Var så god och ta din dumstrut!

Egentligen vill jag inte riktigt skriva det här inlägget eftersom det som publicerats och som inlägget ska handla om aldrig borde ha setts dagens ljus, men nu har det gjort det vilket gör det hela problematiskt på ett helt annat sätt.
Fan, det där med att vara kryptisk på ett förståligt vis är verkligen inte min grej.
Men så här är det och jag tänker att jag kanske kan skriva inlägget utan att länka till inlägget eller skriva ut namn så får ni gärna dela med er av era tankar kring detta. För det här är lite av en problematisk tvåstegsraket som är viktig att ta upp samtidigt som jag absolut inte vill spä på någonting.

En bloggare som även är mamma till en tonårsflicka får kommentarer på sin blogg som handlar om dottern och vikt.
Skribenten går så pass långt att hen skriver ”tjock?”.
Vad gör mamman? Hon publicerar alltsammans på sin blogg och tycker att det är okej eftersom hennes dotter ändå inte läser den. Att hon kanske har kompisar som gör det eller att saker och ting får ben på sociala medier och sprids med vindens hastighet verkar inte ens ha slagit henne.
Det är här jag tycker att det blir än mer problematiskt för hon skriver så här på sin blogg:

Känns det bra att skriva så som du gör? En himla tur att hon känner sig bekväm med sin kropp.

Att dottern känner sig bekväm i sin kropp är jättebra men bara för några dagar sedan satt bloggaren och ojade sig över att hon behöver lägga sig under kniven igen – något som hon gjort upprepade gånger.
Så min fråga är följande:

Hur länge till kommer den här dottern känna sig bekväm i sin kropp om hon har en mamma som öppet pratar om att hon behöver genomgå plastikoperationer för att vara nöjd med sin kropp?

Dumstrut nummer 1 går givetvis till rövhatten som kallade bloggarens dotter för tjock men nummer två går fan till bloggaren själv av anledningen jag nyss nämnde här ovan.

Tack för tips, Sofie!

87 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Och folk tycker det är konstigt att psykisk ohälsa ökat bland barn. Även om föräldrar inte har en stor blogg så ska barnen läggas ut på sociala medier… försöker tänka mig in hur det hade känts att växa upp med föräldrar som ständigt tog kort och la upp för folk jag inte kände.

  Svara

   Javisst. Ska det egentligen vara tillåtet. Att visa upp sina barn på Internet. Jag hade varit arg på mina föräldrar men dom skulle aldrig gjort det. Allt för att hålla kvar sitt kända ansikte. För det är det som det handlar om. Inte bra.

   Svara

  Jag förstod inte varför bloggaren behövde lägga upp det där!!! Hon hade kunnat skriva ett allmänt inlägg om sin syn på folks påhopp på barn i sociala medier. Instämmer i fördelningen av dumstrutar!! Jag tycker dock att bloggaren är mest elak av dem, hon behövde inte hänga ut dottern. Men hon missar å andra sidan aldrig ett tillfälle att försöka få in kommentarer på sin döttrars bekostnad.

  Svara

   Kunde varit jag som skrev det du skrivit. Hon kunde valt att attackera det på ett annat sätt.

   Svara

  Att tjock ska vara så himla laddat ord. Jag försöker tänka på hur det känns att vara tjock och se att det är så fruktansvärt upprörande och hemskt att någon blir anklagad för att se ut som en själv. Vad gör DET med självkänslan hos alla tusentals människor som faktiskt är tjocka? Jag hade förmodligen känt mig värdelös. Det jag tycker man skulle kunna kritisera här är att någon anser sig ha rätten att kommentera en ung människas kropp och använder en vanlig kroppsform som skällsord.

