte är så hon vill att arbetslivet ska vara. Hon kanske inte vågar erkänna för sig själv än vad som är fel för att kunna ändra rutt.

    Du behöver inte ta åt dig🌷 Livet händer, nu är du på väg när du har ett svar! Jag har utmattningssyndrom av kronisk ptsd, har lång tid framöver med behandlingar innan jag kommer bli frisk och arbetsför. Men det känns lättare när jag accepterade det, som att det finns ett slut där framme och ny början efter det. Men det får ta tid, och vi är inte sämre för det❤️

    Heja dig som förstod dig själv!!!!

    Svara

     Jag är både anonym 19.43 och 19.48 och skulle va svar till första anonym

     Svara

      Men asså åh ❤ vad fina ni är. Behövdes på kvällskvisten med 2 dagar av mer ångest än vanligt. Acceptansen är svårast och än har jag inte hittat den.
      Mina tankar till er som kämpar där ute. 🌸

      Svara

   Ta hand om dig! 🌷

   Svara

  Offtopic . .
  Men Sindy och Micke är med varandra tillsammans med barnen på en uteservering om man kollar på deras story ser man att det är samma ställe. Så att han bara träffar barnen när hon hämtar från förskolan verkar inte stämma . . .

  Svara

   Härligt för barnen? Vad är det för skvaller egentligen, låt de vara

   Svara

    Alltså om umgänge är fastställt i tingsrätten ELLER om det finns en överenskommelse med socialtjänsten om hur umgänget ska se ut utifrån barnens skydd och behov (vid föräldrars missbruk tex kan det vara aktuellt) så är det absolut inte ”härligt för barnen” om den planeringen inte följs. Det kan få stora konsekvenser, jag har haft ärenden där jag vart tvungen att omhänderta barn för att den ”vettigare” föräldern inte skyddar dem från den andra förälderns missbruk, psykiska ohälsa, våldsutövande osv.

    Svara

     Ja fast hur vet vi att de inte får ses nu då? Tror inte Sindy lägger ut saker hon vill dölja

     Svara

      Jag känner starkt för Sindy, hon verkar så fin med barnen trots att hon kämpar med sig själv.
      Det är så ledsamt att se alla dessa ingrepp och tatueringar… hennes mun är ju helt vanställd, hon verkar ha blivit helt fartblind?

      Svara

  OT men skrev inte Bella för ett tag sen att hon inte lider av PMS längre? Och idag har hon skrivit om hennes PMS som hon lider av och hur hon lägger upp sitt liv efter den? Eller har jag fattat fel?!

  Svara

   Den var dålig, sen blev den bättre ett tag och nu är den väl värre igen. Ingenting att hänga upp sig på, så kan det vara för många. Tycler synd om henne om hennes pms är så jobbig, pms suger

   Svara

    Ok, tack för svar!

    Svara

     Jag tror att hon kan skriva på ett sätt ibland om sig själv som låter väldigt definitivt, tex jag har inte pms längre, fast hon egentligen bara skriver om hur det är för henne just då. När det gäller pms är det ju så att det kan komma i perioder, så när det gäller det ämnet får man nog bara ta hennes inlägg för vad det är. Just nu har hon det så, för ett tag den var det inte så

     Svara

     Hon påpekade att pmsen försvann för att hon skilde sig och det va därför hon mådde så dåligt innan.

     Svara

    Får hon pms av Hajen redan?

    Svara

     Haha! :’)

     Svara

     The week before ”thesharkweek”… 😉

     Svara

    Ja det var ju verkligen så hon inte uttryckte sig. PMS:en försvann i samband med skilsmässan enligt Isabella, undrar om Hajen börjar bli påfrestande nu när PMS:en är tillbaka? Isabella gör det fruktansvärt svårt att tycka synd om henne med alla sina korkade uttalanden och analyser.

    Svara

     Jag bryr mig inte om hennes kommentar i övrigt, när det gäller pms, värk eller om hon bryter en fot så tycker jag synd om henne

     Svara

  Varsågod för tipset 😘

  Svara

  Men hjälp. Kollar man verkligen inte upp sin arbetsgivare innan man skriver på avtalet? Det här företaget är på ruinens gräns. Soliditeten är till och med sämre än den hon hade i Blomsteraffären.

  https://www.proff.se/foretag/lifestyle-communications-ab/stockholm/reklambyr%C3%A5er/12471317-1/

  Stackars My som vill så mycket men så rasar det alltid – precis alltid. Men vad vet jag – ägarna kanske har någon Masterplan som jag inte vet om men det verkar högst otroligt. Att ta på sig en VD-roll i ett bolag av den här kalibern är helt sinnes att ens någon vill försöka sig på.

  Svara

   Men My kliver in som VD haha.. Men lugn, kanske My själv som bett om att få vara där för att ha någon fin titel i Sthlm. My är nog nöjd och glad bara över att få kalla sig VD oavsett lön eller framtidsutsikter.

   Svara

   Ger det max 4 månader.

   Svara

  Cam Cam, kan inte du skriva om Ingrids (ingridsandram) insamling som hon har nu. För att hjälpa utsatta kvinnor i Uganda. Under dagen har hon lyckats samla ihop 57.000 kr och med din kraft kan det bli ännu mycket mer. Ladydahmer är med och pushar för det här, för Ingrid har gjort sitt konto privat då hon inte vill dela sitt nummer hej vilt. Så viktigt och fantastiskt intiativ, vilken kraft det finns.

  https://www.instagram.com/p/BjEwzyyDwz1/?taken-by=ladydahmers

  Svara

  Åh, jag slits mellan ”grattis, för hon verkar så genuint glad över det” och ”lägg av, vad är det där för hittepå-vd-jobb?!”. Men tror jag håller mig till grattis! Hon ser så himla glad ut 😊

  Svara

  Hon är så löjlig så det är inte klok.
  PT, mäklare och nu VD. Öland, Stockholm, Öland och Stockholm. Vem tror på My nuförtiden?

  Svara

  Är det något nytt att det finns flera olika VD:ar för ett företag?
  Det brukar finnas en VD sedan andra titlar som ekonomi, marknads,personalchef osv. Flera olika chefer kan tillhöra ledningen och sitta i ledningsgruppen men bara en VD, eller?
  Kan någon förklara? Vice VD vet jag att det finns men vad har My fått för VD titel? Står hon ansvarig för företaget eller är det en hittepå titel?

  Svara

  Ironin i att hon skriver: ”Idag är det hård konkurrens och man kan lätt köpa sig följare och mega-stora konton. Det håller inte i längden! 🙅‍♀️🤦‍♀️ ”

  När hon själv har köpt majoriteten av följarna på sitt IG-konto 😂

  Svara

   Ja där fick hon till det haha det lät bra och trovärdigt och som om hon inte själv köpt följare hehe. Hon har gjort det lite fint och i mindre skala på sistone för att det inte ska synas så uppenbart – varje gång hon hamnat under 36 k så har det snabbt ökats på med skumma konton. Förr ökade hon tusen och tvåtusen på en gång ibland, så det är uppenbart att hon själv köpt följare men jag tror ändå inte att majoriteten är köpta.

   Svara

  Några timmar i rampljuset, sedan gäller det att leverera också… det är då VD: n prövas😊

  Svara

  Men vad är det för arbetsgivare som anställer henne??? Är företaget på väg till konkurs. Hur kan man ljuga så på sin blogg och kunna fortsätta?

  Svara

   Så otroligt spydig också. Vem vill jobba med en person som får utbrott av obekväma frågor? Obehaglig människa rakt igenom.

   Svara

  Engla har nu ett samarbete med matföretaget Felix där hon berättar om fördelarna med vegetariskt. Men frågan är vem ska tro henne hon som äter minst 1 gång i veckan tacos 😀 😀 😀 och lite pannkakor på det. Häromdagen slog hon på stort och gjorde tom egen smörgåstårta det ni 😛 😀 😉

  Svara

   Men sluta bete er så fruktansvärt barnsligt gällande mat. Det är bra att äta vegetariskt, oavsett om du äter det till 100% eller en måltid i veckan. Samma gäller när någon vill bli vegan, det är helt okej att börja långsamt för att komma in i det. Det är okej att göra fel. Det är okej att äta kött då och då i början innan man kan sluta helt. Jag som själv försöker bli helt vegan (Har kvar lite gamla saker, men köper inget nytt och äter inget från djur) avskyr sånna här kommentarer. Låt folk ta saker i sin egen takt. Låt henne äta tacos 5 ggr i veckan om hon vill och veg 2 gånger i veckan och ändå hylla vegetarisk mat. Det är bättre än ingenting alls!

   Svara

   Jag är det som kallas för flexitarian Jag kan också rabbla upp mint tio superbra fördelar med att äta vegetariskt trots att jag äter kött ibland. Förstår inte hur det skulle ha med vartannat att göra.