  Svara

   Jag är tjock. Jag har ett konstant behov av att skämta om att jag är det för att ”förbigå” alla och liksom ”jag vet vad du tänker, jag är medveten om att jag är tjock och tror inte jag är smal och snygg” för att jag mår så sjukt jävla dåligt av att tro att andra människor tänker att jag är tjock och äcklig och ful, även om jag inte kan veta vad andra människor egentligen tänker. Det är en konstant mental kamp där jag när jag går in i butiker själv måste tänka saker som ”om du kollar på handväskor och skor så tänker inte personalen att du ändå inte kommer i något i den här affären” eller att jag inte kan äta bland folk eller handla saker när det är mycket folk. Att se kommentarer som ”tjock?” På en helt normalviktig person får mig bara att bekräfta mina rädslor och bli ännu mer paranoid och ledsen över hur jag ser ut och vad folk tänker. Det är jobbigt. Det suger.

   Svara

    @ E

    Så får du inte göra mot dig själv.
    Du måste få hjälp.

    Det är du värd. Du är den du är. Att förändra din kropp är inte viktigt. Dina tankar är det som skadar dig.

    Jag har ingen aning om människor verkligen dömer dig. Kan bara prata för mig själv. Jag ser verkligen inte hur folk ser ut. Jag tänker aldrig tankar om andra människors utseende. Tror att många är som mig.

    Det viktiga för dig är du. Gå till din husläkare och be om samtalshjälp.

    ❤️

    //Moa

    Svara

    Känner exakt som du E, kan verkligen relatera!

    Svara

    ❤️ jag tror att väldigt många kan relatera till det du skriver och det är så skevt att det ska vara så. Jag har inga tröstande ord eftersom jag aldrig har varit i situationen men vill bara säga att du är lika värdefull som alla andra.

    Svara

    E/, jag blir uppriktigt ledsen över hur du upplever det. Jag vill bara säga att oftast förstorar vi nog upp vad andra tänker om vårt yttre och det ganska rejält också! Tro mig, folk har fullt upp med sig själva och sina egna komplex.

    Varje dag möter jag mängder av människor. Det är människor precis överallt, men jag varken hinner eller har intresse av att detaljgranska någon och jag tror samma sak gäller för merparten av befolkningen. Dessutom ser vi alla olika ut och varje dag ser vi tjocka, smala, långa, korta, päronformade (och allt vad det nu är) personer. Jag kom precis hem från en stor matbutik och har faktiskt inget som helst minne av kroppsformen på någon jag mötte under min rundtur i butiken. Och personal i butiker är nog vana vid alla slags människor och är i så fall mer intresserade av att kategorisera kunder som trevliga eller mindre trevliga…

    Så, börja tänka om eller om det inte går – sök en samtalskontakt för behandling och stöd. Du ska INTE behöva må så där dåligt <3

    Svara

    Tack för era fina kommentarer. Jag uppskattar verkligen att ni tog er tid av er dag för att säga så snälla saker till mig.
    Jag vet att folk sällan bryr sig om andra människors utseende, jag vet ju själv att jag inte bryr mig om andra på det sättet. Men det är ett svårt tankemönster att bryta. Min mamma har alltid varit negativt inställd till min viktuppgång (brukade väga mycket mindre förr i tiden) och Jon har sagt ATG hon inte är lycklig när hon ser mig och att jag inte kan vara nöjd när jag ser ut såhär. Så mycket bottnar i det. Jag har alltid haft problem med min självkänsla så det här är väl inget nytt. Tror inte jag kommer kunna få någon hjälp någonstans ändå, är inte sjävlmordsbenägen så vanliga vården är utesluten och jag har inte råd med någon privat. Men jag kämpar varje dag för att må bättre både mentalt och fysiskt. Små små steg som ändå skyndas på lite av folk som er som faktiskt säger snäll och hjälpsamma saker. Så tack för det 🙂

    Svara

     Åh e, jag vet hur mycket ens föräldrar kan påverka ens självkänsla. De är ju de som har satt en till världen så om inte de kan se hur bra man är, hur kan man tro att andra gör det eller ens tycka det själv? De ska bygga upp en, stötta en, älska en villkorslöst och finnas bakom en när man känner att man faller. Du förtjänar det och det är sorgligt hur mammor och pappor inte kan ge det till sina barn. Du kommer en dag i taget komma längre och längre bort från din mammas känslor kring dig och möta människor som älskar dig precis så som du är. Jag känner inte dig men av det lilla du har skrivit så märks det att du är en människa med ett fint inre. Den plats du har i världen har du rätt till, att existera så som du är. På samma villkor som alla andra.