   Svara

  Är det nån som har läst nåt av de magasinen – eller sett dem i tidningshyllan?

  Svara

   Nej. Tänkte att det gällde kosttillskott som vanligt när det surrades om Lifestyle. Hon är väldigt förknippad med piller i min hjärna.

   Svara

   Nej aldrig sett tidigare men nu när My springer runt och visar upp magasinen överallt och visar de på bilder hela tiden så lär de nog sälja lite mer iaf. Men det är nog mycket samma innehåll i alla magasinen, är nog mycket reklam och annonser. Mys roll är nog mest att visa upp magasinen och filma och fota för hemsida och instagram.

   Svara

  https://www.youtube.com/watch?v=TdhrblJOx4k&list=PLw2gJG4Vwi6GrAtRwVm6DEjavSkWszicX&index=3 mysiga odd kallar bella för kärring o skyller på hunden. ca 0.55 in i klippet

  Svara

   Fast så kan jag också göra med våra djur, liksom låtsas att den säger saker till honom. Tycker inte det var hemskt.

   Svara

   Alltså jag får verkligen inga bra vibbar alls av den killen eller föredetta S. Lagergren. Men värst av O.

   Svara

    Håller med! Fattar inte hur alla in hylla Ord, har de glömt bort hur obehaglig han var när han syntes? R

    Svara

  Men dra ända in i helskotta. Jag kollade upp bolagen, hur tänkte de där? Vore jag My skulle jag försöka rädda mig själv. Både från att bokstavligen göra en tidnings anka och från att inte orka gå utanför dörren ännu en gång pga. konkurs. Hon kan ju knappt vara på Öland eftersom hon får dåliga minnen av sin förra konkurs snart kommer hon inte kunna vara i Stockholm är jag rädd för. Har hon blivit inlurad? Jag hoppas inte att hon satsar vare sig några pengar eller sina krafter på detta.

  Svara

   Tror inte hon blivit inlurad eller satsat pengar, tror My ser sin chans att få vara VD och ha chans till att få bli fotograferad, vilket hon gillar, och få pryda några tidningsomslag, plus att få träffa andra influencers och ”kändisar” via event och en gala de ska hålla, ha en chans att få stå där på scenen och få pris, ha chans till att bli ”större influencer”. Är väl hon själv som lagt till några extra kategorier och sig själv som nominerad i en av dem hehehe som avslöjades på ”nomineringfesten”(?) vilken en del trodde var Sthlm fashionweek Eh. Smart strategi också med några av de andra nominerade Asså.. Hon har nog inte haft problem att gå utanför dörren pga konkurs, och inte kunna vara på Öland var nog svepskäl för att hon hellre ville vara i Sthlm.

   Svara

  Är det inte en VD för ett företag? Samt övriga anställda i en ledningsgrupp kan vara ekonomi, marknads, personalchef osv.
  Stora företag kan även ha en vice VD. Är det något nytt påfund att man kan ha andra arbetsuppgifter och betecknas som VD dvs det kan finnas ett flertal VD:ar? Vem är då ansvarig för företaget?
  Kan någon reda ut begreppen.

  Svara

   Ett större företag kan ha en VD, vice-VD och ekonomichef samt andra chefer, även mindre företag kan ha det förstås. Ett företag kan bestå av en ägare, en VD och en anställd, eller av två delägare och en VD.

   Svara

  Skulle hon dessutom inte ha sonen varannan vecka och då leva på Öland? Nu verkar sonen hänga i Sthlm varannan helg så det vsr säkert den lösning hon velat hela tiden, hon skrev väl för ett tag sedan att hon hade ett svårt beslut att ta? Sonen börjar väl första klass till hösten och då blir det nog inte lika lätt att ta ledigt lite hipp som happ som det verkar vara nu…

  Svara

   Ja hon ville ju såklart tvunget ha något nu efter avhoppad mäklarutbildning/jobb som binder henne i Sthlm, så att hon ska slippa vara på Öland varannan vecka. Det varade inte länge. Men det var inte detta sk VD-jobb som var ett ”svårt beslut att ta” tror jag ej, det var ju långt innan detta ”jobb”, nej det gällde att hon sa upp lght och tänkte bo full tid i Sthlm tror jag innan lilla stugan sen dök upp. Ja blir väl varannan helg bara snart och kommer köra med att det är för sones bästa, när det lika mycket är för hennes egen skull om inte mer.

   Svara

  OT men ber om ursäkt för det. Om man vill genomsöka sin Mac på virus, hur gör man enklast då? Laddar ned nåt program?