     Svara

  Tycker såna här inlägg typ befäster att tjock är det absolut värsta man kan kalla någon och det känns så himla tråkigt. Jag tycker att man ska ha en smäll på fingrarna för att man anser sig ha rätten att oombett kommentera folks kroppar, men det är ju ingen som går i taket för att någon kallas smal eller vältränad. Tjock däremot, ojojoj hur kan man ta ett så fult ord i sin mun?! Trist tycker jag.

  Svara

   Problemet är ju att idealet är smal.

   Svara

    Det är skillnad på ideal-smal och ”kallas skällsord-smal”, som är minst lika hemskt.

    Svara

     https://paulas.me/vad-smal-du-har-blivit/
     Det är stor skillnad, det var ingen som skrev ”nej, du är INTE smal!”, ”hur kan man kalla detta smal?”, ”du är inte smal, du är jättefin”, ”om du är smal vad är jag då?” Osv. Det är lika hemskt i båda situationerna har kommentera en annans kropp, men att kalla någon för smal vs tjock är absolut inte lika hemskt. Hela det här inlägget bevisar hur hemskt det är att bli kallad tjock.

     Svara

      Tycker ”smal” ännu är rätt neutralt, men ”mager” blir mer av ett skällsord. Kanske. Tar iaf oftast inte illa upp om någon kallar mig smal men tar illa upp om någon kallar mig mager. Har alltid varit liten och kämpat för att komma upp i ”normalvikt”, vad det nu än är.

      Svara

   Förstår inte heller varför man måste kommentera folks kroppar så. Jag använder aldrig orden smal eller tjock och jag bryr mig inte alls om hur folk ser ut eller vilken storlek de har på sin kropp.

   Hoppas mina barn tar efter det och inte blir allt för influerade av sin farmor som ofta påpekar hur smal eller tjock man är 😡

   Svara

  Tycker också att det är problematiskt att vi vårt samhälle ser det som det värsta man kan säga till en människa! Tänk att så många tycker att det värsta som finns är att vara tjock.. att det är så hemskt att säga om någon att hen är tjock.
  Om jag säger till mitt barn att du aldrig får säga till någon att den är tjock så säger jag ju samtidigt till hen att tjock är något dåligt och fult. Jag brukar istället säga att mina barn inte ska kommentera andras utseende överhuvudtaget pga att vi aldrig vet vad andra kan gå och må dåligt över på sina kroppar.

  Svara

  Och denna där bloggaren gör ALLT för att få klick till sin sida. H*n har inga skrupler alls. Lägger ut allt om alla. Förstår mer o mer varför de såååååå fantastiska vännerna vänder ryggen till o springer åt andra hållet.
  Mytoman så det skriker om det. Och denna mytoman mötte en annan mytoman.. och avskydde då denna. Och kunde inte umgås med sin då bästa vän pga denna mytoman.

  Jisses

  Svara

  Usch och blä för denna bloggare. En av mina bästa vänner är personligt drabbad av hen, kommer inte gå in på detaljer av respekt för vännen. De är inte offentliga människor och vill inte göra en offentlig sak av vad som hände och detta är bara att respektera. Men människan har inga spärrar eller respekt. Tycker synd om hens dotter

  Svara

   Emmis: ja, såg att bloggarens företag har kronofogdeanmälan på sig. Brukar inte vara nåt gott tecken. Synd om din vän som måst ha med henne att göra. Usch.

   Svara

   Mamma=hon

   Svara

    Nej, du har fel. Hen glider nu språkligt över till att användas även som neutralt genus.( Som det också var tänkt från början – de som inte ville definiera sig som vare sig man lr kvinna ville använda hen som pronomen.)

    Svara

   Synd – är jättenyfiken 🙂 Fru M framställer sig ju gärna som godheten själv och allt annat är bara skitsnack. Enligt henne.

   Svara

    Och jag är guds gåva till mänskligheten vissa dagar iaf när man frågar mig.

    Eller bara en i högen av alla…..

    Svara

  Precis vad jag tänkte också. Är det någon som visar för barnet att utseendet är viktigt så är det mamman som ju håller på och pratar om sitt utseende hela tiden och springer på behandlingar konstant. Och nr 2, var det smart att publicera inlägget öht om man vill bespara barnet kommentaren?

  Svara

  Hon skriver ibland att hon ”får tourettes”. Det handlar om hennes röv som ger henne en släng av tourettes och även hennes förra grannar tycks ha gett henne denna ”åkomma”.
  Har barn med just denna diagnos och jag har skrivit till henne man gång och ifrågasatt hur hon tänker? Jag upplever henne som respektlös och tänker att hon har dålig kunskap i ödmjukhet (undrar vad den diagnosen skulle heta?)

  Hon bidrar inte direkt till ökad kunskap utan hjälper snarare till att förstärka fördomar kring just diagnosen TS och det gör mig jävligt irriterad. Vi har nog mycket att kämpa mot ändå och man kan tycka att bloggare med relativt många läsare borde ta ett större ansvar om hur de uttrycker sig!

  Svara

  Det var ju första tanken när hon gjorde stort väsen av den där kommentaren – varför i hela friden lägger hon ut den?

  Svara

   Därför att alla skulle förknippa den med My M….undrar varför just nu…..

   Svara

    Men nej.. vem tror att My skulle skriva elaka kommentarer till andra i sitt eget namn, självklart ingen som tror det, gör hon det så är det garanterat i andra namn.

    Svara

     Ingen tror det förutom universumet.

     Svara

  Då har Aftonbladet skrivit en artikel om Bellas ord till Odd på bloggen. Och folk undrar fortfarande varför det var så fel?

  För att han nu hängs ut med för- och efternamn samt bild på sig och titeln ”exman till Isabella”, inte bara inför alla hennes ”miljoner” läsare men även på en så stor nöjestidning.

  De avslutar med att skriva att de har sökt honom. Får vi se om han svarar 😉

  https://www.aftonbladet.se/nojesbladet/a/XwLa57/blondinbella-forbannad-pa-ex-maken-vill-vrala-i-kudden

  Svara

   Precis det jag tänkte, när kommer någon tidning att nappa?? Och sen gnäller hon (på riktigt!) att media gör det jobbigt för henne, 90% av det som de skriver kommer från hennes egna ord på bloggen!

   Svara

   #teamodd oavsett om han är dum i huvudet och allt Isabella skriver stämmer. Bara att skriva sånt där offentligt, usch.

   Svara

   Fy jag blir illamående av hennes beteende

   Svara

   Det är väl Aftonbladet som ska ha skulden här och Odd om han verbalt kränker Isabella. Hade han inte gjort det så hade inlägget aldrig existerat.

   Svara

    Whaaaaaat??

    Svara

    @ Anonum 09.00

    Nej! Aftonbladet är en skvallerblaska. Odd uttalar sig inte alls I skriver skit på sina SM om sina barns far. Om det är sant eller inte har vi ingen aning om.

    I är den felande länken. Hon matar media med sin åsikt men den blir inte mer sann för det. Hon startar rykten.

    //Moa

    Svara

    Oavsett så väljer Bella att skriva en text som framställer pappan till hennes barn som elak och dum. En text som barnen kommer kunna ta del av.