  Svara

   Varför vill du det? Har du öppnar något du inte ska eller klickat hem en mjukvara som inte är godkänd.

   Kör du chrome eller safari. Kör du inget Microsoft eller har gjort något av det jag frågar om ovan så har du mest troligt inget virus.

   Men om du är orolig är detta forumet att kolla och fråga på….

   https://discussions.apple.com/thread/8195199

   Svara

    ”Har du öppnar något du inte ska eller klickat hem en mjukvara som inte är godkänd.”

    Det finns sidor (t ex streamingsiter) där man inte behöver öppna eller klicka på nåt när det hoppar en fil till downloads som innehåller en virus. (Adblock hjälper inte). Därför har jag virusskydd på min Mac.

    Svara

     Mao inte godkänd 😉

     Svara

      Din Mac kommer ”aldrig” godkänna att ladda ner något du inte sagt ok till. Du måste mer eller mindre fysiskt trycka ok. Om inte så kör du annat OS än det som följde med din Mac.

      Din downloadmap är bara att tömma.

      Svara

       Det har jag inte gjort. Jag har inte godkänt eller tryckt på nånting utan dessa filer hoppar till downloads av sig själva. Min Mac har den original OS versionen som den kom med. Och jag vet, jag kan tömma downloads vilket jag också gör.

       Slutsats: du har fel men tror (som alltid) att du har rätt. Ganska roligt att du kommer och berättar vad jag gör för fel och vad det är för fel på min dator på så självsäkert sätt, fast du har fel.

       Svara

        Nej. Det roliga är att du som vanligt inte förstår skriven text.

        Inget av vad du påstår att jag sagt om dig eller vad du gör har jag sagt samt du förstår inte konsekvensen av vad jag säger till dig.

        Läs på lite om din Mac och vad som händer i den från någon annan då. För som det är nu så är det solklart att du inte har en aning.

        Svara

         Hämta filer från webben
         Hämta musik, PDF-filer, program och andra objekt genom att klicka på länkar på webbsidor.
         Viktigt: Om du hämtar något som innehåller programvara visas ett varningsmeddelande när du öppnar objektet. För säkerhets skull bör du inte öppna objektet om du inte förväntade dig att det skulle vara ett program eller om det inte kommer från en pålitlig källa.

         https://support.apple.com/sv-se/guide/safari/download-items-from-the-web-sfri40598/mac

         Misstänker dock att du fortfarande inte förstår vad som händer i din lilla map och vad som hänt med det som hoppat in i den.

         Här har du en länk som kan hjälpa dig. Du vet att de också har gratis kurser i den närmsta applebutik?

         Svara

         Svara

         Du kan tjata hur mycket du vill, men du har fel. Jag vet själv vad jag gjort och inte gjort. Och försår precis hur min Mac funkar. Den saken förändras inte av hur mycket du än tjatar, använder dina härskartekniker + länkar sidorna du googlat fram. Det handlar bara om att du alltid måste ha rätt fast du inte har det.

         Så, tjata på!

         Svara

     Worried you have some kind of malware or virus on your Mac? Here’s some help to figure out what’s going on and, if necessary, clean up the damage – all for free.

     You may be viewing an older version of this story cached by Google, click here to see the latest version of this story.

     It’s often said that Apple products don’t get malware or viruses. While this is still true of devices based on iOS – such as the iPhone or iPad – it’s not 100 percent true when it comes to Macs nowadays. There have been a few notable malware and virus reports in recent years, although a big difference compared to Microsoft Windows is that there’s never been a Mac malware epidemic. In fact, since the release of OS X (now called macOS), a tiny fraction of the total number of Macs in the world have ever been infected.

     This doesn’t mean Macs haven’t come under the spotlight for malware and virus creators. There are lots of nasty people out there who see Macs – and their users – as prime targets, and in this article we show how to stay safe and avoid or get rid of the malware and viruses they try to dump on your Mac. (We also recommend you read our best Mac security tips and our roundup of the best Mac antivirus apps.)

     Note that to an extent we are going to be mixing and matching the terms malware and virus but they are actually separate concepts. Malware tends to take the form of apps that pretend to do one thing, but actually do something nefarious, such as steal data. Viruses are small discrete bits of code that get on to your system somehow and are designed to be invisible. Of course, within these two definitions there are also other types such as ransomware.

     Svara

   Jag har ett antivirusprogram (en gratisversion av Avast) installerat på min Mac, kör en virusscan då och då.

   Svara

    Fake antivirus apps like MacDefender, which hit the headlines a few years ago, might look the part but are actually malware in disguise…

    https://www.google.se/amp/s/www.macworld.co.uk/how-to/mac-software/remove-mac-viruses-free-3594625/%3famp

    Svara

     Vad har Avast (original även den) att göra med en fake antivirus app?

     Svara

      Om du har hämtat hem det från en säker site och är säker på att du inte plockat hem något som imiterar dem, ingenting.

      Svara

       Frågan är bara vad du ska med dem till…

       3. Keep your Mac up-to-date. Apple has its own rudimentary anti-malware solution built right into OS X. If you’re in the habit of regularly checking for and installing system updates, you’re probably already protected from the handful of malware products that exist for the Mac.

       Svara

  OT. Någon som minns mannen som brukade stå på avenyn hållandes en stereo samtidigt som han sjöng med i alla dansbandslåtar? Han var lite kort och rund och brukade dansa vaggandes fram och tillbaka? Är det någon som vet vad som hände med honom?

  Svara

  Therese Lindgren tog bort sitt senaste inlägg där hon skrev en massa om att folk skriver kommentarer till henne samt det om Zäta.

  Svara

   Hon skrev ju sen att hon tog bort pga slippa läsa alla kommentarer? Tror hon garanterat läste kommentarerna men de hade för mycket kritik, främst konstruktiv som hon ville ha en anledning till att slippa svara på, men vad vet jag

   Svara

    Jag håller med dig, och tror samma sak.

    Svara

  Camcam annas insta är öppen och hon livar just nu!!!

  Svara

   ”Hur försörjer du dig?”
   Anna: eeeeh.. paus 3 sekunder.. det angår inte någon. Jag jobbar 😂😂😂

   Svara

   Du får gärna bidra med länk när du tipsar så lata jävlar som jag slipper googla. 😉

   Svara

  OT

  KnivMicke är gäst hos F&F på 5an strax.

  Svara

  Så om jag har förstått detta rätt ;

  Du har startat denna bloggen för att visa din bonusdotter vad som pågår bakom kulisserna när det kommer till de flesta bloggerskorna/influencers?
  Hur kommer det sig då att detta är bloggen som är värst när det kommer till att smutskasta och dreva emot en person?

  De senaste dagarna jag har varit inne har jag mest fått känslan av att du snarare visar hur mobbing och trakasserier är okej när det kommer till vissa bloggare.
  Bortförklaringar som att man är ”faktaresistent”, ”blåögd”, ”lättlurad”, ”manipulerad” osv slängs emot en om man säger emot eller ifrågasätter inlägget.
  Tonen på denna bloggens inlägg och kommentarer är verkligen inte okej.
  Fattar ni inte att influencers har känslor, att det är riktiga människor som kan mår skit över det ni skriver här i kommentarerna?
  Ni tror inte att Bianca, CL, MM osv går in här och läser vad ni skriver om dem?
  Bar för att någon är en offentlig person är dom inte automatisk en Plåt-Nicklas.
  Fy fan för er, tänk efter innan ni postar era ”åsikter”.

  Och kom inte med ”faktaresistent” och all den jävla skiten. Erat beteende påminner om mobbarna man hade efter sig i sjuan;
  ”Men hon har en ful tröja och hennes hår är flottigt, såklart vi måste påpeka det för henne”.

  Tänk efter en extra gång och skärp er för helvete.

  Svara

   Kan inte se att det är drev eller mobbing i detta inlägg. Ingen som går på utseende eller fula ord, bara konstaterande av sånt bloggaren själv skrivit och gått ut med. Om man slänger sig med lögner och överdrifter m.m. så får man ju räkna med att bli ifrågasatt. Är det okej att bloggare manipulerar sina läsare och spelar på andras svagheter för att tjäna pengar men inte okej att de ”granskas/avslöjas”?

   Svara

    Det här är standardsvaret man får när man ifrågasätter när någon kommenterar elakt hur någon ser ut, spekulerar i vilka diagnoser någon kan ha, shamear någon, hur någon är som förälder, skvaller om relationer osv. Ingen påstår att granskning är mobbing och drev men det här är som ett mantra ni kör med för att rättfärdiga det elaka ni skriver.

    Svara

   Arjuntal, så bra skrivet!