    Svara

     Du menar till skillnad från allt ni skriver om deras mamma som de också får ta del av? Saker som de får ta del av som ni inte ens vet om?

     Svara

      Du ser ingen skillnad i viktighetsgrad mellan oss och barnens föräldrar? Intressant.
      Jag skulle ta oerhört mer illa upp om min mamma hade publicerat offentligt att min pappa är ett pucko, än om en anonym kommentator som inte ens känner honom eller henne gör det.

      Svara

   Bella bör nog passa sig, skulle det någon gång bli en vårdnadstvist är hennes uttalanden något som skulle kunna användas för att visa på att hon inte är den förälder som gagnar en bra relation till den andra föräldern. Att hon dessutom vet att det kan bli rubriker tidningarna gör det än värre.

   Svara

    Är det vårdnadstvist redan eftersom skilsmässan inte gått igenom?

    Svara

    Håller med här! Att hon smutskastar barnens pappa offentligt kan verkligen vara till last för henne om det blir vårdnadstvist (eller kanske redan är?).

    Som de där samarbetsamtalen de får från Familjerätten. Hur ser de ut nästa gång egentligen?
    Socionom: ”O, vad vill du ta upp idag?”
    Ex-make: ”Skulle gärna vilja prata om att B har skrivit i sin blogg med flera miljoner (hehe) följare att jag bråkar med henne och sedan har tidningarna hakat på och har bilder på mig i skvallerartiklar.”
    Bella: ”Jag tycker inte detta samtal är intressant längre så jag ska gå, men ni kan ställa fortsatta frågor till min högerhand. SIMOOON KOM NU! Hej svej!”

    🙂

    Svara

   Sidan verkar inte finnas kvar?

   Svara

    Detta är riktigt sjukt! Ringde de och hotade redaktionen eller? Låg högt på nyhetssidan imorse men går ej att finna nu.

    Svara

     När man googlar finns en länk också, men när man går in på den så står det ”ooops…”.

     Aftonbladet är väl kända för att göra som vissa säger? Förutom när dom drevar då

     Svara

      Finns inlägget kvar på bloggen?

      Svara

       läser via unv. Och där finns det.

       Svara

  Denna bloggerska godkänner sina kommentarer om jag förstått rätt. Varför då i hela fridens namn godkänna kommentarer om dotterns vikt???
  Helt sjukt. Att som dotter till en bloggerska få läsa kommentarer om sin vikt på en ganska stor blogg måste vara så kränkande, hur nöjd och bekväm man än är om sin kropp!

  Svara

  My har blivit VD på Lifestyle World… tror de på hennes kapacitet för ett uppdrag likt det?

  Svara

   Ja helt otroligt 😊 Förstår nu varför hon hoppade av mäklarutbildningen!

   Svara

    Alltså hon slutade mäklarutbildning långt innan hon visste om denna tjänst, månader tidigare pga att hon inte klarade av tentorna, och så kör hon med utmattning nu som skäl och för att få sympatier, uppmärksamhet och slippa ifrågasättanden. VD ja haha låter ju väldigt stort haha Myggan får alltid allt att låta så mycket större och bättre än vad det är, eller värre och sorgligare om det är vad som behövs. En skicklig lögnare, hon ljuger likt en psykopat vilka är svåra att genomskåda men många har genomskådat Myggan, medans många tyvärr är manipulerade och lurade.

    Svara

    Kics – mäklarutbildningen avslutades/hoppades av lååångt innan, inte pga utmattning som hon påstår utan pga att hon inte klarade tentor. Hon är en skicklig lögnare My (likt sin far) men ibland blir det ju lite fel och många genomskådar och avslöjar henne. VD minsann haha låter fint det hehe My får alltid allt att låta så mycket större än vad det är, eller värre beroende på vad som behövs och gagnar henne.

    Svara

   Måste kyssts mycket röv.

   Svara

  De flesta föräldrar hade skyddat sitt barn från ev sårande kommentarer. Några hade kanske gått i polemik med personen som lämnat kommentaren, men KNAPPAST INFÖR PUBLIK. Vad är det för FEL på den här människan? Hon är då jäkla bortom all verklighet så det finns inte. Tvi vale.

  Svara

  Stormedia kommer troligen fortsätta att kamma Isabella medhårs och ha överseende med lögner så länge hon genererar klick/ pengar. Om hon blir osams med tex Aftonbladet får de kanske svårare att få intervjutider i framtiden och får ”fattigare” material att publicera. Det bästa skeptikerna kan göra är att inte läsa artiklarna eller bloggen, att låta fenomenet Blondinbella bli ointressant. Då kommer man åt hennes levebröd, om man nu vill det.

  Svara

  Just i det här fallet så agerar ”den ömma modern” som hon brukar/har förmåga till. Hon är totalt i avsaknad av modersinstinkter, sund intigritet och förmåga att separera sina barns känslor från egna.

  För övrigt är det bedrövligt hur människor tycker de har rätt att dels tycka något om andra människors utseende och dels tar sig friheten att uttrycka det. Som 5 – 6 åringar som plötsligt ser olikheter, och måste kommentera det, tvångsmässigt. Vilket inte alls, alltid är så kul som förälder ( lite, kanske ibland om inte mottagaren tagit illa upp😉).

  Vad har blivit fel i sociala medier när det här beteendet fastnat hos vuxna personer? Både den som lägger ut bilder som är direkt kopplat till att vilja ha någon form av uppmärksamhet och dem som måste ”säga vad de tycker”.

  Har man ingenting snällt att säga, var bara tyst! Får man en komplimang så säger man ett enkelt tack. Hur svårt kan det vara?

  Som sagt, tycker det är sjukt bedrövligt och ”smittar” våra barn på ett värdelöst sätt. Allt finns tillgängligt på nätet för dem. Hur ska ett barn ” ta in” alla elakheter som vuxna skriver utan filter?

  //Moa

  Svara

   På tal om 5-6åringar så var det precis ett barn i den åldern som tittade på mig och göatt ropade MAMMA KOLLA EN TJOCKIS! Om mamman tyckte det var jobbigt visade hon det inte alls, hon var typ helt neutral. Jag log och vinkade. Jag är ju tjock. Det fanns inget elakt hos barnet, hon såg en tjockis och blev glad.

   Svara

    @ Kattis

    Skönt att det inte var någon ”beef” för dig. 💪

    Däremot så blir jag förundrad över hur en 5-6 åring ens ser/uttrycker sig så. Värderande liksom? 🤨

    Min 4-åring viskade till mig: ”Varför har han märken på skalet” när hon såg sin morfars fula ( som han döljer/skäms över ) ungdomstatueringar. Inget värderande bara en fråga för hen förstod inte. 😊

    //Moa

    Svara

     Tror inte att barnet i mitt fall var värderande alls! Hon såg någon som var tjock och konstaterade det. Hon ser nog inte så många tjockisar (tolkar jag av hennes glädje att äntligen få se en – lite som en sällsynt fågel för en fågelskådare).

     Svara

      Nu var jag ju inte med i din situation Kattis, men jag tror som du. Den enorma innebörd som vissa vuxna kan lägga i ordet ”tjockis” är i princip ingenting för ett barn. Tjock, lång, kort, smal, hårig, brun etc etc. Det finns massor med ord som en unge kan haspla ur sig helt utan att vara värderande. Det är vi vuxna som får för oss att barnet värderar. Tjock är ett adjektiv.

      Svara

      Jag är också tjock och får höra det titt som tätt av barn och tyvärr är det inte mycket glädje i de kommentarerna utan en värdering om att tjocka människor är något man skrattar åt.