   Svara

  Ojoj, en snabb koll av bolaget visar att de inte haft någon omsättning på flera år och att det egna kapitalet naggats av samt att F-skattsedel ej finns. Dessutom har moderbolaget försatts i konkurs i slutet av april 2018. Hoppas verkligen att My vet vad hon ger sig in på så att hon inte blir någon form av omedveten målvakt! Själv skulle jag aldrig ta på mig en VD/styrelsepost roll i ett sådant bolag om det inte fanns en bra handlingsplan och ett aktieägartillskott som ökar på bolagets egna kapital så att grundstommen är solid. Ser lurt ut.

  Svara

  Hatta från jobb till jobb? Ge mer en två exempel då! Jag är 30+ och har hattat från jobb till jobb och jag tänker inte sluta förens jag hittat ett jag trivs med.
  Tycker det här inlägget känns tråkigt, blir lite trött och matt av att läsa det. Känns mest som ett inlägg för att diskutera hur dålig My är som människa och för att få kommentarer.

  Svara

   Är väl okej att hatta från jobb till jobb men då kan man stå för det och inte komma med oärliga bortförklaringar. Helt okej att misslyckas och helt okej att ändra sig men inte okej enligt mig att ljuga och det är nog mest det som många reagerar på. Tycker man blir matt och trött av att läsa Mys snyfthistorier och bortförklaringar. Hur My är som människa visar hon själv med sina ändrade versioner titt som tätt. I så fall är väl typ alla inlägg i stort sett på denna blogg för att diskutera hur dålig personen är och för att få kommentarer.

   Svara

  Nu bloggar My om Lifestyle och får det att låta som att hon är VD för ett helt mediahus, inte det lilla dotterbolaget Lifestyle communikations. Det är sånt här som gör en del av oss en smula skeptiska……

  Svara

  Återigen ett inlägg som handlar om att trycka till …..har du någonsin något gott att säga om någon? Att du inte kan vara ödmjuk….
  Är denna bloggen till för att trycka ner, svärta ner och ”hata” allt och alla?

  Svara

  Såg precis en kommentar på Mys blogg där nån frågade var man kunde prenumerera på Lifestyle-tidningarna, var de fanns att köpa och vad de kostade.
  På Tidningskungen hittade jag varken Lifestyle Woman eller Lifestyle Wedding. https://www.tidningskungen.se/kvinna/lifestyle-woman
  Jag kollade på Pressbyråns tidningssida. Ingen av de två tidningarna gick att beställa, ingen av dem fanns på nån Pressbyrå på min mellanstora hemort… https://webshop.pressbyran.se/

  Svara

   Inte heller på Lifestyles hemsida verkar det stå nåt om hur man kan prenumerera på alla dessa olika magasin… http://lifestyleworld.se/

   Svara

   Men varför vill man prenumerera?

   Svara

    Säg det, men nån frågade My om det på bloggen, och My svarade att det går att prenumerera. Frågan är hur.

    Svara

  Har ställt en konkret o rak fråga till My ang ’VD’ jobbet. Ska hon jobba halvtid? Eftersom hon ju gör allt för sin son som hon ääääälskar mer än allt. Ska hon då vara varannan vecka med som älskade ’Lilleman Pilleman’ på Öland ?
  Det vägrar hon svara på. Misstänker att hon kommer svika återigen o ha honom varannan helg. O då mest i Stockholm så hon kan ränna runt på event o synas. Vad tror ni?

  Svara

   Sluta skriv hos henne, gynnar henne bara. Hon ville ju såklart tvunget ha något nu efter avhoppad utbildning som binder henne till Sthlm så att hon ska slippa vara så mycket på Öland. Hon kommer ju köra sen med att det är för sonens skull, det bästa för sonen – men det är ju lika mycket för hennes egen skull, om inte mer.

   Svara

  Camilla vet inte om du sett att My skrivit negativt om Johan Larsson som hade rollen innan och även hans pojkvän. Hon insinuerar att de skriver kommentarer och trollar.

  Svara

   Elakt av My, säger allt om henne…varför skulle det vara dem som skrev det? Personen skrev ju inget elakt men blev kallad troll eller att vara Johan och andra, jättemärkligt, kan bara betyda att hon är ovän med dem. My verkar inte förstå att läsare minns vad hon skrivit och att många känner till Johan L. Varför tar hon så illa upp av frågor och går i taket? Kan bara betyda en sak. Hon verkar göra sig ovän med många. Personer som borde stå henne nära verkar hon inte ha kontakt med, tror jag förstår varför. Fattar inte att folk vågar skriva på hennes blogg, så korkat av dem som skriver en massa kommentarer där för det gynnar ju bara My och de som inte förstår de förstår ju ändå inte så bara dumt att skriva där och göra My en tjänst.

   Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.