      Svara

  Som sagt, denna bloggerskan hade nog en avsikt att visa den kommentaren just nu!

  Svara

  Det är ju lite dåligt med kommentarer nu så det behövdes väl . Dessutom har det ju flaggats för en tillställning i hennes regi och det behöver väl komma några för att det ska bli bra. Respekt för andra är inget hon känner till och hennes vänner försvinner nog när de ledsnar på att alltid göras till åtlöje med kommentarer och bilder som även om de inte vill fotas läggs upp. Inte alltid så smickrande bilder. Att hela tiden upprepa sina inlägg, dansuppvisningen får i princip samma benämnande varje år, tycker jag tyder på att det inte händer så mycket i livet längre och det finns inte mycket att berätta om,. Vid frågan härom dagen om Moa sades det endast att hon aldrig mer tänker hjälpa någon eftersom det finns synpunkter på hur det gick till. Svara på om hon mår bra borde väl kunna göras.
  Ska bli jefligt spännande att se vad det hela tiden är som ska berättas om ”sedan”. Shitloads med drama är under ingång

  Svara

  Vissa bloggare gör precis vad som helst för några klick. Inte undra på att så många barn mår dåligt när man har föräldrar som titt och tätt drar in barnen i sina bloggar. Här har vi en av de värsta exemplen på dubbelmoral. Ribban har modern själv satt genom alla sina ingrepp som dessutom grundligt avhandlas i bloggen och inte minst med alla benämningar på sina snygg-vänner. Att utseendet blir viktigare än människan bakom. Att det slår tillbaka på en själv är inte konstigt. Att dra fram det på bloggen känns som ännu ett sätt att få flera kommentarer och fler läsare att hänga på för som sagt; snart händer det nåt!

  Svara

  Hon har också lagt upp en bild på insta när hon var utomlands och smygfotade en persons stora kropp, sedan skrev hon en elak bildtext till det (detta var längesen men hon tappade all min respekt efter det).

  Svara

  Det där är tyvärr hen i ett nötskal. Narcissiskt beteende. Allt ljus på hen utan tanke att det drabbar dottern.

  Svara

  Vem är bloggaren?

  Svara

   Bor i Bromma och har shitloads med kompisar.

   Svara

    Finhooden menar du och alla kompisar är världens bästa;)

    Svara

     Och snygga. Snyggkompisar. Vissa säljer grejer, t.ex. jackor. Då blir de jack-kompisar.

     Svara

      Å nån kompis levererar bajsspray som det säljs shitloads av till odörluktande rövar och en annan kompis har fått smeknamnet Bajs+Namn.

      Svara

   Ja det undrar jag med.

   Svara

   Mo**s uni**sum

   Svara

    Det ska vara tre *** i sista!

    Svara

     Kan någon snälla förklara för mig varför det alltid står typ A**a Jon**on. Varför inte skriva hela namnet? Vad har jag missat?
     Tacksam för svar:)

     Svara

      För att namnet inte ska komma upp i Google-sökningar

      Svara

  En till ledtråd tack! Vart är vi påväg?

  Svara

   Vi är på väg till någons universum!

   Svara

  Åh nu brinner det i peruken ! Jeflar 😅

  Svara

  Fifasen!

  Svara

  ”Inte alltid jag skriver här i bloggen vad jag ägnar dagarna åt.”

  Skriver hon som aaaaaldrig läser denna blogg men brukar ändå svara på kritiken som framförts bland kommentarerna här.

  Svara

   Ja! Som hon läser den här bloggen! Det är inte första gången hon indirekt refererar till våra kommentarer här inne. Hejpåre Mona!

   Svara

  Fifan, shitloads och jeflar används flitigt i bloggen Cc syftar på.

  Svara

  Tror inte hon tar det så hårt, hon fortsätter att fokusera på sitt yttre. Bra rollfigur för sin dotter 😉

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.